![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
arkadaşlar merhaba:
30 arkadaş polonyadayız Erasmusla geldik ancak vizemiz 6 aylık olduğu için şengen vizesi alamadık. Türkiyedeki polonya konsolosluğu polonyaya gittiğinizde valilikten oturma izni aldığınızda avrupada dolaşabilirsiniz (vizeniz şengen yerine geçer diyolardı) ancak kimse böyle birşey bilmiyor! Burdan Türkiyedeki konsolosluğu aradım ve burda kimsenin ilgilenmediğini söyledim. Nasıl ilgilenmezler onların işi o! diye enterasab bir şekilde kendi ülkesine sinirlenen bir tepki aldım (ama sadece o kadar) ![]() Birde son 90 gün vizeler kolay bir şekilde şengene çevriliyor diye birşey duyduk. Ama hiçbir sonuç yok. Vizemiz son 90 güne girdi şu anda ne yapabiliriz? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler Last edited by enverbar; 2008-11-28 at 11:04. |
|
||||
|
Burada belki işine yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
http://vizeacil.com/nm-Schengen_Vizesi-cp-120 http://www.schengenvizesi.info/ |
|
|||
|
adresleri inceledim ancak içinde bulunduğumuz durum biraz farklı. çünkü zaten elimizde polonya vizesi var ancak buradaki valilikteki insanların bilgisizliği yüzünden vizemizi alamıyoruz.
nerelere başvurabiliriz bunları dışında bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
bu arada bu kacak kaldigim sure zarfinda evime hirsiz girdi, polis cagirdik gunlerce bu olay hakkinda merkeze cagirip ifademi aldilar,yabanci oldugum icin tercume falan gerekdi prosedur uzun surdu pasaportum surekli ellerindeydi ama kimse bana senin vizen bitmis demedi, dikkat bile etmediler. |
|
||||
|
Home Office'in sitesine bak dostum.Sen öğrenci vizeni uzatırken başvurun vizen bitmeden sonuçlanıyor mu? Çoğu zaman vizen bittikten 2 ay sonra sonuçlanıyor ve bu süre içerisinde bir önceki vize türünün statüsünde olduğun kabul ediliyor.Dünya'yı dolaşmakla konunun alakasını çözemedim...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|