![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Selam herkese arkadaslar, benim iki sorum olacak:
Birincisi ben bir Ingiliz vatandasi kizla evlenerek iki yillik yerlesim vizesini aldim, tabi Turkiye ye gittim evlilik icin , ama vizemde su ibare yaziyor 'no recourse to public funds ' acaba burda sosyal haklardan mi yararlanamaz diyor, bu ibare benim burda calisma izni almama engel olurmu?. Ikici sorum yegenimi bu yaz ogrenci vizesine bas vuracagim nasip olursa kendisi iki yillik muhasebe okuyor ama daha birinci sinifta, su andada Turkiye'de dil okuluna yazdirdim, ama gecenlerde duydum artik Turkiyeden alinan 6 ylik vize bittikten sonra Ingiltere'den uzatilmiyormus, Turkiye'ye tekrar donup bir basvuru daha yapmak lazimmis, bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa yazarsa memmun olurum, simdiden tesekkurler iyi calismalar.... |
|
||||
|
Quote:
2.sorunuz icin normal vize suan 3 aylik ama ogrenci vizesi bildigim kadari ile 6 aylik devam ediyor diye biliyorum ve ogrenci vizesi ile gelecekse uni.ile anlasamalari oluyor home office'in ve 6 aylik sure uzatilabiliyor. umarim yardimci olabildim size ade |
|
|||
|
tesekkur ederim arkadaslar, emeginiz ve yardimlainiz icin, evet su an calisma kartimi aldim, life in uk sinavainada simdi girmek istemiyorum, simdi istesem gecerim o sinavi ama daha yaklasik iki sene gibi bir sure var simdi gecersem kanunlar degisebilir yeni uygulamlar getirebilirler, o sinavi gecmemizde birseye yaramaz,
|
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|