![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Quote:
Hakaret eden insanları sadece engelleyip sonuçta iyi bir seviyede tartışmak için çaba gösterebiliriz!!! Yoksa sadece dış politika ve Türkiye dışında yasaklanmamış bir konu kalmamış gibi geliyor bana. Hem aslında her türlü insanın fikirlerinide bilmek yararlı olmuyor değil düşündümde ... neyse .... Zaten tahmin ediyorumki kimse beni desteklemeycek üstüne sizde sert bir yazı falan yazacaksınız yada büyük bir ihtimal bu thread de kaldırılacak ama hayat bu , hiç bir şey mükemmel değil Fakat sevgili sosyal demokratlar gibi son derece kırılgan ve nazlı olmayacağım ben yani yılmıycam , onlar hemen her şeye küsüp , mücadele etmeden bıkıyorlar ( birazda öz eleştiri ) feci nadide çiçekler gibiler Allahtan Atatürk öyle değildide kırılıp , küsüp hiç bir mücadeleyi bırakmadı. ![]() belkide BAN falan !!! tabi belli mi olurki ... moderator un moduna bağlı biraz takılıyorum , ban la istersen ama darılma bana , çünkü fikirlerini biliyorum , saygı duyuyorum ve bazen bazı tartışmalardaki değerli katkı ve fikirlerine değer veriyorum ... o nedenle benim için kırılmaman ve bunu sadece pozitif bir eleştiri olarak kabul etmen çok önemli Sevgiler ... Lynx Last edited by lynx_nexux; 2007-04-18 at 23:49. |
|
||||
|
ben üstüme alındım cevap veriyorum.
benim yazdığım serzeniş değil aslında. ilk olarak politika yok, geyik yok sadece ingilizce mi var gibi birşey yazıyordum ki, sonra okurken düşündüm. buranın adı zaten seslisözlük, adı üstünde dil sitesi. geyik ve politika olmaması gayet doğal. yani bunları neden yapamıyoruz diye çemkirmek gerekmiyor. zaten moderatöre katılıyorum, sayfanın alt yarısında bazen hakaret içermeyen thread bulmak zor olabiliyor. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi. |
|
||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
Çok basit bi mantık aslında; modun da senin de söylediğin gibi söz-lük; bu nedenle kurallar da bu çerçevede. Çok doğal bir durum. Yani, kullanım amacı dışında (sözlük), şu niye yok bu niye yok diye sorgulamak gereksiz. Ki tüm samimiyetimle söyleyeyim, Politics bölümünün toptan kapatılmasını en samimi duygularımla desteklerim. Kapatılmalı bence. Forumun "ek bir hizmet olmasından hareketle", politics bölümümün kapatılması, bir sürü olayın önlemesinin yanında, çok da doğru olacaktır. Zira, kullanım amacı olan sözlük işlevinde politikanın hiç bir katkısı olmamalıdır diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi?
Last edited by suildur; 2007-04-19 at 14:34. |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|