![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Quote:
But it takes guts everywhere, pal. My poor parents had collossal guts coming to America from Turkey, kid, no language, no money, no nothing but, nonetheless, made a life for themselves and, more importantly, a better one for their kids! Allaha cok sukur! Last edited by yaman; 2005-01-11 at 06:54. |
|
||||
|
Selam exceed ve yaman!
Cevaplarınızı sevdim. Türkiye'de çalışmak için resmi bir onama gerekmiyorum zannediyorum. Çok güzel. Türkiye'de çalışmak istiyorum çünkü para için değil. Dinlenmek istiyorum. Çok okumak istiyorum. Fakat, benim için Türkiye'de yaşamak çok zor olacak çünkü çok farklı olacak. Ama bu fikiri seviyorum. Benim için başka öğüt var mı? |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Selam American Man, my advise to you would be that never get on a plane to go to Turkey before finishing up with any paperwork you might need for a job.
I mean you should deal with the connections and approvals before you go or it will not be more than just a little vacation for you. First find your job before you leave. And here's a clue for you (assuming that you might want to teach of course): at least there might be lot's of opportunities for you as an English Teacher either in schools or in private language training companies.
|
|
|||
|
Quote:
|
|
|||
|
bak ben sana bisey soyleyeyimmi american kardes..senin neighbour kanadadan yazaraktan sana bir kac ogutte ben vereyim GITME! biliyorum turkiyeye gitmeyi cok istiyorsun ben de oyle ama mantigim gitme diyo yani burdaki maaslari ve hayat sartlarini gordukten sonra( ewt cok soguk ama olsun )
ben buraya yani simdi anlatmak cok sey olucak ama 3 bavulla geldim.yeni bi hayat kuracam diye yani neler yaptim..her iste calistim ..halada essek gibi calisiyorum( ama hak ettigim parayi aliyorum)..turkiyeye donup universitede okuyup oohhh baba parasi yemek var ama donmuyorum abicim...turksun cazip geliyo ama turkiyede amerikada sahip olduklarinin hic birine demiyeyimde...yani sahip olamazsin..amerikadan tatillere gidersin florida mexico..ohhh ..turkiyede essek gibi calsirsin orda kazandigin paranin bilmem kacini kazanamazsin ki sen daha iyi bilirsin USD CDN bile yani cok iyi... ya senin anan baban zamaninda oraya neden gitti zannediyosun daha iyi bi hayat icin.sen niye simdi turkiyeye donmek istiyosunki ?..guneye tasin ne bilim texas a git... yani arkadaslar beni turkiye dusmani sanmayin yani ben cok milliyetci vatansever bi insanim ama egri oturup dogru konusalim yani...sen yine iyi dusun...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|