![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
Manken ve oyuncu Doğa Bekleriz , Şebnem Schaefer'ın ( aka Holy Virgin ; proved by hospital report ) DYP saflarından siyasete atılmasını eleştirmiş ;Bir kere Şebnem Almanyalı Bizler Türküz , o Almanyalı. Almanyada yetişmiş. Bizim gelenek görenek,örf ve adetlerimizden bihaber. Biz Türküz o Almanyalı, ne alaka. Daha Türkçe'yi bile doğru düzgün konuşamıyor , kendini basıl ifade edecek? Kendini ifade edemeyen bir insan nasıl bir partiyi temsil edecek? .... demiş ( Kaynak Hürriyet ) Ben Doğa Beklerizin tüm fikirlerine ve yukardaki kendini mükemmel ifade biçiminede katılıyorum. Doğa Bekleriz ne derse de katılırım ve altına imzamı atarım çünkü kendisi çok güzel Şebnemde güzel ama bana Doğa daha güzel görünüyor aynı zamanda yaratıcı bir insan ; kulaklarını Japon yapıştırıcısı ile yapıştırıyormuş ki buda sorunlar karşısında ne kadar yaratıcı çözümler ürettiğinin bir göstergesi. Bu nedenle onun fikirleri bana otomatik olarak daha güzel geliyor , sonra o Almanyalı değil Türk ama Şebnem Almanyalı , Doğa Almanyalı değil , Yani bilmiyorum belki bu yazımı okur ve tanışırız , o zaman yakından ilk ağızdan fikirlerini dinleme şansına erişir ve bahtiyar falan olurum işte .... Last edited by lynx_nexux; 2007-04-02 at 04:21. |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|