Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Politics and News

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2006-10-11, 23:09
ali-karabulut's Avatar

ali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud of
Send a message via MSN to ali-karabulut Send a message via Skype™ to ali-karabulut
Default Sözde Ermeni Soykirimi

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI KONU ALAN POWERPOİNT SUNUSU.

İndir:
http://download-v5.streamload.com/8c...RIM_YALANI.pps
  #2 (permalink)  
Old 2006-10-12, 16:32
seretan's Avatar
Senior Member

seretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to beholdseretan is a splendid one to behold

Fransa parlementosu sözde ermeni soykırımını kabul etmiş. ve ne tesadüf ki orhan pamuk nobel edebiyat ödülünü alan ilk türk oldu..
  #3 (permalink)  
Old 2006-10-12, 21:39
ali-karabulut's Avatar

ali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud of
Send a message via MSN to ali-karabulut Send a message via Skype™ to ali-karabulut

Herkes Orhan Pamuk, Orhan Pamuk deyip, güya harika kitaplarını okuyup, entellektüel (!) görünürken, ben neden bu adamı hiç sevmedim acaba? Türk edebiyatının nice güçlü kalemleri nice güçlü ve evrensel eserler verdiler, Orhan Pamuk o kalemlerin yanında lafı edilebilecek bir ehemmiyeti olmayan bir adam. Acaba o güçlü kalemler neden Nobel almadı da Orhan Pamuk birden bir yerlerden çıkıp Nobel edebiyat ödülü aldı!? Düşünmek lazım!
  #4 (permalink)  
Old 2006-10-12, 22:02
lady_in_red's Avatar
Senior Member

lady_in_red is on a distinguished road

Kesinlikle aynı düşüncelere sahibim!! Düşünmek lazım neden acaba diye
  #5 (permalink)  
Old 2006-10-13, 14:38
hectorious's Avatar
Member

hectorious is on a distinguished road

Ya bi de ne kadar komik di mi arkadaşlar bizi 301. madde yüzünden suçluyolar, ki bu madde düşünce özgürlüğünden bahsediyo. Ama kendileri ermeni soykırımını inkar edenlere hapis cezası öngören bir yasa çıkartıyolar. İlk önce fransa ruanda da 3 ayda öldürdüğü 2 milyon kişi nin ve cezayirde 6 ayda öldürdüğü 800 bin kişinin hesabını versin

Hannibal
  #6 (permalink)  
Old 2006-10-13, 16:28
Senior Member

ugurokus is on a distinguished road

Ben de basında soykırım iddialarından bahsedilirken kullanılan "sözde" ön ekini anlayamıyorum. "Sözde ermeni soykırımı..." Yaw sözde mi değil mi ben karar vereyim yani bi haber böyle verilmez ki be kardeşim. Gerçi arz-talep meselesi işte... Sevimli ayıların nasıl havuzda serinlediğini izlettiren mekanizma burada da çalışıyor Yayıncılık etiği para etmiyorsa adam ne yapsın?
  #7 (permalink)  
Old 2006-10-13, 19:13
frig's Avatar
Senior Member

frig is on a distinguished road

Olayın siyasi boyutu var ama kimse Orhan Pamuk'un kötü roman yazdığını iddia edemez ..
  #8 (permalink)  
Old 2006-10-13, 21:36
bezgin25's Avatar
Senior Member

bezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nice

ben iddia etmem ama ifade ederim benim adım kırmızı romanını bi ara top seller listesinde idi aldım okudum bana gore 5 para etmes ama 30 paramı ne vermiştim... onun için ben kotu oldugunu ifade ederim hem paramıda geri isterim
  #9 (permalink)  
Old 2006-10-13, 21:47
bezgin25's Avatar
Senior Member

bezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nicebezgin25 is just really nice

Quote:
Originally Posted by ugurokus View Post
Ben de basında soykırım iddialarından bahsedilirken kullanılan "sözde" ön ekini anlayamıyorum. "Sözde ermeni soykırımı..." Yaw sözde mi değil mi ben karar vereyim yani bi haber böyle verilmez ki be kardeşim. Gerçi arz-talep meselesi işte... Sevimli ayıların nasıl havuzda serinlediğini izlettiren mekanizma burada da çalışıyor Yayıncılık etiği para etmiyorsa adam ne yapsın?
ben sozde onekini nın ne anlama geldını acıklayayım:
olmayan bir şeyi varmış gibi gosterilen işlerde kullanılır yada kişilerde..
mesela: sozde ermeni soykırımı
mesala: sozde hoca
mesela: sozde vatansever

burda '' sozde mi deyilmi ven karar vereyim derken'' umarım sozde ermeni soykırımından soz etmemişsindir... ama bu medya nın herzamanki tutumuna bir serzenişse anlayabılırım...
  #10 (permalink)  
Old 2006-10-14, 19:57
fedup's Avatar
Senior Member

fedup is on a distinguished road

"Ermeni Soy Kırımı İdaası" daha uygun bence de.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules