hepimiz "scum" mıyız?
Ermenistan'da yaşayan türkler var mı çok merak ediyorum.Türkiye'de yabancılar herzaman yerli halktan daha iyi muamele görüyor ama bütün Dünya bizi "scum" olarak niteliyor.Ermenistan'ın Karabağ'da karıştırdığı haltları kimse gündeme getiremiyor.Hepimiz ermeniyizden önceihepimiz azeriyiz dememiz gerekmez miydi? ASALA diplomatlarımızı öldürürken hepimiz diplomatız(türküz) dememiz gerekmez miydi? Ya da onların hepimiz türküz demesi gerekmez miydi? Ermenistan toplumunu bir arada tutan tek şey soykırım palavralarıdır,bu palavra da olmasa birliklerini kolaylıkla kaybedeceklerinden sıkı sıkıya bağlanıyorlar bu ideolojiye...
Bir de hrant dink öldükten sonra ermeni patriğinin yaptığı açıklama beni rahatsız etti..."tüm ermeni kurumlarında yas ilan ediyorum" bu cümledeki tüm ermeni kurumları ne demek oluyor? ermeni,yahudi,rum cemaati ne demek oluyor? biz de türk cemaati miyiz? cevaplanması gereken çok soru var...
hrant dink cinayeti en çok ermeni diasporasının işine geldi,istihbaratçıların araştırdığı ilk şey budur,"bu cinayet en çok kime yarıyor" en çok ermenilere yaradığına göre onlar işletmiş olamaz mı?
neyse sinirlendim yine...
|