Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Politics and News

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2006-11-27, 10:11
reflections's Avatar
Senior Member

reflections is on a distinguished road
Exclamation Cahil ve Sinsi Papa Sorunsalı

Göze sokarcasına her yere "Sinsi ve hain papa gelmesin" afişleri asılmış caanım İstanbul'un. Onlar mitinglerle parçalayadursun zatıallerini, 28 Kasım itibariyle geliyor 'cahil ve sinsi papa '

Erbakan, "Papa gelmesin" derken papanın kendisine değil, AK Parti hükümetine seslendiklerini belirtmiş. Kızım sana söylüyorum ilişkisini kurmaya çalışacağım o da olmuyor, çünkü Necdet Sezer'in resmi davetlisi olarak geliyor kendisi. Papanın söylemleri ne kadar doğru ya da patavat oranı tartışılır ancak sonuç olarak aynı taktikle hakaret dolu afişlerle atıfta bulunmak ne derece doğru buna da takıldım.
  #2 (permalink)  
Old 2006-11-27, 10:26
bezgin25's Avatar
Senior Member

bezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nice

bence hıc takılma bos ferrrr gitsin... bos vere bos vere bu hale geldık sarkısnı solesen bılem bos verr.... bende okulda canım sıkkın oldugu zmanlarda sınav kagıdnı bos verirdim... bı baktım ki okul bıtmıs ve bos verdıgım kagıtlara hıc acımadım... ( kotu ornek ogrenciler bunu almasın)

madalyonun diger tarafı papa ya gelme desek dncı olıces... ya kardesım gelsın ne olıcek zaten ıstedıgı mesajı vermek ıcın buraya gelmesıne bile gerek yok iletişim yolları almış basını gıdo dıces bu sefer sen ne anlarsın siyasetten devletten dicekler....

en ıyısı bos vermekkk sınav kagıd gıbı

şimdi bıde sıcıl (sivil) toplum orgutleri cıkıcak kardesım bos verılırmı ya gosterecen ne tarafta oldugunu dicek bende her yerde gostermek zorundamıyım abicim dicem...

onun ııcn yıne bos ver
  #3 (permalink)  
Old 2006-11-27, 11:14
locodice's Avatar
Senior Member

locodice is an unknown quantity at this point

1 milyar civarinda bir grubun ruhani lideri vVatikan'in en ust duzey temsilcisi olarak gelen/gelecek Papa. Siyasetciler is uretmekten cok laf ureten populistlerden olusunca boyle davul tozu minare golgesi islerle ugrasiyorlar. bu arada Papa'nin umurunda da olacagini sanmiyorum- biz yine bize has abukluklar hanesine bir yeni centik daha atmis olacagiz.

Last edited by locodice; 2006-11-28 at 01:41.
  #4 (permalink)  
Old 2006-11-27, 12:48
reflections's Avatar
Senior Member

reflections is on a distinguished road

Boşvermek istemiyorum. Neticede yapılan taşkınlıklar 'Ah şu Türkler' ana kategorisinde değerlendiriliyor.
  #5 (permalink)  
Old 2006-11-28, 15:39
frig's Avatar
Senior Member

frig is on a distinguished road

papa geldi
  #6 (permalink)  
Old 2006-11-30, 20:06
schizophrene's Avatar
Member

schizophrene is on a distinguished road

'papa da prada giyer' diye devam filmi çekicem koydum kafaya
  #7 (permalink)  
Old 2006-12-01, 00:55
bezgin25's Avatar
Senior Member

bezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nice

bende papa firarda filmini cekım barim
  #8 (permalink)  
Old 2006-12-04, 15:50
garbismp's Avatar
Member

garbismp is on a distinguished road

Her yerde bu haber var ya.. sanki adamın adı Sinsi Papa, Sinsi Papa.. Haber açıyorsun Sinsi Papa İstanbul'da... etc. etc. Sinsi olmayan papa istiyoruz Ama sor, papaz nedir diye bilmezler!
  #9 (permalink)  
Old 2006-12-04, 16:51
bezgin25's Avatar
Senior Member

papaz nedir ben biliom galiba Papazın her zman pilav yemedıgınden yola cıkarsak bende her zman pilav yemiom o zamn ben papaz ım yalnız su sondaki z yede bı iyilik dusnmem lasm benım gozum yukseklerde
  #10 (permalink)  
Old 2006-12-06, 21:35
immigrant911's Avatar
Junior Member

immigrant911 is on a distinguished road

Papa geldi ve gitti Allaha şükür adımızı dünyaya karşı karalıcak bi olayda olmadı.sinsi papa geldi noldu ? reklamımızı yaptık dielim kafamızı yormayalım....

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules