![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
En akillica yol partnerinle birlikte gelmek eger partnerin profesyonelse. Biriniz ogrenci vizesi alir digeri de otomatikman calisma izni alir. Dolayisiyla ikiniz de calisma sansina sahip olursunuz biriniz part-time digeriniz full time. Bu sekilde ancak idare edebilirsiniz ingiltere'de. Bura da hersey anlamsizca pahali nefes aldigin icin bile para vermek zorundasin.
Tabi evli degilsen alti ay birlikte kaldiginizi kanitlamaniz lazim. Turkiye'de ki ajanslarin hicbiri bir b.. bilmiyor yaptiklari is konusunda. Her neyse. Ama en en dogrusu hic gelmemek. Biliyorum bu sizin isinize yaramayacak ama cok istiyorsaniz gelin ve gorun. |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
|
|
|||
|
cok uzun suredir uye olmama ragmen ilk mesajim, bu konuya kismetmis:P
Ne amacla gelmeye calistigin cok onemli! , bankada hesap sart, ailenin de gayrimenkul turu seyleri varsa onlari da belgelemen cok iyi olur. Ogrenci olarak gelmek en guzeli, okul seni davet ediyor cunku. Ama dil kursu ise kesin vize alirim diye cok guvenme, alamayan cok kisi var. Butun dava UK'ye yerlesmeyecegini kanitlamak hepsi bu. Bu arada eger amacin yerlesmek ve illegal olarak calismak ise hic baslamadan TR'de kal derim. Cok pahali oldugunu soylemis miydim!. Bombalardan sonra her sey daha da sikilasti, duzgun is bulmak T.C pasaportuyla pek kolay degil. Zaten ogrenci vizen olursa calisabilirsin turist vizesi ile calisamiyorsun. Eger kalifiye is bulursan proseduru uyguluyorsun ve calisma iznini zamanla aliyorsun ama masrafli bir yol. Evlenirim ben dersen o baska tabi, en temiz yol ama tavsiye etmem:P . Son olarak yurtdisina calismak icin cikmanin pek bir esprisi kalmadi eskisi gibi, issizligin buyudugu ve yabancilarin dislandigi bir avrupa da macera aramak ne kadar akillica olur bilemiyorum. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|