![]() |
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
Bana bir ev görevi yapmam lazim. Bir toplumbilimciyle bir görüsme'nin özetini yapmam lazim. Eger bana yardimci olabilir misiniz, ben çok tesekkür edecegim.
Giristen sonra öyle bir cümlem var: "Avrupanin medeniyet her dünyaya satiliyor. O bizim medeniyeti elestirmemiz ve ona reform yapmamiz bir daha sebeptir." With this last sentence I mean to say: This is another reason why we should revise and reform our civilisation. Siz bana bu cümleyi nasil türkçeye çevirebilir miyim diyebilir misiniz? (Ve eger benim türkçemi her yerinde düzeltebilir misiniz de memnum oldacagim!) |
|
|||
|
Bana bir ev görevi yapmam lazim.
Bir ev ödevi yapmam lazım. Bir toplumbilimciyle bir görüsme'nin özetini yapmam lazim. Bir, "Toplum Bilinciyle Bir Görüşme" nin özetini çıkarmam lazım. Eger bana yardimci olabilir misiniz, ben çok tesekkür edecegim. Eğer bana yardımcı olabilirseniz, çok teşekkür edeceğim. Giristen sonra öyle bir cümlem var: Girişten sonra, şöyle bir cümlem var; "Avrupanin medeniyet her dünyaya satiliyor. O bizim medeniyeti elestirmemiz ve ona reform yapmamiz bir daha sebeptir." "Avrupa'nın medeniyeti dünyaya satılıyor. Bu, neden medeniyetimizi gözden geçirme ve geliştirmemiz gerektiğinin başka bir sebebidir." Siz bana bu cümleyi nasil türkçeye çevirebilir miyim diyebilir misiniz? Bana bu cümleyi nasıl türkçeye çevirebileceğimi söyler misiniz? (Ve eger benim türkçemi her yerinde düzeltebilir misiniz de memnum oldacagim!) (... ve benim türkçemi düzeltebilirseniz memnun olacağım!) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|