![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
00:00 siren: saol replica, ilgin için tesekkurler, ben debelenmeye devam ederim.
00:02 alonedarkin: millet.ben gidip biraz dışarda ankara havası aliim.hazır yağmurda yağmış.temis temis.yarım saat sona gibi görüşürüs.bai bai. 00:02 replica: siren yapamazsan pm at foruma yaz ben sabahtan yaparım hemen sana. kusura bakma midem felaket ağırıyor. 00:04 siren: tekrar çok sağol canım, olmadı oyle yaparım. sana cok cok gecmiş olsun, dinlenmene bak sen. 00:05 remedios: alone kızarıyo bunlar cok gec kalma, yoksa hepsini yoketcem hem ben sen gelene kadar bi tane açaduriym canımı istettin harbiden be amaan 00:21 perfect_one: SELAM NABER 00:22 perfect_one: allah caps açık 00:22 perfect_one: dahada ban yeni kalkatıydı 00:26 simarikkedi: selam 00:26 simarikkedi: selam nasilsiniz 00:32 turkkancagri: herkese merhaba 00:42 bubuuuu: alone biramı dedin, 00:42 bubuuuu: herkese benden selam, nasılsınız bu akşam? 00:45 bubuuuu: issue genelde nasıl bir anlamda kullanılır? 00:45 lord_volkan: issue=konu 00:46 bubuuuu: may ıssues mesela ne anlamda olabilir sadece bu başka bişey yok, bi alışveriş için sanırım? bi yerde gördümde 00:47 lord_volkan: may issue=ihraç edilebilir Gibi bir anlama sahip bubu. 00:48 bubuuuu: lord sağol üstad,ya ben bunu unutmamak için bir cümle kurmak istiyorum yani hep bakıyorum unutuyorum böyle hep aklıma o cümleylee gelmesi sağlamam için yardım edermisiniz? nasıl bir cümle kurabilirim? 00:50 lord_volkan: bubu eğer main issue dersen bu cümleye ana konu anlamı katar. 00:50 lord_volkan: yani tartışılan konu gibi. 00:51 bubuuuu: sağol volkan, ya yanda piyasaya sürme gibi bir anlamıda varmış issue nin acaba bu iyasaya çıkarılabilir ,sürülebilir gibi bir anlamda olabilirmi senin son söylediğinede yakın dimi? 00:52 bubuuuu: aa volkan ok. ben bunu böyle tutarım aklımda sağol, hep bu şekilde hatırlarım,bu ihraç edilebiliri de unutmam artık,yardımın için sağol, naber bu arada nasılsın?volkan? 00:53 lord_volkan: Ama eğer ;This company may issues two thousands clothes to the europe countries dersenburada ki anlam bu firma avrupa ülkelerine 2000 giysi ihraç edebilir demek olur ok? 00:54 lord_volkan: İyiyim saol bubu,sen nasılsın? 00:55 bubuuuu: aa volkan sağol ya çok iyi kavradım bunu, unutmam bidaha sayende sağol kardeş,bu cümle iyi geldi kavramama 00:55 greff: herkese iyi geceler sevgili arkadaşlar.sefanız bol olsun. 00:55 lord_volkan: Bişi değil 00:57 bubuuuu: volkan iyiym ya işte ödevlerimi bitirdim de dinlenmek için gireyim dedim 00:57 alonedarkin: selam millet.gezdim geldim.hayat nasıl gidiyo seslide bakiim 00:58 lord_volkan: İyi etmişsin yaf Ben de sıkıldım bi bakayım dedim boarda;ama herkes gitmiş galiba. 00:58 bubuuuu: senin gönderdiğin şarkı çkıtı şimdi volkan,heheh sağol çok hoş bu,hani bi kız söylüyo aralarda 00:59 bubuuuu: replicayı gördüm sanki aşağılarda ama gitti sanırımolsa sesi gelirdi 01:00 lord_volkan: Hıı evet.Çok hoş şarkı o.Bubu ben bil.e yeniden format çekmiştim geçenlerde,senin gönderdiğin my number one şarkısını kaydetmeyi unutmuşum.Bir ara gene gönderebilir misin? 01:00 bubuuuu: alonedarkin sen bişi bulcaktın bize ama ne bulcaktın unuttum ben, sanırım bişeyin bişeyi,yani bi. için gerekliydi ama ? 01:00 lord_volkan: Evet replica,sun,libra hepsi boarddaydı;ama bir saat önce gittiler. 01:01 bubuuuu: ya ayıp ettin ne demek tabi volkan dur açıym mesengeride atiym sana onu ben 01:01 lord_volkan: aa çok saol bubu Walla çok sevinirim kardeş D 01:04 alonedarkin: hmm.serial programını dionda.ben ankaradayım.eske gittimi sana bakim.crackler için site diosan.du bi göz atiim 01:07 remedios: alone sen yokken butun patatizleri yidim D 01:10 alonedarkin: remedi.olurmu ya.bende hevesle geldimdi.sen görürsün gününü.dolaptakilerin hepsini ben icecem.sen otur kola ix 01:13 remedios: alone ben bi tane aldım zaten sen yokkene, soumuş mu die layla lezzet testi ettim 01:13 alonedarkin: bubuu.sana serialmi lazım crackmi? bu arada bubuu bebek firardaki bebeğin en sevdiği kitabın adıydı dimisinemada izledigimi ilk filmdir.yeri baska bende 01:15 alonedarkin: sona naptin.lezzet testi yaparken coşup hepsini yedinimolurmu ama ya.ben sen patizleri yap diye cıkıp geziim dolaşiim.sen hepsini ye 01:15 remedios: alone link için saol ^_^ 01:16 remedios: ya bekledim de gelmedin be alone. bole burus burus oldular zaten, ben de yediimden anlamadım, o kıtırıkları kayboldu bence bi daa yapalim höylöylöy 01:17 remedios: ben o çizimleri sevmedim ama alone. benim sevdiklerim başka. şimdi masaustumde cok guzel war mesela bi tane. 01:18 alonedarkin: yok ben sana küstüm,sen şimdi onlarıda yersin.böle yiye yiye duba bişi olusun.o zaman görürsün gününü işte 01:18 remedios: alone ayrıca gizli link nasıl veriyosuun? 01:19 remedios: ehehe, pis şişko olcam gobeemi de kaşırım sonra uyurum tıslayarak P 01:21 alonedarkin: aynı çizim beah.nesini beğenmedin.sendeki nasılki.bana gönder bi,merak ettim. 01:22 alonedarkin: gizli link için yukarda link ikonu var.oraya tıkla.baslğını yaz.ok'la sona linki yaz.Ben bu yolla tüm Gs lileri kandırıp fenerbahce.org'a yönlendiriom.eheeh.çok kötüyümP 01:23 remedios: yok o açıdan değil çizgilerin kelitesi değişti ya zamanla onu diyom, ben hepsinin çizimini değil bazısını seviyom gonderiym ama biraz erotik 01:24 remedios: istiyon mu orange road deil ama? 01:25 alonedarkin: oke gönder sen.aman ya,çizgi filmin erotiginden nolcak bu arada sailormoon TRT den erotik olması nedeniyle kaldırıldıydı.mail ve tel bombardımanı ile yine gösterime girdi 01:27 remedios: erotik olması nedeniyle mi kaldırılmıştı? höh yani, şirinleri komünizm aşılamakla suçlayan zihniyettir bu kesin! gonderiyom pm 01:28 remedios: e ama pm'de attach edilmiyo bunlaaar 01:28 remedios: mailini pm at, gmail olsun guzel olsun 01:29 alonedarkin: evetya ben kanal 7'de bi şirinler izledim süperdi.şirin babab,selamünaleyküm die giriyo ortama.şirinlerimhadi ben cuma gidiyorum dediğini duydumkopmak az kalır durumum için.yıkıldım gülmekten 01:31 remedios: filmde gecen tum f*ck ları "hay bin kahır" duymak gibi bişey olsa gerek. mail adrezün ney 01:35 remedios: odeev 01:37 alonedarkin: buubuu.burdaysan sana hack konusundaki üstadıdan az önce aldığım tüyoyu vereyim. danlod.com dan güvenli crack alırmışsın 01:40 bubuuuu: alıym alone 01:41 bubuuuu: danlod.com dan ha? en güvenli orası demek sağol alone 01:45 alonedarkin: en güvenli die bişi yok ama üstada sordum bu siteye el at.her şey tamam dedi.o dediyse öledir 01:58 SuiGeneris: remedioss nabuosun bu saatde alla alla git nirvanaya cık yad uyuP 01:58 bubuuuu: sağol ya alone ,çok sağol . 02:03 alonedarkin: reca ederim.ne demek 02:06 moonstar: " measures taken by the government " tam olarak ne demek. bi yardımcı olun arkadaslar. . 02:09 bubuuuu: hükümetten götürü ölçütleri desemm?bidaha bakiym dur moonstar 02:10 greff: üzerinde uğraştığın konu neyse onun kriterlerini devlet koyuyomuş sanırım. 02:11 bubuuuu: aaa şey bu sanırım hükümetten alınan dereceler ,yani rütbeler gibi bişey, mertebeler 02:12 endlessturk: TARİKATLARIN yasa dışı okul ve izinsiz Kuran kursu açmalarını önleyecek en önemli düzenleme, dün AKP’nin yeni TCK’da yaptığı son dakika değişikliği ile hükümsüz kaldı. Artık izinsiz tarikat okulu ve K 02:12 bubuuuu: greff in açıklaması daha yakın moonstar 02:13 endlessturk: .ve KUran kurslari KAPATILMAYACAK. YAzik bu AKP ye.Birilierine yaranmak icin herseyi yapar bunlar.ulkeyide satarlar. 02:17 greff: endlesstürk ne var bunda.senin gözünde tarikatlar goygoycu aptal kurumlar olabilir.bu da senin söylediğin bazı güçlerin propagandasıyla olmuştur.böyle bir yasa çıktıysa bunun sebebi kötülük düşünm 02:18 greff: eden sadece insanlar dinini öğrensin diye açılan kuran kurslarını korumak içindir.yoksa içeride saçma işler yapan kuran kursu görünümü altındaki kurumlar zaten emniyet güçlerince dağıtılıyor.merak e 02:18 endlessturk: greff YASADISI diyosun! 02:19 endlessturk: YASADISI,yani milli egitimin kontrolu disinda.ne ogretirse ogretir.kimse bilmez. 02:20 greff: tme.bu haberi hangi yayından okuduğun da önemli.medyanın en büyük propaganda aracı olduğunu bilmek lazım bence.bir haberi düşünürken çok yönlü bakmak lazım.şeytanın avukatlığını yapmak lazım. 02:20 bubuuuu: lütfen arkadaşlar büyük harf kullanmayalım 02:21 endlessturk: greff YASADISI yapilan isler SUCTUR! Bunlara verilen cezanin indirilmesi ve para cezasina donusturulebilmesinin neyini hosgoruceksin?KAldiki bu yasadisi orgutler yuzunden TAliban,HIZbullah'a Turkiye 02:22 greff: endless linki verir misin haberi merak ettim. 02:22 endlessturk: miliotan yetistiriyorlar.! 02:22 endlessturk: http//www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~582517,00.asp# 02:24 lord_volkan: Endless iyi geceler! 02:24 moonstar: bubuuu ve greeff yardımınız için teşekkürler , sagolun. . . 02:25 endlessturk: sanada volkan.nasilsin? 02:26 lord_volkan: Saolasın walla iyi olmaya çalışıyorum,her zamanki gibi 02:28 endlessturk: volkan 02:34 greff: anlıyorum seni endless.bunlar zaten düşünmemiz istenen fikirler.ama haberi okudum.ceza bu kurumlarda öğretmenlik yapanlar için kalkıyor.içyüzüne iyice bakmak lazım.ama şunu bilmeni isterim 02:36 greff: bu ülkede sadece dinini iyi öğrenmesi için oluşmuş bazı tarikatlar çeşitli yasalar ışığında kapatılmış dağıtılmış hatta işkence dahi görmüştür.bir yandan da şunu hatırlar mısın.sivil toplum örgütlen 02:38 greff: melri çeşitli konular için çalışmalar yapınca demokrasinin temel taşı oluyor ama bu örgütlenmeler kuran kursu olunca terörist mi oluyor?inan bu ülkede en milletine sahip olanlar bu kurumlardır. 02:39 greff: haberde hizbullah vs.'ye destektir deniyor.bak bir kere bu hukuki bir hata bu tip kurumlar izinsiz kurs açmaktan değil terör suçu işlemekten yargılanır.üzme kendini. 02:40 endlessturk: Herhangi bir kurulus,yasadisi.ne hakkinda egitim veriyorlsa versin,YASADISI ise kapatilmalidir.Diyanet ISleri BAskanligi tarafindan DIn egitimi almak isteyenlere kurslar zaten verilmektedir.Peki. 02:42 endlessturk: bazi insanlar neden yasadisi bir egitim kurumu kurmak ister?Ogretmek istedikleri baska seyler mi var?Bu cikan yasa ise.Tarikati en az kuran kisi kadar suclu olan ogretmenlrin cezasini kaldirarak. 02:44 endlessturk: resmen davetiye cikartiyor.sen simdi gidip ozel sirkette calisiyormus gibi maasli bir sekilde amaci saptirilmis orgutlerde ogretmenlik yap,sonrada ceza verilmesin.YAzik yanii.madem cok iyi seyler. 02:44 endlessturk: .madem cok cok yararli seyler ogretecekler.Bunlari yasal yoldan yapsinlar. 02:44 greff: sen üzme kendini haberi biraz daha dikkatli ve objektif okursan belki bu tepkiselliğin biraz hafifleyebilir.dedim ya üzme kendini bu ülkenin güçlü kurumları var.tehlike olmaz. 02:46 greff: endlesstürk türkiyede dinine yabancılaştırma politikası uygulanıyor inönü döneminden beri.ve büyük yerlerde genelde bu kumpasın ağından kişiler var.bu yüzden çok iyi niyetle yapılan şeyler bazen yas 02:46 endlessturk: Onemli olan kurumlarin olup olmamasi degil.bunlarin calisip calismadigi.A.N.Sezer olmasa anayasaya aykiri butun yaslar resmilesecek zaten.bakalim RTE Cumhurbaskani oldugu zaman neler gorucez. 02:46 divane: selamlar 02:47 greff: a engeline takılabiliyor. 02:48 greff: neyse sanırım tartışmaya çok fazla müsait bir psikolojide değilsin.daha ziyade kalıplaşmış bir fikrin savunucusu bir halin var.ama karar vermeden önce çok okumak çok bilmek gerekebilir.kapatalım en 02:48 greff: iyisi bu bahsi. 02:48 endlessturk: YASADISI herhangi bir seye izinveren,devetiye cikartan hicbirsey kabul edilemez.Turkiye DIn degil,HUKUK devleti. 02:51 greff: yasadışı bir şeye izin verilmiyor endlesstürk.böyle bir şeye anayasal bir kurum olan devlet izin verebilir mi allah aşkına.düşün biraz.sadece orada öğretmen olanlara ceza verilmeyecekmiş. 02:53 greff: arkadaşlar trt fm de canlı müzik var gayet güzel söylüyorlar.tavsiye ederim. 02:54 bubuuuu: ben kaçtım herkese iyi geceler 02:54 greff: iyi geceler. 02:56 greff: endlesstürk nerdesin.bazı konularda farklı düşünmemiz arkadaş olmamıza engel değildir sanırım.nasılsın? 02:59 endlessturk: iyilik greff saol.sen nasilsin? 03:00 greff: saol.hava çok güzel.camı açtım havayı içeri alıyorum.dedim ya trt fm de canlı müzik var bir yandan onu dinliyorum.keyfim yerinde anlayacağın.nerdensin? 03:01 endlessturk: ingilteredeyim greff.keyfin bol olsun 03:02 lord_volkan: Greff ha öğretmen olana ceza vermemişsin ha da hiçbirine ne farkederki?Hepsi aynı zaten. 03:04 greff: saol.ooo uzaklardaymışsın endlesstürk.okuyor musun orada?nasıl liverpoollular kornaya çıktı mı bizdeki gibi?havaya ateş falan ettiler mi? 03:05 endlessturk: Okuyorum greff.burda liverpoollular gayet neseliydi.sokaklarda sarkilarsoyleye soyleye gidiyolardi 03:06 greff: o konuyu kapattık aslında volkan.ama pkk militanlarına bile eve dönüş yasası çıkıyor?sakın pkk ile cemaatleri bir kefeye koyduğum anlaşılmasın ama.ya da adi suçlardan hapse girenlere af geliyor. 03:08 greff: liste uzatılabilir.vergi kaçakçıları vs.inşallah herşey daha iyi olacak.kapatalım istersen bu bahsi.yeterince konuştuk.aydınlandık.elimizde şu an kullanabileceğimiz bi yetki de yok. 03:11 endlessturk: greff sen nerelisin?Okuyor musun? 03:12 greff: bu ingilizler sıcak iklime gelince sapıtıyolar valla.ben bunları bizim ilkokuldaki yan sınıfa benzetiyorum.onların öğretmeni de aşırı disiplinli bi öğretmendi.bi sene hastalandı çocuklar bizle ders 03:14 greff: yaptı.sınıfı birbirine kattılar biraz rahatı görünce.ben trabzonluyum endless.ankarada okuyorum. 03:15 sun2: ingilizler ozellikle futbol taraftarlari ingilterede de ayni greff. turkiyeye gelince oyle olmus degiller 03:16 endlessturk: bende ankaraliyim greff ne okuyorsun? 03:17 greff: ul ar ilş.içinden misin endless ?sen ne okuyorsun orada? 03:18 endlessturk: Icindenim greff.ben sosyoloji okuyorum.daha dogrusu okumaya calisiyorumD 03:19 greff: biliyorum sun2 ama en büyük eylemlerini yurt dışındayken yaptıkları da bilinir.keşke bana bilmişler gibi konuşmasan.merhaba. 03:20 endlessturk: greff liverpool taraftari en holigan taraftardir ingilterede.portekizde deplasman macinda tarihini hatirlamiyorum.cikan kavgada bisuru portekizliyi oldurmusler. 03:20 greff: kolay gelsin.inşallah başarılı olursun ne diyim.yazları geliyor musun ankaraya? 03:20 sun2: bilmisler gibi konusmaya calismiyordum aslinda, alinganliginiz uzerinizde herhalde, ayrica bilmis gibi konusam da sanirim duruma uyar. 03:21 endlessturk: temmuz basinda gelcem. 03:22 greff: babam ingiltereye gitmiş zamanında.bir ailenin yanına yerleşmiş.evin erkeği liverpoolluymuş.o senelerde de trabzon liverpoolu yenmiş.adamın ilk ve tek sorusu hangi takımı tutuyosun olmuş.babam 03:23 greff: trabzonspor deyince adam 2 ay babamla tek kelime konuşmamış.sade evin hanımıyla konuşmuş babam.manyaklık seviyesinde adamlar. 03:24 greff: birbirimizi seversek ankarada görüşürüz endless.ben de temmuzda buradayım. 03:24 endlessturk: insallah greff 03:25 sun2: ben sahsen bir mac sonrasi akin akin yuruyen holiganlari gorup yabanci oldugu icin ortamdan derhal uzaklasmis bir kimse olarak, ingilteredeyken de cok normal ve ilimli davranmadiklarini dusunuyorum! 03:25 greff: yazını yeni gördüm sun2.yoo çok şükür pek alınganlığım yok.her neyse.sen nasılsın?nerdensin? 03:27 sun2: fikrini soyleyen birine bilmislik taslamasan dediginiz icin ben de alingan oldugunuzu dusundum normal olarak. tesekkur ederim iyiyim. siz de iyisinizdir umarim 03:28 greff: haklısın sun2 holiganlık kavramının çıktığı ülke zaten.ben sadece sıcak iklime gittiklerinde iyice azıttıklarını söyledim.iyice azıtmakzaten azıtan bir kitlenin tamamen çığrından çıkması anlamına g 03:28 greff: eliyor. 03:29 greff: iyidir.saol.öylesine bir gece.hoş. 03:30 sun2: ama ne cok taraftari varmis hakikaten liverpool'un. ben bu derece sevildiklerini bilmiyordum. futbolla pek alakam olmadigindan sanirim 03:31 greff: ooo bunlar 80 lerin real madridi.taraftarı o kadar fanatik ki liverpoollu i 03:32 greff: şçiler takımına fayda olsun diye uzunca bi süre maaşından belli miktar kesinti yapılmasını gönüllü olarak kabul etmişler.liverpool çok göç almış bi şehirmiş.ve bu şehirdeki ortak kültür futbol takım 03:33 greff: ları olmuş. 03:33 sun2: benim futbolla alakam olmadigi icin, evde her mac izlenirken esime takimlari soruyorum, hangisinin ismi hosuma giderse de o defalik o takimi tutuyorum. seyretmesem de. 03:34 greff: en güzeli.arkadaşlar benim son kredim.trt fm de canlı müzik tekrar başladı.çok güzel söylüyorlar.tavsiye ederim.yarım saat sonra burda olursanız görüşürüz.endless güle güle. 03:35 sun2: neyse ben cikiyorum. calisanlara iyi calismalar, sohpet edenlere de iyi sohpetler diliyorum, herkese iyi geceler 03:35 endlessturk: byee greff.bende cikiyorum.herkese tatli sohbetler. 03:46 endlessturk: Milliyette TAha Akyol'un 27 mayis ile ilgili bir yazisi var.kisa ama guzel bir yazi.tavsiye ederim.gerci yazilanlari biliyor da olabilirsiniz ama. 03:47 endlessturk: REMEDIOS.burdasin iste.cik disari! 03:47 endlessturk: msn e gel REMEDIOS hanfendi 03:57 yagmursiyah: merhaba ben bu sözlüğün acemisiyim. birşey soracaktım bu 'discussion board kredi'si nedir , nasıl kredi puanı toplanır ? 03:58 endlessturk: yagmur board credit'i her saat basi yenilenir.kredilerinin artip artmayacagina moderator karar verir.daha cok boardda baskalarina yardimci olanlarin credi sayilari artirilir. 03:59 endlessturk: tabii fazla geyik yaptigin zaman credi sayin dusurulebilirde ayni zamanda. 04:00 yagmursiyah: tamam gerek kalmadı. your discussion board credit yazan yere tıklayınca açıklaması çıkıyormuş 04:01 endlessturk: Bide yazilanlari kacirmak istemiyorsan "OK" tusunun yaninda yesil bir tus var.ona tikla board u refresh yapar. 04:06 yagmursiyah: tamam endless sağol.Bundan sonra öyle yaparım.Sitenin diğer fonksiyonlarınıda başka zaman öğrenirim artık.Biyolojik saatime göre 4 saat sonra uyanmam bunun içinde uyumalıyım. Hoşçakal 04:07 endlessturk: bye yagmur. 04:18 greff: endless.nasılsın konuşmayalı. 04:20 greff: neyse ben gidiyorum.trt 1 de birazdan 7 numara başlar.çok komik bi dizi.bunu da tavsiye ederim.bugün de trt'nin reklamcısı gibi oldum.neyse.herkese iyi geceler. 04:39 notoriousft: kimse yok galiba 04:57 endlessturk: emmisim de gumusum birhosum vay avy.cokcada ictiiiim serhosum vay vay.Super yaa 04:57 endlessturk: goclarrrr,haydi angaralilarrrrrD 05:05 notoriousft: ops turkiyer 05:14 endlessturk: nto neden hala uymadin abi?Valla helal olsun,uyumdan ise gidicen galibaD 05:24 Bogazici10: slm 05:24 Bogazici10: kimse yok mu? 05:26 endlessturk: kimse var,bide ben varim 05:28 hasanturk: HALOOO USAKLAR 05:28 endlessturk: emmisim de gumusum birhosum vay avy.cokcada ictiiiim serhosum vay vay.Super yaa 05:28 hasanturk: tettum gari 05:29 endlessturk: goclarrrr,haydi angaralilarrrrrD 05:29 hasanturk: Allah Allah ne yapmaya calisiyorjki. 05:30 hasanturk: siiir mi yazarsun. lessturk 05:30 endlessturk: hasanturk bisey yapmaya calismadimBu sarkiyi cok severim.cok eglendirir beni bu sarki.sana da tavsiye ederim 05:31 endlessturk: mehmet demirtas-atim arap sarki ismi 05:31 hasanturk: ankarali namik mi cagiriyor o sarkiyi 05:31 hasanturk: ok 05:32 endlessturk: yaa herkes soyluyor ama MEhmet Demistas'in soylemeesi bi baska.TAbii bence. 05:32 hasanturk: atim arap ben arap amman amanm, gocum vilayetim ankara aman 05:32 hasanturk: daha bugun dinledim # o sarkiyi 05:32 endlessturk: D kim bu sarkiyi soylemeye kalsa sozlerini degistiriyorD 05:33 endlessturk: Mehmet Demirtas orjinal sozleri ile soyler bu sarkiyi 05:34 endlessturk: Hasanturk nerelisin? 05:35 hasanturk: aksaray . 05:36 endlessturk: Istanbul aksaray degil dimi? 05:36 endlessturk: Ben de nigdeli sayilirim ama ankara dogumluyum 05:36 hasanturk: yok ya istanbul aksaray deme simdi kalbimi kiriyon 05:36 hasanturk: 68AKSARAY 05:37 hasanturk: ogrencimisin 05:37 endlessturk: D millet genelde aksaray deyince istanbul akillarina geliyo.benim pek gelmez ama.belki sen istanbul aksaray'i ima etmissindir diye sormustum 05:37 endlessturk: ogrenciyim 05:38 endlessturk: neyse ben kaciyorum.byeee hasan iyi sabahlar. 05:39 hasanturk: eskiden nigde-aksarayliyim derdik sinmdi aksaray nigdeyoi gecti. nigde aksaraylimisin diyorlar bazen ben kiziyorum 05:39 hasanturk: sanada 05:39 hasanturk: ingiltere ye gunes dogmuyor ama 05:40 hasanturk: gunesi ozledik abi ya 06:58 greff: arkadaşlar back by manasını bilen varsa sevinirim.Dynamic household consumption and private investment backed by strong confidence raised GDP by nearly 9% in 2004 bu cümlenin içinde geçiyor. 07:27 m_diablo: slm.günaydın herkese, 08:02 _spasiba: Günaydınnn. 08:02 yazilmaz: greff back by destelemek demek, arkadan destek almak demek 08:02 endlessturk: benim hic arkadan destege ihtyacim olmadi allaha sukur 08:04 yazilmaz: greff yani diyor ki dinamil ev sahibi olma tuketimi ve ozel yatirimcilik guclu ozguven ile desteklendi ve gdp yani milli gelir yukseldi yuzde 9 08:05 yazilmaz: greff yani diyor ki dinamik ev sahibi olma tuketimi ve ozel yatirimcilik guclu ozguven ile desteklendi ve gdp yani milli gelir yukseldi yuzde 9 08:06 yazilmaz: endless herkes senin gibi olmayabilir destege ihtiyac duyabilir 08:07 endlessturk: orasida dogru. 08:07 yazilmaz: sen de sagol greff ! 08:12 dirhelek: yazilmaz? selam nerdesin sen yav? 08:14 dirhelek: ciktin sanirim, neyse,,,ogle yemegi icin cikiyorum umarim burda olursun. gorusuruz 08:16 byron: herkese gunaydin 08:20 suildur: günaydın 08:21 suildur: mrb yazilmaz. tekrar hoşgeldin 08:23 llibra_elmirr: günaydın board board arkidaşlarım nasılsınız bu gün sabah burda havalar bozdu yaa tamda kışlıkları kaldırmışken olmaz ki yaa. donduk sabaha kadar 08:33 emrealtun: gunaydın arkadaslar 08:33 sedaades: günaydın,günaydın,günaydın 08:34 emrealtun: gunaydın seda 08:34 veceligesuverildi: günaydın dirhelek,suildur,byron,libra_elmirr_endless ve yazılmaz hocam 08:34 veceligesuverildi: emre ve seda sizelerede günaydın 08:35 emrealtun: veceli demeyeceksın sanmıstım 08:35 demet75: arkadaslar gunaydın 08:36 emrealtun: herkese sımdıden guzel bır hafta sonu dılıyorum arkadaslar 08:36 emrealtun: gunaydın demet 08:36 demet75: mehmet beyle ilgilenirmisiniz nasıl denir 08:36 emrealtun: arkadaslar demet bugun bır tepsı kekle gelmıs 08:38 treebeard: yazilmazz hoşgeldin hocam?nerlerdeydin?gunaydın herkese .ben birazdan gelicem.yazilmaz ayrılma lutfen 08:38 veceligesuverildi: hani nerde emre yoksa kekle gelen senmisin 08:39 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar günaydın ve çelik kardeş nasılsın bayılıyorum nickine var ya very interesting geliyor bana 08:40 emrealtun: demet guzel kek yapıyormus Veceli,ben de guzel cay demleyebılırım ama 08:41 veceligesuverildi: tree günaydın .yazılmaz ayrılmış gibi duruyor.nedendir bilmem herkes yazılmazın nereye kayboldugunu merak ediyordu bende dahil omlak üzere .saolsın libracım_elmirrcim 08:41 treebeard: vece, libra,emre,demet,anti,byron,suildur nasılsınız?iyisiniz 08:42 veceligesuverildi: emre bnde pastaneden güzel börek alırım 08:42 _spasiba: çelik bak seni görünce herkes konuşmaya başladı fitili ateşledin yine 08:43 veceligesuverildi: iyiz iyiz treemsağlıına duacıyız P 08:43 remedios: vece, libra,emre,demet,anti,byron,suildur nasılsınız? eheh, tree'den aldım pek guzel oldu copy paste 08:44 remedios: tree'cim sana da gunaydin tabe 08:44 veceligesuverildi: spa . 08:44 emrealtun: gunaydın treebeard tesekkur ederım oldukca ıyıyım ,Demet kek yemek ıstıyoruz kaybolmayan kek kek lafını duyunca kactı sanırım 08:45 veceligesuverildi: remim deiosum datlum kıymatlum günaydınn.okudunmu pmni. 08:45 treebeard: ren nasılsın bugün? 08:45 sedaades: tree saol walla ,anti nickim banlıyken de anti diyosun bana,harika,süper,hiper 08:45 remedios: aa, asagida yazilmaz ve dirhelek'e ait yazılar war, hayal mi goruyorum? 08:45 majolica: vece reme , treebeard levent, emre,libra,demet,seda,sui,endless. atladiigim varsa pardoonn. doodmorning 08:45 advil: günaydın 08:46 remedios: "datlum kıymatlum", bunu bana anneannem der yaw vece vece hanki pm? dunku mu? 08:47 moderator: ve çeliğe su verildi nasıl çevrilir acaba günaydın herkese 08:47 majolica: herkese iyi bir gun dileyip haftanin sonu geldi size hadi iyisiniz ben calsimalarima doniim yoksan bu gidisat gidis deegil ve gunaydin advil. 08:47 emrealtun: arkadaslar kendınıze ıyı bakın,gorusmek uzere. 08:48 llibra_elmirr: hoşgeldin majolica oyhoyh. kimler var kimler iyilik valla ne olsun işte tosuncuk müdürle uğraşıyoz tree senden ne haber 08:48 veceligesuverildi: majolica ve advil günaydın bayılıyom her zaman yaılan bu merasime.hele cuma sabahları olunca daha bi şenlikli oluyor.günaydın moderatör yep remim diosum tahinim dogrumu degilmi catlıcam meraktan 08:48 majolica: bravo tree bu gun pek erkencisin veceliksende erlken basliyo mesaii demkki gunydin modd trafikmi vardi nerdesin 08:49 moderator: majolica ben trafiğin olmadığı bir yerde yaşıyorum 08:49 majolica: gule gule. emre. 08:49 remedios: vece ama dun ben sana cevap yazdim board'a gormedin mi ; dur ben ayrintili bi pm salliym sana. advil & majo gunaydin!. 08:49 byron: sadece ben bu kadar erken ise basliyorum diye uzuluyodum, demek herkes erkenciymis 08:50 treebeard: hoşgelidin majo .anti .rem evet yaa yazilmaz var ,,dirhelek de yakalayamamış.ben de 08:50 llibra_elmirr: yok sa yoksa modcum sen sen nerde yaşıyorsun 08:50 treebeard: cennet te misin mod? 08:50 majolica: hiim hep evdemisin yani yani indsanin cani sıkılır sole sosoyal olsan biraz mod 08:51 veceligesuverildi: majolica benim mesai 8de başlaıyorda ben genelde uyanamıyorum ve servisi kacırıp servisin ardı sıra yola düşüyorum 08:51 majolica: yanliz deelsin "byron" bizdende erkenciler var. 08:52 majolica: amam servisle gitmenin konforu oomeyo herzamn dogrusu ya yollar kotu hele istanbulda servis kacirmak kabus bisey 08:52 llibra_elmirr: modumu sinirlendirmeyin takılamayın kalitesiz espriler yapıp canını sıkmayın modcumun bak karışmam uzatır boyunuzu di mi modcum 08:52 moderator: ev mi orası neresi uyku ev dinlenmek. böyle yabancı kelimelerin yanına açıklamasını yazın lütfen bana 08:52 remedios: mod ıssız bi adada olma ihtimalin nedir 08:52 treebeard: şşöle yanaşın.şşşt.sessizce dinleyin.size bi dedikodu annatcam. 08:52 sedaades: çelik bana lise yıllarımı hatırllattın 08:53 byron: bize servis olarak ozel araba gonderiyorlar sabah sabah cok zevkli oluyor 08:54 treebeard: duymasın.dün suildurun yanına gittim.şşt 08:54 llibra_elmirr: pop pop o nerde pop yok kinem burda halk kahramanı uçan adama gaza gelen adam süper satıcı pazarlam uzmanı neredsin ühüüü ühüüü 08:55 treebeard: şşt,sözde bana kaave ikram edicekti,şşt 08:56 veceligesuverildi: moderatör çok gizemlisin.söylesen ya meraktan catlıcaz .seda treem neler yaptınız suildurla 08:56 moderator: treebard gözlemlerime göre pişman olmuş olman gerekki öyle mi? 08:57 treebeard: gittim bi de ne göriim.neyse annatmıyım gerçekten bi kılıcı var.duvarda asılı.şşt 08:57 treebeard: evet mod . 08:58 moderator: veceligesuverildi ben çeliğe su verilen topraklardanım sen nerdensin 08:58 sedaades: life ,life is life dinleyin dinleyin 08:58 veceligesuverildi: tree senin yaptıgını çorumlu yapmaz biliyonmu 08:59 veceligesuverildi: moderatör ben yigidin harman olduğu diyardanım 08:59 llibra_elmirr: ooo modcum bu gün modunda hemde havandasın allah bozmasın 08:59 sedaades: live is life ya da 09:00 treebeard: let me go on with words which he can't understand not elvish 09:00 moderator: 09:01 byron: celik yigitlerin harman oldugu yer Yozgat miydi 09:02 moderator: libra yeni sorular çok kötü 09:03 majolica: tree vece. bir fikrim var organize olalim ve aksam dan sonra yazmayalim ozellikle dirhelek ve remede hodede soleyin boylece mod aksamlari dinşenir. 09:04 llibra_elmirr: aa evet bencede bende beğenmedim ama artık espri yeteğimi geliştirmek adına gündüz esprileriyle işe başaldım hani sen hiç beğenmiyorsun yaa o bakımdan ama düzeliyorum değil mi modcum iyi halima 09:04 veceligesuverildi: byron o civarda hangi şehre sorarsın sor hepsi aynı şeyi söyler. 09:04 majolica: demi demi yazik moda dinlensin biraz . bak "ev uyku, dinlenmek " nedir bilmiyolarmis . 09:04 remedios: pşştt. anti. opus war mı sende? ayrıca vece seni pmledim ve de kaçtıım ; 09:04 majolica: tree dusubn sene bu afrikali bir cocugun "kar mi onnasil bir seyy nasil yagar" sorusuynana ayni hemen hemen acidim valla 09:05 remedios: libra 09:05 treebeard: ok majo.ben 7 den sonra yokum zaten . 09:05 llibra_elmirr: senin burcun neydi mod amca gerçekten çok merak etttim ben please please 09:05 majolica: reme ne diyon modu biraz dinlendirelim diyom 09:06 veceligesuverildi: majolica bende 6 dan sonra yokumyani burda konuşan topu topu 5 kişimiyiz modun iş kolay ozaman.tamam remim bakıyorum şimdi . 09:06 majolica: de cıkıyon diye hatret birseysin tree sen 1800 dan sonra yazma iste ne olcek biraz erken biraksanda . gunduz yuzu gorse . 09:07 advil: sonunda moduda kendinize benzettiniz ya helal valla. gözümle görmesem inanmazdım modun tartışma yerine chat yaptığınıp ee o da insan tabi bir yerden sonra bünye çekiyor 09:07 llibra_elmirr: belki iyi halim göz önüne alınarak belki bir gün benim de banlı nick im geri verilir ya da bana da senior member olma ünvanı verilir bu arada bu senior member lık ne oluyor arkadaşlar artısı ne yani? 09:07 majolica: hayır canim sizde digerlerine soleyin biz iki saat dinlendireklim . 09:07 moderator: libra tahmin et ben cevaplarım seni majo sen de iyice aşağılandın he-afrikalı çocuk kar 09:07 treebeard: ok.majo sen iste 1200 den sonra aazımı açmiim 09:07 surrounder: selam gençlik 09:07 majolica: aksamcılr ney yapar bilmem zira ordada ayri bir gurup var en azın dan gun icinde 2 saat dinlensin. 09:08 majolica: gelende uraya kimsa yazmadii icin geri donecektir. 09:08 dirhelek: kaptaan, kaptaan,,,bi cisim yaklasiyoo efenim 09:08 kull: gunaydinn ahali. nasilsiniz 09:08 surrounder: gelmeyeli çok değişmiş boardumuzda maşallah 09:08 treebeard: benim annadığım 30 dan fazla foruma bişi yazdıysan junior dan normal member a giciyosun.dooru mu? 09:08 advil: elleşme dirhelek bırak yaklaşsın 09:08 surrounder: tanıdık kimse yokmu? 09:09 majolica: mood san teessuf ediyom ben afrikali cocujlkari cok severim . sen simdi afrikali cocuklara e diyon kari bilmiyolar diye cook teessuf ederim amam sanirim yanlis ifade ettin "asagilamak da ne demk " 09:09 dirhelek: herkese gunaydin, cevap vermenize gerek yok, bu mesaj kendini 5 saniye icinde yok edicek 09:09 marin: ben varim 09:09 treebeard: dirhelek nerdeyse yazilmaz i yakalıyoduk. 09:09 remedios: dirhelek lazer kalkanları kaldırın tamam 09:09 surrounder: ohh bee marin yabancı olduk el olduk burda.tuhaf oldum. naber nasılsın bakalım? 09:09 majolica: gunaydin kull 09:09 veceligesuverildi: dirhelek günaydın 09:10 dirhelek: evet tree 3 dakika ile kacirdim,,,gizem adamini 09:10 treebeard: kimsin sen,çık dışarı .bu bi cisim yaklaşıyo ya cevap olur mu dirhelek? 09:10 majolica: gunaydinn. dir hos geldinn gercekten tam bir super kahraman gibi davraniyon . neydi bu hastaligin adi ya psikolojide ? 09:10 remedios: surrounder, otur soluklan bi soğuk ayran iç hoşgeldin. 09:11 kucukhanimefendi: hey sur orda msın 09:11 dirhelek: vece, ssana da gunaydin 09:11 majolica: merhjaba surrounder ve marin . 09:11 surrounder: sorma remedois biz yılarımızı verdik sesliye ama el olduk simdi. 09:11 marin: sur yaw hemen gidilir mi bole? 09:11 llibra_elmirr: günaydın kulll özledik seni yaaa nerelerdesin boy ver boyyy göremiyom seni P 09:11 marin: herkese gunaydin arkadaslar 09:11 remedios: dirhelek gelince boardu dumana bogmasan diyom bi de, hadi ok kahramansin da her geliş gidiş, bi de ucuz olsun diye sinke ilcaı seyetmisin ayıptır yaw 09:12 surrounder: burdayım küçük mail atmıştı sabah.nasılsın? 09:12 kucukhanimefendi: günaydın marin 09:12 dirhelek: majo o sendromun tam adi, ennn basa donme sendromu olabilir, 09:12 llibra_elmirr: tamam o zaman modcum senin burcun akrep bence doğru mudur ? 09:12 dirhelek: tree. olur tabee de sonu benzemesin 09:12 kucukhanimefendi: hee dur almadım ,iyiyim sen nasılsın mayhem buraya geliyor slm söle diyoruz sana iletiyor mu p 09:12 remedios: vece okudun mu D surrounder saygılar sunarız. 09:13 moderator: değilim 09:13 dirhelek: rem haklisin , inis esnasinda daha dikkatli olmak laaazim 09:13 surrounder: yok haberim. hayırsız oo. hesab sorarm şimdi. 09:14 veceligesuverildi: remim diosum okudum kendimi tebrik ettim.tamamdır. 09:14 kull: majolica formundasın yine, kimin derdine el attın bugun modun mu? acaip guzel bigun di mi arkadaslar, omzum disinda, dun cok islandi 09:14 treebeard: evet dirhelek.allah muhafaza 09:14 surrounder: pinki gittimi benim haberim yok? , 09:14 dirhelek: marin. gunaydin 09:14 llibra_elmirr: o zaman oğlaksın modcum evetse evet yaz.ya da balıksın evetse balık yaz. yada başaksın evetse doğru yazz. okey. 09:14 demet75: arkadaslar mehmet bey le ilgilenir misin nasıl denir 09:15 demet75: acil 09:15 marin: sur selamlarimiz iletilimiyo mu sana? 09:15 surrounder: are you interesting in mehmet 09:16 kull: libra sana da gunaydin bu cifte kavrulmus oldu kucukhanim remedios marin tree dirhelek sen ben o vs. vs. vs. gunaydın arkadaşlar. yok di mi bi sorun herkes iyi 09:16 marin: ilgilenmek sanirim ilgi gostermek. interesting olmaz 09:16 remedios: libra bence mod koç yardım ediym sana, ole mi mod? 09:16 treebeard: selam kull,marin 09:16 kucukhanimefendi: vaaaay üçkaatçi mayhem olur sölerim diyor bir de üstelik p 09:16 surrounder: yok marin siz bana mail atsanaza niye mayheme söylüyorsunuz 09:17 demet75: patron italya ya gitcek 09:17 marin: ben bu gece ruyamda nil'den gitme dunyam donsun donsun sarkisini soyleyerek, onun gibi de dansediyodum. ne demek acaba? 09:17 moderator: ilgilenmek hangi manada kullanılacak? 09:17 remedios: kull eywallah canım, pek iyiyiz vecelig walla beni dumur etmiştin sen 09:17 kucukhanimefendi: kull saol merhaba sen nasılsın,kaçtım biraz 09:17 demet75: ve bir firma tarafından karsılanacak 09:17 surrounder: marincim salladım bende 09:17 kull: ilgi alaka manasında sanırım 09:17 demet75: ben de bir ön yazı yazıyorum 09:17 marin: surcum aleykum selam ben iletirim felan diyo. onu gorunce sana selam gonderelim diyoruz, demek ki. 09:17 surrounder: küçük 09:18 veceligesuverildi: remim katılıyorum kesinlkile mod koç. 09:18 llibra_elmirr: ama hani onaylıcaksın mod kardeş yok ya bence sen kesin akrepsin kardeşim de akrep ondan biliyorum ben 09:18 treebeard: concern lü bi cumle kurasım gelio.yanlış olmasından korkuyorum 09:18 moderator: değilim reme 09:18 kull: take care of mehmet olur belki tam dogrusu nedir bilmiyom ama 09:18 surrounder: demekki mayhem. 09:18 remedios: would you please give a favour to mehmet? yardımcı olabilir misiniz anlamında 09:19 advil: valla burada direk olarak ilgilenmek kullanılmaz sanki. ilgilenmek derken adamların ne yapmasını istiyosaunuz karşılamasını otele yerleştirmesini falan mı 09:19 kull: show concern de olabilir belki 09:19 treebeard: akrepsin sen mod? şimdi diceksiniz ki sen kızmısın da burç muhabbeti yapıyon,, 09:19 majolica: komikk kull lafatmissin bana fakat vaktim yok my little 09:19 moderator: could you please take care of Mr. Mehmet olur sanırım 09:19 majolica: arkedsler. ı have to goo. maaalesef. 09:20 majolica: hoscakal. 09:20 kull: mod sen ikizlersin di mi, bendensin ? 09:20 demet75: mesela mehmet bey firmayı ziyarete gidiyo ve bizde o firma sahiplerine mehmet beyle ilgilenir misiniz diyoruz alaka gostermek 09:20 majolica: arkedeslerrrrrrrrr. 09:20 kucukhanimefendi: demekki mayhem bizi kandırıyor gelince sorarız ona p sur mail gonderdim 09:20 byron: kisaca we kindly request you to help him desen 09:21 surrounder: hemen bakıyorum küçük 09:21 kucukhanimefendi: peehh mod da mı ikizlermiş,ben burcumu değiştirmek istiyorum p amaböle bişi mümkün deil sanirim p 09:21 oztasyurek: herkese günaydın, yav bi nehri-fm vardı çok güzel şeler yazardı foruma, noldu ben mi rastlayamıorum yoksa girmior mu artık bilen var mı 09:21 surrounder: see u board! 09:21 kull: majoica hoscakalll, senle de muhabbet edemedik ubgun 09:21 surrounder: yaşaaaaa fenerbahceeeeeeee 09:22 llibra_elmirr: o zaman kesinlikle oğlaksın ama kesinlikle modcum yani . ben bişey biliyorumda söylüyorum arkadaşlar 09:22 advil: ama şimdi ilgilenmek var ilgilenmek var. Arkadaş yakinimdir lütfen ilgilenin. bu adam borcunu ödememiş bir ilgilenin. 09:22 treebeard: görüşürüz majo 09:22 llibra_elmirr: olamaz en büyük galatasayayy 09:23 marin: ay geldim 09:23 kull: benimki tahmin kucukhanim ben de ikizlerim ama 09:23 llibra_elmirr: olamaz böyle bir cümle advil bu gibi bir istekde ben bu arkadaşı hiç tanımam yeni gördüm demek daha doğru bunu öğren bence 09:23 moderator: 0921 kucukhanimefendi peehh mod da mı ikizlermiş,ben burcumu değiştirmek istiyorum p amaböle bişi mümkün deil sanirim p / değilim ama illa bişi değişmek istiosan nick için yardım edebilirim 09:24 byron: hayir besiktas 09:24 kucukhanimefendi: sur olmadı ama giderayak fenerbahçeymiş peeh p kull senle aynı burçta olduumuza sevindim majestecim de bizden 09:24 kull: ya o zaman da mehmete cocuk muamelesi yapmis oluyosun demet ama. bi ilgileniverin kendisi bisey beceremez simdi eline yuzune bulastirir falan take care of ya da show concern olabilir bence 09:24 remedios: mod sizde bi değişiklik var bunu sebebi ne cidden merak ediyorum umarım iyi seyler oluyodur yasaminizda 09:25 remedios: 0924 byron hayir besiktas evet beşiktaaş 09:25 kucukhanimefendi: hastayım şu modun inceden imalarına da Pnickim kalsın 09:25 demet75: yaw arkadaslar bir ilgilenmediniz gitti 09:25 dirhelek: futbol muhabbeti ha?seytan diyo, al tabancayi, bas boardi,,rem'e bir kursun, tree' ye bi kursun. vecelige bi kursun, ona, buna, moderatora iki sarjor, bos tabancayla da advilin bingildagina cittok d 09:26 advil: bu ne yahu bugün herkes ego kapıştrıyor. en büyük beşiktaşmış, bizim burcumuz en kral burçmuş vs. vs. benim babam sizinkileri döver o zaman. hadi bakalım ! hıh 09:26 remedios: vece sen koç muydun? bu ozellik sende de bulunuyo mu? 09:26 byron: show concern olmaz bence could you assist him during his visit to . olabilir sanki 09:27 dirhelek: remmod , geldi bahar aylari, gevser gonlumun yaylari modunda, oyuzden cok mutlu 09:27 sedaades: advil benim babam seni döver,patron,şşş 09:27 llibra_elmirr: yoksam modcum hı hadi hadi neyse fazla takılmayım aramız yeni düzeliyorken değil mi en kral burç terazidir bu arada sen demi terazisin yoksa modcum 09:27 veceligesuverildi: dirhelek kzuum sakin az.daha genciz güzeliz yaşayacak hoş şeylerimiz var.ölmek için çok erken affet bizi 09:27 remedios: ehehe. ok silkiniyom kendime geliyom ben millet dirhelek ben de giderken kafana vurdum kaçtım işte P 09:27 veceligesuverildi: evet remimi ne yazıkki var bendede oözellik. 09:27 moderator: rem sistemlerin bazı şeyleri hazmetmesi için fedakarlık yapması lazım bazılarının. burda fedakar rolünü ben oynadım. yeni bir mod yeni bir sistemle beraber sizlerle direkt dialog uyuşmazdı. 09:28 advil: seda hala öğretemedim size şunu. ben yalnız ve bağımsız çalışırım. yok öyle patron falam 09:28 remedios: dirhelek koptum, mo duymasin ayıp , modların yayları gevşemez bence 09:28 dirhelek: peki, kapatin su futbol, burc neyim seyleri, affettim 09:28 kucukhanimefendi: terazi burcu mu kralmış P ay sen terazi misin libra,nasıl bi burç oluyormuş o 09:29 remedios: anliyorum mod, iniş takımlarınıza zeval gelmesin. eksik olmayınız 09:29 dirhelek: advil, beni yanina al, yetistir, olmaz mi? 09:29 treebeard: byron en guselini sooledi.bence.dir bnen yapmamıştım futbol muhabbeti.ama daha kotusu burçlarla alakalı bi cumlem vardı .selahattin duman tadı aldım bi cumlenden dirhleek? 09:29 sedaades: hadi advil hadi,yemezler artık 09:29 dirhelek: tree.iyiy yakaldin ha 09:29 kull: kucuk sende ikizlersen dogumgunu yakinlarda o zaman ? 09:30 advil: olur dirhelek önce hazır çindeyken, horoz maymun, çekirge ve sarhoş bidon kungfu tekniklerinde yetiştir kendini sonra yamıma uğra 09:30 veceligesuverildi: dirhelek nickine kastın var herhalde drhelek 1 ,2 olarak yeni verisyonlarınla aramıza dönmek istiyorsan o başka 09:31 dirhelek: vece,,,ehe hehe saka bee.!valla saka. 09:31 llibra_elmirr: kucukhanimefendi bu burcu tanımak yada yaşamak olmadı arştırmak gerekir bu burcun en büyük özelliğide hazırcıları hiç sevmez de ama en yakın arkadaşım koçtur benim manyak güldürür beni severim yan 09:32 dirhelek: advil ben zaten her teknigi biliyom, aikido, taekwando, kung fu, nokia, okinawa.osss 09:32 remedios: libra ; kendim die demiyom iidir 09:32 kucukhanimefendi: kull hımm haziranda,sen ? libracım ben koç burcunu severim,bir de kova birde akrep birde aslan ama terazi tanımıyorum sanırım kimse yorum yapamıcam 09:32 treebeard: benb gidiyorum.biraz calisiim.dirhelekcim sen dud şu tabancamı.içinde iki adet işaet fişeği var.yazilmaz gelirse bi de onemli bişi olursa havaya iki el sıkıver olur mu? 09:32 remedios: dirhelek istersen tek ayak ustunde ziplarken kulaana sinek kacan ejderha teknigini ogretebilirm sana 09:33 dirhelek: gonul yaylari gevser derken, aski kastettim, kotu bi sey diil modherkesin basina gelebilir! 09:33 advil: olmadı şimdi dirhelek bilsende japon teknikleri ile çin tekniklerini bildiğini aynı cümlede kullanmıyacaksın hele bir de taekwondo gibi koreyi de araya katman eksi puan 09:34 dirhelek: tree, olur ,,ben baaricam o gelince,,ok, gorusuruz.bak bende merak ettim simdi, allah verede basina bi is gelmeye 09:34 kull: kucuk mayista benim 09:34 advil: ayrıca madem doğum gününden açılmış konu, 3 ekimi borardun ulusal günü yapabilirsiniz benim itirazım olmaz 09:35 kucukhanimefendi: advil dirheleki boşver sen beni yetiştir hee?ben çok çabuk öğrenirim herşey lütfen lütfen lütfen 09:35 moderator: arzu edenler private atsın msn adresimi vereceğim. 09:35 remedios: rem's gone for now. 09:35 blueoyster: merhaba 09:35 dirhelek: advil, yetistirecen iste!mesela kilicin uzerine sicrayabiliyom ama inemiyorum geri,,,ogret bana herbi seyi 09:35 kucukhanimefendi: kull canım geçti mi yoksa?az bişey kaldı mayısın bitmesine 09:35 treebeard: 11 eylül de benim dooum gunudur.şimdiden hazırlıklar başlasın .gittim 09:36 blueoyster: direkt indirebilecegim online egitim sözlügü varm1 09:36 marin: kucuk sen benim ogrencimsin, unuttun mu? 09:36 advil: merak etme dirhelek senle işim bitince mcgayver gibin elektrik süpürgesinden uçak savar bile yapabilceksin 09:36 dirhelek: rem bye 09:36 kucukhanimefendi: bi dakka koptum ben mod neden msn adresini veriyosun bende istiyorum o zaman,nusa mısın deil misin anlayayım p 09:36 gwindor: günaydın herkese remedios seni ne zaman görsem burdasın kadroya alındın galiba. 09:36 kull: kucukhanim yok daha gecmedi ama cok az bisey kaldi haklisin 09:37 dirhelek: advil 09:37 blueoyster: beni duyan yok mu 09:37 kull: 15 saat falan kaldi 28 maysita, yarin 09:38 veceligesuverildi: mod peki msnden sordugumuz hersoruya yanıt verecekmisin ?gizemini kaldıracak mısın remim diosum hoşcakal. 09:38 dirhelek: arkadaslar, vazife beni bekler, soyle biraz acilin kacicam,,toz oluyo da.byee 09:38 kucukhanimefendi: marin evet sen benim ustamsın P unuttumm affet kull ay yarın mı senin doğum günün nice senelere diyeyim yarın göremem seni belki iyi ki doğdun 09:38 blueoyster: . 09:39 oztasyurek: blue benim bildiim yok, sorma gwindor rem bir girdi pir girdi, yapıştı kaldı gitmek bilmior bi türlü, demirbaş oldu 09:39 marin: kull yarin mi doomgunun? 09:39 advil: blueoyster, bu polis akademisinde gözüken o meşhur barın adı değil miydi? 09:40 marin: sevmem onden onden kutlamayi ama yarin haftasonu, sididen nice mutlu seneler 09:40 kull: nevet yarın dogumgunum arkadaşlar panik yapnayın daha vakit var 09:40 moderator: kucukhanimefendi nusadua değilim. 09:40 byron: nice yillara kull 09:40 advil: ayrıca indirilmiş birşey nasıl online olabilir ki? 09:41 moderator: 0939 advil blueoyster, bu polis akademisinde gözüken o meşhur barın adı değil miydi? / mavi istiridye değil miydi o? 09:41 kucukhanimefendi: advil in burcu teraziymiş 3 ekim, ondan kral burç diye atıp tutuyolardı p marin senin burcun ne oluyordu güzelimm 09:41 kull: aha evet advil o bardı, iyi yakalamissin. mavi istiridye 09:41 oztasyurek: yaş kaç oluor kull? 09:41 surrounder: küçük mail 09:41 marin: balik. 09:42 marin: oztasyurek yas konusu yasakli p 09:42 advil: blue oysterin türkçesi de o değil mi? 09:42 moderator: advil 09:43 kucukhanimefendi: sur bakicam,marin kardeşim balık benim 09:45 kull: tesekkurler arkadaslar, yani sonucta zaman goreceli bi kavram insanoglu cikarmis bi 24 saat bi gun 265 gun bi yıl falan,degisik takvimler falan filan da var ama kutlamak lazim 09:45 kull: yas 27 oldu tasyurek 09:45 kull: 365 gün 09:45 sguclu: selams guys 09:45 llibra_elmirr: ama burcunu hala söylemedin modcum bence bu sefer tuturacam evet söylüyorum sen yay sın modcum evet yay doğru mudur ? 09:46 marin: 265 gun 1 yil mi? p kucuk kiz mi erkek mi? 09:46 marin: kull duzeltmeni gormemistim canim 09:46 marin: sguclu hosgeldin, yeni misin? 09:46 kull: 265 gunun 1 yıl oldugu bi takvim de vardır belki kimbilir marin 09:47 sguclu: ya tek tek gunaydin diyecem ama useniyorum ama dur bakayim bir baslayim belki gerisi gelir 09:47 oztasyurek: hadi hayırlı olsun kull, yarın bi kutlama yaparız sana 09:47 kucukhanimefendi: sur not ettim mailine bi bakıver lütfenn kaçicam birazdan, marin ?! 09:47 morgenstern: moderatorun burcu bence oglak p 09:48 kull: gunaydin guclu eyvallah tasyurek 09:48 kucukhanimefendi: marinim kızkardeşim benden küçük 09:48 sguclu: gunaydin marin aslinda irade yapmaya calisiyorum siz kafein mi iceriyorsunuz ben ekranin basindayken buraya takilip kalcam diye girmemeye ugrastım en fazla 1 saat dayandim 09:48 advil: bence moderatorun burcu beni hiç ilgilendirmez, o benimkini soruyor mu? 09:48 veceligesuverildi: libra birtek aslanı söylemedin bence mod aslan ateş grubu mensubu gibim geliyor 09:49 marin: kardesin diyorum. kiz mi erkek mi? gerci farketmez, yine de Allah kurtarsin demek lazim p 09:50 oztasyurek: modun burcu tabi ki kova, burçların hası, dahi burç, nıhahahah yaşasın kovalık P 09:50 kucukhanimefendi: bende diyorum benim kızkardeşimin burcu balık ama görmedin,yakın gözlüğünü evde mi unuttun güzelim P son kontörümdü kaçtım ben,arkamdan konuşmayın 09:50 sguclu: feliz cumpleanos kull ben de bugunden kutlamak istemezdim ama hafta sonu yokum ogrenciler beni bekler aa biz yarin kursta pasta yicez gel istersen kull benim gecmis dogumgunuyle seninkini de cıkarırız 09:50 byron: belki de bogadir venusun burcu bildim degil mi mod? 09:51 marin: addiction durumu yani guclu. e n'apalim boleyiz biz ; 09:52 llibra_elmirr: aa evet çelik haklısın sen aslansın beb modcum aslan 09:52 sguclu: arkadaslar tahminleri bilmiyorum ama koc u saydiniz mi ya da elendi mi bu şık 09:52 kull: guclu size iyi eglenceler yarin kursta, turkiyenin bi cok yerinde kutlamalar olcak zaten siz de kutlarsiniz orda artikin 09:54 remedios: kull nice senelere şimdiden ; , sguclu ilk ben dedim kocu deilmiş 09:54 majolica: kull bunu kaciramam yaslandinmi sen keh keh .little kull sendemi 09:54 sguclu: aa marin ben dun seni gordum taksim'de tam da kull'un tarif ettigi gibiysdin sıp diye tanıdım kull tarif icin de thanks yani 09:54 chameleon06: günaydın arkadaşlar 09:54 veceligesuverildi: sguclu o ilk başta elendi. 09:55 oztasyurek: "arkamdan konuşmayın" diye de tembih etti yaa 09:55 sguclu: selam majo rem ates burcu mu o da mi bilinmiyor? 09:55 marin: tarif eden kull diildi, pop'tu bu bir. ikincisi ben dun taksim'e gitmedim p uzgunum ; 09:55 onlymurat: günaydın arkadaşlar , yoklama hazırmı 09:55 byron: kurtlar imparatorlugu gosterime girmis arkadaslar kitabini okuyan var mi? 09:56 chameleon06: iredit 09:56 remedios: vece, le pacte des koçsss P 09:56 beowulf: slm 09:57 sguclu: ya tamam ya biraz balik hafizali olmak suc mu ortak harf de yok ama karismis hatlar 09:57 remedios: sguclu mod gizemli biri biliyon, simdi sallamaz ole seyleri atesmis suymus. P 09:57 idle: what r u all doing here? i mean, why are talking here? 09:58 veceligesuverildi: remimi sayımız gün gectikte artıyor. 09:58 maide01: gunaydın hepınıze nasılsınız 09:58 kull: rem tesekkurler darisi başına ne zaman bilmiyorum ama. majo evet oyle oldu bu sene yaşlanayım dedim her zaman yapmam ama sana yetişcem yakında 09:58 beowulf: making it far less expensive to attain greater richness and reach for a given investment nasıl denir 09:58 marin: guclu gidip konussaydin, merba marin felan deseydin bari p son kontor ama zaten 2 dakka var en fazla ; 09:58 remedios: idle, we're just addicted and cannot get rid of it! vece baska kim? 09:59 sguclu: selam beowulf hos geldin yok marin ben direk kactimdi zaten 10:00 marin: idle, we are all waiting for you. finally, you are here! how are you? 10:00 beowulf: arkadaşlar bana yardım edebilecek var mı? 10:00 marin: guclu isabet.! 10:01 beowulf: yok mu 10:01 hoedus: günaydın 10:01 remedios: beowulf, de ortaya cekinme, 10:01 gwindor: kull sen yoksa .wowww 10:01 maide01: var var sen soyle belkı yardım edebılırım sana 10:01 remedios: hoedus'cım gunaydın! 10:01 beowulf: making it far less expensive to attain greater richness and reach for a given investment nasıl denir 10:01 hoedus: amanın mediavel english literature çalışırken beowulf fırlayıp buraya gelmiş kabus görüyorum ben di mi 10:02 beowulf: niyekine sevmion mu beo'yu 10:02 gwindor: şimdi hediyede istersin utanmadan dimiP 10:03 hoedus: beowulf u seviyorum da gına geldi sir gawain den beowulftan 10:03 majolica: ohh olsun kull . goynegimediktirecegim cebi buyutem bari hoed selam .rem acaba hangi sarkılari aldın bende .meraklardayim . 10:03 beowulf: sende hoedus modundasın abi biz ona bişi dios mu 10:04 onlymurat: Daha genç olduğum günlerde, yorulmadan kilometrelerce yüüryebiliyordum. vece 10:05 hoedus: hoedus modu neki 10:05 beowulf: arkadaşlar şu kelimeyi çekinmeden dedim kimse oralı olamadı yeaaaooowww 10:05 sguclu: fiyatlari indirerek daha fazla kazanmak/daha cok kar elde etmek için ve soz konusu yatırıma ulasmak için /erişmek için 10:05 veceligesuverildi: only muratben halen yürüyebiliyom 10:05 kull: hoedus hosgeldin. gwindor bi zahmet 10:05 beowulf: düzeltiorum arkadaşlar şu cümleyi çekinmeden dedim kimse oralı olamadı yeaaaooowww 10:05 remedios: majo sadece 1 şarkı Green sleeves 10:05 chameleon06: adnuf neredesin 10:05 veceligesuverildi: ı could walk kms when ı was younger 10:06 chameleon06: ya ne kadar doğruymuş inandım şimdi 10:06 majolica: onlyy selam sen gene ceviriyle ugrasiyon bende gene normal cumleler saniyom. ole damdan dusergibi.gunaydin dedinmi sen bakim bana 10:06 sguclu: cok iyi olmadi ama gene de biraz mullakta kalmıs bir ifade gibi yani onunde ve ardinda nasil gelior cumleler 10:06 beowulf: making it far less expensive to attain greater richness and reach for a given investment nasıl denir 10:06 remedios: vece pm okudun mu? 10:06 kull: majo bugun yolladınmı şarkı gelmemiş. dün 2 tane geldi sadece ? 10:06 majolica: chame. 10:06 cuhela: selam 10:06 majolica: askolsu . 10:06 veceligesuverildi: remim diosum pm atamıyom sana bil neden .cünkü dolu .bipmlik yer acarsan çok mutlu mesut ve bahtiyaro lacagım 10:06 maide01: zenginlik daha büyüğü hedefine ulaşmak için ve daha az pahalı bir yatırım . sanırsam boyle cevrılıyo tam emın degılım 10:06 hoedus: günaydın kull 10:06 majolica: chame baska nickleri burda kullanma please. 10:06 beowulf: byee bayanlar baylar 10:07 remedios: vece mail at ; 10:07 sguclu: aa beowulf dur bekle bi dakka bile demedim heman yazayim deyu sen neler diyon ama dedigim gibi cok da icime sinmedi 10:07 cuhela: bu teknijke beraber kullanılan, işlenebilir en yüksek ayar olan 925 ayar gümüşle çalışmamız mı, yoksa bununla da yetinmeyip üstüne bir de altın kaplamamız mı? Nasıl diyebilirim acaba 10:08 veceligesuverildi: oki 10:08 onlymurat: I was able to walk for kilometres without getting tired, whan l was younger. . majo sorry . genel olarak slm vermiştim ama seni şimdi gördüm .günaydınn 10:08 atreides_666: hola 10:08 majolica: bugun sarki gondermedim . kull dur san dogumgunun icin bir jest yapiim remcime gonderemiyom bir turlu. 10:08 atreides_666: holaaa 10:08 beowulf: saol be sguclu valla oluom desem bi su verenim olmıcaktı 10:08 majolica: hadi iyisin only affedildin 10:09 remedios: 1005 remedios majo sadece 1 şarkı Green sleeves 10:09 moderator: beowulf; daha fazla zenginliğe sahip olmak ve verilen bir yatırıma ulaşmak için çok daha az pahalı yapmak olabilir senin çevirin. 10:09 beowulf: saolun maide01 ve sguclu valla oluom desem bi su verenim cıkmıcak anlaşılan 10:09 remedios: hosgelidn only 10:09 maide01: beowoulf cevırdım ıste asagıda gormuyomusun 10:09 majolica: holaaa ispanyadanmisin atreides. 10:10 beowulf: saol dedimdi ama ben şey yani ehem öhüm 10:10 kull: majolica sen bana gönder ben rem e de gönderirim. sarkiyla beraber bi de istek listesi gönder sen 10:11 sguclu: hola 10:11 byron: daha fazla zenginlik elde etmek ve belirli bir yatırıma ulaşmak için çok daha ucuza vermek olabilir beowulf 10:12 majolica: keh keh kulllll sendekileri gonder reme iste andre rieu yu faln cok guzeldir onlar reme hangileri gitti bilmiyomki 10:12 cuhela: anlaşılan burda geyikten öte birşey gitmez olmuş ben girmeyeli. 10:12 beowulf: saol byron 10:13 sguclu: hi only kolay gelsin ya bana kontor gelmis ben ne guzel btirip gidecektim simdi cope mi atilsin bu yavrular 10:13 oztasyurek: cuhela naptın 10:13 byron: bisey diil 10:14 cuhela: napalım kaan bir cümle vardı başedemediğim sorayım dedim, sorduğumla kaldım.sözlükten öte forum olmuş burası 10:16 moderator: cuhela ; is it our studies used with this technique using 925 carat silver which is the highest workable carat or covering it with gold by not contending with it? olabilir. 10:16 sguclu: aa cuhela beni asar diye karismayayim dediydimdi du bi hele 10:16 oztasyurek: öğle saatlerin yoğun olarak çeviri yapılıor ama daha millet afyon patlatma aşamasında 10:16 chameleon06: ne yapcam ya evde uyu uyu 10:17 kull: chame selam 10:18 byron: ya boyle acaip cevirilerle ben ugrasiyorum sanirdim sizinkiler daha acayipmis. Cuhela nerde kullanican bu cumleyi? 10:18 llibra_elmirr: ayhh kull ben sana 2 saattir nler yazıyorum sen burda şamatada hıı peki kull peki 10:19 veceligesuverildi: remim gmailin var birdene 10:19 llibra_elmirr: çay alıp geleceksin demek iyi afiyet olsun kull ne diyim ki sana ben ay kırıldım vallahi ayaa 10:20 cuhela: sumumda byron 10:20 cuhela: tşk ederim moderatör 10:20 chameleon06: selam kull dostum piknik yaklaşıyor e6tleri hazırlayalım usul usul 10:21 kull: chame kadro nasıl peki piknikte ilk 11 falan ? 10:21 oztasyurek: şimdi ben son 3 günde toplam 8 saat uyumuş biri olarak, neden bu kadar zindeyim ya, android miyim yoksa haberim yok 10:22 majolica: byee ben ayrılıyom gene . kolygelsinn herkese. 10:22 sguclu: bak isteyince oluyomus 10:22 sguclu: bye majo 10:22 chameleon06: kadro sen ve ben şimdilkikü 10:23 maide01: 0666 bende geleyım 3 kısı olalım 10:23 remedios: hşştt. kull ve de chame ; duymamış oliym. öztaş bişey de şunnara 10:25 oztasyurek: kızma rem, biz de senle bi takım kurarız kıskandırırız 10:25 llibra_elmirr: ben gidiyorum arkadaşlar herkese bye ühüüü ühüüü ne oldu bana yaa 10:25 chameleon06: her zaman yeni gelenlere açığız biz gel tabi 10:26 kull: hehe peki chame alternatif dogumgunu kutlaması gibi olur artik o da. gerci hava da inatçı baya ama 10:27 chameleon06: rem sana noluyo kuzum ya bi gün de ders çalışmayıver bak gözlerin bozulmuş P 10:27 ecuador: herkeşlere günaydın arkadaşlar. 10:27 kull: rem bu bi kere yapılan bişey degil ki, bizimki önaraştırma gibi olur sonra tekrar yaparız. aynı hataları da tekrar etmemiş oluruz hem hazıra konarsınız 10:27 remedios: oztas arkamızda cok kişi war merak etme yaw, hoedus, dagoyu da alırız, alonedarkin de war 10:28 kull: rem ders için mi gelmiyodun sen şimdi ? ben de bişey sanmıştım ya 10:28 chameleon06: the ecuador selam 10:28 remedios: kull ok canm, sana bişey demem de su chame sayesinde çıldırıciim P 10:28 chameleon06: sen de gel pikniğe 10:29 remedios: kull ders deiill master patlaması yaşıyom 10:29 chameleon06: rem bırak şu keçi inadını da gel işte 10:29 sguclu: reeem 10:30 kull: ya ben tezi perşembe vereceğim haftasonu ayvalıga dalışa gitmiştim valla. yine de yetişiyo. çarşamba bütün gece uyumadan tezi tamamladm perşembe sabah sunumdan 1 saat önce ciltleri bitmişti yetişiyo 10:30 sguclu: benim gonlum sizin takimda bizimki sizi gormus cok begenmis de hayirliysa. 10:31 remedios: ya kull biliyom, biz de bitimeyi bi gecede yaptıydık zamanında ama bu ole diil, hava da kotu zaten sguclu ef? 10:32 chameleon06: site elcağızlarımla kanat yapiim bi 10:32 remedios: sguclu cocuklar birbirlerini gorup beendiyse bize laf dusmez P 10:32 oztasyurek: o zaman bizim takım bunları sürklase eder sguclu akşam bekleriz, annenleri de al gel, hayırlısıysa olur bu transfer 10:32 kull: tez bi gecede bitermi canım atma sen de ben 1,5-2 ay uğraştım o programı yazıcam diye. sadece raporu kaynakları şusu busu 2 hafta falan sürüyo. formatını düzeltmesi 1 gece alıyo 10:33 sguclu: takim dediydim ama araya tel sapigim girdi ara acildi konu kapandi 10:34 xxcinlixx: viran olan bu gonlum senin oyuncagin mi 10:34 sguclu: ok ama annemler burda degil ben arkadaslarla takilsam olru di mi 10:35 remedios: kull ya hazırlaması işte anladın sen 10:35 remedios: ben gitmeli. gurusuruz 10:36 dirhelek: sguclu, yok caanim, sen zahmet etme hic, biz sana postaylan yollariz.ne gerek. 10:36 oztasyurek: sguclu olur takılırz ama bak ya ark.larından birini daha çok beenirsek takım olarak? kendi kısmetini de tehlikeye atmış olursun ama sen bilirsin 10:36 marin: hey sana diyorum yakisikli 10:37 sguclu: a bak bu daha iyi olur el degmeden eve paket teslim en temiz is sagol dirhelek 10:37 kucukhanimefendi: efendim marin söyle p 10:37 marin: kucuk dur plani bozma p 10:38 dirhelek: marin, bana mi dedin? 10:38 sguclu: ama bizimkilerden biri iddiali olabilir ama napalim iyi olan kazansin tamam ben onu tembihleyim cıkmadan yabanci takimlara gitme diye 10:38 kucukhanimefendi: kull dun gonderdiin şarkı için tsk.ler 10:38 kucukhanimefendi: dirhelek abi yakışıklı dedi atlamasana hemmen P 10:38 marin: dirhelek senden baska yakisikli var mi board'ta? 10:38 chameleon06: maide sen gelioısun dimi? 10:39 sguclu: marin sensin diya demiyorum ama cok sasirtkan bir insansiniz yani 10:39 dirhelek: ddoru soze ne denir, marinciim? dur bi de soole profilden. 10:39 marin: insaniz ben evet 10:39 marin: dirhelek 10:40 marin: bayiliyorum kendine bayilan insanlara 10:40 kucukhanimefendi: ya pardon ama ben dirhelek seni kız zannediyordum boardda pek rastlamadım sana ama, 10:41 kucukhanimefendi: marincim onlara narsistik diyelim biz,yani hastalıklı oluyolar birazcık P heheh 10:41 oztasyurek: öhmm biri bana mı seslendi? hani yakışıklı falan duydum da 10:42 marin: bayan zannedilen erkek uyeler kulubu kurulsun. advil ilk uye mesela. ; 10:42 maide01: 066 gelırım tabı ama once bı annemden ızın alım sımdı bılmedıgın yerlere gıtme dıyo ama sız tanıdıksınız bısı demez sanırsam ben bı soruyaım genede 10:42 dirhelek: kucukhm hane hatirlarsan, bir ay evvel fakir fekat magrur bi genc vardi? 10:42 kucukhanimefendi: öztaş bana seslendi marin,dirhelek gibi sende atlama yahu hemen p 10:42 marin: yok o raddede diil benim sevdiklerim. ; oztasyurek geciktin, dirhelek hizir gibin yetisti 10:42 dirhelek: yeni geldigimde biri elini opturmustu?kimdi o?kogus agasiyim ben felan demisti? 10:43 marin: dirhelek kesin benimdir ; eger bi baskasi yaptiysa da beni taklit ediyodur 10:43 cuhela: zevk sahibi'nin ingilizcesi nedir acaba bilen var mı 10:43 kucukhanimefendi: dirhelek dur çıkarıcam hindistan ya da çinle alakan var mıydı,atıyorsam kusuruma bakma yakışıklı mağrur fakir genç D 10:43 marin: bi de ben kogus agasiyim demem. muhtar'i tercih ederim p 10:44 domestos: yakışıklım mı gelmiş 10:44 sguclu: ben iradeli bir insan olmak konusunda yeni kararlar aldim bundan sonra cikolata yok abur cubur hic yok, board ; doktor gozetiminde 10:44 kucukhanimefendi: dirhelek ben koğuş ağasıyım dememişimdir,marin demiştir onu be P ben hanım ağa olayım p 10:44 dirhelek: buyrun, kucukhanimefendi de erkeg cikti,,ek yerimden catlamazsam iyidir yani,, 10:44 domestos: herkeslere selamlar.bu hafta kendime gelemedim ben bi türlü.en sonunda bitio ! 10:45 domestos: dirhelek her duyduguna inanma derim ben 10:46 sguclu: cuhela bekle biraz ok 10:46 marin: selam domescim basin nasil? 10:46 dirhelek: kucukhanm,,evet, cin,,,bilemiyom simdi, hatta bana cay felan getir diyede enseme de saplak atmisti,,unuttmadim da, nickler deisiyo.hesap sorulacak! 10:46 treebeard: benim için de tuhaf bi haftaydı domes,,bugun salı desen inancam yani selam 10:46 sguclu: hangi konuda diyecen cuhela 10:46 marin: sguclu artik tip bile bisey yapamamz p 10:46 kull: ben görmediğim hiç kimseye inanmıyorum artık marin sen erkektin di mi habrein var yani ? 10:47 kucukhanimefendi: dirhelek duyduuna hiç inanma gördüğünün de yarısına inan diyorum bende D buyur bakalım, domes merhaba bu hafta çabuk geçmedi bana da yaa 10:47 cuhela: "takı'larda zevk sahibi 10:48 chameleon06: maide ben de annemden izim alcam 10:48 kull: haftalar çabuk geçmesin ya askerlik bitiyo, ben rahattım böyle 10:48 kucukhanimefendi: nee marin ensene şaplak atıp çay mı getirmeni istedin senden p 10:48 cuhela: oluşur 10:48 dirhelek: kafam iyice karistirdiniz, zaten evrimde biraz rotarliyiz, neyse,,,,kactim,,,reveraaanss 10:48 cuhela: aman yannış oldu 10:48 kull: chame geliim mi ben izin almaya? inanmaz belki annen 10:48 kucukhanimefendi: kull abi ne kadar kaldı bitmesine 10:48 enigmaxxx: paça 10:49 oztasyurek: domes,sen kim için dedin "yakışıklım mı gelmiş"i? sen de hoşgeldin bu arada 10:49 chameleon06: iide birileri daha gelseydi ya 10:49 dirhelek: yaa, kucukhanimciiim, bilseniz neler cektim, bir gun de mapushanenin dusunda,,,hayir, hayiiir anlatamiyacaaam. 10:49 sguclu: high-browfikir ve sanat icin, discriminating zevk sahbi olan, zevklisb who has good taste-ama bu damakla ilgili gibi, bi de to dress with fine diye bir sey var takida wear oluyor ama bilmiyorm 10:49 oztasyurek: ayrıca son 3 günde toplam 8 saat uyudum ve yarın uzman yrd. sınavına giricem domes, yani yine sabahın köründe kalkıcam, bana haftasonu demeyin, bana haftasonu demeyin! 10:49 maide01: 0666 bıde pıjama sartmı yavv sımdı herseye ızın verse annem ona ızın vermes. annenden ızın alamassan ben alırım senın annenden ızın 10:49 treebeard: tasteful diyecem cuhela da bu kişi takıları yemiyodur di mi? 10:50 marin: kull yok yaw, bi an supeye dustum ama sonra netlik kazandi durum p dirhelek yok walla ben o kadar zalim diilim p 10:50 dirhelek: lafa tutmayin, kactim diyorum, 10:50 kucukhanimefendi: dirhelek bye,bi ara anlatırsın bize 10:50 cuhela: tşk'ler sguclu, trrebard 10:50 maviay: slms 10:50 marin: kull senin meslegin askerlik mi? yoksa vatani gorev olayi mi? 10:50 cuhela: *treebard 10:51 maviay: kucuk burdamisin hu hu 10:51 kull: has style in jewelery falan çok mu garip oldu? kucukhanım 31 temmuzda teskere ama benim 3 haftalık iznim var bi de. marin nasıl netlik kazandı doktor raporu mu aldın? 10:52 nesquik13: kalimera marin,kucuk,maviayyyyyyyyy = ve diger arkadaslar 10:52 sguclu: ben kaciyom simdilik dun gelen cevriye bir bakayim artik belki sonra ugrarim adios amigos 10:52 kucukhanimefendi: mavicim canım canım abi naber nasılsın çok özlemişim seni yaw 10:52 suildur: peah. meslek olmuş olay. para kazanılack bişi yane? 10:52 maviay: kalimera ness cim 10:53 maviay: kucuk valla bendesizleri ve kebablari ozledim 10:53 kull: chame maide geliomuş işte. marin askerliği sadece vatan için yapıyorum 1 yıl. benim asıl meslek bilgisayar müh. 10:53 chameleon06: pijama mecburi değil de ha,va böle giderse şemsiye mecburi olcak .sen anlar mısın mangal olayından peki salata yapabilirsin di mi? 10:53 maviay: kucugum bi tanem ne gruba mail atiyon ne msn geliyon asil se nerelerdesin 10:54 oztasyurek: domes burnuma bahar kokusu gelio ama sen yoksun ortalıkta? 10:54 kucukhanimefendi: mavi kebapı unut artık sen orda,aklına getirip de üzülme boş yere nes canım mrb,sui sui p 10:54 chameleon06: kull 3 kişiyle piknik mi olur ya 10:54 kucukhanimefendi: hee mavicim öle oluyor,msn de görüşürüz canım ya 10:55 maviay: kucuk oyle deme kebab girmeyen eve doktor girermis bana acilen adam akilli kebab lazim 0 10:55 marin: kull tuvalete gittim terbiyesizlestim yine ben p yeni gelenler hosgeldiniz 10:55 cuhela: tasarımcı 10:55 kull: chame herkesin işi çıktı bu haftasonuna anlamadım valla herkeste bi ödev bi çeviri falan 10:55 cuhela: yannış yere yazdım yine. 10:55 maviay: kucuk msnde goruselim biraz ya bak kaonutrlerim bitecek marin hosbulduk ablacim 10:56 maviay: kucuk iyiyki msn de goruselim dedik 10:56 kucukhanimefendi: ah canım nasıl gonderelim sana kebap burdan be güzelim marin lavaboya gittim diceksin kızıımm p gıccık olurum lavaboya gittim lafına da D 10:57 kucukhanimefendi: mavicim dur açıyorum hemmen 10:57 marin: kucuk bi de onun laabo versiyonu va ki, akillara zarar bi durumdur 10:58 maviay: ya tr deki kizlar boytle seyleri soylemeye utaniyor burda bi kiz direk cise gidecem dedi metrodan gelirken bende iyi halt edecen dedim icimden 10:58 maide01: 066 ben salatadan felan anlmmam bana hıc soyleme sen etlereı pısır kullda salata yapsın ben sofrayı hazırlarım artık bıde bulasıkları bana yıkatmayacanız tek basıma yıkamam 10:58 maviay: kucugum hafi bekliyorum valla ; 10:58 marin: ben kactim. size iyi sohbetler 10:58 chameleon06: maide olmazsa iki hafta sonra yaparız ama eminim ben yine birilerinin işi ıkacak 11:00 chameleon06: bu ankaralılar hep böle zaten bi toplanamadılar yaw aslında haklı izmirliler istanbullular vınnn vınnnn 11:00 maide01: 066 kaldımı sımdı ıyı madem bıdahakı sefere budefa annemden ızını nasıl alacam ben sımdıden dusunmeye baslıyım o zaman neyse hayırlısı olsun artık 11:00 suildur: mrb mide. 11:01 kull: chame ben ilk geldiimde direk ankara hakkında kararımı vermiştim. burda organizasyon zorr. bigün belirleyip yapmak lazım gelen gelir ama herkes te sallıyo birader. 11:01 suildur: off pardon. mrb maide. yazamadım adını özür dilerim. bak meraba diom ki hani sinir olmadıımı anla p 11:01 surrounder: küçük korktum ben kadirden 11:02 treebeard: soru radio curve ?türkçe karşılığı var mıdır? 11:02 maide01: suıldur mıde degıl yapma yavvv selam nasılsın.ya sınırlı degılım ben senın sınırler ne alemde 11:03 suildur: ben iyiyim. dünkü gibi hemen hemen. ekstra bişii yok. sadece yorgunum biraz uyumadım zira. 11:03 chameleon06: valla maide annenden izin aldıydan biz brunch yapcaz konutkentte sen de gel valla 11:03 kucukhanimefendi: sur abi cidden mi 11:03 chameleon06: pazar günü 11:04 beowulf: kull şu an nerdesin asker misin 11:04 suildur: levent. abisi dalga eğrisi olabilir. dalga derken yayın anlamında. elektromanyetik yayın. başka bişii gelmio aklıma. 11:04 treebeard: plastik bi üründe radio curve de ne ola?bunu üretenden başka kimse bilmez mi ki? 11:05 domestos: benim internetim düşüp duruyo.bi laf ediyorum, sonra düşüyorum 11:05 maide01: 066 adalet sıtesınde ısım var pazar gunu ınankı ama artık bıdahakı sefere ben cagırırım sızı buraya bak gelmem felan dersenız bozusuruz haberınız olsun. suıldur ıyı olmana sevındım 11:05 domestos: beowulf bana okula ilk başladıgım zamanları hatırlattın süper ! 11:05 llibra_elmirr: adana da buluşalım arkadaşlar ne güzel olurdu vallahi ben gelirim 11:06 kull: beowulf askerdeyim ankarada 11:06 chameleon06: ok kafama taktım yapacam bu hafta sonu 11:06 llibra_elmirr: yaaa adana dan sesliye katılımda bulunan saygı değer hemşerilerim bizde buluşalım yaa 11:07 beowulf: ankarada buluşsak 11:07 domestos: maide sen ashsin di mi. yazışın aynı o 11:07 kull: chame nedir son durum ? 11:07 maide01: bence buraya gelın hıc oralara gıtmeyın buralar daha ıyı 11:08 maide01: lıbra adana bıoze yakın sen gel ozaman bulusmaya ayarlarsak 11:08 kull: ash ashleyy diye bi nick almisti ama maideyi bilmiyorum 11:08 chameleon06: oralar nereler maide .kull yatar sanırım bu picnic 11:09 chameleon06: libra şimdi adananın sıcağını çektirme bize 11:09 suildur: domes ne alaka? D saolasın maide. yannız o dua işini hala çözemedim hadi hayırlısı. 11:09 veceligesuverildi: treem başını kaldırırmısın bir şöyle yukarılara dogru suildur nasılsın ? 11:09 kull: chame gelin gatada 100. yıl vadisinde yapalım pikniği 11:09 maide01: ya benı bı advıl e benzetıyonuz sımdıde baska bırı ben maıdeyım ya yapmayın kımlık bılgılerımı vereyım arastırın bende sasırdım ne oldugumnu 11:09 oztasyurek: buyrun ankaraya bekleriz, maide ora dediin nere? adanaya yakın? antalya mı? domes öyle lafı koyup gitmek var mı, düşüomuşmuş P 11:10 kull: ya libranın kaldıgı yerleri gördüm yannız süper tam deniz kenarı. aşçılar da çok iyi 11:10 treebeard: hemmen baktım vece 11:10 domestos: bence maide kesinlikle ash .eminim 11:10 maide01: mersın arkadaslar buyrun gelın sılıfke 11:10 chameleon06: gatada var mı öle kamelyalar falan ? 11:10 dirhelek: maide, baska ben biliyom, advil in bebek kakasi renginde montu var.Turkiye de iki tane, biri onda biri de eminonu de tombalaci muhittin de var 11:11 domestos: taş sen bi privine bak ööle konuş 11:11 beowulf: kull bende ankara da mebs okulundayım sen nerdesin görev ne 11:11 maide01: domes sende teyzemın kızımısın yanı bukadar emın oluyosun cok komık oldum burda ınankı 11:11 chameleon06: maide sen silifkede misin ? 11:11 suildur: idir çelik. sen nasılsın? 11:11 maide01: evet 066 ben bunu sana soylemıstım unuttunmu 11:12 domestos: maide komik ol tabii.ben de komik oluyom bazen 11:12 kull: ya ash te hep ı yazıyodu i yerine falan ama bilmiyorum. kamelya istanbulda görmüştüm en son chame belgrad ormanına gelmeden bi canlı ağaç müzesi var orda. burda güzel kır gazinosu var ankara manzarası 11:12 chameleon06: sen mi ankaraya gelcektin piknik için duyun angaralılar bakın arkadaş mersinlerden gelio siz şuradan şeetmionuz 11:12 suildur: domes. bak yine üstüme kalcak yapma lütfen 11:12 veceligesuverildi: tree bu arada kutun dolu canım.bi zahmet bi taneik daha yer acsan ya benim için 11:12 domestos: kull ben eminim 11:13 chameleon06: ash iraktaymiş iiymiş selamı varü 11:13 beowulf: kull burası beowulf bir msjım var almaya hazır mısınız tamam 11:13 llibra_elmirr: tamam yaa tamam siz ayarlayın bende gelicem ama yakın bir yerler olsun ok. hem adana da hava süper bu aralar çok sıcak değil ki hem hem aşçılarımızda var değil mi kull? 11:13 domestos: suildur sen rahat ol.senle ne alakası var.sadece ben eminim o oldugundan ama uzatmayalım istersen bak komik oluyomuş 11:13 maide01: 066 gelınmıyecek bi yermi ankara onu anlamdım nankı neyse siz geliyomusunuz buraya. kull gecen hafta bana advıl dedıler ve ıkı gun dalga gectıler kımın ne deddiğine aldırmıyuorum artık 11:13 kull: maide helal olsun valla gözlerimi yaşaşrttın millet dersleri falan bahane ediyo beo ben gatadayım ankarada 11:13 veceligesuverildi: neo lsun suildur koşturuyoz .dünden bir farkı yok bugünün.kaçtım ben görüşürüz sonra.herkese kolay gele 11:14 oztasyurek: maide ash olamaz çünkü ash izmirdeydi galiba, ben 12 yıl mersinde yaşadım maide, hey gidi hey, hemşehri çıktık iyi mi 11:14 chameleon06: unutkanlık başladı bende hayırdır 8- 11:14 domestos: hıı kesin ıraktadır.ben de zimbabvedeyim, öperim hepinizi 11:14 suildur: ben gidiorum. hiç bişiile alakam yok. karışmıorum da. 11:15 erastis: slmlar herkese ne var en yok? keyifler nasıl? 11:16 maide01: domes tarafından öpüldünüz bu büyük bir seref bence herkese nasıp olmaz neyse. hıc ugrasamam domes senle advıl vakasını yenı atlattım 11:16 chameleon06: keyifler nasıl olsun eros havalar baydı yani 11:17 treebeard: vece hele sen de kaldır şööle başını sağ yukarılara dooru 11:17 erastis: chameleon haksız değilsin ama benim de tam terine nasıl gezesim nasıl konsere gidesim var anlatamam! ama kimse uygun değil 11:17 domestos: maide advile hiç benzemiosun bi kere.advil zekice konusuyo çünkü 11:17 chameleon06: maide ben mersine en son 5 sene önce ağustosta geldim 8 kilo verdim süper bi yer doğal sauna bi de 1 sene önce serbest bölgeye gelmiştim 11:18 treebeard: yer de açtım sana.şööle rahat bi yer box da vece. 11:18 oztasyurek: maide bak burda seni yatıştıralım die hemşehri çıkıorum senle, sen hala domesle uğraşıosun dünyanın çivisi çıktı arkadaş nerde eski hemşehri muhabbetleri, misafirperverlik. 11:18 chameleon06: konser var mı bu aralar geçen haftayı ben full geçirdim her gün konserleü 11:18 kull: ben en son gecen temmuzda mersin ve adanada tatil yapmıştım kız kalesinde. güzell bi yer 11:19 wladamir: arkadaşlar merhaba şu cümleyi çevirmeye yardımcı olabilirmisiniz 11:19 maide01: domes ben advilim demedım benzettıler dedım sadece ay cok komık oldun suan tartısacak degılım senle ıstersen tel felan vereyım sana yada suan bulundugum yerı gel kontrol et bıde bunla ugrasmak ıstem 11:19 veceligesuverildi: senden hızlıyım treemyaptım bile valla.birde sen yap aynını 11:19 chameleon06: eleni neredesin sen ? 11:20 erastis: chameleon hadi ya! ben dogru duzgun atraksiyona giremedim bu yıl kahroluyorum bu akşam itu de morveotesi kurban ve cilekeş var ama gitcek kimsem yok 11:20 kull: chame neler var bu aralar ? 11:20 domestos: maidecim evet evet.bence de öyle. 11:20 beowulf: vay eski dostum vladimir are u still waiting for godot 11:21 oztasyurek: haydaaa ark.lar ortamı gerdiiniz konuya bakın yav ben de marilyn monroe'yum ilgilenenlere duyrulur ; domes sen prv bak bakiim, maide sen de hemşehri muhabbeti yap benle bakiim, of yaa 11:21 maide01: tasyurek nasılsın bakım gelırsen buyur memleketini özlemısındır . 066 dogası artık guzel degıl oyle ama hala hayat var mersınde. domsecik artık senle ugrasmıyorum bıle hadı canım sagdan sagdan 11:21 chameleon06: mor ve ötesi geçen hafta ankaradaydı onu biliom kardeş tek başına git ne yapcan konserde yanında birini git yat çimlere al eline içkini ohhh 11:22 kull: ya ash olup olmaması farkeder mi ashse bile belki bilinmesin istiyodur degilse de zaten problem yok ki 11:22 remedios: domeezz! ooğğlluum! P 11:22 maide01: tasyurek neresindensin sen bakim gecen ıkı k 11:22 chameleon06: hayat mı var evet o acıları yeyince birden hayatın anlamını anlıyor insan 11:22 kull: ama ı yazması ve 0666 ash gibi o ayrı 11:22 erastis: itu konserine gidecek rock, bira ve muhabet seven arkadas aranıyor! son carem 11:23 remedios: eras ben orda olyadım gelirdim 11:23 erastis: rem sllmlar guzel insan nbr? 11:23 almond: erastis konser hangi kampüste ? bu arada slm 11:23 oztasyurek: içindenim maide hey gidi gençlik yıllarım, oralarda geçti hep, harcandım gittim küçük bir kent kasabasında. 11:24 kull: eras süper olurdu istanbulda olsaydım. geçen hafta mesela 11:24 maide01: kull bak aynı seyı sanada soyluyorum tel felan vereyım arayım aaaaaaa ayıp ama yaptıgınız . 11:24 moderator: 1119 wladamir arkadaşlar merhaba şu cümleyi çevirmeye yardımcı olabilirmisiniz / cümle nerde? 11:24 erastis: almond maslak kampusundeymiş akşam 6da başlıyormuş biletler 15. 11:25 kull: maide dedim benim için farketmez ash te olmayabilirsin ben öyle bişey iddia etmedim 11:25 domestos: 11:25 erastis: benle olmak isteyen ama sehir farklılığından olamayan tum arkadaslara sevgilerle tesekkur ederim 11:25 almond: teşekkür ederim orda olucam 11:25 remedios: saol eras. hoca su bneim veremediğim odevin notlarını aciklamış! master'in patladiğinin resmidir ühühü ağliym şimdi. koşarak kendimi yataama tiym hatta, uyku hapı içiym. 11:26 oztasyurek: abi bu boarddaki sen şu musun bu musun muhabbetini hiç anlamıorum, o olsa nee olmasa nee, oysa ve bunu sölemek istemiosa öğrenseniz nolacak, o diilse zaten birine saçma bi ısrardan başka bişe diil 11:26 dirhelek: moderator akinti cok hizli burda 11:26 wladamir: arkadaslar bi cümlem var cevri yapcek war mı? 11:26 sguclu: hi guys 11:26 moderator: kesecem biraz sonra akıntının hızını ben. 11:26 kull: remedios master patladıysa boşver gel pikniğe 11:27 maide01: yanı ben bütün alternatıflerı ortaya bıraktım ıstedıgınızı secebılırsiniz ozellıkle domes sen buyur bak madem bukadra güvenıyosun ararsın merakın gıder ben burdayım . kull sende 11:27 sguclu: yok girmiyecem kapidan bakip gideyim 11:27 moderator: 1126 wladamir arkadaslar bi cümlem var cevri yapcek war mı? / yaz diorum cümleyi diorum beklioz diorum. 11:27 dirhelek: mod 11:27 byron: wladamir cumleyi yazsana 11:27 erastis: rem ucundan toparlanıp tutulcak yanı yok mu? 11:27 dadasmir: haa 11:27 sguclu: annem sizde varsa emigration ile immigration arasindaki farki istiyor 11:27 wladamir: the third dimension vill be exploited to the full, with unmanned aerial vehicles providing a range of capabilities 11:28 chameleon06: rem geldi şimdi debi daha da hızlanır bakın bakın gelio sel oldu 11:28 hindistandaki_genc: Slm 11:29 erastis: emigration mülteci durumunda olmak immigration göç etmek. yanılıyormuyum borad? 11:29 chameleon06: sen o kadar ders çalış başarama git uyu rem. bi daha da uyanma P 11:30 domestos: ben bişey demiorum artık.isteyen istediğini yapar ama tepki vermek de hakkım.özürler 11:30 erastis: board yazamayan spelling ozurlu insan sen kurban dinlesen kaç yazar sert özeleştiri 11:30 kull: insansız hava araçlarının sağladıgı çok geniş yeteneklerle üçüncü boyuttan en son noktasına kadar yararlanılacaktır 11:31 sguclu: emigration da vatandaslik hakki olmadan sadece siginma anlami var di mi immigration da calisma hakkı var ama sure kisitli bu da di mi 11:31 jessie: emigration is the act of leaving a country with the intent or hope to settle in another but immigration immigration is the act of entering a country with the intention of staying there permanently 11:32 treebeard: üçüncü boyutta olağanüstü boyutta,çeşitli seçenekler sunan araçlar kullanılacak.tam olmadı gibi 11:32 byron: wladamir,. bence soyle " üçüncü boyut, bir dizi olanak saglayan insansız uzay araclarıyla tam kapasitede kullanılacak" 11:32 erastis: sguclu vocabulary açılımlarına surukleyip beni benden aldın var ya helal olsun diyorum 11:32 sguclu: eras thank you bosver yaziyi zamana birak kurban dinlemeye devam et 11:32 remedios: wladimir sole ortaya 11:32 treebeard: hiç olmadı. hatta 11:33 wladamir: the future infantryman will become much more of a sensor or a caller for effect than the deliverer of firepower through crew served or hand held direct fire weapons 11:33 moderator: 1127 wladamir the third dimension vill be exploited to the full, with unmanned aerial vehicles providing a range of capabilities/3. boyut çok yetenekli mürettebatsız hava araçalarıyla kullanılacak 11:33 sguclu: ya ama bu kelimelerden nefret ediyom ezberliyom soonra uzun sure geciyo gene unutuyom sooonra gene karsima cikiyo ben ne yapayim 11:33 remedios: ohoo. benim cumle kitlenmiş ya pardon. 11:33 wladamir: arkadaslar bide bu war cok saolun ya öbürü için 11:34 remedios: kull geliyorum pikniğe ne zaman? 11:34 treebeard: sööle wlad, bu sefer ozenli yapacam. 11:35 remedios: eras hocaya mail attım, hocamm ben onu pztesiye sanıyodum die yalan soyledim napiym ya amaaani piknik ne zaman hşşt 11:35 wladamir: 11 33 e bak orda duruyo 11:35 sguclu: jessie settle amacıyla gidince de surekli diye gidiliyo degl mi yani o zaman ikisi de surekli 11:35 hindistandaki_genc: Bir saat cami aradim , Her yer tapinak camii yok. 11:36 beowulf: ne lem bu hep wladimir sana mı çalışcas git godot u bul olum öle gel buraya hade hade 11:36 wladamir: tree board gönderdim the future la baslıyo 11:37 wladamir: gel beraber beklyelim godot u istersen 11:37 kull: rem ciddi misin? duygularımızla oynamıyosun di mi 11:37 remedios: treeboard . ! zuhuhuahaha P 11:37 sguclu: arkadaslar peki simdi bu farki kelimelere dokelim "emigration and immigration policies" diyecegim mülteci ve gocmen politikalari mi olsundu 11:37 erastis: rem iyi etmişsin, ogrenciye zeval olmaz boş ver ne biçim bi laf ettimse 11:37 wladamir: beowulf kafamı bozma bakkk gelirim oraya 11:38 remedios: kull walla umurumda diil ama nu haftasonuna beklenmedik bi plan çıktı ; biliyon ya. ehe 11:38 suildur: wladamir. geleceğin piyade askeri ateş gücünü çok personelli veya elle taşınabilir ateşli silahların sevk ve idarecisi olmaktansa daha çok bir sensör veya destek çağırıcısı olacaktır. 11:39 kull: son kararın ne remedios ? 11:39 byron: gercekten guzel ceviri suildur 11:40 suildur: geleceğin piyade askeri ateş gücünü çok personelli veya elle taşınabilir ateşli silahlar vasıtasıyla sevk ve idare etmektense daha çok bir sensör veya destek gücü çağırıcısı olacaktır. doorusu bu! 11:40 wladamir: even the lowest tactical levels, short range and micro UAVs, linked to smart indirect fire systems, will provide battlegroups witk lethal organic indirect firepower as the decisive 11:40 remedios: hoca en kısa zamnda yolla odewi demiş, ya uff. yine bana husrann. böğk. 11:40 suildur: sanırım şu an bunu çevirebilecek bi ben vardım burada p 11:40 wladamir: weapon of choice 11:40 remedios: kull benden başka kardişler de war gelemicek, sorumluluğu onlata atıyom D 11:41 suildur: oo kardeşim burası savaş harekat merkezi veya birifing salonu deil ki wlademir D 11:41 wladamir: 11.40 taki kim cevirecek 11:41 wladamir: decisive il bitio ama dewami weapon of choice 11:42 wladamir: ya bi yardım et ya cok ii gidion 11:42 treebeard: wlad suildurun uzerine bişi denemedim artıkın.zaten annadım ki bu tarz da bi zaafım var .rem? 11:42 erastis: ispanyolca seni seviyorum nasıl denir yaw? 11:43 remedios: tree kulisten deyin ne diyceenizi zira niçün guldunuz 11:44 byron: en düşük taktik seviyelerinde bile kısa menzilli ve hızlı dolaylı ateş sistemlerine bağlı mikro UAVler savaş gruplarına ölümcül organik dolaylı ateş gücü saglayacak 11:44 byron: wladamir ben soyle yazdim "en düşük taktik seviyelerinde bile kısa menzilli ve hızlı dolaylı ateş sistemlerine bağlı mikro UAVler savaş gruplarına ölümcül organik dolaylı ateş gücü saglayacak 11:44 remedios: hable con ella konuş onla dimek, ordan çıkartısın eras P 11:45 wladamir: byron cok saol ya harikasın 11:45 erastis: esta ultima noche de harika bir gece demek ama ordan çıkmıyor be guzelim bu bambaşka bi dil ingilizcedeki mantıktan hareket edemiyorsun ki anasını satayım 11:46 kull: rem sana da güven olmuyo be ödev mi yapcan şimdi hsonu 11:46 erastis: mi gusto hoşlanıyorum, amor sevmek fln ama kuramadım catıtyı catamadım anlayacağın msj atıyorum yarım kaldı yaw 11:47 moderator: Te quiero ispanyolca seni seviyorum diye hatırlıom ben. 11:47 remedios: eras kesin dandik bi sitede wardır bu seni seviyorumun 100 bin dildeki hali 11:48 suildur: yanlış gibin 11:48 treebeard: evet rem.var boole site heralde.bi yerde gozume carptı ama . 11:48 remedios: kull haftasonu baska işler war ehi hem bu hafatsonu yağmur yağcak cok ciddyim 11:48 moderator: Te amo diğer bir alternatif olabilir. 11:48 hindistandaki_genc: okullar 10 haziranda'mi kapaniyor ? 11:49 kull: hmm başka işlerin 24 saatle ilgisi var mı remedios ? 11:49 moderator: 1145 erastis esta ultima noche de harika bir gece demek ama ordan çıkmıyor be guzelim bu bambaşka bi dil ingilizcedeki mantıktan hareket edemiyorsun ki anasını satayım/bişey satma bi daha! 11:49 byron: ya bu piknik olayi hangi kentte, kopeklerimi getirebilir miyim? 11:49 erastis: moderator gracias mucho! diyorum, ispanyaya gidişi olan ama donusu olmayan business class tan bi bilet yolluyorum size efenim iyi yolculuklar 11:50 remedios: Te quiero = Te Amo = I love you 11:50 erastis: peki tamam satmam, kufur olsun diye dill lafın gidişatı bakımından soylemiştim sorry. 11:50 bubuuuu: te amo spanish 11:50 remedios: eras su siteye bak da yarıl http//www.6dtr.com/1.php?dosya=SENISEVIYORUM burdan aldım ehe 11:51 dirhelek: seviyeli bi iliskimiz var de, anlar o! 11:51 remedios: dirhelek 11:52 wladamir: tanks will be increasingly lethal and will continue to be important in some operations,not least from a force protection perspective and as a powerful statement of intent, but their predominance will 11:53 wladamir: fade as attack helicopters and UAVs proliferate with deadly links to a range of lethal indirect fire capabilities 11:53 wladamir: bu cümle bayagı uzun cevirebilen habiden helal olsun 11:54 wladamir: 11 52 de baslıoo 11 53 te dewam edio 11:54 premiere: wladamir.gaza gelmeyiz.selam herkese. 11:55 byron: wladimir cevirirsem ne alcan bana? 11:55 veceligesuverildi: prem 11:55 erastis: merhaba premiere. 11:55 wladamir: byron ordamsın 11:57 byron: burdayim sanki kivirmak uzereyim 11:57 premiere: tanklar gittikçe öldürücü olacak ve bazı operasyonlarda önemli olmaya devam edecek, korunma perspektifli değil güç amaçlı ve hakimiyet amaçlı olacak.neyse.yoruldummerastis selamm nbr? 11:58 sguclu: eras arkadaslar da cevap vermis ama ben den size kiyak "te quiero con todo mi ser" seni butun benligimle seviyorum demek belki lazim olur 11:58 premiere: veçelik.selam nasılsın görüşmeyelii? 11:58 sguclu: bence kuru kuru te quiero'dan cok daha etkili 11:59 erastis: prem iyi sayılırım, senden? hangi festivale gidebilirim diye araştırıyorum sguclu sana da mucho gracias emin ol lazım olacak gunun birinde 12:00 sguclu: eminim zaten 12:00 veceligesuverildi: bomba gibiyim prem bugün .herşey tıkırında.sen nasılsın ? 12:00 sguclu: iyi sanslar aman dikkat et de hak edene soyle havada kalmasin lafin sen de ortada. 12:01 byron: tank, giderek artan bir şekilde ölümcül olacak ve bir güç koruma amacını yitirmemek kaydıyla ve niyetin güçlü bir ifadesi olarak bazı operasyonlarda önemini korumaya devam edecek; 12:01 byron: ancak saldırı helikopterleri ve UAVler, bir dizi ölümcül dolaylı ateş kapasitesine bağlı olarak yayılırken tankların hakimiyeti azalacak. 12:01 premiere: erastis.benden de iyilik sayılır.festival haftaları yakındır yaz geliyor, akm'de de var mı bu günlerde bilmem. 12:01 kull: herkese afiyet olsun arkadaslar 12:02 remedios: tanklar giderek daha da öldürücü olacak ve bazı operasyonlarda önemi gittikçe artacak, bu sadece güç muhafazası açısı ve amacın etkin bir biçimde ifade edilmesinden değil, aynı zamanda hücum helikopte 12:02 remedios: hücum helikopterleri ve UAVler birçok öldürücü dolaylı yangın olasılıklarına sebep olurken güçlerini zayıflatmasından kaynaklanacak. 12:03 remedios: ne dedim ben 12:03 premiere: veçelik.süper!. patlama ama birine, olur ya kızgınlıktan bir kaza çıkar. 12:03 remedios: bu doğru 1201 byron ancak saldırı helikopterleri ve UAVler, bir dizi ölümcül dolaylı ateş kapasitesine bağlı olarak yayılırken tankların hakimiyeti azalacak. 12:04 premiere: kull.sana da afiyetler. 12:05 byron: wladamir bunlari bize cevirttin sen okuyomusun? yoksa haybeye mi yapiyoz 12:05 erastis: aa converse unifest 4 haz.'a ertelenmiş havakoşullrı nedeniylen!bak şimdi ertesigun final var oldu mu!yani yapılır mı bubananyse istiklalin yolları gorundu yar yar yar.beni ancak kemancı paklar 12:06 premiere: neyse.sohbet güzeldi ama.bir arkadaşım yemeğe davet ediyor.kırmayayım onu afiyet herkese.bye. veçelik 12:07 erastis: gule gule prem cabuk kaçtın ama olsun. gorusuruz. 12:07 suildur: katılmıorum bu taktik öngörüye. çünkü helikopterin de ilacı hava savunma sistemleri ve avcı uçakları. koruyucu hava destekli tank operasyonu gelişebilir atak helikopterlerine karşılık. 12:08 treebeard: ne guzel.biarkadaşım da beni davet etti ben ayrılamıyorum premiere 12:08 veceligesuverildi: afiyet olsun prem 12:08 remedios: size bişey soliym mi? ben gmail kapasitemin %60ını kullanıyomuşum ! 12:08 treebeard: yemekçilere afiyet olsun 12:09 remedios: evet olsun bal ve ve de şeker de olsun. 12:09 erastis: rem 22gblık mailın yuzde altmışını nasıl doldurdun be yavrucum? mp3 mu yukladin= 12:10 remedios: walla galiba ole olmus eras dumur oldum yaw. 12:10 byron: ya gmaile nasıl register oluyoz register kismini bulamiyorum ben 12:12 remedios: byron walla ben invitationla aldımdı istiyosan yolliym sana, pm at amil adresini 12:13 remedios: bi de bu byron bana "efenim, hamfindi biyroonn" gibi geliyo. 12:13 hindistandaki_genc: arkdaslar sanat seven varsa aranizda bu adrese mutlaka girmeli 12:13 hindistandaki_genc: http//extra.waag.org/users/aske/moviez/sicaf_sand.wmv 12:13 domestos: hangi adres hntligenç 12:13 remedios: hindistanlı gecen gun kredim bitti gene sicaf mi? 12:14 dirhelek: hindist.gencselam, 12:14 remedios: domezim cok guzel bisey, kumla resim yapan elamn war ya onun kısa gosterisi 12:14 erastis: rem 3 aydan fazladır kullanıyorum halen invitation kısmı açılmadı bende sen de ne kadar surede verdiler? 12:14 dirhelek: severim, ne ile ilgili o? 12:14 remedios: ayrıca pm okudun di mi, gec oldu kusura bakma yaw 12:15 blueoyster: faferf 12:15 idle: kumla resim yapan kişi değil mi? sicaf yapan kişinin adı mı? 12:15 blueoyster: sadf 12:15 remedios: eras ilk gun! nasi olmaz yaw hayret. 12:15 hindistandaki_genc: dirhelek selam. Naber. remedios ayni video ama mukkemel bir gosteri !domestos asagida verdigim adres ! 12:15 dirhelek: herkes gormus anlasilan, ben haric 12:15 remedios: eve idle amcanın adı/soyadı sicaf cok guzel yapiyo eleman 12:16 remedios: dirhelek sen o sirada cuzdani calinan tonton teyzenin hirsiziyla ugrasiyodun dogaldir, zor halk kahramanı olmak 12:16 obarey: herkese merhaba 12:17 remedios: selam obarey 12:17 idle: evet ben bir gösterisini izlemiştim sadece 12:17 wladamir: in offensive operations,we can expect to engage dispersed, well concealed and protected targets- and this will have implications for our own equipment organisation and tactics 12:17 wladamir: bunu cevircek var mı arkadaslar 12:17 wladamir: bi el atarsanız sevinirim 12:18 dirhelek: remyok, ben o ara vergi iadesini yatiriyodum, kuyruga girmistim 12:18 hindistandaki_genc: dirhelek Sende gormeye ne dersin 12:19 weird: merhaba arkadaşlar, çevirirken çuvalladığım bir cümlem var yardımcı olabilir misiniz? 12:19 remedios: dirhelek ya delisin sen 12:19 weird: Normal olarak uluslararası turizm gelirlerinin GSMH’ya oranının üç katı kadar bir gelirin, iç turizm hareketlerinden sağlandığı tahmin edilmektedir. Waiting for your helps 12:20 bubuuuu: sizce orkut mu yahoo360 mı ? hangisini tavsiye edersiniz 12:20 dirhelek: h.genc evet ya, onun eksikligini hissetim bir an, bakicam 12:20 remedios: o ne icin bubu? bence 360lı olan ama 12:21 remedios: herkese afiyet ola kuzular grousuruz 12:22 hindistandaki_genc: remedios Ee tabi insan bu kadar gurbette kalinca deliriyor 12:22 dirhelek: afiyet olsun, yemege gidenler, rem0 12:22 bubuuuu: oda aynı orkut gibi çalışıyormuş ama kullanan varmı merak ettim nasıl orkut yavaşmış doğrumu, ? 12:22 advil: bence yonja 12:23 weird: immediate help please ; i beg 12:23 advil: sırf türk hem 12:23 bubuuuu: neyse be kaçtım,bilen varsa bana .m. tabilirmi sonra,? 12:23 dirhelek: h.genc haziranin 15 inde kuzey 32 enlemine dooru, yukari bi bak, sana el salliyacam.ne istersin memleketten? hee? 12:24 hindistandaki_genc: weird bosuna beklme tercumanimiz yemekte ! 12:24 bubuuuu: size afiyet olsunn birileri yemeğe gidiyo galiba bendeaçım ama ders başlıyo 12:24 bubuuuu: hadi kaçtım bn 12:24 weird: saol genc 12:24 hindistandaki_genc: helek sadece bir parca ekmek. 12:26 wladamir: in offensive operations,we can expect to engage dispersed, well concealed and protected targets- and this will have implications for our own equipment organisation and tactics 12:26 dirhelek: h.genc kuru ekmek ha> 12:27 oztasyurek: ark.lar ben yemeğe kaçar, herkese afiyet bal şeker olsun, löp löp et olsun D 12:28 dirhelek: olsun oztass.hatta selulit olsun,,, 12:28 erastis: nyse ben de kaçayım bari, yemeğe cıkan herkese afiyet olsun. ben de kendimle takılcam bugun oyle gorunuyor. herkese iyi haftasonları. 12:28 hindistandaki_genc: Burasi cok sicak 46 derece var ! elektiriklerde kesik. Allahtan guc kaynagim var, Ama clima calismiyor. Tek basima kaliyorum helek 19 milyon insanin icinde. TEk turkum , ibrahim tatlises'den tek tek 12:29 oztasyurek: örgghh dirhelek, ben yemeğe gidiorum diosun sen selulit diosun. 12:29 maide01: afıyet olsun bakım hemserim sana 12:30 hindistandaki_genc: wladamir Ingilizce ceviri yapacak arkadasimiz su anda burda yok. Aradigin kisi kapsama alanin disinda. Lutfen bir sure sonra tekrar deneyiniz. The person you have call can'nt the which at the moment 12:30 dirhelek: h.genc,, ayni durumdayim,ben h.kong da jess, bide pekin de sayin buyukelcimiz.ama klimanin olmamasi korkunc! e nasil dayaniyorsun? 12:31 oztasyurek: tşk ederim hemşerim, oralardaki yemeklerin yerini tutmuor bunlar ama idare edioruz işte 12:31 maide01: tutmaz tabiki orayla burası birmi canım. 12:32 dirhelek: hangi sehirdesin, h.genc? daha once soylediysen unuttgum icin ozur dilerim 12:32 hindistandaki_genc: dirhelek soguk su icerek. Karnim fena halde ac. Temizlikci kiz'da gelmedi. mutfakta pis. Off off pizza hut'da cok pahali. Mc donalds cok uzak. Dominos pizza'nin yerini bilmiyorum 12:33 hindistandaki_genc: dirhelek eskiden newdelhi'deydim ama bir hafta once pune'ye tasindim. Universitemin camplari dolayisiyla 12:34 dirhelek: h.genc burayi tarif ettin sanki!koca boceklerde varmi?kesin vardir 12:34 treebeard: saldırılarda,dağılmış,iyi gizlenmiş ve korunan hedefleri bekleyebiliriz, bu da kendi ekipman organizasyonlarımızda ve taktiklerimizde bizi değişikliğe/gelişmeye/sonuca götürür.eksik oldu.iyi olmadı 12:34 dirhelek: pizza hut konusunda haklisin, burda hersey ucuz ama pizza hut fiyati turkiyenin iki kati anlamiyorum neden? bi de her gun tika basa dolu. 12:35 hindistandaki_genc: dirhelek o kdar da deyil oturdugum yer duplex vede ustelik en ust kat. Ama su anda masamin ustunde bir tane orumcuk var 12:36 dirhelek: punegordum haritadan, mumbai e yakin, bizden daha guneydesin, Allah sabir versin diyorum da baska nbir sey demiyorum, 12:36 hindistandaki_genc: dirhelek dun aksam dayanamadim acliga gittim puzza huta 250 rupee tuttu yaklasik7 $. Ogrenci adama cok 12:37 byron: Ben karnimi doyurdum arkadaslar herkese bone petite 12:37 advil: dirhelek sizin pizza hut sizi kazıklıyor o zaman ben shanghaida supreme pizza orta boy iki çorba ve iki prtakal suyunu 125 yuana yediydim 12:38 dirhelek: valla burda bocek dolu, soyluyorum, guluyorlar"ne var bunda?heryerde var diyorlar" 12:38 hindistandaki_genc: dirhelek mumbai'yi biliyormusun. Dunyadaki cehhennem pune olsa gerek nem orani yaklasik 100%. advil orasi shangigahiadadada burda nufus milyardan fazla ! 12:40 dirhelek: advilburda da ayni fiyat,ama bura olculerine gore pahali. turkiyede mcdonalds ile pizza hut birbirine yakin fiyatlarda, burda bigmac mernu 18 yuan, pizza hutta yersen 100 yuan civari,, 12:40 dirhelek: yani bura olculerine gore pahalli 12:40 advil: yok ben türkiyenin iki katı diyince lafa atladım yok öyle bişi yani 12:41 treebeard: ben de acıktık ya.dirhelek,,biraz c**kroach bulayım depodan biraz da blackbeetle,,sonra kızartıp çıtır çıtır yiyim mmm 12:41 dirhelek: 125 yuan=15 $ bence pahalli 12:42 hindistandaki_genc: Dun jetli'nin bir filimini seyrettim kopek eti yiyorlardi ! Sanada banada allah kolaylik versin . mc danolds turkiye;ye gore cok daha ucuz, ben iki milyon'a 5 tane hamburger yiyorum burda. 12:43 treebeard: bizim yurtta da moğollar vardı.kurutulmuş köpek eti getiriyolardı memleketlerinden.sonra afiyetle yerlerdi . 12:43 dirhelek: tree.afiyet.stoklarin azalirsa takviye ederiz, 12:43 advil: bir de çindeki mcdonalds da cola üzerinde bu tadı seviyorum yazıyor du 12:43 treebeard: ok dirhelek.ben depoda bulamamam olasılığına karşı evden getiriyom biraz zaten 12:44 dirhelek: mcdonalds 18 RMB=2.1 $ ediyor,burda da ucuz ama kullandiklari baharatlardanmidir nedir, hos degil 12:44 chameleon06: bomb blast at a Muslim shrine in Pakistan's capital Islamabad has killed at least 14 people and wounded many others, according to police. 12:45 dirhelek: advil halen yaziyor o iceceklerin uzerinde gordum, gozlerim yasardi, 12:46 advil: ona bakarsan en pahalılarından biri istanbul restaurantdı çinde orada 300 yuan hesap verdiydim 12:46 hindistandaki_genc: advil o oyle deyil. Iste bunu seviyorum slogan Seviyorum hindistani o beni sevmesede ! 12:46 weezeea: siz nerdesiniz? 12:47 advil: ama çinli garsonun ağzından çoban salata kelimelerini duymak süper bişi 12:47 weezeea: çinde falan mı 12:47 dirhelek: kopek etini kuzeyde yiyorlar ve genellikle kore liler ve mogollar, burda yilan, kurbaga ve adini bilmedigim pek cok acaip deniz yaratigini yiyorlar.vatos var bildigimelektrik carpani yiyorlar 12:48 weezeea: siz suanda çinde misiniz? kaygısızlar ! 12:48 dirhelek: advil yani sen cin e kadar gel, ondan sonra da az kuru az pilav mi yedin yiye yiye,,tuuuh sana,,, 12:49 sguclu: pakistan ın baskenti İslamabad'da ki müslüman ibadet yerinde/camide bomba patladı; en az 14 kişi olurken polis kayıtlarina gore cok daha fazla da yaralı var 12:49 dirhelek: weeza evet 12:49 weezeea: öğrenci misin yoksa iş falan mı? 12:49 hindistandaki_genc: chameleon06 bize ingilizce sitelerden kopy paste yapma ben evdeyim weezeea .dirhelek solucan da yiyorlar dimi , haberci diye bi programda gormustum. Hamam bocegi cekirge, butun pis bocekleri 12:49 sguclu: ya chame ben gordum hemen atladım yoksa bu zaten turkceden ingilizceye mi cevrilecekti ? 12:49 byron: ya arkadaslar kopek etinden bahsedip durmayin ya. Benim iki tane kopegim var. Icim bir hos oluyor 12:49 advil: bu 12. güne falan tekabul ediyor dirhelek. üşenmiştim garsonlara kırk saat laf anlatamadığımdan beefli noodles yemek zorunda kalmaya 12:51 hindistandaki_genc: advil harbiden biliyorlarmi coban salatayi !. Ne guzel hocam ya. Burdaki baysap'lar ingilizce bile bilmiyolarlar varsa yoksa yes sirokey sir. 12:51 dirhelek: h.genc.pazar gunleri pazar yeri var geziyorum da, igrenc seyler var,,,garip garip canlilar,,,bilimkurgu gibi ama solucan gormedim,amcanin biri de acmis yilan sergisinifilenin icinde balik yemiyom 12:51 advil: yok o bahsettiğim türk lokantasıydı ama bir tane çinli garson çalıştırıyorlardı 12:52 sguclu: byron benim hic kopegim olmamasina ragmen icim bir hos oldu seni dusunemiyorum 12:53 byron: beni anladigin icin saol sguclu 12:53 advil: ya işin daha garip kısmı beni guzhen de çok sağlam bir restorana götürdüler. abartmıyorum en az 300 çeşit yemek vardır. Ama o 300 çeşidin arasından toplasan 10 tane yenecek şey çıkmaz 12:54 dirhelek: advilburda da benim favorim o noodles lar,,,evde stokum var,,,maksat degisik yemek,,,sicak suyu e4kle, 3 dakka sonra hazir. 12:54 hindistandaki_genc: helek Bilmiyorum ama bildigim tek sey. yanlizlik alisilmasi en zor sorun! Evde tek basima kimsem yok. eger olsem soranim olmayacak arkadaslarim gelmez iseler! off off karnim feci derecede ac ! 12:55 sguclu: hic muhimsin byron ben ucuyorum . 12:55 byron: ben de ingilterede 1.5 yıl kaldim. Hava igrencti, yemekler igrencti, hersey igrencti Uzak doğudan sonra biraz kel alaka oldu ama 12:56 dirhelek: h.genc, seni iyi anliyorum, benzer kosullardayiz, bunlarla iletisim de zor valla gun sayiyorum yav, askerlikte saymamistim. 12:56 dirhelek: byronhe, benimde bi kere elime kiymik batmisti,,canim coook yandi.o alaka 12:58 kucukhanimefendi: pekala bende konuyu dağıtmak için bişey sorcam 12:58 dirhelek: advil mutfaklari zengin de, bizim damak tadimiza uygun degil,temizlik anlayislarini sevmiyorum, icime sinmiyor, yiyemiyorum 12:59 kucukhanimefendi: genç sen bilg.la uğrraşıyordun di mi 12:59 kucukhanimefendi: yanlış mı hatırlıyorum ona göre bişi sorcam da sana 12:59 advil: restart et düzelir küçük p 13:00 treebeard: dirhelek çinde geleneksel tıp ööreniyo.xiamen medical school da di mi? 13:00 magisterial: dirhelek isim ? 13:01 hindistandaki_genc: kucuk evet yanlis hatirlamiyorsun 13:01 remedios: nalan, seni seviyom nalan kraltv gibin oldum, kendimiz bikemez oldum, kayboliym 13:02 advil: valla benim oradayken insanlarla frekansım mı tuttuydu ne bir sürü insanla direk tanışıp iletişim kurabilmiştim. özellikle avrupalılar türk neyim demeyip çekik olamyan insan hasretini gidermek için 13:02 kucukhanimefendi: o en son çare advil, genç abi bi saniye ben sana bi prvt gondercem 13:02 advil: yakınlık gösterdiydi 13:02 remedios: vece sesime gel nerdesin? 13:02 dirhelek: treeyok yav, uzak dogu dovus sanatlari uzerine egitim goruyorum,,su an Jaen Cloude VanDamme gibi oturmayi ogrendim de kalkamiyom,elbet burdan biri gecer, bi el atarda.bacaklarim uyustu boole 13:03 dirhelek: advil 13:03 veceligesuverildi: yetitm gari remim diosum 13:03 hindistandaki_genc: dirhelek Once oss cekmeyi ogren. Kavgadan once eller onde oss cekerler. En zoru odur 13:03 veceligesuverildi: kusura bakma canım farketmemişim. 13:04 remedios: eheh vecee ; cimeyle bak 13:04 moderator: kucuk sorun nedir? 13:04 remedios: dirhelek bence domo arigato gozaimacrapa demeyi ogrensin, cunku cok zevkli ^_^ 13:04 advil: ha o da var adamların sinirleri alınmış gibi ben kavga görmedim hiç. hem ne desen gülüyorlar. 13:04 dirhelek: h.genc.ooylemi? yav ben direk daliyorum,soyledigin iyi oldu bak! 13:05 remedios: m a s h i t a gormuyo bu board macrapa yapiyo 13:05 veceligesuverildi: oki canım bakıyom şimdi 13:06 remedios: ve sebebini simdi anladim sanirim 13:06 dirhelek: advilhaklisin, kulturleri oyle,,,6 ay oldu hic kavga, agiz dalasi rastlamadim, onun hasreti icindeyim 13:07 hindistandaki_genc: dirhelek hemen dalma once biraz isinma haraketleri yap once ayaklarimizin basparmagini ile kulagimizin memesini kasiyoruz sonra eger hala kavga edecek halimiz varsa oss cekip kavga ediyoruz taktikse 13:07 treebeard: ben de böcek ismi yazarken bi kelimeyi ** şeklinde değiştiini gordum.çünkü tam kelime bi böcük ismi olsa da bi parcası tuhaftı.yetenekli bort 13:08 remedios: direhelek ben "duyulmaz kadın" oldum galiba. yeni bi kahraman 13:08 veceligesuverildi: remim dieosum alemsin valla.kopardın beni.sayende şen bir kahkaha attım.zırlar hee.du hemen geliyor cevabı 13:08 remedios: tree sh*t olan kelimeyi "crap" yapıyo bu board pek akilli 13:09 dirhelek: remedios,,ozur,,, reveraaaans 13:09 remedios: hee zırlar, can yakarımben cok pis P 13:10 kucukhanimefendi: mod sizle alakalı bişey deil yani bu siteyle,ama şunu sorabilrim sana hani kullanıcı adı girerken birden fazla isim girdiin zaman bunlar habire çıkıyor ya,bunları silmenin bi yolu vardı,onu biliyomusu 13:10 remedios: yazin mesela sh*t yazin full olarak sonra gonderin boarda, terbiyelileştiriyo 13:10 treebeard: bi deniim. crap 13:10 treebeard: aaa harbiden crap oldu 13:10 advil: cookileri sil 13:10 treebeard: bullcrap 13:10 dirhelek: h.genc benim takdigim kadir inanir saplagini yerlestir ondan sonra da capraz kosularla kac, rakibin fikri karissin 13:10 treebeard: cok yetenekli bort alla için 13:10 remedios: tree aferin 13:11 kucukhanimefendi: hayır olmuyor advil denedim onu ,yemedi 13:11 madar: distribution transformers 13:11 hindistandaki_genc: Arkadaslar Herkeze selamlar ben kaciyorum gidiyim yemek buluyum azcik. 13:11 remedios: dirhelek bu capraz koşu nasıl oluyo, yangec yuruyusu gibi mi? reveraansını gordum, şah P 13:11 dirhelek: remteknoloci ne kadar hizli gelisiyo bak, bi gun moderatore de ihtiyac kalmiyacak, yazik 13:12 remedios: afiyet ola h.genç 13:12 advil: o zaman kutsal yöntem var ama ev bilgisayarları için geçerli. Hiçbişi yapamıyosan format atçan. format her derde devadır p 13:12 dirhelek: bye,h,genc sabir dilerim! 13:12 treebeard: ya valla merak adamı bozar.ben şimdi bin tane şey denemek isterim.sonra birini değiştirmemişlerse burda bozmadıımız terbiyemizi bozmuş olur.ben iyisimi gidiyim . 13:12 hindistandaki_genc: treebeard nedir senin bu kadar sasirtan ? 13:13 moderator: araçlar/internet seçenekler/içerik/otomatik tamamlama/ açılan sayfada formları ve parolaları sil. tickleri kaldır. 13:13 belgium: arkadaşlar acil yardım lütfen " first end " kelimesi ne anlama gelir ? LÜTFEN YARDIM EDİN 13:13 remedios: yok olmaz, mod'un bi ruhu war. yokken bile hissediliyo bak, şah damarından yakın walla 13:13 treebeard: boşver özcan.ortada pek de "şaşınş" bişi yok aslında .gidiyim ben. 13:13 remedios: hahah tree 13:13 dirhelek: remcapraz kosukacarken arkana bakiyorsun, o da geliyo mu diye, geliyorsa vitesi buyult, gelmiyorsa,kucult 13:13 hindistandaki_genc: dirhelek tessekurler. Bence teknoloji konusunda haklisin ama moderator'un var olus nedeni denetimi saglamak ama denetimi bozmak'da elimizde deyilmi ! 13:14 kucukhanimefendi: evvet kaldırdım o ticki,harikasın ya tsk.ler 13:14 hindistandaki_genc: belgium cok zor bi soru bu kimse cevaplayamaz 13:15 remedios: dirhelek bilmiyodum, cok guldum yaw 13:15 dirhelek: h.genc 13:15 belgium: ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM EDİN " FIRST END " KELİMESİ NE ANLAMA GELİR ? 13:15 remedios: ben gene gelicem. 13:15 advil: rem inanma sen bu dirheleke çapraz koşu için markaj altında olan en az 2 kişi gerekir 13:16 moderator: belgium harfleri küçült kimse körd eğil ya da senin bir ayrıcalığın yok. 13:16 dirhelek: arkadaslar, ben de kactim, hepiinize iyi calismalar. 13:16 moderator: 1314 kucukhanimefendi evvet kaldırdım o ticki,harikasın ya tsk.ler / rica ederim. 13:17 hindistandaki_genc: moderator Rica etsem insanlarla hitap ederken asagilamak yerine uyarmayi denesen ! 13:17 advil: ayrıca söyle o belçikaya ben soykırım falan tanımıyorum dava açsınlar bana 13:17 byron: belgium nerde geciyo bu first end cumleyi yaz 13:17 belgium: lütfen yardım edin acil bir durum bu " first end " ne anlama gelir ? 13:18 belgium: first end taper angle 13:18 advil: içinde geçtiği tam cümleyi yaz belgium 13:19 moderator: hindistandaki_genc siz kendi işinize bakın ben de benimkine. 13:19 troublemaker_: ben geldim. 13:20 troublemaker_: e gideyim bari meğer kimse yokmus 13:20 belgium: "second end relationship with first end " kelimesinin içindede geçiyor 13:20 byron: ilk uçtaki sivrilik açısı olabilir mi? Baska birsey bulamadim 13:20 hindistandaki_genc: moderator siz isinizi iyi yapin bende burda bu sekilde zaman kaybetmiyim! eger yaptiginizi isi bu kadar cidliye aliyorsaniz lutfen board'a cidliyet katin. 13:20 belgium: cnc makinasının çevirisini yapıyorum kelimeler ksıtlı 13:20 kucukhanimefendi: trouble çabuk toz ol,gergin bi oratm var zira p 13:21 belgium: karşımda böyle kelimeler var 13:21 troublemaker_: kucuk ortamlar nasıl olursa olsun bizim ortamımız iyi olsun diorum sahsen.ehihihi 13:21 cagdasuzuner: belgıum kımsın bakım send 13:22 moderator: aşağılama geçen bir ifade yok. 13:22 kucukhanimefendi: ben o kadar iyimser olamıyorum geriliyorum bende,kaçtım hoşçakal yavrum 13:23 premiere: belgium.uca doğru incelen bir şeridin geniş açılı tarafındaki sonu.gibi. 13:23 belgium: ilk uçtaki sivrilik açısı değil kelimemiz , ben denedim bu arada ben makine teknikeriyim ve şirkette çeviri yapıyorum şu an arkadaşlar 13:23 moderator: 1320 belgium "second end relationship with first end " kelimesinin içindede geçiyor / bu ifade anlamsız ya da yanlış. bunun çevirisi yok. 13:23 premiere: selam bu arada herkese. 13:23 troublemaker_: byes kucukcum, biz ne gerginlikler gecirdik bu boardda hehe bu da gerginlikmi.mod ben burda biraz aşağıladım sorun olurmu? 13:24 premiere: küçük.nasılsın epeydir görüşemedik. 13:24 troublemaker_: slm prem. 13:24 belgium: teşekkürler arkadaşlar yardımcı oldunuza inanıyorum patronum vazgeçti çeviriden 13:25 advil: bana bulaşmadığınız sürece sorun olmaz troublemaker_. Zira eski bir kızılderili atsözü derki her kim advile sataşır ravasını bulur. 13:25 premiere: selam.trob. .nasılsın.bak ben geldim diye gitti küçük . 13:26 premiere: advil ravas ne yaw. 13:26 hindistandaki_genc: moderator Size sadece rica'da bulundum. Site'de moderator bulunmaniz sadece denetim ile ilgili yukumludur. Eger siz burda'ki ortami yumusatmak icin caba gosterirseniz memnun olurum. 13:27 advil: kızılderililerin türkçesi bozuk "reva" demeye dilleri dönmüyor 13:27 armegedon38: BU NE 13:27 armegedon38: FIRST = 1.Cİ 13:28 premiere: adil senin ismin daha uzun olmalıydı, yakışmıyor bir kızılderiliye "boarddakonuşaadvil" mesela. 13:28 armegedon38: END = BİTMEK TÜKENMEK 13:28 advil: this is a pencil armegedon38 13:28 troublemaker_: advil ne kadar açıklyıcısın. 13:28 hindistandaki_genc: advil bir japon ata sozu'de derki basamakta durma otomatik kapi carpar iett'de okumustum 13:28 troublemaker_: prem.iyiyim sen nasılsın? 13:28 advil: ben kızılderili değilim zaten ama onlarda etkilendi benden 13:28 armegedon38: GERİSİNİ SİZ BULUN 13:29 advil: elalemin ağzı torba değilki büzesin. konuşuyorlar işte 13:29 armegedon38: HANİ NEREDE KALEM 13:30 armegedon38: BEN GÖREMİYORUM 13:30 troublemaker_: halbuki ben advili kızılderili bi terzi kızı sanıodum tüm hayallerim yıkıldı şimdi 13:30 maximus13: hey selam arkadaşlar nasılsınız ben geldim 13:30 advil: caponda konuşçak soluk benizli de kızılderili de 13:30 maximus13: bakalım ne var ne yok burda değişiklik var mı ama gördüğüm kadarıyla pek değişiklik yok 13:30 advil: sen capsi kapatmazsan biraz dan görüş alanın hepten azalacak armegedon 13:31 moderator: armegedon38 harflerinizi küçültün lütfen! 13:31 armegedon38: özür dilerim kusuruma bakmayın daha yeniyim 13:32 maximus13: komedi ya moderator sen ne kadar boş işlerle uğraşıyorsun ya yok caps i kapat yada bunun gibi işler ben merak ediyorum acaba senin herhangi bir işin var mı acaba moderator 13:32 advil: ben kendi adıma bakmam kusura 13:33 hindistandaki_genc: moderator tessekurler . Herkeze iyi gunler. Hoscakalin . 13:33 advil: birazdan maximus banlanarak hiçbirşeyin değişmediğinin sağlamasını yapcak 13:34 maximus13: burdaji insanlar neden bu kadar kaba olmuş ya bugün bir selam verdik selamı alan bile yok sanırım hep bunlar bu 20 mesaj yüzünden olsa gerek 13:34 maide01: maxımus canım artık sozlugun tozlu sayfalarında unutulup gıdeceksin farkında degilsin 13:34 premiere: tro.saol iyi olmaya gayret. advil konuşmalı tabi.eskiden uykudan önce bir çizgi film vardı.garip sesler çıkaran bir çocuk hayvanlarla aga nugu diye anlaşan hatırlayan hatırlar.öyle olmaktansa. 13:35 hindistandaki_genc: maximus13 isi is bilmeyenler duzgun ifadelerle yolda yurumeyi ogretmek. Her sitenin oldugu gibi buraninda kurallari var. Uzerine dusen gorevi yaparsan moderator'un konusmasina gerek kalmaz. 13:35 premiere: Adile naşitin uykudan öncesi, gidi günler. 13:36 advil: yakaridir o çizgifilmin adı. tottooo yakariiiii diye de şarkısı vardı 13:36 premiere: maximus13, selam diyeyim sana, belki görmemiştir herkes alıngan olma canım. 13:36 armegedon38: bir şey sorabilirmiyim capsi kapatmak ne demek 13:36 troublemaker_: yakkariii atı vardı onun siyah ama beyaz yeleli 13:37 byron: yakariyi ben de hatırlıyorum bi de musti vardi, hani ellerini uzatip annecim annecim diyen hehe 13:37 premiere: advill.bravo yakarii idi, hatırımdan çıkmış 13:37 advil: bir de uçan kaz vardı moşi moşi mokuu mokuuu gibilerinden bir şarkısı vardı onunda 13:37 moderator: bu banladığım 13. nicki.hiç neden diye sormuyor kendine. milyonlarca dolarlık ihracat yapıyorum kendisi ise bir tıp öğrencisi henüz hayattan bi haber. nelerle uğraşıyorum. 13:38 troublemaker_: advil 13:38 advil: caps lock diye bir tuş varya klavyede hani harfleri büyünen onu kapatmaya deniyor 13:38 moderator: bana bir işin var mı dedi çok güldüm sahiden 13:38 premiere: mustinin hareketleri çok kısıtlı idi, ileri ve de geri.kiloluydu herhalde bu yüzden. 13:38 moderator: 1336 armegedon38 bir şey sorabilirmiyim capsi kapatmak ne demek / caps lock kapatmak yani büyük harfleri küçültmek klavyeden kilidi kapatmak. 13:39 byron: uçan kazın adı mortondu dimi hehe 13:40 troublemaker_: voltran voltran voltran, valla tüm karakterimi etkiledi. 13:40 advil: mod abi o zaman senin tanıdıkların vardır gümrükte. şu benim malları da bugün çeksek diyorum 13:41 moderator: hangi gümrükte? 13:41 veceligesuverildi: advil abi olduğunu nerden biliyorsun premim,troubleım ve herkes tekrardan merhabalar 13:41 byron: benim kahramanım atlantisten gelen adımdı. hani parmak aralarında perde olan. ben de onun gibi olmak istemistim 13:42 advil: haydarpaşada mod. birde benim çocukluk aşkım clementine vardı. 13:43 premiere: veçelik. slm.hoşgeldin. 13:43 troublemaker_: celik slm cnm 13:44 byron: atlantisten gelen adamı hatırlayan varmı? bak simdi nostalji yaptım 13:44 troublemaker_: advil clementine nin neresini sevdin korkunctu o cizgi film yinede seyrederdim ama korkunctu 13:44 moderator: haydarpaşa ile ne yazıkki alakam yok advil. orda gümrük olduğundan da habersizim açıkçası 13:45 dirhelek: ankaradan abim geldi vardi,,, 13:45 premiere: "on milyon dolarlık adam" dizisini hatırlıyorum.çarlinin melekleri dönemi. 13:46 llibra_elmirr: selam arkadaşlar kull burda mısın boy ver msn dende cevap yok. bak ben fenayımdır arar bulurum seni demedi deme 13:46 premiere: dirhelek.slm.bu hatırlamalrın sonu gelmeyecek herhalde.anlaşılan herkes yaş baş almış. 13:46 dirhelek: premiere o zamanlar,tekerlek yeni bulunmustu 13:46 byron: aynı yastamıyız ankadaslar? aynı seyleri hatırlıyoz 13:46 veceligesuverildi: hoşbuldum prem haledebildinimi bari işlerini.troubleım iisin umarım? 13:47 premiere: dirhelek. yok canım tekerlek vardı yaw, cant yoktu. 13:48 veceligesuverildi: dedikleriniz hepsini bende hatırlıyom 13:48 remedios: 1337 advil bir de uçan kaz vardı moşi moşi mokuu mokuuu gibilerinden bir şarkısı vardı onunda koptum hatırlıyom 13:48 dirhelek: tek kanalli tv de ne var ne yok seyrederdik, kapandiginda da o karinca gibi seyleri bi sure seyrederdik, kabullenemzdik yayinin bittigine 13:48 premiere: veçelik..hallettim saol.sana cevap bile yazdım, yaa. 13:48 troublemaker_: iim celik sen? 13:49 nilin: gh 13:49 byron: saol be celik, ben kendimi yaslı bulmaya baslamistim 13:49 dirhelek: kahretsin, bende hatirliyorum, itiraf ettim iste, rahatladinizmi? 13:49 treebeard: yannız sööleyiveriim o on milyom diil 6 milyon dolarlık adamdı selam herkeşe 13:49 marin: geldim iste, karnim tok, sirtim pek 13:49 premiere: dirhelek tv olayı aynen öyleydi. karıncaların filmi. 13:50 byron: bu arada skinoske diye bi capon dizisi vardı. adını soylemek cesaret isterdi hehe 13:50 dirhelek: O kazli cizgi filmin adi da Nills Halgerson un maceralari idi 13:50 premiere: marin.hoşgeldin.yine cheese cakeleri yemişsin, besbelli.p 13:51 remedios: portakal yolunu hatırlayan war mı bole gucleri olan capon bi aile wardı, esyaları oynatıyolardı filan 13:51 veceligesuverildi: troubleım bugün çok iim.byron hissetme valla.yaşlılar klubü kurcaz yakında .pin ponlar diye isim veririz.prem o zaman bir daha kaldır başını gör bi hele ne var orda 13:51 dirhelek: o karincalari uzun sure izleyince, bi sure sonra sekiller belirirdi sanki, cocukluk istebelki de biraz embesillik 13:51 byron: vay be dirhelek saygılar. 13:51 marin: yok walla pre. somonlu salata yedim bu oglen. yaninda da su. dun abartinca ; 13:51 treebeard: nills ve uçan kaz idi adı.ben herşeyi gusel hatırlarım. ; 13:51 premiere: ben gittim arkadaşlar, marin senle senkronize olduk, sen in ben out, byes. 13:52 maximus14: şu işe bak ya yine banladı beni ya komedi ya ben şimdi banlanacak ne yaptım 13:52 dirhelek: altin kizlar dizisini hatirlayan varmi peki?4 ihtiyar kadin hane? 13:52 marin: karincalar mi? hangi karincalar? konunun ortasindan adapte olabilme sorunum var benim 13:52 byron: bak simdi de adile teyzeyle otuku tonton teyzelerin balerin kıyafetine girmis halini hatırladım ühü 13:52 remedios: dirhelek 13:52 maximus14: ne desek suç oluyor ya bu kadar yok yere bir kişi banlanmazki değil mi ya 13:52 dirhelek: maximus 14 hgeldi.ha ha bu cok komikti,,du bakali kac saniye kalicek? 13:52 veceligesuverildi: dirhelek malesef ben. 13:52 remedios: dirhelekisimler neydi? 13:53 remedios: sofi, blanş, 13:53 kucukhanimefendi: gwen,doorthy rose,öteki fettanı hatırlayamadım ben dirhelek P 13:53 treebeard: tabi altın kızlar ı da hatırlamam mı .bi de onun kotu bi turk versiyonunu denediler mi yoksa bu kez yanılıyo muyum? 13:53 kucukhanimefendi: gwen diildi ya 13:53 marin: gule gule pre. altin kizlar unutulur mu? sofia superdi 13:53 byron: dirhelek altın kızları da hatırlıyorum. en yasli olanın bir kızı vardı bir de kokos bi hatunla aptal bir hatun vardı 13:53 dirhelek: marintek kanalli tv doneminde tv kapaninca boole beyaz siyah noktalar ucusur ya, onun literaturdeki ismikarinca" 13:53 remedios: sofi yok muydu küçük? en yaşlı olan deil miydi sofi? 13:54 treebeard: hepsi kokoştu ya byron 13:54 marin: altin kizlar'in turk versiyonunu hatirlamiyorum. demek ki pek bi dandikti 13:54 marin: blans, rose ve doroti'ydi adlari 13:54 surrounder: slm herkese 13:54 byron: treebeard, asıl bi kokos vardı onun adı neydi ya? 13:54 kucukhanimefendi: heh işte sofiydi gwen nerden çıkardıysam ,rem haklsıın 13:54 kucukhanimefendi: sur merhaba 13:54 dirhelek: vece kuzum, hatirlasan da hatirlamadim diyeceksin yaa,,olmaz ki? 13:54 treebeard: kokoş demeyelim aramızda yaşlılar var 13:55 remedios: kokoş olan blanştı fettan b,şe 13:55 marin: spohia anney'di. super bi kadindi 13:55 kucukhanimefendi: blans çok çatlaktı be P 13:55 dirhelek: blans olani cok seksiydi yav! 13:55 remedios: en aklı başında olanları doroti, saf olan rose 13:55 marin: tree isim ver, tohmet altinda birakma kimseyi p 13:55 surrounder: küçük benim sarjım bitti.tam gününü buldu lanet. 13:55 kucukhanimefendi: hee fettan ve de kokoştu o bence de 13:56 maximus14: şu işe bak ya haftada bir kere geliyoruz belkide 2 haftada bir kere onda da banlanıyoruz bence bu haksızlık ayrıca bence haksız yere bir ihracatçı tarafından banlanıyorum 13:56 treebeard: ben en çok yakariyi mi seviyomuşum yoksa bu tarz muhabbetlerde neden hep o aklıma gelsin ki? 13:56 marin: sur selam canim al benim nokia sarjimi veriym sana 13:56 byron: ben rose'a gülerdim. ne kadar salaktı dimi? 13:56 surrounder: marin benimki siemens uymaz.nbr? 13:56 kucukhanimefendi: sur benimde resim indirmem lazım bilgisayara kaldım böle, ve de telimle oynuyordum o sırada açmak istemezdim yanlışlıkla oldu 13:57 veceligesuverildi: dogrusun valla dirhelek.birdaha sefere öyle yapıcam.hatta şimddien diyim ki toptan olsun.hatırlamıyorum ben ozamanları 13:57 dirhelek: maximus 13:57 treebeard: marin 13:57 kucukhanimefendi: evet rose acaip saftı byron, 13:58 byron: benden bu kadar arkadaslar, bu kadar cok sey hatırlamak beni yordu. bye 13:59 kucukhanimefendi: ya ben o uçan kazı hatırlamıyorum,beyaz bi kaz mıydı? 13:59 maximus14: neyse banlanmadık o zaman sohbet kısmına geçebiliriz biraz da eğleneme zamanı kafamızı dağıtma zamanı değil mi 14:00 treebeard: evet.kazın kaç rengi vardır kucuk? 14:00 surrounder: önemli değil küçük 14:00 dirhelek: byron,,yatmadan, takma dislerini cikar, bir gun yutarsin maazallah 14:01 remedios: bi de şeysi vardır turuncui gagası 14:01 kucukhanimefendi: tree P abi dalga geçme tamam 14:01 jessie: ben geldi 14:02 dirhelek: jess,,hos geldii 14:02 maximus14: ee ya burda değişimler olmuş aslında benim tanıdıklarım yok ya burda ya suildur vardı burda ne oldu ona ya herzaman burda olurdu her geldiğimde aslında 14:02 treebeard: benim bi arkadaş gece çok susamış.misafir anne annede .salonda gece karanlıkta ilk goruu bardağı hüpletmiş sabah bi kal sen boş bardak içinde dişler 14:03 dirhelek: maximuso yine buralarda, sigara almaya cikmistir, 14:03 kucukhanimefendi: tree çok kötü be 14:03 treebeard: valla kötü kucuk . 14:03 dirhelek: tree0 korkunc bir sey! 14:03 remedios: tree! iğğkk. 14:04 maximus14: buralarda mı hiç konuşmuyor ya o bana portatif bir ıq ölçme makinası yapacaktı beraber ankara bençlik parkına koayacktık milletin zekasını ölçecektik beraber sanırım köşeyi döndü vede benden kaçıyor 14:04 remedios: maximus 14:05 dirhelek: maximus ben de sonuclar var ama sana biraz pahaliya patlar 14:05 chivra2: soru yagmuru Ingilizce ne demek? 14:05 maximus14: ayrıca birde her geldiğimde vede bana takan biri vardı fazıl34 diye biri gerçi banlandı ama şimdi oda yok aslında bura büyük bir evrim içinde umarım bu evrimsel mutasyonlar işe yarar 14:06 maximus14: dir helek sen suildur musun ne oldu ya sana seni kim banladı aslında tahmin edebiliyorum aslında boşver ya üzülme bu kadar belli süreden sonra sende alışıyorusn banlanmaya sıradan birşeymiş gibi geliy 14:06 dirhelek: maximusyalniz ben evrimde biraz rotarliyim, alnim o yuzden 2 parmak, sanirim ailemden biri homoeractus 14:06 treebeard: maximus belki beni biyerlerden gözün ısırıyosur ha? 14:07 remedios: maximus eheh, o sui diil, o bi züper kahraman dirhelek, mavi kırmızı donun ve mavi taytını goster 14:07 just717067: slm lar 14:08 dirhelek: maximusburada izninizle Erol Tas kahkasi atmakk istiyorum 14:08 kull: remedios seni okuldan çagırıyolar. ödevini suncakmışsın hoca bekliyomuş 14:08 maximus14: yoksa sen misin suildur treebeard demek sende banlandın sende alışısın demin dediğim gibi 14:09 dirhelek: remonlari kuru temizlemeye gonderdim, 14:09 treebeard: hayır maximus.hayır.ben de suildur değilim. 14:09 kull: max burda tek banlanmayan ben varım efsunluyum ben. tertemiz bi geçmişim var 14:09 jessie: reme karsitirdin yahu o bizim kahraman pop'tu 14:09 remedios: maximus cevap hakkınız doldu, hade canm hade yokk sui burda 14:10 maximus14: sende mi değilsin ya burda saf biri haline soktunuz beni kim bu suildur ortay çıksın ya bune iş sanırım ben burdaki herkesi suildur sanıyorum onun ruhu beni etkiledi herhalde 14:10 remedios: jess bunlardan dunyada 2 tane war, bi dirhelek bi po ama ben dirheleki tek gecerim, dir, kac kere diycem cikar artik su yunlu pelerini havalar ısındı 14:10 dirhelek: bende o serefe henuz nail olmadim, ickim yok kumarim yok, sigarayi biraktim,,daha ne? 14:10 marin: hey selam tekrar 14:11 kull: max suildur sakin sen olmayasin bizi işletme 14:11 remedios: kull seni de seyler caariyomuş, ee, şeyler, puantiyeli zebralar çaarıyomuş, hadi ramaya çık ve bulana kadar gelme 14:11 dirhelek: kiz istemeye gittigimde diyecekler kioglumuz hiic banlanmadi yaa?"o dakka kizi vermezlerse sey oliim. 14:11 maximus14: herkes hayatta bence bütün deneyimleri denmeli buna banlanmak daha dahil yoksa hayatın tadı nasıl çıkar herşeyin tadını almış tecrübeli iir olarak ölmek kim istemezki buna banlanmak da dahil 14:11 jessie: reme-ole ama reme bizim kahraman uyuyo geceleri P dun gece nerdeydi 14:11 kull: remedios ben yemekte görüştüm onlarla bi yanlış anlaşılma olmuş hallettik 14:12 treebeard: yok ben biliyorum.max ismini vermek istemediği bi ankara univ. de tıp öğrencisi,,huysuz,,bazen sinirli fakat bana gore akıllı bi arkadas. 14:12 treebeard: banlanmak tecrube gibi gelmedi bana .nolcak ki banlansan ne geçer elime? 14:13 kull: max ben kendimi ruhen ve fiziken hazır hissetmiyorum banlanmaya. o zaman denicem işte 14:13 marin: aaa kiz istemeye mi gidiyoruz? 14:13 dirhelek: maximus.valla bizim oralarda banlanmak cook kotu bi sey yane.ne biliim, kiz vermezler, ise almazlar, bakkal veresiye vermez.cok kotu yane,Allah kurtarsin ne diyiim daha 14:13 kull: ankara tıp ha, ordan 5. sınıftan bi arakdaş var. ama sen o olamazsın max ya, farklı konuşmalar 14:14 onlymurat: remm evet ben seni okulda bekliyorum sen buralarda zıpıttırıyorsun. hadi bakalım okuluna. çabuk. P 14:14 remedios: dirhelek senin gibi bi superkahraman evlenebilemez, bu devirde kahramana kzı yok zati 14:14 kull: evet hani şu bi jöle reklamı vardı cocuk jöle sürmeyip sokada cıkınca millet iğreniyodu falan. ban da öyle bişey, daha türkiye hazır degil buna, toplum müsait degil belki gelcek yüzyılda 14:15 remedios: ee şey jess, kendi de dediydi, vergi iadesi şeysi sırasındaymış, bi de gözüne cansınz beybi kolonya kaçmış, uf olmuş dirhelek 14:16 remedios: kull halk sence buna ne zaman hazır olcak 14:17 dirhelek: rem kahramanlarda bi nevi insanbu arada hic gosterilmez filmlerde,cizgi romanlarda kahramanlar tuvalet ihtiyaclarini nasil giderirler hee?Cok garip?Hic zupermeni tuvaleete cikista para verirken 14:17 dirhelek: goren olmusmudur? 14:18 kull: rem biz gormeyiz onu be. halk daha bi piknige bile hazır degil kaldıramadı banı nasıl kaldırsın 14:18 sguclu: hi guys herkese kolay gelsin 14:19 kull: supermanin tuvalet ihtiyacını gidermesi de bayaa bi super olur heralde ondan gostermiyolardir 14:19 remedios: dirhelek bi de kıyafet nası çıkıyo yani, sıkışıyon bi daa kabin ara filan zor yaa. tuvalet yapan gormedim ben hic, yalançı bunlar 14:19 sguclu: resource speaker ne demek bilen var mi? Acildir kendileri 14:19 dirhelek: kullhaklisin 14:20 marin: guclu bilemicem 14:21 remedios: kaynak hoparlör? 14:21 kull: guclu cok anlamli durmuyo yani bi cumle içinde kullansan ? 14:21 dirhelek: rembi de kosuyordur, millet de yardima kosuyo zannederken,megerse zupermen eminonunde yyedigi tavuk donerden circir oolmus,,,ona kosuyo.mavzuyu deestirelim, yoksa dirhelek 2 olucaz 14:21 treebeard: evet dirhelek.mesela deliyürek, kahraman masa polat hiçbiri tuvalete gitmez 14:22 maximus15: kusura bakmayın ya yien banladı beni 14:22 sguclu: simdi soyle oluyor bir konferans duzenlenecekmis 14:22 dirhelek: tree.onlar halk kahramani, onlar oole seyler yapmazlar 14:23 sguclu: bize resource speaker olarak katılacaginiz için tşk filan diyorlar 14:23 maximus15: herneyse ben çıkmak zorundayım ingilizce dersim var ayrıca ankara üniversitesinde okumuyorum ankarada bulunan bir tıp fakültesinde okuyorum 14:23 maximus15: kendinize iyi bakın görüşürüz 14:23 remedios: dirhelek sana artık ne diyceemi bilemiyom, ver eliniz opcem feyz alcam yaa 14:23 treebeard: max bi kez sakin olmayı dene.mesela hiç banlanmaktan,,v.s başka kimseden bahsetme.bi dene yaf? 14:24 remedios: kaynak konuşmacı, yani konuşma yapcak kişi için ne denir k bilmiyom sguclu? 14:24 treebeard: kaynak konuşmasını yapan adam gibi mi yani? 14:24 dirhelek: maximus ya bu cok komik, Allahtan sayilarin sonu yok.Bakalim Maximus -sonsuz ne zaman goreceezsonsuz isareti bil,sayarda nasil yapilir?bilen varmi? 14:25 treebeard: dirhelek çok lazımsa buluruzz 14:25 remedios: dirhelek ms wordu ac> symbols kısmından copy paste ilen al istedigin yere 14:26 dirhelek: maximus iyi dersler yine gel artik, 20 mi olur 30 mu 14:26 treebeard: rem kaave iççem ben 14:26 dirhelek: tree.yok simdi aklima geldi de.saol rem, tree 14:26 sguclu: yani bir keynote speaker olayi var ama bu resource speaker.bu konusmaci ana konusmaci mi olacak yoksa misafir babından mi cıkaramadim. 14:26 veceligesuverildi: 1422 maximus15 kusura bakmayın ya yien banladı beni // yine banladı beni he . çok güldüm buna.mod, işin zor valla. 14:28 remedios: tree beninki orta olsun dirhelek senseim ol, başka da bişey istemem bu dunyadan gayrı 14:29 sguclu: neyse o zaman financing the citise diye bir konf var şehirlerin finanse edilmesi mi guzel yoksa şehirleri finanse etme mi daha guzel? ne diyonuz oy birligiyle karar vercem 14:29 sguclu: financing the cities dicektim 14:30 dirhelek: rem senseiler huysuz olurlar, bide sanat ogretcem diye ev islerini yaptiriyorlar 14:30 remedios: şehirlerin finanse edilmesi gusel bence, bi de bence resource ana konuşmacı olsun 14:30 kull: edilmesi bence 14:31 llibra_elmirr: kull burda mısın ? boy ver boyy 14:31 remedios: dirhelek fırçalarım parlatırım abiler, yok mu boyatcak hadi. 14:31 llibra_elmirr: öncelikle selam arkadaşlar herkese nasılsınız? 14:31 treebeard: edilmesi kulaa hoş gelen şekli. 14:31 kull: libra ben burdayım beni bu halimle gören görür seven sever valla fazladan bişey veremem 14:31 remedios: libra kulla inanma kayaya çıkmış P 14:32 jessie: bi yagmur yagiyo bi de patliyoki gok oha falan oldum. 14:32 remedios: dirhelek dayanamıcam pm atcam sana ok? 14:32 llibra_elmirr: ama ama ama tamam yaa ühüüü hüüüü 14:33 dirhelek: kill bill de kilcin uzerine sicriyo, fizik kurallarina aykriri olarak,,,oyle bi sicrama yapman lazim rem. 14:33 kull: hobaa, şakaydı be libra. tamam boyun alasını veriyorum bak 14:34 treebeard: dirhelek rem pm de ne yazıyosa onun altına da imzamı atıyorum.ya da rem sen benim adımı da yazıver imza kısmına dur kaşemi veriim . 14:34 remedios: dirhelek seninde kaşların ve bıyıkların ahenkle dans ediyosa razıyım, haaayyy ^_^ 14:34 remedios: tree'cim tama gulum sana da yolluom neye imza attığını gor ; 14:34 llibra_elmirr: aa evet dirhelek killbill i 2 kez seyrettim var ya film müziği süperdi bide şey böyle kadın doğruyor ya adamların bacaklarını döne döne bide japoan kadının kafatasını vuvv uçuruyor ya süper ilginçölüm 14:34 sguclu: şehir finansmanıni sectim rem 14:35 treebeard: Ok.rem. 14:35 dirhelek: jessie,,burda da oyle,,yosun tuttuk,bi de benim klimadan iceriye su damliyodisari,damalamasi gerekirken bi bozulursa oooldum ben,kesin banlanirim sicaklar tarafindan 14:35 llibra_elmirr: ayhh teşekkürler kull harikasın arkadaşım saol heheheh bi şarkı göndereyim mi sana 14:35 dirhelek: tree,rem 14:36 dirhelek: tree,,sin city seyrettinmi.?Onda da Tarantino parmagi var,,,garip bi film, degisik,seyret 14:37 kull: libra o killbill 1 olmasın ? yolla şarkıyı hadi 14:37 llibra_elmirr: evet benden sana döne döne benleri var yüzünde parçası gelsin okey beğenmen dileğiyle iyiki doğdun kull P 14:37 dirhelek: he libracim, ooyle guzel dogruyo ki benim de canim cekti simdi 14:37 llibra_elmirr: tamam killbill 1 bende öyle demek istedim orda ki 2 ikikez izledim dedem ya onun ikisi işte 14:38 treebeard: sin city mi?duymadım yaf. 14:38 kull: peki libra senin sesinden mi dinlicez bu parçayı ? 14:38 llibra_elmirr: evet dirhelek hayran kaldım ya kadın vuuvv uçuyor vuvvv bi daha sonra kolları kopartıyor ıyhhh. foşur kanlar etrafa ne güzel kırmızı kırmızı içi açılıyo di mi adamın şaka şaka 14:39 treebeard: işin kotusu ben kill billleri de izlemedim deha.musiklerini bilirim biraz. 14:39 replica: herkese slm lar arkadaşlar 14:39 treebeard: libra kurban bayramında gel seni mezbahaya goturcem 14:40 treebeard: hani rem gelmedi daha? 14:40 llibra_elmirr: tabi ki kull nasıl istersen yani bir çok kişinin telefonunda benim sesim mevcuttur ses kaydedicisinde güzelliği yönünden sezen aksuya benzetirler sesimi kaset teklifide aldım ama olmaz bana göre deil 14:40 dirhelek: tree,,ben de yeni seyrettim, biraz onyargiliydim, cunku uzak dogu tarzi filmleri sevmem ama begendim,yanilmisim guzelmis,tabi Pulp Fiction un yerini almaz 14:41 llibra_elmirr: ayhh mezbane mi nütt gelmem ıyhhh. et var orda ıyhh. canlı canlı göremem bayılırım tree kardeş olmaz 14:41 dirhelek: sincity,,Cannes da gosterildi, belki de henuz turkiye ye gelmedi,,ilginc bi kadrosu var 14:42 llibra_elmirr: ben onu niye seyrettim biliyormusunuz arkadaşlar o film afişini yapan bir tük müş adını unuttum ilk defa cola turka reklamında gördüm afişi ve adamı hemen gidip aldım böyleyim işte ben de 14:42 jessie: dirhelek klima bozulursa disari cik sora da kos islak islak biras serinlersin belki valla allah yardimcin olsun isallah bozulmaz 14:43 dirhelek: saat sekize geliyo, herkes gitti, cikmam lazim,mcdonalds gunu bugun 14:44 remedios: dirhelek pm! 14:44 remedios: juanita miangta, dirhelek neydi 14:44 treebeard: benimki de şakaydı libra 14:45 treebeard: görüşürüz dirhelelk 14:45 llibra_elmirr: yarın kull un doğum günü acaba nasıl bir parti versek arkadaşalr fikri olan var mı ? 14:45 dirhelek: arkidesler, azmettim basardim, konturlarimi bitirdim, kacilin sooyle ucarken azcik toz oluyo.bayanlarin ellerinden operken erkeglerede naniik yaptim,moderatorume bagliligimi bildiririm .arrivaa 14:46 dirhelek: rem kotu talebe seni! mingtian jian. 14:46 remedios: dirhelek pm pm ve tree tabi sana da pm pm 14:47 llibra_elmirr: hoşçakal dirhelekkkkkkkk uçan halk kahramanı arrivaaaa 14:48 sguclu: Pek çok katılımcı ve meslektaşımız; tarihi, kültürel ve iktisadi bir merkez olarak İstanbul hakkındaki görüşünüzü anlatan harika sunumunuzdan duydukları memnuniyeti bildirdiler. 14:48 sguclu: arkadaslar bu cumleyi boleyim mi cok mu uzun 14:48 treebeard: gusel rem teşekkür ederim 14:49 treebeard: olarak yerine olan olr mu? 14:49 sguclu: tree bu gusel rem icin miydi yoksa ben ustume alınayim mi 14:49 sguclu: hmm as a city of . demis ama bi bakayım 14:50 treebeard: sen de guselsin sguclu herkes gusel 14:51 treebeard: ya sguclu cumle uzun gercekten.olarak da olan da olur da,,,o anlık bana oole geldi işte.bolsen nasıl bolersin ki cumleyi? 14:51 alonedarkin: off ya.ismimi yazmak için sınava geldim.okula kadar geldim.acaba gidip yatsam daamı iiydi.havada pek güzelmişbugün.neyse selam herkesciklere 14:51 sguclu: benim icin herseyden once cumlelerim gelir treem ama yine de saol o senin guzelligin 14:51 marin: ben de guzelim. yeri gelmisken, aradan ciksin dedim p 14:52 sguclu: bolemem ki ama bir deneym 14:53 sguclu: ya cumlede ozne yuklem uyumsuzlugu gibi seyler yoksa ben hic bolmeyim tama biraz garip ama ben cok mu garip diye size bir danısayım dedıydımdı. 14:53 treebeard: guselsin tabi marin 14:53 sguclu: marin ondan da hic suphemiz yok 14:54 treebeard: ben "olan" dan sonra bir gramer hatası bulamadım gayet gusel ve uzun. 14:54 marin: dalga geciyom yaw p 14:54 filizguclu: sguclu - akraba miyiz, acaba? 14:54 llibra_elmirr: kull burda mısın boy ver boy 14:56 treebeard: ben geçmiyom işte.ama gidiyorum o başka. 14:56 kull: libra burdayım sen de bi farkedemedin beni 14:56 sguclu: filizim ben yeni dogdum bir yetimhanede akrabalarımı arıyorum ama kont cok az su ceviriyi halledeyim donerim sana ok 14:57 llibra_elmirr: hıı gördüm heheh. şöle gözümün önünde dur sende alla alla tamam aramıcam artık seni tree burda mısın boy ver boy oldu mu? 14:57 filizguclu: Arkadaslar, haberiniz olsun.tum Ingilizce sorulariniza yardim etymeye her zaman herkese yaptigim gibi size de hazirim - hem de ucretsiz servis 14:58 treebeard: buradayım.ama gitmek üzereyim libra 14:58 filizguclu: Iyi ki dogdun sguclu kolay gelsin 14:58 llibra_elmirr: amanda aman 3 dakika sonra gelsin 20 kredi ama bende halen 5 tane var bu arada ben artık işimide seviyorum arkadaşalr 14:58 sguclu: Several participants and colleagues've conveyed their appreciation 4 ur excellent presentation on ur vision for ist as a historical, cultural&financial center cumle bu 14:59 llibra_elmirr: tamam treee saol kardeş boyuna sağlık demem lazım benim şimdi ohhh. ağzımda sakız elimde tlf. deymeyin keyfime önümdede pc yan gel libar oh ohh 15:00 sguclu: adina sevindim llibra filiz1448 sguclu'ya bakarsın artık 15:00 treebeard: o zaman pek çok u bi daha gozden geçirelim.several =?pekcok di mi? 15:01 filizguclu: evet - several - bircok 15:02 sguclu: oyle dedim sen ne buyurursun tree ok bircok olsun sizi mi kırcam 15:02 srp: slm herkese 15:02 treebeard: alla all ben neden bir kaç die hatırlıyorum several i? bi sozlue bakalım. 15:03 llibra_elmirr: sguclu kaçırdım ben onu yaa 1448 yok yani göremiyorum sen bi zahmet ayzsana olur mu ? 15:03 filizguclu: tabi ki.sguclu, fakat Turkcem yetersiz - adilim Ingilizce oldugu icin Turkceden Ingilizceye sorun yok - 15:04 filizguclu: Several participants and colleagues've conveyed their appreciation 4 ur excellent presentation on ur vision for ist as a historical, cultural&financial center cumle bu 15:05 filizguclu: conveyed - unutmayin burada ilan etmek - iletmek anblami oluyor 15:05 sguclu: Birkaç katılımcı ve meslektaşımız; tarihi, kültürel ve iktisadi bir merkez olarak İstanbul hakkındaki görüşünüzü anlatan harika sunumunuzdan duydukları memnuniyeti bildirdiler. 15:05 filizguclu: neyse.ara verdigim yeter simdilik - isime donmeliyim - size kolay gelsin 15:06 sguclu: turkcesini de boyle yaptım tree olan da mi israr ediyorsn hala 15:06 marin: several bikac dil bicok olmali treecim 15:06 remedios: several bir kaç 15:06 remedios: sozlukten baktım 15:07 treebeard: ben ısrar edemiyorum sguclu.several birçok anlamındaysa eğer hiçbişi de ısrar edemem bundan sonra 15:07 sguclu: bahis aciyom arkadaslar bir cok diyenler sag elini birkac diyenler sol elini kaldirsin ya ben cok kibar diye bir cok deyim adam sevinsin dedim 15:08 sguclu: tree sen yeter ki uzulme kıyamam sana 15:08 jessie: guclu ben hic bolme cumlen ok gorunuyor bana 15:08 jessie: several-bir kac 15:08 marin: aaa reme walla mi? kizardim mi ne birden.? p 15:09 kull: several birkaç hereos 3 ten biliyorum hatta 15:09 srp: several bir kaç anlamındadır arkadaşlar 15:09 treebeard: adamı sevindireceksen de tabii ki sol elim havada konuşmaktayım 15:09 remedios: marin guzel oldugunuz kada kustah değilsiniz kuzum, oalbilür boyle seyler ayı çıkabilir taş düşebilir filan P 15:10 treebeard: rem 15:10 sguclu: iyi ya adama kıyak olsun dedik tamam bir kac deriz baska tavsiye yoksa veriyom ceviriyi 15:10 marin: reme cok ta guzel dans ederim ne alaka yaw ayriyeten p 15:10 treebeard: ver gitsin bence.hatta bir cok de.kıyak geç işte 15:11 marin: ya walla ben bicok anlaminda kullaniyodum several'i. 15:11 love19: özür dilerim 15:11 treebeard: marin yoksa bütün kızlr toplandık isimli şarkıda mı idi?şarkıcıyı tutturdum ama şarkıyı karıştırdım di mi? 15:11 marin: arkadaslar istanbul'da yelken yarislari var bu haftasonu 15:11 remedios: love19 özür dileme, boyun eğmei hakıri hırpala, parçala, senin yaşında ne bu böle boyun eğiş 15:12 sguclu: ya rem sen bir, sen bir . ya bulamadim sen basli basna birseysin ya 15:12 marin: aa yok tree gitme sarkisiydi. aynen nil'in figurlerini yapiyorum, ole kabarik etek felan giymisim. cok enercik kalktim bu sabah 15:12 sguclu: tesekkurler ben birazdan donerim insallah filiz gittin mi 15:12 remedios: sguclu o senin seyligin, dirhelek derim baska bisey demem, onun tırnaanda catlak bilem olamam walla 15:13 remedios: marin p 15:13 marin: hey istanbullular! yelken yarisi diyorum yaw. izlemeye niyeti olan var mi? 15:13 filizguclu: sguclu - calisiyorum - ama gozum arada sizlerde 15:13 kull: nerde izliceksin marin ? 15:14 remedios: filiz kızım, önüne dön, sguclu sen de en arkadaki sıraya gec. cık cık. 15:14 filizguclu: marin - biliyorum - ben katiliyorum - Aussie grouplardaniz biz 15:14 sguclu: ok filiz 15:14 marin: kull ben izleyebilir miyim bilmiyorum ama yarin arnavutkoy sahil, pazar caddebostan diyo gazetede 15:14 treebeard: ben de you know you did you know you did you know you did üç kere tekara ettim bu üçlüyü insan sabah sabah live and let die la uyanır mı yaw?ne alaka acap? 15:15 sguclu: yok yok kendine haksizlik etme bu kadar mutevazi olma rem sonra gercek sanarlar hos ben daha herkesi tanıma asamasindayim 15:15 kull: gecen haftasonu olsa izlerdim işte sarıyerde kaldım giderdim arnavutköeye 15:15 marin: filiz nasi yani yarisci misin? 15:15 sguclu: simdi dirhelek icin bir sey diyemem ama sen oylesin 15:16 filizguclu: isime bakiyorum Remedios - ayrica, yasim 41 benden buyukseniz, ok 15:16 marin: kull walla ben de gelirdim ama bu haftasonu emin degilim. tree ben ruyamda gordum yaw hayir olsun, gunduz niyetine ; 15:17 kull: marin filize el sallardın işte ne güzel bak aramızdan bi yarışçı çıkmış 15:17 filizguclu: benim samimi Aussie arkadaslarim AU'dan TR'ye sail yaparak geldiler - ben de ucak ile - ama group oalrak yarisiyoruz - ben ise extra crew member 15:17 marin: guclu sen bugun benim icin de bi yorum yapmistin. neydi? enteresan felan miydi? 15:17 treebeard: evet filiz hn.rem bi altın kız sayılır; 15:17 marin: filiz super bu basarilar dilerim 15:18 remedios: tree benim en buyk zevkimdir sabah sabah onlari dinlemek, hatta ben mansonı bi tek sabah dinlerim sguclu sey mey diyerek ne ima ediyonuz, ona gore ucan terlik geliyo kafaya 15:18 sguclu: nasil biseydi ki 15:19 sguclu: tam iste bunu kastediyom 15:19 marin: ben yarin ogleden sonra isvicre'den gelen misafirlerimizle olucam. pazar belki izlerim, caddebostan'a yuruyebilirim de hem. ama tolga bi supriz yapip ararsa. offf onla izlemek daha bi super olur 15:19 filizguclu: thanks marin - ama iyi ki haberiniz var bu yaristan - cogu Turkler bilmezde 15:20 sguclu: hem kelime hazinemi arastırıyorum rem daha en uygun kelimeye rastlamadim ing buldum turkcesini arıyorum 15:20 remedios: filiz burdan o kadar bole lise çıtırı gibin gorunuyonuz yas 41 olsun, ruh olmasin, operim 15:20 llibra_elmirr: marin zalten sabah yaa. benide replica rüyasında görmüş arap şeyhimişim çadırım varmış erkek mişim hemde çok serin bir yerde mekanım varmışş alla alla iyi de ben bayanım dedim replicaya rüyasınd 15:20 llibra_elmirr: erkek olmuşum ama tabiri beklerim yardım plzz 15:20 marin: filiz benim adim neden marin saniyosun? ; 15:20 remedios: ing sole bakiym sguclu, bi cirpida sole 15:20 filizguclu: Got to go.must continue working - herkese harika hafta sonlari diliyorum 15:21 filizguclu: isminizi bilmiyorum - o yuzden Nikinizi kullaniyorum - yoksa size nasil hitap edebilirdim? 15:21 sguclu: misal ben filiz akraba olabiriz ama ben siir edebiyat falan takiliyom spor beni asiyor hiperpasif biri olarak izlemek bile yoruyo bazen 15:21 llibra_elmirr: aman gündüz decektim sabah dedim klavyem sürştü yine yaaa özür marin 15:21 marin: libra sabah ama tee arnavutkoy'de. benim evim erenkoy'de. olmaz yani. 15:22 marin: ben de nickim diycektim, adim demisim filiz ; 15:22 sguclu: ohenomenon. yok yok ben bundan dsaha iyisini yapabilirim iyisi miii sen bekle 15:23 sguclu: phenomenon yani. 15:23 llibra_elmirr: hııı anlamadım marin 15:24 sguclu: ya marin kont bitiyor hatirladigim kadariyla sana bugun sasirtkan bir insansiniz dediydimdi ama bu mu istedigin 15:24 llibra_elmirr: kull burdamısın boy ver boy boyunu göriyim 15:25 kull: burdayım libra gel burası derin değil 15:26 marin: guclu hatirlamiyorum, olabilir ama. 15:26 llibra_elmirr: tamam geldim ayhh aman ayhh. aha da yaklaştım kull P 15:26 remedios: sguclu phenomenon gibimsi madde ben mi oluyom? 15:27 marin: guclu kontor dedigin nedir ki. bizden kiymetli diil heralde p 15:28 sguclu: gercekten onbes dakika sonra gelince konusalim marin bu son kontor degerini anlatir rem bak hala arıyom dedim di mi 15:29 llibra_elmirr: gulu gulu gulu gulu ölüyorum boğuluyorum kull kurtarsana beni futbol delisi kull kurtar beni 15:29 remedios: daha yaraıtıcı ol, neşeli ol ki genç kalasın, hadi kaçtım, kaçarken de ustam dirhelek gibin nanik yaptım 15:29 marin: guclu gorusuruz 15:30 remedios: libra marin gprusuruz 15:30 kull: libra yettim 15:30 kull: hoşçakal remedioss 15:31 gwindor: bu ne yaw boardda bir kaynama bi hareket bi canlılık açılın huleyn ben atlıyorum boarda. 15:31 llibra_elmirr: ölüyorum kull maç kaç kaç desem ne taktik verdin desem hemen bilirisn ben ölüyorummm ühüüü ühhh. gulu gulu guluuu elveda arkadaşlar 15:31 llibra_elmirr: hoşçakal remedios 15:32 gwindor: siz kimsiniz güçlüler ikiz felanmı puhah 15:37 llibra_elmirr: neyse sorusu olan varsa yardımcı olalım ya da yaratıcı ruhumuzla destek vereceğimiz konular bulalım gwindor ben sende bu ruhu gördüm yaratıcılığı yani bir kaç threadinden anladım sekisin 15:38 llibra_elmirr: zekisiz sekisin değil zeki zeki maşallah ilginç düşündürücü bir o kadar da insanın beynini böle hopurdatan bir zekan var o bakımdan heleki o şey yok mu meyveli thread o zaman anladım P 15:43 gwindor: ehhe nasıl anladın libra? banada anlatıver.giriş gelişme ve sonuçta isterim ama 15:44 llibra_elmirr: kimse yok mu? 15:45 filizguclu: burada raporumu yazmak icin sozlugu kullandigim icin ben varim 15:45 filizguclu: kendinizi yalniz hissetmeyin 15:45 suildur: bu ne ya? board genelinde sokağa çıkma yasağı falan mı ilan edildi? 15:46 llibra_elmirr: ben anlarım gwindor iyi o zaman iyi çalışmalar filizzz. 15:47 filizguclu: thanks Libra. 15:50 llibra_elmirr: selam sui,ldur ne habe rnasılsın? 15:51 llibra_elmirr: yasak geldi dediğin gibi galiba 15:51 kocari55: noluyor lan burda? 15:52 kocari55: bu vocabulary test sayfası niye açılamıyor arkadaslar? 15:55 gwindor: koçari seni kocakarı diye okudum .tüh bana. 15:55 suildur: saol libra. çalışıorum. 15:56 filizguclu: arkadaslar "This discussion board is intended for a free exchange of information and ideas." Chat degil, bilgi alis verisine devam edelim. 15:57 moderator: gwindor size attığım privateı okudunuz mu? okumadıysanız okuyun ve aynı düşüncelerimin board için de geçerli olduğunu belirteyim. bilginiz olsun. 15:58 kucukhanimefendi: saol filiz hatırlattıın için sui p naber,herkesin kontörü bitti yeni saati bekliyolar di mi 15:58 gwindor: prvt mi? ne zaman? umarım beni kızdıracak bişi değilidir mod.saygılar! 15:59 marin: ay geldim ay 15:59 llibra_elmirr: ben gidiyorum arkadaşalr bye 15:59 kucukhanimefendi: marin hoşgeldin 16:00 suildur: bilmiom. kontürden yana derdim ok küçük p 16:00 moderator: ne demek istiyorsun? 16:00 marin: birden is yigildi yaw. cuma aksami olcak is mi? neyse siz de hosgeldiniz guzeller ; 16:01 suildur: adios libra. mrb marin. küçük ok yazdım ama yok olacaktı p aha bu da dil çıkartıom D 16:01 kucukhanimefendi: biliyoruz sui takdire şayan hareketlerinden dolayı sende kontör çuvalla P libra iyi tatiller sana 16:01 marin: sui kac kontorun var? ayiptir sormasi p 16:01 gwindor: şimdi pm.ye cevap olarak ne demek istediğimi yazıyorum mod. oradan konuşalım.ok 16:02 jessie: mod-cinliyle konustugunuz sarkiyi indi demistim dun pm mailini atarsan yollayabilirim 16:02 maide01: slm arkadaslar nasılsınız 16:02 suildur: "takdire şayan" latifeniz nazarımı celbetti küçükhanım. 16:04 kucukhanimefendi: rica ediceğim sui cim latife değil hakikatlerden bahsediyordum orda,ufak bi yanlış anlaşılma oldu sanırım al bakalım bunu da p 16:04 moderator: jessie tşler ama ilgi alanıma giren bir şarkı değil ben sadece ilgili linkleri yazmıştım. yine de çok tşkler. 16:05 suildur: marin ben sana yaşını soruyo muum? D 16:06 marin: aa senin sormana gerek yok ki soyluyorum ben48. senden de gencim ayriyeten p 16:06 suildur: o deil arkadaşlar internet yavaş mı sizde de? ve dooru dürüst bi dns sunucusu adresi var mı elinizde? bendeki dns sunucu bulma programı 500 ms altında bulamadı bugün hala. 16:06 sguclu: kaza geliyorum demezzzz. 16:06 marin: kacilin guclu geldi. 16:07 jessie: mod-ok mod bende sizin icin indirmistim siliyom o zaman 16:07 suildur: e nolcak 2 yaş fark şunun şurası 50 yim yane marin p 16:07 marin: 50 mi? kucul de cebime gir p 16:07 kucukhanimefendi: jess canım naber,aha ben burda sebi sübyan gibi kaldım sui ile marinin yanında D 16:08 marin: kucuk 16:08 sguclu: ya oldum oldum dirildim su kontoru beklerken bu ne buyuk iskence ya insan buna sabretmeye alisirsa nirvana'ya da erisir yaa marin bakiyom kontor gelince hemen atliyon kacılın macılın felen sasirtkan 16:08 solarpower: selamun aleykum 16:09 jessie: kucuum iyiyim ve acim pizza gelcek isalah birasdan.sen nasisin gorusmeyeli? 16:09 suildur: marin ve küçük D ikiniz bu boardun kadrolu cadıları olun bence p 16:09 kucukhanimefendi: ya ben cidden bişey istiyorum fazla deil,mod burdaysan bi cvp ver,eksi kontöre düşme gibi bişey olsun en azından 5 kontör falan,böle tıkanıp kalıyorum bazen çatlıcak gibi oluyorum p hıı mümkün müdür 16:09 sguclu: aleykum selam solar ben de yeni geldim diye demiyorum hos geldin 16:10 ashleyy: selam dostlar nasılsınız 16:10 suildur: sana da merhaba güneş enerjisi. 16:10 solarpower: sgc slm 16:10 kucukhanimefendi: jess canım afiyet olsun,iyiyim ben solar selam, sui p p p 16:11 solarpower: borç yigidin kamçisidir misali limit asimi olabilir mesela. bu konuyla ilgili olarak yapi kredi bankasina danisilabilir 16:11 solarpower: merhabayin sui,kuçuk 16:11 suildur: pışşt sınavlar noolldu? 16:11 moderator: discussion board amacına uygun yazım yapan kimsenin kredi sorunu olmaz. uygun davrandığını düşünüpte kredim yetersiz diyen varsa private atsın inceliyelim. 16:12 solarpower: mesela board credit borsasi açilabilir. 16:12 sguclu: kucuk bu dahiyane fikrini cok tuttum filiz ruh ikizim haytta tanistigim tek akrabam nerdesin aa ash gelmis hos geldin 16:12 marin: solar selam canim 16:12 moderator: yakında kimsenin bu tarz sıkıntıları kalmıyacak zaten. 16:13 solarpower: slm marin.nasilsin? 16:13 moderator: 1612 solarpower mesela board credit borsasi açilabilir. / ya da nicki kapatır sizi bu sıkıntıdan kurtarırım alternatif olarak? 16:13 kucukhanimefendi: hey durun bomba haber geliyor,mod nassıl yani ?! açıklar mısın biraz 16:13 suildur: ne gibi mod? 16:14 sguclu: mod ben amacımdan sapıyor muyum su aralar bir kılavuz olsa en belki daha rahat kullanabilirim kontorleri ama kimse bana kılavuz onermiyor 16:14 alper_alper: slm millet naber 16:14 solarpower: modaretor istediginizi yapmakta özgürsünüz, lakin benim merak ettigim hakaret etmeyen birinin nickini hangi kistasa göre kapatma ihtiyaci duyuyorsunuz? objektif kriterlere göre mi? 16:15 alper_alper: uzun suredir ugrayamadim buralara 16:15 suildur: yani bi düşünce vardı galiba tartışılan ama bu sefer kesin konuştunuz mod! kalmayacak dierek kastınız ne? 16:15 alper_alper: keyifler iyidir insallah 16:15 solarpower: yoksa kisisel kiskançliklar vsler de devreye giriyor mu zaman zaman? sadece merak ettigim için soruyorum sorularimi. cevap verip vermemekte özgürsünüz. 16:16 suildur: mrb alper hoşgeldin. 16:16 remedios: sui selam bugun sey geldi maximus seni sayıklaya sayıklaya gitti walla. haberin ola 16:16 marin: alper sen kimdin daha once? 16:16 moderator: sguclu discussion board amacı ve bizim belirlediğimiz kriterler hem üstteki linkte hem de forumda mevcut. kimsenin kimseye kılavuz olmasına gerek yok. 16:17 filizguclu: Hi Sguclu buradayim da seslisozlugun harika userfriendly olmasindan kaynaklaniyorum 16:17 alper_alper: hosbulduk sui bende istanbuldaydim yen' geldim izmire yaniniza ugrayacaktim ama cebime bi baktim para bitmis 16:17 suildur: saol rem D çok da özlemiştim maxı, deişik bi renk bi tat. ne diim neyse. ben yavaştan kaçıorum. alper yola koymuşundur olayları inşallah. 16:17 moderator: değil solarpower. comments about. die forumda en üstte bir başlık var o başlık altında bir threadde burağın konuyla ilgili bir yazısı var. araştırın ve öğrenin. ben her kullanıcıya bilgi vermekle 16:17 alper_alper: marin nasil soru simdi bu valla hocam once hayatimda kimdim bilmiyorum 16:18 sguclu: slm alper_alper 16:18 moderator: yükümlü değilim henel kurallar ve bilgiler zaten mevcut ama her kullanıcı kurallara mümkün mertebe riayet etmekle yükümlüdür. 16:18 solarpower: arkadaslar moderator kelimesinin türkçesi nedir bilen var mi acaba? ama tam sözlük manasi merak ettigim için soruyorum 16:18 alper_alper: yok sui simdilik rolantide gidiyoruz sinavlar bu hafta bitiyor sag salim halledelim ondan sonra bi hal caresine bakacaz 16:18 marin: yani baska bi nickin var miydi? ben seni cikaramadim. alpi diilsin sen di mi? 16:20 alper_alper: sguclu selam yok==yok marin ben alperdim ve alper olarak kalacam kimse engelleyemez ==nick degistiren var mi ash falan levent nerelerde 16:20 solarpower: buraya yazdigimda çikan sonuç aynen soyle1. i. yatıştıran kimse; toplantı başkanı 16:20 solarpower: moderatör. ilimlayici. 3. arabulucu. başkan. tarafsız hakem. tarafsız münazara / forum yöneticisi 16:21 solarpower: yani burdaki manasinda tehdit eden diye bi anlami yok. var da ben bilmiyorsam beni düzeltin lütfen 16:21 weird: yönetici anlamında kullanılıyor solarpower 16:21 pop: pop 16:22 solarpower: tesekkürler 16:22 marin: solar. 16:23 marin: solar sen ruya yorumlarindan anliyodun di mi? 16:23 solarpower: bir sorum daha olacak. boardda espri yapmak kesinlikle yasaklandi mi? 16:23 alper_alper: buralara bayadir ugramayinca bi acayip hissettim kendimi ==neyse ben kaciyorum 16:23 solarpower: evet marin.aliim rüyayi 16:24 alper_alper: unutmadan levente ashe dur bakiyim baska kimler vardi hmm esma ya bol bol selam soyledigimi soyleyin 16:24 marin: nil karaibrahimgil'in kisa kabarik eteginden giymisim ve bi yandan dansedip biyandan baara baara "gitme" sarkisini soyluyorum. nasil yorumlarsin hocam bu ruyami? 16:24 alper_alper: hadi arkadaslar kendinize iyi bakin 16:25 filizguclu: Arkadaslar - tavsiyem.seslisozluge kelime aramasina tikladiginizda ve sonuclandirdiginda o kelimenin sesli halini dinlemeyi SAKIN unutmayin - gozlemlerime gore TR'de turklerin Eng konusmasinda. 16:26 sguclu: ya moderator ben tam olarak anlatamadım soyleyeceklerimi benim derdim saat boyunca kontoru duzenli kullanamiyorum da hemen bitiyor sonra kontor bekleyip duruyorm o yuzden istiyorm kılavuzu 16:26 solarpower: simdi bu durum mümin kisinin tatil ihtiyacinin hasil oldugunu anlatan bir rüyadir. hatta ünlü bir din bilgini rüyasinda nil kelimesi ile alakali bir sey gören müminin 2 vakte kadar tatile gitmesini 16:26 treebeard: alper yettim fekat kacırdım mı seni? 16:26 filizguclu: zorluk cekiyorlar. o yuzden tavsiyem "listen" a basip o kelimenin soylesine dinleyin ki kulaginiz alisik olsun 16:27 solarpower: salik verir 16:27 sguclu: a marin demin de soylediydin bunu bu ruyamiydi ya sen gercekten cok sasirtkan bir insansiniz 16:28 _spasiba: merhabalarr 16:28 marin: solar hocam walla siz bu isi biliyonuz. tatil olayi cok acil benim icin su siralar. yoksa kimbilir daha nasil aptal saptal ruyalar gorucem. 16:28 solarpower: fakat ayni zamanda bazi alimler bu rüyayi gören mümin sayisinin artmasi halinde o yilki bugday rekoltesinde bir düsüs yasanacagini dahi belirtmislerdir 16:28 llibra_elmirr: selam arkadaşlar merhaba tree burda mısın kull boy verin boy nasılsınız? 16:28 abonem: Just a quick update this morning but I've got some good stuff. 16:29 marin: solar naaptin yaaa. ne bugdayi ne rekoltesi. ? 16:29 solarpower: baglantiyi bilahare anlatirim. çikmam lazim benim birazdan 16:29 _spasiba: solar pm 16:29 marin: boyle bi ruyayi daha kac mumin kisi gorebilir ki hem? p 16:29 sguclu: filiz nereyesun ben de bu sayede kokenimi bulayım tree hos geldin sen de spa sefa getirdiniz bi de seref verdiniz 16:30 solarpower: kredi bitti. iflas ettim. hadi kalin saglicakla.byes 16:30 marin: solar gorusuruz canim. take care ve sagol yorumun icin ; 16:30 remedios: tree'nin azılı bi katil olduğunu biliyor muydunuz a dostlar?! 16:31 _spasiba: sağol sguclu sen nasılsın ? 16:31 marin: evet ben biliyodum reme. n'olmus ki? 16:31 sguclu: soyle de aydinlat bizi rem 16:31 marin: sguclu demin yazamadim ama cidden o bi ruyaydi, ve cok guzel bi ruyaydi 16:32 treebeard: buradayım libra 16:32 suildur: alakası yok. ben dün leventi gördüm eli yüzü düzgün saf sebil bi genç kardeşimiz. bööle spekülatif davranışlardan uzak duralım lütfen.ç 16:33 treebeard: aha marin? 16:33 marin: aaa bulustunuz mu siz sui? 16:33 ashleyy: nasılsınız dostlar levent marın gucluu suıldur alper 16:33 treebeard: ahh suildur teşekkür ederim 16:33 sguclu: iyidir spa ugrasiyoz iste gunun sonu geldi cok calismisim gibi yorgunum diye geldim buraya gene ya marin ben senle konustukca sok olmaya devam ediyorum abi sen de rem ve ismin gibi deniz deryasın 16:33 suildur: saol iidir de. ash? esin? hangisi? D 16:34 remedios: direk alıntı yaparım hickimse inkar edemez 16:34 marin: bu son kontorum ama sormadan edemiycem endlessturk burdaysan duy sesimi ve lutfen her thread'e yorum yapma, lutfen, cok rica ediyorum. 16:34 suildur: e nolck marin ofisimde bi kaave ikram edemiicem mi levent kardeşime? 16:34 treebeard: tabe yaşlı kurt suilduru ziyaret edip bi kaavesini içtim. Pek guzel bi insan, parlak bi kılıcı var ve gusel muhabbeti aynı ben 16:34 treebeard: ash selam! 16:34 sguclu: seni sectim ashh iyilik biraz soka girdik marin sagolsun bizi ha bire dumur ediyor senden naber 16:34 remedios: "bildiiniz faraş var ya,,heh işte farenin boyu faraştan buyuk ve kuyruğunun bi kısmı da benim başparmaamdan kalındı." levent bu fareyi oldurmus postalla 16:35 ashleyy: benım ash ya esınle nıye karıstırıyosun hem onda okadar yurek varmı benım ısmımı alacak kadar.nıye soka gırdınız yavv nodu güclü 16:35 remedios: tree tooluma mal olmus bi eser oldugunu dusunduum icin herkes yararlansın istedim 16:35 moderator: 1634 marin bu son kontorum ama sormadan edemiycem endlessturk burdaysan duy sesimi ve lutfen her thread'e yorum yapma, lutfen, cok rica ediyorum. / çok güldüm çok 16:36 treebeard: rem bi cumle oncesini paste lemedin iyi ki 16:36 treebeard: teşekkür ederim rem 16:36 suildur: bi bildiimiz var ki sölüoz ööle heralde ash. p 16:37 suildur: bu arada teşekkürler levent. 16:37 ashleyy: ne bılım suıldur ben senın kadar akıllı degılm bunu farkındasındır ınsallah 16:37 remedios: tree ettim de smart board yimedi P asil rem yemedi 16:37 sguclu: ya siui sen gercekten buyuk bir insan misiniz? 16:38 sguclu: sey . sui D D 16:39 remedios: sguclu sui ulu bi insan. salı gunu 22de radyo9eylu dinle anlıycan ; 16:39 ashleyy: güçlü tabı buyuk bırı buyuk ama cok mutevazı bak bızım gıbı kucuk ınsanlarla ılgılenıyoo ulu manıtu dıyolar aslında kendılerıne 16:40 suildur: estağfurullah ash. akıl akıldan üstündür. yaw arkadaşlar yapmaın bşii zannetcem kendimi. alakası yok. 16:40 sguclu: ashleyy marin simdi burda degil arkasindan konusmus olcam ama garip ruyalar goruyor , balik burcu oluyor felan ha bi de Yalın dinliyomus 16:41 sguclu: sey rem cim ben belirli istsyonlar haricinde pek yer bilmem biraz daha aydinlat misal hangi frekans 16:41 ashleyy: yalın bende dınlıyorum ve hasta oldum artık tavsıye dınlemeyın yav 16:42 suildur: bu arada radyoyu bıraktık cümleten duyurulur. p master tezi bitmio arkadaşın yoksa. hoş ben de artık olmuucam biraz izmirde. 16:43 sguclu: o zamna ben cok ileri goruslu biriyim diyorum ilk cıktıgından beri sadece heryerde zorla dinledim. aslinda iyi cocuk ama cok abartildi 16:44 sguclu: burda yabancı müzik dinliyodr herkes saniyordum misal il divo hakkında bir yorum istedim tık yok kimsede 16:45 sguclu: yani sui salı 22de radyo dinlemeyeyim mi onu mu diyorsn. 16:47 suildur: ister dinle ister dinleme di 16:47 suildur: diorum güçlü 16:47 ashleyy: guclu sen eskılerdenmısın ben senı tanıyamadım 16:50 bubuuuu: even^^ üstelik anlamında kullaılabilirmi,herkese selam buarada 16:50 sguclu: ya son kontorum konusturmayin beni frekansi ne ist icin bu bensz gecireceginz ilk haftsonu dikkat edin herkese bye yok ash bubnm 3.gunum en fazla ama size kanim isindi amca size baba diyebilir mym? 16:50 bubuuuu: hatta ,bile gibi anlamlarda kullanabilirm dimi? bu even i 16:51 filizguclu: hangi guclu? Ben mi, sguclu mu? Sasirdim 16:52 bubuuuu: tamam buldum ben üstelik anlamı var bu cümlede , 16:53 oztasyurek: o ne yaa ne kadar güçlü var burda, peki suçlu nerde? P 16:54 oztasyurek: ashley forumdaki foton kimin? çok tanıdık geldi çıkartıcam birazdan. 16:59 ecce: ewt kullanabilirsin 16:59 ecce: yada even if diye kullan şölye olmasa bile. gibi 17:01 marin: ahan da geldi kontorler. savul sguclu, demek sizi soka ugratiyorum he yalin dinleyerek.? p 17:03 bubuuuu: ecce sağol yok bir cümle çeviriyodumda en uygun türkçeye çevirmek için sormuştum buldum sağol 17:04 treebeard: yalın da ifadesiz yüzlü, ruhsuz bi arkadaş.hiç çekici gelmedi bana.illa popçu dinniceksem mirkelam dinnerim daha iyi 17:05 marin: tree askolsun 17:05 pinki: marincim seni cok ozledım ama cıkmak zorundayım,take care see u honey ; 17:06 treebeard: ama marin için küçük ibo bile dinlerim 17:06 marin: aaa dur pinki piknik olayini okudun mu? 17:06 marin: tree bak simdi oldu. ama abartmayalim istersen 17:07 marin: hayir ole ifadesiz yuz felan diyince. tolga da o cocuga benziyo. kotu oldum bi an p 17:08 marin: 1637 sguclu ya siui sen gercekten buyuk bir insan misiniz? demin kontorum yokken okudum ve koptum 17:08 pinki: okudum ama bugun bakmadım du bı bakıyım hemen 17:09 treebeard: abartırız yani farketmez marin aşkolsun. 17:10 marin: helal tree. iste ornek alinasi dost ya o diil de gumuldur'un denizi nasildir? 17:11 treebeard: marin işallah tolganın mimikleri vardır. o zaman nema problema 17:11 treebeard: ben gormedim de o tarafların geneli cillops die tarif edilir buralarda 17:12 marin: mimik te laf mi? super bakislari var ; cok ozledim ben onu ya. yarindan itibaren telini bekliyorum. insallah arar 17:12 marin: aaa ben denize girmeyi dusunmuyodum ama bikini felan goturiym o zaman 17:13 pinki: yaaa baneneee yaa ben ayarlamam marın sen daha ustasin.ben cıkıyorum sen hallet ok tatlım çaaavvvvv 17:13 marin: ay levent ikimizden baska kimse yok. basbasa kaldik p 17:13 chameleon06: I honestly believe that these are techniques and skills which can be learnt to be chari 17:13 marin: hah geldi iste cadi. hayir efendim, senin nickin piknik'e en yakin nick oldugu icin sen secildin. hic ole siyrilamazsin p 17:13 chameleon06: sma . 17:14 treebeard: iyi marin gusel .bi de bikini tabi al yanına yaf.sonra pişşman olma . 17:14 marin: basbasa diyince aklima geldi eticim nerde benim yaw? 17:15 marin: gelceeniz mi peki siz suiynen? 17:15 marin: yani mesafe olayini bilmedigim icin soruyorum. abes kaciyosa da kusuruma bakma. 17:16 remedios: tree bana bak, o cimeyl cevaplanacak ona gore P 17:17 marin: ayyy remedios geldi, burasi cekilmez olur simdi p 17:17 chameleon06: eskiden bölemişyidi bu saatler çay satti olurdu ne dedikodular dönerdi burada 17:18 remedios: ben çıkıyom artık-ihihi pis memur gülüşümü de atiym gidiym, iyi tatiller herkese! 17:18 chameleon06: aha da rem geldi evet nostalji olcak az sonra 17:18 marin: ay evet chame walla doru dedin ; 17:18 remedios: marin PpP 17:18 chameleon06: işte sonra diolarki ülke neden bu halde 5 de çıkıyo memur hanım 17:19 marin: arkadaslar bi nick gordum forum'un assaasinda akilli diye. p 17:19 remedios: ne beşi bei bu odayı kitliyolar ben napiym, vatan millete hayırlı muyendizim ben 17:19 chameleon06: peh Pp 17:20 chameleon06: senden kaynaklanmıyo yani rem lafa tutun burada kalsın 17:20 remedios: ayrıca yeni kuyu açmışım, galon galon uretiyom hadi kactm 17:21 chameleon06: oyalayın oylayın 17:21 remedios: nası olsa 15 dk sonra vede olcam gene gelirim 17:21 marin: chame ne diyim mesela? heh. hayirdir ne kuyusu bu? nerde reme? 17:22 marin: vede ne yaw? 17:23 chameleon06: oluyo oluyo 17:23 remedios: evde P 17:23 remedios: petrol kuyusu marin 17:23 remedios: gec kalcam beni kitlicekler burda 17:23 marin: remedioa ben de yeni bi kimlik mi diycektim. clark kent/supermen gibi. neyse bu son kontor. cikicam, herkese nefis bi haftasonu diliyorum 17:24 remedios: evet buldum, vede-girl P 17:24 chameleon06: rem anlamadım bişey mi dedin 17:25 treebeard: ben gittim bi saat yokum 17:25 remedios: ehehe, hepinizi kaçırırır ole giderim burdan. naş naş. zeytinyağğlı yiyemem amaann. basma da fistan. 17:28 moderator: + 17:28 korgoz_engin: Bu neymis boyle usagum. 17:28 premiere: selam board. 17:28 chameleon06: hadi bay bay 17:28 korgoz_engin: GENCLIK BASKALARI VAR MI BU CIVARDA? 17:29 chameleon06: make a brief visit 17:29 chameleon06: one hour later 17:29 korgoz_engin: YA SIZE ZAHMET COK MAKBULE GECECEK AMA BIRI BANA AKSARAY IN YOLUNU TARIF EDEBILIR MI? 17:30 moderator: küçük harflerle lütfen korgoz_engin 17:30 weird: http//forum.seslisozluk.com/showthread.php?t=2843 17:30 _spasiba: hangi aksaray ve nerden tarif edilcek? 17:31 premiere: rem, marin gittiniz mi yoksa. 17:32 sedaades: korgoz hangi aksaray bu,istanbul mu bi de sen nerdesin 17:32 veceligesuverildi: prem hoşgeldin 17:33 premiere: spasiba.selam nber sabahları genelde kahvaltı yapıyoruz senle burda. 17:33 premiere: veçelik.selam nbr.baktım kimse cevap vermedi, ben de ne yalan I was about to go. 17:34 moderator: veceligesuverildi size bir private gönderdim. kontrol eder misiniz lütfen. 17:35 treebeard: neyse gitmiyomuşum 17:35 veceligesuverildi: prem.oki mod kontrol ediyorum şimdi 17:36 _spasiba: pre.? hönk? kahvaltı mı? 17:37 veceligesuverildi: prem sen ne zamandan beri spa ile kahvaltı eidyorsun P 17:38 premiere: tree selam dostum. spasiba, boardda dedik yani.p 17:38 veceligesuverildi: prempm icin saol bu arada 17:39 sparow1: SELAMLAR sevgiler efenim. 17:39 _spasiba: evet prem. ama bu aralar ben pek yapamıyorum.bi merhaba sonra uzun bi süre kayıp 17:39 sedaades: spa sevgiler efenim 17:41 troublemaker_: sevgiler uçuşuyo ortalıkta. 17:41 premiere: spasiba.öyle oluyor.herkes yoğun ekonomi iyiye gidcek demekki.toplantılar, teklifler, şu, bu.veçelik. ricalar benden. 17:42 troublemaker_: etkilenmemk mümkün deil 17:42 sparow1: efenim havada bir sıkıntıdır sürmekte benimde zatıma yansıdı sıkıldım bunaldım bu akıllı kutunun karşısında akşam olsada şöyle bir boğaza açılsak keyf etsek ne güzel olacak 17:43 premiere: bazen şu toplantıların fena olmadığını düşünürüm.aslında sıkıc olarak bakınca çekilmez oluyor.ama bir de öteki tarafı tel.yok kafana göre notlar alırsın bir daha bakmazsın falan. 17:43 drakula: merhaba 17:43 sedaades: efenim bıraksak bu zeki müren ağızlarını,özümüze dönsek bi 17:43 premiere: tro.slm ve sevgiler. 17:44 oztasyurek: esselamın aleyküm ve rahmetullah ağalar 17:44 drakula: tekrar merhaba 17:44 sparow1: pek tabi ki pek tabi ki 17:44 drakula: bir daha merhaba 17:44 drakula: bonjour 17:45 troublemaker_: prem sanada sevgiler.hehe 17:45 premiere: hepinize aleykümselam yeni gelenler.draku, öztaş. 17:45 troublemaker_: ve aleykümesselam kaan gardaş 17:46 sedaades: drakula selam ve de ben kaçarım,bye bye.sesli ben gittim.sparow akşam görüşürüz senle.cümleden hoşçakalın 17:46 troublemaker_: aslında gaan gardaş olmalıydı pardon 17:46 tubaa99: pardon 17:46 sedaades: tro sana da sevgiler ayrıca,bye 17:46 veceligesuverildi: prem toplantı nasıl gecti ?yolculuk öncesi sıkmışıtır seni 17:47 sparow1: görüşürüz efem bende bir dumanlanayım zatım feci bunaldı sevgiler efenim herkese izninizle 17:47 tubaa99: selavu perlanj avu 17:48 veceligesuverildi: s.a. öztaş 17:48 premiere: mesela toplantıda çaylar kahveler bol gelir.bunlar iyi açıdan keyifli tarafları.toplantımı bugün ben bu zorlamalrla optimist tamamladım veçelik. iyi geçti bu yüzden. 17:49 oztasyurek: bi daha olmasın tro bacı, bozmiim façanı annadın mı 17:49 veceligesuverildi: sevindim .karar verdin mi bana ne heidye getirecegine P 17:50 treebeard: nasılsın premiere ve vece ve herkes? 17:50 troublemaker_: sevgiler seda 17:50 troublemaker_: gaan gardaş olmaz abü bi daa.dont vöri bi hepi 17:51 veceligesuverildi: canım troubleım seni gördüm daha ii oldum.sen nasılsın ? 17:51 premiere: veçelik. süpriz. 17:52 troublemaker_: ne sevilen bi belayım ya kendimlen gurur duydum, insanlara belayı sevdirdim ehihihih. 17:52 troublemaker_: iyiyim celikcim seni sormalı? 17:52 mississipi: slm 17:52 _spasiba: sana da sevgiler seda biraz geç oldu ama yeni gördüm. 17:53 premiere: tree iyiyim senden naber, izmir de yağmur var mı? 1 hafta sonra iyi bir sıcak hava akımı gelecekmi.tabii beklenti. 17:53 oztasyurek: la tro, sırtarma kız öyle ortalık yerde, kırmiim bacaklarını 17:53 veceligesuverildi: tamam premkötü bir süpriz olmadıgı müddetçe severim süprizleri.spa elim sende Ptroublım iim canım ,sadece calışmaktan sıkıldım onun harici herşey ii 17:54 hindistandaki_genc: Selamlar . 17:55 _spasiba: akşama kadarki bütün yağı kiri bulaştırdın sonunda çelik. ne elmiş bu yerinde duramıyo hiç. 17:56 premiere: selam hind.bu nikin zor be arkadaş ne yazsak yanlış anlarsın.p 17:57 troublemaker_: gaan gardas surtarma ne demek yahu. 17:57 veceligesuverildi: spa , sende benim sacımı cekip duruyon can bu ya acıyor işte P 17:57 hindistandaki_genc: premiere selamlar. Sadece son 4 harfini soylersen bir kelime yapar. 17:58 treebeard: premiere bilmiyorum.Ben de pencere yok. Bi gun bi izmirli yağmur var dedi.Bi ara baktım bizim burada damla düşmemiş. İstersen bakıp gelirim tabi 17:58 troublemaker_: celik ve spa nedir bu alıp veremediğiniz sizin bakiim.büyük aşklar nasıl başlardı tam hatırlayamadım da 17:58 premiere: genç.ok.böyle daha iyi. 17:58 treebeard: hind.'e ben kısaca ozcan diyorum. kullanışlı 17:58 _spasiba: yuh tro yuh . başka bişey demiyorum sana. hemşerim o benim. 17:59 troublemaker_: sana yuh esas espriden anlamayan spa. 17:59 premiere: tree.yoksa sen mahkum musun itiraf et, hangi suç.D 17:59 tubaa99: hmmmm 17:59 veceligesuverildi: troubleım aşkla meşkle işim olmaz benim.sadece latife ediyorum. 17:59 jessie: ben geldi.bisi sorcam.bildiginiz saglikli adres yonetimi programi varmi? 18:00 weird: gaan gardaş surtarma Kaan kardeşim, sırıtma sanırım 18:00 tubaa99: hıhııımmm 18:00 hindistandaki_genc: Levent sen bu isleri hizli kapmissin 18:00 oztasyurek: spa selam naber, memleket nereydi yav, kırşehir mi? 18:00 weird: adres yönetimi? sorunu biraz daha detaylı sorabilirmisin jessie? 18:00 troublemaker_: weird decoder gibisin saol valla 18:00 tubaa99: dionysian 18:01 treebeard: spekülasyon 2001 den beri içerdeyim allah korusun 18:01 tubaa99: ? 18:01 weird: ne demek troublemaker_ 18:01 tubaa99: * 18:01 _spasiba: evet kaan. 18:02 weird: jessie adres yönetimi derken? dns yönlendirme mi soruyorsun? 18:02 kucukhanimefendi: weird,tro selam,jes canım merhaba 18:02 veceligesuverildi: tree allah kurtarsın 18:02 weird: selam kucukhanimefendi hosgeldin 18:02 veceligesuverildi: prem sen haftasonu çalışıyormusun ? 18:02 troublemaker_: arkideşler acıklamaya gerek yok aaaa.niye kabardınız bakiim. ateş olmayan yerden alla alla neyse bakın bu da sakaydı anlamamışınızdır.ayyy ne gıcık gunumdeyim 18:02 tubaa99: çok sıkıcı 18:02 oztasyurek: weird, www.tdk.gov.tr ; tubaa hayırdır efekt veriosun sadece? celik peki neresindensin sen kırşehirin? yoksa içinden mi? P 18:03 weird: jessie ortaya soru attın kaçtın hadi yahu çevirmem gereken 25 sayfa var = 18:03 treebeard: kucuk ben yokmuş gibi devam edebilirsin 18:03 jessie: weird yok ya netle ilgili diil customer data management gibi bisi 18:03 weird: oztasyurek - ben tdk başkanıyım dermişim P 18:04 jessie: snairim bunun icin mc'in access'i var galiba ama baska varmi? 18:04 weird: www.inndir.com 'da bi arat belki bulabilirsin jessie 18:04 jessie: a ayipsin weird beraber cevirelim acilse 18:04 troublemaker_: slm kucukcum slm jessie 18:04 oztasyurek: weird bu ülkede kimse yaptığı işi bilmio, inanırım dermişim P 18:04 veceligesuverildi: öztaş içinden .nüfus oraya bağlı.troubleım P 18:04 premiere: tree. şimdi canım epeydir binemediğim bisiklete binip şöyle bir sahil güzergahında dolaşmak istedi.bu mersinde olabilir, veya 34'te.mersindeki sahil çok iyi.ama seni özendirmeyeyim dört duvar zor. 18:05 weird: yok yok saolasın jessie etik dışı olur mesleğim sonuçta 18:05 jessie: trocan mrb 18:05 tubaa99: lay lay layy 18:05 treebeard: premiere bizde de çürüttüğümüz bi bisiklet var.muhit cok engebeli olduu için üşeniyoruz. 18:06 weird: arkadaşlar bu arada forumda, off topic bölümüne "dil üzerine" diye bir yazı ekledim . bazı diller üzerine ilginç ve komik saptamalar var okumanızı tavsiye ederim 18:06 tubaa99: tırallaalllaaaaa tıralaallalalaaaaa lalalalalala lalalalala 18:07 premiere: veçelik.ben hafta içi çalıştı mı yetiyorum. çalışanlar için kolaylıklar dilerim tabii. 18:07 veceligesuverildi: prem sende hiç fena program yapmıyorsun hani.ne duyamadım benidemi davet eidyorsun bisiklet binmeye. 18:09 veceligesuverildi: prem ,sen davet edersinde ben hiç gelmem mi 18:09 treebeard: bi kapris yapalım dedik.hiç işe yaramadı valla.utandım şimdi 18:09 premiere: veçelik. tabii walkmanleride takar öyle.sohbet zamanı sohbet efor zamanı konsantrasyon şart.yarışırız bile hazır ol. 18:10 hindistandaki_genc: Arkadaslar klavyemin uzerindenden biraz once kocaman bir orumcuk gecti. 18:10 oztasyurek: tubaaa sıkılmayasın die prv attım sana, ne düşünceliyim di mi,peygamber olacak adamım yav P 18:10 premiere: tree.boşver eskiyi kaprisi sana bir dağ bisikleti alalım.şu günlerde moda.p 18:11 veceligesuverildi: yüzermiyiz birde prem bisikleti bilmem ama kesin seni yüzmede yenerim 18:13 troublemaker_: kaan cnm sen capkınlıkta aşmışsın.pesssss 18:13 premiere: bu sene de yaz gelmeyecekmiş meclis kararı çıkmış.ama yine de yüzeriz veçelik. mersinde olmaz.bildik yerlerde mesela.D 18:13 treebeard: var.premiere.biraz tamir görse/yağlansa idare eder 18:13 bubuuuu: Cycle of warmth bişey sorcam, burda warmth nasıl bir anlamda kullanılmış, bi resim çin başlık bu 18:14 veceligesuverildi: prem bende niyetlendim kawasaki ye babam evden içeri sokmam seni diyince boyun kıldan ince sustum oturdum kaldım bende motorsuzdan dagın alıcam bisikletin ant.yada yüzeriz 18:14 premiere: bubuu.sıcaklık anlamında.öyle 18:15 veceligesuverildi: herkese ii akşamlar .prem troubleım,treem ve görmedigim diger bütün arkadaşlar ii tatiller 18:15 oztasyurek: yuh be troo 2dk.da çapkın yaptın ya beni ne diim sana, fesat bu insanlar kardeşim, ayrıca ben görüp beenmediim kimseye çapkınlık yapmam 18:15 troublemaker_: byes celik 18:15 oztasyurek: bye celik, ii tatiller 18:15 bubuuuu: sıcaklık, yakınlık, samimiyet gibi bir anlam içerirmi? yani resim bisikletin sıcak havada çekilmiş gölgesi 18:16 hindistandaki_genc: Hotmail'i olan arkadaslara duyuru. msnuser hesabi aldinizmi kendinize. Cok kisa zaman sonra hotmail adresinizle msn'ger kullanmayacaksiniz. Haberi olmayan arkadaslar hemen hesap acsinlar ! 18:16 premiere: veçelik.sen de hemen 5. basamağa çıkmak istemişsin baban ne yapsın adam cağız, önce 3 tekerleklisi var bunun 1. adım bu. 18:17 troublemaker_: ay yeter bi spa bi kaann yuhlayıp duruyolar ya ayıp be kardesim ne demek yuh ayıp yaaaa 18:17 premiere: veçelik.iyi akşamlar.ve iyi tatiller. 18:18 bubuuuu: hindistan aldık sağol da o haberi nerden aldın? hotail iptalmi olcak 18:18 moderator: . 18:19 oztasyurek: eee sen sağa sola kafana göre ithamlarda bulunurken, yaftalar yapıştırırken iyi ama. hep bana hep bana olmaz tro hanım, dikkat istiosanız, dikkat edeceksiniz. 18:19 bubuuuu: yani iptalim olcak derken birtek msn adresi ilemi bağlancaz mesengere hindistan hı? 18:20 resume: ? 18:20 laylayloom: "If only you could see the tears in the world you left behind" nın anlamı ne acabaa? 18:20 troublemaker_: yafta yapıştırmıorum ya hayretsiniz yani. yufff size yufff işte 18:20 premiere: bubuu.bu sıcaklık akımlarının sirkülasyonu manasında.yanı bildiğimiz Celciuse. 18:20 hindistandaki_genc: bubuuuu burda Hotmail servurlarinda calisan bir arkadasim var hem o soyledi hemde microsoft kendi sitesinde gerekli aciklamalari yapti. 18:21 _spasiba: hoşçakalın. iyi akşamlar. bye, 18:21 oztasyurek: bi saniye ya düzeltmiim dedim ama kimsenin haberi yok mu, hotmaille ilgili o dediiniz şey gerçekleşti bile, yeni sürüm yükleyip id'leri yenilemeden çalışmadı msn 18:21 hindistandaki_genc: bubuuuu alacagin yeni adres sadece msn kullanmak icin. Bu adresine kimse mail yollayamaz. sadece sohbet icin. 18:22 premiere: laylay.Eğer yalnızca sen dünyadaki gözyaşlarını görebilirsen, arkada kaldın. 18:22 oztasyurek: tro bak işte mesela bu "yufff" çok hoşuma gitti, çok tatlıydı, ama ben bunu söyleyince neden çapkın oluorum onu anlamıorum, açık sözlüyüm die mi, tçık tçık olmaaaz ii akşamlar spa 18:23 hindistandaki_genc: oztasyurek Eger ingilizcen iyi ise hotmail.com'dan bakabilrisin ayrintilara 18:23 premiere: spasiba bye. 18:23 bubuuuu: remiere sağol hıh şimdi daha anlamlı oldu resim,sağol, hindistan ,ben bakiym bi sağol verdiğin haber için bende arkadaşlarımı haberdar ediym bundan 18:23 oztasyurek: arkadaşça tatlısın dioruz insanlar hemen gelin güvey oluo bu ne kardeşim yaa P yufff bu dünyaya yufff işte P 18:24 premiere: pekii.benden de herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller. 18:24 laylayloom: tşkler premiere! 18:24 troublemaker_: kaan sana kısaca yuff dicem ben yuff kaan 18:27 oztasyurek: tro ben de sana kısaca fazan dicem ben fazan tro 18:28 leafwise: byee 18:28 leafwise: hi ajo 18:29 bubuuuu: premiere iyi haftasonları güle güle 18:34 bubuuuu: outback i ben taşra, şehirden uzaktaki küçük kasaba olarak kullanabilrimiyim? 18:35 troublemaker_: kaan simdi be sorarım fazan ne demek diye 18:35 troublemaker_: istersen bana sazan de bak daha cok yakışır bana cidden bak 18:35 oztasyurek: sazan ne demekse o demek 18:35 oztasyurek: ama napiim tro cidden sazan gibi daldın öyle dedim die inandın dooru söyle 18:35 troublemaker_: hehehehe once ben demişim oley oley oley oley 18:36 oztasyurek: hayır bi de öyle bişe yapıcam bi de bunu boarda ilan edicem 18:36 hindistandaki_genc: http//support.microsoft.com/gp/messenger/tr-us adres bu bubbbuuuu! Isteyen herkez baksin 18:37 troublemaker_: kaan senin laflarına ''kaile almayınız'' damgası vuralı cok oldu canım yaftacınız olarak ben yeni yaftalarla yine gelicem. 18:39 troublemaker_: ailenizin yaftacısı tro bro hehe 18:39 oztasyurek: ben baktım ama sanki benim dediim olayı anlatıo gibi geldi yine. yeni bi sürüm daha çıkmazsa öyle demektir, yok 3 günde yeni bi sürüm daha çıkacaksa bilemem 18:39 oztasyurek: allah allah bak seeen ne zaman vurdun bakiim sen o damgayı? yaftacı işte nolcak 18:40 troublemaker_: vururum ben ruhun duymaz, herkese prvt attım ehihihi 18:41 oztasyurek: puahah dedikoducu yaftacı tro oldun o zaman bundan sora D 18:44 troublemaker_: evet öleyim hehe arkadan iş ceviririm korkun benden 18:44 maide01: ıyı aksamlar nasılsınız 18:46 oztasyurek: senden korkmayan çarpılır tro selam maide parmağın nasıl oldu? 18:47 maide01: ya parmak tamamen etten ayrıldı ya bukadar ıgrenc bı agrı yok ama napalım olacagın varmıs sen nasılsın baım 18:48 bubuuuu: histitanlı teşekkür ederim,ben çıkıyorum herkese kolay gelsin çok güzel bugün cuma oh ,iyi hafta sonları herkese, 18:48 oztasyurek: yapma ya geçmiş olsun, ben de güya yarınki sınava çalışayım die mesaiye kaldım, burda chat yapıorm, şimdi de babam aradı yemeğe gidioruz gel diye, yani ders mers yatar D 18:48 bubuuuu: 1834 bubuuuu outback i ben taşra, şehirden uzaktaki küçük kasaba olarak kullanabilrimiyim? 18:49 hindistandaki_genc: bubuuuu onemli deyil. 18:49 xxcinlixx: jessie burdami 18:50 maide01: ya son gun dersmı olur kafayı dagıtmaya bak sen bırak gez dolas ama degıgım gıbı erken yat erken kalk bılmedgın soruları cozme 18:50 bubuuuu: bunu bilen yok sanırım olsun canınız sağolsun, ben taşra olarak kullancam ,ama yiede biraz daha araştırımy sonra komedi bişey çıkmasın ortaya 18:50 troublemaker_: başarılar kaan 18:52 oztasyurek: tşk ederim trocum 18:58 weird: taşra veya kırsal alan diyebilirsin bubuuu 19:00 troublemaker_: byes to everybody. 19:08 terrible: hi friends 19:09 terrible: nasilsiniz 19:09 terrible: neler yapiyorsunuz 19:10 terrible: evet cevap erecek olan yok mu? 19:13 cakalays: outback için sözlük "sehirdisi" diyor 19:18 hindistandaki_genc: terrible iyilik 19:19 melekk: ve ben geldim geçte olsa sayın boars sakinleri merhabalar selam olsun size 19:19 melekk: bububu nirdesin ya msn de yoksun 19:21 hindistandaki_genc: melekk kimse yok. Yuksek sesle konusma incin top oynuyor 19:22 melekk: hindistan yapma ya 19:22 hindistandaki_genc: melekk ne yaptim ? 19:22 melekk: buğün zaten en kötüsünden yoğundum bububu ya bişey saoracaktım oda gitmiş zati 19:23 melekk: sen şimdi yoksam hindistandamısın 19:24 hindistandaki_genc: ev arkadasim hindistandayim ! 19:24 melekk: ben bayılıyorum hindistanlı bayanların giyinişine harikaya otantik hastasıyım ben 19:25 hindistandaki_genc: Desene ilginc birisin. Zaten butun yabanci turistler hindistana gelince hint kiyafetleri giyiyorlar. 19:26 hindistandaki_genc: melek kendine iyi bak benim cikmam lazim burda saat bayagi gec oldu 19:27 melekk: güle güle gene gel 19:28 hindistandaki_genc: melekk Merak etme gelirim az'da olsa sohbet etmek guzeldi byee. 19:42 physicist: hi friends! 19:43 physicist: melek hala buraysan bişey sorucam? 19:43 xxcinlixx: gmail den nasil birine daavetiye gonderebilirim 19:51 kull: cakalays burlarda misin 20:16 xxcinlixx: bugun kimse yok bi sorun var kesin 20:35 suildur: + 20:39 aycanky: naber gençler 20:40 moderator: + 20:42 suildur: 20:45 etipuf: sui slm 20:53 suildur: slm eti. abi baalantı berbat 20:55 fuzzy: slm board sakınlerı physicist nasılsın nasıl gıdıyo calısmalar sınavın yaklastı 20:56 fuzzy: slm suıcım 21:00 lynx_nexux: merhaba herkeze . 21:00 quattros: slm millet nabersiniz 21:04 foodeng69: atauniden herkese selamlar 21:05 foodeng69: muhabbetiniz bol olsun millet 21:05 lynx_nexux: merhaba foodeng69 21:05 foodeng69: buralat cok soğuk sıcağın kıymetini iy bilinizs. 21:07 lynx_nexux: nerdesin? 21:07 physicist: slm millet tekrar geldim.bi yemek arası vermiştim.fuzzy essay yazıyodum bende napıyım.sen napıyosun finaller başladımı bittimi neoldu.ay dünyadan haberim yok 21:08 quattros: istanbulda pek sıcak değil zaten 21:09 fuzzy: sınavlar devam edıyo ıste ugrasıyoz sevgılı fızıkcı bolumdesım 21:09 foodeng69: ahhh ahhhhh soğukta olaydım da istanbulda olaydım. oralara bi selam söyleyin arkadaşlar gerçi az kaldı yakında oradayım 21:09 practice: merhaba muhabbeti hoş kitle, nasılsınız. 21:10 practice: ANKARA vs. İSTANBUL 21:11 physicist: ben senin çömezinim.bölüm zormu fuzzy çok?herkes çok zor diyo.sence?ben fiziği çok severim gerçi ama. 21:12 quattros: Allah fizikçi etmesin en nefret ettiğim dersti vaktinde 21:15 physicist: öle deme quattros zati beni herkes bizmez o bölüm diye korkutuyo.zaten hazırlıkta kalıyorum ühü.neyse ben essayimi yazıyım 21:15 quattros: physicist hangi üniversitedesin? 21:18 physicist: boğaziçi quattros .sen ? 21:18 quattros: ben de işletmedeyimtesadüfe bak 21:19 kasia: how to say "i miss you" in turkish? 21:20 physicist: seni özledim-kasia 21:20 quattros: you can say özledim 21:20 kasia: thanks guys! 21:21 physicist: a gerçektenmi?kaçıncı sınıfsın 21:21 quattros: inter misin physicist? 21:21 quattros: ben 1. sınıf geçen sene geçtim hazırlığı 21:23 foodeng69: hem normal bir öğr. gör.lisi görmedim fizikçi olan bir uni 1 de topluca derse girmedik adam soruşturma açtı hakkımızda hepimiz yazılı uyarı almıştık adı gavur muhlisti. 21:23 physicist: ewet inter im.ve note taking i yapamıyorum.writing de çok kritik.hazirandamı geçtin ağustostamı 21:23 quattros: haziranda hemde beginnerdim 21:25 dilekism: herkese selamss 21:26 physicist: foodeng bana da diyolar o bölümü bitirince sende şöle olcan böle olcan diye.ama hayırlısı napalım beaben de genelde anormal insanlarla karşılaşıyorum ama normali de var bak mesela fuzzy gayet normal 21:26 quattros: slm dilek 21:27 foodeng69: arkadaşlar AB HİBE BAŞVURU PROJESİ SON İADE GÜNÜNÜ KESİN OLARAK BİLEN VAR MI?. 21:27 physicist: helal olsun o zaman demekki çalışmışsın ve de zekiymişsin.ben hiç hemde hiç çalışmadım.yeni başladım 21:27 quattros: boğaziçi izikte okuyup normal olan pek azdır 21:28 fuzzy: ya baglantı cok kotu physicisyt bu arada bolum zor tabıı ama calısırsan oluyo Ayse Soysalı bılıosun dımı matemetık ve fızıgı bırıncılıkle bıtırmıs bızım okulda bızım ondan ne eksıgımız var kuzum 21:29 quattros: fuzzy sende mi boğaziçindesin? 21:30 fuzzy: yes quattros sendemı yaw uc kısı olduk 21:31 quattros: ben de valla hep fizikçisiniz galiba 21:31 physicist: bende mat.le çap istiyrm ama kısmet hayal kurmak güzel bişey.fuzzy bölümde kız azmı?yalnız kalcam yoksa 21:32 fuzzy: yaw physicist senın fobınmı var bos ver az kız olsun daha ıyı az dedıkodu oluyo 21:32 quattros: valla kız pek yok bildiğim kadarıyla 21:33 quattros: bizim bölümde 60 kız 40 erkek var dönem olarak pek hoş olmuyo yani 21:33 fuzzy: ewet pek yok bız bes kısıyız 21:35 physicist: walla var fuzzy ya.ama neyse erkeklerle ark.olurum bende.daha iyi falan dermişim.birisi görmesin keser beniP 21:36 physicist: geçmişte dicem in the past mı diyim en iyi nasıl denir. 21:38 fuzzy: ın the past dıyeceksın tabı fızıkcı 21:38 lynx_nexux: merhaba phy . tam olarak nasıl bir cümle 21:39 lynx_nexux: in the past olabilir - long time ago dersen uzun zaman önce olur .hangisi uygunsa kullan 21:40 physicist: saolun in the past ewet 21:41 lynx_nexux: u r welcome physicist 21:41 quattros: fazla kasmaya gerek yok writing için sade ama gramer hatası olmazsa rahat geçersin 21:42 fuzzy: bıde hocanın gozune hos gelecek kalıplar vazgecılmez dımı quattros 21:44 quattros: ben hiç kalıp kullanmadım bana hoca demişti hiç gerek yok diye bazı hocalar kompleksli olup kalıp yazanı bırakabiliyor demişti 21:44 physicist: I am sorry lynx can ı say welcome now? welcome lynx 21:45 fuzzy: sıze kımler gırıyodu quattros 21:46 quattros: pınar hoca var beginnerde bi de ayşegül hoca vardı B hocası olarak 21:46 physicist: ben sadece paragraflara başlarken kalıp kullanıyorum.örnnowadays,there is a vital demand about.falan bide transitionsları kullanmaya çalışıyorum 21:47 fuzzy: bızede sevda hocayla suzan hoca gırıyordu 21:48 quattros: fuzzy sen de mi beginnerdın? 21:49 kirlisakal: selam erkese. 21:49 fuzzy: ewet bılerek basladım begınnerden ıyıce ogrenıyım muhabbetı genclıgım gıttı 21:51 kirlisakal: nehehe yazık olmuş fuzzy. yani elinde fırsat varken tepmişin 21:51 quattros: neyse ben gider malum final zamanı geçmem gereken bi math 101 dersi var ii muhabbetler herkese 21:52 kirlisakal: boğaziçinden mi siz ? 21:52 fuzzy: uff bılırım mat 101 ı ıyı calısmalar quattros sen kacıncı sınıftın son soru 21:58 physicist: quattros 1.sınıfmış fuzzy.kirlisakal evet boğaziçinden onlar.ay herkesin sorusuna atlıyorum 21:58 fuzzy: saol fızıkcı sende olmasan 9 22:01 quattros: kredim domus pardon 1. sınıtayım ben 22:01 gargamel: herkese merhaba 22:02 turkkancagri: odtüden kimse var mı? 22:03 fuzzy: he he en kıdemlı benım desenıze 22:04 quattros: senin kaçıncı sınıf fuzzy? 22:04 fuzzy: ıkıyım ben quattros 22:05 quattros: neyse bu sefer gerçekten gittim görüşmek üzere 22:05 nihany: odtülüye cevap var 22:10 turkkancagri: nihany hangi bölüm kaçıncı sıınıf? 22:11 ekonomist_n: selam arkadaşlar nasılsınız? 22:11 nihany: master, sen 22:12 turkkancagri: ben daha hazırlığım ya prof hazırlığı işte 22:13 nihany: aha kolay gelsin 22:14 turkkancagri: walla saol ihtiyacım var ühüü 22:14 fuzzy: eko nassın ya uzuuun zaman oldu gorusmeyelı 22:14 ekonomist_n: iyiyim fuzzycim sen nasılsın?evet yaa uzun zaman oldu.gözükmüyosun kaç gündür?son sürat finallere çalışıyosun galiba? 22:15 fuzzy: ehhh malesef bıtıo malum sonra free senın sınavlar nasıl 22:16 kull: selamm , kimler var bakalım 22:17 ekonomist_n: benim daha başlamadı,1haziranda başlıycak.17sine kadar maalesef sizin ne güzel bitiyo 22:17 nihany: daha lisans derslerine baslamadan ağlama derim, hele master, doktora! asıl aglaması gereken benim, ama gülüyorum bosveeeer 22:18 physicist: selam eko 22:18 ekonomist_n: selam physicist,naber yaa? 22:20 polat: Bu boarda bieseyler oldu. eskiden cok suluydu simdide bayagi ilmi 22:20 polat: selamlar arkadaslar 22:21 ekonomist_n: physicist,noldu senin sınav? 22:22 physicist: napalım 5 saattir bi essay yazıyorumiyimisin?yarın cumartesi ya aklıma geldi ne güzel 22:22 zenci: slm 22:22 kull: allahtan master lisans falan atlattim hepsini 2 ay sonra askerligi de atlatıyorum 22:22 zenci: remedious`u gören var mıııı? 22:22 fuzzy: fızıkcı sen nerde okudun lıseyı 22:23 fuzzy: ben gormedım zencı hayret o yok bugun 22:23 physicist: sınava 3 haftadan az kaldı.essaylerimi bide note taking listeningimi düzeltmeye çalışıyorum ama note taking düzelmicek sanırım çünkü ben solağım ve kalemi ters tutuyorum yavaş yazıyorum yani eko. 22:24 physicist: fuzzy ben şişli anadolu lisesindeydim 22:25 ekonomist_n: fizikçi iyiyim ben de. 3.sınıf ta bitti,sınavlar geçsin diye bekliyorum.note taking için kasman gerekicek anladığım kadarıyla. ama geçicen merak etme ; 22:25 physicist: a proffesional army force means an additional burden to economy.burda means yanlış dimi ne kullanabilirim onun yerine.demek anlamında 22:28 teenspirit: ii akşamlar herkese 22:32 ekonomist_n: iyi akşamlar teen. 22:33 teenspirit: nbr nilay snwlar nsl gidioo? 22:34 ekonomist_n: sınavlar daha başlamadı can, çarşamba başlıycak.son özgür günlerimde eğleniyorum işte.sen napıyosun? 22:35 teenspirit: napiim walla oyle geçio günler ama dolu dolu ekocum 22:37 teenspirit: eko msn e gelsene burda bi bağlantı sorunu war galibaa 22:40 ekonomist_n: msn açamıyorum allah allah.deniyorum ama. 22:42 teenspirit: oke eko sen dene ama yinede 22:43 ekonomist_n: tamam. 22:49 physicist: arkadaşlar conditionalsları karıştırdım ya.eğer şöle olursa böle olur u nasıl dicem yani 1.cümledeki tense le 2.cümledeki tense i soruyorum.bi yardım yaw 22:51 vulture: slms gençlik 22:51 cakalays: tens uyumuna dikkat etmen gerek 22:52 cakalays: yani 1. present bir tensse 2. de öyle olmali 22:52 cakalays: 1. past bir tense ise 2. de. 22:52 ekonomist_n: selam vulture naber? 22:53 physicist: slm vulture 22:54 physicist: cakalays eğer yasa yürürlüğe girerse ekonomi sarsılabilir dicem.burda hangi tens 22:55 vulture: slm phys eko nabersiniz nası gidiyo 22:58 ekonomist_n: ii gidiyo yaa nasıl olsun bildiğin gibi. 23:00 physicist: saolasın vulture çok şükür iyiyiz.on the other hand le paragrafa başlanırmı sizce.refutation yapıcam. 23:02 ekonomist_n: başlanır bence fizikçi. 23:03 vulture: offf offf.nasi bi hayat bu yaaff.sıkıcııı.ama olsun bugün cuma kafa rahaton the other hand yerine moreover fln kullan phys. 23:04 physicist: ok saolun 23:04 vulture: sende saol phys 23:04 kiedis: winampında aylin aslımdan ''senin gibi'' adlı parça bulunupta bana göndermeyen ''onun gibi'' olsun 23:05 vulture: nev den "sen gibi" verelim olmazmıp 23:08 kiedis: nev kim ya.uzak dursun 23:12 vulture: nev i bilmiom deme yaff."mühürlü kaderim" fln hiç duymadınmı. 23:15 kiedis: bilmemek ne kelime.dinledimde cayır cayır pardon canlı canlı.ama ııh almiim 23:15 vulture: peki. 23:16 cadirella: arkadaşlar selam "ex-proof" un anlamını bilen var mı ? 23:16 physicist: bakın açtım nev dinliyorum aklıma getirdiniz bende gitiştim konserine iyi deildi mal gibi kalıyosun öle 23:18 kiedis: şebnem ferah çıkmayınca utanmadan bide şebnemin şarkılarından sölemişti şenlikte.fena oldum hatırlayıncaD 23:18 replica: slm arkadaşlar 23:19 sparow1: MİLLET obsesif compulsif mişim bugün toktor dedi 23:19 vulture: hadi ya.valla ayıp etmiş 23:19 kiedis: eski kanıt falan dicem cadı ama o anlamı sende çıkarırsın zate 23:22 physicist: sparow o da ne ki walla ben bilmiyom.geçmiş olsun eğer bi hastalıksa 23:23 sparow1: sanırım biraz daha ilerlerse şizofreni olucam D 23:26 cadirella: ok teşekkürler kiedis .başka bir anlamı var ama bulamıyorum 23:29 physicist: voidance of redundant loss in crashes can be misused by political ne demek ya anlamıyorum bi türlü help 23:31 marleen: tell him to stop lying 23:32 physicist: ilk kelime avoidance olcak.arkadaşlar bir help yaw 23:36 ertuti: take it easy = ? 23:38 physicist: tamam saolun yani 23:38 xxcinlixx: slmlr 23:39 physicist: slm cinli 23:41 moderator: 2329 physicist voidance of redundant loss in crashes can be misused by political ne demek ya anlamıyorum bi türlü help/çarpmalardaki aşırı kaybın kaçınması politikle kötüye kullanılabilir galiba 23:41 ertuti: hello ? 23:44 physicist: çok teşekkür ederim moderator. 23:46 xxcinlixx: naber phy 23:47 physicist: saol cinli essay yazıyorum.sen? 23:48 replica: slm arkadaşlar 23:48 xxcinlixx: bilardo oynuyorum sag ol 23:49 vulture: selam repli naber 23:50 replica: ii 23:50 lord_volkan: slm nbr replica? 23:53 replica: volkan msn 23:53 replica: vulture 23:54 replica: sen nasılsın 23:56 vulture: canım sıkılıyo yorgunum bitmişim ben repli.slm lordum naber. 23:56 ekonomist_n: replica naber? 23:57 lord_volkan: iilik senden nbr? |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|