![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
İrlandalı da başka bir başlık da sormuş bugün.
Babylon güzel bir sözlük. Programı kurup, babylon'un sitesinden envai çeşit sözlük yükleyebilirsiniz.. Babylon builder diye de ek bir programı var. Buna elinizdeki sözlükleri yüklersiniz (kategorisine göre, otomotiv, tıp, AB terimleri, vb..). Ben memnunum. http://www.babylon.com/display.php?id=15&tree=3&level=2 Çok tanıtımcı gördüm kendimi.. |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Merhabalar Babylon'u biliyorum. Size sınırlı kullanım veriyor. Deneme sürümü var. Ayrıca ben terimlerimi (yaklaşık 100000) neden kullanışsız bir formata dönüştüreyim. Babylon teke olmaya çalışıyor. Sitesinden indirdiğiniz glossaryleri bedava alıp hazırlayanlara da gayet kısa süreli tam sürüm veriyor, değişmediyse. Babylonun terimlerini dışarı alamıyorsunuz (export). Bu da sizi ömür boyu babylon kullanmaya mahkum ediyor. benim demek istediğim şu, kendi programımızı yazalım. Olmadı koyalım buraya herkes kullansın. İçini de dilerse kendi doldursun. Ticari bir kaygı güdülerek yapılmasın. Sürekli güncelleyebilelim. Mesela bildiğim kadarıyla babylona sınırlı sayıda glossary ekliyorsunuz. Sözcük ekleyemiyorsunuz. haydi millet daha yaratıcı fikirler...
|
|
|||
|
Sanırım böyle bir şey demek istedin.
http://www.dicts.info/sda.php Zaten ücretsiz olarak JAVA ortamında çalışan bir yazılım var. Kendi kelime listelerinizi de bir alt klasörüne TXT olarak ekleyebiliyorsunuz.. Ama ben bunun 6680'imde çalışanından isterdim. hani klasöre TXT atıvercem olcak bitecek..
|
|
|||
|
Quote:
Merhaba, nasıl gonderecegimi soylerseniz ben gonderebilirim, elimde epey glossary var. Mail atsam olmaz mı |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|