![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
KÜSTAHLIĞIN BU KADARI !!!
Biri çıkıp Amerika'nın haritasını kafasına göre yeniden çizse ve bunu bir journal'de yapsa.. ne olurdu acaba? Buyrun bakın KAFALARINDA BÖLDÜKLERİ TÜRKİYE'YE ve görün adamların küstahça nasıl istediklerini arz ettiklerini.. |
|
||||
|
Haysiyetsizler! Böyle haritalardan birini, şimdi hangisiydi adını hatırlamıyorum, zamanında Amerikaya gidip gelen kuvvet komutanlarımızdan biri görmüş, sadece Türkiye için değil, Asya vs. üzerindeki Amerikan bölgelerini de gösterir bir haritaymış. Derhal eliyle yırtıp, indiriyor bizim komutan, üstelik kendi ülkelerinde; hepsinin ağzı açık kalmış. "Sadece üst kurduğumuz ve kurmak istediğimiz bölgeleri gösteriyor, efendim" felan ayakları. Buyursunlar, gelsinler. Geldikleri gibi gidemezler! Kanımın son damlasına dek savunmayacağım, yer benim olur mu zaten...
Last edited by ali-karabulut; 2006-08-15 at 13:57. |
|
||||
|
bu ne yaygaracılık ya...kim nereyi bölüyo? amma ilginç insanlarsınız.bende bi amerika haritası çizer buraları şuraları alıcaz böyle olacak derim o zaman amerika beni ciddiye alacak mı? herkes bişey istiyor herkesin bi planı var bunu dile de getirebilir ama iş icraate bakar.siz bu işten "adamların kafalarında ne varmış öğrendik biz de ona göre çalışmamızı gelişmemizi tamamlayayım" sonucu çıkarıcağınıza tutmuş ülke elden gitti vay şerefsizler yaygarası koparıyosunuz.siz bu "soğukkanlılıkla, aklıselimle" çok yol alırsınız daha...
|
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
bosu bosuna koyun delisi muamelesi yapiyorlar chaosbackk e!
|
|
|||
|
Dikkatlerden kaçan bir nokta var. İsrail'e 67 öncesi topraklar veriliyor bu size de garip ya da ilginç gelmedi mi? Belki de İsrail'e karşı kürt kartını oynayan bir harita olarak dizayn edilmiştir. Gerçi bu ne ölçüde mümkün orası tartışılabilir.
... Toprak fetişizmi ise kimilerinin tartışma başlığı olarak öne sürebileceği ayrı bir konu. Hatta bugün buna cari açık fetişizmi eklenmiş durumda denilebilir. Malum, ürün ekip biçip satmakla bişi olunmuyor artık. Bu konuda düşünce özgürlüğü herkes için geçerli olmadığından tartışmayı dallandırıp budaklandırmam dahi sakıncalı. Onun için pek deşmiyorum bu noktayı. Malum, sevişemeyen (çok önemli vurgudur geyiği yapılmamalıdır) vatanperverler, insan linç etmek için hazırda bekliyorlar... Neyse... Böldürmeyiz bu ülkeyi!!! Emperyalistlere bildiririz haddini!! Biz varız korkmayın!!
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|