![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Asagidaki linkde Ingiliz konsoloslugunun vize konusunda verdigi bilgiler var. Bu web-sitesinden onlara mail atip durumunuzu sorabilirsiniz.
http://www.britishembassy.gov.uk/ser...=1053446560780 Vizeyi turizm sirketleri veya british airways kanaliyla aliyorsunuz (sitede bilgiler mevcut). Ortalama 2 hafta suruyor, durumunuza gore mulakata cagiriyorlar. Mulakat tarihini de yaklasik 1 ay sonraya veriyorlar diye duydum. Eger agabeyiniz UK'da siginmaci vs ise, bunu bildirmeniz vize almanizi zorlastirir. Eger kanuni yollarla kaliyorsa bir sorun yaratmamasi gerekir. Turk pasaportuyla neden orada ingiliz konsolosluguna basvurup vize alamadiginizi anlayamadim. Ben daha once Turk pasaportuyla Ingiltere'de baska ulkelerin konsolosluklarindan vize almistim. Kolay gelsin. |
|
|||
|
merhaba,
ingiltere vizesi ile ilgili danışmanlık alabileceğimiz bir adres var: www.cssmusavirlik.com ayrıca Ankara Antlaşması çerçevesinde İngiltereye gidebilmek için bilgi arayan arkadaşlara tavsiyem: www.ankaraantlasmasi.com kolay gelsin |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|