![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Arkadaşlar bu sene bir ay sonra 20 yaşına basıcam ve Bosna Hersek'te İnternational University Of Sarajevo'da(www.ius.edu.ba) okuyorum daha 4 senem var sonrasında Uluslararası taşımacılık ve ticaret üzerine master yapmak istiyorum.Ama ülke şuan kafamda belirlenmiş birşey yok sadece australia'yı merak ediyorum oradada master yaparak hem o ülke'yi tanır hemde master yapmış olurum diyorum.
Ancak australia üniversitelerinden alacağım mester dünyada ne kadar kabul görür acaba.Hem bu ülkede İNTERNATİONAL TRANSPORT uluslararası taşımacılık ve dış ticaret master'e yapabileceğim bir üniversite varmıdır.??? Ve Ayrıca sorularım Sizin yorumlarınızı bekliyorum. |
|
||||
|
Quote:
Our Masters programs are not only hıghly sought after but are also recognised worldwide. You are welcome to contact me via pm should you wish further information on the appropriate Program you are planning on undertaking. |
|
|||
|
pardon ben linke baktim fakat bu link Avusturalya hükümeti göcmen bürosuna ait sanirsam arnavet senin ögrenmek istedigin bu degildi degil mi daha cok master programlarini merak ediyordun ?Filiz Hanim yardimci olursaniz sevinirim
|
|
|||
|
Quote:
Ancak bu konuda senin merak ettigin bisey varsa yardimci olmaya calisalim
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|