![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Benim aldigim ve edindiğim bilgilere göre green carda başvuru yapmanın pek bir önemi yok gibi. Çünkü bir tane profesörün açıklamasını dinledim...
Dediği Amerika belli bir statüye ulaşmış bir kişiye otomatikmen bu greencardı hediye ediyormuş kazandınız diye dayıyormuş kapıyaaaa Yani adamlar kaliteli ve işine yarayacak beyinler arıyor,,,,,,,Normal adamlardan kendilerinde çok varmış zatennn |
|
|||
|
Quote:
green card basvurulari internet uzerinden yapilabilir. bazi para ile yapan sirketler de var ama sizlere bosuna para verip oralardan basvuruda bulunmanizi tavsiye etmiyorum. simdilik greencard basvurusu 2010 yili iicin bitmis durumda ama seneye olacak basvurlar zannimca sonbahar aylarinda yeniden baslar. bunun icin tek yapmaniz gereken sey google arama sayfasinda DVLOTTERY yazip arayin ve de ilk linke tiklayin. oradan BEGIN SSL APPLICATION online diye bi link goreceksiniz ve daha sonrada bilgilerinizi ayni zamanda da fotografinizi girdiikten sonra islem tamamlanmis olur. biraz once RAMAZAN DEMIR kardesimin soylediklerine hem katiliyorum hemde katilmiyorum. cunku bu bi piyango,master doktora yapmis olmasanizda katilmanizin size kaybettirecek hic bi seyi olmaz. ama master veya doktora tabiiki de buyuk bi etkendir diye dusunuyorum. karar sizin. kolay gelsin |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|