![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
selamlar
başvuru için fotoğraflar 5x5 boyutunda olmalı, ama benim normal bir fotoğrafım var 4x6.ben bu fotoğrafı tarattım ve bir programla 5x5 boyutuna getirdim ama haliyle yanlara doğru biraz gergin görünüyordu... - bu fotoğrafla başvuru yapabilir miyim ? yani yapınca fotoğrafın programla 5x5 boyutlarına getirildiğini anlayıp beni elemeleri gibi bir durum söz konusu olur mu ? -daha önce başvurdum ama çekilişi kazanamadım, bunun bir etkisi var mıdır acaba diye düşünüyorum.fotoğrafı yenilemeli miyim ? - foroğrafçılar 5x5 fotoğraf çekiyor mu ? ![]() teşekkürler arkadaşlar
|
|
|||
|
amerikada fotoğrafçılarda özel bi standart vardır green card için diye ve senin sündürüp daralttığın resimler olmaz dediğin gin öyle bir şey olurasa elerler geçen sene deği son 20 senedirde başurmuş olsan da bişi olmaz ha bu arada ruslar mesela şöyle yapıyorlar onlara bir şey olmuyor kendi adına mesela nejla ise mejla tejla sejla nezla nejli falan yazıp yüz ihtimalle katılıyor kendisine çıkarsa aa ismimi yanlış yazmısım deyip değiştiriyor
tabi tavsiye edermiyim ..elbette hayır ama sen resmini düzgün çektir nerdesn bilmiyorum ama amerika içinde son yıllarda ben kimseye çıktığını duymadım çıkıyorudr ama kota düşmüştür eskiden etrafımızda herkese çıkardı ama tr de isen sanırım şansın daha yüksektir... |
|
|||
|
fotografcılar bu işi biliyo, bn vesikalık cektirmeye gittim en son adam direk resmi mi olacak yoksa günlük mü dedi nası yani dedim pasaport içinse gülmiceksin alnın kulakların açık olcak arka fon beyaz olcak diye bi başladı
)) tmm dedm adamım tuttum sni!
|
|
|||
|
Resmi bilgisayarda yana veya yukari genisletirsen olmaz tabi. Istedikleri gibi fotografini cektirmen lazim. Nasil cekilecegin konusunda onlarin resmi sitesinde aciklama var. Resmi dogru cekildikten sonra, tarayicida tarattirip uygunlugunu olcebilirsin. Ayrica resmin boyut siniri var. Yani byte siniri, onun icin cok renga renk giyinirsen resim byte nin yuksek olmasi sebebiyle de resmini upload edemeyeceksin( Butun istenilen standartlari uygun olarak yerine getirdigini var sayiyorum). Gecen sene boyle bi sorunla karsilasmistimda. Onu hatirlatmak istedim. Bol sans.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|