![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI KONU ALAN POWERPOİNT SUNUSU.
İndir: http://download-v5.streamload.com/8c...RIM_YALANI.pps
|
Herkes Orhan Pamuk, Orhan Pamuk deyip, güya harika kitaplarını okuyup, entellektüel (!) görünürken, ben neden bu adamı hiç sevmedim acaba? Türk edebiyatının nice güçlü kalemleri nice güçlü ve evrensel eserler verdiler, Orhan Pamuk o kalemlerin yanında lafı edilebilecek bir ehemmiyeti olmayan bir adam. Acaba o güçlü kalemler neden Nobel almadı da Orhan Pamuk birden bir yerlerden çıkıp Nobel edebiyat ödülü aldı!? Düşünmek lazım!
|
Ben de basında soykırım iddialarından bahsedilirken kullanılan "sözde" ön ekini anlayamıyorum. "Sözde ermeni soykırımı..." Yaw sözde mi değil mi ben karar vereyim yani bi haber böyle verilmez ki be kardeşim. Gerçi arz-talep meselesi işte... Sevimli ayıların nasıl havuzda serinlediğini izlettiren mekanizma burada da çalışıyor
Yayıncılık etiği para etmiyorsa adam ne yapsın?
|
|
||||
|
Quote:
olmayan bir şeyi varmış gibi gosterilen işlerde kullanılır yada kişilerde.. mesela: sozde ermeni soykırımı mesala: sozde hoca mesela: sozde vatansever burda '' sozde mi deyilmi ven karar vereyim derken'' umarım sozde ermeni soykırımından soz etmemişsindir... ama bu medya nın herzamanki tutumuna bir serzenişse anlayabılırım... |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|