Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Discussion board archive - Tartışma tahtası arşiv

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-05-22, 01:00
Administrator

seslisozlukadmin is on a distinguished road
Default 2005-05-21

00:00 selinn: kredi az kaldı.100.yıl sitesindeyiz.ben burdan mezun oldum ama hala kurtulamadim burdan malesef niye çocuklugunu yedi bakim?ne güzel yer.yaw kelimeme bi bakın yaw asiatic.
00:00 maidem: kız valla bılmıyom
00:01 selinn: hawky ne olur sen bilmiyon mu ya tam anlam ne olur bu kelimeye?
00:03 maidem: atlantık olabılırmı
00:04 selinn: bilmiyoruuuum hawky?nerdesin?
00:04 hawky: mudurume mail atiom o florida da gezsin biz follow up yapalim bilmiyorum kelimeni bilsem yazardim zati
00:06 maidem: guzelım bence odur bakyımda bu cıkıyo yanı buna yakın bısey cıkıyo
00:09 selinn: saol madiem.buarada sen ne iş yapıyon?
00:09 maidem: selın ben bısı yapmıyorum valla sımdılık beklıyorum sanırsam hazıran sonuna baslıyacam
00:10 maidem: turızm felan ugrasacam ama daha kesın degıl potansıyelım var o konuda
00:10 selinn: iyi ya hayırlısı olsun inşallah baslarsın
00:11 oeince: The Anti-Masons, traitors and perjurers some, and some mere political knaves,
purified Masonry by persecution, and so proved to be its benefactors arkadaşlar ben tam olarak çeviremedim.bu bir quote
00:11 maidem: sen ne okudun bakım ıng.dılımı burda bırısı var oda orda pokuyo 3 sınıf
00:11 oeince: ben de tam manasını anlamalıyım.yardımlarınızı bekliyorum. herkese iyi akşamlar.
00:11 selinn: hadi ya evet ingiliz dilnden mezun oldum
00:12 maidem: oencın ya tam anlamadım valla ınankı bakındımda anlayan-madık kusura bakma
00:13 maidem: neyse selıncım kolay gelsın sana ben artık gokyuzune bı selam verıp uyuyacagım
00:13 maidem: ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
00:14 selinn: ii
00:14 selinn: geceler maidem ii
00:15 hawky: cankaya pasaji miydi onun ismi yaa bi ara internet kafe dolmustu he duukanda D polis evinin karsisinda
00:17 akirik: One small letter, surrounded by EXACTLY three big bodyguards on each of its sides. her iki yanında 3 badyguardı olan küçük harf mi demek?
00:20 hawky: evet ama sacma bi cumle tabi paragrafa bakmak lazim
00:24 oeince: bir küçük harfin her tarafı tam üç koca badigard ile sarılmıştı da olabilir bilemiyorum.benim yazdığıma bakan oldu mu acaba?
00:25 oeince: The Anti-Masons, traitors and perjurers some, and some mere political knaves, purified Masonry by persecution, and so proved to be its benefactors
00:25 akirik: aslında bir bulmaca
00:25 akirik: http//www.pythonchallenge.com/pc/def/equality.html
00:26 selinn: ben baktım ama bişe anlamadım be oein
00:26 akirik: 3.levelda takıldım belki anlamı çözememişimdir diye sormak istedim
00:29 akirik: sayfanın kaynak kodunda 102498 harften oluşan bir kripto metin var bu cümle ile oradan bir cevap bulup levelI çözersem rahat uyuyacağım
00:32 oeince: her iki tarafı 3 er koca badigardla sarılı küçük bir işaret de olabilir.sayfaya bakınca bu da olası göründü.saolun arkadaşlar.
00:32 oeince: selin saol.
00:33 selinn: önemli degil keşke yardımcı olabilseydim ama bosver uykudan önemli diil yaa
00:33 selinn: akirik sanaydı bu
00:34 akirik: tesekkurler
00:35 timu: Yaw nihayet Be
00:36 timu: Ne oldu Siteye Haberi olan varmi
00:36 bubuuuu: ben geldim, herkese iyi geceler
00:38 timu: iyi geceler bubu
00:39 selinn: hoşgeldin bubuu
00:40 bubuuuu: bulmacamı çözüyosunuz ?
00:40 timu: bir sorumvar
00:40 timu: kadinlarin malum gunlerini anlatan ozel bir kelime varmi "period" disinda ?
00:41 bubuuuu: ne diyolardı;;? regl ? timu uyarmı?
00:42 timu: ingilizce sini soruyorum bubuuu
00:43 bubuuuu: menstruation,bleeding yandan buldum bende timu
00:43 selinn: timu zaten regl ingilizce bu uyar
00:46 sun2: menstruation olacak bubu hakli
00:47 bubuuuu: aslında türkçem iyi değilde ama regl de türkçe değil be sanki? ha? yani sözlükte yok türkçe,yanda bikaç seçenek daha var timu
00:48 sun2: fransizca olabilir regl cok emin degilim ama ingilizce degil!
00:48 bubuuuu: sun hoşgeldinn,nasıl keyifler
00:49 selinn: ok sun ben sadece yorum yapmıştım ama olabilir
00:50 sun2: hosbulduk bubu, iyiyim, disari cikmistik az once. hava gec karariyor burada neredeyse 11'e kadar aydinlik. sen nasilsin?
00:51 selinn: ya arkadaslar bana labeling'in anlamını biliyorsanız bi söyleseniz nasil mutlu edersiniz
00:51 sun2: selincim, hepimiz dogruyu bulmaya calisiyoruz ondan discussion board zaten belki ben de dogru bilmiyorumdur.
00:51 sun2: etiket, etiketleme selinn
00:52 bubuuuu: bende biraz t.v. baktım,ya hayatım böyle bi telaş,bi stress içinde dedim ya genciz, bu kadar sıkıntı bozar yani bir yerden sonra derslerim var ama biraz tembellik yapıyorum,,canım istediğinde çalışıca
00:53 selinn: ya biliyorum da aslında ama çok saçma oluyo oryantalist etiket. ne bileyim çok saçma geldi de ondan sordum saol sun
00:54 sun2: evet tabii bunalmamak lazim. bubu cuma gecesi almanyanin nereseindesin bilmiyorum ama gidilecek guzel yerler yok mu etrafinda?
00:54 hawky: fislemekte olabilir slang ise mafya bizi fisledi yakinda sisleyecek gibi D
00:54 bubuuuu: selin ozaman sınıflandırma dersin sende olur bak o uyar
00:55 sun2: hmm cumlenin gelisine gore baska bir anlami da olabilir tabii selinn
00:55 selinn: arkadaşlar bi soru daha a wash of sentiment gibi bir cümleye ne dersiniz
00:56 bubuuuu: sun dışarıdaydım zaten ders var diye hani bi güç eve geldim ama,yok ders çalışmadım işte,biraz öncede burdaydım ya, virüs yoluna uğraştım ki boşuna telaş yapmışım,
00:58 selinn: yaw ben bi yazayım size de bi bakin personal human experience was censored by a process of orientalist labeling and abstarction,a wash of sentiment was repressed by unshakable definition
00:58 bubuuuu: hayal krıklığımı acaba attım
00:58 hawky: duygu yogunlugu demek
00:58 selinn: abstraction olacak o arkadaşlar yanlış yazmısım bu son kont
00:59 sun2: cok aykiri bir cumlede degilse letting go of it gibi bir anlami olabilir selinn
00:59 sun2: hmm bakiyorum simdi ben selimm
00:59 bubuuuu: bence burda sınıflandırma anlamında labelling,yani öyle bi anlam var gibi,
01:00 sun2: niye hayalkirikligi olsun bubu, cik eglen cok bunaltma kendini manasinda soyledim ama avrupanin bazi yerleri hakikaten cok durgun oyle bir yerde misin merak ettim.
01:00 bubuuuu: hawky bende ne atmışım be taa kanadaya gelmiş, ,bende bi bakiym şu cümleye selin
01:01 hawky: haha mosyo benim ceki verdin mi bakem sen ?
01:02 bubuuuu: sun yok,ben hani selin yazdıya bi kelime a wash of . diye ona bişey attımda ona dedim hayal kırıklığı olabilirmi diye,hawky ded,iki duygu yoğunluğu
01:04 selinn: arkadaşlar gece gece kafanızı sisirdim ya saolun gercekten
01:05 selinn: vallaha ne ii
01:05 selinn: olur bi baksan bubu çok sevinirim ya
01:07 bubuuuu: selin yani iyi değil benim ingilizcem,ama elimden geldiğince yardım ederim ama sun varken yani,öhö öhö durumu ,o bu konuda usta selin,sen yinede onun yorumu bekle ama bende yazcam çeviriym
01:08 selinn: ok beklemedeyim
01:09 selinn: sun bakıyosun dimi?
01:09 sun2: selinn, bu sana kelime kelime gerekmiyorsa sanirim sunu diyor, sanirim bu asyali insanlarla ilgili bir arastirma
01:11 selinn: evet dogu batı ile ilgili bir makale sun ama malesef gerekiyo
01:11 sun2: kisisel insani deneyim, oryantalist sinirlama/etiketle ve cikarimla sansurlenmistir
01:12 selinn: ya aslinda kelime kelime degilde keske tam bir anlam oturtabilsem cümleye bir prob.olmayacak ama
01:16 sun2: duygu yikamasisilinmesi anlaminda sanirim bu ya da yok olmasi sarsilmaz sinirlamayca dayatilmistirya da engellenmistir
01:16 selinn: arkadaşlar yardımlarınız için gerçekten teşekkür ederim saolunn
01:17 sun2: sinirlamaca, bak diyor ki oryantal, yani asyali etiketiyle kisisel insani deneyimler sansurlenmisti, yani asyali seklinde damgalama normal insani tecrubeyi etkiliyor
01:18 sun2: "asyalilar" seklinde damgalanmak bu insanlarin insani tecrubelerini sansurluyor,
01:19 hamilton: arkadaşlar sohetinizi bölemk gibi olmasın küçücük bir ricam olsa?
01:19 bubuuuu: burda bi duygu bastılımasından,bi bahsediyo sanırım sun senin yorum daha prof. benimki teker teker olduğundan hiç kafanı karıştırmıym selin,
01:19 bubuuuu: hamilton hoşgeld,n,
01:20 hamilton: teşekkur ederim bubuuu
01:20 hamilton: yoğun bir şekilde ceviriyle uğraşıyorum mağdur durumdayım valla
01:20 selinn: evet sun haklısın çok saol daha ii anladım bide çevirmen olacam ya bak bana heleyok bubu saol karışmıyo
01:20 sun2: bu sarsilmaz siniflandirma da "wash of sentiment", her ne anlamdaysa onun tarafindan bastirilip engellenmis
01:20 hamilton: kücük bir cümle var uzun cümlelerde yetersizim
01:21 selinn: aynen hamilton aynen
01:21 hamilton: 5 dknız varsa yardımızı istiyorum tüm insan aleminden
01:21 hawky: kisaysa yapayim bi maiile uursiyom cunku
01:22 hamilton: While our familiarity with atoms
and shell structure make symmetric quantum
systems seem ubiquitous, in fact just the
opposite is true.
01:22 hamilton: cümle bu
01:22 hawky: ah mod ah gormuyon cabalarimi arttirmiyon konturumu DD ya bisim kislar bana nispet yapio bizim ki xxxx oldu senion hala 20 mi die aaliycam falla DD
01:22 hamilton: mantıklı ve anlamlı bir şek
01:23 hamilton: ilde birleştiremed
01:23 sun2: birsey degil selin, ben simdi bu wash of sentiment ne onu arastirmazsam catlarim, hamilton sen fenci ya da matematikcisin sanirim, hic alanim degil, turkcelerini bile anlamiyorum bubu nereye kaybol
01:23 hamilton: fizikçiyim sun2
01:24 selinn: bekle hamilton geliyom
01:24 hamilton: hawky dostum zamanını harcansan minnettar kalırım
01:24 hamilton: selin cok tesekkur ederim
01:25 hawky: bizim atomlar ve kabuk yapilarina olan asinaligimiz simetrik kuantum sistemlerini hazir gibi gosterse de hakikatte bu durumun tersi dogru
01:25 hawky: ubiquitous kelimesini tam uyduramadim ama fiziksel bi anlami olmali
01:26 bubuuuu: hamilton daha sözlüğe kelime sorarken bak sana hawky hızır misali yetişti,
01:26 hamilton: hawky bizim atomlar ve kabuk yapilarina olan . simetrik . arayı anlayamadım ?
01:27 hawky: asinalik
01:27 hamilton: valla burda insanlar var yaa iyi isanlar hepinize cok tesekkur ederim allah hepinizi sevdiğinize baaşlasın
01:27 hawky: biseye asina olmak = aliskin olmak falan diil mi ya ben turkceyi mi unuttum?
01:28 hawky: e benim sevdiim yok belki bana da bu seven verir Dd
01:28 bubuuuu: hawky,bilirsin bwlki, şu selinin yazdığı bi kelime sözlükte onu dinleme imkanım yokta unshakable nasıl okunur? bilen varsa yazabilirmi? bi türlü çıkartamadım
01:28 hamilton: hawky tamam anladım. cok saolasın hepinize iyi sohbetler.diğer arkadaşlarda uğraştıkları ve düşündükleri icin yaa ne diim kelime bulamıyom cok iyisiniz
01:28 selinn: hamilton .kuantum ve kabuk yapılarına olan aşinalıgımız simetrik kuantum sistemlerini mevcut göstermesine karşın gercekte bu durumun tersi doğrudur.ben böyle yapabildim .hamilton
01:29 bubuuuu: hawky sanırım aşinalık =tanıdık gelmesi,böyle o anlamdı sanırım bende senden iyi değilim ama
01:30 hamilton: ik
01:30 bubuuuu: amiiiin hamilton,,ya sn gece gece nerden çıktın negüzel dilkeler böyle sağol,hamilto herkesi
01:30 hamilton: ikinizde hemen hemen aynı cevirdiniz . derlemek bana kaldı.kolay gelsin size.
01:31 selinn: evet bubu birşeyin tanıdık gelmesi anlamında kullanılır.aşinalık
01:32 bubuuuu: selin peki unshakable nasıl okunuyo? ya dinlemek istedim ama sözlükte yok,işe bak,takarım bunu şimdi ben
01:34 selinn: anşekıbıl diye tam türkçe yazarsak böyledir sanırım
01:34 hawky: anşwykıbıl
01:34 hawky: anşeykıbıl D
01:34 hawky: benim ki trakya turkkcesi boole yyy yi uatacan anşeyyyykıbıl FF naptin beaaa gibi D
01:34 selinn: bak hawky ben y yi unutmuşum orada
01:35 sun2: hala bulamadim wash of sentiment'i
01:36 sun2: bu ya duygunun disari vurumu birden ya da tem tersi anlamda
01:37 selinn: ya hawky bi cümle versem de bi baksan the vocabularu of emotion dissipated as it submitted to it desem yeterli.neyse boşver sun ben uydururum bi,şeyler gece gece yorma beyninini
01:37 bubuuuu: sağol selin az çok dinlemiş kadar oldum,,sun acaba ne ki o? duygu yoğunluğu olmuyo mu oraya cümleye?
01:38 selinn: sanırım dışa vurumu sun sınırlama olur mu peki kısıtlama sence?hawk sondaki y ha trakya türkçesi diil
01:38 sun2: konusma ya da kendini ifade edis sarsilmaz siniflama tarafindan bastirilmistir gibi bir anlama gelecek herhalde selinn. a wash of sentiment
01:38 bubuuuu: seline bak ver böyle boarda sok aklımıza sonrada boşver de,seninde benden kalır yanın yok yani,benim bulmaca dağıtı ta sonrada gittiğim gibi
01:40 sun2: unshakeble sarsilmaz yerine degismez de olur "disavurum degismez tanim tarafindan bastirilmistir. " dersek daha dogru bir turkce olur sanirim selinn
01:41 selinn: yok yok ben daha burdayım gitmiyorum da bir yere ama napim üzdüm sizi onun için dedim ya buarada hawk ne yapıyosun
01:42 selinn: kesinlikle bu daha ii oldu sun ya gerçekten saol.nedesemki simdi sana saol yürekten
01:43 sun2: yok niye uzulelim selinn birseyler ogrenelim diye buradayiz, bak bu a wash if sentiment, gercekten spontone bir disavurum benim anladigim kadariyla. google da aradim cunku. birsey degil selinn
01:45 hawky: lafa tuttular ya D road test e girecekmis annattik ablaya acik ne yapcaani D
01:46 selinn: bu son kont.bide benle ilgilensen hawk ne ii olur zaten sun ıda yordum cümlemi gördün dimi?bidaha yazamam kont.bitti
01:46 bubuuuu: wikipedia yyı hiç duydunuzmu
01:47 hawky: benim simdi su bultene konstantre olmam alzim yollayamazsam mudurle papaz oluruz sonra birince gelicem insallah
01:48 sun2: ben duydum bubu.
01:48 bubuuuu: http//www.wikipedia.org/ bende ödev için buldum da baya hoşmuş bu ya,bakmanızı tavsiye derim
01:51 sun2: ben internette surfing konusunda kendimi asiyorum bazen. yani bir insan ilk defa duydugu herseyi arastirmaz ki. ben ondan bilgisayara yapisik yasiyorum zaten. wikipedia yi da oyle gordum
01:52 sun2: eksi sozluk sayesinde seslisozlugu buldum burasi sayesinde belki iki uc tane daha farkli sozluk kesfettim bubu. surekli de kullaniyorum wiki de gayet guzel
01:53 bubuuuu: benim gibi sende sun bende öyle herşeyi araştırıyorum,böyle artık ömrümm burda geçiyo,güzelmiş bu ya hemde türkçeside varmış
01:54 bubuuuu: ekşiye hiç girmedim ben ama şimdi girebilirim duydum ya,
01:55 sun2: eksu sozluk biraz farkli bubu yani her bilgi dogru olmayabiliyor. eksi sozluk kullanicilarinin yazar oldugu bir sozluk ama bazen hic ummadigin sekilde yardim ediyor. ben surekli kullaniyorum
01:57 bubuuuu: ya evet ben çook önce girmiştim hatırladım sevmedim ben orayı iç karartıcı zaten
01:59 sun2: ben de yillar once gorup oyle demistim ama cok faydasi olabiliyor bubu. mesela yasadigin sehrin adini yaz bak orayla ilgili bile birsey bulacaksin, istanbuldaki okulunu yaz kimler neler demis gor
02:01 bubuuuu: aa
02:01 hamilton: ben yine raatsız ettim ben bölee sabaha kadar raatsız etcem vala kusura bakmayın
02:02 hamilton: An interesting
set of physical laws has recently been
uncovered for quantum systems that lack
symmetry.
02:02 bubuuuu: sun deniym ben yani desene kullanmasını bilmek gerekir,şimdi buarya girip bakanlarda bizi chat yapıyo sanıyodur ama dimi
02:03 sun2: hergun binlerce insan yazi buluyor. ben gittigim liseyle ilgili bile yazilar buldum birsuru. annemlerin oturdugu caddeye kadar yani. bazen bilgisaayr ve microsoft cevirilerinde cok faydasi oluyor
02:03 sun2: hemen bakiyorum hamilton. ama ben biraz yavasim sen kusuruma bakma
02:04 hamilton: hiç sorun değil uğraşmanız bile yeter saolun
02:05 bubuuuu: sun sana süer bi şey göndericem bende şimid açtım,isteyen varsa gönderebilirim,
02:06 hamilton: bubu ne göndericen ?isteyen varsa dedin de
02:06 bubuuuu: sun çok ilginç ya,harbiden ben takılıym ozaman bi oraya,
02:07 bubuuuu: emaille bi dosya hamilton hoş bi reklam klibi,isteyen adresini yazsın,
02:08 hamilton: ilkersahin6@gmail.com
02:08 sun2: simetri eksiginoksani olan kuantim sistemleri icin/yuzunden enteresan bir dizi fizik kanunu so zamanlarda yalinlastirilmistir
02:09 bubuuuu: sun gönderdim bakabilirsin,temiz yani virüs yok
02:09 sun2: tamam bakiyorum hemen bubu. bu arada pek iyi olmadi sanirim hamilton ama sen bak artik.
02:09 hamilton: kopyala yapıştır yaptım tesekkur ederim sun.güneş gibi aydınlık ol.
02:10 hamilton: ben derlerim arkadaşım tesekkurler cabana
02:11 bubuuuu: hamilton gönderdim,buarada bu senin isminmi ilkerşahin, bi aşinalık var ama sanki
02:11 sun2: birsey degil hamilton. sagol guzel sozlerin icin
02:12 hamilton: evet ismim ilker
02:12 hamilton: hamilton bir bilim amcası
02:12 sun2: yahoo virus bu dosyayi tarayamadi, bubu acamiyorum o yuzden.
02:13 sun2: Virus scanning not supported for this type of file.

This file has not been scanned dedi acmiyorum o yuzden . yine de cok tesekkurler
02:14 bubuuuu: aaa
02:15 sun2: simdi ben de tariyorum bilgisayari sonra dosyayi da tarayacagim avast ile. ondan sonra acarim, birsey oldugunu sanmiyorum bubu
02:16 bubuuuu: tüh,neyse ya,anlatırım bende,adamın teki böyle çiziyo önce küçük bir çizgi bembeyaz bi yer,böyle ,sora hızlandırıyolar çekimi, adam kocaman bir el,bir adam, ve de bir kız çiziyo ama çok hoş,böyle
02:16 sun2: selinn nereye gitti bu arada?
02:16 bubuuuu: ok. sun.çünkü ben açtım ya bişey olsaydı avast uyarırdı hemen
02:16 hamilton: ben açtım cok iyi yaa gercektende ciziomu acabaa
02:17 hamilton: bişiyook virüs felan arkadaşlar sağlam acın tıklayın
02:17 hawky: benim mesai bitti bu aksam kanada kluplerine yarinda amerikaya akacam sizlere ii hsonlari kendinize ii bakin . hawky
02:17 sun2: bakacagim ben de tarama bitince
02:18 sun2: sagol anlattigin icin bubu
02:19 sun2: iyi eglenceler hawky
02:20 bubuuuu: güle güle hawky,rica ederim sun gerçi görmek gibi olmaz da işte
02:20 sun2: ben artik kapatayim bilgisayari bas agrisi yapmaya basladi arkadaslar, hamilton sana kolay gelsin, bubu sen de kendine iyi bak herkese iyi geceler.
02:22 hamilton: iyi geceler sun
02:22 hamilton: hawky sanada ii gecler
02:23 bubuuuu: güle güle sun,iyi geceler
02:25 bubuuuu: ya bende yatcam
02:25 bubuuuu: yarın haftasonuda ohh
02:25 bubuuuu: ya en sevdiğim gece bugecedir benim,hiç bitsin istemem
02:26 bubuuuu: herkese iyi gecelerr
02:33 hamilton: bubu ii geceler
02:33 hamilton: insallah yarın senın icin iyi gecer
02:36 a16s: II GECELER MILLET
02:47 katirhan: iyi geceler
02:47 a16s: KATIRHAN NBR GECE GECE
02:55 SuiGeneris: hawkyyy burdamısın?
03:18 hamilton: kimse
03:34 honor: selam kimse var mi?
04:02 xksol: selam
04:53 oeince: ben burdayım.başka?
04:53 oeince: herkese merhaba.
04:55 ipar: sgfjdfl
04:56 ipar: küvez ne ingilizce bilen var mi
05:09 selahattinturen: küvez incubator
05:11 endlessturk: erol,hocam burda misin?
07:05 burkis: selam millet
07:05 burkis: burada bulamadim
07:05 burkis: bucking the system
07:05 burkis: ne demek bilen varmi
07:36 just717067: günaydıın
07:51 mmmm33: yikama sistemi olmasi lazim
07:54 mmmm33: burkis ama su ile yapilan kuru temizleme degil
07:57 jessie: giysileri beyazlatmak icin alkali sivi icerisinde islatmak kaynatma islemi yada The process of breaking up or pulverizing ores mis anlami ayirmak veya . anlamini bilmiyom bakicam 2.cumleye
07:58 _spasiba: günaydıııııınnn.
07:59 jessie: spaaa ne isin var senin burda?
08:00 _spasiba: nasıl ne işin var jessie
08:02 jessie: e bugun tatil diilmi?calisiyomusun sen yani o anlamda?
08:03 _spasiba: evet
08:03 _spasiba: cumartesileride öğleye kadar
08:04 jessie: hmm cunku ben tr 19 mayis yuzunden pzt ye kadar resmi tatil die biliyodum da ondan yoksa tabiki bana ne ne zaman geldiginden
08:05 _spasiba: olsun sağol ilgilendiğin için sen nasılsın?
08:06 jessie: iyiiyim napim calsiyom bende bi yandan
08:08 lepacura: dobro jutro spasiba
08:15 missmah: Gunayidin
08:24 missmah: hey who can help me do my homeworks?
08:27 jessie: i can miss.go on.
08:28 missmah: ok you know I am learning turkish and now we have to read the clock can you tell me how you read 740 ?
08:31 jessie: ok.there is three way to say the time.1. saat yedi kırkit's seven forty or
08:31 jessie: 2.saat yediyi kırk geçiyor it's forty past seven
08:32 jessie: 3.saat sekize yirmi var it's twenty to eıght
08:33 jessie: we usually use 3rd one.
08:33 missmah: haaa.So when I wanna say 850
08:34 jessie: i guess you've already known numbers rıght yedi 7 kırk 40
08:35 _spasiba: jessie private
08:35 missmah: yes I know
08:35 iteezme: wow. you are a star jess
08:35 jessie: okı dokı spa
08:36 missmah: so 850 saat dokkuze on var.dogru mu?
08:36 jessie: hey iteez.it's been long time to not see you.how are you?
08:37 jessie: miss-perfect
08:37 jessie: but it's saat dokuza on var not dokuzza
08:37 iteezme: still alive. good to see u
08:37 _spasiba: ben kıullanırtım da jessie bişey diyecektim sonra boşver dedim susiym
08:37 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar yine ben geldim sabah oldu uykumu bilenem alamadım
08:38 missmah: Sorry jessie what about KALA when do you use it?
08:38 _spasiba: kıllanırım kıullanırtım
08:40 jessie: iteez-good to see you 2 so how is going?
08:41 jessie: miss-ok i will explain it with an example.for ex, you will meet with your friend and you would like to meet at 850 then you say "let's meet 10 to 9 " right? well in turkish you say.
08:41 iteezme: jess. all fine Thank God. how about you
08:42 jessie: dokuza on kala buluşalım.
08:44 missmah: tamam jessie mesela when I want to say ;He comes out of house at 840 I should say o sekiz on kala evdan cikiyor?
08:45 jessie: ıteez-it all the same for me 2. busy, hard working days
08:46 jessie: miss-yes you can say "sekize YİRMİ kala evden çıkıyor' not on kala.
08:48 missmah: sorry yes yirmi
08:49 missmah: I guess first I have to improve my mathematic lol
08:50 dirhelek: DHAMMAPADA "Öğrenmeden yaşlanan insan öküz gibidir, yalnız gövdesi büyür"
08:50 dirhelek: gunaydin
08:50 jessie: no problem miss i know you mistyped
08:51 dirhelek: "bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen, bu dünya yine de insanoğlunun biricik güzel mekânıdır." XSETIUS, MÖ 9. yüzyıl.
08:51 jessie: good morning dirhelek
08:52 dirhelek: good morning jess
08:52 jessie: so iteez, where are you know? i know you travel a lot in these days
08:54 missmah: mersiii jessie for your helps you are cok nazik
08:55 jessie: miss-my pleasure miss .anytime ; sende çok naziksin
08:56 missmah: nicin ben nazik?
08:56 dirhelek:
08:58 nicksiz: günaydın paşalar hanumlar
08:58 jessie: miss-because you're so kind to tell me that I'm kind
09:00 nicksiz: şu mşbarek cumartesi günleri neden tatil olmazki
09:00 jessie: gunaydin nicksiz
09:00 missmah: oh I see but no honestly you are a patient teacher for me 'the lazy student'
09:01 nicksiz: günaydın jessie naber
09:04 jessie: miss-hehe but the point is you are eager to learn turkish so i can help you anytime ; no matter how lazy you are P
09:04 jessie: nicksiz-saol senden?
09:05 nicksiz: dün bi olay yaşadım gençler.Sular idaresinde "sanatsız kalmış bi milletin yaşam damarlarından biri kopmuş demektir" yazıyodu.Sular idaresiyle sanatın ne alakası var acaba bilen varmı
09:06 nicksiz: saol jessie gördüğün gibi dumur sınırlarını zorlamakla meşgulüm
09:07 treebeard: Günaydın, boardunuzun nöbetçi ağacı geldi
09:08 jessie: and also you may help&correct my english when we chat
09:08 jessie: tree good morning
09:08 dirhelek: gunaydin tree
09:08 missmah: yes yes really I am so eager and Its sadece 6 dafa ki ben turkce kursuna gidiyorum.Dogru mu?
09:09 nicksiz: günaydın tree dumur detayını kaçırma
09:11 llibra_elmirr: günaydın tree günaydın dirhelek
09:11 jessie: miss-ok let me understand you clearly first then i could check your sentence.you've started to have turkish course and you only had 6 lessons.am I right?
09:12 dirhelek: gunaydin libra
09:13 jessie: cok komik ya nokia hk, handset training course veriyomus yeni nokia tel aldiginda.komik bunlar ya cep telefonun kullanma kursu
09:13 majolica: goodmaorning treelevent, dirhelek ,jessi and every body
09:14 jessie: gunaydin
09:14 majolica: why not jessi .annem zorlaniyo valla kamera falan altust etti telefoınunu anneler gununde almistik
09:14 missmah: yes jessie
09:15 dirhelek: gunaydin majo
09:15 majolica: kursu evde biz verdik.
09:15 jessie: majolica-ya tamam zorlanirsin ama kilavuzunu okur ogrenirsin tek basina yapabilcegin bi istir.o kadar complicated cihazlar diilki ya.o anlamda komik yani.
09:16 majolica: gunaydin dirhelek. ya neilginc nickler var bıurda "dirhelekte" oyle bir sey
09:17 dirhelek: zaten yakinda bunlar mobile telefonlarla yek vucut haline gelicekler,,,bu kadar abarti olur yani.kimi gorsen yolda.wei.wei.
09:18 dirhelek: majo klavye hatasi iste.eskiden nufus memurlari sallama isim yazarlarmis ya buda oyle
09:18 treebeard: majolica hoşgeldin nasılsın ?
09:18 majolica: yav jessi zamandan kazanmak .manasinda herkes sen benmi klavuz okusun valla ben bile ve alinana su telsiz telefonun klavuzunu okumaya useniyom bide boyle ozellikle kalin yaziyolar halbuki
09:19 jessie: miss-then the second part of your sentence is correct which is "ben turkce kursuna gidiyorum" and you may say "ki sadece 6 derslessons aldımhad
09:19 majolica: kurcalayarak ogrenmek daha iyi tabii "balik hafizan" olmayacak . yoksa hersey bastan yaa. aklima "nemo" adlı cizgi film geldi izledinizmi acayip hos ben cok sevdim kuzenimle izlemistim gecen
09:19 jessie: majolıca*bende bı benım sanıyodum kılavuz okuyan P
09:20 majolica: iyiyim tree sagol sen nasilsin my dear friend
09:21 nicksiz: millet öyle demeyin.Bizim halkımız herşeyin eğitimini alarak kullanmak ister!
09:21 majolica: dir ciddimisin anlami yokmu . mesela majolicanin bir anlami var acin redhouse 'u goreceksiniz.
09:21 dirhelek: majo izledim, ayiptir su yeni cizgi filmler bayaa guzel.buz devri, spirit, ayi kardes, tavuklar firarda.cocuklar bahanesiyle seyrettim,,
09:21 nicksiz: majo sen bide ICE AGE i izle.ölürsün valla.ama dvd bul.Zaten ekstraları koparıyo adamı
09:22 dirhelek: dur hele. majo
09:22 vulture: goood morniiiiinng vietnammm!
09:23 majolica: yav ben onuda izledim galiba buzul cagında bir bebek ve babasi falan yomu ?vede hayvanlar yardim ediyolar kaplan falan var
09:23 dirhelek: vulture,,,g.morning
09:24 treebeard: fena diil.seyrek geliyosun?
09:24 treebeard: vulture gunaydın
09:24 dirhelek: majo evet.o fil.mamut, kaplan ,.ee.bide bi sey var,,,neyse o
09:24 vulture: slm dirhelek nbrslm treebeard
09:25 dirhelek: vulture.yenimisin?
09:25 nicksiz: ha işlte o.Ama orda küçüscük sincapımsı bi hayvanın bi kestanemi neyse onun için verdiği savaş var.Keşke hayatımda birşey için bile öyle savaşmış olsaydım.
09:25 maidem: gunaydın nasılsınızzzzzzzzz
09:25 missmah: haa mersii jessi
09:25 vulture: ben mi yoobayadır varım ama bende seni ilk defa görüyorum dirh
09:26 majolica: yaws tree fena yogunum tetekikim var cok az kaldi . seyrek gelmeme vatan millet ve benim icin ozellikle faydali yoksa siz alıskanlik yapiyorsunuz
09:26 llibra_elmirr: ben kaçtım. bye everybody
09:26 treebeard: buzul çağını cocuklar için yapmamışlar sadece eğlenceli
09:26 nicksiz: günaydın maidem,günaydın vulture.
09:26 vulture: günaydın maidem nbrsin
09:27 vulture: slm no nick man
09:27 dirhelek: bye libra
09:27 majolica: hic birsey icin ugrasmadinmi sahiden nick. hic bir sey icin ugrasmadanmi elde ettin istediklerini yoksa cok ugrastıracak seylermi istemedin ?
09:27 treebeard: libra goruşmek uzere .
09:28 dirhelek: ayi kardes filmi de guzel.onu da seyredin.adi sizi aldatmasin
09:28 maidem: gunaydın nıcksız vulture hemsom nasılsın. dırhılek sanada gunaydın
09:29 dirhelek: nicksiz haklisin, ismin icin bile ugrsmamissin nicksiz!
09:29 treebeard: dirhelek moven chen erkek
09:29 dirhelek: selam maidem
09:29 treebeard: ismi mi yokda bir hanıma a mı ait?
09:29 treebeard: maidem gunaydın
09:29 majolica: iyi yakaladin dir tebrikler. analitik gidiyorsun bakiyorum
09:30 treebeard: om majo.
09:30 dirhelek: tree sory anlamadim?
09:30 treebeard: ok demek istedim.
09:30 maidem: agacsakal gunaydın majolıka sanada
09:31 treebeard: moven chen bir erkek ismi mi hanım ismi mi?die sordum dirhelek?
09:32 maidem: eee sız bugundemı calısıyonuz bakım
09:32 dirhelek: tree hic bilmiyorum isimlerini, cunku asil isimleri haricinde batililar kolay anlasin diye takma isimleri vardir.bizde mesela var robin wo, monica yang gibi .oyle bi ismi de vardir .
09:32 dirhelek: acil mi
09:33 majolica: gunaydiin MAİDEM. evet calisiyoruz vede benim odamda su an temizlik var bende bole degerlkendiriyorum temeizlik yapan arkadaslarada turku dinletiyom bilgisayardan motivasyon
09:34 treebeard: ok dirhelek.hayır cok cok onemli diil.dear ın yanına biliyosan yerleştirecektim.
09:35 treebeard: majo sen yapmıomusun ?
09:35 maidem: majooo valla ıyı edıyon calıs bakı ne turkusu dınletıyon bakım yaa sabah sabah calısmak hıc ıyı yavv
09:36 vulture: haftasonu çalışmak.üzüldüm size.neyse bende gidip biraz rome-total war oyniimm.strength and honour!i am the conqurer!
09:37 treebeard: computers and correspondance! am da worker!
09:37 maidem: vultuıre ben sabah sabah avatar hıgh dıye bı oyun var bılıyonmu 2 saat oynadım beynım donmus yavv ama eger becerebılırsek gel senle counter oynayalım ayarlayabılırsen pcyı
09:38 jessie: vulture ole deme allaha sukur caliscak bi isi var herkesin .bi de olayin bu boyutu var ;
09:39 nicksiz: ÖLE DEME DİRHELEK UĞRAŞÇAK O KADAR ÖNEMLİ ŞEYLER VARKİ.hEM KENDİ TANIMIMI Bİ NİCK E SIKIŞTIRMAK İSTEMEM
09:39 maidem: jessı haklısın aslında olaya hıc o acıdan bakılmamıstı bu arada günaydın
09:39 treebeard: jessie o da ayrı tabi.haklısın.
09:40 jessie: nicksiz-ve de biraz daha buyuk harf yazmaya devam edersen bi nickin bile olamayacak cunku banlanacaksin
09:40 vulture: avatar high bilmiom ya duymadım.bu aralar oyun piyasasındanda uzak kaldım.counter modası bitti be yaaf boswer
09:41 nicksiz: yanlışlıkla oldu silmeye erindim valla bişey olmaz bikereden demi sayın kanal kontrolörüm
09:42 majolica: tree dolap falan temizleniyo agir temizlik arkjaslar derken temizlik elemanlarimiz ben herkese arkadaslar derimde ben masami temizledim 45 dk surdu dayanamam toza bahar temizligi vaaa.
09:42 maidem: vultere olsun valla counter oynamanın modası yok bence bu dedıgım oyunda bıraz guzel ama kafa yorduruyo o kadar . nıcksız ya buyuk yapma yoksa sozlugun tarıhı sayfalarına gomuyolar
09:42 vulture: katılıyorum sana jessi yoksa sen unemployed mu kaldın bakem
09:44 treebeard: ok majo.ben duzen ozurluyum yaa.bugun masamı terketmeden once bi duzenliyim.temizliyim.
09:44 majolica: maidem feraye dinletiyom enstrumental ssu anda.istersen acikl radyodan dinle acayip guzel bir radyo hangi sehirdesin bilemem amam internet yayininada basladi tavsiye ederim entellektuel bir radyo
09:44 treebeard: yanlışlıkla olmuş işte.kotu niyetinden diil.
09:45 vulture: bana orta dünya lazımm.barut çıktı mertlik bozuldu be maid.gimme my longsword!lets battle for middle earth!
09:46 maidem: ferayemı vay vay sabah sabah ıyıdır devam et de anlamdıgı su sadece masa 45 dakka surduyse o temıslık bıtmeskı aksama kadar
09:46 treebeard: diablo 3 ne zaman çıkacak vulture?
09:46 majolica: yok treee bende aman aman duzenli deelimde evde dagitiyom iste ise duzenli derler bana anneme soyluyoırum inanamiyor
09:46 treebeard: majonun masa 10 metre uzunluğunda
09:47 majolica: amam maidem ben sadece masami temnizledim ve bitti onlar odanin diger bolumu temizliyorlar ben deel.
09:47 maidem: vulture yüzüklerın efendısının yenı oyunu cıkmıs sürümü bıraz zaman alıyo ama bı dene madem orta dunya lazım
09:47 majolica: durun soliim usenmeden olcaecem treee sen gec dalgani
09:48 vulture: wall treebeard hiç bilmiomm.oyun manyğıyım ama oyuna para vermem arkiler saolsunpp
09:49 maidem: vulture bende oyun manyagıyım para vermene gerek yok ındırt dersen ındırıyo zaten ama ben cdlerı sakladıgım ıcın hepsını alıyorum baya var bende gerek olursa verebılırım
09:49 vulture: maiden üçüncü bi versiyon daha mı?bi bakmak lasım ozmn
09:49 nicksiz: dağınık hatunlar ya evde kalır yada yanlız dimi ama
09:49 treebeard: vulture diablo ikiyi aylarca oynamıştık bi kac sene once.3!ü cıkarsa valla gene mahvederiz kendimizi burada zaten korsanını buluyosun.orijinalini nerde bulcan.
09:50 majolica: tree 1.60 m ajandam dosyalarimin durdugu on bolum yandada 1,60m bilgisayar sozluk ktap v. olan bolum ve yan
09:51 jessie: vulture-yok cok sukur var isim vulture ama bazen onumuzde olanlari goremiyos ya hatirlatma babindaydi
09:51 maidem: nıcksız valla bayanların genelıne oyle derler haklısın ama benım evımde kıyafetlerın renklerı bıle duzen halındedır ve bu halımı cok sevıyorum ıyıkı bayanım ıyıkı duzenlıyım ve ıyıkı evde kalmısım
09:52 majolica: enide 80 cm .nasıl tree sence ? ben ancak sigiyorum birde cekmeceler var yani eeh bilgisayr yazici cekmeceler hepsi girdimi temizlige kac dakka surer bakim siz bastan savma yaiyorsunuz temizligi anla
09:52 maidem: gercı daha yas 21 aama ıyıkı evde kalmısım cok mutluyum darısı dıger bayanların basınaaaa
09:52 treebeard: majo
09:53 treebeard: tabi majo cok surer.benimki daha buyuk en az bi 3,5-4 dakkamı alır
09:54 treebeard: maidem 21 yaşında ve evde kaldın? o da gusel.
09:54 maidem: agacsakal benım bı arkadasım var bu cdlerı yurt dısından getırıp turkıyede pazara suruyo yanı onun ıcın ojınalını bulmak kolay oluyo eger bı sorun yasarsanız yardım edebılırım
09:54 jessie: hehe nicksiz benim buyuk annanem derdiki her malin bi alicisi vardir
09:54 treebeard: maidem diablo 3 bi gun cıkarsa yardımını rica edebilirim
09:55 treebeard: jess klasik ekonomistler de ona yakın bişi diolar her arz kendi talebini yaratır.
09:56 maidem: dıablo vay be ne oyundu ne andrenalınlı gunlerdı onlar yardım herzaman yapılır sakallı sen canını sıkma ok 21 yasında evde kalınmaz bılıyom ama anneme gore kaldım ben o oyle yorumlyo durumumu
09:58 nicksiz: tabi jassie.sen bi ewlen hele de.Görürürm.Bi erkeği kadınına bağlayan en önemli noktalardan biri arkasını toplama ihtimalidir.her yönden tabi
09:58 treebeard: jessieyi evli gibi hatırlıyorum ben
09:58 majolica: tree pasakli tree frida filmini izledinizmi ?arkadaslar ben onun kitabini okumustum 3 gunde bitti nasil bir hayat tahmin edin yani kadin tam acılarin kadiniymis ya. tabi sonrasinda film yavan
09:59 treebeard: ben okumadım.ama acıların adamı da var david copperfield .o da hemen biten bir klasik.esas acıyı garibim cekiyo
09:59 jessie: tree
10:00 dirhelek: majo.bende izledim.ama salma hayek de cok benzetmisler frida ya.tipkisi olmus
10:00 nicksiz: walla ben cikim abi.Kim evli kim bekar kim evlenmeye niyetli kimin flörtü var bilmem.Bildiğim tek şey kız olsam 25 e kadar evlenirdim
10:00 maidem: herzaman bı kadına ıhtıyac vardır bu dogru herbakıma aslında bu ulkede pek degerı yok ama onalrsız olmaz bence
10:01 maidem: nıcksız o zaman daha yolum var benım yas 21 demı 4 sene kocaman 4 sene
10:02 dirhelek: her zaman aska ihtiyac vardir.evli veya degil.
10:02 treebeard: onemli diil zaten su ortamda nicksiz bu mevzular bence.
10:02 treebeard: aşk,,ey aşk.
10:02 nicksiz: maidem 25 demededim.25 e kadar dedim.ayrıca tabi kadınsız olmaz.olamaz hatta.Kadınlar bece allahın erkeklere verdiği paradan sonra en güzel şeydir
10:02 dirhelek: nicksiz,,evlilik ugras gerektiren bi sey,,soyliim de .isin zor yane.
10:03 maidem: evet asksız olmaz
10:03 dirhelek: nicksiz.paradan sonra ha?
10:03 maidem: nıcksız eger paran var bunu harcayacagın bırısı yokssa onunda onemı yok
10:04 dirhelek: nicksiz.antep fistikli dondurmayi unuttun!
10:04 maidem: paradan sonra degıl bence paradan once o parayı kazanmanı onun ıcın kazanmanı ıstersın o sevkle calısırsın bence yanlıs senınkı bıraz
10:04 dirhelek: maidem kendine harcayacaksin parayi tabiiki?
10:05 maidem: hep kendıne olmask ı yavv
10:05 dirhelek: nick sen kac, ben onlari oyalarim.
10:05 treebeard: at avrat silah ben senelerden sonra gecen haftasonu ata bindim bunun bi jargonu var mı bilmiyorum.bi ara gene gidicem.ormanda atla dolaşmaya siz de gelin.
10:06 nicksiz: bak onu unuttum dirhelek.helal sana.bak o kadar hayatımızdalarki parayı bile onlar için istedimizi sanıyolar
10:06 treebeard: atın adı altay .
10:07 maidem: oy oy oy oy oy oy oy
10:07 nicksiz: tree bana at deme.Hayatımda o kadar asil hayvan görmedi.Keşke dedem zamanında yaşasaymışım.Bi atım olurdu
10:07 majolica: cok komiksiniz arkadaslar. asktan bahsedip nasil parayi karistirisiniz isin icin ne bicim romantizim bu oof offf ey ask kimlere kaldin
10:07 treebeard: haklısın majo.
10:08 maidem: bızımkıler gocebeydı dedem derdıkı annenem annemı at ustunde dogurmus tabı bızı kandırırdı ınanmasdık ama kadın bı ata bınerdı hayran kalırdımn
10:08 dirhelek: tree,, atla hemen yakinlasmissin bakiyom,,,telefonunu da alsaydin?
10:09 maidem: haklısın ask kımlere kaldın sen bakım para nerden cıktı zaten nıcksız yapma boyle at ana avrat demısler para dememıslerkı yavv
10:09 treebeard: aldım dirhelek sakın beni cok paralı felen sanmayın.bu epey ucuz bişi.
10:09 nicksiz: arkadaşlar kızmayın.Bu sayede kimin at üstünde doğduğunu öğreniyoruz
10:09 maidem: dırhılek koptum burda yavv tel hııı guzel belkı almıstr sormak lazım
10:09 dirhelek: ata cok binenlerin bacaklari parantez bicimini alirmis,,,
10:10 maidem: benım annem belkı bende he he
10:10 treebeard: bi altay var.kocaman at.ama sıcaktan mayışıyo hayvanlar yaf.bi midilli/beygir arası bişi.bi de eşek .
10:10 nicksiz: lanet para .ben herşey demiyorum.Ama varlığının neleri çok iyi yaptığı portadadır
10:10 treebeard: ben hayvanseverim ama.vizontele de cem yılmazın dedesi tarzında bi hayvansever diilim tabi
10:11 maidem: evet varlıgı bıle bazen cok ıse yarıyo ask konusunda bıle bu yadsınamaz bı gercek aslında
10:11 dirhelek: kucukken bi kez esege binmistik.en onde ben,arkamda kardesim,onun arkasinda kuzenim,,eyersiz tabee,,baktim yavas yavas kayiyoruz.arkadakilerde bana tutunmus, bi anda esegin altinda kaldik
10:12 dirhelek: esegin seyini de hic bu kadar yakindan gormemistik.cok komikti
10:12 treebeard: dirhelek ben de binerdim kucukken.cocukluğum koylerde gecti baba öğretmen .
10:12 nicksiz: saol maidem.beni anladığına sevindim.bazen uçurumlar açar bazen uçurumlar mkapatır
10:12 maidem: ya ben kayserıdeyken cok bındım oranın ınsanları atın tepesınden ınmıyo ılk gındıgımde aksama kadar dustumdu attan sonra alıstık tabı ama hertaraf mosmordu sabah uyandıgımda
10:13 babyfacetazmania: selam millet gunaydin herkese
10:13 majolica: vay nostaljihaa gozleriniz dolr simdi sizin dir tree durun yapmayin ya
10:13 nicksiz: arkadaşlar bizim hala köyde ev var.eşşek koyun inek herşey var.Tza tavuk yemenin dygus insanı oraya bağlıyo walla
10:13 treebeard: eşek kolay da.ata binmenin bi tekniği var.valla ben bilmniyorum.artık duşe kalka dolşacaz
10:14 maidem: nıksız ya anlamammı ya basıma geldı benım onun ıcın anladım ya guzelım bunları yapanlar utansın bırak allaha bırakmak lazım oylelerını dımı
10:14 treebeard: majo
10:14 dirhelek: majo
10:14 maidem: ya esekle bıle duygusal ortam yaratılıyo ya ben oleyım artık
10:15 weird: aşk, karşındakini yeryüzünün en harika insan sanmanla; onun bir hiç olduğunu farketmen arasında geçen süredir sadece
10:15 maidem: gunaydın arkadas bayb face. nasılsın bakım
10:15 dirhelek: nicksiz,,,ona taze yumurta derler,,tavuk taze yenir mi.yoksam cig mi yiyonuz?
10:15 treebeard: ölme maidem.koylunun can arkadaşları onlar.eşşek okuz felen.tabi eskiden.
10:15 nicksiz: arkadaşlar bu arada katırda iyi koşar valla.Sabah sabah atlar da nerden çıktı o da muamma
10:16 babyfacetazmania: saol iyiyim maidem sen nasilsin
10:16 treebeard: ben cıkardım niksiz
10:16 nicksiz: yani hemen kesip yemek.Bizde beklenmeden yapılan her işe taze denir
10:16 dirhelek: maiddem hic bu kadar asaguilanmadik, bi de vur bari
10:16 maidem: neyse ben gıdeyım arkadaslar uyumam lazım tepındım sabah kadar uyanınca gorusuruz
10:17 nicksiz: atımı getirin ulen!
10:17 maidem: durun vurayım sızı oyle gıdım
10:17 dirhelek: tree. altili oynamis, surpriz i yakalamis, konu ordan acildiydi galiba
10:17 maidem: baby face valla sabaha kadar dans ettım sonra eve geldım oyun oynadım sımdı uyuyacagım sen nasılsın bakım
10:17 treebeard: hadi maidem uyu o zaman biraz kıyma canımıza şimdi
10:18 majolica: weir merhaba fakat acayip yaniliyorsun
10:18 maidem: tamam o zaman ıyı gunlerrrrrrrrrrrr opüldünüzzzz
10:18 nicksiz: olabilir walla.Bakın hayvanın bi özelliği daha.Para kazandırıyo.Ondan sonra adımız paragöz oluyo
10:18 dirhelek: maidem.uyuuu, uyuda ruyanda esek, at, tavuk neyim gor.
10:19 treebeard: ahhh nerde dirhelek yaf. benim bi arkadaş var puanlı dergilrden cıkarıyolar.patronun da 5-10 tane yarış atı var .adamdan tuyo aldım bigun.ne kadar arkadasım varsa zorla oynattım
10:19 majolica: dir tree .borcum vardi borclu kalmayi sevmem .
10:19 treebeard: ondan sonra ptladık tabi
10:19 nicksiz: o zaman hep beraber"ali babanın bir çiftliği var"
10:21 dirhelek: eski patronumda oynardi,,,arkadas one arastirma azmi oyle,,saatlerce o tablolara bakarlardi,,,iflas etti sonra beyinsiz
10:21 dirhelek: tree
10:21 treebeard: aşk tuhaf bişi.aşk üstüne yuzlerce yıldır düşünülüyor yazılıyor.bi cümleyle ozetlemek kolay diil weird.
10:21 majolica: cocukjlar kendinize gelin cok uzamadimi yavv. tam geyik olcek bu muhabbet simdi aa
10:21 babyfacetazmania: bizim koydede bi tayimiz vardi bekciye verdik oda goturup kasaba satmis
10:21 majolica: baska boardlardan farki olsun buranin demi.
10:22 dirhelek: majo.haklisin.tip.sustum
10:23 onlymurat: günyadın arkadaşlar
10:23 treebeard: ok .başka bişi bulun üzerine tartışılacak o zaman sayın majo .şöle cmtesi gunu adamın kafasını cok yoracak bişi olmasın
10:23 treebeard: selam only.
10:24 dirhelek: goood moooorniiing teeaaacheeerronlymurat!
10:24 onlymurat: dirhelek. heykel dedinde aklıma Konyadaki Atatürk anıtı geldi .
10:24 treebeard: thanks sidavn
10:24 malhun: herkese günaydınlar.
10:25 dirhelek: only ne olmus oraya?
10:25 treebeard: gunaydın malhun. only dirhelek ne zaman heykel dedi? ve konyadaki anıtla ilgili ne geldi aklına ?
10:25 onlymurat: Konyada Atatürk anıtınında , Atatürk sırtını ters şehre dönmüş. hani sen ters duvara dönersin dedinya
10:26 majolica: selam onlymur ve selam malhun .
10:26 dirhelek: only
10:27 treebeard: afyondaki bi heykeli de sırtı şehre donuk.derler ki afyonluların bağnazlığı yuzunden oyle yaptırmış.
10:27 onlymurat: Atatürk ün bir eliyle uzanan buğday başaklarını tutuyor , diğer elindede kılıç var yani yorumu siz yapın artık
10:27 dirhelek: bu arada at, essek, bocek derken kontur bitti .opuldunuss
10:28 treebeard: goruşuruz dirhelek.harbiden daha saati yarılamadan kontörü bitiricez
10:28 dirhelek: keserim sizi haa diyodur,ayaanizi denk alin.
10:28 majolica: tree alınma hemn sevgşli kardesim size bisey anlatiim bakalim hayatinida bole birsey basiniza geldimi komik bir sey gulun tree beni dinliyonmu ?
10:28 llibra_elmirr: günaydın ben yine geldim hehehh hafta sonu çalışmak çok kötü yaaa hele ki bir de hava güzelse
10:29 treebeard: dinliyorum majo.buyurunuzz
10:29 onlymurat: bu arada slm treebeard ,majolica,malhun,babyfacetazmania
10:29 treebeard: hoşgeldin libra şş majo yu dinliyoruz
10:31 majolica: once upon a time I went to "turku bar" in taksim with my best friend. my hair is long and curlyy and luxuriant and like negro .you guess 9 think
10:33 onlymurat: eee sonra mojo
10:33 majolica: sonra cok kalabalik bir cumartesi. herkes yine taksimdeve hincahinc dolu gittigimiz yerin isletmecisi bizi sahne kenarinda bir sure bekletip kalakacak bir masa var oraya alacak.bize sahnenin kenarin
10:35 majolica: bir yer gosterdi arkadasim oturdu bende oturuyorum fakat salan kahkahalarla gulmeye baglama calan arkadasda bir seyler soylemeye basladi " valla benim de ilkez basima boyle bir sey geliyor diye " ne
10:35 majolica: olmus biliyonuz ? benim saclar arkadaa ben otururken baglamanin akart yapılan dugmelerine takil ve jhavada kal ben oturmusum cocuk onlari ayırmaya calisiyo
10:37 majolica: okadar gur ve uzunduki sacvlarim ben dunyadan bir haberim baglama caln cocuk mahcup bi sekilde saclariniz falan diyo. ee bitti iste .
10:37 onlymurat: majo o kadar dar bir yermiymiş orası be yaw ?
10:38 llibra_elmirr: anlıyorum seni majolica hemde çok iyi
10:38 dirhelek: majooooo ah, hic bu kadar gulmemmistim.cok ,,,
10:38 treebeard: majo ben de size bi sakarlığımızı annatıyım bi gun halısahaya gidicezz.Karşı takımdan adamların hepsini tanımıyoruz
10:39 onlymurat: dirhelek yalan söyleme P
10:39 majolica: sahiden herkes beni dinliyomus ya . ya evet dah komik bisey olduya neyse onu anlatmiim artik o cokdaha komik
10:40 majolica: komik ama komik deelmiytydi komik deelse niye butun saln bize guluyordu komik valla ispatim var only murat
10:40 llibra_elmirr: eee anlatsana tree ben dinliyorum seni P
10:41 majolica: anlat treeyi dinliyoz
10:41 onlymurat: but majolica bu daha komik olsun pls it was joke
10:41 treebeard: bi yerde buluştuk adamlarla.bi kac adam ayakta.bi de hemen yanlarında bi bankta iki kişi daha oturuyo
10:41 dirhelek: majo.arka arkaya anlatama,,,asiri doz oldurebilir bizi
10:42 treebeard: biz başladık herkesle selamlaşmaya.ellerini sıkıp opuyoruz işte .
10:43 treebeard: sonra banktakileri de optuk.ne zaman geldiniz abi gec kalmadık dimi gibi muhabbetler ettik.5-10 dakka sonra arabalara gidiyoruz bi baktık banktakiler gelimio.alla alla abi bunlar nie gelmio dedik?
10:43 majolica: eeeeeee treee dir ve only murat . sizinle ayrica gorusecem bekleyin.
10:44 treebeard: meğer kimse tanımıyomuş banktakileri.adamlar da bozmamak için bizle selamlaştılar, konuştular
10:44 majolica: aaa tree olamaz
10:44 treebeard: yani halısahaya gelen adamlardan diillermiş.oole sade vatandaş
10:44 dirhelek: tree..cok guseeldi
10:45 llibra_elmirr: treeeP
10:46 onlymurat: treebeard halı saha muhabbetlerini bilirim , biraz zoraki sosyalleşme durumları yani gayet normal , majo , şaka yaptık ya , gerçekten çokkomikti P
10:46 treebeard: bi tane daha var buna benzer bi sakarlığım annatıyım mı?
10:46 dirhelek: onlar ne demislerdir,sizden sonra kimbilir?
10:47 dirhelek: majo.spot isigi da vardi muhakkak.oyle Diana Ross havalari filan da kalmamistir,,,,
10:47 majolica: anlat anlata 9
10:48 onlymurat: tree şimdi anlat diyeceğim ama kontörüm gidecek
10:48 dirhelek: anlat tree,,,bu son konturudu.ama izliyecem.saat basi gorusuruz
10:48 treebeard: bi ara parkta buluşmak üzere aynı park randevulaştık bi arkadaşımla.yeşil bi temprası var.cırtlak bi remgi var herkesde yok yani.bekle bekle ağaç olduk.5 dakka sonra gelicem diyen adam.
10:49 treebeard: gelmedi bi turlu.40-50 dakka oldu.bi donemeç var.oradan bakıyorum gelip gelmedigine.orada arabalar durup sağa sola bakar .bi baktım yeşil bi tempra.hemen koşup atladım arabanın arkasına
10:50 majolica: komik arkadasim dirr benim ki dianarosun saclarindan cok hani su reklamlarda boncuklu elidor reklamindaki curly hair gibi neyseki onun siyah versiyo9nu yani neyseki hayranida coktur .
10:50 treebeard: sonra kafamı kaldırmadan bi de kufrettim bizim elemana nerdesin lan nananana die.kafayı bi kaldırırsın sen hiç tanımadığın bi adam.bastı kahkayı.ben de tabi
10:51 majolica: inanamiyorum sana tree yaa saskinmisin sen ya ayyy
10:51 treebeard: öfff sakarlılar işte.bende de kontor bitti saat başı görüşürüz
10:51 onlymurat: eeee treebeard , senin sakarlıklarında , normali aştı yane P
10:52 treebeard: majo bunnar 26 yaşıma kadar olan sadece iki kere oöuş bişiler.hayatta iki kere de şaşkınlık yapiveriim musade et
10:52 onlymurat: l will be right back
10:52 majolica: aytreee sendemiş kufredenlerdensişn bak yaaaaa inanamiyorum erkekler hep aralarinda kufurlumu konusurlarya son konturum okurum yazdiklarinizi
10:53 samet1984: günyadın herkese
10:55 onlymurat: samet1984. günaydın , welcome
10:55 treebeard: majo sadece sıcak ortamda.nefret ederim normalde heryerde kufredenlerden
10:57 onlymurat: Küfüründe , her şeyde olduğu gibi tatlı ve espirili olanı vardır , uygun yapılırsa güzeldir.
10:58 onlymurat: ama burada yani boarda diil tabiki , günlük yaşantıda diyorum
11:01 majolica: you mean temperature interval tree between what centigrate degrees tree levet but olnymur i was realy being irrita when i heard. .
11:01 dirhelek: tree. sen tanimadigin adamin arabasina bin bi de kufret.ha
11:03 onlymurat: irrita ?what does it mean ?
11:03 dirhelek: bi sure isim var, gorusuruz arkadaslar.ne komik seyler bunnar boolee.icimden diyoom,disima cikti ya neyse bye arkadaslar
11:04 treebeard: evet dirhelek gorusuruz sonra
11:05 majolica: soryy onlymur. irritate olacakti ?
11:05 treebeard: irritation close to being disturbed and being bothered
11:05 majolica: gorusurz diir ben de cıkecem bukonturleri biriyim iyi hafta sonlari.
11:06 onlymurat: ok.majo .irritate .
11:11 majolica: eh olur tree bende gecende istanbulda ilkez br menekse kopardim yururken yolda arkadaslarim hemen tabi ne yapiyorsun diye cikistilar bende durun ya durum 30 yılda bir yapiyorum birakinda keyfini cıka
11:12 onlymurat: majolica . if so you r 30 years old
11:13 majolica: acayip guzel muzikler dinliyorum ya bu acik radyo nefis bir sey sanki macar muzigi caliyor tam anlşamadim amam nefis
11:13 majolica: valla only mur kim cinekop diye merak etmistim if you asre cinekop so you are 28
11:15 onlymurat: no majo , dont care , it was only joke , l am not 28 but l am realy cinekop
11:17 majolica: bu arada ben ermenice dinliyormusum cok guzel yaaamuthis muzikler tam bu sabh icin dinlendirici onlymur dont worry
11:17 onlymurat: and l must say about l am older than 28
11:19 treebeard: kardeş türküler bilir misiniz?boğaziçi gosteri sanatlar topluluğu.turkiyede konuşulan butun yerel dilleri kullanırlar.nefis turkuleri vardır.
11:19 treebeard: onlymurat amca
11:20 majolica: oh so you are 32 hi ? you must older ı wonder how old r u ? promis. i will not say any body . ı knoww treee littletree
11:20 onlymurat: treebeard. l dont know about them.
11:21 treebeard: dude you have to listen.
11:21 majolica: yaws tree only dinlesinize su radyoyu 9 sinci www acikradio.com hadi hadi 9
11:21 treebeard: not so little majo.26 you r older?
11:23 onlymurat: majolica. l dont want to say how old l am maybe ,you can say other friends
11:24 majolica: noo tree when i am there i though like you but when you will be here you will see that you are little .dou you know orson wels
11:24 onlymurat: ok majo l m going to listen it
11:25 majolica: onlyy sendme private message dont be afraid .ı think that this worry is only for women o man come on .
11:28 neilix: hello
11:28 onlymurat: majo adresi yanlış vermişsin http//www.acikradyo.com.tr/ sen acikradio dedin
11:29 majolica: only listen you wil not regretful ı have only 10 credit more twll me what movies is good enough for watch ?
11:30 majolica: but you can find can't you ? murat hello neilix.
11:31 llibra_elmirr: onlymurat ve majolica selam bu günün direği sizsiniz galiba gerçi bende bölük pörçük giriyorum ama sohbete
11:33 onlymurat: neilix,llibra_elmirr,, hoş geldiniz walla direk falan değiliz , sohbet ediyoruz ben biraz sonra geleceğim.
11:34 majolica: libra ? where have you been ? direk diyince dir helek aklima geldi yoo ben cıkacagim birazdan. ve tree var en uzun sure katılımcı olarak . o ancak o vasfa sahp olabilir
11:35 treebeard: saw is good enough to see
11:37 majolica: ı will back.
11:42 llibra_elmirr: ben işdeyim şu anda majo her zaman ki gibi ama sohbet güzel yani ara ara okuyorum işim azaldıkçada ya dayeni bir iş çıkmadıkça sizi görmeyede geliyorum
11:43 llibra_elmirr: bu arada formda bir thread gördüm istanbulda sesli sakinleri buluşacakmış ama ben nasıl gidicem ki yaa. keşke bende gelebilsem ah istanbul ah. hep ben hep ben ama allahım yine ben
11:44 llibra_elmirr: ben zalten hiç bir yere gidemem haddimemi çakıldım kaldım buraya offf offf . ne kara başım varmış off.
11:45 babyfacetazmania: arkadaslar bildiginiz bi almanca-turkce sozluk varmi nette
11:46 llibra_elmirr: aha da ben yine kaçtımm ühüh ühüh hüü.
11:48 majolica: babylonda dilsecme sansi var galiba bayby face orda bir arastirsan gule gule libra.
11:49 llibra_elmirr: modcum bişey sorabilir miyim ? benim yanıtladığım veya nasıl diyim fikirimi söylediğim threadler önce görünüyor sonra kayboluyo normal değil di mi? gidemedim daha majo
11:50 babyfacetazmania: ok bi bakayim majolica saol
11:50 majolica: tree sen biseyler dokturmussun ya orda neyse .
11:51 majolica: rica bayby 9
11:51 llibra_elmirr: aaa buldum buldum modcuğum so sorry hata benim suç benim şimdi byes majo
11:51 majolica: arkadaslar i am going have to leeve yani see you after when i wil find time to write god knows
11:53 majolica: hoscakal libra, onlymur yoksun su anama treebeard levent. iyi haftasonlari herkese temizlikte bitti zaten
11:54 treebeard: gorüşmek uzere majo
11:55 treebeard: ne dokturmusum yaf annamadım ben
11:56 majolica: ne bilem saw see sen dokturuyon arada seni seni
11:57 treebeard: hayırrr testere die bi film var onu izle dedim
12:00 majolica: himm neyse tamda 40 konturum gelmisti amam yazmiicam artık P
12:10 suildur: majolica kredin 40 mı?
12:18 troublemaker_: majo sana attığım parca gelmişmi?
12:24 metincetin01: hmmmm
12:44 onlymurat: rekor 20 dk kimse konuşmadı
12:47 suildur: dilbilimde göstergenin anlamsızlıı die bişii var.
12:48 suildur: yani kalem kelimesinin aslında bi anlamı yok. kaleme balta da diebilirdik veya hacıvat. ööle olması hiç bişii deiştirmio.
12:48 suildur: ve yavaş yavaş şunu düşünmeye başlıorum. aslında söylediklerimizin hiç bi anlamı yok. belki de.
13:01 fuzzy: merhaba suidur nasılsın? nedir bu düşündüklerin yada yazdıkların?
13:04 suildur: saol fuzzy. fena deil. yaşıorum ve sanırım bu yeterli. düşündüklerim. işte aynen aşağıdaki gibi. dilbilim veya dil felsefesi ile ilgilenir misin?
13:06 fuzzy: üniversitede felsefe ile cap yazmak istemiştim ama olmadı.gecen sene bir vakıfta dil bilimi ile ilgili bir kursa katılmıştım
13:07 fuzzy: noam chosky'i bilirmisin? cok iyi bir dil bilimcidir?
13:07 suildur: evet. ama sevmem
13:08 suildur: wittgenstein?
13:10 fuzzy: wittgenstein.cok severim.niye sevmezsinki noam'ı?
13:12 suildur: ya sevmem. politik görüşlerinden dolayı. ulus devlete karşıdır. mustafa kemale bi küfretmedii kalır, kurtuluş savaşımızı haksız bulur vs.
13:14 fuzzy: senin canın mı sıkkın?
13:15 suildur: eh bi miktar.
13:15 suildur: ama her zaman dediim gibi. sızlanarak ölmeyeceğim. ;
13:17 pop: sızlanmayı seviyorum ben.
13:17 pop: biçok şeyi, sadece sızlanarak kazanabilir insan.
13:17 fuzzy: eh buda güzel.sızlanmadan ölmek. ;
13:18 fuzzy: hüzün iyidir ve dahi sızlanmakta.hayat geciyor zaten.öyle yada böyle.
13:19 suildur: herkesin bi tavrı var. frp oynar mısınız?
13:19 suildur: bazısı cleric olur. bazısı troll. bazısı ejderha.
13:19 xxcinlixx: FOB ne anlamina gelior bilen varmi
13:19 suildur: hatta ırklar da vardır. elfler, hobbitler, orklar.
13:19 xxcinlixx: bir mali alis yerinden , ulasacagi yere kadar olan ucretimi
13:19 suildur: ama nedense ben paladin olmaı tercih ederim.
13:20 suildur: sadece insanlar paladin olabilir.
13:20 suildur: FOB free on board
13:21 suildur: sözlükten arayınız. aramanın gücüne inanınız. balık istemeiniz balık tutmak nasıldır onu bilmek isteiniz
13:21 pop: FOB Free on board satıcını yükümlülüğü yükleme limanına teslimle biten sözleşmelerde geçerlidir.
13:21 suildur: şimdi biraz çalışıcam. brb
13:21 fuzzy: frp hiç oynamadım.ama merak etmiyor deilim
13:21 pop: ben sözlüğe bakmadan söyledim. dedimya. herşeyi bilirim ben
13:22 xxcinlixx: pop yani mali cinden siparis ettim. turkiyeye istedigim limana yollanis fiyati. FOB oluyor ?
13:23 suildur: mrb pati. görüşürüz pati.
13:24 bomberman34: slmmmmsss herhese
13:25 pop: hayır. malla ilgili navlun ücreti alıcı tarafından ödenecekse, o FOB oluyo. eğer satıcı ödüyosa başka şeyler olabilir. CIF, CFR vs.
13:27 pop: yani malı istanbula yükleyebilir satıcı. ama "abi ben Shanghai'da yüklerim. sonrasına karışmam. elimi de cebime atmam" diyosa, o FOB olur. limandan sonraki taşıma ve sigorta alıcıya ait olur.
13:27 xxcinlixx: CNF olabilir. ssimdi eger malin kargo ucretini ben odeyeceksem o FOB oluyor.yok mali satan olacak sa o da CTN CIF fln oluor ole dimi
13:28 dirhelek: pop un aciklamalari dogru
13:29 dirhelek: turkiye limani na geldiginde CIF olur, Cindeki fiyati FOB dir
13:30 pop: CTN CIF CNF CFR CPT. bunların hepsinde navlun ücretini alıcı öder. FOB da ise alıcı.
13:31 xxcinlixx: ya soyle soyliyeyim size. istanbul dan bir adam bana diyor ki buraya mal yolla. ve buraya gelis ucretini bana soyle. mal ne kadar sa uzerine ucretide vur.bana o sekil soyle
13:31 dirhelek: veeee gunun bilimsel tespitiogrenmeyen insan okuz gibidir, sadece govdesi buyur.hintli biri demis bunu, iyimi?
13:32 dirhelek: geldim, gordum ve gidiyorum. adios
13:33 pop: o zaman adam senden "CFR istanbul" fiyatı istiyo.
13:33 pop: CFR Cost and Freigt Mal bedeli ve navlun
13:33 xxcinlixx: Quotation
3m-CNF Lattakia-Syria USD 0.294/pcs, FOB Guangzhou USD 0.272/pcs
13:34 xxcinlixx: simdi bu yazdigimin aciklamasi ne dir
13:34 tugba_786: hi everybody
13:37 xxcinlixx: anladim suriyenin lattakia sehrine ulasim bedeli. 0.294 dolar ==== guangzhoudan teslim fiyati 0.272 dolar oyle oluyor dimi
13:38 pop: evet. öyle diyo. aferin.
13:39 furious_girl: slm millet nbrsiniz
13:40 dirty_sanchez: arklar.
13:40 dirty_sanchez: CIF NAVLUNU YÜKLEYİCİ ÖDER
13:41 dirty_sanchez: FOB NAVLUNU ALICI ÖDER
13:41 dirty_sanchez: en basit açıklamasıyla bu
13:42 xxcinlixx: sagol pop
13:46 xxcinlixx: Packing

3m, 180pcs/CTN, 800CTN/20 feet container
13:46 xxcinlixx: bu ne demek oluyor ?
13:46 furious_girl: üfff sıkıldım ben gidiyorum ya ne dediğinizide ztn anlamıyorum byess
13:49 xxcinlixx: fiyatlarini yazdigin mallarin hepsi benim soyledigim sekilde hepsi nin baslari miknatisli degil mi
13:50 xxcinlixx: nasil derim
13:53 pop: all the goods which you have quoted are magnetic headed, arent they?
13:56 pop: all the goods which you have quoted us their prices are magnetic headed, arent they? ben gidiyom. sıkıldım.
14:00 furious_girl: üff kaç saat oldu ben gideli daha hiç bişi yazmamışınız yaf
14:03 pop: sen yoksan herşey eksiik. sen varsan herşeey tamaaamm.
14:03 xxcinlixx: gule gule tskr pop
14:06 laylayloom: ssllmm!.
14:12 xxcinlixx: slm laylo
14:13 laylayloom: aa selaamm cinli nbrsıın?.
14:15 xxcinlixx: ikm sen
14:15 xxcinlixx: iyiyim sen yani D
14:15 laylayloom: bnn eh işte idare ederr.
14:16 xxcinlixx: Allah daim iyilik versin layloy
14:19 ekonomist_n: herkese selam ben geldim
14:20 teenspirit: slm herkeze
14:23 teenspirit: nbr nilay?nsl gidio?
14:24 ekonomist_n: iyi gidiyo senin?
14:25 teenspirit: iidr işte ne olsun
14:25 ekonomist_n: teen kızmazsan bişi soylicem ismi hatırlyamadım
14:26 debussy82: selam arkadaslarim ben geldim!
14:26 teenspirit: ya nilay ''my way is high way'' ne demek bu bi atasozu gibi bi şe miş.?
14:27 teenspirit: isim CAN nilay onemli diil kızmam
14:27 teenspirit: slm debussy
14:29 debussy82: selam burdan nasıl ben pm atacam söylermisiniz ?
14:29 debussy82: seçtiğim kişilere
14:29 ekonomist_n: tamam şimdi hatırladım pardon valla hiç karşılaşmadım oyle bi atasozuyle can bilmiyorum yani
14:29 sajha: slm arkadaşlar
14:31 sajha: arkadaşlar bar dan önce hangi eki kullanmalıyım
14:31 debussy82: yaprak sarması yapacam doldurmasını biliyorum ama iç hazırlamayı bilmiyordum çok güzel bir site buldum ordan bu gün yaprak sarması tarifi aldım ohhh çok güzel olacak inşallah
14:32 teenspirit: neyse onemli diil eko limp bizkit in bi şarkısında geçiodu hocama sordum o bi deyim dedi ama ne olduğunu solemedi
14:33 ekonomist_n: teen ne biçim hocalar var yaa P madem deyim diyosun anlamını da söyleyiver de biz de meraklanmayalım dimi ama P
14:33 sajha: mesela at the bar olurmu
14:35 teenspirit: yane bencede geçen sene lisedeyken sormuştm ing.hocasına o da hımm.bu bi deyim duymuştm ama ne olduunu hatırlamıyorm dedi.bende ii o zaman defol dedim eko P
14:36 ekonomist_n: ii demişsin valla can ağzına sağlık hangi liseydi senin?
14:36 sajha: bana kimse cevap vermeyecekmi
14:37 teenspirit: ben mersindeydim 1 sene once mtso anadolu lisesi die bi okl sonra oss ydi derken kendimi ist da buldm.gerçi şu an tatil mersndeim eko
14:37 missmah: sajha what do you need?
14:37 debussy82: at the bar doğru olur sanırım sajha
14:38 debussy82: mersin mi pozcudayım deme sakın allah inanamıyorum
14:38 ekonomist_n: oo orda hava da nefistir şimdi.bugün istte hava çok kötü yaa hem kapalı hem de soğuk
14:39 debussy82: can mersinde nerdesin?=
14:40 teenspirit: hayır goçmen debussy
14:40 teenspirit: at the bar doğru sajha
14:40 debussy82: melodi sitesi mi?
14:41 teenspirit: hava çok sıcak nilay
14:41 teenspirit: yok gimanın yukarısında serel cem sitesi sen debussy? adın falan ney?
14:41 llibra_elmirr: selam nasılsınız arkidaşlar hava güzel keyfim yerinde ohh.oh. suyundanda evime gidebilecem bu gün bubuuuu kull burdamısınız?
14:42 debussy82: adım özlem bende mezitlideyim
14:42 teenspirit: memnun oldm ozlem hangi okuldansın?
14:42 llibra_elmirr: aaa arkadaşlar bende adanalıyım isterseniz seslinin buluşmasını çukurova bölgesinde yapalım ne güzel olur değil mi?
14:43 ekonomist_n: deniz havuz gitmiyomusun bi yerlere can?
14:43 debussy82: konservatuardayım
14:43 teenspirit: ii olr libra
14:44 onlymurat: teenspirit, "my way is high way" benim yolum , uludur veya en iyidir. gibi birşeydi ama tamda hatırlamıyorum.
14:44 kybeless: arkdşlar kusura bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var
14:45 teenspirit: hımm.ii debussy bende ist da uluslararası ilişk. okuyorm.yok ya nilay ark lar yok daha piyasada tek başınada zewk almıyorm
14:45 teenspirit: saol murat
14:46 kybeless: bn bişi sorcam bni dinler misiniz?
14:46 ekonomist_n: evet evet tek başına hiç zevkli olmaz zaten.
14:46 onlymurat: teenspirit. you r welcome
14:48 debussy82: teenspirit sana pm attım baksana
14:48 teenspirit: thanx murat,ewt eko arki war burdada o da finallere falan çalışıo çocuğu da rahatsz etmek istemiorm bizim tayfanın toplanmasını bekliorm
14:49 onlymurat: kybeless.10 dk ekrana bakıyom bir şey soracan diye . ama artık bakmayacağım
14:52 babyfacetazmania: slmss
14:54 ekonomist_n: tabiselam babyface
14:54 ekonomist_n: o tabi orda olmayacaktı
14:58 encyy: teen spirit my way or the highway ya benim dedigimi yapacan ya da kicina tekmeyi yiyecen anlamina gelio bizkiti severim
15:02 teenspirit: ewt encyy doğru ya tabii.limp bizkit ole kibar şeler yapmaz
15:02 encyy: D
15:03 teenspirit: debussy pm ım sana geldimi?
15:06 teenspirit: encyy saol ya bu arada
15:08 kybeless: ya sorucaktım da sohbet ediosunuz die rahatsız etmedim,souoruming.den türkçeye çeviri yapan site bilio musunuz?
15:12 maidem: sor bakım
15:12 just717067: libraaa burda mı ablam?
15:12 kybeless: sordum
15:15 maidem: canım onu cevırmıyolarkı turkcede hangı kelımeyı kullanacagı bılınmıyomus yanı acık bı dılımız var bılıyon onun ıcın yok ondan
15:27 kybeless: yandım bn yaneyse ssaoll
15:30 kral2: selamlar kralınız geldi
15:30 kral2: kpds sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bilen varmı
15:39 furious_girl: slm millet tekrar geldim.
15:40 kral2: slm furi
15:41 furious_girl: saol kralda ben buranın sultanıydım ya sen nerden çıktın.
15:46 angel___: YA BIKTIM ANNEM SÜREKLİ DERSÇALIŞMAMI İSTİYO YETER ANNE
15:47 furious_girl: hep isterler onu angel valla benim annemde öle yapıyo bazen ALLAH bize yardım etsin sabır versin dimi?
15:48 angel___: BU KADIN HİÇ VAZGEÇMIYO GEÇECEGEDE BENZEMİ İMDAT
15:48 angel___: YINEDE SAGOL
15:51 furious_girl: valla bende annem biyere gitsede nete rahat rahat girsem diyorum hep
15:51 angel___: BU ARAD SENDE SAGOL FURİOUS_GRİL
15:52 zenci: angel,careful with the capitals
15:53 furious_girl: evet angel büyük harfle yazma istersen
15:53 angel___: WHAT DİD YOU SAY ? I DONT UNDERSTAND YOU .
15:54 angel___: pardon
15:55 furious_girl: üff çok sıkıcı bi gün ya
15:56 angel___: seninde mi annen ders calış diyo sürekli
15:57 furious_girl: öle demiyoda nete çok giriyosun çalıştığına inanmıyorum artık diyo
15:58 furious_girl: her dkkada çalışılmazki ama ya öle şey mi olur bizimde eğlenmeye dinlenmeye hakkımız var dimi ama
15:59 angel___: bende o ders çalış dedıkce neteyım örüm bu kıtapları karıştırmakla geçiyo yaaaaaaaaaaa
16:00 soulman: selam kizlar
16:01 ekonomist_n: arkadaşlar anneler hep aynı. çalışsanız da inandıramzsınız hep daha fazlasını isterler
16:01 soulman: hayat dersten ibaret degil mi zaten. caliss caliss. olmeden bitmez bu
16:01 furious_girl: slm soul.
16:01 angel___: fallow
16:02 angel___: pardon ya bu kelımenın ne oldugunu araştırırken yazdım
16:02 ekonomist_n: a16s ,suigeneris buralardamısınız
16:03 soulman: slm furious.
16:03 kral2: ne sultanı
16:03 soulman: nerdensiniz arkadaslar. ben canada'dan yas 28
16:03 angel___: bunu bilince boyum 1 karış daha uzadı hissadıyorum anne
16:04 kral2: kraldas benim sultanda burda
16:05 furious_girl: kral ben buranın sultanıyım sen bilmiyomusun ya hehehe
16:06 kral2: esma sultan mısın yoksam
16:06 furious_girl: hıı anladım sen aslan kral flnsın heralde kral
16:06 furious_girl: yok ben ceren sultanım
16:07 kral2: buğdaycı
16:07 kral2: demi
16:07 furious_girl: evet nerden bildin kral
16:08 kral2: dedimya ben kralım diye.herşeyi bilirim
16:08 furious_girl: doğru aslanların sezme duyusu kuvvetlidir
16:09 kral2: hayır aslanla alakam yok.sezmedimde.
16:09 erciyes: herkese selamlar
16:09 furious_girl: hem senin yaverin fln var mı benim bi yaverim bile var burda
16:10 furious_girl: slm erciyes.
16:10 ersuta: alem bu olursa karl sen olursun tabi D
16:10 ersuta: her hayvanın sezme duyusu kuveetlidir kadınların 6. hissi gibi bişi bu galiba
16:11 furious_girl: ersuta sen nerden çıktın ya şurda güzel güzel konuşuyoduk
16:11 erciyes: slm furious,
16:12 kral2: erci selam neredesin
16:12 ersuta: allah allah
16:12 kral2: erciyes mi yaverin yoksa.yada ersuta mı?
16:12 hergulera: slm
16:13 erciyes: ne var ne yok bakalım dedim.işler sakat kralım.
16:13 hergulera: furious_girl
16:13 furious_girl: hayır benim yaverim yaman
16:13 erciyes: ben yaver olurmuyum hiç kral.he!
16:14 kral2: benim olursa olursun.
16:14 gwindor: erciyes selam.senin ne işin var burda?
16:14 erciyes: seninde olmam kralım .kusura bakma.işlerim var zaten.
16:14 hergulera: slms furious_girl
16:14 erciyes: gwindor merhaba.
16:15 erciyes: artık özgürüm.
16:15 furious_girl: slm hergulera tanışıyomuyuz
16:15 erciyes: nerde olayım ya
16:15 kral2: hastanede
16:16 erciyes: ceren buğdaycı sen misin?
16:16 erciyes: hastayım kral.Allah düşürmesin
16:16 furious_girl: slm gwindor ya ben seni tanıyamadım bana tatlı çocuk diyen kimdi ya hatırlamıyorum
16:16 gwindor: ben bugün forumda yazıyı görünce çok meraklandım iimisin erciyes?
16:16 erciyes: gevezeliğim tuttu
16:16 bomberman34: erciyeeeesssssss
16:16 melekk: ceren hanım merhaba
16:16 furious_girl: evet erciyes ben ceren
16:16 ersuta: ben yeni üye oldum bi mahsuru varsa iptal ediyim
16:16 bomberman34: neresinden gayserinin bakiiiim
16:17 bomberman34: bu arada s a cümleten
16:17 erciyes: Çok şükür gwindor taburcu edileceğim pazartesi ama ben izin aldım.daha doğrusu kendi isteğimle ayrıldım.
16:17 furious_girl: slm melekk hanım nasılsınız bugün
16:17 erciyes: a.s
16:17 melekk:
16:17 gwindor: slm ceren san hiç tatlı çocuk demedim ben ama tatlı çocuksun P
16:17 melekk: tşk. edr. ceren hanm. coluk cocuk nasıl
16:18 erciyes: kayserimin tam ortasındanım.yirlisi yani
16:18 gwindor: neyin var senin anlatabilirmisin?
16:18 furious_girl: ya üff gwi sen kimsin ya çatlıycam ya
16:18 erciyes: gwindor boşveeer.
16:18 erciyes: dabaz derler halk dilinde.anjio ödem derlermiş halk dilinde de
16:19 ersuta: geçmiş olsun ya
16:19 furious_girl: iyiler sizinkiler nasıllar melekk hanım
16:19 bomberman34: bende bünyandan ibraaam
16:19 erciyes: pardon tıp dilinde anjio ödem
16:19 melekk: geçinip gidiyoz işte ceren hanım
16:19 furious_girl: erciyes geçmiş olsun
16:19 kral2: geçer inşallah erciyesiöm
16:19 erciyes: geçer geçer Allah ın izniyle
16:20 erciyes: sağolun.Arkadaşlar .
16:20 erciyes: Sizleri seven erciyes hoşçakalın der.
16:20 gwindor: ersuta böle yazarsan ben iptal olacağım haberin olsun.ok aladım gibi erciyes geçmiş olsun.
16:20 erciyes: byes.
16:20 bomberman34: erciyesss
16:20 kral2: hoşçakal
16:21 furious_girl: güle güle erciyes tekrar geçmiş olsun
16:21 ersuta: byes
16:21 bomberman34: hemşo msn adresim bomberman34 @ hotmail dot com görüşürüz oki
16:21 kral2: forumda nereye ne yazmış bulamadım ben
16:22 kral2: bomberman sende mi kayserilisin
16:22 gwindor: ceren çatlama evladım sonra çatlak diye dedikodun çıkar alimallah.bide laylaylom var çok şekerir oda .byes erciyes
16:23 sadenaz: bu discussion boardin bu sekilde duzenlenmesi cok iyi olmus D
16:24 bomberman34: hıhıh gral
16:24 ersuta: gwindor bişi anlamdım ama sana başarılar
16:24 furious_girl: bilmemmi laylaycığımı ya çok seviyorum ben onu çok tatlı bi kız
16:24 ersuta: beni sevmedin galiba
16:26 kral2: gadalar gat gat o zman
16:26 gwindor: ben mi ersuta? ben herkesi severim .Ama zamanla
16:26 bomberman34: sen nereden gral?
16:27 kral2: ehheh kayseri
16:27 kral2: gwindor sen hep bu nicki mi kullanıyorsun
16:27 furious_girl: iyice gatılaştı bu konuşma böğğğğ.
16:28 kral2: bööö
16:28 gwindor: artık bu niki kullanıyorum kral2 ya sen?
16:28 melekk: pls
16:29 ersuta: iyi hade bakalım zaman herşeyin ilacı demişler.hem çok kasma ya rahat ol be relax please senin msn varmı belki orda zaman azalır beni sevmen için furious girl sana böğğğğ
16:29 melekk: bu ay neyzenler haftası ilgilenenlerin dikkatine
16:31 maidem: ben gerfı geldım nasılsınızzzzzzzz
16:31 gwindor: acelen ne ersuta? seni hemen sevmemi istiyor gibi bir halin var? hayırdır?
16:32 ersuta: ben neyzen olmak istiyorum yaaa ney sesi beni büyülüyo
16:33 maidem: sesı guzeldır neyın ama benım uykum gelır hep nedense
16:33 melekk: ersuta manen neyzen olabilirmisin kendine bir sor
16:34 cometus: genclik metal ci oldu
16:34 ersuta: acelem yok bu board da krediim azalıyo.ya ben insanları severim beni sevmelerini isterim o yüzden sana has bişi değil yani üstüne alınma ; maidem çok dinlendirici bi sesi var o yüzden, tasavvuf ya;
16:35 melekk: Mevlana Hazretleri sesleniyor gel ne olursan yine gel diyor ney severler bu ay sizin ayınız
16:35 maidem: ersuta severız guzelım senı bız sorun etme bunu aaaaaaaa
16:35 ekonomist_n: ben geldim tekrar selamlar
16:36 maidem: ekonomıst hosgeldın bakım nasılsın
16:36 melekk: h.g. eko
16:37 ekonomist_n: maidem sağol iyiyim sen nasılsın?
16:37 ersuta: olabilirim ya sordum ama üflemesi zor aleti maidem,teşekkür ederim kendimi çok yalnız hissederim yoksa garip bırakmayın beni ; 8 kredim kaldı nasıl olcak şimdi bu discuss board muhabbeti
16:37 gwindor: he oldu o zaman.hişşş board sakinleri ersuta hepinizin msn.lerini istiyormuş.Sevgi yumağı oluşturacak heralde.verin çocuğa da amacına ulaşsın
16:39 maidem: gwın versekmı ya yanlız kalıcakmıs ama garıp olacakmıs neys ebakım daha sonra artık .ekonomıst ıyıdr valla takılıyoz buralara hayat ıste hayrola ekonnomıyle alakalısın sanırsam
16:39 gwindor: ney.in üflenmesi gerçekten zordu. kardeşim ney çalar başka aletlerin dışında.bende denedim.ses çıkarmak için bile haftalarca uğraştırır sizi.ama sesi çok huzur verici hakkaten
16:39 bomberman34: GRAL ORADAMISINN
16:39 ekonomist_n: hoşbulduk melek nasılsın?
16:39 maidem: ersuta dınlendırır bılıyom canım ama ne bılım fazlamı dınlenıyom nedır uykum gelıyo valla
16:39 ekonomist_n: maidem evet alakalıyım,sen?
16:40 ersuta: ben size veriyim de isteyen eklesin beni birlik beraberlik zamanı ; sende ekle beni gwindor üsülme tmama senlede ilgilencem alındın hemen sende he tripatör.suphierdemtanriverdi@.ad soyad herşey açık
16:41 maidem: ben babamın ekonomısıyle alaklıyım genelde ortalıgın ekonomısı benı pek alakadar etmıyo
16:41 melekk: ersude tanrıverdi soyadınmı?
16:42 gwindor: hemen vermeyin bana kalırsa maidem .öle bişilere ulaşmak zordur.hele mutluluğa .baya bir uğraşması gerekir insanın.hemen vermeyin ki verdiğinizde anlamı olsun.daha sevinsin çocuk
16:42 ekonomist_n: ben iktisat okuyorum,ondan ilgiliyim
16:42 maidem: bence azcık beklesın bekle ersu azcık hemen vermeyelım
16:43 maidem: neyse dostlar kolay gele sızıe ıslerım varrrrrrr
16:43 maidem: gorusuruz
16:43 ekonomist_n: güle güle maidem
16:44 fuzzy: eko hosgeldın nasılsın?
16:44 ersuta: evet ne oldu?yok ya ben kıymet bilirim zaman öenmli değil ama siz bilirsiniz hhoşçakal neyle kal
16:45 ekonomist_n: iyiyim fuzzy sen nasılsın?
16:46 fuzzy: fena deıl.ne yaptın odevı buldun sonunda pek bır sevındık
16:48 ekonomist_n: çok sağol ben de baya bi sevindim bu hafta teslim edicem.o değil de zaten vize düşük finalde de zorlayacak baya,okulun en ileet hocalarında,umarım boşa gitmez ödev için ayırdığım zaman
16:48 ersuta: arakadaşlar bu boarda niye yazmak kredili sizlerden uzak kalıcam melek soyadım o adımda o ekle beni ekleyin beni msn ninize askere gitçem ağustosta zaten
16:50 melekk: ersuta belli ablam 21 yaşındasın
16:50 melekk: bu arada ersuta kredili yazınca chat ortamından farkın oluyor ne güzel işte
16:50 ekonomist_n: fuzzy sizin sınavlar başlıyo mu bu hafta?
16:52 ersuta: valla yoksa sen beni tanıyomusun melek ablacım ama mühendis olduk be çok mu çocuksuyum ya yorumlarınızı bekliyorum.ya ne çeti ilk defa takılıyorum zate
16:52 melekk: ersuta oky. takıl
16:53 gwindor: melekk ersuta ilk defa takılıyormuş.hatta azönce dedi.bide iptal ettirebilirim üyeliğimi gibi enteresanda bişi yazdı? ne demek istedi çözemedim ben .aranızda çözen varsa bir thread açında konuşaşl
16:57 ersuta: sen eklesene beni bi msnnine melek sende bişiler var bakalım bi kimsin nesin merak ettim valla.üyelikten iptal ediyim kendimi demiştim.3 kredim kaldı az yazıcam öz yazıcam suphierdemtanriverdi@hotmai
16:59 gwindor: hımm çok felsefik bir yaklaşımın var ersuta.insanın senin söylediklerini okuyunca hayatına çeki düzen veresi geliyor.üzerinde uzun uzun düşünesi geliyor.bak .gördün mü sevdim seni
17:00 zenci: hi all
17:01 gwindor: selam noto whaz up?
17:01 ekonomist_n: selam zenci
17:02 zenci: gwindor ? are you gwen? hi ekonomist
17:03 ersuta: aaaaaa kredim 20 oldu yeniden saat başı galiba bu.teşekkürler gwindor sevdiğin için beni.boş ver çok düşünme başımıza alim filan kesilirsin sonra uğraştırma bizi
17:03 gwindor: ı.m not gwen
17:04 zenci: you must be one of the oldies who have another nick, or else how come you know my alter nick
17:08 gwindor: ben bilirim
17:08 furious_girl: slm millet ben geldimmmm.
17:09 ekonomist_n: hoşgeldin furıous
17:10 ersuta: slm hoşgeldin,melek ne oldu?
17:10 gwindor: üniversitelerde sivil polisler vardır ya.mesela ayakkabı boyacısı olurlar önlerinden geöçerken günaydın memur bey demek ne kadar zevkliyse sana noto demek o kadar zevkli bişiydi bizde ceren nerde
17:10 gwindor: diye soruyorduk birbirimize.iiki geldin
17:11 furious_girl: hoşbulduk ekonomist
17:12 ekonomist_n: naber ceren nasıl gidiyo?
17:13 zenci: i ll make it out who you are gwindor , dont worry
17:13 furious_girl: iyi gidiyo işte nolsun yuvarlanıp gidiyoruz
17:13 ersuta: furious bizde hoşbeldi dedik ama hiiç ekonomist mi olmak gerek belki bizde saklı bi kariyer vardı ya,gösterişi sevmiyos biz,gwindor mükemmel bi zevk,ceren naber melek napıyon ya
17:16 gwindor: No comment noto.
17:17 furious_girl: ersuta bana mı dedin ama nickimi sölemedin nerden anlayayım.iyilik ersu senden nbr
17:18 ekonomist_n: ersuta hiiiç üstüme alınmıyorum haberin olsun
17:20 gwindor: ersuta ne yazık değil mi sadece 201 harf kullanabiliosun tek mesaj için.tabi buda boardda bulunan herkese aynı anda yetmene yardımcı olmuyor.üyeliğinin iptali için tekrar düşün derim ben
17:20 ersuta: bi tek yeni gelen sen olduğun için anlarsın sanmıştım iyi ya ne olsun hava acaip kasvetli beni de kastı sıkıntıdan patlıcam ya.saol haber verdiğin için ekonomist meraktan çatlıyodum zate.
17:21 furious_girl: ya sölediğine baksana.slm hoşgeldin noldu melekk yani bilimicim ersu
17:22 ersuta: yok ya sevdim ben burayı korkma sen yetişirim herkese gwindor günlük kredim 20 sandım sen üzülüyon galiba 201 için
17:24 ersuta: HAKLISIN FURIOUS TEKRAR HOŞGELDİN OSAMAN BENDE DE HATA VARMIŞ ; YA MELEK NE OLDU YALAN OLDUN SEN BENİ TANIYONMU YOKSA ONU MERAK ETTİM,ARKADAŞLAR AĞUSTOSTA ASKERİM
17:27 gwindor: senin yazdıklarını çözmesi için yanıma bir eczacı asistan almaya karar verdim ersuta.büyük harf yazmak suçtur burada .dip not.
17:27 pinki: herkese merhaba.aranızda autocad bılen var mı.pc ye yukluycem ama sıfresını hatırlayamıyorum.111-1111112 cd key 5xnug8 gibi birsey olması lazım yanı bole bıseydi.
17:28 zenci: mrb pinki naber.
17:28 pinki: acılen yardım edersenız cok sevınırım
17:28 furious_girl: ersu sende hata var fln dedim mi ben ya hoşbulduk
17:29 ersuta: suç işledim yani ama bilmeden oldu küçük küçük gösüm ağardı ya senin çok espirili olduğunu herkes sölüyodur gwindor notunu okuyamadım çok dipte kaldı P
17:29 pinki: merhana noto nasılsın görüşmeyeli.?
17:30 notoriousft: iyidir pinki, senden naber? kayboldun iyice
17:30 jessie: pinkicim he rcd icin olusturulan cd key farklidir.o yuzden cd kapaginda yazar genelde//
17:31 notoriousft: jessie de geldi
17:31 ersuta: yok senin demene gerek yok ben keşfettim zaten furious ; jessie süpersin yaaaa
17:31 jessie: hi dear ;
17:31 ekonomist_n: merhaba pinki
17:31 pinki: noto buralardayım ama pek giremıyorum bırde mıkroya yetısemıyorum arada baıyorum yıgınla maıl hangısını okuyacagımı sasırıyorum Jes autocad 2000-2002-2004 numaralı yanı sıfrelerı aynıydı.cd nın
17:32 pinki: ustunde yazmıyor kopyalanmıs cd benımkı, delı olucam sıfreyı hatırlayamıyorum, bıraz once yazdıgım sıfrenın aynısı ama nasıldı rakamlarının yerlerımı degısık anlıyamadım bır turlu?
17:34 pinki: mrb ekonomıst.
17:35 pinki: şimcik autocad bilne yok mu aranızda yaa
17:36 notoriousft: walla , benim o program hakkında hiç bi bilgim yok pinki, şifresi yoksa intenetten crackini bulmaya çalış diyim sana
17:40 ekonomist_n: a16s, suıgeneris buralardamısınz?
17:41 pinki: saol noto ya bende kurcalıyorum ama kendı pcmde yukluydu baska pcye yuklemeye calısıyorum ama yapamadım bır turlu sıfreyıo hatırlayamıyorum.
17:43 ekonomist_n: pinki autocad kaç kuruyodun?
17:44 notoriousft: bu arada westlife`ın-soledad şarkısını dinliyorum. mükemmel bi şarkı, romantik şarkı sevenlere şiddetle tavsiye ederim
17:46 can_el_mc: sellamın hello mıllet ne var ne var ?
17:47 pinki: ekonomıst 2002 kuruyorum, şifreyı buldum sonunda oh bee .
17:47 ekonomist_n: selam can hoşgeldin
17:47 pinki: ya olmadı yine
17:48 furious_girl: slm can.üff sıkıntı bastı ya
17:49 pinki: 5X8NUG cd key bu.serial number ise 112-11111111 sanırım bu sekılde olması gereklı
17:49 laylayloom: slm. ya bnm 22 sayfa alıştrmam halaa duruoo
17:50 notoriousft: evet pinki bence de öyle .şimdi hatırladım 9
17:50 furious_girl: laylay kolay gelsin işin zor valla
17:50 pinki: noto dimi bu sekılde olması lazım ama olmuyo yaw
17:52 laylayloom: valla cerencm bncede öle ama içimden hiç yapmk gelmioo nese birasdan başlarm ödevlere.
hehe biras zor olcak ama.
17:52 notoriousft: tüh ben de yanlış hatırlamışım.
17:53 maidem: selammmmmm
17:53 furious_girl: slm maide.
17:54 ekonomist_n: pinki cd key 5x8nug ,112-11111111 serial
17:55 maidem: slm furıus nasılsın bakım . ekonomıst nasılsın bakım sende
17:55 pinki: ekonomıst ben yaptım onu ama kabul etmedı , kabul etmesı lazımdı anlıyaöadım problem nerde. tesekkur ederım ılgılendıgın için.;
17:56 ekonomist_n: o zaman cdkey 5x8NUG olarak dene bi de.rica ederim ;
17:57 furious_girl: iyilik senden maide
17:57 pinki: ekonomıst sımdı o sekılde denoıycektım tesekuur ederım gogledan baktım hepsını y-denıycem
17:58 maidem: ıyıdır güzelım ya nolsun bakınıyorum sadece
17:58 ekonomist_n: bak ben şu siteden buldum http//cd-key.piwko.pl/
17:59 pinki: ekonomıst bende ordayım suan denıyorum hangısı olursa valla.
18:00 ekonomist_n: tamam olur inşallah
18:02 pinki: olursa göbek atıcamda, iyice becerıksızlesmısım.
18:03 ekonomist_n: biz burdan alkış tutarız sana P
18:03 llibra_elmirr: selam oh. be süperdi şu son 2 saatim arkadaşlar manyak eğlendim bahar şenliğinin son günüydü bu gün harikaydı garden party deliler gibi eğlendik desem yeridir sizler nasılsınız?
18:04 notoriousft: iyi olmaya çalışyoruz libra, saol sorduğun için
18:04 pinki: sanırım göbek atabılırım suan ekonomıst buldum serıal number 400-19791979 cd key tlsqbs miş yuppiiii
18:04 ekonomist_n: hoşgeldin libra iyiyiz.
18:04 notoriousft: çok iyi pinki, sevindim senin adına .
18:04 llibra_elmirr: noto cuk hayırdırm olmaya çalışıyorum falan dedin sorun mu var ? hallederizzz takma kafana anlat derdini derman olalım sesli ailesi olarak hııı olmaz mı?
18:05 furious_girl: slm libra hoşgeldin
18:05 ekonomist_n: bravoooo çok sevindim pinki gözün aydım dım tıs dım tıs P
18:05 notoriousft: yok önemli bişey libra saol, çok düşüncelisin.
18:06 pinki: noto tesekkur ederım bende sevındım valla
18:06 akaplan1982: selam beyler nasilsiniz?
18:06 llibra_elmirr: hoşbulduk furious cum sen nasılsın ? kaç gündür böyle iyi olmamıştım yaa. süperim süper.
18:06 akaplan1982: !
18:06 pinki: ekonomıst tek basıma eglenmek yok bırlıkte oynuycaz ama ;
18:06 sarz: herkese merhabalar
18:07 sarz: pinki,laylay, ceren,maidem and others- how are you?
18:07 llibra_elmirr: ısınıp uyumayı unut sarılıp ağlamayıda günaydın gittim ben ne süper şarkı di mi ? yalından hastayım onun parçalrına son son kasetini de aldım
18:08 llibra_elmirr: merhaba sarzz how are you where are you sun hoş geldiniz hoşşş P
18:08 pinki: sarz hi, i m doıng great now what's up your?
18:08 furious_girl: ooo slm sarz
18:09 ekonomist_n: pinki tamam olur hadi bakalım eller havaya oturmaya mı geldik oo pinki de burdaymış aman efendim bugün çok şıksınız P
18:09 sarz: pinki- i'm fine thanks . and hi libra- icome from Konya
18:09 sarz: slm ceren
18:10 maidem: slm sarz
18:11 maidem: lıbra ya costurdun burayı bukadar sevınecektn onceden yapalardı boyle bısıyı
18:11 llibra_elmirr: dırıdırı damp damp bana eyvahlar eyvahlar olsun hiç dikkatinizi çektimi acaba beni çok şaşırtır bazı sesleri çıkaramayız ya mesela öpücük sesini hiç yazdınız mı muck hariç yani
18:12 pinki: ekonomıst hos oldu bu 70 80 90 vs vs diye devam edermısız.eko sen yenılerden mısın eskılerden mı ben tanıyamadım senı ? sarz konyada ne işin var?
18:12 llibra_elmirr: ayh. maidemcim hiç sorma yaa 2 aydır sürekli çalışıyorum bu gün ofisden erken çıktım biraz hava alıyim dedim yerime birini buldum5 dk dedim yeni geldim. süprdi yaa. manyak animasyonlar vardı
18:12 llibra_elmirr: ve arkadaşlarımla görüştüm birazda ondan galiba çok güzel bir stres attım
18:13 ekonomist_n: pinki-ben yeniyim bi kaçgündür giriyorum
18:13 maidem: nereye gıttındı yav bukadar eglenecen yer
18:13 laylayloom: slm sarz! nbrsin?
18:13 maviay: slmlar herkese
18:14 maviay: sarz ince isler oesinde
18:14 sarz: pinki- i'm studying in Konya . but i ll be off to university soon and i will go without back again from Konya.
18:14 ekonomist_n: selam maviay
18:14 sarz: slm laylay - and maviay
18:14 sarz: maviay- nerden biliyosun ya ince işleri
18:15 laylayloom: slm maviay! nbrsin?
18:15 maviay: yaa su 20 msj hakkimi bi bitiremedim gitti
18:15 pop: wrrk!
18:15 can_el_mc: sellamın hello ne var ne var ?
18:15 maviay: sarz abicim ben senin icini okuyorum burdan
18:15 sarz: ceren and laylay- how is your schools going?
18:15 maviay: bussy iyidir hocam senden naber ?
18:16 llibra_elmirr: selam mavi başka malı eme george ayhh pardon karıştı yüreğine sağlık yalan dünyada tek safirin hıursınla süsleme sözüm meclis dışına dipnot
18:16 sarz: mavi- tebrik ederim , banada öğretirmisin şu işi
18:16 maviay: bu arada ing ceyi gelistirmissin sarz masallah valla
18:16 laylayloom: hehe sarz 22 sayfa alştrmam var da başlmdm bile. aa pardon bak 1 sayfasını yaptm ama okul güzel bak.dersler eh işte.
18:17 maviay: llibra hatlar karisti heralde
18:17 notoriousft: maviiiiiiii
18:17 sarz: mavi- thanks a lot , i 'm trying to improve my English.
18:17 llibra_elmirr: sarz oviç sen nerelerdeydin bir görünüyon bir kayboluyon olmuyo abisi bak bana günün hemen hemen 7 saati burdayım artık birde mod bulup evlendim mi tamam şaka şaka modcum kızma şakacık
18:18 laylayloom: bnde iiim maviay
18:18 notoriousft: why did you leave me Soledaaad . çok iyi şarkı yaa
18:18 sarz: laylay- kaldı 21 sayfa , kolay gelsin
18:18 llibra_elmirr: evet mavi ben o reklamı çok severimde aynı deme george aynı malı deme maviiii şılampk. yapıştı
18:18 maviay: sarz hocam sen ogrenmissin ogrenecegini ben daha ne ogreteyim sana ama sen yindede fazla umitvar olma sadece sana kucuk bi tavsiyem olsun
18:19 sarz: libra- özel işlerim filan var pek takılamıyorum boarda . 7 saat çok değilmi
18:20 maviay: notoooooooooooooooooooooo hocam msnde konutugumuz yetmiyormu burdada karsima cikiyon hehe
18:20 sarz: mavi- ümidi aştık mavi hocam , şimdi gerçekleri yakaladık
18:20 notoriousft: yes mavi, i m all over . everywhere .
18:20 maviay: laylay heralde eski nicikin unuttun sandim
18:21 ekonomist_n: pinki-ne o dansa baya kaptırdın kendini gailba P
18:21 maviay: sarz saan burdan bir kac amerikan yollayim istersen japonda olur sen sec
18:22 llibra_elmirr: insanın işinden başka özeli olmazsa nolucak sarz sen söyle nolucak
18:22 maviay: noto hocam burdaki hakkim biterse msn dekileri devreye sokarak kafani sisirebilirmiyim biraz ?
18:22 sarz: mavi- thanks but i dont want any girl, i have a girl-friend .
18:23 laylayloom: sarz valla bana kolay gelsin ama bana hiç kolay gelmio yaf. mavi unutr muum hiç eski nickimi?.
18:23 sarz: libra - galiba hiçbirşey olmayacak .
18:23 maviay: noto msndende kacti
18:23 notoriousft: estağfirullah mavi ne demek o?_
18:23 pop: galatadaki bütün martılar siyah gözüküyo burdan.
18:23 ekonomist_n: arkadaşlar ben çıkıyorum hoşçakalın hepiniz
18:24 pop: yada kargalar martı gibi görünüyo da olabilir.
18:24 llibra_elmirr: canlar saolsun sarz olması için çok büyük bir de çabam yok ki
18:24 maviay: sarz iyi sen bilin valla hakkini kaybettin yok gelmiyorlar diye kivranirsan beni tanima o zaman
18:25 angel___: herkese slmlar şimdide annem bişi beceremiyorum diye kafayı taktı neymiş efendım pasta tam pişmemiş bu annem bişi beyendirmek ne kadar da zor allahım
18:25 pinki: ben geldim tekırar pc yı yenıden baslatmam gerekıyordu ama ekonomıstın cvbını kacırdım agaın pls eko
18:25 maviay: noto resimlerimi gruba yollamak istiyorum ama yanlis anlasilir neyse ben yinede uygun bi zamanda yollayim
18:26 sarz: mavi- you are so helpfull but my girl friend is coming to Turkey tomorrow .
18:26 furious_girl: angel benim annemde sabahtan beri bu beceremiyosun lafını kullanıyo valla
18:26 ekonomist_n: pinki-evet yeniyim bikaç gündür konuşmalara katılıyorum demiştim.bi de ses çıkmayınca ne o dansa baya kaptırdın galiba kendini dedim P
18:27 notoriousft: mavi, bana yolla bakıyım birader , merak ettim de
18:27 maviay: pinki ben sorayim tr yenin ab ,usa ve yanibasinda olan olaylar arasindaki durumunu bize kisaca ozetlersen seviniriz
18:27 maviay: noto hocam kizlarin cep telinden pc ye aktarmam gerek oncelikle ondan sonra yollayacam insallah
18:28 pinki: ekonomıst tesekkur ederım ben goremedım yazdıklarını osısrada pcyı acmakla ugrasıyordum, hosgeldın seslı ailesine diyeyim bendemuzık harıka bende eslık edıyorum p
18:28 maviay: msj hakkim bitiyor bu demekki birazdan gitmeliyim
18:28 llibra_elmirr: aman kızlar benim annem melek melek uuuuyhh canım benim hayatta karışmaz kötüde olsa gık etmez kimin annesi benim annem benim ciğerim,kalp kapakçığım ,nefes borum o benim
18:28 laylayloom: hehe bnm annm melek gibidir yaptıım şey ne kadar kötü olursa olsun affern çok güsel olmuş dio
18:28 notoriousft: mavi- eh ehe , seni gidi seni
18:29 maviay: pinki moderator gibi konusuyon ne oldu sende seslide bi yerleremi geldin yoksa
18:29 pinki: maviiiiiii gelmiyim oraya gittigimde özetlerim ama bush benı kovarmı sınır dısı mı yapar bilemiyorum
18:29 notoriousft: mavi, ben de çeviri yapçam spanish to turkish, burda olmayabilirim msne yaz kardeşim , ok?
18:29 llibra_elmirr: aşk ne demek ? aşkdan yanmak ne demek öğretemedim sana senden öğrendim kenarından bile geçmiyorsun seviyorum senide yalınP
18:29 ekonomist_n: pinki hoşbulduk oooh yandan P
18:30 maviay: valla burdaki salak usalilarla arada bir bush tartismasi yapiyorum derken kontur biter. saglicakla
18:30 sarz: good bye maviay
18:30 ekonomist_n: libra bence "güvenme bu kadar aşkıma hiç oyle sağlamda değilsin,titrerim kendi üstüme benden değerli değilsin,değilsin " de güzel
18:30 furious_girl: laylay görsen bu aralar müthiş tartışıyoruz annemle bıktım artık valla
18:31 llibra_elmirr: hoşçakal mavi george yine gel bak bu olmadı aha karpuz kesicektik
18:31 pinki: mavi kontorun bitti msn ye sarılıyorsun lutfen benı rahatsız eteme
18:32 pinki: ekonomıst sagdan soldan haydın arkadaslar eller havaya p
18:32 sarz: ceren - yaş ilerlemesinden dolayı, daha çok özgürlüğ e ihtiyaç duyuyosun , insanlara daha farklı bakmaya başlıyosun- bundandır
18:32 llibra_elmirr: evet eko bencede çok güzel bir sesi var adamın yaa. ben kendime güvenirim sadece hayatta en güvendiğim babamdı bile derim hep için rahat olsun sevebilirim ama güvenmem
18:33 pinki: mavı benı msnden rahatsız edıyor hatta tehdıt bıle edıyor cıyaaaaaaaaakkk
18:33 laylayloom: ceren bende annmle bu aralar çok tartışıorm. çünkü abm öss ye hazrlanıo. annmde bnden abimn ders çalışması için tv seyretmememi ses çıkarmamamı istio. neyseki bi aycık kaldı öss ye
18:33 mavii: sus pinki kilikli seni rahatsiz ediyormusum
18:34 mavii: demokraside careler tukenmez derler
18:34 ekonomist_n: libra-kimseye güvenmemeli ve kimsenin insanın kendisinden daha değerli olmadığını unutmamalı bence.ama yapıyoruz yine de
18:34 llibra_elmirr: ben bilmem unutmayı ben bilmemsana esir cvanımla bu yollardan geçemem. yüreğimde ağırlığınla sana esir canımla bu yollardan geçemem "desem nasıl olur eko
18:34 furious_girl: bence biz deil aileleimiz değişiyo sarz ya
18:34 mavii: libra karpuz icin saol ama kalsin gerk yok
18:35 sadenaz: slm. ufo nun ingilizcesi nedir sizce?
18:35 furious_girl: valla ben kendimin değiştiğini düşünmüyorum açıkcası.
18:35 ekonomist_n: güzel olur valla libra.istanbul benden büyük onla başa çıkamam,küçücük ellerimle seni geri alamam.
18:35 pinki: maviii bu nehız kardesım baska nıcklerın haklarınıda kullanıyorsun buna mızıkmak derım ben.
18:35 sarz: ceren- sizleri sevdikleri ve sizlere çok düşkün olmalarından dolayıdır belkide .
18:36 ekonomist_n: sadenaz ufo zaten ingilizce.
18:36 mavii: pinki sen ne dersen de bana ne
18:36 laylayloom: sadenaz ufo nun ingi de ufo. çünkü geçen derste konusu geçmişti. belki yanlış hatırlıo olablr.
18:36 sadenaz: degil ama yaziyorum yalnis dioooooo s
18:36 furious_girl: yok sarz ya çok kıskançlar her şeyime mana buluyo annem sonra tartışma başlıyo
18:37 ekonomist_n: "ondefined flying object"in baş harfleri o
18:37 ekonomist_n: ondefine diğil tabi undefined
18:37 furious_girl: o kısaltma olduğu için yanlış yazıyodur sade
18:37 llibra_elmirr: sen olmadan bu kalp yolunu bulur mu güneş batmış bana ne ? ellerin yok kimene? yerine koyamadım razı olamadım sensizliğe.kalpler yalnız yağmur ıslatmış tanrı korurmuş ya sevenleri meleklerin sözü var
18:37 sadenaz: hym. evet o olabilir thanks ekonomist. ;
18:38 ekonomist_n: libra çok güzel şarkı.son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü var.
18:38 sadenaz: ok
18:39 sarz: neyse benim son kredim bu - ceren takma kafana , düzelir herşey- herkese mutluluk ve huzur dolu bir haftasonu diliyorum . good evening.
18:39 llibra_elmirr: son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü var sözü var ekonomist diyorum ve kayboluyorum kredim bitti
18:39 furious_girl: vay libra eko siz iyice maziye gittiniz daldınız uyanın uyanın .güle güle sarz ne çabuk bitti senin kredi ya
18:40 laylayloom: güle güle sarz!.
18:41 mavii: bende kactim see you all
18:41 furious_girl: ya haftaya 4 tane yazılı var ben daha çalışmadım offff
18:41 laylayloom: güle güle mavii!.
18:41 pinki: sarz take care see you latter.
18:42 ekonomist_n: dünya üzemez beni ölüm korkutabilirmi,sen olmadan bu kalp hissedebilirmi.yerine koyamadım razı olamadım sensizliğe.kalpler yanmış yağmur ıslatmış,tanrı korurmuş ya sevenleri.son nefesimde elimi.
18:42 furious_girl: güle güle mavi
18:43 furious_girl: ekonomiste bi alkış şak şak şak.
18:43 pinki: bye bye mavı sanada
18:43 ekonomist_n: çok sağolun P evet son kredim ben çıkıyorum arkadaşlar.kendinize ii bakın.libra bidahaki sefere devam ederiz hadi ii akşamlar herkese
18:44 notoriousft: iyi geceler mavi .
18:44 notoriousft: iyi akşamlar eknomist
18:44 furious_girl: güle güle iyi akşamlar ekonomist.herkes gidiyo ya
18:45 pinki: ekonomıst oh oh ne guzel dokturuyorsun
18:47 furious_girl: kimler kaldı burda kalanlar ellerini kaldırsın
18:48 pinki: ekonomıst sende kendıne ıyı bak hoscakal.yardımların için tekrar tesekkür ederim.
18:48 maidem: ben burdayım kız sag elım havada
18:48 notoriousft: still here
18:49 laylayloom: elimi kaldırdım
18:49 pinki: ben kaldırıyorum ama goren oluır mu bılemıyorum p
18:50 furious_girl: hııı tmm görüyorum pinki ben
18:51 maidem: bende goerdum
18:51 maidem: ya genede bırsurymusuz hadı bı oyun oynayalım
18:51 melekk: ceren hnm. halen burdasınız
18:51 pinki: maidem sesiz filme nerdesin
18:52 laylayloom: saklambaç oynayalım hadii!
18:52 furious_girl: evet melekk hanım burdayım ben arasıra öle gidip gelirim
18:52 maidem: pınkı olurda tabu oynayaım bırak sessızı ya zaten cok sessız bugun ev
18:52 melekk: hava nasıl oralarda
18:52 maidem: elimsende oynayalım
18:52 furious_girl: yok en iyisi ip atlayalım ya
18:53 maidem: hadı bı okey atalım
18:53 furious_girl: çok sıcak melekk hanım sizin oralarda nasıl
18:53 furious_girl: oooo iyi olur okey oynayalım neyine oynıycaz
18:54 pinki: bence bom oynayalım
18:54 melekk: soğuk bir hava hakim ha yağdı ha yagacak bir
18:54 maidem: kaybeeden soyle soslu bı makarna pısırsın olurmu
18:55 furious_girl: bakın dayanamadım buda son kontör ben bi nick deiştirip geleyim sizde ne oynıycağımıza karar verin
18:55 maidem: pınkı bom ney ya ben bılmedıgım oyunu kaybederım bı anlat bakım
18:56 cerenbugdayci: geldim eee ne oynuyoruz
18:56 melekk: burda yoksam herkez çift nikmi kullanıyor
18:56 laylayloom: okey oynayalım hadi
18:56 pinki: simdi herkes bır sayı soluyor 5 ve onun katlarına geldıgı zaman bom der demeyen yanar ama burda oynanmaz bu hızlı olması lazım
18:56 cerenbugdayci: yok melekk hanım tek nick kullananlarda var
18:57 cerenbugdayci: evet okey en iyisi
18:57 maidem: haklısın o hızlı oynanmalı
18:57 melekk: oky. ceren hanım sizi bu şekilde klesin tanırım zatelinizi
18:57 maidem: okeye dorduncüüüüüüüüüüüüü
18:57 melekk: bugdayci ne anlama geliyor soy isimmi
18:58 cerenbugdayci: evet soyisim
18:58 melekk: maidem ide birine benzetiyorumda çıkaramıyorum
18:58 pinki: okey mı valla oynamak ısterdım ama projelerle ugrasıyorum
18:59 maidem: melek kız kıme benzetıyon bakım cıkar
18:59 laylayloom: ya hadi okeyy oynayalıımm!
18:59 cerenbugdayci: atalarımın çok buğday tarlası varmış o yüzden böle koymuşlar ama şimdi o tarlalardan eser yok keşke olsaydı ne güzel zengin olurduk ya
18:59 maidem: pınkı kolay gelsın sana
19:00 maidem: laylay kız cok heveslendım bakıyomda hayrola acıktınmı makarna dıyınce
19:00 notoriousft: bi yarışmada vardı, bi kelime söylüyolar içinde geçen şarkı bulmaya çalışıyolar
19:00 laylayloom: hehe efet valla bi açım açım ölüorum burda hemen oynayalımda makarna yiyelim dimi ;
19:01 cerenbugdayci: yazın geceleri şöle deniz kenarında okey oynaması ne güzel oluyo dimi ya
19:01 maidem: aa bak o oynanır noto hadı oynayalım bırısı bı kelıme yazsın noto sen yaz hadı
19:01 pinki: maidem tesekkür ederim cok calsımam gerekıyor cok son 2 kontorum benımde baska nıckle gelırım belkı bende
19:01 cerenbugdayci: okey deilde valla notonun dediği oynanır gerçekten
19:02 melekk: maidem advile benziyor bazı konuşmaların
19:02 notoriousft: ingilizce mi oynıycaz türkçemi ? bi de kelime şarkının adında mı geçsin sadece yoksa içinde herhangi bie yer olur mu?
19:02 laylayloom: ben yazıım kelmie "boşver" olsun hadi bulun
19:02 cerenbugdayci: boşver beni boşver unut gitsin sen kimseyi yürekten sevemezsin buldum işte
19:02 maidem: advılı tanımıyorumkı valla benzıyo dıyecem melek ama tanısırız hafta ıcımı takılıyo bugun ben gormedım oyle nıck noto hadı yaz bısı
19:03 pinki: melek advil değil o
19:03 melekk: hafta içi gurubunda maide
19:03 maidem: noto hangısısı daha heyecanlı oluyosa onu yaz
19:03 llibra_elmirr: yine ben geldim selam wellcome me and everybody siyahın apamba inandırdığım,gökyüzün emumlar yaktığım ben ki sıcaklığın heveslisi. niye gittin ki ekonomist bak yarım kaldı şarkılar
19:03 cerenbugdayci: ohooo sizde yazın bişiler ya başladık oyuna
19:03 laylayloom: affern ceren!
19:03 maidem: bak advıl degılmısım
19:04 notoriousft: ingilizce olsun o zaman. ,ilk kelime . memory .kolay gelsin
19:04 cerenbugdayci: ya ing. olmasın ya ben bulamam
19:04 llibra_elmirr: sahte sahte herşey sahte kalbim akıllanmıyor sözler sahte bir küçük oda sevgim içinde kilit vurmuşum kapısına ekonomist where are you? kalbim akıllanmıyor arkadaşlar sözler sahte
19:05 melekk: ceren hanım hafıza dedi ben yardımcı oluyum
19:05 pinki: advil diyo ki yinemi taklıtcılerım board da gırmıs melek
19:05 laylayloom: no doubt un dont speak sarkısında geçio memory!
19:06 maidem: valla ben advılı taklıt atmıyom onu tanımıyom bıle bı boy gostersın surdan bı bakım
19:06 laylayloom: Our memories well, they can be inviting . die devam edioo.
19:06 notoriousft: ok laylayloom
19:06 llibra_elmirr: hadi başlayalım başlayalım ben çok severim böle oyunları önce kim soracak o piti piti karameli sepeti terazi lastik jimnastik tik tik tik sen çıktın noto
19:06 maidem: ya turkce olsun ben bılmıyom yabancı sarjkı kı
19:06 cerenbugdayci: melek türkçe olmıycak şarkı ama.bak laylay bildi alkış
19:06 melekk: advile bu arada selam pinki aracılığı ile vesselam.
19:07 laylayloom: hadi bi kelime daa verin moralim yerine geldi valla p
19:07 pinki: tıtıtııtıtıtıtıtı adviiiilllllllll geliyor kırmızı halı lütfen p
19:07 advil: biri bana mı seslendi
19:07 cerenbugdayci: evet güzelmiş bu oyun ama türkçe olsun ya
19:08 suildur: MAİDEM demek ingilizce şarkı bilmiosunhttp//forum.seslisozluk.com/showthread.php?p=17536#post17536
19:08 llibra_elmirr: ben sorabilir miyim böyle ing anlatayım ama türkçe şarkı olsun bilene alkış gönderelim ok.uyar mı arkdaşlar
19:08 laylayloom: aa efet bak libra güsel olabilir aslında suil slm napersinnn?
19:08 advil: size demedim mi taklitlerimden sakının serin yerde muhafaza edin diye
19:08 maidem: evertime olsun. advıl geldı bakın ben degılmısın. suı sen kımsın mod felanmı
19:09 suildur: hayır mod deilim. ben SUİldurum. maide.
19:09 pinki: advil geldi paylasalamayan adam p
19:09 llibra_elmirr: ama ama böyle oyun oynanmazki biri urfaya gidiyo öbürü izmire arkadaşlar ama arkadaşlar
19:09 melekk: advil hoş geldin
19:09 suildur: saol laylay. ii diyeyim. ama işte. sen nasılsın asıl?
19:10 advil: bu maidem varya benim. o nickte benim. canım sıkıldı onla gireyim dedim. hadi bakalım ayıkla pirincin taşını
19:10 melekk: sui sanada merhaba bu arada
19:10 cerenbugdayci: libra doğru sölüyo ya
19:10 suildur: D advil sen deilsin biliorum.
19:10 suildur: merhaba melekk. attın mı üzerinden geçen gün ki tersliğini?
19:11 notoriousft: ok o zaman,sen çıkardın sen başlat libra, hadi bakalım
19:11 llibra_elmirr: I am going to garden party because you are not playing word game everybody is saying different things this is not perfect this is very bad for me
19:11 maidem: advıl oyle dersen ısın ıcınden cıkamamkı laf anlat dur sonra mıllete advıl degılım obenım ıkız kardesım dıye
19:11 suildur: ayrıca advil. o nick de benim olacaktı. düzeltir dikkatini celbederim efenim D
19:11 pinki: advil ay maidem yazıktır yapma p
19:11 melekk: sayılır sui
19:11 cerenbugdayci: şşşşş susun bi yaf oyun oynıycaz şurda pışt sdc oyun için konuşun yaf yoksa oyun oynanmaz ki
19:12 llibra_elmirr: tamam heheh gitmiyorum başlıyorum arkadaşlar bilene ımmm. 4 alkış bir öpücük ok. evet are you ready? my song is coming ! dırıdırı dımmm.
19:12 melekk: bu arada herkese iyi tatiller
19:13 melekk: sui,advil,libra,maidem ve tahtanın hanımı ceren ahnım iyi akşamlar
19:13 suildur: ok. ii o zaman melek. size kolay gelsin. ben kaçıorum. görüşürüz belki bi gün. bi umut ;
19:13 cerenbugdayci: gidiyomusunuz melekk hanım iyi tatiller sizede
19:13 advil: Gayet haklısın Suildur. Ama akabinde ben de misilleme olarak; "efenim" değil "efendim diye düzeltirim.
19:13 melekk: pinki ve noto afedersiniz
19:13 llibra_elmirr: a smiling,a crying same as children . who is singing this song? yes this my questions
19:13 suildur: ii akşamlar melek. adios millet.
19:13 suildur: D ok advil. D
19:13 melekk: sui görüşürü zbir gün bir yerde
19:14 suildur: adios. suildur OUT!
19:14 advil: kahtalı mıçı olabilir mi cevap?
19:14 cerenbugdayci: adios suil
19:14 llibra_elmirr: ama hani oyun oynuyoduk.aaa hem sölüyorsunuz beni moda sokuyorsunuz sonrada olmaz kiii ama olmaz kiii mızıkçılık yapıyonuz . anahtar kelimeleride verdim üztelik ama yaa
19:14 pinki: melek niçin affedersin dedin anlıymadım
19:15 laylayloom: ben kaçtım iyi akşamlar herkesee!. yemek yicem bi
19:15 cerenbugdayci: advil nerden çıkardın yaf adıyamanlımısın sen yoksa
19:15 melekk: CEMAAT İYİ AKŞAMLAR
19:16 notoriousft: could it be sezen aksu , libra?
19:16 cerenbugdayci: güle güle laylay iyi akşamlar
19:16 pinki: advil carpıldı suan eheheh king oynarsa olucagı bu işte
19:16 llibra_elmirr: evetttt şak şak şak şak ve muck sana noto bildin
19:17 cerenbugdayci: ya daha ben bakamamıştım şarkı sözlerine ya
19:17 advil: asıl benim cevabım doğru kahtalı mıçı daha güzel söyler o şarkıyı.
19:17 llibra_elmirr: sıra sende noto şimdi sen sor ben bileyim ok. nasılsa tek oynayan benim
19:18 advil: mızıkırsanız oynamaz tabi kimse doğru cevabı veriyorum kabul etmiyorsunuz
19:18 cerenbugdayci: ya bende oynıycam
19:19 llibra_elmirr: hadi noto sıras ende key words lerimizi ver ama senin ödülün ne olacak bu arada
19:19 advil: hadi ben soruyorum, konu başlığı şarkı sözleri isaw you in the morning. you seem very white to me. did you grow up in a palace. kim söylüyor?
19:20 notoriousft: i m a blunt knife, i coulddt cut anybod, they shall sharpen me with your skin. who s singing this?
19:21 llibra_elmirr: latif doğan bence latif doğan o güzel söylerdi bu şarkıyı kesin di mi advil
19:22 pinki: allam yaa
19:22 advil: düüüüt yanlış cevap
19:24 advil: oy oy my emine adlı bu güzide şarkımızı icra eden virtiyözümüz mustafa toplaoğluydu
19:24 llibra_elmirr: ama hatırlayamıyorum hadiş kafa hadi sezenden olamaz bu sözler o şarkıda yoktu çalış çalışşş ben bulacam noto
19:24 pinki: ona düüt denmez advil zıırrrrrrrrrrtttt dıycektin kih kih kih
19:24 advil: ama ben hazırlık müsameresinde ondan daha güzel söylemiştim o apayrı bir konu
19:25 melekk: iyi akşamlar
19:25 melekk: kulakalrımı çınlatmayın
19:26 pinki: hoscakal melek
19:26 maidem: kzın kula cınlayınca bıze sorar yarın bu ben su cocukla evleneyımmıde der bıze sorar
19:26 llibra_elmirr: bulamıyorum noto durdu motor gibi beyin halla halla pes pes noto sen söle cevabıda ben döveyim kendimi şuracıkda
19:26 advil: bir de ilk orjinal ingilizce sözlü arabesk şarkımız vardır o da şöyleydi i love you ilove you . do you love me? yes i do. if you love me tell me tell me. if you love me kiss me kiss me
19:27 notoriousft: yaşar, libra. kör bıçak , geçiyo da verdiğim sözlerde .puan veremiyoruz sorry
19:27 pinki: adviiil
19:28 llibra_elmirr: noto hadi ama cevabı yaz please I am waiting you with a big big meraklaaa
19:29 tedi: mrblar.
19:29 llibra_elmirr: evet yaaa yaşar nasılda bilemedim amaaa. ben ne kazandım şimdi ayh. sormadıms ayın sormadım tıppp
19:30 pinki: me too advil
19:30 llibra_elmirr: ben gidiyorum arkadaşalr oyun için tşk süperdi bence saol noto renkli kişiliğinle eşlik ettiğin için P burcun ne bu arada taktım kafayı burçlara yıldızlarada bu aralar
19:30 cerenbugdayci: ya ben takip edemedim bi yere kadar gittiydimde
19:30 pinki: tedi welcome
19:30 tedi: bişehy sorcam.pati gelmiyomu artık board a.
19:31 tedi: hoşbulduk pinki
19:31 notoriousft: ikizler, libra, sen de katıldığın için saol.
19:32 cerenbugdayci: güle güle libra
19:32 llibra_elmirr: mesela ben burcumun özelliklerinin yanı sıra astrolojideki anlamını uğurlu taşımı ve hatta o taşın özellikleri ile şeklini bile araştırdım hemde 2 gün bu yüzden önemsiz işler müdürü bile olurum
19:33 llibra_elmirr: anlamıştım zalten ben en iyi ikizler ve kova ile anlaşırımda hehehh. silere bye iyi eğlenceler cerencim ve noto
19:33 cerenbugdayci: tedi heralde gelmiyo pati ne zmndır gözükmüyo yani
19:34 cerenbugdayci: güle güle libra görüşürüz
19:34 laylayloom: slm ben yine geldimm!
19:34 notoriousft: bye libra, adios
19:34 tedi: ha tamam saolun.derdi pati olsa.size iyi akşamlar.neden gelmiyo acaba? neyse.
19:35 tedi: keyfle okurdum yazdıklarını.
19:36 cerenbugdayci: hoşgeldin ayrıca afiyet olmuştur inş.laylay
19:36 tedi: bye
19:36 pinki: tedi sen pati olmayısın yoksa konusma tarzlarınız aynı gibi sanki giden arkadaslar hoscakalın
19:36 cerenbugdayci: evet tedi pati çok komikti neyse bye sana
19:37 tedi: yok diilim.sadece onu keyfle okuyan bi board sakiniyim.onun için sordum.
19:38 laylayloom: hehe ceren yemek yemedm daa. kendi ellerimle pilav yaptm ama birascık ortalıı kirlttm. annem kızdı
19:38 pinki: hımm anladım tedi.hoscakal
19:39 cerenbugdayci: hehhehehe benimde annem kızarda salçalı makarnayı yeni halısına döktüğümde hiç kızmamıştı hayret etmiştim ya
19:40 ersuta: selam arkadaşlar
19:40 furious_girl: kontörüm bitmiş haberim yok ya.slm ersu
19:40 laylayloom: kihkih benmki de arada bi nadiren de olsa kızmıo
19:40 notoriousft: pinki , you got prvt.
19:42 ersuta: selam napıyosun furious kontör gönderiyim sana ;
19:42 pinki: noto i see now ;
19:42 furious_girl: vay laylay pilavda yapabiliyosun ha ben onuda yapamıyorum ama çok güzel kek yaparım
19:43 furious_girl: yok ersu cerenbugdayci nickimin kontörü bitmiş görmemişim sonra furious olup öle söledim
19:44 furious_girl: ne yapayım işte board köşelerinde sürünüp gidiyorum sen ne yapıyosun ersu
19:45 laylayloom: ceern valaa babamn dediine göre annmden güsel pilav yapıomuşm. o yüsden hep pilavları bn yapıorm ama etrafı da batırıorum pilav yaparken
19:45 ersuta: oh oh millet iki nick kullansın akıllı tabi tebrik ettim seni ceren aaaaaaa ben keki çok severim meyveli yada kakolu farketmez bana kek yap ;
19:45 entdoctor: selam ey türk gençliği
19:46 furious_girl: ya batırmadan da olmuyoki annemde çok bulaşık çıkarıyorum diye kııyo bana yapayım ersu
19:46 entdoctor: galvanize
19:46 furious_girl: neyse gittim ben annem geldi
19:46 laylayloom: güle güle ceren!.
19:47 ersuta: napıyım ya bende ilk defa takılıyorum adsl aldım yeni ama burası güselmiş sevdim hade bakalım aneye selam
19:51 pinki: here i am p
19:53 sadique: www[dot]ormanya[dot]com
19:58 ucanfillerkumesi: ya eğer çocuk veya teenager akrabanız varsa. yı nasıl söliyebilirim bi bakarmısınız,children or teenager relative saçma oluyo çünkü
19:59 notoriousft: no its not ,ucan
20:00 haturgay: arkadaşlar merhaba, bir çeviri yapıyorum . "At the other end of the artistic spectrum, the Warners could proudly point to "Beau Brummel," starring a handsome young John Barrymore. " Anlamı ltf?
20:00 ucanfillerkumesi: children and teenager relatives doru öle mii
20:01 ersuta: if u have teenager relatives
20:07 ucanfillerkumesi: pekalaa teşekkür ettim
20:11 jessie: artistik spectrumun diger tarafinda. warnerlar beau brummel'i ovuncleonurla yildizlasan genc yakisikli john barrymore olarak gosterir.
20:11 jessie: spectrum ne demek bilmiyom o yuzden oyle yazdim
20:12 notoriousft: starring baş rolde .
20:13 notoriousft: artistik yelpaze, seçenekler anlamında
20:13 jessie: oki doki starrring bas rolde ogrendim
20:14 haturgay: teşekkr ederim jessie. spectrum "tayf" ya da yelpaze anlamında sanıyorum.tşk. tekrar.
20:15 haturgay: sana da tşk.ler notorioust
20:15 notoriousft: naber jess?
20:16 jessie: ii not
20:16 notoriousft: rica edrim haturgay
20:17 babyfacetazmania: iyi aksamlar arkadaslar keyifler iyidir ins
20:19 jessie: ps2 nfsu oynuyom
20:20 notoriousft: ooo oyun hastası jess
20:21 jessie: hehe napim be noto bi bu hobim var
20:21 jessie: aslinda daha bi suru hobim var ama bayadir oynuyamiyodum dedim bu gece oyniyim
20:23 notoriousft: olsun be jess, içkin, kumarın, kahven, çapkınlığın yok ya bu da iyi
20:25 ersuta: aynı ben jessie
20:26 pinki: jes ne oynuyorsun bakıım sen
20:27 jessie: hehe dimi ama P
20:27 jessie: pinki playstation pinkicik.need for spped underground 2 eheh araba kullanmayi severimde P
20:28 lumaximuz: Hey Iam new here! And I dont know if you can translate,, Feeling Sad? Welcome To My Life HOMEWORK THANKZ!
20:30 pinki: jess süper bende severim araba kullnamayı ne güzel
20:30 jessie: luma-hi luma.anybody can help you here no worries ;
20:31 jessie: pinki-sorma pinki burda kullanamiyos 1.direksiyon sagda, 2.si otopark kiralari ucuk durumda
20:31 ersuta: bende bende severim araba kulanmayı her ne kadar geçen sene ismir dönüşü hız tabelasına çarpsamda ;
20:35 jessie: ya sorma ersuta gecen kis istanbula ilk agir karin bastigi gun4 gun felc olmustu ist biz izmire yola ciktik o yol bitmek bilmedi.balikesir,bursa yollar jilet gibiydi kac kere kaydik gidene kadar
20:36 barbicik: merabaa herkesee
20:37 lumaximuz: thankz Jessie! can you translat to rukey "FEELING SAD, WELCOME TO MY LIFE homework thankz!
20:37 ersuta: hadi senin mazaretlerin çevresel etmenler filan söz konusu ben napıyım görmedim ya tabelayı hee biliyorum ablamlar işe gidememişti tatil yaptılar evde selam barbicik
20:43 xxcinlixx: 3m, 180pcs/CTN, 800CTN/20 feet container
20:43 jessie: luma-uzgunum, hayatima hosgeldinev odevi btw where did you read this sentence?
20:43 notoriousft: jes, bugün bi şarkı indirdim, sen de indir mükemmel, westlife- soledad .
20:44 xxcinlixx: bu ne demek istio. 3 m 200 feet conteninere 180 pcs mi giriyormus
20:44 jessie: noto-allright not.if you say so
20:45 lumaximuz: it whas homework Jessie
20:45 jessie: 3m metre olabilr, bi karton 180 adet, 20 foot konteynirda 800 karton aliyomus
20:48 xxcinlixx: cok sag ol jessie
20:48 jessie: luma- but if there is ? mark after "feelling sad "than the translation will be "üzgün mü hissediyorsun? hayatima hosgeldin."
20:48 xxcinlixx: karton kolidir dimi
20:48 jessie: cinli-sorun degil
20:49 jessie: cinli-evet.
20:49 lumaximuz: who can I say, "Hello Everyone" in tuky THANKZ
20:50 jessie: luma-how old r u?and where r u fm?
20:51 jessie: luma-you mean how can you say "hello everyone" in turkish? if yes, you may say "herkese merhaba"
20:53 lumaximuz: Jessie Iam 16 and Im learning Turkish im from USA, "Your In My Heard" in tuky? sorry I have ask alot of questione this is the last one and thankyou!
20:56 jessie: luma-no problem you can ask as many as you can if you really are learning turkish, but you mistyped many words and it doesn't look like you are fm usa to me.anyway "you are in my heart" "kalbimde
20:58 jessie: kalbimdesin.so for which lesson you're studying on turkish language homework?
20:59 lumaximuz: sorry, it just that iam not good in the computer, is it only one word? kalbimde? is not found on the dictionaryS
21:01 sadique: ya millet, narrative structure ı nası çevirebiliriz tam olarak
21:04 jessie: oykusel butun?
21:05 pop: öyküsel anlatı.
21:05 sadique: hikayesel yapı desek nası olur?
21:07 notoriousft: anlatım yapısı, reported speech gibi bişey herlade sadique
21:12 sadique: our lives have a narrative structure - roughly speaking, they comprise an unfolding, structured sequence of actions, events, thoughts, and feelings, related from the individual's point of view.
21:13 sadique: cümle içinde kullanmak gerekirse.
21:23 furious_girl: slm millet nbrsiniz
21:24 strawberyl: slm
21:25 furious_girl: slm straw
21:35 crazzy: hi all
21:35 crazzy: i am happy today
21:36 crazzy: did u ask to me '' why''
21:36 furious_girl: slm crazzy
21:38 crazzy: bugun cok mutluyum , niye diye soran yokmu yaa
21:38 crazzy: tesekkurler ofkeli
21:39 furious_girl: niye crazy.hem ben ceren ltfn öfkeli deme ya
21:54 furious_girl: ya niye burda kimse yok
21:59 crops: merhaba
21:59 crops: hayırlı akşamlar.
22:02 no_o_ne: herkesemerhaba arkadaşlar. power point'i iyi bilen var mı? bir yerde takıldık da.
22:03 crazzy: ben bugun canakkaleye gittim sehitligi gezdim ve geldim
22:03 crazzy: o yuzden cok mutluyum ceren
22:03 furious_girl: iyi akşamlar crops
22:03 pop: ilgi çekici olmak, "hey! benimle ilgilenin" demek diildir. ediörün notu.
22:06 furious_girl: bende çanakkaleye gitmek istiyorum aslında ya
22:07 furious_girl: pop gene havalanmışsın sen ya
22:08 no_o_ne: sorunu çözdük arkadaşlar. ilgilenen olursa, boşuna ilgilenmesin herkese iyi akşamlar.
22:08 pop: çok havalıyım. huyum kurusun.
22:10 furious_girl: iyi akşamlar no.pop gerçekten çok havalısın ya
22:11 pop: rüzgarım uçurur sizi. aman dikkat edin.
22:13 furious_girl: yok bizi uçurmaz sdc kendini uçurur
22:14 pop: ben çoktan uçmuşum. siz serin esintimi görürsünüz sadece.
22:15 furious_girl: ya tmm pop sen baya kendini beğenmişin
22:16 pop: evet. konuyu anlamışsın. aferin. geçelim.
22:21 furious_girl: geçcek konu yok ki
22:22 furious_girl: ya şöle türkçe ders konularını anlatan bi site bilen var mı
22:27 furious_girl: üffff sıkıldım ya kimse yok mu burda
22:29 rsezgin: www.bedavaingilizce.com
22:29 rsezgin: www.dersimizingilizce.com
22:29 rsezgin: ben varım sıkılma
22:29 furious_girl: sezgin türkçe istemiştim bildiğimiz türkçe hani varya sıfatlat zarflar fln
22:30 furious_girl: yani tamamen türkçe
22:32 rsezgin: bakayım
22:32 furious_girl: genede tşşkler sezgin
22:32 furious_girl: bak bakalım
22:33 antisilence: biraz önce eurovisyonu izleyen var mı,çok utandım
22:33 furious_girl: yok izlemedim anti noldu ya
22:35 antisilence: bizim limi limi salk şarkımız çıktıçok kötüydü,rezil olduk walla
22:43 furious_girl: sezgin bakıyomusun ya
22:54 furious_girl: niye burda kimse konuşmuyo
22:57 zenuch: aforizma
22:58 notoriousft: konışıyım bakıyım furious
22:59 furious_girl: konuşun tabi ya benim burda çıldırmamı izliyosunuz dimi
23:00 notoriousft: yeni geldim furious izlemiyodum seni walla
23:00 selcuk_kucuk: hi all
23:00 furious_girl: tüh ya 3 kontörüm kalmıştı boşa gitti
23:01 furious_girl: slm selçuk .ama izleyenler vardır noto
23:04 xksol: selam
23:04 StrawberryshortCake: kim soyledi tr'nin sarkisini eurovisyonda?
23:04 furious_girl: bak bak bak bak gene herkes sustu işte.
23:05 xksol: spread
23:05 furious_girl: slm xk.valla bi kadın sölüyoda adını unuttum straw
23:07 xksol: merhaba yanlis yere yazdim kelime ariyordum. dil egitimi ici kanada dayim . yazismalari takip ediyordum .
23:08 selcuk_kucuk: nası gidiyo hayat ya bu ingilizce ne geniş bi dil ya yıllardır uğraşıyom hala hiç duymadığım milyonlarca kelime var gibi
23:08 selcuk_kucuk: deyimleri hiç sorma zaten
23:10 furious_girl: ya selçuk bitmez boşuna yorma kendini işine yarayacak kdr öğren yeter daha ben o kdrınıda öğrenemedim ya olsun
23:11 can_el_mc: sellamın hello mıllet
23:12 furious_girl: hellomun slm can oldu mu ya.
23:12 notoriousft: slm can, akşam unuttuk ya selam vermiyo ,sorry
23:14 selcuk_kucuk: ya ben mühendilik araştırması yapıyom bana teknik kısmı çok lazım oluyo zaten günlük ingilizce de sorun yok
23:14 furious_girl: offf offf cayır cayır yanıyorum ya off off brzdan eriyip gitcem valla
23:15 furious_girl: selçuk benim günlük ing. bile yok açıkcası
23:15 furious_girl: neyse byes iyi sohbetler
23:15 notoriousft: kaç günlük ingilizcen yok furious ?
23:15 can_el_mc: oldu canım benım var mı ıngılızcede yardıma ıhtıyacı olan ? ben geldım de kahretsın cook alcak gonulluyum
23:17 selcuk_kucuk: yapma ya furious_
23:20 rapazic: yaw eşiz ne demek bilen varmı
23:21 kushbeyinn: bu erevısıon kanser eder adamı valla
23:22 babyfacetazmania: iyi geceler herkese
23:23 pinar1977: selam
23:23 pinar1977: arkadaşlar bişey danışmak istiyorum
23:24 pinar1977: internetten online ücretsiz çeviri yapan bildiğiniz bir site var mı?
23:25 StrawberryshortCake: essiz=unprecedented
23:25 selcuk_kucuk: pinar ücretsiz çeviri bulamazsın
23:25 StrawberryshortCake: ucretsiz hicbir yer ceviri yapmaz ms. pinar
23:26 pinar1977: ÇOK KÖTÜ
23:26 pinar1977: YANDIM BEN
23:26 babyfacetazmania: esiz mi peki ne anlamda esiz demek istiyosun
23:26 pinar1977: PEKİ ARANIZDA İTHALAT İHRACATLA İLGİLENEN VAR MI?
23:27 selcuk_kucuk: niye ki pınar?
23:29 pinar1977: ŞU ANDA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ ALIYORUM VE İHRACATLA İLGİLİ HOME OFFICE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM.bUNUN İÇİN DE İNGİLİZCEMİ İLERLETMEM LAZIM ANCAK KOLAY DEĞİL.BAŞLANGIÇTA İŞİ TERCÜME İLE HALLETMEYİ DÜŞÜNDÜM
23:29 xksol: yardimci olmaya calisayim pinar
23:29 pinar1977: FALAN FİLAN
23:30 ekonomist_n: selam arkadaşlar
23:30 pinar1977: ASLINDA BİR DE ALICI VE SATICILARI BULUŞTURMAK GİBİ BİR MİSYONUM DA VAR VE DOLAYISIYLA TANIDIĞIM HERKES BENİM İÇİN BİR PORTFÖY NİTELİĞİNDE.
23:30 babyfacetazmania: selam econ
23:30 ekonomist_n: naber babyface?
23:31 xksol: egitimi neredn aliyorsun und "den mi .?
23:31 pinar1977: BU SEBEPLE SORDUM.Şu anki konum iç çamaşır üzerine.Bu konuda alıcılarım var temas kurduğum ama saha çalışması yapmaktansa bu şekilde üreticilere de ulaşamayı düşünüyorum
23:31 pinar1977: hayır yorktrade den
23:32 antisilence: "Ich bein ein Berliner ne demek yaaa
23:32 babyfacetazmania: iyilik be econ senden naber
23:32 pinar1977: böyle yani
23:33 pinar1977: eh size doyum olmaz herkese iyi geceler diliyorum
23:34 ekonomist_n: iyi be nolsun benden de baby
23:34 StrawberryshortCake: uf ben almanca bilmiyorum ama o cumlenin ne demek oldugunu biliyorum! ben bir berlinliyim diyo.
23:35 antisilence: öğrendim tamamdır
23:35 antisilence: saol straw
23:38 StrawberryshortCake: onemsiz ;
23:38 samantha: ich bin ein berliner, strawberrynin söyledigi gibi ben berlinliyim demek
23:38 samantha: merhaba bu arada
23:41 antisilence: pekiii nba yı son bırakan yıldız kimdir?
23:43 StrawberryshortCake: dur biliyorum bunu anti, iki gun once birakti daha bekle biraz
23:44 remedios: selam anti "ich bin ein berliner" icin, eksisozluk'te kapsamli aciklamalar mevcut, direk bu cumleyi yaz ve arat
23:44 remedios: herkese guzel geceler bu arada
23:45 remedios: pssstt sui naber
23:45 StrawberryshortCake: reggie miller
23:46 antisilence: zenci sanırım,saçları kısacık,indiana 31 yazıyo formasında
23:46 StrawberryshortCake: of o cumleyi cocuk cerceveletti duvarina asti nerdeyse! it's over.
23:47 remedios: anti sen ipucunuz!a mi takildin? google arat direk bulursun
23:47 StrawberryshortCake: yazdim sana anti reggie miller
23:47 antisilence: ya kahretsin,bu gece uyuyamıycam bulamadım ıyğğğğ
23:47 antisilence: evetttt
23:47 antisilence: ya straw harikasın süpersin,saol
23:48 antisilence: ya ben şeyi anlamadım ya bi el atın
23:48 antisilence: kullanıcı adı almayı,habiree oooo kul.adı mı unuttunuz yazıyo sinir oluyorum
23:49 StrawberryshortCake: bisey diil ;
23:50 remedios: anti oyuna yeniden baslicaksan orda yazan haydar564 gibi isimlere tikla ok
23:50 StrawberryshortCake: bu board da yazabildigine gore adini unutmamissin anti P takma
23:50 remedios: eger onceki ismini hatirlayamiyosan derim ki oo kul. adini mi unuttun P
23:50 antisilence: remedios tıklıyorum da onlara ben kendi istediğim adı nereye yazıcam
23:51 remedios: guzelim istedigin ad die bisey yok
23:51 remedios: orda herhangi bi isme tikla, mail daresi ve ismini oraya yazcan sonra yani ok? o kullanici adinin bi onemi yok yani
23:52 antisilence: ya tamam yaptım onu öyle,ben sonra giriş yaparken haydar bilmemkaç diyemi gircem,benim yazdığım adı hatırlamıyo sonra başlıyo oooo çekmeye
23:56 remedios: evet eveet haydar bilmem kaci gircen hep o sensin, sen artik haydar oldun seda die biri yok artik,i unut onu
23:56 antisilence: remedios nere gittin bea
23:56 antisilence: aaaaa ne salakmış
23:57 ekonomist_n: ben koptum tekrar geldim,arada bana söylenen varsa kaçırdım kusura bakmayın
23:58 a16s: eko
23:59 ekonomist_n: aa selam dur ceydanın siteye geliyorum
23:59 a16s: ok
23:59 antisilence: anaaam ne ilginç bişimiş bu rem,ben muhammed oldum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules