![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
-- Son zamanlarda milletin parasıyla sık sık tv ekranlarında boy gösterip , anadolu çocukluğu taslayan ,etrafına topladığı şakşakcılara hitaben , bol bol kendisini öven , bu ülkenin yönetimine talip olduğunu ve bu ülkeyi kurtaracak tek kişi olduğunu iddia eden değerli vatan evladının geçmişi ne kadar da iç açıcı değilmi ..
Bu insanlar nasıl böyle yüzsüz , pişkin olabiliyorlar ... İçine girmediğin pislik kalmamış , mafyanın hası sensin - tüyü bitmemiş yetimin parasıyla zırt pırt tv ye çıkıp milleti kandırmaya çalışıyorsun ... Geçmişin ne ki ; geleceğin ne olsun . Bu ülkeye ne zaman ahlaklı , mert , dürüst , aydın bir politikacı gelecek çok merak ediyorum ..
|
|
||||
|
-- Seçimlerden sonra trilyonluk yardım alıyor bu partiler , kimin parası bu paralar fedup ? .. Sende haklısın ,yardım edecek yalaka holding patronu çok bu ülkede .. Bi de şu sütü bozuk cem uzan hala partisinin reklamını yapıyorya
o da ayrı bir curcuna ...
|
|
||||
|
Devletten mali destek alıyorlar maalesef. Ama bunun gibi sağ partileri iki üç patron bir araya gelerek de kurabiliyor.
Cem Uzan !! Süper insan. Memleketi 1 günde 300 ile kavuşturacaktı. Bu adama inandılar da %9,xx oy vediler ya helal olsun ! İş böyle iken şerro hükümetlerin başta olması gayet normal, değil mi ? Yeri gelmişken, devletin siyasi partilere kaynak aktarması çok saçma bir şey ! |
|
||||
|
Quote:
Siyasetle ilgilenmeyen,başına kimin geçeceğini önemsemeyen genç kesmi Telsim kontörleri falan dağıtıp kandırdı.Suç biraz biz gençlerde de var gibi geliyor bana... |
|
||||
|
Kasım 2002 seçimlerinde genç parti % 7,25 oy aldı whitestrom kardeşim .. yani biraz daha oy alsa meclise girme ihtimali vardı ..
Aslında bi yönden iyi oldu genç partinin yüksek oy alması .. Aksi takdirde hükümet , cem uzanın haksız mallarına el koymazdı veya koyamazdı ...
|
|
||||
|
Genelde yukarıda bahsettiğim genç kesmin oyu MHP'ye giderdi.(Tabii insanın ülkü ocakları gibi arkası olması hoş bir şey...)Genç parti bu oyları böldü bu nedenle MHP barajı aşamadı.Kendisi meclse giremese de meclisteki dengelerin oluşmasında büyük payı oldu.Yalanla,dolanla...
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|