-- Lübnan'a asker göndermeyelim ama siyaseti de bu kadar ahlaksızlaştırmayalım lütfen ...
-- Neden tek taraflı düşünüyorsunuz hep ? Bugün israil'i korumak için asker gönderiliyor diyenler , henüz birkaç ay önce israile rağmen Türkiye'ye kabul edilen Hamas liderinin gelişine bozuluyordu ... Ve hamas için İsrail'in karşısına geçilmemesi gerektiğini söylüyorlardı ...
-- Bu hükümet aşırı dinci , erbakanın zihniyetini devam ettiriyor , şeriat geliyor diyenler , bugün müslüman düşlümanı israil'i korumaya gidiyor diyorlar .. Bu hükümet siyonizm yanlısımı ? yoksa şeriatçımı ? Yoksa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...
-- Lübnan başbakanının hergün Türkiyeye telefon açarak , yanımızda yer alın , bu batılı ülkelerin içinde en azından güvenebileceğimiz Türk askerleri olsun dediğinide biliyoruz değilmi ? ...
Siyaset hiç bu kadar ahlaksızlaşmamıştı herhalde ... Zaten RTE 'nin bu yüzden siniri bozulmuş ve kendisini ipe götüren saçma sapan şeyler söylemeye başlamıştır ..
Asker gönderilirmi , gönderilemezmi sorusu tartışılabilir elbette .. Doğru bir karar olup olmadığını ise zaman gösterecek .. Umarım kimsenin burnu kanamaz orda ..
Eğer gidileceksede en azından çocuklar gidip biraz para kazansın orda , daha önce bosnada asker olarak bulunmuş bir arkadaşımın ,orada biriktirdiği paralarla fakir ailesine büyük katkıları olduğunu biliyorum .. ( bunun yanlış anlaşılacağınıda tahmin ediyorum vede insan hayatının herşeyden üstün olduğunun farkındayım - peşinen duyurulur ..) , hep bu ülkeyi yönetenlerin cebine girmesin paralar , dimi ..
Bu hükümetin ne kadar alçak olduğu düşünülüyorsa ( ki içerisinde alçak insanlar olduğunu kabul ediyorum ) , biliniz ki ne dediğini bilmeyen , her olaydan nasiplenmeye çalışan ve bu ülkeye hiçbir yararları dokunmayan kuru lafçılar da bir o kadar alçaktır ..