![]() |
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
bence karacan dersanesi var oraya yazil cunku turkiye ve ankara dereeceleri hep o dersaneden cıkıyor gozlemlerime gore. cesur ozturk te orada calisiyomus. kendisi meshur bir kitap yazari zaten biliyorsunuzdur bunu. saygılarımlar.
|
|
|||
|
Merhabalar. Geçen bahar döneminde art arda iki sınava girdim. ÜDS çok kolay geldi ve 80 aldım. Ancak birkaç hafta sonra girdiğim KPDS'den ancak 57 alabildim. Sorun bende mi, yoksa sınavlar arasındaki güçlük farkında mı anlamadım.
KPDS'de daha yüksek alabilmem için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|||
|
bence verimli çalışmasını bilen biri için dersane boşa vakit ve paradan başka bişey değildir. ben şimdiye kadar ne kursa gittim ne de hazırlık okudum ve şimdiden sonra da gitmeye niyetli değilim,kpds ve üds ye ben de giricem ve kendiim çalışıcam iyi bir not alacağımı da tahmin ediyorum, sizlere tavsiyem odtü nün kitabı Reader at Work'le çalışın iki ciltlik bir kitap ve sorularını çözerek kitapları bitirenlere 80'i garanti ediyorum...
|
|
|||
|
Merhaba
hiç bilmeyen biri için sınıf ortamında ya da özel ders alarak ingilizce öğrenmek daha kolay olabilir. birinin yönlendirmesine ihtiyaç duyabilir. ama okul hayatınızda bir kere hazırlık okumuşsanız ya da yıllarca ingilizce dersi almışsanız kitaplardan çalışmak yeterli olur bence. Kpds farklı bir sınav mantığını anlamamışsanız bilginizi gösteremezsiniz. Özellikle kpds ye yönelik kitaplardan çalışmak daha faydalı diye düşünüyorum. Bir de düzenli çalışmak çok önemli. Dil çok nankör bu yüzden ne yapın edin mutlaka hergün az da olsa çalışın |
|
|||
|
ben bu kpds'ye girdiğim dönemde, bi CD'den çalışmıştım. içerisinde çok sayıda "ilginç" kelime vardı. ilginç diyorum; senelerdir yabancı firmalarla çalışırım, bu kelimeleri ne bir kere kullandım, ne de kullanıldığını gördüm
gerçekten de nerede kullanılmayan kelime var, onları soruyorlar...çeviri kısmı genelde kolaydı diye hatırlıyorum. bayaa bi oldu ben gireli bu sınava. phrasal verb'lere iyi bakın derim. (http://www.englishpage.com/prepositi...ictionary.html) bolca okuyup, yeni kelimeler ööreneceksiniz. böylece çok yüksek bir skor alabilirsiniz. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|