Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Discussion board archive - Tartışma tahtası arşiv

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-05-31, 01:00
Administrator

seslisozlukadmin is on a distinguished road
Default 2005-05-30

00:05 ussvolcano: challenge mücadele meydan okuma anlamlarına geliyo diye biliyorum misal outdoor challenge gibi
00:09 sun2: mucadele dogru kelime bence ussvolcano. ama meydan okuma daha cok itiraz etme ya da curet etme anlamina geliyor sanki. ya da ben oyle kullandigim icin
00:20 lord_volkan: arkadaşlar;"complimentary medicine program",ne demek acaba?
00:24 sun2: volkan ben bilmiyorum ozel bir anlama geliyor bu sanirim. neyle ilgili cevirin?
00:30 lord_volkan: mehmet öz adlı türk cerrahının biografisinde geçiyor.
00:46 sun2: complementary olacakmis o complimentary degil volkan. cevirisi de tamamlayici tip
00:49 a16s: hi millet hi sun2,lord.
00:50 sun2: bazilari da destekleyici tip diyorlar, eskiden alternatif tip diyorlarmis buna. yeni adi da bu cunku tipla ilgili bu uygulamalari tibba alternatif degil, onu tamamlayici ya da destekleyici amacla
00:51 sun2: uyguluyorlarmis. yani biraz daha metafiziksel yaklasim sanirim. merhaba a16s
00:51 psylocke: ağaç yaşken eğilir nasıl denir ingilizcede?yardım ederseniz sevinirim
00:55 lord_volkan: saol sun2.merhaba a16s
00:57 a16s: iyilik volki,pslocke tam karsiligini bulmamazsin emin ol ama ariyorum.
00:58 howard_roark: merhabalar
01:00 sun2: sen de sagol volkan. psylocke bunun oldugu gibi karsiligini bulursun umarim.
01:01 psylocke: heh bunun tam olarak ingilizcesini yazarım ama komik olur neyse artık hocaya sorucam
01:25 howard_roark: uyudu mu herkes
01:36 lord_volkan: ah keşke uyusam howard_roark;ama yarına yetiştirmem gereken bir sürü ödevim var.
01:40 bubuuuu: hey merhebalar arkadaşlar
01:41 bubuuuu: sun yaptın mı mozaik pastayı,hımm bende çok severim mozaiği
01:43 endlessturk: moderator burda misiniz?
01:44 howard_roark: kolay gelsin volkan
01:44 bubuuuu: ya bidakka forumda da mı arıza var? hata verdide giremiyorum
01:45 endlessturk: bubuuu hata degil,duzenleme yapiyorlar forumda.acilir yarina kadar herhalde
01:51 sun2: mrb bubu, yok yapmadim mozaik. vulture yapacakti galiba. ben salep yaptim kendime. burada bir dukkanda salep buldum bubu yani yok boyle birsey
01:52 lord_volkan: saolasın howard_roark
01:52 hakyman: hi millet nasılsınız uzun zaman sonra görüşmeyeli ne yaptınız çatır çatır ingilizce konuşuyonuz mu artık
01:54 lord_volkan: keşke konuşabilsem hakyman;ama bir yabancı karşısında konuşmaya gelince iş dilim tutuluyor.öylece kala kalıyorum
01:55 bubuuuu: sahlep ,bende en son bu gelişimde içmiştim, dilimi yakarım hep bende sahle içerken,şimdi dilimin ucu sızladıafiyet olsun,
01:56 bubuuuu: yabana bi site lazım bişey takıldı aklıma ona bakcam, böyle acayi bilgiler içeren bi site ,ya linkini silmişim sıkkullanılanlardan,mesela yumurta neden elips?güneş neden sıcak gibi? biliyormusuuz site
01:57 sonmezim: çoklu zeka kuramı
01:57 hakyman: lord_volkan biraz zaman harcasan konşursun. ingilizceyi çözmenin yolu bence türkçe düşnmemek türkçe düşünürsen olmuyo bu iş nasılda biliyo ayaklarına yattım be sun varken bana konuşmak düşmez ya
01:57 sonmezim: ne demek
03:00 burak: test
03:23 lord_volkan: iyi geceler burak.
03:23 lord_volkan: sesli sözlükteki bakım tamamlandı mı?
03:24 xxcinlixx: way be verem olduk yani
03:26 bubuuuu: hadi gözümüz aydın
03:26 bubuuuu: burak iyi geceler kolay gelsin
03:27 lord_volkan: kolay gelsin burak!
03:30 ayred: selamlar
03:30 ayred: benim için bi kaç cümle cik çeviri yapabilice biri varmı acaba
03:30 ayred: finanstan anlayan biri
03:31 ayred: Tablo 1, Arçelik firması için EKK regresyonu ve KOK regresyonu ile yapılmış beta tahminlerini özetlemektedir. EKK regresyonuna göre Arçelik firmasının Beta katsayısı 1.02 olarak hesaplanmakta, fakat K
03:31 ayred: var mı?
03:31 bubuuuu: ben yatıyorum
03:32 bubuuuu: 3 saatim var uyumam lazım
03:32 bubuuuu: iyi geceler herkese
03:32 ayred: deryabaskal@hotmail.com .msn deyim hani belki vardır.3 cümlecik ya.
03:32 bubuuuu: iyi bir hafta diliyorum herkese
03:32 lord_volkan: ben de yatıyorum.çok uykum geldi.iyi geceler!herkese kolay gelsin.sonra görüşmek üzere,kendinize iyi bakın,bye bye.
03:34 xxcinlixx: ayred sende mi ticaretle ugrasiorsun
03:35 ayred: hayır.ödev hazırlıyorum
03:35 ayred: türkçeden inglizceye çeviremiorum
03:36 ayred: cinli yap hadi bi babalık
03:38 xxcinlixx: regresyon ne demek
03:42 ayred: regresyon
03:42 ayred: regression
03:51 xxcinlixx: Table 1 summarizes beta's ideas for the Arcelik Company, EKK regression and KOK regression. According to EKK regression Arcelik Company estimates Beta's exponent 1.02.
03:54 ayred: saol
03:55 xxcinlixx: sen de sag ol
03:57 ayred: yüzsüzlük yapıyım mı
03:57 ayred: Sonuçların yer aldığı tablolar bu amaç için hazırlanmış programın çıktılarıdır.
04:07 xxcinlixx: The tables are the results of this goal that was prepared program's results
ancak bu kadar olabilio
04:08 xxcinlixx: yani daha fazlasina yetemiorum
04:08 xxcinlixx: ama yanlis bi cumle deil.
04:08 xxcinlixx: hemen heemen dediginin aynisi
04:09 ayred: saol.ben de bişiler eklerim.saol kafam durdu artık.
04:10 xxcinlixx: sende sag ol.kolay gelsin
05:59 maviay: herkese slmlar
06:02 maviay: kimseler kalmamis heralde
06:32 yuceyetkin: hi everyone
06:35 yuceyetkin: merhabaaaaa, kimse yok muuuu?
06:36 yuceyetkin: israrla I wonder who are there?
06:36 yuceyetkin: valla kimse yok sanirim
06:37 yuceyetkin: ben de kendi kendime yaziyim
06:37 yuceyetkin: sevgili gunluk, bugun gunesli ve ayni zamanda soguk bir gundu
06:38 yuceyetkin: atlantik okyanusuna gittik, ve orada denize giren ruslari gorduk
06:38 yuceyetkin: cok sasirdim adamlara. zaten brooklyn'nin yarisini rus diger yarisinin da yahudi oldugunu biliyordun ama
06:38 yuceyetkin: yine de insan sasirio iste,
06:39 yuceyetkin: Simdi Turkiye'de saat sabahin 5dir buyuk bi ihtimalle
06:39 yuceyetkin: burada ise 11.38 gece
06:41 yuceyetkin: her neyse gunluk, karnim acikti. dun kalan italyan yemegini yiyecem
06:41 yuceyetkin: sevgilimi aricam ve yataga doru gidicem
06:42 yuceyetkin: iyi geceler Amerika, Gunaydin Turkiyeeeee
07:53 pop: 0639 yuceyetkin
Simdi Turkiye'de saat sabahin 5dir buyuk bi ihtimalle insan bu kadar dikkatsizce konuşabilir ancak
08:07 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar ne haber halk kahramanı süper pop P
08:09 veceligesuverildi: günaydınlar
08:10 llibra_elmirr: günaydın sulu çelik
08:11 veceligesuverildi: nasılsın llibra
08:13 llibra_elmirr: very fine sen nasılsın?
08:16 veceligesuverildi: aynen.kimseden ses seda yok henüz.yalnızları oynaıcaz galiba bi süre daha.pazartesi sendromudundan olsa gerek
08:19 llibra_elmirr: evet olabilir ama dünde bir ara böyledi sonrada başladı her şey bi de bi de benim uykum var yaa
08:29 _spasiba: Günaydın herkese.
08:34 pop: pop
08:35 advil: günaydın
08:35 veceligesuverildi: günaydın spa ve pop
08:36 veceligesuverildi: ve tabii advil .
08:36 marin: gunaydin millet
08:38 advil: nasılsın board
08:40 advil: yaver not al bu board ahalisine 2-5 nöbeti yazılcak hergün bunların hep birlikte "saol" diye bağırması lazımdı hayır şizo değilim işte
08:43 treebeard: Shadowfax! Go around, wait my whistle, wait my command sabah sabah havaya girdim
08:44 treebeard: Günaydın herkese
08:45 advil: bunların üzerine ölü toprağı serilmiş tree. öyle tepkisiz duruyorlar.
08:46 treebeard: sabah olduğundandır advil.affediver bi kez.şimdi birsürü nobet.
08:46 marin: ben bi tek yaver taniyorum bu board'ta
08:46 endlessturk: aranizda memur yok mu arkadaslar?
08:47 treebeard: memur gelir birazdan.
08:47 endlessturk: devlet memuru dimi?D
08:48 treebeard: kim o yaver marin?
08:51 treebeard: advil haklısın sanırım
08:52 treebeard: Balık tuttuk yiyen ölü, Elimize deyen ölü.
08:53 advil: ekseriyetle haklıyımdır zaten
08:56 marin: e kendisi soylemiyo, simdi ben afise etmiym p
08:57 treebeard: marin nasılsın ?
08:59 marin: iyiyim treecim ; haftaya biraz gergin basladik sirkette gerci ama. sen nasilsin?
09:00 treebeard: fena diil.biz henuz gerilmedik çünkü pek kimse yok ortalıkta
09:03 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar selam advil,tree,marin ve diğer arkadaşlar
09:04 marin: simdi de 2. bomba patladi. iceri gidip puskurmemek icin zor tutuyorum kendimi.!
09:06 treebeard: selam llibra.
09:06 treebeard: sakin marin.
09:07 marin: .
09:07 pop: ben ölmedim. ama yaşam belirtisi göstermiyorum.
09:08 llibra_elmirr: salam treebeard salla gitsin marin bizim burda bir ara böle şeyler çok olurdu müdürler birbirine girmişti birinde P bizde aramızda bahse giriyorduk artık benim müdür seninkini dövecek az kaldı
09:08 llibra_elmirr: diye düşün artık nasıl bir tartışma nasıl bir toplantı ortamı olduğunu sonra hepsini go ladılar bizim de film eseyrimiz sona erdi
09:10 advil: bir varmış bir yokmuş. mutluluk ormanında müdürlerin çok iyi anlaştığı, şirket bayan çalışanlarının hiç dedikodu yapmadığı mutlu sıcak sevecen bir şirket varmış
09:10 marin: libra benim haberim olmasi gereken bi durumdan surpriz bir telefonla lakasiz biri tarafindan bilgilendiriliyorum. halbuki bu benim isim.
09:10 treebeard: şu hayatta ne tür ünsanları müdür yaptıklarını görünce ben artık pek bişiye şaşıramaz oldum.
09:11 advil: birgün kırmızı başlıklı bir insan kaynakları müdiresi alınmış bu şirkete, ama mor patikli yönetici asistanı kıskanmaya başlamış kırmızı başlıkını.
09:11 marin: ve "benim haberim yok" demek durumunda kaliyorum. war mi boyle bisey ya.? bizim ofiste mudur de yok ayriyeten, herkes kendi muduru. ama bu ne kadar iyi, artik emin degilim
09:13 dirhelek: dunyadaki butun mudurler bosaltim sistemi anatomik netice diger adi ile ilintilidir.ve merhaba diyeyim size dostlar.
09:13 marin: merhaba dirhelek
09:15 advil: ben mesela şirket sahibiyim ama kartıma ne yönetim kurulu üyesi ne de ithalat müdürü yazdırtmadım klasiğin aksine. insanlar daha bir çok seviyor bu halini
09:15 dirhelek: selam marin, takma diyecem, takacaksin, ama gercekten takma.
09:15 advil: neyse çıktım ben
09:16 marin: yok gun icinde ben gerekli sorularimi sorucam kendini bilmezlere
09:16 treebeard: şu tıbbi adı rectum olan şeyden mi bahsediyosun dirhelek?
09:17 dirhelek: en iyisi o, Shreq derki, icinde kalacagina disari ciksin, sen kendini harap edecegine git konus, rahatlarsin.
09:18 dirhelek: tree.he, ondan, o kelime bilimsel oldugu icin banlanma tehlikesi yok, cumlenin muhtelif yerlerine rahaat rahat serpistirebilirsin
09:18 dirhelek: bye advil
09:18 marin: rectum'un gunluk dildeki anlamini bilmiyorum ama kafamda canlandirdiklarimla yetinebilirim p
09:19 llibra_elmirr: yani marincim bu müdürlerin yöneticilerin %90 aynı al birini vur ötekine birbirilerinden farksız ne dedikleri n ede yaptıkları tutatr ıyhh
09:19 dirhelek: marin
09:20 marin: libracim bizde mudur yok, sorunumuz bu bizim. herkes cani istedigi gibi.
09:20 treebeard: dirhelek seinfeld thread i acalım bugun
09:21 dirhelek: acalim tree.onun en komik bolumlerini yazalim
09:22 llibra_elmirr: hiiii. anladım anladım sen ne iş yapıyorsun marincim sorması ayıp P
09:22 dirhelek: aklima bi tane geldi bile.kramerin fayton surucusu olarak calistigi bolum.seyrettinmiydi o bolumu?
09:25 treebeard: evet dirhelek.ata bişiler yediriyodu.at da kötü kokular yayıyodu.aynı zamanda da corç sevgilisinin evine ekmek sokmaya uğraşıyodu
09:26 dirhelek: ha ha ha o bolum, pizaa yediriyordu ata, atin midesi bozuluyordu, kramer in surati falan kayiyordu kokudan cook gulmustum o bolume ben.
09:27 marin: ben bi tekstil firmasinda idari isler'deyim
09:28 marin: seinfeld'e bayiliyorum ben de bi ara kramer'in ev telefonu bi sinemanin telefonuyla cakisiyodu. bu da telefonlara sinema telesekreterindeki adam gibi konusarak cevap veriyodu
09:28 treebeard: evet .yok pizza diildi yaf.kesekaadından bişilerdi.george un sevgilisinin ailesini gezdirip, eve de hediye die getitirp geri goturdugu ekmeği sanki hic goturmemiş olmak için eve geri sokacaklard
09:29 treebeard: marn .peki kramer in otoban ın bi kısmını evlat edindiği bölümü hatırlarmısınız?gereksiz cizgiler cekiyodu.sonra silmek için bi varil tiner goturuyo.sakarlık yapıp tiner yola sacılırken.
09:30 treebeard: newman ın posta arabasıyla slow motion gelişi .newman ın kamyoneti yere sürtünüp ateş cıkararak gelir ve patlar
09:31 dirhelek: bi gun de bi filme odul verilirken, salonda kramer kalkip odul alanlara yol verirken, bir anda sahneye kadar surukleniyor, ona da odul veriyorlar, tv ye falan cikiyor, pipo icmeye basliyo.
09:31 weird: "X, an at-home tooth-whitening product purchased over the counter" diye başlayan bi cümlem var burdaki purchased over the counter'in anlamı ne olabilir arkadaşlar?
09:31 dirhelek: ayyy, yeter,,
09:32 treebeard: bi de seinfeld dişçiye gidiyo.aazı uyştugu için anestezi yuzunden bunu ozurlu saniolar.bi adam acıyo buna.o bolumde de odul alıyodu.kramer in hollywood tecrubeleri .bi de çorbacı vardı huysyz
09:33 dirhelek: nazi corbacisi"no soup!" diye aksanli bagiriyordu millete.
09:33 marin: bi de kramer'in ilk adinin aslinda kimse tarafindan bilinmedigini, sonra bi gun annesinin gelip herkese soyledigini. gerci hatirlamiyorum ismi ama.
09:34 treebeard: purchase in almak olduunu biliyosundur.over the counter a bi bakıp geliim.
09:34 marin: weird bilmiyorum
09:34 treebeard: cosmo kramer
09:34 dirhelek: cosmo degilmiydimarinciim, gecti bak siniringuzel seyler dusun yaa
09:35 weird: bu X ürünü, bir diş parlatıcı. "reçeteyle satın alınan" diye düşündüm ama doğru mudur?
09:35 treebeard: over the counter sesli de varmış bitmiş. sona ermiş. fazla. aşırı. çok fazla. gereğinden fazla. aşkın. iyice. adamakıllı. tekrar. daha. yine. öte. öteye. ötede. üstünde. tepesinde. tersine. altını ü
09:35 sun2: over the counter recetesiz ya da aleni satis anlamina geliyormus weird, ben de sozlukten baktim
09:36 marin: evet ya cosmo
09:36 weird: çok saolun sun2, treebeard
09:36 treebeard: ok sun2.sesli ye de ekletmek lazım o zaman
09:37 sun2: sen de sagol weird. evet bence de ekletmeli treebeard
09:39 dirhelek: ben bir sure yokum, tree,,benim yerime bakiver, dostum,, gorusuruz arkadaslar, hepinize iyi calismalar
09:40 treebeard: ok dirhelek.ben de işlere doniim yavaştan .
09:43 majesteleri: günaydın arkadaşlar.
09:47 sun2: hosca kal dirhelek. merhaba majesteleri
09:56 obarey: merhaba herkese, selam sun,tree.
10:00 malhun: herkese günaydınn.
10:02 sun2: mrb obarey ve malhun
10:03 malhun: selam treebeard, sun2, marin. ve herkes nasılsınız bakalım? iyisinizdir umarım.
10:04 treebeard: majesteleri,obarey,malhun selam. .
10:05 sun2: benim uykum var. gazeteleri okuyorum bir yandan. sen nasilsin malhun?
10:05 malhun: hayırdır yaa kimse konuşmuyor. dut mu yediniz ne sabah sabah
10:07 malhun: iyiyim ya ne olsun sun2. tipik pazartesi sendromu uykum var benim de treebeard sen nasılsın? iyisindir umarım. hafta sonun nasıl geçti?
10:07 treebeard: ben epeydir gazete okumuyorum.çok sinirleniyorum.geçenlerde camilerde vip bölüm isteyen milletvekilini duydum.ifrit oldum.
10:08 treebeard: fena diildi malhun. .senin nasıldıu?
10:09 marin: tree walla mi? obur tarafta da onu vip agirlarlar bu kafayla giderse, hic kafasini yormasin p
10:09 sun2: tree ben de kendime iskence ediyorum zaten. simdi erdogan' in hickirik yuregimde demesi uzerine yapilan haberi okuyorum. yani uzuntuden ve sinirden kanser olacagim ben. okumamamak daha iyi mi ne
10:09 treebeard: valla marin.sinir.nefret.
10:10 marin: hickirik yuregimde ne demek yaw?
10:11 treebeard: daha iyi sun2.sormak lazım senin peygamberin vip bölümde mi ibadet ediyodu die? bi de tuccardı.nasıl ticaret yapılırdı die?.
10:11 weird: arkadaşlar, examiner-blind ne anlama geliyor olabilir? hiçbir yerde bulamadım ya
10:11 sun2: Türkiye’de seviyeli bir muhalefetin olmadığını söyleyen Başbakan Erdoğan, kimsenin milletin egemenliğinin üzerinde irade sergilememesi gerektiğini belirtti. Bazı sıkıntıları kendisinin de yaşadı
10:12 sun2: ğını söyleyen Erdoğan, ‘Gönlümün derinliklerinde yatan hıçkırıklar var. Bunu da açıkça söylemek zorundayım. Ama sabırlı olmaya mecburuz’ dedi
10:13 gitarci: selam kanal nabersini
10:13 marin: iyyykkk
10:13 treebeard: ankaradan olna var mı burda? ankaralılar bağlanamıyomuş heralde?
10:14 sun2: bilmiyorum soyleyen kendisi biliyor mu ne anlama geliyor bu sozler guzel turkcemizde marin. tree durum kotu. neyse sizin de sinirinizi bozmayayim sabah sabah
10:15 treebeard: weird examiner blind in nerde geçtiğini bilmiom ama "görmezden gelen,rüşvetci müfettiş" .gibi bişi olabilir.eğer kötü bi anlamı varsa.
10:15 gitarci: ben ankaralı degilim ama ankaralı namıkı severim
10:16 malhun: niye ankaralılar bağlanamıyormuş treebeard? bu arada hafta sonum iyiydi. bir de annemle tartışmasaydım neyse.
10:16 weird: cümleyi vereyim "A randomized, controlled, examiner-blind, parallel-group clinical trial was performed to compare the tooth-whitening benefits of a novel, nontray, "paint-on" liquid gel "
10:16 sun2: tek basina oyle bir kullanimi varsa ben de bilmiyorum weird.
10:17 weird: buradaki üç kelimede takıldım hiçbiryerde anlamlarını bulamadım examiner-blind, nontray ve paint-on. bilen varsa beri gelsin
10:19 sun2: google'da var bu weird ama butun makaleleri okumak gerek anlamini cikarmak icin. boyle bir kullanim varmis
10:20 treebeard: anlamını bu cumleden cıkarmak zor diil ama ne karşılar bunu turkcede tam bilemedim.
10:20 weird: bakıyorum google'a ama çıkaramadım anlamı bişi saol yine de sun2
10:21 sun2: weird sanirim bu uzerinde urun uygulanacak rastgele secilmis kisi
10:22 treebeard: yani dış etkenlerden uzak, önyargısız ve deneyde oldugundan belki de habersiz grup gibi anladım ben.
10:23 sun2: paint on da disi beyazlatmak icin yapilan boya islemi. uzerine boyama diye cevirebilirsin belki. hani beyaz solusyonlar var surunce disler beyazliyor
10:25 luciferr: hepiniz ölüceksiniz.
10:25 treebeard: nontray whitening gibi bişiler var google'da ama
10:26 luciferr: farketmediniz mi, hava gittikçe ısınıyor, buzullar eriyor ve anneler her geçen gün biraz daha hırçınlaşıyor.bunlar kıyamet alameti değildir de nedir söyler misiniz !
10:26 treebeard: luciferr biliyoruz.kelime haznenize bişi katacam bugun.belki de biliyosunuzdur.
10:26 treebeard: smyrniot bildin mi luciferr?
10:27 sun2: paint bildigin anlamda yani ozel bir kullanim degil, bazi dis beyazlaticilar, oje gibi olup dise suruluyor. disin uzerine suruldugu icin de "on" deniyor. paint on yani.
10:27 filizguclu: Likewise'in Turkesini seslisozluk sitemizden cozemedim - yardimci olabilecek var mi?
10:28 filizguclu: pardon, Gunaydin demeden soruya gectim.pardon.
10:28 luciferr: smyra ile ilgili olmalı.patriotla bağlantı kurarsak.hımm "smyrnalı" olabilir mi
10:28 weird: sun2 ve treebeard. ne kadar müteşekkir olduğumu anlatamam size iyi ki varsınız
10:29 veceligesuverildi: arkadaşlar kapasitemizin üzerinde derken over our capacity uygunmudur.yoksa kullanabilecegim başka bişey var mı ?
10:30 weird: Likewise= Ayrıca, bir de, aynı şekilde, bununla birlikte
10:30 sun2: ayni sekilde, keza . filizguclu. bu arada sana da gunaydin
10:30 just717067: günaydıınnn
10:31 treebeard: evet luciferr.
10:31 malhun: treebeard izmirli olduğun için bunu soruyorsun?
10:32 treebeard: gunaydın filiz hn.
10:32 filizguclu: VECE- hayir, uygun degil.aslisi "it's above our capacity" denilir.
10:32 sun2: weird birsey yapmadik gunaydin just17067
10:32 majesteleri: ben Ankaradayım baalanabildim sanırım. bakiim mesajım gidicek mi.
10:33 filizguclu: Gunaydin treebeard.gunaydin arkadaslar.
10:33 treebeard: hayır malhun. ben izmirli diilim.aslında "biyerli" olmak hoşuma gitmiyo da.izmirliler için boole sozluklerde geçen bi kelimenin bulunması fena diil gibi geldi.paylaşmnak istedim.parizien gib
10:33 majesteleri: işte gitti. Ankara ile ilgili diil sanırım. bu arada tekrar günaydınlar ve iyi günler ve iyi çalışmalar filan falan.
10:34 veceligesuverildi: teşekürler filiz buarada günaydın
10:34 filizguclu: thanks Weird ama cumlede nasil soylenir ki? Ben ornegin."I had a great time, thank you " dedigimde karsi taraf da "Likewise" dediginde, bunun trukcesi nasil olur idi? Sizin soylediginiz gibi
10:35 malhun: sayende ben de ne demek olduğunu öğrendim biyerli olmak bence de hoş değil. özellikle yeni tanıştığım insanların bana 'nereli' olduğumu sormalarına sinir oluyorum.
10:35 filizguclu: sizin soylediginiz gibi "Ayni sekilde" mi cevap verilmeli? Zahmet ettirdim, pardon
10:36 majesteleri: likewise dediğin kullanımda bin mukabele gibi olmuş. nihoho. o nedemek dersen işte onu çevirmek daha zor ya kısaca likewise = aynı şekilde.
10:36 filizguclu: Your welcome vece-
10:37 treebeard: Keza biz de iyi vakit geçirdik.denir ama pek yaygın değil.
10:37 _felsefi_: Merhaba herkese. aşağıdaki cümle nasıl çevrilebilir acaba? "Having said this, he goes on to give .
10:37 _felsefi_: yardımlar için teşekkür.
10:37 sun2: "aynen" demek istemis herhalde sana bunu soyleyen filiz
10:38 filizguclu: Evet majesteleri.kullagima cok daha uygun geldi .snaiyorum bu daha uygundur - mersi her birinize - cok iyisiniz, mersi
10:38 treebeard: ne kadar formal bu filiz hn?
10:39 weird: evet osmanlıca bilmukabele ile aynı anlama gelebilir likewise. majestelei haklı. bu arada pc'm restart yedi daha yeni okudum yazılanları çok pardons
10:40 filizguclu: Felsefi "Having said this, he goes on to give .ornegin his presentation olmus olsaydi
Bunu soylemesine ragmen, sunmasina devam eder….
10:40 majesteleri: A mükemmel zaman geçirdim çok teşekkür ederim. B aynı şekilde likewise ben de. ne kadar seviyeli ve kibar bir hoşçakalınız konuşması. senin adına sevindim P
10:41 _felsefi_: sun2 siz ne diyorsunuz?
10:41 filizguclu: Formal'lik icin degil - Filizin karakteri oyledir Turkceyi formal ogrendigim icindir saniyorum.
10:42 _felsefi_: "Having said this, he goes on to give, in effect a argument that."
10:42 treebeard: Ok.yani keza biraz formal gibi.aynı şekilde biz de.derdim ben olsam.aynen cok kısa biraz da informal.keza da formal gibi.
10:43 sun2: felsefi simdi bakiyorum.
10:43 filizguclu: likewise gayet normal bir sekilde kullanilir bence.formal ozelligi fazla yoktur.ama bazi kisiler ne yazik ki bu kelimeden haberdar degillerdir.
10:44 sun2: "bunu soyleyip" anlamina da gelebilir belki orada. felsefi
10:46 sun2: filizguclu cok kullanilan bir ornek degil sanirim o durumlarda likewise. haberdar olmaktan ote tercih edilmiyor olabilir, olsaydi kullanimi daha yogun olurdu bence
10:46 majesteleri: formal diil samimi zaten.formal bir conversation canlandıralım.A Sir Adams, I have had wonderful time thank you so much. B Miss Güçlü.What makes time wonderful is your pretty self.I appreciate!
10:47 majesteleri: heheh. Lordlar kamarasından fırlamış iki karakter. Sir Adams ile Miss Güçlü. hehehe. şaka yapıyorum lütfen hemen kızmayınız
10:48 _felsefi_: ok, sun2, filizgüclü tekrar teşekkürler
10:52 filizguclu: Sun2 - evet, hakli olabilirsiniz.ama yine de regional birsey oldugu icin haklisiniz. Biz, Canberra'da surekli kullaniriz
10:53 filizguclu: It was my pleasure felsefi - fakat cumleye parca parca vermektense tum verseydiniz, daha kolay olurdu benim icin.having said this , ne yazik ki Ingilziceden Turkceye zor ceviri yapiyorum
10:54 weird: o halde ortada bir çelişki mevcut. sürekli kullandığınız birşeyi neden bize soruyorsunuz ki? Bilgimizi sınamak için mi? algılayamadım.
10:54 filizguclu: Majesterleri.P you've placed a pleasant smile on my face, thanks for your insight
10:55 _felsefi_: filizgüçlü, aslında having said this'in tek başına da cevrilebilecek bir gramatik yapıda olduğunu sanıyorum. Ama bu ifadenin ingilizcede düz yazılışı nasıl olur bilgim yok.
10:56 majesteleri: filizgüçlü your are very welcome. anytime u need a smile u can knock on my door. i will do my best to put that smile on your face again ;
10:56 filizguclu: Weird eger o yorumunuz bana yazildiysa.beni yanlis anladiniz.Turkcesini bikmedigim icin idi
10:57 treebeard: felsefi boole bi kalıp var ve benim bildiğim rağmen e yakın bi anlamı var.
10:57 oztasyurek: herkese günaydın, nasılsınız?
10:57 treebeard: hji oztaşyurek.good what about you?
10:57 weird: filizguclu - şimdi anlamış bulunmaktayım. felsefi - having said this için "bunu söyleyerek" anlamı uygundur kanımca
10:58 filizguclu: felsefi - cumlenizi anliyamadim - malum, Trukcemin yetersizligi - aciklarsaniz sevinirim
10:59 sun2: having said this belki bunu soyleme suretiyle, bunu soyleyerek, bunu soyleyip anlamlarina gelir burada felsefi, en azindan bence, ama cumlenin tamamini ele alip cevirmek daha iyi sonuc verir sanirim
11:00 filizguclu: Having said this.simdi durum soyle cocuklar, soylenenler soylendigine ragmen oluyor - yani bunu soylendigine ragmen olacak anlaminda yazmalisiniz
11:00 filizguclu: ama Weird arkadasimizin da soyledigi tam yanlis degil.nearly there!
11:01 filizguclu: oztasyurek - size de gunaydin
11:03 majesteleri: ya biliyo musunuz ben haftasonu istanbuldaydım. ve de Arwen ile Nesquik ile buluştum. neden şairlerin yazarların bu kadar İstanbul aşığı olduğuna şaşırmamak lazım. ;
11:04 majesteleri: filize katılmıyorum. having said this bence dememe rağmen oldu manasında diil. örneklendireyim bakın size P
11:04 weird: thanks filiz
11:04 troublemaker_: bensiz bi istanbul buluşması majes demek . öle olsun ühühüüühhüüüü
11:04 troublemaker_: hoşgeldin umarım güzel vakit geçirdin.
11:05 treebeard: selam troub.
11:05 majesteleri: ama seni aradım. baştan hep meşgul çaldı sonradan da kapandı. ulaşamadım bi türlü ben seni görmeyi çok isterdim. ayrıca bende telin yoktu kızlardan alıp aradım ;
11:06 weird: istanbul'u gördün. artık ondan kopman imkansız majesteleri Ya ben seneye ne yapıcam istanbulsuz
11:07 troublemaker_: ben biriylr konusurken arayan numara seninkimiydi.hey allahım ya.kader görüşmemizi istememiş majescim, bi sonraki bahara
11:07 treebeard: Having said what I said about the fans being the real problem, I am still
not on the player's side .mesela burada nasıl bir anlamda.
11:08 treebeard: rağmen gibi bi anlamda değil mi?
11:08 dagonett: herkese günaydın
11:08 troublemaker_: slm tree.nbr?
11:08 troublemaker_: slm dagom
11:08 treebeard: fenad diil troub .sizlerden naber? troub? dago? hoşgeldiniz.
11:08 oztasyurek: hoşgeldin tro nabr? nooldu ektiler mi seni buluşup? günaydın dagocuk
11:09 sun2: burada ragmen anlaminda tree ama oradaki "still" vurguluyor bu anlami bence. orada still olmasa cumle baska anlama gelirdi
11:10 troublemaker_: kaan başın göğei erdi.iyiyim ben treecim.nolsun işte hep aynı.
11:10 dagonett: slm trom naber? mail attım sana. selam tree günaydın tasyurek sanada. majesteciim naber? nasıl geçti haftasonun?
11:10 sun2: gunaydin troublemaker ve dagonett
11:10 marin: selam
11:10 troublemaker_: benim işe dönmem lazım .kaçtım arkadaşlar byes
11:10 treebeard: yani ilk sorulan cumlede bunu "söylemiş olup" devam etti.gibi bi anlamı var diosanız eğer ben katılırım size
11:11 marin: tree onumuzdeki hafta izmir'e gelicem cok buyuk ihtimalle.
11:11 dagonett: bye trocum. sun2 sanada günaydın. selam marincim naber?
11:11 oztasyurek: tro başım göğe erdiyse, alttan baktıında kınamı da görebiliosundur? P
11:11 treebeard: Marin buyrunuz.ağırlayalım sizi .işallah vakit bulurum.
11:12 marin: dago iyiyim canim, sen nasilsin? keci kizi gelicek simdi bizim ofise, komsu ziyareti, onu bekliyoruz ;
11:12 filizguclu: Majesterleri bu konu uzadi, fakat tam anlamamiz icin saniyorum daha aciklamam gerek "having said this".denildigi zaman, bir sey soylenilir, ama ardindan bir aksi fikir verilir, eg.
11:12 marin: 7-8-9 haziran gunlerinden birinde. ama daha kesin de diil. bakalim.
11:13 marin: filiz yarislar nasildi?
11:13 dagonett: bende iyiyim marincim saol keçi kızından kaçma sakın marincim kaçtıkça üstüne gelirp babaannem bizi öyle korkuturdu p
11:13 filizguclu: eg.I usually drink coffee. Having said this, I also enjoy tea ocassionally.
11:13 luciferr: ben geldim. işimi zorlaştırmayın.geri dönerken hanginizin ruhunu yanımda götüreyim.
11:13 treebeard: marin konuşuruz daha.izmirlilerle .ben çıktım.2-3 saat sonra görüşürüzz.
11:13 marin: luci benimkini canim
11:14 marin: dago walla mi? p
11:14 treebeard: luciferr marin geliomuş.gelmişken onun ruhunu alıverirsin .
11:14 filizguclu: marin - super - super - super - bir de ardindan Champagne ve balik yenmesi was the icing on the cake deriz.
11:14 sun2: filizguclu burada da benzer kullanim var ama karsitlik anlami yok This notion that the United States is getting ready to attack Iran is simply ridiculous. And having said that, all options are on the
11:14 sun2: table de baska bir ornek
11:14 marin: nasi yani, kazandiniz mi?
11:15 luciferr: it's hot like hell in izmir marin that's why I've changed my identity
11:15 dagonett: evet marin çok ciddiyim p neyse ben işimin başına dönüyorum herkese kolay gelsin see you later.
11:15 majesteleri: pardon telefon çaldı da. trocum işe dönmüşsün bi ara bu konuyu konuşuruz. dagocum günaydın hayatım. filiz davayı terkediyorum. gerçekten uzadı having said this için refer to Filiz please ; P
11:16 filizguclu: hayir - ama yine de cok eglenceli idi - hava da uygundu.izleyebildiniz mi? TV'de yayinlandi mi?
11:17 filizguclu: Majesteleri.bilim alis veris benim icin her an guzel ve olumludur - sag olun ve kolay gelsin
11:18 marin: filiz maalesef izleyemedim. cmt gunu 2. kopruden gecerken cok uzaktan tekneler gorunuyodu, super manzaraydi
11:18 marin: burasi hala isinamadi lucifer.
11:18 domestos: marin ne zaman geliosun
11:18 ekonomist_n: herkese selam.iyi haftalar
11:18 filizguclu: exchange of information/knowledge yani.bilim alis verisi oluyor mu Turkcede, bilemiyorum.
11:18 weird: yine aynı diş parlatma ürününün klinik deneyini tarif eden bir cümlem var orada "double-blind" tarifi geçiyor denek grubu için. ne demek acaba bu double-blind? bi yardım
11:19 marin: canim tarih belli degil ama 7-8-9 haziran'dan biri ve konaklama olmiycak. gunubirlik bir egitim. kesin gelecegim diye bisey de yok henuz.
11:19 domestos: weird bi cümleyi yazsana
11:20 domestos: hımm annadım marin.sen haber verirsin osaman
11:20 weird: A double-blind, 3-week, randomized, placebo-controlled, parallel-group clinical trial was conducted to evaluate the tooth-whitening efficacy of a novel nontray, "paint-on" liquid whitening gel
11:20 marin: veririm canim, sizi gormeyi cok istiyorum cunku. siz de musait olursaniz.
11:20 weird: kafa ucuran bi cümle dimi domestos
11:20 sun2: bilgi filizguclu bilim degil. seslisozlukun ingilizce- turkce servisinden yararlanmalisin bence eger turkceni gelsitirmek istiyorsan
11:22 filizguclu: Sun2 - yes.daima kullaniyorum - hatta siteyi cok severim ve her gun aciktir - ayrica, herkese tavsiye ettigim sitedir. Ama tek tek ceviri ile alam olmaz o yzuden yazdim
11:23 _felsefi_: filizgüçlü peki, cümle başında It happens that nasıl çevrilebilir, mesela belki denerek cümleye giriş yapılabilir mi?
11:24 weird: buldum domestos. double-blind=Ne deneğin nede araştırıcının neyin tedavi edilmeye çalışıldığını bilmediği bir klinik araştırma tipi
11:26 domestos: weird pardon benim de işim çıktı. waay güzel, bak bi kelime daha öğrendik.blindin gizli die de anlamı var zaten.demek ki , iki tarafın da gizli tutulması anlamında demişler
11:26 domestos: marin benim göbek adım müsait
11:26 filizguclu: Felsefi "It happens that I am a Turk"ornegin It happens that I like seafood Denizurunle sevdigim olur.
11:26 weird: google olmasa yanmışım icat edenden Allah razı olsun =
11:27 domestos: walla google cidden eli öpülesi bi icat.bill gate de zaten kafasını taşlara vuruyomuş google gibi bişe neden ben yapmadım zamanında die
11:28 filizguclu: "Denizurunleri sevdigim olur" belki Turkcede kulagimiza acaip geliyor ama daha nasil Turkcede aciklarim bilemiyorum. Sorry
11:28 _felsefi_: It happens that you think your principles all lead to the same conclusion. Zahmet olmazsa bunu nasıl çevirirdiniz filizgüçlü?
11:28 filizguclu: It happens that I prefer Canberra over Istanbul Canberra'yi istanbulu'dan tercih ettigim olur vs vs yani
11:29 domestos: tüm prensiplerinin seni aynı sonuca yönlendirdiğini düşünüyor gibisin . olabilir mi felsefi , filiz
11:29 weird: domestos ya biyerde okumuştum, google'i iki üniv. öğrencisi hobi olsun diye yapmışlar, şimdi borsada 5 milyar dolarlık bi yatırım haline gelmiş
11:29 domestos: hımm o anlamda mıydı it happens S
11:29 advil: onlar icat etmeseydi ben edecektim zaten google ı ama adı başka birşey olurdu
11:30 marin: nasi yani domes ; lucifer'i mi gorucem ben? p
11:30 _felsefi_: Belki tüm ilkelerinin aynı sonucu verdiğini düşünüyor olabilirsin diye çeviriyorum ben domestos.
11:30 domestos: weird evet iki herif universitede okurken başlamışlar.şimdi hala çok gençler ve bi de zenginler tabi
11:30 advil: doğrudur amazonda ellerindeki kitapları satmaya kalkan iki abi tarafından kuruldu.
11:30 sun2: weird ben de mutlaka her kafama takilan seyde kullaniyorum google'yi
11:31 _felsefi_: filizgüclü, anladım sanırım, tekrar teşekkürler.
11:31 malhun: bence google son yüz yılın icadı olmalı. ben bütün bilmediklerimi ordan buluyorum. çok şey öğrendim çoookkk.
11:31 domestos: eksisözlüğü icat edeni de ellerinden öpmek istiyorum ben ayrıca
11:31 filizguclu: Sizin prensiplerinizin hep tek sonuca dogru ulastigini dusundugunuz oluyor. Ama bu cumlede sunu anliyoruz ‘oluyor’ belki degil de ‘gorunuyor’ da kullanilir
11:32 filizguclu: bilmiyorum yardimci olabildim mi?
11:32 marin: eksisozlugu ben de cok seviyorum
11:32 advil: ben sana öptürürüm bir gün domes tanıyom birikisini
11:32 malhun: hani bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demiş yaa hz. Ali. biz ne yapalım artık bilmiyorum
11:33 advil: ama harçlık alamazsın pintiler
11:33 sun2: domestos eksisozlukte bilgisayar terimlerinin cogu var. bazen tabii atmasyon bilgiler de oluyor ama genel olarak cok super bir ceviri kaynagi.
11:33 weird: ekşi sözlük yazarı olabilmek için çok uğraş vermiştim bi aralar ama olmadı bi türlü
11:33 domestos: advil tanıosan sor bi beni neden yazarlıktan uçurmuşlar.çok uslu bi kızdım ben halbuki.hiç kötü bişe yazmadımdı
11:34 advil: muhtemelen canım istedi uçurdum diycek. yapar ne de olsa can bu. isterik bişi
11:34 fuzzy: google calıfornaı state unıversıtesınden ıkı ogrencı tarafundan kurulmustur arkadaslar bılgılerınıze
11:35 oztasyurek: domes sen ekşide yazar mıydın?
11:35 advil: hem belkide çok uslu durup hiç kötü birşey yazmadığını için uçurmuş olamazlar mı?
11:35 domestos: weird walla ben oldumdu yazar ama attılar beni
11:36 domestos: tastas evet öyleydim ama k.çıma tekmeyi yedim
11:36 sun2: gel de aglama simdi fuzzy biz de acaba universitelerde nasil olur da turbani serbest birakirizbugun turban yarin sarik ve cuppe diye kafa patlatiyoruz. olaya bak
11:36 domestos: fuzzy saol
11:37 oztasyurek: yoksa spoiler yapmadan film mi anlattın, seni yaramaz naptın da uçurttun kendini bakiim
11:38 fuzzy: sorma sun2 adamlar neler yapıo bız sayalım durdugumuz yerde
11:38 domestos: yok tastas.kurallara uyan bi yazardım ben
11:38 marin: domes orda nasi yazar oluyosun?
11:38 domestos: biri hakkında bişeler yazdım,sanırım o yüzden uçurdular ama emin değilim
11:39 dirhelek: ben artik, yerimde saymayi biraktim,.bi yere varmiyo cunki
11:39 domestos: marin şu anda olamiyosun.geçen sene alıyolardı mesela . önce çaylak olarak giriyosun siteye, yazdıklarını sadece modlar görüyo.beğenirlerse alıyolar
11:40 dirhelek: domesne tur yazilar bunlar?
11:40 oztasyurek: domes kaçıncı nesildin sen? marin yazar alımı diye duyuruolar, gidiosun 10 tane entry giriosun, beenilirse caylak oluosun, yazıosun yazıosun sora seni harbici yazar yapıolar, böle miydi domes?
11:41 domestos: dirhelek www.sozluk.sourtimes.org burdan bakabilrsın
11:41 dirhelek: kaptim!
11:41 domestos: tastas evet ona benzer bişe.walla son nesildendim ben 6.nesil mi ne işte.5 miydi yoksa
11:42 fuzzy: bıde sımdık ben bı verı tabanı hazırlıom ısın komık yanı su bununla övunuyorum basıt bısıy benımkısı adamlar google gıbı bısıy hazırlamıs ogrencıyken peah
11:42 ekonomist_n: son nesil 6.nesil domes
11:43 sun2: dirhelek her turlu yazi. yok yok. bazen yok var oluyor tabii nadiren. goruyorsun ama yazar olmak icin basvurman gerek ugrasmayacagin icin bilgini kendine sakliyorsun oyle bir site iste
11:43 marin: duyurlari sitede goruyoruz tabi.
11:44 advil: birde benim hakkımda övgü dolu bir kompozisyon yazıyorsunuz 3000 kelimelik. ben beğenirsemn sizi aldırıyorum.
11:44 llibra_elmirr: selam arkadaşlar ben geldim eko,dirhelek direk gibi bir nick vveee vee lekerin düşmanı domestos herkese selam nasılsınız?
11:44 weird: birick arkadaşım fuzuli gelmiş açılın millet P selam fuzzy naağbersin
11:45 dirhelek: ilginc bi siteye benziyo, ben gidim, ordan tomates diye birini atmislar zaten hemmen onun bosalan koltugunu kapiim
11:45 weird: hoşgeldin libra_elmir
11:45 ekonomist_n: hoşgeldin libraa.iyidir valla sen nasılsın?
11:46 fuzzy: ıyıdır fazıletcım nassın bakayım
11:46 dirhelek: advil hakkinda ovgu mu? senin volanli dik yakali ceketini, vucuduna yapisan cizgili turuncu pantolonunu nasil ovebilirim ki?moda seysi seni.ee.moda kompresoru.
11:47 fuzzy: yaw weird ben senı tanıomuyum kuzum
11:47 llibra_elmirr: bende süperim arkadşalar teşekaaa aaa. hoşbulduk weird,eko yazı muhabbetini gördü m vallahi beni görmüyorsunuz diye söylemiyorum manyak komposizyon yazarım bakın isterseniz bi konu bulalım
11:47 llibra_elmirr: sonrada yazalım ama çalıntı olmasın
11:47 malhun: dirhelek
11:48 marin: ben bi ara sabahlari girip, o gun neler var diye soyle bi bakiyodum. zaten laf lafi aciyo. bazen cok istiyorum biseyler yazmak, hevesim kursagimda kaliyo tabi ;
11:48 sun2: eko ne oldu senin bilgisayar, format atabildin mi?
11:48 oztasyurek: 6. nesil son nesil, beklioruz 7. nesil alsınlar diye, ama ben kesin hemen atılırım gibi gelio
11:48 llibra_elmirr: kalır kalır sende de bende ki gibi iş ortamı olursa kalır marincim onçünn napıcaksın takmayacaksın yazacaksın P
11:49 advil: dirhelek bu kompozisyon tam beklediğim gibi değildi ama yiner de ilginçti. sen şimdi git biz seni arıyacağız.
11:49 weird: fuzzy itinayla tanışılır P ben garip cücük weird acıların cücüğü P
11:49 dirhelek: valla domatesi bile almislarsa oraya,,beni havada kaparlar yane.apla , para da veriyorlarmi?hee?belese mi yaziyon yoksa?
11:50 ekonomist_n: sun,yok daha format atamadım,ama sildim trojanları.en kısa zamanda formatı yicekhiç kaçarı yok.
11:50 domestos: anca 5 sene sonra alırlar 7.nesili ! ben girmem artık, kızdım çok
11:50 dirhelek: advil, sansim milyonda kac peki?milyonda 2 veya 3 ise baska is bakmiyiim, bekliyeyim yane.kalemimin ucunu sivriltiyim, boynuma silgimi asiim
11:51 sun2: ben seslisozluku eksi sayesinde ogrendim. orada gordum ve hmm neymis bu sesli derken oyle buraya uye oluverdim! Eko evet bence de format at vaktin olunca.
11:51 advil: turuncu taytımsı pantolona kadar milyonda 1 di
11:52 marin: aaa oglen olmus ayol.
11:52 advil: hayır madem yedin bir halt ekose desen neyse.
11:53 oztasyurek: evet yaa abarttılar 6.nesili, 13bin kişi mi ne aldılar. demek küstün ekşiye, eminim çok üzülmüşlerdir P
11:53 llibra_elmirr: bi de ben yazıyim bari ; konu. shera ve heman var mdıdır? yok mudur? hangisi daha güçlüdür özellikleriyle açıklayalım nasıl konu ama süper dimi? bence shera çünkü bayanlar her konuda öndedir de
11:53 ekonomist_n: sun,bi de hangi ipnin kime ait olduğunu öğrenebilsem çok ii olacak ama.bakalım artık. önce bi yedekleme,sonra bilgisayara ve arkadaşlıklara bi format
11:53 marin: 13 bin kisi mi? nasi yani?
11:53 dirhelek: advil, uculari yukari kivrik biyiklarini ve ucu sivri davulcu ayakkabilarini unuttumallahim su tasfire bak, boyle giyinen biri nasil moda amortisoru olabilir ha? nasiiil?
11:53 fuzzy: ben gıdıorum arkadaslar sınavım var mat 101 kabus sıze ıyı muhabbetler
11:54 domes: ben silgimi boynuma asınca, daha çabuk kaybederdim
11:54 marin: atilmak icin n'apmak lazim, walla merak ettim -son kontor-
11:54 ekonomist_n: başarılar fuzzyy
11:54 dirhelek: boyuna cizgi "kemikleri iri" bagyanlari uzun gosteriren azindan onlar oyle inaniyoo
11:55 advil: geçen gün bu bluzun üstüne bu papyon uymuş mu diye sorarken iyiydi di mi ama dirhelek? ayrıca sana demedimmi enine çizgili giyme kilolu gösteriyor diye.
11:56 dirhelek: advilpess ettim ama intikam icin donecegim.,,nhaa,,,ha ha
11:56 advil: herzaman beklerim ama sonuç çok farklı olmayacaktır
11:56 dirhelek:
11:57 llibra_elmirr: arkadaşlar bi arkadaşımm int. şu anda ama sesliye gelemiyor neden sizce hata ver,iyormuş da fikriniz var mı?
11:57 SuiGeneris: noluyo burdaaa?
11:58 ekonomist_n: imdaat kaçıın sui geldii P
11:58 SuiGeneris: server busy dir yada internet hattı cok gurultuludur
11:58 llibra_elmirr: sayfa hatası veriyormuş sizce neden olabilir mod amcacım burda mısın ? yardım edebilir misin ? kull gelecekde gelemiyor sabahda aynı sorun olmuş
11:59 SuiGeneris: sayfa ne hatası verio ama. bildiim kadarıyla kull programcıydı. cozebilir sanırım.
12:00 llibra_elmirr: evet arkadaşlar kull un selamıda var bu arada yardımlarınızı bekliyoruz bir arkadaşımızı daha aramıza kavuşturmak için
12:01 dagonett: lenocum naber?
12:01 llibra_elmirr: bağlantı kurulamadı diyormuş sui kardeş
12:02 SuiGeneris: o zaman google dan aratsın ordan girsin
12:02 SuiGeneris: iyidir dagonett senden?;
12:02 ekonomist_n: refresh yapsın denesin,bana da oluyo. ama sayfayı refresh yapsın.bi kaç defada çözülüyodu benimki
12:02 llibra_elmirr: neyse şimdi yemeğe gidecek gelince bi daha deneriz yardımlarından ötürü teşekaaa. bende gidiyom yemeğe bye.
12:04 ekonomist_n: afiyet olsun libra
12:05 dagonett: lenocum prvtın var
12:05 weird: www.seslisozluk.com diye girmesin şunu denesin http//seslisozluk.com bazen bende de bağlantı kurulamadı diyor bu yolla girebiliyorum
12:06 marin: lenocum nasildi konserler?
12:06 advil: sayfa adresini yanlış yazmış olabilir. bilgisayar fişe takılı olmayabilir. eğer bunlar değilse lütfen servis sağlayıcınızla temasa geçinizklasik troubleshooting phraseidir
12:08 kripton: gfgfg
12:08 weird: libra elmir . www.seslisozluk.com diye girmesin şunu denesin http//seslisozluk.com bazen bende de bağlantı kurulamadı diyor bu yolla girebiliyorum
12:09 advil: sana da gfgfg kripton
12:09 SuiGeneris: walla mariiin superdi yaaa cok eglendim yaaa. super.
12:09 marin: sui sevindim canim, morvotesi nasildi?
12:11 marin: aa leno nereye kayboldun?
12:11 advil: mordu ve ötesi yoktu marin
12:12 SuiGeneris: mor ve ötesi iğrencti. yane ne gerek war aralarda laf sokmaya mesaj vermeye. hayret bişi işini yap mesajını sarkılarla ver. ama gene yaz yaz yaz bi kenara olduk
12:13 ekonomist_n: ben de mor ve ötesine kalamadım diye üzülmüştüm.
12:13 dirhelek: guldururken dusundurmek gibi?
12:13 marin: galatasaray universitesi'nin de organizasyonunda onlar var bu hafta. senden ve kardesimden duyunca performanslarinin iyi olmadigini vazgectim ben de gitmekten
12:13 SuiGeneris: yane zaten son finalden cıkmıs insannar kurban hic durmamıs zıplatmıs sora bayık bayık ormantik sarkıların hic geregi yoktu uyum sorunu wardı.
12:14 dirhelek: yururken sakiz cignemek ve bunu yaparken bir yere tutunmamak.
12:14 marin: bitti mi finaller? benim kardesimin de bugun basladi,,,
12:14 advil: benim misyonum güldürürken şüphelendirmek. eskidi artık güldürürken düşündürmek . bak mesaj vercem diyenlerin hepsi olacak o kadar skeçleri gibi oldular
12:14 marin: gazete okurken de sakiz cignemek ole herkesin yapcaa is diildir dirhelek
12:15 marin: ben guldururken guldurmekten yanayim. insanin karni agrimali, gozunden yas gelmeli. i de araya dusunce sokarsan. ohooo. ;
12:15 SuiGeneris: ewet marin bitti cok sukur yaaa rahatladım bole sitres yok bişi yok. oo kocaeli demek. hade bakalım işalla iyi gecer sınavları.
12:15 dirhelek: ben de guldururken para istiyom veya bi seyler satirum.aplamendilalsanaaplamendilalsanaaplamendil alsana.
12:17 advil: senin sattoğın çin malı olur dirhelek işe yaramaz.
12:17 dirhelek: marin bencede, yane insan sasirir, mahsun masunturkce karsiligialik, alik bakargulse bi turlu dusunse bi turlu.en iyisi gulmek sadece
12:17 dagonett: leno topu tut bana at p
12:18 dirhelek: ucuz ama.
12:19 majesteleri: ahhh . bu topu kim başıma attı? kesiim mi topunuzu haa? kesiii miiiiiiii !?!?!?
12:20 SuiGeneris: attım
12:20 advil: bir gün bana "senin ürün çok pahalı" dediğim hindistanlı bir abi, "bizimkiler çin malı gibi oyuncak gibi değiller" demişti. o an tencere dibin kara seninki benden kara demek istemiştim ona.
12:22 dirhelek: hintli mi diyo bunu? hic gulesim yoktu.onlarin hem mecazi hemde gercek anlamda kara.is ahlaklari sifir.guvenilmez.
12:22 majesteleri: sauca pan your bottom is dark. yours is darker than mine tencere dibin kara seninki benden kara dedim işte. hehehe
12:23 marin: isallah lenocum. seninkiler nasildi?
12:24 marin: majes simdi arven'den mail geldi, senin mail adresin lazimmis kendisine ;
12:25 SuiGeneris: walla marin iyi yaptım finalden acıklanan bi ders war simdilik . vizeleri dusuk CB ile gecmişim. bakıcas artık
12:25 majesteleri: mrt_the_majesty@yahoo.com
12:28 majesteleri: ok mi marin?
12:28 advil: al bak dirhelek senin vatandaşlardan biri aradı şimdi
12:30 marin: ben kactim biraz. ok majes, gonderdim canim.
12:31 nesquik13: hi folks
12:32 nesquik13: nbrsiniz herkese hayirli haftalar
12:32 llibra_elmirr: selama rkadaşalr yemeğimi yedim dopingimi aldım ve ve ve tekrardan geldim oh. be şişti miğdem
12:33 SuiGeneris: oke marin see ya
12:35 weird: http//lokman.cu.edu.tr/cicek/hikayeler.asp okunası güzel çiçek hikayeleri
12:35 majesteleri: nesquik
12:36 dagonett: üzümlüm naber?
12:38 majesteleri: dagocum sen bana küs müsün? neden sabahtan beri hiç yüz vermiyosun bakiim hı? üzülürsem ağlarım ama
12:38 eleni_: herkese bı açılıp bı kapanan Ankaradan selamlar
12:39 llibra_elmirr: üzümlümü halla halla ilginç
12:41 eleni_: beni bu kararsız havalar mahfediyor
12:41 dagonett: selam eleni. majesteciim neden küs olcam ki yok sana öyle gelmiş ; ağlama sakın
12:41 dirhelek: advil0simdi gordum, onlara iyi davran,hintlilerden daha az yalancidirlar en azindan, giyim zevkleri de seninle ayni
12:41 dirhelek: eleni, sayende Ankara havasini gunu gunune takip ediyoruz, savol
12:42 eleni_: arkadaşalar özel mesajlar bölümüm hata veriyor. bı türlü açılmıyor sizde böyle bir sorun var mı
12:43 dirhelek: evet,
12:44 premiere: selam board.nes. ne tesadüf nbrsin?
12:44 eleni_: dirhelek öğrenmelrinize somutluk kazandırıp, benimle ilişkilendirmenizi ve anlamlandırmanızı istiyorumdur belki ve selam dago.
12:44 majesteleri: oh içime su serptin dagocum canım benim.
12:45 eleni_: somut yaşantılar demek daha doğru sanırım
12:47 endlessturk: msn in hangi versiyonunu kullaniyosunuz arkadaslar?Benimki yine calismiyor
12:47 dirhelek: himm, ben gunluk konusmmalarimda ortalama 35 kelime kullanirim,son yazdiklarin, somut vs, bana agir geldi.bak, bu cumleyi anca tamamlayabildim.
12:47 dagonett: majesteciim haftasonun nasıl geçti? görüştün mü birileriyle ?
12:48 premiere: pekii.herkese afiyetler. bye.
12:48 eleni_: lütfen dirhelek, yanlış anlamayın beni ukalalık yapmak değil niyetim
12:50 dirhelek: eleni.saka yapiyoruz yavbiliyorum tabi.
12:50 domestos: kayıtlara geçmediyse eğer tekrar belirtmek istiyorum.annemden nefret ediyoruuuuum
12:51 majesteleri: evet dagocum. nasquikçim ve arwencimle görüştüm denize düşseler deniz şekerli olur. o derece tatlılar yani çok güzel vakit geçirdim ikisine de geldikleri için teşekkürü borç bilirim
12:51 domestos: nasıl mp3 hazırlarım bilen var mıı
12:51 llibra_elmirr: domestos noldu çocuğum annen halen öğretmenlikte diretiyo galiba sne bitmişsin yaaa. allah yardımcın olsun P
12:52 domestos: libra hayır.öğretmenlik tek konu değil.hiç anlaşamadık anlaşamayacağız da !
12:52 dirhelek: domestos e, ben sana bunu taa ne zaman dedim,teshisimde hakliymisim bak?
12:52 llibra_elmirr: anneler var ya kafaya bir şeyi taktımı olay bitmiştir. gerçi benim annem melek melek ama babama gelince aynı sne gibiyim domestos aynıııı. ühüüü hühhüü
12:53 eleni_: anakara grubu görüştü mü, sözlüklerini alıp
12:53 dagonett: majesteciim ne güzel annenlere ne dedin peki ? domes ilaç ister misin?
12:53 just717067: selamlar
12:53 domestos: hayatımda beni bu kadar üzen bi insan daha olamaz.yanına yaklaşamaz.
12:54 majesteleri: domes onun için programlar var? mp3'ü nerden hazırliiceksin? CD'den mp3'e değiştirmek için CDex die bi program var o iyi. kendin kaydetceksen sesini mp3 formatına çeviren programlar da var.
12:54 domestos: dago walla şimdi tam ihtiyacım olan şey aslında
12:54 majesteleri: dooru sööledim dagocum.
12:55 wasqar: arkadaşlar Ne Olursan Ol ,En İyisi Ol, Bunu nasıl İngiliceye çevirebiliriz ?
12:55 domestos: maje, mp3 bilgisayardaki şarkılardan mp3 hazırlamak istiyorum.cdex denen programla yapabilir miyim
12:55 eleni_: annemi aylardır göremiyiorum ve onu gerçekten çok özledim ma biliyorum bıraraya gelince sürekli tartışacağız. seni anlıyorum domes
12:57 majesteleri: domes bilgisayardaki mp3 yapmak istediğin şarkıların formatı ne acaba? wma filan mı? CDex onları mp3'e çevirebilio. yahoodan bi search yapsana mesela. mp3 converter filan die.
12:57 dagonett: afferin sana majesteciim domes elimde bikaç tane hüseyin bikaç tanede mahmut var ben derimki hüseyin daha etkili onu tavsiye ediyorum
12:59 majesteleri: do it prefectly no matter what you do. aslında sevmedim ama aynı şeyi demek istiyo bu cümle
12:59 ciwciw: kolay gelsin herkese
13:00 alonedarkin: selam millet.tatlı uykumu bırakıp zor kalkmışım zaten yataktan.ama fena bi gün değil.hayat nsıl gidiyor oralarda.
13:00 llibra_elmirr: hımmm. acaba be you that what,be best you . olur mu acaba ne olursan ol,en iyisi ol wasqar
13:01 llibra_elmirr: ya da be you that be what,be best you . daha mı uygun olur acaba
13:01 just717067: libra. çok attın
13:01 premiere: be best whatever your position.
13:02 just717067: " whatever you'll be,be the best " olur D
13:02 llibra_elmirr: aaa ablaya attın denmez justommm gelirim hee. akıllı ol bak akıllı . hımm .
13:02 decembersoul: cennet kralliiini seyreden var mi? var ise savastan once god bisi diyiler? ne diyiler? god wins it mi diyiler?
13:03 veceligesuverildi: prem ,merhaba .nasılsın
13:03 llibra_elmirr: yok be o kadar da sallamadım birebir denedim hemde farklı bir yol kullanmayı denedim üreticidir abuşun bilmez miisn kan şekerim justooomm
13:03 weird: majesteleri, windows media player'in wma'ları mp3 formatına döndürme seçeneği mevcut. cd'i cd rom'a yerleştir ve tüm trackları media playerde aç, sol menüde CD'den kaydet gibi bi seçenek var
13:03 just717067: decembersoul kaçıncı dk da geçiyo?
13:03 just717067: libraa özür dilerim
13:04 weird: o şekilde mp3 olarak hard disk'e kaydediyor cd'deki tüm track'leri
13:05 decembersoul: bilmem just ama bi kac kere geciyo savas isteyen tapinak sovalyeleri kralin karsisinda diyodu. kavime saldirmadan once diyodu. sonra ordusu perisan vaziyette eyyubiye giderken onlari goren
13:05 llibra_elmirr: önemli değil justoooo I am forgiving you for now bi daha kine bilemem bak P
13:05 premiere: selam.çelik iyiyim, thx.senden nbr.iyi geçmiş haftasonun.
13:05 just717067: filmin ingilizce altyazısını indirip bütün text i oku
13:06 veceligesuverildi: evet.prem harika gecti valla
13:06 just717067: bidahakine bende bi biskrem veririm D
13:07 decembersoul: nerden indircez onu?
13:07 kiedis: sadece god diolardır.god god god god.AllahAllahallaalah misali
13:07 llibra_elmirr: o zaman başka bende bayılırım biskreme daha doğrusu şekere vuuuww şalıp şulup ohhh yerim valla o zaman P
13:08 premiere: ben de cuma günü bisiklet muhabbetinden sonra bu hafta sonu bisikletime bindim.özlemişim, bu işi.
13:08 ciwciw: arkadaşlar aranısda tıpçı olan varmıııı?
13:08 just717067: decembersoul. divx ile ilgili siteler var google da fln aratırsan görürsün.
13:08 decembersoul: saol be kiedis ya god wins it diiiler ya da god wills it ya da baska bisi ama sade god diil textler nerden bulunur?
13:08 just717067: heheh tamam anlaştık o zaman DD yaa of ders çalışmam lazım daha
13:08 decembersoul: tsk
13:09 just717067: ciwciw veteriner var olur mu
13:09 veceligesuverildi: mum ışıgında yemek yemek zorunda kalmasaydık dahada güzel gecebilirdi prem .sorma her şeyi kırdım döktüm ,sakarlığım üstünde idi.hem sen beni davet et hemde tek başına bin prem aa
13:09 llibra_elmirr: baytarımız var benim kardeşim justooommm çok akıllıdır o sen sor o bilir ablasınıjn akıllı kardeşi
13:11 ciwciw: o da olur diagnostic testleri biliomusun?sensitivity ve specificity falan.bikaç soru var okuduğum makaleyle ilgili
13:11 just717067: şımartıyosun hehe
13:11 veceligesuverildi: sözün var unutmuş degilim prem,bisiklet turuna çıkıp akabindede denize gircez bu arada pmin vardı.bilmem kontrol ettinmi tekrardan
13:11 premiere: veçelik.ben biraz kondüsyonumu yakalayım hele, tabii binecez beraber. şöyle bir rota ve planı hazırlayayım şimdilik. kırma dökme için take it easy.canın saolsun.
13:11 llibra_elmirr: I wanna keep myself away from me nasıl çevrilir yani daha doğrusu siz nasıl çevirirdiniz ? help help help
13:12 just717067: hmm sen sor bakalım bi
13:12 just717067: "kendimi kendimden uzak tutmak istiyorum"
13:13 alonedarkin: kendime uzak olmak tutmak isterim
13:13 chameleon: merhaba arkadaşlar
13:13 alonedarkin: kendimi
13:13 chameleon: sonunda siteye giden gizli bi kapı buldum
13:14 llibra_elmirr: hımm teşekaa. justooo ve alone küçük danacık teşekakkaaa
13:14 premiere: veçelik.pm için çok saol.ben de biliyorum onun için sormadığını ve ona göre anladığını da eminim..doğru değil mi.?.
13:15 ciwciw: bu diagnostik testlerde sensitivity specificity ile alakalı co-negativity ve co-positivitiy kavramları nedir? just?
13:15 alonedarkin: libra.oğlaklar büyünce dana olmaslar,keçi olurlar ama sen danada ısrarcısın
13:16 just717067: o konuyu daha görmedik çok klasik bi cevap oldu sanırım DD
13:17 llibra_elmirr: öle mi bilmiyordum olsun o zaman keçicik derim tosbaga burcunda tanıdığım bir arkadaşıma var bu arada ben ona tostos duran derim hep . ama tosbağa bir arkadaşın olmadıysa daha önce çok zor
13:17 ciwciw: just saol
13:18 veceligesuverildi: prem pm atıp acıklaycam niye sordugumu.
13:18 just717067: sanırım bazı kavram kargaşaları yaşanıyor.dana oğlak konusunda
13:19 alonedarkin: tosba arkadaşım çok.hatta dün degil ondan önceki gün ankarada hava berbattı.böle yagmur bi yağcak bi yağmıcak gibi.öle havalarda ben looser modunda ters dönmüş tosba gibin hissediyom kendimi
13:20 llibra_elmirr: evet justoom kardeşim kan şekerim ben hayvaların hiç birine dokunamam bakamam hele köpek dediler mi ıyhh. böle bayılacak gibi olurum kaçarım gördüğüm yerdeayrıyetten hayvanların böle gelişim evreleri
13:20 decembersoul: Many of the most heinous crimes in human history were committed in the name of religion. The Book of Joshua says that God commanded the Children of Israel to commit a general ethnic cleansing in the l
13:21 weird: tembellik yapmayı özledim.
13:21 llibra_elmirr: ile ilgili çok az bilgim vardır ilgilenmiyorum yaa ondan hıı bide kediye alerjim vardır gördüğümde burnum habire kaşınır sence ne yapmalıyım help help help to you sister
13:22 decembersoul: land of Canaan. The crusaders carried out horrible massacres in this country and against the Jews on the way here while shouting "Deus le volt!" God wills it.
13:22 just717067: hehehe. sorun sende değil zaten eğitim sisteminde. öküzün ne olduğunu bilmeyen bir çok insan vardır şu ülkede
13:22 weird: libra elmir. yanında pompalı tüfek taşı ve kedi-köpek gördüğün an sana yaklaşmalarına izin vermeden öldür onları
13:23 just717067: yapacak bier şey yok kedileri görmeyeceksin D
13:23 chameleon: noluyo ya burada
13:23 decembersoul: yani god wills it mis saolsun google
13:24 alonedarkin: just takma kafana.herşey eğitimde bitmiyo.bazılarının onun ne olduunu anlamsı için aynaya bakması bile yeter.eğitim cahilliği alır.danalık bakii kalır./farzı misalbenöküzlük ayrı mevzu
13:24 alonedarkin: o kadarıyla alakam yoktur
13:24 pop: kedilerle ilgili bi sorununuz mu var? sakın ha1
13:24 veceligesuverildi: prem başını az yukarı kaldırman icap ediyor ,birazda köşe monitörün sağına dogru 40-45 derecelik açı yapacak şekilde
13:25 dirhelek: cinsel kaygilari olmayan bogalara denir
13:25 llibra_elmirr: weird inancın olsun köpeklerin yüzünden az ağlamadım birinde beni kovaladılar küçük ler ama korkuyorum ölecem sandım rezil oldum babamlar yetişti yoksa kesin bağırarak çatlardım bi de kedi gördümm
13:25 suildur: kediye kafa atan piskopat fare. msne gelcen mi?
13:26 weird: küçükken ben de bi köpeğin saldırısına uğramıştım, o yüzden sevmem köpekleri hala. Cem Yılmaz'ın tabiriyle. Köpeklerden tiskiniyorum
13:26 just717067: 1325 dirhelek
cinsel kaygilari olmayan bogalara denir >>> hehe bunu demen yeterli işte ama insanlar bilmiyo naparsın D öküzü ayrı bi ırk sanıyolar D
13:26 alonedarkin: suil.sınav var 3 te.ondan sonra fiza çaar geliim.burlardaysan görüşürüz.hani vardır ya janjanlı bi lafBen seni bulurum
13:26 suildur: ok
13:27 suildur: ii sen beni bul bakalım
13:27 alonedarkin: buradaki bütün sebgili arkadaşımlar.akşama doğru yada akşam görüşm ek üzree.sevgiyle kalın.esen kalın.bol kedili günler
13:27 llibra_elmirr: hımm benim annemi gözümün önünde parçaladılar resmen ondan galiba annem balcalıda yattı 2 ay ayağını yediler resmen ameliyat falan oldu o günden belli bişeyler oluyo bana ıyhh. kafayı yiyorum yaa
13:28 llibra_elmirr: alone burnum mmm.
13:29 llibra_elmirr: bu balcalıd ediğim de hastanedir hee. sakız fabrikası değil puhahahahha. espri yaptım
13:29 dirhelek: bunlar, bi de trene durmadan bakarlar, sehirde yasayanlari denize karsi oturup saatlerce cekirdek citip, bogazdan gecen gemilere baka,,latince adi Allahinokuzuius diye gecer
13:30 llibra_elmirr: evet dirhelek aynı fikirdeyim katılıyorum onaylıyorum şak şaklıyorum
13:30 just717067: köpekten kediden zarar gelmez korkmayın.kedi biraz nankördür o kdr.ama hayvanalra laf etmeyin veteriner var burda hmmmm , ablacık geçmiş olsun
13:31 suildur: kolay gelsin alone. başarılar
13:32 weird: sende 9 yaşında bir çıtırken üstüne alman kurdu atlasaydı senden iki kat büyüklükte. sen de tiskinirdin köpeciklerden just
13:32 suildur: dünyada 2 tane vahşi tür var. ama bunlar hangileri. hadi uuraşın biraz bulun bakalım cevabı!
13:32 weird: biri kesin insanoğludur suildur
13:32 veceligesuverildi: just717067 veterinermi veteriner hekimmi ?yanlış bilmiyorsam tek başına veteirner hayvan demek.
13:33 weird: arkadaşlar "postuse" nedemek bilen varmı?
13:33 dirhelek: vecelige
13:33 just717067: evet doğru biliyosun veteriner yük hayvanı demek. ama okulun ismi " veteriner faultesi " . naparsın oradan takılmış aklımıza
13:34 suildur: dooru weird. birini bildin. neden ööle olduunu da çıkartırsan dierini de tahmin edebilirsin.
13:34 veceligesuverildi: tamam just acaba ben mi yanlış biliyorum diye sanada check ettireyim istedim.dirhelek
13:37 weird: erkekler ve kadınlar diyeyim o zaman suildur
13:37 dirhelek: vahsilik, ihtiyac olmadan diger camnlilari yokeden, diye akil yurutursek, eyle bir canli,,,varmi.kurt olabilir
13:38 dirhelek: bildim, tamam veteriner!
13:39 weird: keyif için öldüren hiçbir hayvan türü duymadım. var mı yoksam?
13:40 suildur: dirhelek vahşi tanımı dooru ama. hayvan yanlış
13:40 suildur: var weird. insan dışında bi tane daha var
13:40 dirhelek: ingilizler var, keyif icin tilki avina cikiyorlar ama.neticede onlarda insan sayilabilir.diger tur ne?
13:40 llibra_elmirr: arkadaşlar ben onu beşi bilmem köpek demesinler bana bi de kedi yani sevm,iyorum elimde değil ama zararda veremem yani sadece sevmiyorum
13:41 suildur: ingilizler D dier tür. hadi ama görmüşünüzdür hatta zevk için öldürürken onu.
13:41 ashleyy: ben cümlesini sevmıyorum bu hayvanların uzak olsunlarrr. selammmm arkadaslar
13:42 dirhelek: bi yerde kedilerin insanlarla yasa\diklarini ama aslinda evcil olmadiklarini yazmisti.kedi olabilirac kalinca sahibini yiyen bir hayvan
13:42 suildur: dier tür. evcil kedi arkadaşlar. zevk için öldürür bunlar da. aslında bi tane daha var zevk için öldüren. ama o tartışılır tabi.
13:43 dirhelek: bilmisiiimm
13:43 suildur: neyse. bben az kaçıorum. kolay gelsin cümleten. adios
13:43 suildur: suildur out!
13:44 ashleyy: ya bu hayvan konusunu kım actı zaten
13:45 dirhelek: burda vet,hekim vardi. okuzun tanimini yaptirdi, hepsi onun basi altindan cikti,,benden ispiyonlamasi.
13:45 oztasyurek: valla ben de kedileri hiç sevmem, ama yolumun üzerindeki çöpleri karıştıran bi tanesini görünce de yolun karşısına geçerim ki, korkup yemeğini bırakıp kaçmasın ash nooldu?
13:47 ashleyy: tastas bısey olmadı ya baktımda konuya .öküzün tanımınımı yaptırdı hönk dıyeydın yav cok komıklar valla .tastas nasılsın bakım
13:50 domestos: arkadaşlaarr
13:52 dirhelek: board sizin.buyrun! adios
13:52 domestos: millet nerdesiniz.
13:53 dagonett: domes ilaç istiyo musun hala?
13:54 llibra_elmirr: burdayız lekelerin düşmanı domestos
13:54 domestos: dagoo kızım benim hayatımda son yarım saat içinde neler değişti bi bilsen !
13:54 SuiGeneris: ben burdaim domezz
13:54 oztasyurek: iyiyim ashcim sen nasılsın? burdayız domestos devam et, en azından ben burdayım, o da yeter heralde? P sanmam dago, ilacı geldi onun domes ne ilacı yav geçmiş olsun
13:54 bubuuuu: merhaba iyi hafatalar
13:55 weird:
13:55 dagonett: domes yavrum neler oldu? neler değişti valla merak ettim söyler misin çok özel değilse?
13:56 SuiGeneris: bende merak etiim
13:56 dagonett: lenom seni bekliyorum ama ben burada iki saatir sen çene yapıosun bak herşey biter p
13:56 ashleyy: tas yas alper nerde yavv gorunmuyo kac zamandırrr.dago fıstık naber nasılsın
13:56 bubuuuu: birşey sorucam eğer bilen varsa ve yardımcı olursa çok işime yarıcak,ben şimdi bir video dosyasının belli bir konumdan soraki kısmını silmek istiyorum,bunu winamp,mediaplayer,jetaudio da nasıl yapabil
13:56 llibra_elmirr: bubuu selam hoşgeldin bu benim son kredi 4 dk sonra tekrar gelirim bu arada ben çok iyiyim sen nasılsın?ayh. nefesim. noldu domes annenle aran mı düzeldi ayhh. o kadar gelirm 4 dk sonra
13:57 bubuuuu: hani ses kadedicisinde diyorya geçerli konumdan sonrasını sil diye bir seçenek varya bu video dosyası için nasıl,nerden yapılır,ya derse yetiştirmem lazım,da yardım edermisiniz
13:57 dagonett: iyiyim ash sen nasılsın canım?
13:58 nilay_: arkadaslar , merhaba . " sozde soykirim" teriminin ingilizcesini bilen var mi acaba ?
13:58 bubuuuu: libra selam iyiym okldayım bende ,ya elim ayağıma dolaştı bişe lazım bulamıyorum buraya sormak geldi aklıma yardımcı olan olursa çok sevinirim
13:58 oztasyurek: ben de boardu çok takip edemiorum ash o yüzden bilmiorum, domes gitti heralde lafı ortaya atıp kaçtı
13:59 bubuuuu: nilay yanda diyo ki 'genocide=soykırım, bilmem doğrumu emin değilimi bende
13:59 oztasyurek: supposedly genocide olabilir
13:59 suildur: bubu winamp veya mediaplayer da yapabileceini zannetmiyorum. ben hiç onları bööle bi iş için kullanmadım.
13:59 constantin0: Selamlar
13:59 suildur: sözde soykırım so-called genocide
14:00 bubuuuu: birşey sorucam eğer bilen varsa ve yardımcı olursa çok işime yarıcak,ben şimdi bir video dosyasının belli bir konumdan soraki kısmını silmek istiyorum,bunu winamp,mediaplayer,jetaudio da
14:00 ashleyy: dago bende ıslre ıyı degıl gulum be. leno sen nasılsın yavv bı selam vermıuyosun hayırdır tavuguna kıstmı dedık .selam constantıno hosgeldın. genocide bu olması lazım emın degılım am
14:01 SuiGeneris: windows movie maker denedin mi bubuuu?
14:01 chameleon: herkese iyi çalışmalar
14:01 suildur: 1359 suildur
bubu winamp veya mediaplayer da yapabileceini zannetmiyorum. ben hiç onları bööle bi iş için kullanmadım. 1359 suildur
sözde soykırım so-called genocide
14:01 chameleon: arkadaşlar dünkü piknik çok güzeldi resimleri
14:01 chameleon: yolaayacağım
14:01 constantin0: format ne o dosyanın
14:01 bubuuuu: ya mutlaka bi yerde yapılıyodur ama dimi ? tknoloji bu kadar ilerlemişken,bildiğiniz program ismi varmı 1 saat zamanım var yetiştirirm sanırım
14:02 chameleon: inanılmazdı orada olmadığınız için üzüleceksiniz
14:02 ersuta: selam arkadaşalr izmirde ydim baya bi uzak kalıdm buralardan ; tekrar merhaba
14:02 dagonett: hayırdır ash ne oldu? chame atma istersen
14:02 SuiGeneris: ashleyy? yoksa sen komutan. asker dikkaaatP
14:02 suildur: bubu windows moviemaker falan kullanmayı denein mi? google dan aradın mı?
14:02 bubuuuu: avi dosyası bu constantin0
14:03 bubuuuu: moviemaker var ama denemedim bi deniym bakıym movie makerdan olcakmı
14:03 constantin0: adobe premiere de çok iyi yaparsın
14:03 SuiGeneris: suildur onu once ben dedim
14:03 constantin0: movie maker da olur
14:03 chameleon: dago naaber nasılsın işler nasıl gidiyor
14:04 nilay_: suildur . tesekkurler bubuuuu genocide kismini biliyorum zaten de , sozdesi nasil oluyor onu tutturamamistim bir tek
14:04 constantin0: senin iş video editinge giriyor cunku
14:04 ashleyy: lenoo benımde canım artık komutan degılız bosver ıyımısın hayat nasıl gıdıyo .dago mıden nasıl oldu fıstık
14:04 SuiGeneris: o ne demek ash ole? whaz wrong?
14:05 dagonett: iyiyim saol chame sen nasılsın?işler de iyi
14:05 bubuuuu: ya sanırım burdan bişeyler çıkıcak movie makerdan, suı,constantin sağolun,
14:06 ashleyy: leno canım bosver ıste hayat bazen ters tepıyo ıste.
14:06 suildur: dago. senin iş meselesinde bi gelişme var mı?
14:08 maide02: selam dostlar nasılsınız .066 gıttınızmı pıknıge hanı bende gelecektım ya cok kotusun varya
14:08 dagonett: ash midem daha iyi canım saol.yemeğe gidiyorum şimdi sui dönünce konuşuruz ok
14:08 SuiGeneris: hmmm oke then ash.
14:08 suildur: arkadaşlar foruma girebiliyor musunuz?
14:08 domestos: yaa uf bağlantı berbat.bi cümle yazamadım.bu gider umarım artık
14:09 domestos: hah gitti.anlatayım mı neler oldugunu
14:09 suildur: ok dago afiyet olsun. leno. dns serverını yazsana bi bakıım. bi de senin net hızı nasıl?
14:09 chameleon: benim de işler gıcır dago yeni bir ortama adapte olmaya çalışıyorum ama ben bukalemunum olabilirim kısa zamanda sanırım
14:10 oztasyurek: ash incirlikteki askeri personel azaltılacak falan deniodu haberin var mı? anlat domes, açıkla artık gerçekleri, belgeleriyle ortaya koy, insanları töhmet altında bırakma P
14:10 SuiGeneris: 128 cable net abicim
14:10 chameleon: maide bi piknik yaptık sorma neden gelmedin sen aaaaa?
14:10 sparow1: SLM millet sui girebiliyorum abi foruma
14:10 bubuuuu: suı forumda çalışma var o yüzden girilemiyo,yani düzenleme yapıyolar gece boardda bi ara girilemedi
14:11 ashleyy: maide hos geldın fıstık.ya az once bırısı vardı nereye gıttı o ona bısı dıycıydım .tastas benım artık ıncırlılkle alakm yok canım ama ıstersen ogrenebılırım
14:11 maide02: ya 066 sankı haber verdın hanı ıptal edılmıstı
14:11 domestos: gerizekalı annem bani arayıp ağzına geleni söyledi.ben de ağlama nöbeti geçirdim.patronumla dertleştim.maaşıma zam aldım ve ailemle ilişkimi kesmeye karar verdim
14:12 chameleon: yok eb maide ankaradaki havayı biliosuun dünkü hiç öle şey olur mu?
14:12 suildur: cık ben foruma giremiorum. olmuo neyse ya çok da önemli deil. spa. kurs devam mı? leno. dns serverını sormuştum. hız derken de hani lag vs var mı? ok?
14:12 chameleon: ilk seni çağırcam zaten maide öle bişey olduğunda
14:12 domestos:
14:13 ekonomist_n: selam herkese
14:13 ashleyy: kız anneye gerızekalı denırmı ayıp.pıknık ısımden haberım yoktu benım ama neyse ogrenırız bı ara 066 ne pıknıgı
14:14 maide02: ıyı bakım 06 oyle olsun ben cagırınca sızde buraya geleceksınız haberın olsun
14:14 chameleon: piknik olcaktı ya ash o hava ve forum muhallefeti nedeniyle iptalm edildi
14:14 domestos: dagooo
14:14 domestos: anlatıom dinlemiosun ama
14:15 chameleon: geliriz ne gelmiycez
14:15 SuiGeneris: domes harbi ayıp etmişsin.
14:15 ashleyy: allahın işi işte 066 tüh cok uzuldum sızın için
14:15 domestos: izmirlilerr.ev arıyorum, ve bi de ev arkadaşı
14:15 domestos: neye ayıp etmişim ?
14:16 maide02: gelin tabı toplanın beklerım burası ankardan daha guzel hem
14:16 pinki: selam herkese
14:16 domestos: alllaalla.ben de hayatımın ayrıntılarını neden yazıosam di mi.salaklık ben de.ne bileyim yaşamımdaki son yıllardaki en önemli anlardan biriydi ve siz de önemlisiniz die.neyse ya.bye
14:17 ekonomist_n: selam pinki
14:17 ashleyy: evet bende ev arıyorum ev arkadası olmasın ben sevmem oyle bana karısır felan olmaz varsa bıldıgınız yerde ev felan
14:17 chameleon: üzülme ash sen de ankaralı sayılırsın artık
14:18 ashleyy: evet bende ankaralı sayılırım yada ıstanbullu yada baska yerlı bakım hayırlısı olsun
14:18 marin: pinki piknik ne zaman?
14:18 chameleon: bi daha ki sefere sen de gelirsin zaten bu gidişle piknik hayal oldu
14:18 maide02: neyse ıyı gunler sıze ben bı dısaı cıkıp gezeyım
14:18 chameleon: en güzeli valla maide
14:18 marin: domes orda misin?
14:19 pinki: merhaba ekonomist.
14:19 ashleyy: ıyı gıt maide gez tabı gezemeyenler de boyle saga sola bakınsın artık
14:20 suildur: millet. nie bi seslisözlük buluşması yapmıoz şööle toptan bi yerde? bi haftasonu şööle herkese yakın olacak deniz kıyısı bi mekanda? yani ekşisözlük yapıo da biz nie yapamayalım? hıı? evet. konuşun!
14:20 SuiGeneris: ne piknigi?
14:20 bubuuuu: yok be olmuyo burdan da,yamovıe dosyası olarak çalışıyo birtek düzenledimmi, bari ben rogram indireyim bitane bildiğiniz varmı? video düzenleyici
14:21 pinki: marin şimdi itze mail atıyordum piknik hakkında bi kaç sey ve de nickime en yakın ben oldugum için marın bana devr ettı ona cadılık yapıyorum diye yazıyorum suan yok piknik falan baane ya p
14:21 ashleyy: bence cumleten adanaya gelın arkadaslar toplanın ben sıze bı pıknık zevk yasatayım olmasmı
14:22 pinki: hem sen enbuyugumuzsun sen ayarla küçükçüker mini mini fıdıllar bişi yapamaz p
14:22 ashleyy: madem bukadar pıknık merakınız var
14:22 ashleyy: zaten artık bı ısımde yok
14:22 ashleyy: hatta butun hafta pıknık yapalım gelın buyrun
14:22 suildur: bana mı didin pinki? ben en büük deilim ne iice moruk ettiniz beni p
14:23 chameleon: sen bana bi adana keyfi yaşatmadın ash hani kargoyla yollayacaktın
14:23 SuiGeneris: benimde bi işim yok okul bitti sınavlar bitttiii 4 ay 4
14:23 suildur: millet. nie bi seslisözlük buluşması yapmıoz şööle toptan bi yerde? bi haftasonu şööle herkese yakın olacak deniz kıyısı bi mekanda? yani ekşisözlük yapıo da biz nie yapamayalım? evet. konuşun bakem
14:23 SuiGeneris: o zaman istanbulda yabalım
14:24 ashleyy: 066 artık sansına küs valla bıdahakıne
14:24 ashleyy: evet toplanın adanaya gelın hadı
14:24 ashleyy: neyse son kontorum ıyı bakın kendınıse
14:24 pinki: sui . sana demedim ama üstüne alınmak mı istiyorun
14:25 suildur: istanbul uzak. ben çeşme diorum. ya da marmaris felan. haftasonu. gelecem diin organizasyonu ben yapıcam söz.
14:25 SuiGeneris: pinkiiii şşşş ne piknigi yahu?
14:26 suildur: pinki sen çıkmadın mı yurtdışına yaw?
14:26 chameleon: sen de iyi bak kendine
14:28 SuiGeneris: evet pinki sonbahara sarkmıs hayırlısı ne ise olsun?. eeeh bir ütülü olarank uzerime alırım bazı seleri. tamam demiosan deme bana.
14:28 pinki: sui suan için cıkmadım allah kerım vakıt var cıkarız elbet.leno piknik yapılacakmıs suan lafta henuz faaliyete gecmedi .
14:28 SuiGeneris: yada kavram karmasası oldu.S
14:29 marin: tamam iste buyukler organize etmez ki boyle seyleri. onlar misafir edilir, agirlanir.
14:29 SuiGeneris: burdan bi taş hissettim ama neyse.
14:30 bubuuuu: süper iki tane rogram buldum işime yarıcak
14:30 bubuuuu: ya elim ayağıma dolaştı ben neden sanki daha önce indirmediysem programlarıisizde sağolun arkadaşlar varolun
14:32 marin: sui senle birlikte bicok kisi hissetmeliydi ;
14:32 pinki: iyi be tamam yaparız bişiiler cattık ama bizim orda yaparız pikniği yani beykoz da ona göree.
14:32 SuiGeneris: koruda yabalım pinki noooluuur
14:34 majolica: selamlar arkedesler.
14:35 pinki: koruda değilde leno mihribad güzel yer köprüye bakıyor
14:35 marin: hatta sizin evin balkonuna mangala gelelim pinki.! bu kadar yuzsuzluk te fazla artik. p
14:35 majolica: sui pinki bubuuu.marin.
14:36 marin: neeeyyy
14:36 pinki: marin he iyi dedin bahcemızde var domates biberde ektık yenı ama onlarda henuz bı faalıyet yok pazardan alır ben ıplıkle dıkerım
14:37 suildur: millet. ben sadece ist veya izm veya ank gurubunun yapacaı bişiiden bahsetmiorum. şehirlerarası bir faaliyetten bahsediorum D
14:37 marin: ay irencsin p
14:37 majolica: treeelevent
14:37 pinki: majolica efendim.
14:37 majolica: nerdesin?
14:38 endlessturk: Bu THY neden Avrupanin buyuk ulkelerine ucak biletinde indirim yapar da Ingiltereyi unutur?Sinir ediyiolar adami yaa!
14:38 suildur: çünkü ha cehenneme gitmişin ha ingiltereye. londra sadece biraz daha souk ama her tarafta zebani kılıklı ingilizler var p
14:39 pinki: marin bak bu konuda ciddiyim bizim oralar yesıllık ve piknik yapılabılecek cok yer var erken gelıceksınız oglenın bı vaktınde değil hoca sabah ezanı okusun nasıl o saat iyi mi p
14:39 majolica: ne naber.
14:40 endlessturk: Tamam da suildur,abi ben Londraya imndirim yapilmasini istemem zaten.MAnchester dan kalkan ucaklara yapsinlar yeterDLonrdayi bende sevmem.cok uyuz bi memleket.
14:40 SuiGeneris: ewet beykoz kadar gusel bi semt yok nerdeyse. pinki haqlı. mihribad tepede yaw
14:41 majolica: .diyecektim pinki.
14:41 suildur: manchester uyuzun kralı be. hadi citysi belki kurtarıo ama unitedını naapcaz? gerçi 3 tane çakmışlıımız var ama sonuçta orası da uyuz p
14:41 marin: pinki walla sensin organizator. ben yasli uye olarak koseme kurulucaaammm. ooohhh.
14:41 endlessturk: Bu ingilizlerin hic renk zevki yok valla.burda butun binalar ayni renktegozumun diregi kiriliyo hergunD
14:42 pinki: majoliva tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın?
14:42 endlessturk: hhah degisik bi bakis acisi oldu suildurDBen hic bu yonden dusunmemistimD E heryer uyuzsa ben nerden ucucam?BAri iki tane kanat takiyim bizim evin penceresinden ucuyum,daha ekonomik olur hemD
14:43 pinki: anlastık ozaman marın. leno tepede değil güzel bir yer oturma bantlarıda var mangalda yaparız be nayarlarım mangalı
14:43 marin: ee ne zaman peki? p
14:43 suildur: farketmez abicim adam anglosaksonsa kafadan kopuorum ben. hani wasp durumları. de ki bi scotch dur irish tir başımızın üstünde yeri var o ayrı p
14:44 marin: ay ben herseyi takip edemiyorum. bi yandan tel, bi yandan mail, bi yandan burasi.
14:44 suildur: oho. biz şehirlerarası dioz millet feyz alıp hemen ayrılıkçı hareket içine girio. kardeşim yine yaparsınız beykozda. eçşme diorum marmaris diorum eyo
14:45 pinki: eger hava iyi olursa hafta sonu yaparız nasıl?
14:45 endlessturk: suildur
14:46 SuiGeneris: bu hafta sonumu?
14:47 pinki: sui canım biz böle yesılle iç içe olmayı tercıh edıyoruz napalım sende gel
14:47 surrounder: pinki
14:48 SuiGeneris: oh my God surrounder. hey maan whaz up?
14:49 surrounder: sui who are u?
14:49 endlessturk: Suildur CHP web sitesinin neden forumu yok?Siddetle forum acilmasini RICA ediyorum! SHP nin bile var!
14:49 SuiGeneris: je suis lenoir
14:49 majolica: eh iyiy neyse siz organizasyon halindesiniz benimde epey isim var kolygelsin herkese. byee.
14:50 endlessturk: Suildur CHP yoneticisi yok sanirim aramizda suan,oyuzden sana yuklencem bu konudaDKusura bakmaD
14:50 pinki: hey sur gelmişşşşş
14:50 suildur: pinki zati yakında ist deim merak etmeyin başınıza ekşirim orada. sorrounder u mean me or generis?
14:50 surrounder: pinki nbr nasılsın nerelerdesin?
14:51 surrounder: generis?
14:51 marin: sui ne zaman geliyon guzelim?
14:51 suildur: D turk. abicim yok çünkü açılırsa chplilerden çok chpliler konuşur 1. 2.si shpliler kesin sabote eder p 3.sü baykalın hergün o forumu baştan sona okuması lazım D
14:51 surrounder: pşşşşt marin?
14:51 marin: hey sur
14:52 suildur: marin. valla kardeşim 2 veya 3 hafta soona ordaım. yeşilköyde olucam. ofisi oraya açıoz. bu hafta kiraalıcaz ofisi.
14:52 endlessturk: Suildur,Deniz BAykal'a sorsam bunu senden daha cok neden sayamazdi banaD
14:54 emrealtun: merhaba arkadaslar,
14:54 sparow1: SUİ yandın abicim
14:54 endlessturk: Suioldur SHP liler CHP bazi devletteki agalar sayesinde ayakta kaliyo diyolar,SHP nin temiz siyaset yaptigini soyluyolar.ne diyosun bu konu hakkinda?
14:54 pinki: henuz buralrdayım surru
14:54 dagonett: herkese selam. surr naber?
14:55 suildur: ehe nie spa? turk inan ilgimi kestim bu aralar. ofis hayvanı oldum. mutasyon geçirip ofis sandalyesi hayvanı olcem D
14:56 suildur: konuşmaya devam etsinler diorum. hatta size alo diorum. ciğer kedi diorum. onlar kim ya d
14:56 surrounder: hani gidiyordun kandırıdn bizi buradada göremeyince gittin zannettim.ne oldu?
14:56 suildur: diorum. işim var kaçıorum diorum. diorum da diorum.
14:56 surrounder: slm dago nbr?
14:57 dagonett: iyiyim saol surr iş güç uğraşıyoruz işte sen nerelerdeydin?
14:57 endlessturk: haha suildur.abi sen nekadar cok calisiyosun oyle yaa?Valla bence iyi dayaniyosun.
14:58 sparow1: sen anlarsın niye az düşün üstad bu arada gözün aydın mı demeliyim acep ;
14:59 surrounder: iyiyim dago pek girmiyorum boarda artık bazen göz gezdiriyorum.işler de çok yoğun.
14:59 nesquik13: hello folks
14:59 domestos: yavz buralarda mısın.canını sıktıysam ösür dilerim.kızma bana tamam mı.
15:00 etipuf: ben küsüm sana
15:00 majesteleri: ben geldiiiim.
15:00 nesquik13: majesssssss
15:00 surrounder: eti domes selam?
15:00 domestos: ne bee.seraat.ev arkadaşı arayan arkadaşın var mı.çok acil
15:00 etipuf: slm sur
15:00 dagonett: slm nesscim nasılsın?
15:01 domestos: kız erkek farketmez
15:01 etipuf: bi düşüniyim
15:01 nesquik13: millet majess cim ist e geldi gorustuk cok tatli bu cocuk ya millet duyduk duymadik demeyin majess cok tatli =
15:01 domestos: selam suuuur.naaber
15:01 majesteleri: ness sabah sana hug verdim görmedin gittin . ühü ühü. nabersin bakalım. herkes nasıllar acaba?
15:01 dagonett: hoşgeldin majesteciim
15:01 SuiGeneris: cık cık kısmadım be domez nie kızım ben sana; etipuf hade rakiler kap tanju babaya gidios.
15:01 a16s: hi domes,hi nesqui,hi eti,hi majes, ant the rest.
15:01 majesteleri: yaaaa utandırma yaaa. ööle tatlı filan diilim ben bi kere. o sizin kendi tatlılığınız
15:01 surrounder: saolun sizleri sormalı.seslide bizim devrimiz geçti sizlere sormak lazım! Nasıl gidiyor?
15:01 majesteleri: sealm dagocum
15:02 surrounder: SuiGeneris tanısıyormuyuz?
15:02 nesquik13: majess gittiginden beri uzgunımmm yine gel hatta dagoyu da getir = uzumlu slmss
15:02 dagonett: nesscim öyledir kendisi pek tatlıdır leno sen nereye gittin bakim hııı haber vermedenp
15:03 filizguclu: Hepimiz yemeklerimizden donduk saniyorum -afiyetler olsun
15:03 etipuf: sui baba ben final haftasındayım. finallerden sonra gelsem olmaz mı?
15:03 domestos: yaa etii.var mı?
15:03 majesteleri: siz bi de dagoyu görün esas. o zaman tatlılık neymiş görürsünüz
15:04 domestos: heey.beni duyan yok muu
15:04 domestos: yardım ed
15:05 oztasyurek: domes ben belki birini bulabilirim ama erkek
15:05 oztasyurek: biraz da sapık
15:05 domestos: yardım edin bana.ilan asmak zorunda bırakmayın beni
15:05 etipuf: düşünüyorum dedim ya. kime lazım sen onu bana bi söle
15:05 marin: ay bi dakka geldim geldim. sui sen artik burda mi olcan hep?
15:05 suildur: serhat mrb kardeş. hala uuramadın.
15:05 marin: aa kimler burdaymis ayol bak goruyo musun.? eticim, ruhum.? p
15:05 oztasyurek: şahsen hazzetmem kendinden ama sen bilirsin hani son çare
15:06 dagonett: aman majestecim ne kadar da iyisiniz o sizin tatlılığınz;
15:06 majesteleri: hayırdır domestos? nooldu ne arıyosun?
15:06 SuiGeneris: sur hoca seninle bir metal kardesligimiz war ehi ehi
15:06 domestos: tastas.sen misin o etipufcum bana lasım,ev değiştiriyom haliyle ev arkadaşına da ihtiyacım olcak.bir veya iki tane
15:06 kull: ben geldim sonunda
15:06 surrounder: leno senmisin?
15:06 etipuf: suii istanbul bürosuna uğruycam ben. o kararı aldım
15:07 etipuf: marin slm nasılsın.
15:07 suildur: yok marin hep diil. bi ofis kurulurken, bi denetimler esnasında. bi de oraya alınccak personeli eğitcem. ama ondan soona da hep gezicem. ist izm ank adana antalya. ööle yan.
15:07 marin: iyi diyelim iyi olalim gibi abuk bi moddayim
15:08 domestos: sui o zaman diğer düşüncenden vaz mı geçtin
15:08 suildur: eti D yaa ağlıcam ama koskoca sözleşme ya, bunu çevirmiştik türkçeye ama nerde bu ya ; offff ben kaçıom az!
15:09 marin: suicim goruselim lutfeeennn
15:09 SuiGeneris: sur-evet abi benem nassın nası gidio?
15:09 surrounder: lütfen
15:09 surrounder: iyidir leno. nightwish i bitirdim. almora falan takılıyorum!
15:09 etipuf: domes kız arkadaşlarımdan ev arkadaşı arıyan hatırlamıyorum. ama olursa aklımdasın. ama sen yinede daha önceden tanıdığın birileriyle eve çıkmayı dene. acil diye tuhaf işler yapma bence.
15:10 domestos: neden kimse cevap vermio.küstünüz mü bana.
15:10 marin: domes hayirdir yine bi hareket var sende guselim?
15:10 etipuf: marin bende çok abukum bu gün. evet abuk.
15:10 SuiGeneris: domez yavrım ne istion sole bakem sur abi super bi festival war slayer inflames falan gelio.
15:11 domestos: eti ama naapayım sokakta kalamam ya.işler ciddi ve acil ! neyse bulcam artık ben bişeler
15:11 surrounder: yok be leno ben dream theater i bekliyorum.hışımla!
15:11 domestos: marin evet.bugün hayatımın en önemli günü. ama boşver ayrıntıya girmeyelim şşt
15:11 kull: domes sen kampüse assana bikaç ilan
15:11 surrounder: in flames-biosphere vardı herhalde
15:12 domestos: aa handeye sorayım benn.
15:12 suildur: marin gelirken illa ki haber veririm zaten.domes. daha o konu belli deil. bilmiom hayırlısı.
15:12 etipuf: yahu istersen bi çıktı alalım ev arkadaşı aranıyor diye kampüse asalım ama sen yinede önce kendi arkadaş çevreni dene.
15:13 SuiGeneris: abi moonshield super sarkı. zaten the jester race albumu hayatımın albumudur inflames deki.
15:13 marin: domes bi ara biseyler yaziyodun ama sonuna yetistim, seslendim sana gitmissin.hayirdir guzelim, iyi seyler olsun da ;
15:13 SuiGeneris: domez noluyo lemm?
15:14 pinki: domes asık oldu p
15:14 majesteleri: dreamtheatre tuhaf bi grup yaw adamlar bi enterasanlar doorusu. sanki fazladan nota icat edip çalıyolar gibi. ritimleri filan egzantirik. ne zaman gelceklerdi bakiim?
15:14 oztasyurek: bizim arkadaş öyle ilanla bi ev arkadaşı bulmuştu hindistanlı, evde paso nargile ve rakı içen garip bi tipti, ilk ayın sonunda evi basıp atmıştık herifi
15:15 marin: aa asik mi? domeeeessss!
15:15 treebeard: ankaradan arkadaşlar bağlanamıyomuş siteye dııru mudur ? rem kapıda kalmış.damsız almıyolar dio.herkese selamı var
15:15 surrounder: bak leno kanıma girme akmar yolları gözükmesin bize. nightwish fena değildi ama. nemo hariç mp3 lerini buldum.crownless çok iyi.
15:15 marin: rem'e selamlar kull burdaydi azonce. sonra dago ve majes te bugun burdalardi
15:15 domestos: yok aşk değil.tam dönüm noktası.
15:15 SuiGeneris: nemo war bende galiba dur bi bakiiim
15:15 surrounder: marin bende aşıgım herhalde?
15:15 marin: majes hala burdaymis. p
15:16 majesteleri: marincim yoklama mı veriyosun?
15:16 treebeard: maje sen ankaradasın ve bağlanıyosun ööle mi?
15:16 marin: abicim bunun donum noktasi, heraldesi nasi oluyo? ikinize birden soruyom domes ve sur?
15:16 dagonett: marincim bende buradayım
15:16 moderator: +
15:16 surrounder: sepultra geldi geçenlerde benim beneath the remains haricinde pek sepultra kjültürüm olmadığı için gitmedim
15:16 majesteleri: ben Ankaradayım ve baalanıyorum evet.
15:17 marin: ankara'dan baglanamama gibi bi spekulasyona karsilikti o majescim ;
15:17 goldfishbunny: .
15:17 dagonett: selam tree bende ankaradayım ve bende bağlanıyorum yoksa yasak mı ankaradan bağlanmak ?
15:17 oztasyurek: yoo gayet güzel bağlantıdayız
15:17 treebeard: oo bizi de spekulator yaptı sayın marin
15:17 surrounder: mayhem sana sesleniyorum seviyorum seni
15:18 oztasyurek: yahu ne dedikoducu insanlar var 2sn. içinde ankaradan bağlanamıomuş lafı çıktı ve yayıldı,hıza bak beee
15:18 surrounder: kankam benim
15:18 marin: reme yine biseyler karistiryo bence p
15:18 SuiGeneris: sepultura=roots abi reme selamlar yavru seyhden
15:18 treebeard: meraba dago
15:18 marin: yok tree sana diil reme'ye sozum ;
15:18 SuiGeneris: ve sur abi nightwish nemo da war bende
15:18 treebeard: roots bloody roots .dago bağlanmak yasak diildir heralde
15:19 domestos: marincim ben sana priv atarım sonra.burda yazmıyım, farklı tepkiler gelio
15:19 marin: aaa cabuk yaz domes, mail at hatta mumkunse
15:19 majesteleri: efenim bunlar spekülasyondan ibaret. ankarada baalantılar aa arterlerde akıcı yoğun ara sokaklarda ise tenha görünüyor. herşey yolunda zemin top oynamaya müsait. havada bulut var acep nedendir.
15:19 pinki: domes asıkk benden duymadınız p
15:19 marin: halbuki ben size saniye saniye herbiseyi yaziyodum burda. online ;
15:20 dagonett: tree ok saol bak bende yasaksa bağlanmayalım dicektem p
15:20 ekonomist_n: yahu çok canım sıkıldı yardım lütfeen.mayday mayday!
15:20 marin: majes
15:20 surrounder: değermi dinlemeye sui merak ediyorum ama?
15:20 oztasyurek: harbi yalnız rem yoktu bugün,hayırdır rem geciktin
15:20 suildur: levent. reme sorsana bi ödevi naapmış? merak ettim
15:20 marin: pinki sen onu birak ta usa'ya gitmeden once hepimizden topladigin harcliklari geri daaticak misin? p
15:21 etipuf: pinkin çoktan usa'da olması gerekli diilmi zaten. nası yani.
15:21 pinki: bende merak ettım ama domes aolmuyo bölee
15:21 dagonett: pinkicim senin tarih belli oldu mu? slm bu arada
15:21 surrounder: hadi domes itiraf et?
15:22 marin: cok pis ortalik karistiririm
15:22 SuiGeneris: yane hos ritmli bir parca saglam davul war
15:22 treebeard: suildur selam.bugun uyumamış heralde.sabaha kadar yetiştirip yollamış.die hatırlıyorum.nasılsın? beni de alsana yanına sen gezecekmişsin die duydum
15:23 pinki: eticim olucamda zamn var canım ; marin sende aa cıyaaaakkk üstüme gelme piknik harclık ne iş yaw.
15:23 surrounder: sui bugünlerde kurbanın davulcusuna sardım.eleman harbi sağlam çalıyor. pentagramın tranpetçisi gibi değil. helal olsun cocuga
15:24 pinki: ya marın yaa karıstırdı ortalıgı gıdıyoo.ekonomıst ne tur yardım ıstıyorsun belkı yardımcı oluruz mayday mayday.
15:24 treebeard: ortada merak edilcek bişi mi var?ben de 10 hanım gucunde merak ve dedikodu gücü var
15:24 marin: e bu kadar ozletmeseydin sen de kendini guzelim ;
15:25 domestos: desteğe ihtiyacım oldugu belli değil mi hiç.
15:25 domestos: gittim ben.bye.
15:25 etipuf: Domes msn'i açmassan çok ciddi söylüyorum bir daha senle konuşmiycam. çok ciddiyim.
15:25 marin: domes cabuk yaz bekliyorum bak.-son kontor-
15:26 SuiGeneris: kurban mı? cuma gunu itu deydiler sanırım ama bageti yaklayamadım attı we caldıkları an hic durmadık hopla zıpla bagır cagır.
15:26 domestos: marin mail atmıycam.kimse anlamıo beni.tepkileri duymak istemiyorum.bugün başınızı ağrıttıgım içinde özür dilerim
15:26 filizguclu: treebaeard demin yazdiginiz ".hanım gucunde merak ve dedikodu gücü var" derken biraz 'sexist' remark olmadi mi?
15:27 pinki: beni özlediniz dimi he he bende sizi cok özledim şimdi ne yalan sölliim.
15:27 majesteleri: ne tarihi. pinki nerey yaw? gerçi nereye olursa olsun interneti olsun bize kafi. yeter ki sen bizi unutma. bu boardun eskilere ihtiyacı var her zaman. biz beraber tanıdık sevdik burayı di mi ama
15:27 etipuf: domes hala bekliyorum.
15:27 treebeard: evet öyle oldu filiz hn.
15:27 surrounder: sen işini bilirsin leno gel keyfim.biz takım elbise kulakta zıngır zıngır müzik
15:27 SuiGeneris: eywah feminal duygular bastı puahaha
15:28 surrounder: pinki ne yalan söyleyeyim hiç özlemedim
15:28 oztasyurek: domes prvtına bakmayı dene arada sırada o zaman.
15:29 filizguclu: thanks for admitting it
15:29 SuiGeneris: abi sur kesin InFlames - Moonshiled diorum sana.
15:30 surrounder: ok leno bu hafta sonu edineceğim hepsini yazayım bir yere
15:30 pinki: evet majescim cok haklsın ;
15:31 pinki: bende snı ozlemedım surrounder p
15:33 surrounder: agzından bal damlıyor pinki.
15:35 dagonett: baldan nefret ederim ıyy.
15:35 majesteleri: sonra yeni yetmeler gelip ahkam filan kesiyolar çingeneye beylik vermişler ilk önce babasını kesmiş die bi laf vardır ya ; neyse. konuşturmayın beni. hehe
15:36 sguclu: selam ben geldim hosgeldin diyenler parmak kaldırsın
15:36 sguclu: selam akrabam n'abersin?
15:36 levent2020: iyi günler arkadaşlar ufak bir çeviri de yardımcı olabicek var mı acaba acilyeti varda sadece üç paragraf
15:37 dagonett: hoşgeldin sguclu.akraban kim?
15:37 majesteleri: sor be leventim. ben varım icabında . hehehe
15:37 treebeard: hoşgeldin sguclu.
15:37 sguclu: sealm tree nasil gidiyor isler? dago sana da buyucek bir selam gonderiyorum
15:38 majesteleri: bu arada sadece 3 paragrafmış. hehehe. arasından 1-2 cümle çevirmeyi denememiş bile. heheh. şaka şaka.
15:38 sguclu: sence kim olabilir su anda boardda olanlardan kim enugun duruyor?
15:38 levent2020: sağol majesteleri
15:38 treebeard: fena diil sguclu saol.senin nasıl
15:38 levent2020: eğer buradaysan ben yapıyorum çeviriyi takıldığım ya da emin olmak istediğim cümlelerde sana sorarım oke?
15:40 majesteleri: eywalla levent. ben bişii demedim. istediğin zaman sor. istediğin kadar sor. elimizden geleni arkamıza koymayız. imecel usulü hallederiz. sen üzülme yeter ki.
15:40 levent2020: faaliyet
15:41 treebeard: evet levent zaten gusel bi ismin var kanım ısındı hemen .elimizden geleni yaparız tabe
15:42 sguclu: ben gecenki ceviriye gomuldum treem arada iki ufak tefek birseyler de cıktı buna ara verdim aslinda kafam kazan oldu ama bitiririm insaallah.
15:43 levent2020: Kan bankacılığı konusunda 1957 yılından bu yana faaliyetlerini yürüten Türkiye . Derneği, ülke genelinde 10 bölge kan merkezi, bunlara bağlı 19 istasyon, bir adet Kontrol ve Araştırma Laboratuar
15:43 sguclu: filiz nerdesin nasilsin nasil gidiyor hayat?
15:43 levent2020: bu birimlerde çalışan 825 personel ile hizmet vermektedir. Senelik ortalama 400.000 Ünite kan toplamaktadır.
15:43 treebeard: işallah.şu şavaş kelimelerinin bol olduu çeviri di mi?zor bişi.
15:43 filizguclu: aaa, akrabam gelmis - nasilsiniz sgulcu?
15:44 jessie: tree be lutfen musteriyi .'a yonlendirin deki yonlendirmek icin ne kullanabilirim? any idea?
15:45 sguclu: charming surroundings 'e ne diyebiliriz iyidir filiz'İm seni gordum daha iyi oldum
15:45 levent2020: "kan 1957 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren dernek" bunu nasıl çevirebilir doğru olarak acaba
15:45 filizguclu: sag olun - ne kadar yogun olsam da saniyorum buradaki diger arkadaslar gibi, yone de sizleri ihmal etmemek icin degil, sizi sevdigimizden ayrilamiyorum.cumle dusuklugu oldu galiba sorry
15:46 levent2020: kan konusunda olacaktı başı pardon
15:46 treebeard: jess sen daha iyi bilirsin sana bişi onerirken cekinmekle beraber.to make them to get contact with.gibi bişi kullanabilirdim ben.
15:46 filizguclu: levent - into English?
15:47 treebeard: sen nasıl düşünmüştün jess? ve filiz hn ın da fikrini alabiliriz bence?
15:47 filizguclu: eger Ingilzice'ye ise, iste bu Kan is an association that has been operating since 1957
15:47 levent2020: yep
15:49 sguclu: 1545 sguclu
charming surroundings 'e ne diyebiliriz
15:49 jessie: tree-pls direct them to contact with bla bla bla olabilir yada pls instruct them to contact bla bla bla dusunmustum ben ama emin diilim gibi
15:49 majesteleri: foudation which has been working on blood banking since 1957.
15:50 jessie: sguclu-ilgi cekicietkileyici ortam?
15:52 filizguclu: Kan is a blood bank that has been in operation since 1957
15:52 filizguclu: Kan is a blood bank that has been providing services since 1957
15:53 treebeard: biraz yokum.
15:53 filizguclu: ikisi de gecerli - saniyorum bunu demek istediniz.faaliyetleri cevirmeniz hic gerekmez cunku anlamsiz olur - Ingilicede yazdigim gibi yassaniz resmi olarak gecerlidir
15:54 sguclu: lugano offers a very charming surroundings but more importantly a venue marked by the Swiss tradition of neutrality and good services in international and inter-group relations
15:54 suildur: forumu hala açamıorum. çıldırsam mı acaba?
15:54 jessie: turkiye .association has been operatingserving,working on blood banking facilities since 1957.
15:56 filizguclu: Sguclu - bence de Jessie'a katiliyorum yani, guzel/hos cevreler - etraflar suorround bir seyin cevresinde olan sey bilmem anlatabildim mi? Pes etsem mi cocuklar? I should just stick withTurk
15:56 pinki: jes ,, maıller cok guzeldi cok tesekkur ederım ozellıkle erkek romantızmıne bayıldım
15:57 filizguclu: 1554 jessie".an association THAT has been operating AS A BLOOD BANK since 1957. - UZATMAYINNNNNNNNNN
15:57 a16s: suildur neden giremiyosun ben girebiliyorum.its right 4 u 2 go crazy i think.
15:59 premiere: selam board.yeni niklere ve eski niklere.
15:59 levent2020: "ülke genelinde" nasıl denir?
16:00 moderator: 1557 filizguclu
1554 jessie".an association THAT has been operating AS A BLOOD BANK since 1957. - UZATMAYINNNNNNNNNN / bu ne?
16:00 advil: buy a ford become a lord
16:00 premiere: throughout of the country.
16:01 suildur: through the country olabilir ama metne göre deişir.
16:02 jessie: filizguclu-1.si istersen sesini yukseltme.2.si burda dogru olani bulmaya calisiyoruz kisa yada uzun olmasi onemli diil onemli olan anlamin dogru verilmesi.
16:02 majesteleri: jessie filizin büyük harflerle yazdığı yerleri yazmamıştı. filiz onları düzeltti. ama büyük harfle düzeltti çok büyük bir saygısızlık örneği göstererek. ama insanlar yardım etmeye çalışıyolar di mi
16:02 jessie: all around the country
16:03 marin: selam geldim
16:03 a16s: hı mılletççç
16:03 jessie: pinkicim-eyvallah
16:03 filizguclu: jessie ama ben bagirmak olarak soylemedim - capitals olarak yamama ragmen af edin.
16:03 SuiGeneris: hey jess. whaz up dude?
16:04 majesteleri: ya mesela worldwide dünya çapında oluyo ise countrywide'da ülke çapında olabilir bence. daha önce duymamıştım ama makul ve mantıklı gibi hı?
16:04 marin: nedir konu, birden adapte olamadim?
16:04 premiere: sui.aslında throughout ve through "tamamıyla" gibi manasında ama dediğin gibi cümleye bağlı.
16:05 premiere: marin.sel. hoşgeldin.nbrsin.
16:05 jessie: filiz-affedilcek bisi yok benim tarafindan ama yazdiktan sonra yazdigini bi daha okuman gerekli sanirim.
16:05 majesteleri: moderator kardeşimiz bazı düzeltmelere dikkat çekmek isteyen filize 2-5 dakka önce hesap sordu marin konu bu. diğer taraftan her zamanki gibi çeviri yapıyoruz. gel yardım et
16:05 jessie: sui-it's ok dear.it's about nine pm here and i'm tired
16:05 filizguclu: Kusura bakmayin cocuklar.saadece, because it went on & on, & on.I've unintentionally wrote it that way - again, lutfen kusura bakmayin
16:06 suildur: bence olmaz majes. pre. through the country tamamıyla deil. daha çok bir ucundan dier ucuna gibi. örnein we ve walked through the garden de bakem. ne oluo? ok, anlatabildim mi?
16:06 premiere: en doğrusu bu soruyu soran arkadaşa "in the most of the country"
16:06 moderator: entera basmadan bir kere okumak size 2-3 sn kaybettirir ve burda bir yarışma içinde değilsiniz. boarddaki bir çok kullanıcının sorunu ne yazıkki bu konudaki duyarsızlık.
16:07 marin: pre saol, calisiyorum. sen nasilsin?
16:07 suildur: marn geçen sorduun soruya bi pm attım. hani ortalıkta söölemeye çakiniom cinsinden D aldın o pm i di mi?
16:07 advil: bu davranışın bende derin yaralar açtı filiz. artık boarda girdiğimde üzerimde bir ürkeklik olacak hep. ne zaman biri azarlıycak diye korkucam hep
16:07 jessie: hadi ben kacti herkese bye
16:07 majesteleri: suildur ben "wide" kullanalım dedim zaten. countrywide gibi. worlwide'a benzeterek ;
16:08 suildur: biliom majes okudum. ben de ona olmaz dedim zaten. ehe p
16:08 premiere: marinn.ben de çalıyorusm saol.trafikte de dikkat ediyorum işte.
16:09 majesteleri: aaa korkma advil. sen de hayret bişiisin. burda mod olmasa halin nice olur bi de onu düşün lütfen. mod çok teşekkür ederiz uyarıların için. artık daha da şevkle yardım edicez ihtiyaç sahiplerine !
16:09 marin: sui hayir canim almadim
16:10 majesteleri: neys benimkisi zaten fikirdi. ööle bi kullanım duymamıştım zaten. adım hıdır elimden gelen budur. var mı başka bişiiler bakalım
16:10 moderator: majesteleri siz nickinizi foruma online hale getirin lütfen bir pm alacaksınız.
16:10 marin: majes super info, sagol
16:10 advil: ben moddan dakorkuyorum. her an uyarabilir diye. ama diğer yandan hem korkuyorum hem de utanmadan chat yapıyorum. yani başıma bişey gelirse müstehaktır bana
16:11 marin: pre sen istanbul'da misin?
16:12 suildur: marin prvt. taahhütlüdür ona göre D
16:12 marin: sui gondersene tekrar, merak ettim canim
16:13 premiere: evet marin.sen.?
16:13 majesteleri: nasıl yani ya. moderator arkadaşım. siz pm'i atsanız ben müsait olduğum zaman okusam olmaz mı? yani bööle siz her istediğinizde bizim orda olmamız mecbur mu? du bakiim merak ettim. online oliim
16:15 moderator: nasıl isterseniz ben sadece tavsiye ettim.
16:20 etipuf: hepinize iyi akşamlar.
16:22 troublemaker_: foruma giremiomuyuz?
16:23 sguclu: selam arkadaslar bugun sozluk dogru durust acılmıyor dusersem merak etmeyin filiz kusura bakma biraz once cevap veremedim
16:24 oztasyurek: ya benim prvt açılımıor
16:24 domestos: etii iyi akşamlar
16:24 burak: Merhabalar.
16:25 sguclu: selam tro, eti, mod, majesteleri, prem, marin,sui, advil, jessie, akrabam ve oztas oh be saydim herkesi
16:25 dagonett: trocum msne gelebilir misin senin için sorun değilse?
16:25 filizguclu: sorun degil sguclu
16:25 dagonett: sguclu selam ama akraban kim ya çok merak ettim
16:26 sguclu: ha bi de domes varmıs benden hos olmasın sen de hos geldin burak
16:26 domestos: troub ben girebiliom ama.
16:26 suildur: mod. türkiyeye de neler oluyor threadinde son postunuz var. ama ben bşiii anlamadım. uyarı mıydı o? yoksa başka bişii mi?_
16:27 oztasyurek: domes açılırsa prvtın var benimki açılmıor dago yaaa
16:27 suildur: ii akşamlar eti. burak mrb
16:27 sguclu: ya dago ya bak gormuyon mu boardda iki tane benzer nick var hic yakıstıramadım sana bu arda tekrar selam sana
16:27 tolgaist: ya arkadaşlar kelimeleri dinleyemiyorum neden olabilir?
16:28 oztasyurek: neyse ki bi çakallık yaptım kandırdım interneti açtım nıhahahaha yaşasın kötülük D
16:29 _felsefi_: Ruscal'ın anlamını bilen var mı acaba?
16:29 dagonett: tamam sguclu gördüm tasyurek benimki açılıyo valla D
16:29 sguclu: arkadaslar bir program var orda mayor's welcome diyor bunu b.başkanının respsiyonundan baska bulacagınız daha guzel bir kelime varsa
16:29 burak: Seslisozluk ile ilgili bugun problem yasayanlar.
16:30 oztasyurek: tolga hiçbirimiz dinleyemediği için olabilir
16:30 filizguclu: tolgaist ben simdi denedim - calisti
16:30 sguclu: kelimeyi yazın bosluk birakin adinizı, soyadınızı yazın bana gonderin
16:30 sguclu: viva oztas
16:31 burak: Siteyi yeni host a tasidim hafta sonu, DNS recordlarin update olmasi sure alabiliyor. Bu nedenle bugun sitenin acilmamasi gibi sorunlar yasayabilirsiniz.
16:32 sguclu: inan yasiyoruz burak
16:32 domestos: burak,hayırlara vesile olur inşallah
16:33 majesteleri: teşekkürler burak. sabahtan beri öğrenmeye çalıştıımız buydu
16:34 burak: majesteleri, ben yeni uyandimda saat 0834 burda.
16:35 tolgaist: Benimkide yeni çalıştı. yeni hostummuz vatana millete hayırlı olsun vesselam. bu arada gezi piknik vs . varmı bu sıralar. varsa detayıı nerelerden ogrenebiliriz. Forum ?
16:35 majesteleri: biliyorum biliyorum. gerçi burda bize bu bilgiyi verecek kimse yok siz uyurken. ne kötü di mi
16:38 majesteleri: sayın modarator. forumdan bir pm alacaksınız.
16:39 sguclu: 1629 sguclu
arkadaslar bir program var orda mayor's welcome diyor bunu b.başkanının respsiyonundan baska bulacagınız daha guzel bir kelime varsa
16:41 filizguclu: degerli akrabam yardimci olmayi isterdim, ama sorunuzu anliyamadim - Mayor'in yerine baska bir kelime mi ariyorsunuz?
16:43 malhun: merhabalar.
16:44 sguclu: yok yok canım ve kanım tam tersi oteki welcome için bir arayıs içindeyim
16:44 sguclu: selam malhun hos geldin
16:46 treebeard: ben geldim gene .jess buralarda mı?
16:46 a16s: selam sguclu,malhun.fguclu.
16:47 oztasyurek: hoşgeldin malhun, hayırdır herkeste bi suskunluk var yav ben bile takip edebiliorum boardu
16:47 sguclu: hosgeldin ortak cok karizma olmussun bu nick seni uzun gostermis
16:48 sguclu: degil mi oztas ben kıpkırmızı oldum birden boardu kapatmısım gibi hissettim
16:48 sguclu: jes kaladi sanırız tree yani kendisinden uzun bir suredir haber alınamadi da .
16:49 hayalperest: Merhabalar arkadaşlar. Azsonra yazacağım metin hakkında yardım isteyeceğim. Önce beni görüp görmediğinizden emin olmak istiyorum izninizle.
16:49 troublemaker_: görüldünüz.go on
16:49 sguclu: ya kalmadi diyecektim neyse sen zaten beni anliyorsun degil mi treemcim
16:49 hayalperest: Indian Defence Minister Pranab Mukherjee Saturday welcomed an offer by the United States to boost missile defense and other security initiatives including the proposed sale of military equipment.
16:50 treebeard: uzun görünen kim sguclu?
16:50 filizguclu: Mayor's Presentation - eger 'welcome'i mayor'in sunmak/konusmasi gibi durumdan bahsediliyor ise
16:50 hayalperest: Bu metinde hindistan Dışişleri bakanının ABD'de hoş karşılandığı mı ifade ediliyor? Yoksa Hindistan'ın ABD'nin teklifini mi hoış karşıladığı ifade ediliyor?
16:50 sguclu: her zaman soyledigim gibi ben miyopum ama kalan 3kontorumun son arcasına kadar elimden geleni yaparim umarım
16:51 malhun: hoşbuldum arkadaşlar. nasılsınız bakalım? iyisinizidir herhalde
16:51 sguclu: a16s eşgalli arkadasimiz tree
16:52 hayalperest: trouble maker?
16:52 treebeard: hindistan savunma bakanı pranab amerikanın teklifini hoş karşılıyor hayalperest
16:52 burak: hayalperest, teklifi hos karsilamis
16:52 hayalperest: Senden başkası da görmedi sanırım.
16:52 a16s: o ne sguclu esgalli n demek?
16:52 hayalperest: A, teşekkür ederim Burak.
16:53 hayalperest: Gerçekten çok sağol ;
16:54 oztasyurek: tşk ederz malhun seni sormalı, bu arada hayalperest, ben metin görmeyince senin sorunu metin sandım onu çeviriodum
16:54 sguclu: a16s seklindeki demek hani uzun oldugunu soyledim aya o bakimdan
16:54 filizguclu: hayalperest - USA'in missiles etc hakkindaki teklifini Hindistan Defence Minister'i kabul ettigini yaizyor
16:55 treebeard: ok sguclu.bu arada ben de görünmez adam benim yazdıklarım görülmüyo kapris
16:55 majesteleri: Hindistn savnma bakanı Pranab Mukhrjee ctsi günü Amerka Bileşk devletlerindn gelen, misil savunmasını teşvik eden ve askeri ekipman satışını da içeren diğer güvenlik adımları önerisini kabul etti.
16:55 a16s: so adin ne s guclu.
16:56 majesteleri: kabul etmese bile hoş karşılamış. refresh olmadığı için çeviri yaparken gelişmeleri kaçırdım sorry
16:56 hayalperest: Arakdaşlar, katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
16:56 filizguclu: bravo majesteleri 'bravo'u buyuk harfler ile yazacaktim, ama dilim yandi
16:56 sguclu: arkadaslar kontor bitirmekle kalmıyor aynı zamanda mesaimi de bitiriyorum yine ben tasınıyorum artik buraya zor gelirim tree akrabam ve digerleri chao! uctum ben gule gule diyenler parmak kladırsın
16:57 hayalperest: Hindistan Savunma Bakanı Pranab Mukherjee, ABD’nin önerdiği füze savunması takviyesi ve güvenlik araçları alımına yeşil ışık yaktı.
16:57 treebeard: gule gule sguclu.
16:59 hayalperest: Kısaca bu anlama geliyor
16:59 majesteleri: filiz teşekkür ederim. moderator benim saygı çerçevesinde ve lisanı münasip ile yazdığım fikirlerimden rahatsız olduğu için private ile beni uyardı. bunlar hoş şeyler diil geçi ama neyse.
17:00 hayalperest: Hindistan Savunma Bakanı Pranab Mukherjee, ABD’nin önerdiği füze savunması takviyesi ve diğer güvenlik sorunlarına dair askeri ekipman alımına yeşil ışık yaktı.
17:01 nesquik13: hi folks
17:02 filizguclu: gidiyorsun demek sguclu - ciao bellobellisma
17:02 nesquik13: majes immmmmmmmmmmmm =
17:02 a16s: hi nesquik.
17:02 majesteleri: nesquikçim hoşgeldin
17:03 filizguclu: cocuklar hayalperest arkadasimizin son cumlesinde o 'has given the green light' olarak geciyor
17:04 nesquik13: a16s hi from?
17:04 nesquik13: where r u from
17:05 orun: .
17:05 a16s: im from london and u
17:05 orun: q
17:06 nesquik13: from Istanbul. are u Turkish or?
17:06 a16s: yeah i am but ima studying in here.
17:07 nesquik13: good. age?
17:07 advil: bu da yunan diil ness , uğraşma boşuna p
17:07 nesquik13: male&female?
17:07 a16s: well first u madem?mister?
17:07 nesquik13: advil heheh yunanlilara son verdim bu aralar pp
17:07 pop: i am from i love you.
17:07 nesquik13: ms nesquik
17:08 a16s: ms a16s
17:08 a16s: name?
17:08 nesquik13: what about you? ms mrs mr sir lord.
17:08 nesquik13: name nesquik u
17:08 hayalperest: filizguclu, şu an haber derlediğim için tam çeviri yapmıyorum. O yüzden anlamların uyuşması yeterli ;
17:08 a16s: pop ne diyon sen/
17:09 a16s: we should be fuuny ur actual name i mean mine is moonandglory.translate it.
17:09 pop: diyorum ki, i love you. ama i am. anladın mı?
17:09 nesquik13: moonandglory nice name! =
17:10 nesquik13: ouff skıldım yawss
17:10 a16s: ok pop.and where r u from.
17:10 a16s: senin ki ne nesqik.why r u bored anway uve got nice weather in turkey.
17:11 advil: he is from kemaliye
17:11 a16s: advil kemaliye nerde?
17:11 advil: and i am from mönşengladbah
17:11 a16s: where r these awkward cities.
17:12 advil: en son erzincandaydı
17:12 hayalperest: filizguclu?
17:12 a16s: senin ulke nerde advil yani .
17:12 majesteleri: ben de sıkıldım nesssçim
17:13 treebeard: mönşengladbah?cool.do you know hans titrik gencer?
17:13 advil: ben enternasyonelim
17:13 a16s: ok im inetrneational as well advil.
17:14 nesquik13: schalke04 =
17:14 advil: yes but he lives in 1860 munchen
17:14 nesquik13: advil Hellas yunanistandan
17:15 treebeard: Ok. what about hans zimmer and dirk novitzki?
17:15 nesquik13: juergen klinssman =
17:15 advil: ya şöln treebeard
17:15 cemozbaris: Hello cocuklar
17:16 advil: derwall saolsun o sokmuştu literatüre bu kelimeleri
17:16 nesquik13: cemozbaris
hi wass up what s down
17:18 nesquik13: everyone has gone quite yawss
17:19 a16s: i think everybody is bored of this bannal chat.thats why they r quiet.
17:19 erciyes: herkese selamlar
17:19 marin: bu ne yaw?
17:19 a16s: slm erciyes.
17:19 marin: erci selam canim, nasilsin?
17:20 advil: selam marin? iş mi okul mu?
17:20 erciyes: slm sizede. teşekkürler marin iyi sayılırım.sadece hiç uyumadı dün gece
17:20 erciyes: gözlerim kırmızı yine.
17:20 erciyes: tezimi bu gün teslim ettim.yüksek lisans bitti şükür.
17:20 erciyes: size iyi akşamlar,marin sen napıyon?
17:21 treebeard: marin konuştun mu hiç izmirlilerden kimseyle?bi plan felen yaptınız mı?
17:21 majesteleri: ben burdayım ama biraz canım sıkıldı ness.
17:21 tottem: arkadaslar chimeric ne demek?
17:21 advil: board olarak sana tez hediyesi bisiklet alcaaz erciyes
17:21 erciyes: benim mesaim yine doldu
17:21 erciyes: yaşasın advillll
17:22 erciyes: pinokya olsun ümkünse
17:22 treebeard: asılsız,saçma,hayali yazıyo zargan da chimeric için .
17:22 erciyes: pinokyo yada bmx eskinin kralları
17:22 tottem: zargan? baska bi site mi?
17:22 erciyes: kpds bu günde açıklanmadı
17:22 treebeard: bi de beldesan var.erciyes.şöle çift demirli.
17:22 erciyes: saçlarım beyazladı sanki
17:23 erciyes: kontrapedaal mı?
17:23 filizguclu: perhaps it's because we've been inundated with work all of a sudden - but we're still here
17:23 advil: valla chimera olma durumu diyor o da ya kuruntulu demekmiş ya da ağzından alevler fışkırtan aslan başlı. keçi bedenli ve yılan kuyruklu ejderha demekmiş
17:23 treebeard: bak onu bilmiyom erciyes.
17:24 erciyes: hani pedalı geri çevirirsinde fren olurya
17:24 erciyes: neyse iyi akşamlar. Sİzi seven ErciYeS.
17:24 treebeard: heee.yok ona benim piskiletçi bilyalı firen gibi bişi diyodu.istersen bi modifiye olayına gireriz
17:24 tottem: tesekkurlewr
17:25 marin: tree yok ben gelmiyorum izmir'e
17:26 marin: advil mapushaneden baglanyorum ben
17:26 treebeard: ben ejderhaları çok severim.ejderhalı t-shirt gordum mu dayanamam alırım
17:26 treebeard: hayırdır marin?
17:26 a16s: hadi ordan marin.
17:27 marin: walla bizde bu zihniyet olduktan sonra tre. artik bisey demiyorum.
17:27 domestos: marin.mailimi aldın mı
17:27 dagonett: hayırdır marin ne oldu? canın sıkkın gibi.
17:28 domestos: mariin
17:28 marin: domes okuyamadim, cok yogunum canim
17:28 advil: kesin domestosun mailine canı sıkılmıştır
17:28 erciyes: take care
17:28 domestos: ok marin
17:29 pop: marin buraya, yumruk havaya. oleeyy.
17:29 domestos: advil ya.fitne fesat advil
17:29 marin: teker teker gelin uleeeyynn diye baarmak istiyorum islere bugun
17:30 dagonett: bye bye erciyes
17:30 advil: tabi zaten uyarmışlardı beni. doğruları dile getirme her zaman. sevmezler seni demişlerdi
17:30 domestos: ama sen pek ciddiye almadın heralde bu öğütü
17:30 advil: işinize gelmeyince fitne fesat da dersiniz kel fodul da
17:31 domestos: advil sana asla kel fodul demem ben.biliom sen çok hoş bi bayansın
17:31 marin: durun iki dakka bekleyin, su maili de gonderiym geliyom
17:32 domestos: heryerde söylerim advili çok severim ben diye
17:32 domestos: dost meclislerinde, iş toplantılarında.hep derim advil bi tanedir die
17:33 advil: hadidağılalım 20 dakika sonra tekrar toplanırız. maksat mariin döndüğüne hepimizi gitmiş sansın
17:34 domestos: ama marin iki dakika bekleyin dedi.biz neden 20 dakika yokoluyoruz
17:34 advil: peki domestos benimi daha çok seviyosun çukulatalı dondurmayı mı?
17:35 domestos: hımm.klasmanlar farklı ama advilcim
17:36 hindistandaki_genc: Selamlar.
17:36 jessie: geldim
17:36 domestos: selammm
17:36 advil: kaytarma cevap istiyorum
17:37 domestos: uff itiraf ediyorum.çikolatalı dondurmayı
17:37 advil: ben de öyle tahmin etmiştim
17:37 byron: selam millet bütün gündür baglanmayı deniyorum, ama olmuyor. Size de aynı sey oluyormu?
17:37 domestos: peki sen.beni mi daha çok seviosun yoksa coca colayı mı
17:38 marin: ay aman gonderdim
17:38 domestos: byron geçici bi sorun varmış sitede.adminimiz anlattı bişeyler
17:38 advil: tabiki coca cola
17:38 marin: ama simdi de baska sey cikti. ciyaaakkkk
17:38 hindistandaki_genc: byron
selamlar.
17:38 jessie: marin pasla bana P
17:39 advil: ama bana küçükken abini mi daha çok seviyosun ablanı mı diye, ben onada coca-colayı diyordum
17:39 a16s: slm hind.
17:40 marin: merkoteks'in teli lazim jess, bulabilen mi? p
17:40 jessie: hemen bulim.ben ciddiyim 2dkda bulrum
17:40 hindistandaki_genc: a16s selamlar. Hind deyil ayrica
17:40 byron: sana da merhaba hindistandaki-genc. Burada cılgınca yagmur yagıyor. Orada durum nasıl?
17:41 marin: buldum buldum.
17:41 a16s: ok biliyorumd kisac deyim dedim.
17:41 advil: +90 - 212 - 657 97 46 Pbx
17:42 marin: advil bulmustum ama yine de sagol canim
17:42 advil: ama benden aldığını söyleme marin. neyse çıktım ben. kalın sağlıcakla
17:43 hindistandaki_genc: byron bizim burdakiler biraz daha akli basinda yagiyor
17:43 marin: ok advil soylemem.
17:43 hindistandaki_genc: a16s Eski nickin neydi ?
17:45 domestos: arkadaşlar bu sene rock'n coke a , offspring , the cure ve en önemlisi korn geliomuş.allahım ben ölmiyim kimler ölsüüün.
17:46 kivircika: ya hind ben a16 s yeniyim zaten.
17:46 marin: the cure geliyo evet
17:46 pinomum: selam selam selam
17:47 kiedis: H.I.M ölsün.bi gelmedi TRye
17:47 byron: hindistandaki-genc espri anlayışına hayranım. sevgiler
17:47 pinomum: ölme domess sen bize lazımsın kıss
17:48 pinomum: değermi bi baldırı çıplak için ölmeye aaaaa DDDD
17:49 hindistandaki_genc: byron
Tessekurler iltifat icin Burdan'da saygilar.
17:49 marin: pino hosgeldin
17:49 kivircika: hind ben a16s.kont biitide kusura bkma cvp yazmadim.
17:49 treebeard: selam pinomun.
17:50 pinomum: selam canım bende diyom ben gelince her kes sustu acaba arkamdan pinoda bit var diye bi söylenti falanmı çıktı
17:50 hindistandaki_genc: kivircika
Anladim Biraz Anlayissiz birisin. Hind dememeni soyledigim halde playback yapiyorsun. Please
17:50 kivircika: ok sorry about that so whta dou u wnat me to cll u then kisaca.u ve got so long nick namede.
17:51 marin: pino kontorler azaldi ya da bitti. ondandir. yoksa bit felan hic ole seyler demedik yane p
17:51 pinomum: selam ağaçsakal nasılsın hemşehrim
17:51 treebeard: just call him hintli
17:52 pinomum: tabe tabe duy da inanma akk bill çıkarıyoo bunları hep biliyom ben
17:52 hindistandaki_genc: kivircika
allright. Sadece genc desen yeter. Levent hosgeldin
17:52 treebeard: iyidir pinomun .smyrniots ha
17:53 pinomum: aranızda Cem Yılmazın gösterisine giden varmı bu çarşamba arkadaşlarla gideceğizde yağmur yağmarda ertelenmezse tabi
17:53 kivircika: so what ya doin over there genc.
17:53 treebeard: ozcan şaka yaptım.cevap verip kontör/enerjini harcama
17:53 treebeard: a-ha.belki biz de gidicez pinomun .
17:54 byron: pinomum ben gittim, sahane bisey. Ozellikle sondaki Ataturk siiri kısmı. kesin siz de begenirsiniz. Simdiden iyi eglenceler
17:54 marin: su tarihten itibaren derken. gelecek sali'dan itibaren mesela.?
17:54 milord: her kese Azerbaycandan selamalr ve saygilar
17:54 pinomum: yapma ya ağaç sakal 1 Haziranmı ?
17:55 marin: ben de haziran'da gidiyorum ama tarihi hatirlamiyorum c. yilmaz'a
17:55 marin: soruma acil cevap -son kontor-
17:55 hindistandaki_genc: oke Bunu moderatorun hesabindan yaziyorum levent. Enerjimi bos yere harcamaktansa tasaruf eder borclarimi oderim
17:55 pinomum: sağol byron o adamdan kötü şey çıkmaz zaten DD
17:55 treebeard: zargan a göre beginnig from next tuesday/as from next tuesday .
17:56 domestos: pinoo
17:56 pinomum: Haziransa marincim kesin 1 hazirandır seninde çünkü 3 gün süruyor etkinlik bundan sonrada Sezen Aksu var
17:56 hindistandaki_genc: Arkadaslar Aranizda Kim Ataturku Canda seviyor ? Yada Kim Sevmiyor. Soruyu sorma sebebimi Cevablarinizdan sonra verecegim !
17:56 treebeard: pinomun patrona sormam lazım. .o ne zaman uygun gorurse
17:56 pinomum: demooooooooooo
17:57 domestos: ya arkadaşlar demiş miydim.rock'n coke a bu sene korn, offspring ve the cure geliomuşşşş
17:57 hindistandaki_genc: milord
Selamlar Hosgeldin .
17:57 kivircika: genc i donna i dont like him cos 4 me heis just headache.
17:57 pinomum: bak sen patron heee vayss be gözlerim yaşardı ne patronlar varmışşş beeaaa
17:58 domestos: marin maili okudun ve kızmadınsa masaya 3 kere vur
17:58 treebeard: pinomun patron derken.
17:58 pinomum: dedin demo arkasından ben kendimi en yakın camdan aşağıya atmazmıyım bile dedin dedi demi arkadaşlar DD
17:59 hindistandaki_genc: kivircika
Aksanini biraz duzeltirsen seni daha iyi anlayabilirim
17:59 pinomum: valla bilemem patronu diyen sensin ağaç sakal patronunun ben nerden bilem senin tanımam etmem DD
17:59 treebeard: pinomun bu arada bilet aldın mı?
17:59 domestos: aa evet dedm öyle bişey
17:59 domestos: marin ok vurmuşsun bile, şimdi gördüm
18:00 tottem: arkadaslar seslisozlukten baska saglam bi site biliomusunuz?
18:00 marin: geldim. tree saol canim. domes masa kirildi ay. p
18:00 pinomum: almazmıyım 3 hafta önceden önlerden istedim olur da laf atar sataşır bende bir 2 çift laf ederim diye ama nasip değilmişşş orta yerden aldık bileti
18:01 kivircika: genc bilmiyorum sevmiyorum nedenseelki turkiyede bulunmamayisimdir.
18:01 marin: walla tottem bu kadar saglami yok p bi kere biz yokuz baska sitede
18:02 marin: aciktim.butun kurabiyeleri de misafirlerin onune koymustum. simdi toplanti odasina girip adamlarin onunden de alinmaz ki. p
18:02 tottem: ok
18:02 pinomum: valla burası sağlam tottem daha geçenlerde yüklendik bişicik olmadı taş gibi site valla DD
18:02 domestos: tottem sözlük açısından soruyosan, anasayfadaki linkleri dene.mesela zargan
18:03 pinomum: ama dersen ki şurada da sağlam bi site var bilemiyeceğim
18:03 hindistandaki_genc: kivircika
Eger ingilizcen iyi ise sana bir music vede bir lyrics yollamak istiyorum. Belki ilgini ceker
18:03 kivircika: ok pmine bak okmi genc.
18:03 domestos: pinoo.sizin orda kiralar nasıl canım
18:03 mgengonul: There is no need to reply to this message right now. One of our sales
representatives will contact you as soon as possible.
18:04 mgengonul: çeviri lazım
18:04 mgengonul: There is no need to reply to this message right now. One of our sales
representatives will contact you as soon as possible.
18:04 premiere: size simitle kaşar peyniri getirdim.çaylarınızı kendiniz alın.
18:04 pinomum: ben olsam alırdım marin cidden hatta şşööle derdim pastahaneden gelirken bunları yerlere düşürmüşler sizin bu pis şeyleri yemenize gönlüm razı olmadı nasıl ii fikir demi ;
18:04 marin: Bu mesaji simdi cevaplamaniza gerek yok. Satis temsilcimiz en kisa zamanda sizinle temasa gececek
18:04 tottem: saolun arklar.burda buldum aradığımı
18:05 marin: ay premiere cok alcaksin p
18:05 domestos: şu anda bu mesaja cevap vermenize gerek yok. satış temsilcilerimizden biri en kısa zamanda sizinle bağlantıya geçecektir
18:05 pinomum: bizim oralarda kiralar uçmuş canım yaa valla 400 den başlıyor
18:05 kivircika: genc pm ine bak.
18:05 marin: pino adamlar isvicreli ay. daha kibar bisiler bulmamiz lazim isvicre'deki en ust duzey 3 kisi
18:05 domestos: pinoo.sizin orda kiralar nasıl canım
18:05 domestos: off
18:06 premiere: Bu mesajı şu anda cevaplamaya gerek yok. Bizim satış temsilcilerimizden birisi en kısa sürede sizinle temasa geçecektir.
18:06 domestos: yandık ki ne yandık.nerede ucuzdur abaca
18:06 treebeard: Şu an bu mesajı cevaplamanız gerekmemektedir. Satış temsilcilerimizden biri en yakın zamanda sizle temasa gececektir.
18:06 pinomum: aaa isviçreli ise daha meth ettin sağlıksız koşullarda üretilmiş bu kurabiyeleri sakın yemeyin dee valla
18:06 premiere: selam marin.çok acıkmışsın bir kuarbiye seni doyurmaz dedim, kötü mü yani.p
18:07 hindistandaki_genc: kivircika
Aldim private ni .
18:07 troublemaker_: domes off ki ne offff neye ofloyoruz bu arada
18:07 pinomum: hımmmm ucuz yer arıyosan democum o zaman neresi olur
18:07 domestos: troub ev kiralarına offluyoruz
18:07 domestos: neresi olur pinoo
18:07 pinomum: anaaa çıkmam lazım hepinizi öpüyom byeeeeeeeeeeee
18:07 marin: kesinlikle dogru dedin premier de. sanal dedin, ben gercegini istiyorum ;
18:08 domestos: pinoo
18:08 treebeard: pinomun hanki gun gidiyodunuz?
18:08 pinomum: sonna ben sana araştırırım o işi
18:08 domestos: evkabilmemkaçlara mı taşınsam
18:08 troublemaker_: domes ok bende kocaman bi offffff o zaman
18:08 marin: pino sey diyimisvicreli bilim adamlarinin yontemlerine aykiri uretildi, kotu sartlarda felan. p
18:08 troublemaker_: sakın domes evka olaylarına dalma pişman olursun
18:09 premiere: genç.naber nasılsın arkadaş.? kaç saat fark vardı ortalama tr ile.?
18:09 troublemaker_: hele evka 4 evlerden uzak yani.
18:09 marin: evka ne yaw?
18:09 troublemaker_: uff kışın pişmanlık hat safhada oluo
18:09 pinomum: 1 haziraaaaaaaaaaaaaaannn haede kaçtım
18:09 mgengonul: saolun
18:10 troublemaker_: marincim site adı, ist daki 2. etap 3. etap gibi.evka 1 evka 2
18:10 premiere: marin.istediğin bu olsun diyeyip seni şu anda özendirmeyeyim.şu an sanal ama kısmet şöyle yanıklardan çıtır çıtır gider bir gün.p
18:10 marin: heee tro. bu arada tolga aramadi. gelmedi mi n'apti cocuk.?
18:11 marin: offf cikar cikmaz yemek yiycem
18:11 treebeard: ok pinomun görüşürüz.premiere hoşgeldin nasılsın?
18:11 troublemaker_: marin hadi ya.olayı hemen erkek milleti işte deyip bağlayabiliriz
18:12 domestos: troub izmirde ucuz semt hakisi var.ev kirası olarak
18:13 marin: tro yok yaw. gelseydi arardi, bu cocuk ole alavare dalavare bilmiyo. hatta fazla durust.
18:14 premiere: tree.iyidir dostum senden naber.ben dün cuma günkü hayali hayata geçirip bisiklete yarım gün bindirm. azim bu.D
18:16 premiere: trob.bu erkek milleti lafın kime.bize de mi yoksa taşlar var.D
18:16 troublemaker_: marin cnm ben moralini bozmiim.peki oledir heralde.bak bozdum galiba biraz saka yapıorum bu arada .;
18:16 troublemaker_: domescim işine nasıl bilmiorum ama manavkuyuya açılsana
18:17 troublemaker_: prem. millettensen ütüne alınabilirsin genel bi durum zira. ama fazla uzatmayalım bu sohbetin sonu yok
18:17 domestos: troub evet.oralar mantikli.
18:17 hindistandaki_genc: Byron simdi burda'da cok deli yagiyor yagmur
18:19 premiere: trob. hiç niyetim yok merak etme uzatmaya.sonu yok hem de sonucu yok.p sadece taşlama var, gardımızı alalım.
18:21 marin: tro
18:24 troublemaker_: hehe.siper al
18:24 premiere: haydi herkese iyi akşamlar.
18:24 troublemaker_: bela yapıcı sınırlardan içeri girmeye yelteniyor
18:24 troublemaker_: byes prem
18:26 treebeard: ne iyi etmişsin premiere .ben uyuşukluk yaptım butun haftasonu
18:27 treebeard: iyakşamlar premiere
18:28 rahmetli_inonu: ustaaaaaaa selammm gitmemişsin hayırdır
18:29 marin: ay gittiler, kossam mi kurabiylere? p
18:29 troublemaker_: nassı yani?
18:30 domestos: çekirgecimm gidicem birazdan.naaber
18:30 marin: trouble bana sorduysan. misafirler gitti, kalan kurabiyelere kossam mi dedim. p
18:30 rahmetli_inonu: iyi be
18:30 marin: ya ben tolga'yi aramak istiyorum, siddetle
18:31 rahmetli_inonu: ara verdim işkere, tezle uğraşıyorum bu aralar sen de ne var ne yok
18:31 marin: beni durdurun n'olur
18:31 domestos: marin ara o zaman
18:31 suildur: off patladım partlııcam
18:31 troublemaker_: marin sana sormustum. bende yiyebilirmiyim acıktımda
18:31 marin: ay once bu tuvalete gidiym, arada rahatsiz etmesin p
18:32 marin: gel trocum aypisin ;
18:32 troublemaker_: marin bişi dicem bencede ara.
18:32 troublemaker_: hehehehehe
18:32 domestos: walla çekirgecim bende bugün çok şey var ama boşver başka zaman anlatırım. ustan ayakları üzerinde daha sağlam duracak bundan sonra.başlarda zorlanacak ama herşey iyi olacak umarım yani
18:32 marin: o zaman bekleyin, rapor vericem.-son kontormus yaaa-
18:33 domestos: marin hadi bakalım önce can sonra canan
18:33 troublemaker_: domes niyet onemli zor olsada onemli olan karar vermiş olman.durumu bilmiorum ama böledir genelde;
18:34 domestos: troubcım saol
18:35 rahmetli_inonu: usta sana olan güvenimiz sonsuz yaptın gene yaparsın
18:36 troublemaker_: he hurt you you hurt me that wasnt the it was supposed to be.
18:37 hawky: gunaydin diyorum basim one egik ve mahcup ;
18:37 tottem: undergoing ne demeeeek?
18:37 troublemaker_: well the moon is out and the stars are bright and whatever comes gonna be all right
18:37 troublemaker_: gunaydn hawky.
18:38 troublemaker_: f. -went,- gone çekmek, katlanmak; olmak; geçirmek; uğramak; muptela olmak. ,xyz maruz kal.
2. -e uğramak. çekmek. geçirmek.
3. çekmek. katlanmak. uğramak. geçirmek. müptela olmak
18:39 troublemaker_: sec totern
18:39 tottem: thnx
18:39 hawky: aksam evde diildim diyorum gene basim one egik
18:40 hawky: ve hemen toparlaniyorum cunku kac gundue sesli acilmiyo du isteki pc mde ve gorunce sevindim it 2 saat uurasmisti olmamisti gecen cuma
18:41 treebeard: domes bornovayla ilgili yardım istersen elimizden bişi gelirse.
18:42 hawky: trom ciktin mi ki yazmassin ben 10 dakkaya napcaz bakalim bu hafta da vakit gecircez ofiste konu baslikli toplantiya girecem
18:43 dagonett: hawky naber? iş nasıl gidiyor?
18:44 domestos: ehehhh çekirgecim saol. umarım gücümü yitirmem hiç.
18:44 troublemaker_: henuz cıkmadım ama bu sondan ikinci kontorum
18:44 domestos: tree saol ev bulmam lazım.bi de ev arkadaşı tabi
18:44 tottem: touble sen hangi sozlukten buldun deminki kelimeyi?
18:45 domestos: ben gidiyorum arkadaşlar zaten son kontor.iyi akşamlarr
18:45 treebeard: öğrencilerle yaşar mısın?
18:45 dagonett: iyi akşamlar domes umarım biran önce halledersin ev işini ;
18:46 treebeard: neyse domes konuşuruz sonra.ben soruştıriim
18:46 tottem: troublemaker undergoing in anlamini hangi sozlukten aldin?
18:46 domes: tree yaşarım.kafama uysun da farketmez.
18:47 domes: saolun iyi akşamlar
18:47 troublemaker_: tottern .yandaki sozlukten baktım,, eh böylecede son kontör gider herkese ii akşamlar byes
18:48 treebeard: ok.iyi akşamlar.
18:48 tottem: arkadaslaaaar.intrave?
18:48 domes: eve gitmeye çok korkuyorum. artık orası benim evim değil.ama güçlüyüm ben di mi.yıkılmam ver gazı domes ver gazı !
18:48 dagonett: iyi akşamlar trom. bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar
18:49 hawky: hade bakalim tum mesaiisi bitenlere ii aksamlar
18:49 hawky: dagocan d iidir is git gel memuriyet iste demek isterdim ama verdikleri parayi hakettirmek icin . anladin dimi D
18:49 tottem: hawky.intrave?
18:49 hindistandaki_genc: domes
sen bu gazla tupu bile yakamazsin
18:50 suildur: ii akşamlar cümleten
18:50 fse: hi everyone,
18:50 tottem: hi
18:50 rahmetli_inonu: biri gider biri gelirrr
18:51 fse: have a question, mektubun sonunda best wishes kullanilirmiydi
18:51 tottem: ewet fse
18:51 fse: ya da soyle sorayim, bir arkadasa yazilan mektubun sonu nasil kapatilirdi?
18:52 tottem: arkadasa yaziosan istediğin gibi kapatırsın abicim
18:53 hawky: tot maalsef o ddiin kelimeyi ilk defa duydum fse see u soon, best wishes ne dersen gider valla D
18:53 treebeard: i am looking forward to getting your reply.best regards.xxx öpücük
18:53 fse: ama bu biraz distant bi arkadas
18:53 tottem: saol hawk
18:54 hawky: bide o kalip benim bildiim i look forward to getting bla bla olacak ?
18:54 fse: ok, whatsoever, thanx
18:55 treebeard: emin diilim ben.illa geniş zaman mı olacak yani?.
18:56 treebeard: ben cıkıyorum arkadaslar.herkese iyi aksamlar/sabahlar v.s.
18:57 rahmetli_inonu: iyi akşamlar tree
18:57 rahmetli_inonu: kökün derin olsun
18:58 treebeard: saolunzz.rahmetli
18:59 rahmetli_inonu: e ben de çıkayım bari
19:00 hindistandaki_genc: arkadaslar iyi aksamlar. Kendinize iyi bakmayi ihmal etmeyin copyright yasaktir.
19:00 marin: gitti mi herkes?
19:00 marin: benim de anlaticaklarim vardi. neyse.
19:02 rahmetli_inonu: ne bileyim herkes gitti diye
19:06 melekk: ve ben geldim selam board sakinleri
19:06 rahmetli_inonu: kimseden ses çıkmaz oldu
19:06 melekk: gitmeyin daha mesai bitimine vardı ya
19:07 rahmetli_inonu: hoşgeldin melek
19:08 melekk: hoşbulduk rahmetli naparsınn ya buğün pazartesi olunca takılamıyorum bu ralara
19:08 rahmetli_inonu: valla benim için farketmiyor haftanın günleri sen söylemesen bugünün pazartesi olduğunu unutmuştum
19:09 melekk: neden ya o kadarmı vahim bir durum ben cumartesi akşamlarına bayılıyorum
19:10 rahmetli_inonu: yooo vahim olduğundan değil large olduğundan durum
19:11 hayalperest: tit-for-tat kalıbının ne anlama geldiğini bilen var mı?
19:11 hayalperest: Bugün pazartesi mi?
19:11 melekk: nasıl yani açarmısın durumu genişle kasdetmek istediğini anlamadım
19:12 rahmetli_inonu: o ne kalıbı ya
19:12 hayalperest: Cümleyi göndereyim dur.
19:12 hayalperest: Chief among the issues was the tit-for-tat spat over government subsidies for Europe’s Airbus consortium and Boeing.
19:12 rahmetli_inonu: serbest çalışıyorum ve bu aralar pek iş almıyorum o yüzden yaydım genişe doğru meali budur
19:13 melekk: ajşam akşam hiç güleceğim yoktu rahmetli valla ssk mevzusunu nasıl yapıyosun ya p ne mevzulara giriyorum
19:14 hayalperest: Teşekkür ederim.
19:14 hayalperest: Bulamıcam galiba. Hakikaten zor bir kalıp. Hiçbir sözlükte yok
19:14 rahmetli_inonu: ssk mı o enkaz kurumla hiç işim olmaz
19:15 hayalperest: BULDUM Kısasa kısas anlamına geliyormuş.
19:16 rahmetli_inonu: Tit for tat is similar in meaning to the familiar Latin quid pro quo 'one thing in return for another'. However, the English phrase unfailingly has negative, adversarial connotations, while the Lati
19:16 rahmetli_inonu: evet kısasa kısas
19:17 melekk: rahmetli sen ozaman hayata inat yaşıyosun much money veya a lot of money dimi büssürü paracıklar misali p
19:17 hayalperest: Teşekkür ederim rahmetli_inonu
19:17 rahmetli_inonu: Tit for tat has in fact been equated with the Biblical "an eye for an eye and a tooth for a tooth." göze göz dişe diş
19:17 rahmetli_inonu: ne kadar çok şeye sahipsen o kadar tutsaksın aslında vay be ne dedim ben ya
19:19 melekk: şaairrimsi konuştun
19:20 hindistandaki_genc: Geldim VE gidecegim Selamlar.
19:21 melekk: neyse ben kaçar Allahın izni ile herkese iyi akşamlar ıumarım yarının bereketinden yararlanabilirz. kalın sağlıcakla sayın boarcd sakinleri kj
19:22 melekk: hindistanlı buğün sohbet edemedik umarım sonra görüşürüz kendine dikkat et
19:22 melekk: haydi boardlılar ben temekelli kaçar
19:22 melekk: kontor bitmiyor başka zaman olsa dibine dar ağacı dikilir di ya
19:23 melekk: ve yine ben
19:23 melekk: iyi akşamlar
19:23 hindistandaki_genc: melek Hoscakal kendine iyi bak. Daha sonra Sohbet ederiz Sikma canini
19:23 rahmetli_inonu: iyi akşamlarrrr
19:26 rahmetli_inonu: yoksa bi durum ben de gidiyorum varsa bi durum yapalım açık oturum diye nefis bi geyik vardı çokk eskiden
19:27 oceansize: rahmetliii naber
19:29 rahmetli_inonu: oo ocean kardeş iyi be takılıyorum senden naber?
19:30 oceansize: nolsun ya ilk sınavı atlattım ben de. diğerine başlicam şimdi ama hiç canım istemio vakit geciriom öle
19:31 rahmetli_inonu: sınavlara bu kadar takma bak ilerde ne saçma sapan şeylere bu kadar vakit vermişim dersin benden söylemesi, bugünlerin tadını çıkar okul kaçmaz nerak etme
19:32 oceansize: yok zaten takmamış halim bu P
19:38 rahmetli_inonu: endüstri mühendisliği odtü değil mi?
19:41 oceansize: evet
19:43 rahmetli_inonu: kolay gelsin sana ben de tez yazmaya çalışıyorum son 1 ayım var
19:44 oceansize: sen ne tezi yazıosun nerdesin üni fln?
19:45 kirazzz: bana da kolay gelsin, 122 sayfalık çevirimden daha 3 satırını yaptım bu hızla çarşambaya yetişir mi sizce
19:45 rahmetli_inonu: postgraduate ben hacettepe ingiliz dili mezunuyum şimdi iletişim masterı yapıyorum marmara ün'de
19:46 rahmetli_inonu: zor be kiraz kardeş yetişmez mümkün değil eğer her sayfada 2-3 satır yoksa tabi
19:47 oceansize: süpermiş vala kolay gelsin
19:49 rahmetli_inonu: 92'de girdim üniversiteye halen okuyorum
19:49 kirazzz: walla işin güzel yanı ne biliomusunuz.bunlar rusçadan önce ingilizceye,soora da ingilizceden türkçeye çevrilip arada ne gibi farklar olabilio onların araştırılması yapılcak.ben şimdi bu ödevi veren
19:50 kirazzz: . anlarsınız
19:54 rahmetli_inonu: neyse benim çıkmam lazım kendinize iyi bakın ocean mahsus selam ederim
20:36 majesteleri: yarım saattir yazan olmamış. nerdesiniz ahali?
20:37 hawky: calisioz bea D
20:38 notoriousft: burdayım
20:38 hawky: naptin noto nasil gider zencu seni D
20:39 a16s: mrb awky,not,kiraz,rahmetli.
20:40 notoriousft: mrb a16s
20:40 notoriousft: feba değil hawky
20:40 weird: mesai canavarı weird'den seslisözlüğe kocaman selamlar
20:40 a16s: nbr n yapiyosunuz not.
20:44 fuzzy: selam ey weiırd . .
20:46 weird: oy oy oy selam fuzuli arkadaşım, kardeşim, can yoldaşım P
20:47 notoriousft: hiçbişey a16s ,sennapıyon?
20:47 a16s: hi weird.
20:47 fuzzy: yaw ne hale getırdın nıckımı yaaaaahlabukı ne entellektuel anlamlar ıcerıyodu peah
20:48 weird: ole deme fuzuli'cim fuzuli, osmanlı icinde sözü geçen usturuplu edepli herifçioğlu idi. hakkını yime P
20:48 a16s: n yapiyim just hanging around.noto
20:49 notoriousft: thats good a16s
20:49 a16s: so were r u then.noto
20:50 notoriousft: in istanbul a116s, U?
20:51 a16s: in london what ya doin there then.niti
20:52 notoriousft: ima researcher, workin for tübitak
20:53 a16s: thats good and ur name.if possible.
20:55 notoriousft: check your priv. a16s
20:55 a16s: ok
20:59 a16s: check ur pm as well noto.
20:59 tuanna203: ii geceler
21:00 notoriousft: hi tuan
21:01 a16s: did u check noto then.and hi tuanna
21:01 alonedarkin: sleam millet.herkesciklere selamlar.
21:06 vulture: slms
21:06 alonedarkin: bende diom sesimmi yankılanıyo gene.
21:08 weird: ses bu alonedarkin ööle yankılanma yapiyo bazılarında .P
21:09 vulture: pardonn?
21:11 hawky: dayt isterim kifrak kis isterim detayli bilgi forumda alone dark yonetmenim D
21:12 alonedarkin: weird.ördeklerin sesi yankı yapmıyomuş.biliomuydun.
21:13 alonedarkin: hawky.daytın hazır abi.libra getirio.makyaj malzemesinide seslinin kız tayfasından imece usülü toplıcaz
21:13 enediimyahu: selamlar."clock and dagger" ne demek arkadaşlar bilir misiniz ?
21:15 weird: clock and dagger = saat ve hançer
21:16 weird: arkadaşlar ingilizce olarak "sistem oturdukça" yı nasıl ifade edebilirim? bileniniz varmıdır?
21:17 notoriousft: as the system settles down . weird
21:17 enediimyahu: "clock and dagger" bir idiom gibi oluyor cümle içinde,yani saat ve hançer anlamını vermiyor Teşekkürler weird.
21:18 weird: saol noto. hiç duymamıştım bugüne kadar enediimyahu. kusura bakma yanlış yönlendirmek istemezdim
21:18 enediimyahu: nope
21:19 notoriousft: your welcome weird
21:26 weird: arkadaşlar . "labelled" mi yoksa "labeled" mi? etiketlenmiş anlamında
21:28 moderator: labelled
21:28 notoriousft: ikisi de olurmuş weird, sözlük öyle diyo
21:50 hawky: su anda forum kapali mi yoksa tamamen benden kaynaklanan i sorun mu?
21:51 hawky: modcum sana da sormaya yuzum yok donmedi bizim bsayarci arkadas senin soruna mahcupum
21:55 vulture: slmlar
22:10 lord_volkan: Evet forum sayfası bende de açılmıyor Hawky.
22:11 a16s: slm vulture slm lord slm hawky.
22:13 alonedarkin: siteye noluyo beah.
22:13 hawky: slm lord ve kivir kivircik kardesimiz D
22:15 moderator: etiketlenmis ve etiketli farkli seylerdir. labeled etiketlidir labelled etiketlenmistir.
22:16 moderator: buragin sistemdeki sorunla ilgili açiklamasi; Dun sistemi yeni servera tasidim, DNS recorlari update olana kadar bu tur sorunlar yasanacaktir.
22:16 moderator: geçici bir sorun arkadaslar.
22:17 lord_volkan: Slm herkese!
22:17 hawky: aman kalici olmasin sakin ya valla suyu kesilmis bostan tarlasi gibiydim kac gundur
22:18 lord_volkan: Biraz önce kredi sınırsız gözüküyordu,şimdi düzeldi.Site bi hızlanıyor,bi yavaşlıyor.
22:21 hawky: ya benim kredi kendimi bildim bileli hep ayni hep ayni bakin diorum kislar bana artistik yapio die koskoca bakanlik calisaniyim yapmayin gozunuzu sevim diyorum DD'
22:24 weird: çok şükür girebildim yahu nedir bu gece gece, mesai sırasında olanlar? Ödüm çıtladı valla 1 saat sonra teslim edilecek çeviri var yapmayın böööle .
22:24 moderator: arttiralim hawky yapamsinlar sana artislik
22:25 sparow1: EY BOARD titre ve kendine gel
22:26 hawky: saol modcum ben gelince cekecem onlarin kulaklaruini bilareee sen merak etme sise dizcem hepsini kebab ozlemimi gecircem D ama saka bi yana burasi saolsun cok saalam arkadaslarla tanistim
22:28 hawky: hadiyin bakalim ben bi subway yiyeyim simdi kebablari dusunerek off ustune bide kunefe amanin gittim ben
22:32 sparow1: ah be nerden aklına geldi hawky subway vallaha varya senelerdir gitmedim belki.
22:57 sparow1: güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır.
23:07 haldun: slm weird when system settledown
23:10 haldun: biz biraz uzakta kaldik galiba msg gitmiyor
23:16 lord_volkan: Haldun daha yeni üye olmuşsun.Üyeliğin hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin
23:21 weird: saol haldun. gerçi ben o soruyu 2.5 saat önce sormuştum ama çeviriyi gönderdim bile . o kadar oldu yani
23:24 sedaades: selam herkese.şşşt spa bi ses ve rbakiim
23:28 sedaades: bravo walla,eli kolu ağrımasın kimsenin,formdayız yine.neyse.
23:29 weird: seda. sitede sorun var , insanlar bağlanma güçlüğü çekiyor, ondandır bu sessizlik
23:30 weird: hatta ben de herkese iyi geceler dileyip kaçıyorum bu günlük 14 saat çeviri yeter dimi ama P
23:31 sedaades: tam bir teselli ver durumu oldu weird ,saolasın
23:31 perfect_one: iyi akşamlar
23:32 perfect_one: sesli sozluk bi yavaşladı tüm internet siteleri yavaşladı
23:33 sedaades: hade iyi geceler weird.selamlar gelenlere de
23:34 weird: seda hadi dostçakalın.
23:34 perfect_one: yad benim bil. seslisozlugu kimseye geçirtmem diyo
23:35 perfect_one: seviyor benim bil anlayacağınız bu seslisozluğu
23:36 perfect_one: ++++++
23:37 sedaades: +++ ne perfect?
23:37 perfect_one: herkes te ben gelince gitti
23:37 hawky: sedaades whata familiar name D
23:38 perfect_one: ya bunun anlamı kimse cevap vermedi kimse varmı diyorum
23:38 alonedarkin: hawky.bu ne şevk ya bu gece.altı üstü bi gece uzak kaldın boarddan.sakin
23:39 sedaades: hmm,ı see.burdayıs burda siyteyi bekliyoruz.hawky seni biyerden gözüm ısırıyo benim deP
23:41 hawky: alone bak tayt yuzunden sorun cikartma alacam tayti tamam DD sedaades nerden acep bu isirik?
23:41 ekonomist_n: herkese selam
23:41 notoriousft: ops, here again.
23:41 hawky: slm
23:43 alonedarkin: hmm.tayt okey.o zaman makyaj malzemesi konusunda imeceye gidebiliriz.kim var burda imeceye katılacak.hadeee,hawky i artiz yapmak icin pamuk eller makyaj çantalarına
23:44 sedaades: wallah hafızası zayıf ,şakacı bi ark sanki hawky
23:45 ekonomist_n: naber hawky?
23:45 hawky: yok ptesi is agir basti bi hatirlatsan seda ? alone makyaj malzemesi kolay ya ben burdaki cinli kizlara bi surtunurum gelirken, o kadar cok suruyolarki o seyleri bize tum cekimde yeter falla
23:47 alonedarkin: tahmin ederim.burdaki ortaasyalı kızlarda aynı.ya kasma kendini.ne kadar sürrersen sür o gözler çekik.kapatamazsın.bırak öle kalsın.zaten lucy liu nundan hastasıyım
23:47 notoriousft: one, you`re like a dream come true. two, just wanna be with you.three, girl it s plain to see that you`re the only one for me. four, repeat steps one through three.
23:48 sedaades: yaw hawky yine mi kafa buluyosun anlamadım antisilence ben.eko ya dert ortaaam naber
23:48 notoriousft: Five, make you fall in love with me
If ever I believe my work is done
Then I'll start back at one
23:50 ekonomist_n: iyiyim seda ama diğer nick neydi senin ben çıkaramadım sorry
23:50 hawky: valla ben antisilence die birini hatirlamiom derim yikarim simdi seni haha nasil gidio i bakalim> eko cum sen nabion.
23:51 evetyaptim: ben yaptım.
23:51 alonedarkin: yaws,bu kontör kıtlığı milleti iki üç nick almaya itti.acep diom bende bi dene alsammı.fena olmıcakp
23:51 bubuuuu: selamlar herkese haftanın ilk gününden,kolay gelsin çalışanlara ödev yetirtirenlere
23:51 sedaades: ya bi şaka galiba bu,ben gelmeden mi anlaştını znaptınız,üya da ben çok mu ders çalıştımya sınavda da böle olursa yarın!
23:52 hawky: valla benim nikim tektir almam ban man yerrsem de bide girmem D biterse mermim de beklerim bi sonraki saati D
23:52 sedaades: alone benim nickim banlı,diğer nickim,ondandır bu karmaşa
23:52 bubuuuu: alone darkın nick almak yeine kredini yükseltme yollarını bir dene derim
23:52 sedaades: alaahallah savaşa mı gidiyon hawkyisakin
23:54 ekonomist_n: antisilence ok iyiyim valla,aslında bu gece pek ii eğilim tansiyonum düştü büyük 8.9 küçük 5.3 tuzlu ayran falan içtim içim sıkılıyo .
23:54 hawky: ne savasi yaw benim isim olmaz oole yasli yorgun adamim ben devlet memuruyum hakkim yok i kere ben sadece felsefemi belirttim D
23:54 alonedarkin: ya aslında deniom ama öyle cabbar atakan arkadaşlar varki,atlıyolar hemen cevaplıyolar.bana ise böle işin geyik kısmı kalıyo
23:55 hawky: ekocum ben oluyum o zman benim her daim 5 tir o kucuk olan az dusunce ayiliyom d hemen bi kola alican hupletecen aninda cikario dene bak
23:55 sedaades: yok ben bu karmaşaya dayanamıycam,gidiyorum,zaten kafam kazan oldu çalışmaktanhadi hoşçakalın.uyuyun,uyku iyidir bakın siz de bi garip olmuşsunuz
23:56 hawky: alone bu yasdiin kime cevap olaki ve ne demektir ben anlamadi yane
23:56 hawky: sedacim basarilar sinavinda sana .
23:56 alonedarkin: ya bi nick daha alsammı dedimde,bubuuda sağolsun kapak etti beni,kredi erttırcak yollar bul die ona diodum.sen takma.taytu buldunsa senle işimiz tamam
23:57 ekonomist_n: hawky benim 6-6.5ta gezinir genelde bazen 7 ama bu gece çok fena oldum,daral geldi içime
23:57 a16s: slm hawky and alone.
23:57 sedaades: saol hawky ,yarınki ve sonraki ve sonraki. sınavlarımda,off yazınca daha beter vudrdu bak.hade byee. seda away
23:58 alonedarkin: a16s selam.seda sınvda başarılar.
23:58 hawky: eko cik bi gezin ya saat daha 12 erken sayilir ben olsam firlamistim alone tamamdir o is acik hava cekimi yapios dimi D kivir welcome back
23:59 a16s: ee hawky naper n apiyosun.nerdesin.
23:59 alonedarkin: efet.takma sen.piknikte kızlardan kıvır dersi alısın.ondan sonası zaten çayır çimen
23:59 bubuuuu: ya siz baya pazartesi sedromu denilen şeyden yemişsiniz belli bi rehabet, bi gerginlik arkdaşlar genç yaşta bu kadar stress ilerde saç dökülmesi yapar.hatırlatırım yani şakaydı benimki sadece şaka şak

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules