Merhaba ben yurt dışına çıkmak istiyorum gitmek istediğim ülkede İngiltere çünkü mesleğim gereği biraz araştırma yapmam gerek

istanbulda ingilizce öğretmenliği yapıyorum ve halen aktif olarak görevdeyim... şimdi böyle yazınca ooo bunun emekliliği yakın dersiniz neyse hayır daha ilk yılımı yeni tamamladım yani adaylık bitti. birçok siteyi araştırdım yurtdışı eğitim danışmanlıkları ve ingiliz konsolosluğuda dahil. birçoğundan da bilgi istek formu istedim ama henüz bi ses yok. ben 3-4 hafta için gitmek istiyorum amacım oradaki ilköğretim okullarını görmek, strateji ve yöntemleri hakkında bilgi almak istiyorum tabi bunun yanı sıra seminer veya kısa süreli bir kursda dahil olabilir. şimdi asıl konu benim bu iş için parayı sorun etmiyor olmam ama heyhat gel görki bilgi olmadan para bi işe yaramıyor

) ne yapmam gerek? bu eğitim danışmanlıkları güvenilir mi? ve ne kadar süre ayırmalıyım bütün işlemleri yapmak için? okuma zahmetine katlananlara teşekkürler ama bide cevap yazarsanız x2 teşekkürler

msn
spectralreaver@hotmail.com not: vereceğiniz bilgilerde işinize yararmı bilmiyorum ama eklemek istedim yaşım 26.