![]() |
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
>BIR KADIN NASIL MUTLU EDILIR?
> >BIR ERKEK, BIR KADINI MUTLU ETMEK IÇIN YALNIZCA ŞUNLARI OLMAK >ZORUNDADIR: > > >1. bir dost > >2. bir yoldas > >3. bir asik > >4. bir agabey > >5. bir baba > >6. bir usta > >7. bir asci > >8. bir elektrikci > >9. bir marangoz > >10. bir muslukcu > >11. bir tamirci > >12. bir dekorator > >13. bir stilist > >14. bir seksolog > >15. bir jinekolog > >16. bir psikolog > >17. bir hasere yok edici > >18. bir psikiyatrist > >19. bir sifaci > >20. iyi bir dinleyici > >21. bir organizator > >22. iyi bir baba > >23. cok temiz > >24. sempatik > >25. atletik > >26. sicak > >27. kibar > >28. nazik > >29. zeki > >30. komik > >31. yaratici > >32. sefkatli > >33. guclu > >34. anlayisli > >35. hosgorulu > >36. sağduyulu > >37. hirsli > >38. yetenekli > >39. cesur > >40. kararli > >41. dogru > >42. guvenilir > >43. tutkulu > > >TABİ ŞUNLARI UNUTMADAN: > >44. ona duzenli olarak iltifat etmek > >45. alisverisi sevmek > >46. durust olmak > >47. cok zengin olmak > >48. onu strese sokmamak > >49. baska kizlara bakmamak > >VE AYNI ZAMANDA ŞUNLARI DA YAPMALIDIR: > >50. kendinden cok ona odaklanmak > >51. ona, ozellikle kendisi icin cok fazla zaman ayirmak > >52. nereye gittigine aldirmadan ona cok fazla yer sunmak > >ŞUNLAR DA COK ONEMLI: > >Asla unutulmayacaklar: > >53. dogum gunleri > >54. yildonumleri > >55. onun aldigi kararlar > >************************************************* ***** > > BIR ERKEK NASIL MUTLU EDILIR!!! : > >Madde 1. Karnını iyice doyurun >Madde 2. Yakınlık gösterin >Madde 3. Eline uzaktan kumandayı ve birasını verip rahat bırakın > >Huzursuzluk belirtisi gösterince "Madde-1" den tekrar başlayın
|
|
|||
|
Taşımıyor, anlatmıyor, tanımlamıyor bu duyguyu. Ben de. Çok başka bir şey. Sevginin ortasında, derin acılar hisseder mi insan? Aydınlık gülümsemelerin içine, hüznü yerleştirir mi durup dururken? Gözlerine buğu,diline sitem, yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mı asırlarca?
Gelmeyeceğini bildiği mektup için, posta kutusunu hep aynı heyecanla açar mı? Dedim ya, başka bir şey bu. Ne kadar yalnızsam, o kadar seninleyim şu günlerde. Belki de en başta, tutup seni en derinlere koydum diye oldu bunlar. Kimseler ulaşmasın diye, kimselerin bilmediği, bulamayacağı yollara götürdüm seni. En derinlerde tuttum. Bana sakladım. Derine, hep daha derine. Seni yapayalnız, bir tek bana bıraktım. Paylaşamadım yanlış yaptım. Sana ulaşan yolları kaybettim diye bütün bu şaşkınlıklar. Kendimi oradan oraya vurmam. Sağımda, solumda, ne zaman dikildiğini bilmediğim duvarlara çarpmam, hiç görmediğim çukurlarla boğuşmam. Denizlerin, gürültüyle gelip vurduğu dehlizlerin, acılı duvarları gibiyim. Duvarlarım yosunlu, duvarlarım kaygan, duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor. Tutunamıyorum. Renklerim, gün içinde değişiyor. Soluyorum, soğuyorum. Güneş ulaşmıyor içerilerime. Küfleniyorum, yaşlanıyorum. Yalnızlıklar peşimde. Dokunduğum her ıslak duvardan, pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyor üstüme. Yapış yapış, vıcık vıcık bir yalnızlık bu. Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum. Seni sakladığım yere ulaşamaz oldum. Yollar, gitgide uzadı ve karıştı. Ümidimi ısıtacak, parlatacak, kımıldatacak bir şeylere ihtiyacım var. Ah onun ne olduğunu biliyorum. Sonu sana geliyor her cümlenin. Her şeyin başı içinde ve sonundasın. Bu değişmiyor. Öyle içimdesin ki. |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
|
|
|||
|
6. HAFTA DA
6. AY DA 6. YIL DA Seni seviyorum Tabii ki, seni seviyorum Seni sevmesem çoktan çeker giderdim Aşkım, ben geldim Selam! Annen ne yemek yapmış? Zahmet etme, ben açarım Ben açayım mi kapıyı? Yahu şu kapıya baksanıza! Sevgilim, Ayşe telefonda Seni arıyorlar Telefoooon! Zor bir çocukluk geçirmişsin Senin anan da cins ha Ulan tam da anana çekmişsin Bu yaz seni Venedik'e götüreceğim Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? Niye, evin suyu mu çıktı? Bu yüzüğü inşallah seversin Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım Şu parayla kendine bir şey al Hangi filmi görmek istersin? Evita'ya gidelim mi? Evita'yi gör, ben çok beğendim Üzülme sevgilim, leke yapmaz Dikkat etsene yahu! Amma da sakarsın be kadın! Ben pek bu fikirde değilim Bu konuda yanlış düşünüyorsun Saçma sapan konuşma, Alla'sen Yaptığın yemeklere de bayılıyorum Bu akşam ne yiyoruz? Gene mi makarna! Bir şey içer misin? Bir Martini içerim Gene buz koymayı unutmuşsun Bu elbise sana çok yakışmış Bir elbise daha mi ald}n? Kaç para verdin buna? Özür dileyecek bir şey yapmadın ki Biraz dikkat etsene be kızım Hay senin eline... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|