![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
selam arkadaslar,
ben oktay.polonyadan yaziyorum bu yaziyi.benim esim polonyali ve burada 2 yillik gecici oturum karti ile kaliyorum.ingilterede bir sirkete staj icin basvuru yaptim ve bana 2 yillik (TWES) calisma izni gonderdiler.simdi vizemi almak icin polonyadaki ingiliz kons. gidecem.fakat arastirdim bir turlu bilgi alamadim. acaba vizemi polonyadaki ingiliz konsoloslugundan alabilirmiyim?cunku turk vatandasiyim. basvuru yapmak icin turkiyeye gitmek mi gerek?cunku burada bir arkadas ancak turkiyeden alabilirim diyor. lutfen yardimci olun bana. iyi gunler |
|
|||
|
merhaba,
ingiltere vizesi ile ilgili danışmanlık alabileceğimiz bir adres var: www.cssmusavirlik.com ayrıca Ankara Antlaşması çerçevesinde İngiltereye gidebilmek için bilgi arayan arkadaşlara tavsiyem: www.ankaraantlasmasi.com kolay gelsin |
|
|||
|
bak ingiltere visa müracaat formatında VAF 1 OCT 2007 6.1.4 bir madde var vize için başvurduğunuz ülkede hangi müsaade ile kalmaktasınız? diye,bunu yazdıklarına göre türkiyeden değil bulunduğun yerdeki konsolosluğa git tamammı. Bu kıyağımıda unutma
|
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|