Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Politics and News

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2006-08-15, 13:40
simyaci's Avatar
Senior Member

simyaci is on a distinguished road
Exclamation Niyetleri kötü !!!

KÜSTAHLIĞIN BU KADARI !!!

Biri çıkıp Amerika'nın haritasını kafasına göre yeniden çizse ve bunu bir journal'de yapsa.. ne olurdu acaba?

Buyrun bakın KAFALARINDA BÖLDÜKLERİ TÜRKİYE'YE ve görün adamların küstahça nasıl istediklerini arz ettiklerini..
  #2 (permalink)  
Old 2006-08-15, 13:46
simyaci's Avatar
Senior Member

simyaci is on a distinguished road
Default "Önce ve Sonra" diyorlar..

Link'e tıkladığınızda açılan sayfanın sağ üst tarafındaki haritanın üstünde BEFORE yazıyor.. resmin altındaki linke tıklayınca AFTER yazan yeni harita çıkıyor.. bakın nasıl bölüp bölüştürmüşler..

Allah onların ellerine caaanım vatanımızın 1 karış toprağını dahi verdirmesin...

BU ÜLKENİN EVLATLARI... Allah aşkına kendimize gelelim.. hiç bir şey için geç değil..

Görüyorsunuz.. gözümüzün önünde yapılanları.. Lübnan'a.. Irak'a Afganistan'a.. ve yarın Suriye'ye.. İran'a.. ve Türkiye'ye..

İlgili yazının sahibi küstahça bizim şehirlerimizi kafasına göre başka sözde devletlere katıvermiş...

Ülke olarak ne kadar da aşağılanmış durumdayız...
  #3 (permalink)  
Old 2006-08-15, 13:54
ali-karabulut's Avatar

ali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud ofali-karabulut has much to be proud of
Send a message via MSN to ali-karabulut Send a message via Skype™ to ali-karabulut

Haysiyetsizler! Böyle haritalardan birini, şimdi hangisiydi adını hatırlamıyorum, zamanında Amerikaya gidip gelen kuvvet komutanlarımızdan biri görmüş, sadece Türkiye için değil, Asya vs. üzerindeki Amerikan bölgelerini de gösterir bir haritaymış. Derhal eliyle yırtıp, indiriyor bizim komutan, üstelik kendi ülkelerinde; hepsinin ağzı açık kalmış. "Sadece üst kurduğumuz ve kurmak istediğimiz bölgeleri gösteriyor, efendim" felan ayakları. Buyursunlar, gelsinler. Geldikleri gibi gidemezler! Kanımın son damlasına dek savunmayacağım, yer benim olur mu zaten...

Last edited by ali-karabulut; 2006-08-15 at 13:57.
  #4 (permalink)  
Old 2006-08-15, 14:01
chaosbackk's Avatar
Member

chaosbackk is on a distinguished road

bu ne yaygaracılık ya...kim nereyi bölüyo? amma ilginç insanlarsınız.bende bi amerika haritası çizer buraları şuraları alıcaz böyle olacak derim o zaman amerika beni ciddiye alacak mı? herkes bişey istiyor herkesin bi planı var bunu dile de getirebilir ama iş icraate bakar.siz bu işten "adamların kafalarında ne varmış öğrendik biz de ona göre çalışmamızı gelişmemizi tamamlayayım" sonucu çıkarıcağınıza tutmuş ülke elden gitti vay şerefsizler yaygarası koparıyosunuz.siz bu "soğukkanlılıkla, aklıselimle" çok yol alırsınız daha...
  #5 (permalink)  
Old 2006-08-15, 14:20
ucansandalye's Avatar
Senior Member

ucansandalye is on a distinguished road

afedersiniz ama bir atasözünün tam yeri geldi. chaosbakk e katılıyorum ve atasözünü yazıyorum affınıza sığınarak "it ürür, kervan yürür" kardeşlerim, abilerim, ablalarım... icraat lazım, icraaat...
  #6 (permalink)  
Old 2006-08-15, 14:39
phonexf's Avatar
Senior Member

phonexf is on a distinguished road
Send a message via MSN to phonexf

Pardon ama Pkk bunların icratlarında biri değil midir?
  #7 (permalink)  
Old 2006-08-15, 14:57
chaosbackk's Avatar
Member

chaosbackk is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by phonexf
Pardon ama Pkk bunların icratlarında biri değil midir?
benim bakış açıma göre PKK bi oluşumdan önce bi kürt milliyetçiliği fikridir.bunun tohumlarını zamanında doğuya batı gibi hizmet götürmeyerek kendimiz atmışızdır.sulayan da dış güçler olmuştur.ama hiç yoktan sıfırdan dış bi güç bunu içimize enjekte etmemiştir.dolayısıyla pkk onların icraati olarak görülemez.
  #8 (permalink)  
Old 2006-08-15, 15:00
strategoss's Avatar
Senior Member

strategoss is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by chaosbackk
benim bakış açıma göre PKK bi oluşumdan önce bi kürt milliyetçiliği fikridir.bunun tohumlarını zamanında doğuya batı gibi hizmet götürmeyerek kendimiz atmışızdır.sulayan da dış güçler olmuştur.ama hiç yoktan sıfırdan dış bi güç bunu içimize enjekte etmemiştir.dolayısıyla pkk onların icraati olarak görülemez.
sert bi dili var chaosbackk'in ama şimdiye kadar olayı genellikle can damarından yakalıyor.. Chaosback'te hayat var.
  #9 (permalink)  
Old 2006-08-15, 15:40
faris2's Avatar
Member

faris2 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by chaosbackk
dogru bir yaklasim...
bosu bosuna koyun delisi muamelesi yapiyorlar chaosbackk e!
  #10 (permalink)  
Old 2006-08-15, 17:27
Senior Member

ugurokus is on a distinguished road

Dikkatlerden kaçan bir nokta var. İsrail'e 67 öncesi topraklar veriliyor bu size de garip ya da ilginç gelmedi mi? Belki de İsrail'e karşı kürt kartını oynayan bir harita olarak dizayn edilmiştir. Gerçi bu ne ölçüde mümkün orası tartışılabilir.
...
Toprak fetişizmi ise kimilerinin tartışma başlığı olarak öne sürebileceği ayrı bir konu. Hatta bugün buna cari açık fetişizmi eklenmiş durumda denilebilir. Malum, ürün ekip biçip satmakla bişi olunmuyor artık. Bu konuda düşünce özgürlüğü herkes için geçerli olmadığından tartışmayı dallandırıp budaklandırmam dahi sakıncalı. Onun için pek deşmiyorum bu noktayı. Malum, sevişemeyen (çok önemli vurgudur geyiği yapılmamalıdır) vatanperverler, insan linç etmek için hazırda bekliyorlar... Neyse... Böldürmeyiz bu ülkeyi!!! Emperyalistlere bildiririz haddini!! Biz varız korkmayın!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules