![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
bence hıc takılma bos ferrrr gitsin... bos vere bos vere bu hale geldık sarkısnı solesen bılem bos verr.... bende okulda canım sıkkın oldugu zmanlarda sınav kagıdnı bos verirdim... bı baktım ki okul bıtmıs ve bos verdıgım kagıtlara hıc acımadım... ( kotu ornek ogrenciler bunu almasın)
madalyonun diger tarafı papa ya gelme desek dncı olıces... ya kardesım gelsın ne olıcek zaten ıstedıgı mesajı vermek ıcın buraya gelmesıne bile gerek yok iletişim yolları almış basını gıdo dıces bu sefer sen ne anlarsın siyasetten devletten dicekler.... en ıyısı bos vermekkk sınav kagıd gıbı şimdi bıde sıcıl (sivil) toplum orgutleri cıkıcak kardesım bos verılırmı ya gosterecen ne tarafta oldugunu dicek bende her yerde gostermek zorundamıyım abicim dicem... onun ııcn yıne bos ver
|
|
||||
|
1 milyar civarinda bir grubun ruhani lideri vVatikan'in en ust duzey temsilcisi olarak gelen/gelecek Papa. Siyasetciler is uretmekten cok laf ureten populistlerden olusunca boyle davul tozu minare golgesi islerle ugrasiyorlar. bu arada Papa'nin umurunda da olacagini sanmiyorum- biz yine bize has abukluklar hanesine bir yeni centik daha atmis olacagiz.
Last edited by locodice; 2006-11-28 at 01:41. |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|