Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Discussion board archive - Tartışma tahtası arşiv

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-05-16, 01:00
Administrator

seslisozlukadmin is on a distinguished road
Default 2005-05-15

00:01 sun2: evet bubu bildigin kucucuk telsiz telefon. ama evin heryerinden konusabiliyorsun bilgisayara bagli olman gerekmiyor. ben de gecenlerde ogrendim burada cok ucuz degil yaklasik 220milyona denk gel
00:02 sun2: ama alacagim en kisa zamanda. zaten o oldu mu normal telefona gerek yok artik. hemen herkesin internet baglantisi var olmayanlari da skype ile ev ya da cep tel. numaralarindan arayabiliyorsun
00:04 bubuuuu: hımmm,anladımm,sun,ben onu bi araştırym, ya benim bunu duymamam çok ayıp ya,hayret yan, neyse ama güzelmiş,dediğin gibi fiyatıda hoş
00:06 sun2: bubu ebay'e bak orada olabilir yoksa da diger ulkelerden getirtebilirsin, ben hep ebayden alisveris yapiyorum fiyatlari hep piyasanin cok altinda. benim yasadigim yer cok pahali cunku
00:07 sun2: hatta benim esim ebayin almanyadaki sayfasindan bile alisveris etti. cok da memnun kaldi. bircok satici dunyanin heryerine satis yapiyor
00:09 bubuuuu: ya ebay a hep bakarım ama demekki gözümden kaçtı sun bakarım sağol
00:11 sun2: http//search.ebay.com/skype_W0QQfkrZ1QQfromZR8
00:12 bubuuuu: sun peki kredi kartı olayı sence güvenli mi ben korkuyorum netten alışveriş için
00:14 sun2: ben paypal kullaniyorum bubu, bilgisayarin sadece senin tarafindan kullaniliyorsa problem yok. kozmetikten tut spor ayakkabiya kadar oradan aliyorum. genellikle ingiltereden ya da amerikadan geliyo
00:16 hakyman: ne alıyonuz ?
00:16 hakyman: selma tabi bu arada herkese
00:16 hakyman: selma kim ben tanımıyom ama selam dicekti slak herhalde
00:18 bubuuuu: aa,aslında çok avantajlı geliyor ama korkuyorum,sadece ben kullanıyorumda ,çok duydum ,ondan,bikere alsam ohoo onun kökünü kuruturum ben,sun,bildiğin gibi değil ben elektronik hastasıyım
00:18 sun2: mrb hakyman, skype telsiz aliyoruz. bu arada sen yaptin mi o ceviriyi. benim aklima takildi o cumle.
00:18 bubuuuu: hakyman hoşgeldin,skype için telsiz sistemi hakwman
00:19 hakyman: skype nedir bilmiyorum özelliklerini bi sölermisin ? o çeviri kaldı öle benim dediğim manada bişiy ama uygun bi cümle kuramadık
00:19 sparow: duş alıcam bi üşeniyom bi üşeniyom 9
00:20 sun2: bubu o zaman sen de benim gibi yap, baska hesap ac guvensiz alisverisler icin. icinde ornegin 50 eurodan fazla bulundurma. boylece biri calmaya kalkmadan sen zaten kendin alacak birsey bulursun
00:21 sun2: sen onu tekrar yazip. hatta o paragrafi oldugu gibi yazip gonder bana pm ile usenmezsen ben olayi iyice anlayip tekrar denyeyim.
00:21 hakyman: evet öle yapın limitleyin atıyorum 100dolar limitli kart kullanın çalınsa bile çok ağlamazsınız
00:22 hakyman: yaw skype nedir bi söleyin çok fransız kaldım duymamıştım
00:22 sun2: skype internet uzerinde calisan bir sesli gorusme programi. istersen kulaklik ve mikrofonla istersen telefon versiyonuyla online olan arkadaslarin konusuyorsun ya da da biraz para odeyerek istedigin
00:23 bubuuuu: sun doğru iyi fikir o,burda kredi kartı kullanmıyordum ama alışveriş için dediğin gibi yapsam ii olur,hiç aklıma gelmedi akıl akıldan üstündürsun sağol ya
00:23 sun2: ev ya da cep telefonu numarasini internet uzerinden arayabiliyorsun.
00:24 sun2: kredi karti ben de kullanmiyorum, benim kartlarda ne kadar param varsa o kadar kullanabiliyorum. yani bankadan asla borclanmadan. . .birsey degil bubu
00:24 bubuuuu: http//www.inndir.com/program.php?id=17163
00:24 bubuuuu: hawkyman al bak incele hemde freeware bu
00:25 sun2: bu arada esim "lost"un yeni bolumunu buldu bolum 22. merakla bekliyorum cdye yazacak onu seyredecegiz birazdan. hawkman bekliyorum senin paragrafi. azmin elinden birsey kurtulmaz.
00:25 hakyman: hıım bu tür bi prgram kulalnıyorum zaten de şu ev numarasını arama olayı güzelmiş bende normal telsizler gibi sanmıştım
00:26 hawky: ben kalktim DD hawkman kim yaa ? amanin benden baska bir ben mi var icimde DD
00:27 hakyman: sun2 şu an o paragraf elimin altında diel sonra atsam olurmu zaten henuz hiç private mesaj atmadım nerden atıldığınıda göremiyorum
00:30 miracle0660: bubuuu adres inndir.cm mu?
00:30 miracle0660: benimde ilgimi çekti bakalım nasıl bişeymiş
00:31 sun2: welcome hawkyman you have no private message der sayfanin basinda arama yapilan kismin hemen yaninda oraya tiklayip gerisini kendin bulabilirsin. paragrafi da sonra gonder o zaman ama unutma olur mu?
00:33 bubuuuu: miracle evet inndir .com,
00:33 hawky: ya adamin adini yannis yazmayalin sayin sunDD w yok onda DD karisitrmayalim DD
00:34 hakyman: yep gördüm tamamdır sonra atayım ben bunuda skpe ta takıldım ben ?ulusarası görüşmelerde filan ne kadar fatura yazıyo biliyomusunuz ?
00:34 sun2: ben bunu hep yapiyorum hawky. kusura bakma.
00:35 hakyman: olsun alıştım
00:36 hakyman: hehe bak o kadar alışmışımki sen hawky yazmışsın ben cevap veriyom
00:36 sun2: euro ile odeniyor sanirim bu programi yaratan danimarkali bir adam. www.skype.com a gidip bulundugun yerin ve aramak istedigin yerlerin fiyat tarifelerini gorebilirsin
00:36 hakyman: hawky git nickini değiştir kardeş benim nicki diskalifiye ediyosun
00:37 sun2: olsun yahu gercek isimlerimiz degil bunlar. o kadar karistirilir degil mi ama.
00:37 hawky: puhhah enim tek nikim var butun nette o da budur ne degisatircem beni boole tanirlar D
00:38 hawky: sun sen karisttir ta benim tek korkum benden ni sey istersin de goremem die yoksa ne demek d
00:38 sun2: kimse nickini degistirmesin arkadaslar soz daha dikkatli yazacagim bundan sonra
00:38 bubuuuu: ya ben sizi aynı sanıyordum,hahahahaha,ya süper ya,circumcision sünnet demek mi dir? hawk.ler sun, öylemidir?
00:38 hakyman: nasıl gerçek adım değil ya ben ne kadar gerçeksem şu an isimde o kadar gerçekayırıca adımda haky kısaca
00:39 hakyman: yes sunnet demek oluyo
00:39 sun2: eh zaten bu lafin ustune de hawky senin nickin unutulmaz artik. tesekkur ederim
00:40 sun2: lost seyredilmeye hazir durumda ben artik cekiliyorum, soru sormak isteyen arkadaslar pm atsin. herkese simdilik iyi geceler diliyorum
00:40 bubuuuu: sağol hakyman, sünnet düğünü nasıl denir ki, sünnet eğlencesi falan dense olur dimi?
00:41 hawky: hak neredsin sen?
00:41 bubuuuu: iyi seyirler sun2,sonra anlatırsın bize,iyi geceler,
00:41 hawky: ii geceler sun
00:41 hakyman: ok ii geceler bende kaçıyom escalade durumundayım biraz lehim yapayım heheh hadin ciao
00:42 bubuuuu: hakyman sana da iyi gecelerr,
00:42 hakyman: circumcision feast = sünnet düğünü bubuuu
00:43 hakyman: ok ii geceler kolay gelsin herkese çalışmalarında byes
00:46 hawky: nite man
00:47 bubuuuu: ya sağol hakyman, yardım için
00:48 hawky: bubuu ben mozilla killaniyom sanirim onsan acmio senin mailleri D
00:53 bubuuuu: hawky ya neden açmıyoki yoo mozilla kullanmıyorum ya,
00:53 bubuuuu: hımm sen mozilla kullanıyon ok. tabi ya açmaz o zaman,tühh ya keşke açsaydın
00:54 bubuuuu: acayip şeyler var
00:54 bubuuuu: hele bugün bitae aldım bi asp dosyası öldüm gülmekten çok komik
00:57 eray16: Selamun Aleykum site sakinleri
01:00 hawky: as
01:01 eray16: hawky ruh halin nasıl, çeviri yapabilir misin?
01:02 hawky: cikicam ve acim ama kisaysa hemen alim
01:03 eray16: yok kısa değil, sana afiyet olsun.
01:04 hawky: peki eraycim kuisura bakma yelkene gidicez de acil cikiom
01:05 eray16: sana iyi günler. hoş vakitler geçirmen dileğiyle.
01:15 suildur: eray gülüm. yani kusuruma bakma inan yapardım. ama bu gece deil. mazur gör lütfen kusuruma bakma. ama bu gece deil.
01:16 dctr: bi kelime bakmak için geldim geri gidiyorum kendinize iyi bakın
01:18 eray16: Pekala, en azından ilgilendiğin için teşekkurler.
01:20 suildur: estağfurullah. bi iki gün dokunmayın, köşede duruum ben. ama başka zaman mutlaka yardımederim. kusuruma bakma canım.
01:22 eray16: Hayırdır, bir iki gün dokunmayın? bir sorun mu var abi ?
01:23 bareme: iyi akşamlar herkese
01:24 suildur: yok kafam çok dandini be eray. inan zor düşünüorum, şişti artık akşam itibarıyla herm de ööle bööle deil.
01:24 bubuuuu: bareme iyi akşamlarr
01:24 suildur: hoş sorun. sorun bazen hafif kalıo ya. gerçi herkesin kendine göre derdi var, her yaşam ayrı bi hikaye ama, işte yaşadığını bilio insanoğlu.
01:25 eray16: sen çok dolusun be abi. Rakı yı hazırlıyayım mı
01:29 suildur: yok rakıyı artık kutlamalarda içicem. kederden deil.
01:31 eray16: o zaman bende iki gün sonra açarım abi Rakı yı. kederli halinden kurtulduğun zaman.
01:33 bareme: CANIM SIKILIYOR
01:35 eray16: Herkeze hayırlı sabahlar. yatacağım.bye
01:37 suildur: D saolasın eraycım. ii geceler tatlı rüyalar.
01:41 bareme: Bende Yatmak istiyorum ama olmuyor S
01:44 uyumazgezer: ah ulan ahhhhhh
01:46 bareme: Adamın nick baksana tam inat anasını satım gelde uyu hadi ozel yapmış geçe tarifesinde kullanıyor D
01:49 uyumazgezer: BEN UYUYAMAM
01:52 bubuuuu: lütfen büyük harf kullanmayalım,arkadaşlar,lütfen,
01:52 bubuuuu: lanlı kelimelerle yazmayın rica ediyorum,
01:52 bubuuuu: +
01:54 bubuuuu: +
01:54 uyumazgezer: ösür ama kafa dağınık işte biras naparsın
01:54 bubuuuu: lütfen uyumaz gezer sen ve bareme biraz daha dikkat
01:55 uyumazgezer: ÇÜNKÜ CANIM SIKILIIIIIIIIIIYORRRRRR
01:55 uyumazgezer: ok
01:57 bubuuuu: seni son kez uyarıyorum uyumazgezer,terbiyesizlik yapma,board kurallarına uy lütfen
01:57 sparow: buranın tek insomnia sı benim herkes yatsın
01:59 uyumazgezer: ne diyon sen ya başhekimmisin nesin
02:00 sparow: bak geldi tepki
02:01 uyurgezer: gelir tepki tabi
02:01 uyurgezer: ark.diyoki canım sıkılıyo o zaman hoşgörmek lazım
02:02 maviii32: slm
02:03 dctr: ben de geldim nbr millet
02:03 maviii32: iyi akşamlar bareme
02:03 uyurgezer: slm
02:03 maviii32: offfffffffff
02:04 maviii32: ne yaparsınız bir cevap verin
02:04 maviii32: deli etmeyin beni
02:04 maviii32: alooo
02:04 maviii32: harbi kimse yok mu burda
02:05 bubuuuu: mavii32 hoşgeldin,
02:05 maviii32: ooooooooooooooooofffffffffffff
02:05 maviii32: hoşbulduk
02:05 maviii32: nihayet biri var
02:05 dctr: soruyu üzerime alınmıyorum bana sorulmamış gibi geldi sanki
02:05 torontoooo: iyi geceler herkese
02:06 Human: iyi geceler arkadaslar "pass the salt please" in tam anlami nedir birisi bana cevap verebilir mi?
02:06 sparow: var abicim
02:06 maviii32: bubuuuuuu
02:06 maviii32: eee
02:06 uyumazgezer: sen kimsin sana noluyoe uyurgezer benzemesi
02:07 bubuuuu: human bakıyorum kardeş,mavii32 efendim?
02:07 maviii32: e konuşalım tanışalım
02:07 uyurgezer: tuzu geçir
02:07 maviii32: sen kimsin
02:07 maviii32: nerelerdensizin
02:07 maviii32: ben ısparta
02:08 Human: tesekkurler.
02:08 uyurgezer: yada tuzu uzatırmısın bizahmet
02:08 uyurgezer: rica ederim
02:08 dctr: tuzu uzatırmısın olmasın sakın pass uzatmak anlamına da gelir
02:08 maviii32: alooo
02:09 Human: yani burada uzatmak anlaminda.
herkese tesekkurler.
02:09 bubuuuu: bu şey gibi lütfen tuzu verirmisiniz? ama tuzu verirmisiniz lütfen olmuş bu,mavii32 chat odası değil burası,bak yukards ne yazıyor tıkla da oku istersen
02:10 bubuuuu: discussion board yazıyor,tıkla ,görürsün,,tabi human tuzu uzatmak anlamında burda
02:11 uyumazgezer: çık dışarıııııııııııo
02:12 uyurgezer: adabımızı bozmayalım lütfn.
02:13 bubuuuu: dctr,kardeş,sen nediyordun burak kredileri yükseltmek konusunda bithread açmış?
02:14 bubuuuu: okudunmu onu, bence yardımlaşmayı özendirici bir yönü olabilir, iyi fikirleri olan arkadaşlar var,
02:16 dctr: görmedim ki, çok burasına ayıracak zamanım olmuyo genelde bi yayın falan yazarken kelimelere takıldımmı geliyorum bir iki hal hatır sorup gidiyorum o kadar ama bakarım tabi nerde oldunu bilirsem
02:19 sparow: kim var kim yok
02:20 bubuuuu: aa dctr, forumda ,discussion board kredilerni yükseltmek için neler yapmalı gibi bir adı var? görürsün zaten kesin, burak yazmış,tavsiye derim
02:21 uyumazgezer: çıkl lan dışarı hödük kerewste
02:22 sparow: sen ne ayaksın ya uyumayan bilmem ne
02:22 sparow: işin gücün yok burayı mı karıştırmaya geldin gecenin bi körü
02:22 bubuuuu: -
02:23 bubuuuu: +++
02:23 bubuuuu: +
02:23 sparow: kardeşim nasıl musallat oluyosunuz buraya anlamıyorum yok burda sizin seviyenize düşebilecek insan yok çıkın gidin başka siteye bulaşın içine ettiniz güzelim sitenin sizin gibi kalitesiz mahluklar
02:24 sparow: yüzünden mahvoldu site şimdide bütün millet uğraşıyo nasıl arındırıcaz diye yazık günah ya gidin serseriliğinizi ağzınızın ne kadar bozuk olduğunu başkalarına ispatlayın burda prim yapmıyo.
02:25 torontoooo: bosver abi kredini tuketmeye degmez boylelerinr
02:25 uyumazgezer: kalitesiz mahluk senin sülalendir sen kimsin buraya ağalık taslıyon işine bak çizerler adamı
02:26 uyumazgezer: muhatab bile olmuyorum
02:26 bubuuuuu: -
02:26 sparow: abi delirdim akşam akşam nedir ya şu aon 2-3 aydır şu board un varya ağzına .lar millette sinir kalmadı herkes bunlara laf yetiştiricem diye ban yedi şimdi de kise kimseyi tanımıyo
02:27 bubuuuuu: -
02:27 sparow: sen anca kendi .tüne kendi suratını çizersin kapasiten yetmez diğerine
02:27 torontoooo: sparow bence bosver sen.baksana konusmaya dag adaminin
02:28 bubuuuuu: -
02:28 uyumazgezer: sana mı düştü muhasebesi
02:28 bubuuuuu: sparow incelencek aman ha uanlış bişey yazma,dikkat,
02:28 sparow: abi görüyosun dimi deliriyoruz sonra mod la papaz oluyoruz ya varya önceden biz burda bu saatlerde süper konular tartışırdık hayatla ilgili şu hale bak şimdi
02:29 uyumazgezer: iyi lan ben çok ölüyodum buraya gelmek için bidaha gelenin de yazanın da
02:30 bubuuuuu: sparow tartışalım abi yine, ben burdayım şimlerim var biraz katılırım sohbete,,takma ilgilenme hiç
02:30 torontoooo: abi sen kendi kalitendeki insanlarla devam et bu tip insanlarla ne paylasacan zaten
02:30 sizisikmedenolmem: ulan aminiza koymaya yemin ettim
02:31 sparow: gitme gitme kal da millet tanısın seni bi ne tür bişey olduğunu bilsin ona göre muamele etsin yok kardeşim burası size göre değil adam olana medeniyet bilene uyar burası zayıf olana küfürle iş bitiren
02:31 sizisikmedenolmem: ibnetorlar
02:31 sizisikmedenolmem: uyumaz gel lan
02:31 sparow: dengesiz mahluklara değil
02:31 sizisikmedenolmem: nihahahahaha mala vuruş var olm!
02:31 sizisikmedenolmem: biraz kestane çizek lo!
02:32 sparow: kendininkinden başla
02:32 sizisikmedenolmem: la yarrak isteyen var mıdır burada
02:32 sparow: hadi kolay gele
02:32 bubuuuuu: -
02:33 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
02:33 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
02:33 sizisikmedenolmem: sparow olm senin yediin yarrakları saysak aya gideriz konusma lan it!
02:33 sizisikmedenolmem: bubuuuuuu sikecem şimdi götünü
02:33 sparow: burak abi görüyosundur umarım.
02:33 torontoooo: xxxxxxxxxxxxx
02:33 sizisikmedenolmem: gelin lan muhabbet
02:33 sparow: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
02:34 sizisikmedenolmem: floodunuzu sikerim sizin amcikaizlilar
02:34 sparow: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
02:34 torontoooo: abi bunnlari oldurup uzerini kirecle ortecen ki mikroplari bulasmasin saga sola
02:34 sizisikmedenolmem: o floodlari alir gotuuze sokarim nihahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
02:34 sparow: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
02:34 torontoooo: cikin lan siteden terbiyesiz herifler seviyesizler
02:35 sizisikmedenolmem: torontooooo bak buradan uzatirim yarraaami kanadadan icine alirsin yavşak
02:35 sizisikmedenolmem: vince carter götünü siksin emi lan top!
02:35 sizisikmedenolmem: nihahahahaha boardun amına gomaya geldim!
02:35 sun2: ++++++++++++++
02:35 sizisikmedenolmem: nihahahahahahahahahahahahamuyauhahahahahahahahaha
02:35 sun2: ++++++++++++
02:35 sun2: ++++++++++++++++++++++++++
02:35 torontoooo: o burada oynamiyo cahil mahluk
02:36 sun2: +++++++++++++++++++++++++++
02:36 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:36 sizisikmedenolmem: yarrak isteyenler siraya gecsin lutfen
02:36 sun2: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:36 erturkk01: noluyo yaaa
02:36 sizisikmedenolmem: o zaman seni new jerseyden siksin denyo
02:36 bubuuuuu: +++++++++++++++++++sun kredim bitti sen devam et bu sonuncu
02:36 sizisikmedenolmem: kiddle beraber grup yaparlar sana kayarlar torontooooo
02:37 sizisikmedenolmem: bubuuuuuu gel lan sana yarrağımdan kredit veriyim
02:38 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:38 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:38 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:39 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:39 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
02:39 sizisikmedenolmem: MUHAUHAUHAHUAHAUHAUAHAUHAUAHUAHAUHA SİKCEM OLM BU BOARDI NIHAHAHAHAHAHAHA KESTANELERİNİZ BENİMDİR ARTIK! ZAUHZAUZHAUZHAUZHAUHZUAZHA SİZİ SİKMEDEN ÖLMEM! GELİN LAN BURAYA ZAUHZAUHZ EZİKLER SÜRÜSÜ SİZİİ
02:39 torontoooo: bise yok erturk01 boyle insanlik tan nasibini almamis utanma bilmeyen hayvan bile diyemeyecegimiz bazi seyler var sitede
02:39 erturkk01: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
02:40 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
02:40 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxx
02:42 sun2: kredisi bitti arkadasin yeni email adresiyle uye olur gelir simdi
02:43 sun2: her isteyen uye olamamali buraya.
02:43 dctr: ben de küfür edebilrmiyim bu adam geri dönerse
02:44 torontoooo: bosvein abi muhattap oldukca aziyo cocuklar gibi
02:44 sun2: icinden edebilirsin hepimizin yaptigi gibi dctr
02:44 torontoooo: hani ilgilenirsen aglar ya cocuk
02:45 dctr: neyse bi gelsin bakalım ama söz veremicem
02:45 lord_volkan: Yeter artık burası ali babanın çiftliyi değil.Öyle her önüne gelen küfür edip kaçarsa olmaz.Biraz edepli olalım lütfen!
02:47 torontoooo: arkadaslar scrimp kelimesini tutumluluk olarak kulllanabilirmiyiz
02:48 sun2: scrimp galiba cimri oluyor torontooo
02:48 lord_volkan: evet kullanabilirsin .
02:49 coldbeer: evt cimri
02:49 dctr: thrifty kullan o cimri demek
02:49 torontoooo: tesekkur ederimde yani asiri tutumluluk bizde cimri ama.acaba ing oyle bi anlammi gelir
02:51 sun2: evet thrifty tutumu icin daha uygun,
02:51 torontoooo: yada tutumlu icin saver uygun olabilir mi?
02:51 sun2: asiri tutumluluk heryerde cimriligin kibarca soylenisi galiba
02:52 torontoooo: evet tesekkurler yardimlar icin
02:53 sun2: saver da olur
02:53 dctr: thriftier yada thriftiest da kullanabilirsin daha da tutumlu oldunu anlatmak için ama saver basit kaçar gibi geldi sen bilirsin
02:54 torontoooo: bencede dctr.teskkurler herkese
02:54 lord_volkan: +++++++++
02:55 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:55 burak: Tamamdir arkadaslar.
02:55 lord_volkan: Yazılar iyice gitsin diye yaptım.Çok özür dilerim.
02:57 burak: lord_volkan, iyi etmissin.
02:57 burak: Ben banladim diye tamamdir yazdim, haberiniz olsun diye.
02:58 sun2: tamam tesekkurler Burak
02:58 lord_volkan: Ok çok teşekkür ederim burak.
03:03 bubuuuu: burak süpersin
03:03 bubuuuu: kredimde bitmişti oh ya,
03:03 bubuuuu: iyiki yetiştiniz ya dedim gidiyo board
03:03 bubuuuu: bitti kredilerde,burak sana p.m. atıyorum bakar mısın
03:04 dctr: bu adam döner mi diye bekledim ama dönmedi neyse ben giderim hadi size iyi geceler bubuu da döndü nasıl olsa
03:04 sun2: bubu o neydi sahiden oyle? ne insanlar var gece yarisi usenmeden internete girip bunlari yapiyorlar. hayret dogrusu. bizim millete is guc lazim. bosluktan oluyor bunlar.
03:05 sun2: dctr sana iyi geceler.
03:07 bubuuuu: sun sorma ya,uyardım birini haydaaa bi baktım neler neler, yani bende sözlükten bişeyler bakıyorum,burda olmam lazım iyikide burdaymışım işte kendini bilmzler,chat sananlar
03:08 sun2: evet bubu. neyse sakinlesti burasi. ben de sozluklere bakiyorum. benim ingilizce-turkce hukuk terimleri sozlugune ihtiyacim var aslinda ama nereden ulasacagimi bilmiyorum. oyle geziniyordum.
03:13 yesimg: slm. Iyi sozlukler mi bilmiyorum ama ben http//dictionary.law.com/ ve http//www.yourdictionary.com/diction5.html olabilir derim
03:14 yesimg: bunlar ingilizce-ingilizce ama belki yardimci olur
03:15 bubuuuu: evet bak ne hoş sakin falan
03:15 bubuuuu: burak süper hemen geldi
03:16 sun2: baktip hemen favorilerime ekledim yesimg, tesekkur ederim.
03:19 yesimg: rica ederim, sitenin sakin hali gercekten guzel
03:20 bubuuuu: yesimg sağol bende aldım hemen,
03:21 babyfacetazmania: iyi geceler arkadaslar bu saatte ayaktayiz yine
03:22 bubuuuu: yesimg eki bildiğin ekonomi sözlüğü varmı hiç?ing-ing olabilir,
03:23 bubuuuu: babyface hoşgeldin, ya herkes ayakta sen? dersmi ?
03:24 babyfacetazmania: evet sinava calisiyorum biyoloji sinavina
03:25 bubuuuu: dctr gitmiş hayallah,
03:26 bubuuuu: kolaygelsin, biyoloji demek hımm,hiç sevmezdim bende,
03:27 yesimg: bubuuuu hem de bu turkce economik terimler sozlugu http//analiz.ibsyazilim.com/sozluk/sozlukdefault.htm
03:28 babyfacetazmania: saol, ben cok seviyorumda ama gel gor ki bu sinavlar beni sinir ediyor
03:29 bubuuuu: süpersin yesimg çok sağol,aa ama bu türkçe ingilizcesi lazım bana hani böyle ing.-türkçe ya da ing.-ing., sağol yinede buda lazım olur ekledim
03:29 bubuuuu: sun biitimi lost?
03:30 amsikici: ULAN OLM GOTUNUZU SİKMEYE YEMİN ETTİM
03:31 sun2: bubu bu ayni zamanda ingilizce turkce yesimgnin verdigi adres. bunu ben de ceviri yaparken kullanacagim. bu arada tesekkurler yesimg
03:31 amsikici: HEPİNİZ DOMALIN LAN ÖNÜMDE
03:31 sun2: evet bitti bubu
03:31 amsikici: HEPİNİZİN GÖTÜNE BENİM 28LİGİ VERECEM AMUNA GOYİİİM. LAN SİZİN BEYNİNİZE ATTIRACAM YAVŞAK PEZOLAR
03:31 sun2: bu arada pek de guzeldi ama gelecek sezonda da gosterecekler mi bilemiyorum
03:32 amsikici: AMINA GODUUUM EŞŞOLUEŞŞEK
03:32 bubuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:32 amsikici: EBENİZİ GÖTTEN SİKMEK EN BÜYÜK EMELLERİMDEN BİRİ ANCUKLAR BU BOARDI DA GÖTÜNÜZE SOKACAM LAN KÖPEİMİN SİKTİKLERİ
03:33 amsikici: HATTA KÖPEİM BİLE SİKMEZ LAN SİZİN BURUŞMUŞ GÖÖTÜNÜZÜ. SİKİK EVLATLAR GELİN LAN BABANIZA AMCIK ORDUSU GEÇMİŞ GİBİ DURMAYIN LAAAAAAAN!
03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:34 sun2: bubu ne diyordun sen? sen seyrediyor muydun lost'u?
03:34 amsikici: BOARDU SİKCEM OLM KAÇIŞINIZ YOK NIHAHAHAHAHA
03:34 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:34 amsikici: EZİK SÜRÜSÜ SİZİ KAYACAM GÖTÜNÜZE
03:34 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++
03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:35 amsikici: FLOODUNUZU ALIP GÖTÜNÜZE MONTE EDECEM AMCIK AIZLI YARRAK YİYİCİLER SİZİİİİ
03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
03:35 yesimg: bubuuu http//users.chariot.net.au/~ecoteach/dicteco.htm bu ingilizce bir site. Umarim isine yarar
03:35 bubuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:35 erturkk01: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++
03:35 amsikici: SİZİ DENİZDE 5 MİLYONA ZİGTİM ZATEN ŞİMDİ GELİN KUCAIMA DA SİZİN AMINIZA Bİ ÇAKİİİİM
03:36 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
03:36 sun2: bubu pm
03:36 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:36 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:36 amsikici: ZAUHZAUHZUAHZAUHZAZ YAPIN LAN FLOODU ÇOK KOMİK OLUYOSUNUZ YARRAKLAR. MUHUHAUAHUA YAZDIKLARIMI ÇIKARTMAMAK İÇİN YAPTIKLARINIZA BAK
03:36 amsikici: MMUHAUHAUHAUHAUHA ICH BIN DER BOARD FICKER NIHAHAHAHAHA
03:37 amsikici: BANLEYİN YİNE GELİRİM AMINA GODUKLARIM
03:37 amsikici: BENDEN KAÇIŞ YOK NIHAHAHAHAHAHAHAHA
03:37 bubuuuuu: qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
03:37 erturkk01: muhaha muhaaa sen birazdan banlaninca gorecenD
03:37 amsikici: HADİ FLOOD YAPSANIZA İBNELER
03:37 erturkk01: herif manyak yafff
03:38 amsikici: BUBUUUU BASTIR KOÇUM HADİ GÖREYİM FLOODLARINI
03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
03:38 yesimg: ================================================== ==========================
03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:38 amsikici: HOPPAAAA HEEEEEEEEYTTTTTTT YİHHUUUUUUUUUUUUUUU
03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:39 amsikici: DELİYE HER GÜN BAYRAM OLM! ÇALIN LAN DAVULLARI HEEEEEEEEEEEEYTTTTTTTTTT
03:39 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:39 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++
03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++
03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:40 amsikici: GEL GEL GEEEL CARTEL'E GEEL CARTELDEKİLER KAN KARDEŞLER GEL GEL GEEEL CARTELE GEL BİLMİYORSAN SANA ÖĞRETİRLER YİHUUUUUUUUUUUUUUUUU VIJI VIJI DJJJJJJJJJ C'MON YO LET'S f**k female dog OHHHHHHHHHHHHHH SHI
03:40 erturkk01: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:41 amsikici: HADİ EYVALLAH BEN GAÇTIM TEKRAR BİR BOARD EĞLENCESİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE AMUNA GODUKLARIM
03:41 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++
03:41 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:41 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:41 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:42 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:42 erturkk01: gitti galiba
03:42 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:42 bubuuuuu: ywsimg eşekkür ederim sana p.m. de attım, sağol sözlük çok güzeelmiş son gönderdiğin
03:43 sun2: ben hala sok geciriyorum. sozluge bakacaktim unuttum
03:44 lord_volkan: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:44 erturkk01: ne soku geciriyorsunuz?
03:44 babyfacetazmania: o neydi oyle ya gece manyagi
03:44 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:45 sun2: asagida yazilanlari oku gorursun erturk, yani kelimelerle ifade edilir cinsten degil
03:46 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:46 erturkk01: sun2 bunlar gibi cok kisi geldi burayaYakinda bunlardan daha cok gorebilirsin
03:46 burak: Tamamdir arkadalar.
03:47 erturkk01: saol burak
03:47 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++
03:47 torontoooo: abi gene gelmis sapik
03:48 bubuuuuu: hıh ben dicektim şimdi burak geliri dicektim ki burak geldi iyi insan böyle hemen gelir
03:48 torontoooo: kireclemediniz mi bubu daha once
03:48 sun2: erturk umarim gormeyiz.
03:48 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++bu da son kontörümdü
03:48 bubuuuuu: ya temizleyelim şu altta yazılar kaldı arkadaşlar,bende yatcam sonra sabah kaçtan beri ayaktayım
03:49 serhattemel: konyur ne lainnnnnnnnnnnnn
03:49 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:49 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
03:49 yesimg: ================================================== ================================================== =========================
03:50 yesimg: ================================================== ==============================
03:50 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
03:50 burak: Tamamdir arkadaslar.
03:50 sun2: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:50 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
03:50 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
03:51 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
03:51 sun2: kayboldu yazilari zatin
03:51 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx
03:51 sun2: ben artik uyumaya gidiyorum arkadaslar, herkese iyi geceler.
03:52 burak: ARkadaslar bu kisi gmail adresleri ile giriyor, tum giris adreslerini toplayip gmail'e rapor ediyorum. Onlar icabina baksinlar.
03:52 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++
03:52 erturkk01: tesekkurler burak
03:52 torontoooo: tesekkurler burak
03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
03:53 erturkk01: arkadaslar yetmez mi bukadar? gitti.kimse kalmadi
03:53 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
03:53 torontoooo: hizimi alamiyorum
03:54 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
03:54 zeezo43: hi
03:54 zeezo43: hello
03:55 zeezo43: can someone plz talk
03:55 erturkk01: hi zeezo
03:55 babyfacetazmania: evet bu ne
03:55 sun2: bu iyi fikir burak
03:55 zeezo43: i don't know turkish
03:55 zeezo43: i m not turkish
03:55 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
03:55 burak: hi zeezo
03:56 zeezo43: hi burak
03:56 burak: king_volkan, lutfen yeter bu kadar.
03:56 zeezo43: need help plz
03:56 zeezo43: can u help me
03:56 erturkk01: zeezo we will try
03:57 sun2: ben de aslinda kufur yazinca boardda cicek bocek ismi olarak ciksa amma guzel olurdu diye dusunuyorum.
03:57 zeezo43: hello
03:57 sun2: what do you need zeezo43?
03:57 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
03:57 zeezo43: i have a letter in turkish
03:57 zeezo43: can you please translate
03:57 zeezo43: i need to talk to one of you seperately
03:57 zeezo43: its important
03:58 babyfacetazmania: we can translate, you write it ok?
03:58 zeezo43: if one of you guys add me on msn
03:58 zeezo43: not here
03:58 sun2: sorry but i cant translate anything in private.
03:59 babyfacetazmania: me too, not in private
04:00 zeezo43: do decide wherever not on msn
04:00 zeezo43: you guys decide
04:00 zeezo43: but i want the translation ASAP
04:00 yesimg: sorry, me neither
04:00 zeezo43: anywhere
04:00 yesimg: go ahead and write then.
04:01 zeezo43: no there i respect the one who has written this.
04:01 zeezo43: i can't show this to everyone
04:01 sun2: if thats so private or special maybe you shouldnt ask a person you do not know for that translation at all. just an idea zeezo
04:01 zeezo43: swear to GOD thrs nothing wrong
04:01 zeezo43: no
04:01 babyfacetazmania: you can write it here
04:01 zeezo43: as i told you i m not turkish
04:02 zeezo43: an it's cypriot turkish
04:02 zeezo43: i think there is a difference
04:03 zeezo43: plz guys
04:03 zeezo43: help me out here
04:04 bubuuuuu: herkese iyi gecelerr,ben yatar board sizlere emanet,
04:04 sun2: thats is taking responsbility. thats why i wouldnt do that privately zeezo. its not that we wouldnt like to help
04:04 zeezo43: hello
04:04 zeezo43: thers not responsiblity
04:04 zeezo43: its me n my girlfrnd
04:05 sun2: im sorry, hope u can find someoneelse to help you with that. good luck
04:06 burak: zeezo43, u from UK right
04:07 sun2: this time i really am going to bed. good night evey1
04:14 yesimg: arkadaslar eger hala burda olaniniz varsa, bildiginiz iyi bir "Marketing Plan" yapmaya yardimci site biliyor musunuz?
04:14 babyfacetazmania: bilmiyorum malesef ben anlamam oyle seylerden
04:15 yesimg: tesekkurler yine de
06:13 howard_roark: yesimg orada misin
08:10 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar yani tüm board sakinleri
08:14 llibra_elmirr: geldim,gördüm,kimse yok libra not sezar ayh. çok uykum var amaa.
08:24 llibra_elmirr: kimsecikler yok tabiki bu gün pazar herkes ben mi çalışsın off. yaa.off .
09:02 just717067: abla kızma bana piercing sağ tarafta oldu
09:07 llibra_elmirr: inanmıyorum sana just yaramaz çocuk ben sana ne dedim orda melekler var demedim mi ? hımm söle bakiyim ?
09:14 just717067: dedin abliish ama melekler omuzda kaşımda melek ne arasın dimi ama hiihi?
09:25 erturkk01: Turk Milleti zekidir! Turk Milleti caliskandir!
09:25 howard_roark: pardon
09:28 llibra_elmirr: öyle deme just nüt nütt. olabilemez böle bir açıklama günaydın hoş geldiniz
09:30 erturkk01: Turk Milleti uyumaz! Turk Milleti arkadan vurmaz! Turk Milleti bin dusunur bir soyler!
09:31 erturkk01: Turk milleti ozeldir! Turk Milleti Yucedir!
09:31 erturkk01: Her Turk Asker dogar,Asker olur!
09:32 just717067: ablam ya ablam ya , rabbim ablami bana melekler sağda desin diye yaratmış yeaaawww
09:33 erturkk01: Turk milletinin kafasi eniyi sahtekarliga calisir! Turk milleti yasa tanimaz! Nevarki yasalar Turk Milletine cignenmesi icin yapilmistir!
09:33 erturkk01: Turk Milleti okumadan katip,YAzmadan hakim olmaz!
09:34 erturkk01: Turk Milleti sadece kagit uzerinde basarilidir! Uygulamada sifirdir!
09:34 erturkk01: BAska bilen varsa listeyi uzatabilirsiniz
09:34 llibra_elmirr: ya ma just kardeşim senin için herşey az yanasın diye söylüyom bee. aşkolsun abuşunu dinle abalar yalan sölemez erturk bey bu aşk böyle bu ne ızdırap
09:35 llibra_elmirr: ben türküm bana bişey olmaz
09:35 just717067: dinlirem zaten neyse artık yaptırdık 2. yi yaptırrırken sözünü dinlerim bende DDD
09:36 erturkk01: Turk MIlletine bisey olmaz! 10 buyuklugunde deprem olsa bile! Bakiniz.kimse depreme dayanikli ev yapmaz!
09:37 llibra_elmirr: ee peki benim akıllı kardeşim aferin bak böyle ol. ciğerimi yeee. ıyhhh ne iğrenç bir deyim di mi? tıpkı tıpkı ne gibi acaba . bak şimdi merak ettim ne gibi olabilir acaba hımmm hımmm bulamıyom
09:38 just717067: hehehe sen bu saatte ne iş ayaktasın bende gidecem sultanahmete deliler gibi D Fernando Alonso mu izlicem
09:39 llibra_elmirr: ertürk bak bize niye bişey olmaz biliyon mu? askeri ücretle 1 ay yaşıyon,tasarruflu ailelerimiz var.sonra bol bol yürüş yapan dolmuşa binmemek için vartandaşımız var ,sonra sonra sonra?
09:40 erturkk01: himmm evet
09:40 llibra_elmirr: ohh. keyif ben bir küçük kurabayım dertli dertli çalışmaya çalışırım ondan . kader yine ördün mü ağlarını başıma ahh. sağımdaki melekler ah. size hep güvendim ama ama ben hala burdayım
09:41 erturkk01: aslinda maaslar bile bile az veriliyor insanlara.Yuruyus yapsinlar,hem trafik rahatlasin hemde insanlar spor yapsin diye.bak,Turk Milletinin zeki olduguna bir anit daha
09:41 just717067: bunu ciddi söylemedin inşalla d
09:41 llibra_elmirr: ortada prens haline gelecek bir prens de yok . en sevdiğim hikaye bile yalancıktan var . ama niye ki haksızlık değil mi bu? haksızlık bence sen gez just sende ertürk ben çalışırım nolicekkk
09:42 just717067: sende gezseydin keşke.
09:44 just717067: sırada dövme var bakalım o konuda fikirlerin ne abla?
09:44 zenci: hi all
09:44 llibra_elmirr: zekiyiz yaa hemde çok hiç sorma. zeka küpüyüz mazallah.şu dünya da kim var bizden çok üreyen. iş yok çocuk çokk.para yok yama çok. iş çok ama paran veren iş yok.
09:45 just717067: hey zenci whats up?
09:46 just717067: çinliler bizden beter amerikalılarda sağlam ürüyolar D
09:46 zenci: hi ya just, doin good what `bout you?
09:46 llibra_elmirr: hi zenci! bak just j-kardeşim adamı justlatma eğer dövmen geçiciyse önemli değil nerene istersen oraa yaptır ama eğer ki kalıcıysa kafana yaptır bişey dicem ama kızma şakacıktan dicem
09:47 llibra_elmirr: mümkünse beyin resmi yaptır kafanın tam üstüne çocuğum yazık sana yazık cizdirme deldirme oranı buranı beee
09:47 just717067: de neden kızayım ki söyle bakalım , bu arada kalıcı olacak tabilide D
09:47 just717067: Hhahahahahaha saol ya güzeldi. ama napalım bu da benim zevkim , sonuçta kaç kere geliyoruz şu dünyaya dimi?
09:48 llibra_elmirr: oldu ? kırdıysam özür bak şakacıktan sana okey şaka şaka uçuk çocuk seni
09:49 zenci: i d have my arms and shooulders tatooed if it wasnt a sin
09:49 just717067: farketmes ya ne kırılması ne demek şidi ilk dövme ve 2. piercing in yerini tayin etmeye çalışıyorum D
09:49 llibra_elmirr: ben kaçıyorum arkadşlar ! işim çok da çenem de maşallah atatürk barajı gibi o elektrik ben laf üretiyom. şimdi gine arar beni saygıya münazır müdürüm. noldu iş diye ben gidiyim bari
09:51 just717067: kendine cici bak görüşürüs , azar işitme DD
09:51 llibra_elmirr: sonra bilayre konuşuruz bunları just bak bende süper fikirler vardır faydalanmanı sağlarım istersen ne de olsa kardeş olduk dimi? kardeşlerimde hep bana sorar ama dedikelrimin hiç birini yapmazla
09:51 zenci: you workin on sundays? are you in an arabian country libra?
09:51 llibra_elmirr: senin gibi yani haydin ben kaçtım bye.millet iyi eğlencelre size
09:52 just717067: zenci , can you translate some for me?
09:52 llibra_elmirr: heye zenci heye ben var çalışmak ,kurtarmak bu şirketi yakında zengin etmek milleti almak havayı byes
09:53 just717067: tabikide kardeşiz her daim ablamın fikirleri önemliii
10:25 erturkk01: bi sigara iciyim,yaticam.
10:27 llibra_elmirr: ben geri gedum daa. nereye gideysunuz?kaçmayın da.
10:28 erturkk01: sigara iciyorum,burdayim.
10:31 llibra_elmirr: tamam be erturk aman hiç bir yere gitme bak bu aralar çenemde ve bende aaaaanormal bir çalışma iştahı var tabi iş açısından değil gerçi ban iş mi dayanır behhh. aslanım cimbomum
10:32 erturkk01: sana iyi sohbetler llibra_elmirr,Turk milleti uyumaz ama,dusup bayilmadan yatagima gidiyim ben
10:35 llibra_elmirr: tamam iyi uykular !
10:40 llibra_elmirr: keşke benimde elimde böyle sihirli bi sopa olsa neler yapmazdım ki. ahhh ahhh. bir sihirli sopan olsaydı neler yapardım mesela ilk önce o sopayla kafama vururdum ve kendimi oxford üni. de bir
10:41 llibra_elmirr: öğrenci yapardım sonra o uçuk çocuk just vurudum tüm dövmelerini ve deliklerini kapatırdım hihih. ne güzel olurdu değil mi? modcum sen ne isterdin benden acaba merake ttim bak şimdi ?
10:43 llibra_elmirr: belki de kendimi güzel bir şirkette yönetici yapıp gıcık aldığım kişileride yanımda çalıştırırdım mesela özlemt hnm.'ı çaycım yapardım vay beee. düşünmesi bile süper ya. ah sopa ah. nerdesin sen
10:45 llibra_elmirr: ama böyle sevdiğim insanların kafasına t-yavaşça dokunurdum gıcık olduklarımın kafasınıda patlatırdım alim allah sonra da yumurta yumurta derdim süperim yaaa.
10:46 SuiGeneris: kimle konusuon libraP
10:46 llibra_elmirr: modcum senin ne yapmak istediğini hayel edebiliyor gibiyim ama napiyim işte sıkıldım biliyorum ki sen okuyorsun cevap vermesende onun için yazıyorum paylaşımcı olmak adına tamamen
10:46 sparow: ii sabahlar millet
10:46 llibra_elmirr: kendi kendime suilder hoş geldin sen ne isterdin bende
10:48 llibra_elmirr: ben var ya ben sihirli sopa istiyom kocaman olsun hemde böyle cancanlı cancanlı siz neler yapardınız acaba arkadaşlar merak ettim şimdi
10:48 hawky: ya ben merak ediyom su geceler nasil oluyo . in white . falan DD
10:50 llibra_elmirr: anlamadım hawky kardeş repeat please . benden mi bir şey istedin merak ettiğin bir eşy varsa hemen açıklayım yani formumdayımda bu gün
10:52 hawky: yok libracim birine itafta bulunuyom ama o gormedi galba duser birazdan saol ilgin icin Dd
10:53 llibra_elmirr: flash flash flash . çukurova bölgesinde bir kız elinde sihirli sopasıyla deyneğiyle herkesin kafasına patlatarak geziyor. son kafasın avurduğu kişi şu anda kurt tepe hastenesinde dinelencede
10:53 SuiGeneris: abicim olur ya cook tatlı bi oarca o 68 den ;
10:54 hawky: haha bakiniz nasil dustu ilgili sahis ben de blue odeve bakiom biraderin d
10:55 llibra_elmirr: a benim söm söm yarim mi sui hani oğuz bilmem ne söylüyo bas bas paraları leylaya ,gördün mü oğuz tamam tamam söz girmicem araya bi daha özür büyüğünden hemde
10:55 llibra_elmirr: evet bhawky yoksam sen de mi sende mi sopa aldın sihirlisinden
10:56 SuiGeneris: nabersiniz?
10:57 hawky: iidir leno biraderle cetliyom bende
10:58 llibra_elmirr: süper her zamankinden daha iyi. bence öyleyimde . acil tatail acil tatil benden müdüre benden müdüre . gençliğim gidiyor tutamıyorum dipnot ben çalışıyorum efendim burdaysanız
10:59 SuiGeneris: kolay gelsin libra.
11:00 llibra_elmirr: "Esef olunur ki memleket, ilmî ehliyeti haiz, üstün insanlardan mahrumdu" uzun süredir tuttuğum güzel sözlerden biri evet evet kesinlikle
11:01 llibra_elmirr: saol sui kaçıyorsun galiba çenemden ötürü çevreye ve arkadşlarıma eğer ki rahatsızlık verdiysem özür kocamanından yanında çikolata eşantiyon benden afiyet olsun dostluğumuzun daimi olması içi
11:03 SuiGeneris: yok yahu ne alakası war hawky nin birtader bennen aynı bolum onnan catlıyomm
11:03 llibra_elmirr: İyice yaklaştı bana büyük karanlık.
Dünyayı telaşsız, rahat seyredebiliyorum artık
Artık şaşırtmıyor beni dostun kahpeliği,
elimi sıkarken sapladığı bıçak.
Nafile, artık kışkırtamıyor beni düşman
11:04 SuiGeneris: sende gel konferans yabarısP
11:05 llibra_elmirr: anlamadım sui ya. nedemek istediğini so sorry yani ben mi okuyamıyorum yoksam sen bazı harfleri mi yanlış yzdın so so so sorry again
11:05 llibra_elmirr: nerdesiniz siz söleyin bakiyim birde konuya bağlı konferansın içeriği neydi can I learn please ?P
11:06 SuiGeneris: heheh hawky nin kardesi benimle aynı bolumde universitede onnan chatlesiom konferans tarzı. istersen sende gel.
11:07 llibra_elmirr: tamamda sui nasıl gelecem bilsem gelirimde gelemiyorum çünküme bilmiyorum yaa.
11:07 SuiGeneris: msn den yahu. konferans ole itu kardesligi
11:09 SuiGeneris: bugun fernando alonso war sultanahmet de gormee gidecem insallah
11:11 llibra_elmirr: hadi yaa. ebnim yerime de bak be. çok severim fernendoyu P yalanım batsın emi.bana gezmeden bahsetme lütfen zalten kendimi işten attırma yöntemleri arıyorum böyle prestijimi zedelemeden nasıl
11:12 llibra_elmirr: giderim acab diye düşünüyorum adama istifa edicem diyom dilekçe veriyom dilekçemi yırtıyor otur oturduğun yere diyor
11:12 llibra_elmirr: şöyle bemi atsa ne güzel kıdem tazminatı alırım altı ayda işsizlik süper zalten iş bulurum herhalde sanırsam galiba .
11:14 SuiGeneris: heheheh uzulme bea. buna da sukur bi ton issiz war
11:14 llibra_elmirr: 1 aydır evime gitmiyorum be oyh oyh. annem aradı dün saat 1300 da kadına kızıyorum bu saatte aranır mı ya insan diye uçtum bee. sevdiklerimide kırmaya başaldım yaa. nidem ben bu beni h
11:16 llibra_elmirr: tabi tabi keyfin tıkır fernandoyuda görecen nasıl olsa istanbuldasın hem konuş suicim kim tutar seni
11:17 llibra_elmirr: dirhelek,kull,bubuu nerdesiniz yaa. gelin ama artık gelmiyonuzmu ki bugün buraya yoksam sizdemi pazar diye geziyonuz
11:19 llibra_elmirr: ben kısa süreliğine cancel 'ım arkadşlar see you !
11:30 SuiGeneris: uzulme be libra. gecer hepsi.
11:31 hawky: leno her tarafa yetision bakem
11:43 llibra_elmirr: ay ay ay ben yine ben dünyanın 8.harikası
11:47 SuiGeneris: neden tek harikası olmayasın ki dunyanın?P
11:47 snipeTR: site yönetimine mesaj yollayın "enhanced" kelimesinin cevabı çok saçma
11:50 llibra_elmirr: ay ay ay tşk suicim bee. hihihiihh. bilmem öyleyim galiba haklısın
11:51 llibra_elmirr: enhanced = geliştirilmiş demek snipe TR ve site sölüğünde devar gerçi sen sözlük diye nereye baktın onu bilememde P
11:57 llibra_elmirr: ben acıktım galiba sanırsam herhalde öyledir. burda yeni bir tabir öğrendim lügatım genişledi. insanlar acıkınca burda diyolarki - miğdem eşek alıyor beygir satıyor bua cıktım demekmiş
11:58 llibra_elmirr: bende yeni öğrendim ve miğdem eşek alıyor beygir satıyor arkadaşlar P goodbye for now! ayh. sanki benide çok dinleyen çok konuşan varmış gibide goodbye modcuğum
12:03 sibel77: Gunaydin arkadaslaaar!
12:03 sibel77: NASsilsiniz bakiim hepinizin keyfi yerinde mi?
12:04 bomberman34: slmmsss millet nasılsınız?
12:11 sibel77: alo orda kimseler yok muuuu?
12:15 sibel77: alo alo ahwky nassin canim. iyimisin? Bu gun keyfin yerinde mi?
12:20 SuiGeneris: libra walla yemek yemeyi de unutmusun sen. bide saat 12 daa ne yemegi?
12:26 sibel77: Merhaba Sui! Nassin? Ne yemeginden bahsediyorsunuz? Bana sorarsaniz saat henuz 10.26! Sabah kahvemi yudumluyorum hala!
12:27 SuiGeneris: iyidir yaa libra ogle yemee ne kacmı bilion biz iki saatdilimi yane 30 meridyen dogudayıs senden naber?
12:30 llibra_elmirr: aha da geri geldim yemek iyi değildi. içim dışım fast food oldu zalten yaa. vay bana vay.
12:31 denyocabbar: selam millet
12:32 llibra_elmirr: altı yıl fazlası olan 4 yıl eksiği bulunan alaattin abi,muhalefet ali abi,speedy gonzales nihat abi ve küçük enver abi beni de alın teknik servise yaa. ben bıktım ama böle olmaz ki
12:32 llibra_elmirr: selam denyo cabbar denyo nedemek tam olark Can I learn please ? P
12:33 SuiGeneris: eywah libra yı kaybettik. yazık cokda gencti.
12:35 kumsaati: sll
12:35 kumsaati: slmm ahali
12:35 llibra_elmirr: evet çok da gençtim ama arıya gittim be galiba ıyhhhh. boğuluyorum yaa . aha da boğuldum . kütürtt
12:35 kumsaati: llibra ne diyorsun
12:35 bubuuuuu: hey selam nasıl board sakinleri asayiş berkemal mi? iyi pazarlarrr herkeseee
12:36 kumsaati: aynı sey yazılıyor yavv
12:36 llibra_elmirr: atın beni denizlere boğulmak istiyorum ya.
12:41 llibra_elmirr: elleri görelim soruları alalım arkadaşlar ! soru yok mu soru ?
12:42 sibel77: Fast Food dan uzak durun arkadaslar sizin icin cok kotu sakin fast food'a aldanmayin. Karninizi doyuracaginiza kendinize nekadar kotuluk ettiginizi bilseniz bir daha fast fooda bakmazsiniz!
12:45 llibra_elmirr: biliyorum da sibel yeemk yapamıyorum öleyim mi açlıktan gıı içim dışım makarna yumurta oldu bende fast food a dadandım mecburen
12:50 SuiGeneris: ehhe ascın olabilerem libra yazın fast food kotu evet okulda bilene yemem hamburguer falan
12:50 llibra_elmirr: bu pazar günleride canım ne kadar hareketli oluyor bölyle bu borad aman aman bir sorusu olan var mı tetikteyim Knowledge of everybody
12:51 llibra_elmirr: hayırdır sui aşçı mısın yoksa sen ?P
12:51 sibel77: Dont you know that in the Earth exist some food like Vegetables and Fruits? Perhaps this kind of food would be much more better for your health?
12:51 SuiGeneris: yok yaw yemek yabarım elimden geldii kadarıyla.
12:52 llibra_elmirr: bence de öyle sibel ama annem yok yanımda bende yemek yapamıyorum okurken makarnayla yumurtayı öğrendim öylede gidiyor. dışarda da bulabildiğim fast food en azından burda öyle napimm? bak bu gün
12:53 llibra_elmirr: yemek yiyemedim o yüzden köfte yapmışlar hazır mantar çorbasıyla ağzımda büyüyor artık yaa saol be sui P çok düşüncelisin
12:54 SuiGeneris: heheh sen teklifimi tut aklında ben bi renault F1 takımına goz gezdiriim biraz fotoda cekiim alonso ilene cektirebilirsem foto ne ala. hade ben kactım. see ya
12:55 llibra_elmirr: see you seni hain sui. fernendo demeyin bana ayhh. fenalar geliyor tepeme tepeme
12:57 SuiGeneris: usulme usulme fotolarını gonderirim asarsın odanaD hade pai
12:57 llibra_elmirr: söz mü bak karışmam söz verdin söz hihihiii
12:58 SuiGeneris: damam söz cekicem fotolarını hade gorusurz. caio bella.
13:01 karagoz1: ne haber millet
13:02 sibel77: Libracigim sen bir iki recete daha ogrendin mi isi pisirirsin merak etme! Bana sor ben sana recete veririm!
13:04 sibel77: neyse cikmalityim 1 saate kadar geliyom optuum!
13:08 denyocabbar: pazar iğrenç bi gün lan
13:12 furious_girl: hayır bugün müthiş bi gün bence slm herkese
13:26 furious_girl: ooooo burda da kimseler yokmuş
13:34 kull: selam arkadaşlarr
13:35 furious_girl: slm kull
13:36 Hakantun: hello ladies and gentlemen.
13:36 kull: furious selam, cerendi di mi yanlis olmasin
13:38 furious_girl: slm hakan evet kull öle
13:38 denyocabbar: ya şöle bi muhabbet çevirelim millet böle selam melam fln la olmuyo
13:39 kull: ok denyo siz çevirin ben arada katılırım programın başına dönüyorum hemen
13:40 denyocabbar: fener galatasaray macı noolur mesela haftaya oynanıcak olan?
13:40 furious_girl: valla benim denyolarla çevirecek bi muhabbetim yok
13:42 denyocabbar: bu laf bana feci koydu
13:42 denyocabbar: napıcamı bilemiyorum
13:43 furious_girl: özür dilerim ama napim nickin denyo.
13:44 denyocabbar: D
13:47 denyocabbar: harbi cok sıkı muhabbet donuyo burda takip edebilmek için 10 saniyede bir refresh etmek zorunda kalıyorum
13:47 denyocabbar: bu ne ya!
13:48 adderino: my recent decease
13:48 furious_girl: bak bu konuda haklısın
13:50 denyocabbar: kull denen eleman nereye gitti yaw
13:50 omfardo: slm.ben yeniyim.iyi mi?
13:50 adderino: furiousö sen hep mi burdasın?
13:50 furious_girl: yok kötü omfardo slm
13:51 furious_girl: yok hayır adderino
13:52 omfardo: slm
13:52 adderino: ÿñíî =
13:52 adderino: oh, god, encoding problems =
13:55 adderino: susalım, boşuna kredi harcamayalım
13:57 furious_girl: ama adde susuncada bu seferde kontörler bitirilmeden yenileniyo
13:57 furious_girl: bak benim onca kontörüm var şimdi ama bitiremiycem
13:59 adderino: Bende 14 daha var Bir tane resmi makale tercüme ediyorum.Ya sen?
13:59 denyocabbar: beyler yiyin kredileri çatır çutur ya nolcak
14:00 adderino: yeniledi nasıl olsa.cabbar sen neden denyosun?
14:01 furious_girl: ben boşboş duruyorum
14:03 denyocabbar: ya onun hikayesi uzun
14:03 denyocabbar: bosver
14:03 adderino: boş boş durmaktan bir şeyler yapsana? Bu arada aramızda Ankarada oturan varmı?
14:04 denyocabbar: ulan bu discussion credit hep tamamlanıyo 20ye hehehe hiçbi amacı yok
14:04 llibra_elmirr: selım arkidaşlar men deldim böreya azeriyadan nosulsunuz?
14:04 denyocabbar: ben istanbul
14:04 llibra_elmirr: adıllı dol denyo cabbar deserler diletini . nona nöre neyimde ?
14:05 llibra_elmirr: nennun noldum denyo cabbar?
14:06 denyocabbar: ne diyon len kozbişov
14:06 adderino: şu azerice bana hep türkçenin taklidi gibi geliyor.
14:06 furious_girl: libra ne diyosun bizi mi işletiyosun ya
14:06 lakeoffire: tipta okuyan var mi
14:06 denyocabbar: taklit zaten
14:06 llibra_elmirr: men menak etmek ki denyocabbar denyo ne?what is the meaning denyo ?
14:07 gitarci: selam kanal sakinleri selam hepinize
14:07 archimonde: "sığ politika" nasıl söylenir ?
14:07 lakeoffire: TIPTA OKUYON VAR MI
14:07 lakeoffire: okuyan
14:08 llibra_elmirr: furious_girl yaaa. niye belli ettin furi niye işletiyim sizi denyoya takılacaktım aşkolsun sana
14:08 denyocabbar: denyo senin bildigin argo anlamında diil ciğerim benim
14:09 gitarci: furıous eger konusmak istemiyosan sen bilirsin birşey diyemem bu durumda canın isterse
14:09 denyocabbar: D
14:09 llibra_elmirr: tamam denyo thanks you are very perfect 9
14:09 denyocabbar: gitarcı sen harbiden calıyonmu gitar yoksa hava olsun diyemi bole nick fln
14:10 furious_girl: istemiyorum gitarcı bu ilin erkeklerinden nefret ediyorum ben o yüzden
14:10 denyocabbar: feministmisin sen
14:11 furious_girl: öleyim veya deilim sanane
14:11 lakeoffire: oeh
14:12 furious_girl: lake kimse cvp vermediğine göre tıpta okuyan yok
14:13 gentle: selam millet! kafam bulandı yaa. beynim herşeyde ikilem yaşıyo şu an! "o kadar çok güzel kızı bir arada görmedim" 'i i have never seen such beautiful girls diye çevirebilirmiym kolay bi cümle ya
14:14 lakeoffire: furious ona oeh dememistm de neyse saol
14:15 adderino: I have never seen such a beautiful girl
14:16 gentle: adderino saol da "o kadar ÇOK güzel kızı birarada."
14:17 archimonde: i have not seen soo many beautiful girls together
14:19 denyocabbar: i kave never seen this much beautiful girls together in one place
14:19 denyocabbar: have olucaktı
14:19 gentle: teşekkür.
14:22 adderino: I have never given a possibility to see so many beautiful girls altogether
14:23 adderino: this much pek ingilizce diil ama
14:25 adderino: much uncountable için söylenir bildiğim kadarıyla
14:26 archimonde: it didnt seen me any possible to see soo many girls who have beauty gathered in one place D
14:26 archimonde: dar görüşlülük isim ingilizcesi ne bilen varmı ?
14:27 adderino: hangi program böyle çeviriyo? D Güldürdün
14:28 dulsinea: soo many ne olyo?
14:28 archimonde: program falan diil, chicken translation
14:29 antisilence: openmindedsıfat açık görüşlü demek,not ile kullanabilirsin
14:30 antisilence: narrow-minded imiş
14:30 archimonde: isim halini soruyom
14:31 antisilence: isim olarak insularity of outlook ama kullanımını bilmiyorum,ilk kez duydum şimdi
14:31 archimonde: narrow-mindedNESS pek uygun gelmedi de bana
14:32 adderino: cümle halinde söylersen daha kolay olur.
14:34 dulsinea: yabancı mp3 leri sz nerden yuklüosunus?
14:34 babyfacetazmania: selam millet iyi gunler herkese
14:34 antisilence: People with this insularity of outlook were not likely to lend their ears to a new message.
14:35 antisilence: UK culture has often seemed to be dominated by an insularity of outlook and unthinking confidence in our institutions and customs
14:36 gitarci: as babyface how aree you?
14:36 babyfacetazmania: nolsun yaw yarin sinav var ders calismam lazim
14:37 gitarci: ee neden çalışmıyosun o zaman burda mı çalışmayı düşünüyosun
14:37 babyfacetazmania: sen nasilsin
14:38 babyfacetazmania: ya arada bilmedigim kelimelere bakiyorumda aslina haklisin bilgisayar oyaliyo
14:38 gitarci: valla ben de iyiyim ama burada havalar çok sıcak o yüzden bunalıyorum biraz ne yapacam bilmiyorum
14:38 dulsinea: dikkat cekmek olarak become center of attention mı kullanmalıyım?
14:39 chivra2: merhabalar
14:40 gitarci: merhaba chivra
14:40 chivra2: ben hollandaliyim, biraz turkce konusarim
14:40 antisilence: dulsiena to make a point diyebilirsin
14:41 gitarci: chıvra hollanda mı türkçeyi az mı biliyon
14:41 adderino: attract
14:41 antisilence: ya da draw attention
14:42 chivra2: hollanda biliyorum
14:42 antisilence: to call attention to sth
14:42 archimonde: attract attention
14:42 chivra2: turkce az biliyorum
14:43 gitarci: chıvra2 prıv e baksana senin
14:43 dulsinea: bisiyyy sormustum. yabancı mp3 leri nerdenyukluosunuz die?
14:45 dulsinea: saolun
14:45 antisilence: www.download.com dan limewire4.8.1 indir,istediğin kadar mp3 yükleyebilirsin
14:45 gitarci: dulsinea googleden baksana
14:46 chivra2: tamam oldu
14:47 gitarci: ne oldu chivra2
14:47 dulsinea: ok bende nette ders calısmya calısıyorum bnmde 2 hafta sora finlim war cokk sıkıldım ya. birsürü kelime ezberlemem gerekio
14:48 llibra_elmirr: selam arkadaşlar ! ben geldim
14:48 izlemsinmaz: benim yarin sinavim war,ben de nette ders calismaya calisiyorm.
14:48 furious_girl: gerçekten şu nette çalışılmaya çalışılıyo ama tam olarak çalışılamıyo şahsen benim şu net yüzünden notlarım düştü ya
14:49 llibra_elmirr: yardım isteyen var mı ama söyleyin lütfen hangi dilde yardıma ihtiyacınız varsa
14:49 furious_girl: slm libra hoşgeldin kusura bakma azönce pot kırmışım ya
14:49 archimonde: dulsiena bölüm ne
14:49 dulsinea: almanca warmı?
14:50 chivra2: hic.cok anlamiyorum, simdi ders calisiyorum ve ev odevi yapiyorum
14:50 dulsinea: bilgisyar müh. ama bu sene ing haz
14:52 dulsinea: lisede almnca hz okudum ama almancam gıttıkce gerilio.
14:54 furious_girl: üfff ya burası çok sıcak kaynıyo ya
15:00 chivra2: gokhan'dan soz ediyorum ne demek? Ingilizce lutfen.
15:04 lakeoffire: i'm talking about gokhan
15:06 chivra2: cok tesekkur ederim!
15:07 lakeoffire: np
15:10 furious_girl: üfffff cnm sıkılıyo konuşun ya
15:14 furious_girl: off off çıra gibi yanıyorum
15:15 lakeoffire: okuyo musun fury
15:15 furious_girl: evet lise haz.dayım
15:16 anilozan: bize bir şarkı söyler misin
15:17 furious_girl: oldu neden söleyeyim cnm isterse söleyebilirim ama
15:17 furious_girl: lake niye sordun okuyup okumadığımı
15:18 anilozan: şahan ama anlayana
15:18 furious_girl: ne dmk istediğini anlayamadım ani.
15:19 kull: ben geldimm. şahan gökbakarı mı diyosun ani
15:19 archimonde: yardım bir kenarda unutulmuş mecaz anlamda
15:19 llibra_elmirr: selam arkadaşlar yine ben
15:20 anilozan: ya dikkat şahan çıkabilir deöle bi olay var da.kaça gidiyosun diyo spiker.çocuk 8 diyo.sonra spiker de bize bi şarkı söler misin diyo.
15:20 kull: libra gel bakalım
15:21 anilozan: aid olabilir mi archimonde
15:21 furious_girl: hııı anladım
15:22 archimonde: yardım'ı sormuyorum "bir kenarda unutulmuş" mecaz anlamda
15:22 llibra_elmirr: geldim bakalım
15:22 dulsinea: archimonde ne demek?
15:23 llibra_elmirr: kull burdayım bak hadi beni bull
15:23 archimonde: warcraft oyunundaki bi yaratık
15:24 llibra_elmirr: sobe sobe ben buldum önce seni kull
15:24 dulsinea:
15:25 mahya88_h: hi everybody
15:26 lakeoffire: fury hangi okuldasin
15:26 kull: mahya selam. libra ben seni hiç gözümün önünden kaybetmedim bi kere mızıkçılık yapma
15:26 furious_girl: niye soruyosun lake
15:27 mavipapatya: slms
15:27 lakeoffire: merak ettim. skldm dedin konusmaya yer ariorum
15:27 furious_girl: gelen herkese slm
15:27 mahya88_h: any body here?
15:28 furious_girl: hıım ama burda bunu söyleyemem tehlikeli lake
15:29 lakeoffire: o zaman ozel biyerden gel msn fln olabilir ya da private message. hem neden? bombalarlar mi okulunu
15:31 llibra_elmirr: sen mızıkçılık yapma bence kull söylemeseydim beni bulamazdın ben buldum sobeledim seni hıhhh nolicek erkek milleti işte hıhıh.
15:31 archimonde: "günümüzde ortaya çıkan sorunlar" nasıl sölenir
15:32 furious_girl: prvt attım lake
15:33 kull: benim her yerde gözüm kulagım var libra, ordudan kaçamazsın ki az önce çay içiyodun mesela
15:33 kull: kaç şeker attıgını bile gördüm
15:34 furious_girl: kull sende de ne göz varmış ya
15:34 anilozan: problems that occur nowadays
15:35 mavipapatya: selam attık cevap veren yok
15:35 llibra_elmirr: benim var ya. kull 5 gözüm,6 kulağım,3 kafam,birdeeee neydi oo hıı.45 tane dişim var kandıramazsın beni
15:35 furious_girl: mavi dedim ya gelen herkese slm diye aaa
15:36 llibra_elmirr: selam mavipapatya sende ilahi aşkın simgesi olsan gerek mavi gül gibi herhıld kandırıkçı yutturkullesçi kull
15:38 mahya88_h: hey nobody talks to me
15:38 kull: o ne be libra sözlüğe yeni bi kelime kazandırdın yutturkullesçi ha, buraga söyleylim de bunu da eklesin
15:41 furious_girl: gidiyorum buradan dönüyorum durmadan uyan artık uyan bitti rüyan
15:42 mavipapatya: 1935 yıllarında, irlanda da açlık ve sefalet içinde yaşıyan bir aile var. lütfen!
15:42 llibra_elmirr: ben saklandım bulamazsın beni sen kull
15:42 mavipapatya: tercümesini nasıl yaparım?
15:44 lakeoffire: arteriyol ne dmk bilen var mi turkcesini
15:45 lakeoffire: atardamarin kucuguymus ok
15:46 anilozan: in 1930s, there were lots of families living in famine and poverty in ireland.
15:46 anilozan: mavi papatya sana
15:48 mavipapatya: çok teşekürler, analizon
15:48 furious_girl: ani pekide orda bir aile yazıyo sen biçok aile demişsin sanırım pek anlamam gerçi ing.den ama
15:51 archimonde: in 1935s, there was/is a family living in hunger and misery in Ireland
15:51 anilozan: 2 fast 2 frious
15:51 kull: ceren hakli there was a family ve 1935s olcak
15:51 anilozan: benimki daha güzel
15:51 mavipapatya: okadarını anlayabiliyorum.benim sorumu yanıltlaması önemliydi, zaten ben kendime göre çeviriyorum .
15:51 dulsinea: yasayan derkenlving demissin peki kitap okuyan kız derken de böle kulanabilirmiyis
15:52 mavipapatya: bu arada yanlış yazmışım nicki. özürr anilozan.
15:52 furious_girl: evet bu relative clauses diil mi
15:52 dulsinea: yada nası deris
15:53 lakeoffire: discuss people discuss keep on disscussin
15:53 lakeoffire: ma ne demek bilen var mi
15:53 lakeoffire: anam demekmis
15:53 lakeoffire:
15:54 anilozan: girl reading a book.başka sorusu olan
15:54 anilozan: para isteyecem yakında ama
15:54 lakeoffire: dulsinea kullanabilirsin ya da the lady who reads the book dersin
15:55 furious_girl: tmm da ani orda yaşayan diyo nasıl oluyo o zmn ya yani bağlaç koymak gerekmiyo mu araya üff kafam karıştı
15:55 lakeoffire: bn biraz awayim see ya
15:55 laylayloom: "you could be my unintended" ne demek?
15:55 sibel77: Hello!
15:55 dulsinea: SAOL ÖRETMENİİİMM
15:55 lakeoffire: muse dimi laylaylom
15:55 mavipapatya: bu ailelerden bir tanesi zorunlu olarak ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor. ?
15:56 anilozan: bu biraz ağır grammaer.boşver yani
15:56 lakeoffire: `sen benim istemeden yapilmisim olabilirdin `demek
15:56 lakeoffire: D
15:56 sibel77: Sen benim beklemedidim olabilirsin! Demek
15:57 furious_girl: hıııı tmm anladım
15:57 laylayloom: lake efet muse. aşırı beendim sarkısını da çevirmee uğraşıorm şimdi tşklerr!
15:57 mavipapatya: ok
15:57 archimonde: beklenmeyenimsin gibi bi şey /
15:57 mavipapatya: uğraşayım biraz daha
15:57 lakeoffire: incubus - southern girl u de begenirsin o zmn. nyse ben kactm
15:58 laylayloom: hıı anladım tşkler arch, sibel!
15:58 dulsinea: defining
15:59 dulsinea: pardon ya
15:59 sibel77: Hani beklenmedik bir anda pit diye karsina cikan asklar olurya! Onu demek isterler U r my unintenden -= Sen benim hic ummadigimsin! Gibi bir sey!
15:59 mavipapatya: angela's ashes filmini izlediniz mi?
16:00 laylayloom: sibel tşk ederim açklaman içinn
16:03 dulsinea: defining ve identifying arasındaki fark ne?
16:06 archimonde: define bilinen bi şeyi açıklamak, identify bilinmeyen bi şeyi tanımlamak
16:06 archimonde: ha bu arada "sulh mahkemeleri" nin ingilizcesini bilen varmı
16:06 dulsinea: cok saol
16:08 serer: cvhdgh
16:09 furious_girl: serer ne diyosun ya
16:11 llibra_elmirr: trial of peace olablirmi acaba ? sulh mahkemesi
16:11 furious_girl: üff benim cnm çok sıkılıyo
16:11 sibel77: Reconciliation courts
16:12 antisilence: arc.judicature ya da police court
16:13 bomberman34: benim de
16:14 furious_girl: iyi bomberman sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz
16:14 bomberman34: aynen senin içinde geçerli haha
16:15 furious_girl: belki ben cnmın çıkmasını istiyorum
16:16 jazzanova: cani sIkIlan kimse.ona bisey sorucam.domates mi kIrmIzI yoksa at mI daha hizli kosar cInIm?
16:17 lakeoffire: delirmis
16:17 furious_girl: domates kırmızı jazza
16:17 lakeoffire: hahaha
16:18 sibel77: Anyway it also could be either a Court for Reconciliation or Reconcilement Court
16:18 jazzanova: hoh hoh hoh! beter ol! biraz yaratici olurmusun cInIm .
16:19 furious_girl: ya yaratıcı olamam cnm sıkılıyo çünkü
16:19 jazzanova: ummmmm.hoh hoh hoh dedim de.kulaga mesai yapan noel baa gibi geliyo dimi.isteginiz nedir baki
16:20 snickers: slm
16:20 jazzanova: furious.ergen bi kiz gibisin.yasin kac senin ha
16:20 sibel77: furious senin canin sIkIlmaktan baska bir sey bolmiyo be yavum!
16:21 furious_girl: slm snickers.jazza 15 yaşındayım ya.sibel napim elimde deil
16:21 lakeoffire: biyomedikal muh. ya da tipta okuyan var mi
16:21 mavipapatya: furious girl, canın sıklıyosa yeni vizyona giren cennetin krallığına gidebilirsin. tabi istersen.sadece tavsiye.
16:21 archimonde: saol sibel
16:22 furious_girl: mavi buraya vizyona giren filmler anca 1ay sonra fln geliyo
16:22 archimonde: adı üstünde furious köpürmüş, kudurmuş
16:22 jazzanova: furious benim verecegim tavsiyeler RTUK den gececegi icin sana bisey kalmicak.by the way, sibel whats up?
16:23 sibel77: 15 yasinda? Aslinda dogru mu soyledigin?
16:23 dulsinea: furious un bide yrn sınavı var
16:23 tugba_786: slmsssssssssssss
16:23 mavipapatya: hımmm ok.anladım canım neyse.
16:23 sibel77: I'm all right! What did you up to?
16:23 dulsinea: lise hazırlıkta doru sölüo
16:23 furious_girl: evet sibel doğru
16:24 lakeoffire: arkadaslar aranizda ulker cikolatali gofret sevmeyen var miiii ?!
16:24 furious_girl: dulsinea nerden biliyosun ya bu kdr şeyi
16:24 dulsinea: azönce sölemiştin
16:24 jazzanova: nothing special hun! just a sunday.which city ru at?
16:25 furious_girl: hıım kafam yerinde mi benim ya bi bakarmısınız
16:26 sibel77: Jazza what you've being doing? How is going?
16:26 dulsinea: tıpta okuyana ne sorcaktın
16:26 sibel77: Lon and wher you are?
16:27 lakeoffire: dulsinea ben biyomedikal muh. deyim de bi odev var netten bulmakta zorlaniyorum ona bikac sey sorucaktim. diyaliz ve cesitleriyle ilgili
16:27 furious_girl: ya ben buranın çok sıcak olduğunuda sölemişmiydim
16:28 bomberman34: şsjşjsfşasjdljasşdlfjasoşıdfjaoeurwoeuropqwuerpqwu erpousdfasdfjsşdnasödfçasjdfşasjdfsşdfsoerqpowuero psufsjdfşasljdfşasdjfsdjfşsadjfşsdoıfğ
16:28 lakeoffire: /kick bomberman34
16:28 furious_girl: bomber şimdi banlanırsan görürsün gününü
16:28 dulsinea: kuzenim tıptanette osaydı ona sorardım ama malesef yok
16:28 jazzanova: i am standing behind you sillysibel lol.i am far away from you awww, you are lone ha.baby,baby.here is my msn ID yavuzayg add me sweetheart
16:29 lakeoffire: fight club muziklerini dnliorum da su an izleyesim geldi tekrar su filmi
16:29 sibel77: furious sen en iyii disari cik ve bir hava al! Bakmissin birileri de seni begenmis, goz kirpmis! HEm morelin yerine gelir hem de caninin sIkIntisi gecmis olur! Hadi bakiim ikile!
16:29 mavipapatya: bu 4 çocuktan 2 si ölür.nasıl derim? ayrıyetten bunlardan biriyi nasıl derim?
16:30 furious_girl: sibel bu sıcakta dışarı çıkılır mı ayrıca ne alakası var birinin beni beğenmesiyle ya
16:31 laylayloom: "elalem"in ingi nedr?
16:31 lakeoffire: 2 of these 4 boys die
16:31 dulsinea: sen sanırım sıcak havayla tanısmamıssın hayatın boyunca
16:31 furious_girl: sibel keşke spy. burda olsaydıda bi tartışsaydınız ya o zmn cnmın sıkıntısı giderdi
16:31 lakeoffire: one of them = bunlardan biri
16:32 lakeoffire: people dersin laylayloom
16:32 laylayloom: lake saol
16:33 mavipapatya: thanks lakeoffire
16:34 moderator: bomberman34 ve sibel77 yazımlarınıza dikkat edin lütfen!.
16:34 sibel77: Ohoo! Ben Spy'i cok severim! Babasini da cok severdim!
16:34 furious_girl: dul ben sıcak havayla tanışalı çok oluyo ama bi türlü alışamıyorum ya bide burda inanılmaz bi nem var
16:34 sibel77: Hey Mod sana noluyo?
16:35 rockk_3: alohaü
16:35 rockk_3: ü süz
16:35 dulsinea: sanırım bulunduun sehri sölemek istiosun
16:36 dulsinea: tamam sorim nerdesin ?
16:36 lakeoffire: sibel
16:37 lakeoffire: moderator o ne diyosun?
16:37 furious_girl: artık bulunduğum şehri sölemek istemiyorum ben ya osmaniyede oturuyorum ank.lıyım
16:37 sibel77: Eh size kolay gelsin sicak ve nemli havada! Bizim buralarda serin ve ruzgarli! Hele beyaz insanlarin derisi icin mukemmel bir hava!
16:38 dulsinea: bu hafta 3 gun okul war ne süper ya. öle işte sevincimi paylaşimm dedimm D
16:39 furious_girl: bize nerdeyse hiç okul yok bu hafta ama genede sevinçli deilim çünkü çok yoruluyorum 19 mayıs çalışmalarında
16:40 laylayloom: "kıymet bilmez onlar" bunun ingi nedr?
16:40 primagncy: hello
16:41 dulsinea: ayy yasık sana nefret edrim onlardan. bize lisede turuncu ıyafet giydirip porakal yapmıslardı
16:41 primagncy: arkadaşlar ankarada hava çok sıcak
16:41 lakeoffire: bizim de dersler bitti finallere gdioz okula S
16:42 furious_girl: slm pri.laylaycım neyi çeviriyosun bu defa ödevin yoktu ztnde bu çeviri ne
16:42 moderator: bana ne mi oluyor çok enteresan soruyla karşılaştım da seninki gibisini görmedim. ne oluyor bilion mu burda varolan bir düzeni aynı şekilde devam ettirmekle yükümlüyüm. bunun için uyarıyorum seni.
16:42 lakeoffire: they do not believe in the doomsday
16:42 dulsinea: sen hangi okuldasın
16:42 primagncy: is there anyone who wants to speak with me
16:42 lakeoffire: laylaylom pardon
16:42 lakeoffire: kiyamet okumusum D
16:43 furious_girl: ya okulumu sormayın ltfn
16:43 primagncy: heyyyyyy
16:43 primagncy: siz ebir şey sorulmuyo ya bu ne
16:43 lakeoffire: mod bu krediler kac dk da bir yenilenio
16:44 dulsinea: sana sormamıstım ama neyse. bidaa sanda sormam
16:44 lakeoffire: hmm ok okudum, iyi olan kazanir felsefesi varmis
16:44 lakeoffire: bana mi sordn dulsinea
16:45 sibel77: Dont worry Mod! Everything will be allright! Sorry about that! Juat forget it! But you know sometimes some people are being very silly and they are the general reason for our bad replys!
16:45 cerenbugdayci: ya kime sormuştun dulsinea pardon ya
16:46 llibra_elmirr: selamm ceren men deldim . kaççççç
16:46 dulsinea: isteyen herkes cvp atabilir ;
16:47 dulsinea: lake e sormustum
16:47 dulsinea: ceren ?,
16:48 anilozan: okulun ne furious
16:49 dulsinea: seninki ne?
16:49 llibra_elmirr: ben gidiyorum en iyi akşamlar arkadaşlar
16:50 anilozan: university
16:51 dulsinea: which
16:51 anilozan: napcan
16:52 moderator: 1643 lakeoffire
mod bu krediler kac dk da bir yenilenio / saat başı
16:52 lakeoffire: dulsin ben 7tepedeyim
16:52 cerenbugdayci: ya niye benim okulumu soruyonuz ya
16:53 mavipapatya: sıkıntı çekmek? nasıl derim
16:53 tugba_786: 7tepeli hangi bolum
16:53 cerenbugdayci: ayrıca ben azönceki furious bilmiyen varsa yani
16:56 antisilence: mavi.to be down in the dumps
16:57 mavipapatya: thanks, antisilence
16:58 mavipapatya:
16:58 antisilence: ama cümleyi söyle istersen,daha iyi olur uygun mu bilmiyorum
17:00 lakeoffire: tugba kredi bitmisti pardon ; biyomedikal muh. sen?
17:00 mavipapatya: cümle şöyle bu aile çok sıkıntı çekmesine rağmen birbirine çok bağlıydı.
17:00 lakeoffire: suffer da diyebilirsin mavi
17:01 mavipapatya: hımmm ok
17:02 dulsinea: bnmde kredim bitmisti
17:02 dulsinea: simdide pc nin 10 dakkalık şarjı kaldı
17:02 antisilence: sanırım uygundur bu cümle için,ben mali sıkıntı mı diye tereddüt etmiştim.Although they were down in the dumps ,they were very close to each other.
17:03 anilozan: they maintained close family ties nevertheless they had numerous difficulties.
17:03 tugba_786: bn orda okumuyom
17:03 hindistandaki_genc: selamlar Millet.
17:03 anilozan: mavpapatyaya
17:03 tugba_786: slm
17:04 mavipapatya: çok mersi
17:04 dulsinea: 7 tepenin bahar senliklerine kim gelio
17:04 cerenbugdayci: slm hintli nbr
17:04 lakeoffire: this family suffered too much although they were tied each otherblabla olmadi
17:04 antisilence: aile ile ilgili dertlerse to have a lot of familytrouble de bence daha iyi
17:04 lakeoffire: abi bitti bahar $nlikleri
17:04 anilozan: benimki iyidir.
17:05 lakeoffire: kenan dogulu mor ve otesi mfo, ajda pekkan okul gruplari fln o kadar
17:05 tugba_786: bitti senlikler orda
17:05 dulsinea:
17:06 lakeoffire: tugba snin ark. mi var orda bu kdr yakindan ilglendigine gore
17:06 dulsinea: cok erkencisiniz yaw
17:06 hindistandaki_genc: Iyilik Ufaklik. Moralim iyide Tren bileti alamadim bugun biraz canim sikkin.
17:06 tugba_786: eet
17:07 cerenbugdayci: tren biletini napcan ya
17:07 lakeoffire: napalm aslinda cok kotu bi zaman. ders varken senlik oldu. sacmalik hatta finallere girenler oldu ya
17:07 dulsinea: bn ticaretteim şenlik menlik yok!
17:07 tugba_786: bizimde ole oluyoduda bu sene ole olmad1 allahtan
17:08 dulsinea: dersleri engeller die yapmiolarmıs. bnce yalan
17:08 dulsinea: sen nerdesin tuba
17:08 lakeoffire: mod bu cereni $ikayet etmek istiorum fake account acmis kredi bitince ordan giriyo. az onceki furious olan
17:09 mahya88_h: merhaba everybody
17:09 hindistandaki_genc: Baska bir sehre goc etmeye karar verdim. Okulumun camplari orda daha genis.
17:09 lakeoffire: ya final olan adam vardi diorum senlikler sirasinda. ddha nasi etkilesn
17:09 tugba_786: bilkent
17:09 cerenbugdayci: lake ztn biliyolar ya bazen sıfırlanıyo kontörlerim
17:09 dulsinea: nezamn kapanio okul sizde
17:10 kefal: ben de sabancıdanım
17:10 tugba_786: 27 may1sta
17:10 lakeoffire: 13 unde dersler bitti iste, 27 sinde de son finalimiz var
17:11 hindistandaki_genc: tugba_786 sen buraya takilma o zaman. Hepimiz Garibaniz.
17:11 tugba_786: bizimde 17 side bitcek 27 sinde final son
17:11 dulsinea: sende hosgeldin kefal P
17:11 tugba_786: ?
17:12 lakeoffire: bence de ?
17:12 dulsinea: arkadaslar bnm pc nin sarjı bittio görüsürüsss byeee
17:12 mahya88_h: hey who can help me here?
17:13 mavipapatya: burdan buraya göç etti derken nasıl derim. göç= immigration
17:13 cerenbugdayci: güle güle dulsi
17:13 tugba_786: he or she immigrated from . to.
17:13 dulsinea: saol ceren D
17:14 lakeoffire: he/she immigrateed
17:14 lakeoffire: tek e var
17:14 mahya88_h: hey arkadaslar?!
17:14 tugba_786: 1 can help u
17:14 lakeoffire: tugba sen hangi bolumdesin ark.larim var belki tanirsin ordan
17:15 tugba_786: iktisat
17:15 mavipapatya: bu aile new yorktan Ireland a göç etmek zorunda kalıyor.?
17:15 kefal: benim 29 haziranda bitiyo hiç konuşmayın
17:16 kefal: they were forced to migrate from mew tyor to ireland
17:16 mahya88_h: tugba I want to send an e-card to a friend who has just finished the millitary service but I cant find one?!
17:17 tugba_786: I couldn't find any either
17:17 mavipapatya: thanks
17:18 kefal: you are welcome
17:18 lakeoffire: ok o zmn tanima ihtimalin az
17:18 mahya88_h: ok
17:19 lakeoffire: mahya yahoo has good ecards
17:19 sibel77: not migrate but emmigrate darling Kefal!
17:20 cerenbugdayci: üff ateş bastı bu ne sıcak ya
17:20 gargamel: selam
17:20 cerenbugdayci: slm garga
17:20 gargamel: izmir serin sayılır
17:20 mahya88_h: I have already search in yahoo but not a suitable one for this
17:21 tugba_786: what abut htmail?
17:21 kefal: ateşini yolla bana
17:21 lakeoffire: cerencim 1 kere soyleyince de anlayabiliyoruz, sorunlu oldgnu dusunmeye baslicam yakinda bu 1. Hem yapabilcegimiz bi$ey var mi neden kirlilik yaratiosn?
17:21 kefal: hakan seker den
17:21 xalo: i can change
17:22 mahya88_h: no not there yet
17:22 sibel77: what you could change?
17:24 cerenbugdayci: kefal yollancak bişi olsa hem if you play with fire,you get burnt
17:24 mahya88_h: what do you mean?
17:25 archimonde: "yasaların yürütümesi" nasıl sölenir
17:25 cerenbugdayci: napim lake söleme ihtiyacı duyuyorum
17:26 archimonde: "yasaların yürütümesi" nasıl sölenir acil lazım
17:26 archimonde: yürütüLmesi
17:27 sibel77: Ceren would you imagine how you look in the eyes of the other member here? Put yourself in the place of the otherones!
17:27 hindistandaki_genc: we set the pace! you win the race
17:28 sibel77: The prosecution of the law Archimode!
17:28 kefal: hangi şehir ceren
17:29 cerenbugdayci: ya kefal sölemek zorundamıyım
17:29 archimonde: çok saol sibel
17:29 kefal: ee yanıyom diyosun. güneydesin heralde.istanbul da iyi baya bugün
17:29 hindistandaki_genc: kefal karadenizli en Kefal yerinden
17:31 kefal: yok ya lisede öle derdik de okula.kısaltması yaneee
17:32 sibel77: Archimonde ne demek? Neredn buldun bu nicki?
17:32 cerenbugdayci: ya sibel sizin gözlerinize baksamda göremiyorum ki
17:34 cerenbugdayci: görmediğim içinde kendimi sizin yerinize koyamıyorum tabi sölediklerini doğru anladıysam
17:35 sibel77: Senin kultur anlayisin cok kIt galiba! 15 yasinda oldugun da besbelli! Hatta 7 yasinin altinda belki hic bir sekilde olgunlasmamis bir karakter sergilediginin farkinda misin acaba?
17:35 sibel77: Veya gercekten bir Psikiatriste mi ihtiyacin var? Ne dersin?
17:36 mavipapatya: li, lı ekini nasıl verebilirim söylediğim cümleye?
17:36 cerenbugdayci: sibel noldu gene ya ing. pek iyi deil ne diyosun hem niye böle sert çıkıyosun ya
17:36 kefal: lütfen do not quarrel
17:37 sibel77: Archimonde baska biseyler soracak misin?
17:37 hindistandaki_genc: sibel77 belki hepsi dogru sayet sen kendini kac yasinda hissediyorsun yada zeka yasin kac. Burda birini asagiliyabilmen icin once kendini asman lazim. Ki bu sende zaten mevcut.
17:38 cerenbugdayci: evet benim bi psikiatrise ihtiyacım var iyi bildiğin bi psikiatr var mı
17:38 lakeoffire: mavi. kirmizili kadin = the woman in red mesela
17:39 sibel77: Millet senin "Canim sIKILIYO! ve "Cok sICAK canim SIKILIYO!" deyimlerini okumak zorunda degil herhalde? Ne dersin?
17:39 lakeoffire: cumlene bagli
17:39 sibel77: Sana SIKICI geliyorsa butun bu olay cIKABILIRSIN be CEREN!
17:40 sibel77: hey hindistanli seni bu olaya kimse katmiyor zaten sen kendi alakana bak
17:40 mavipapatya: mesela taşlı yol diycem diyelim.
17:41 hindistandaki_genc: sibel77 ben burda moderator deyilim ama seyirci kalamiyacagim. Sen cok seviyeli bir sohbet istiyorsan Seviyeli insanlarin bulundugu bir sitede olman senin icin daha uygun gibi. Kimseyi asagilama.
17:42 kefal: burası herkesin böle bi laf edemezsin 77
17:42 lakeoffire: ed koycan o zmn sonuna `stoned way` bi dk ta$ yerine ne kullanabiliriz bakiym. hmm gemmed road da diyebilrsn
17:43 hindistandaki_genc: sibel bence sende kendini asagi gorme pisklojosi var.Belkide AntiRealist birisin. Kisiligini bu sitede herkeze belli etigin icinde tessekurler ayrica gitmesi gereken birisi varsa once kendisini bilmel
17:44 sibel77: Hindistanli ok! Sana bisey demedik sen niye araya giriyon ki? Sen demek ki birinin doktora ihtiyaci olan birinin yani! SIKILIYORUM diye gonderdigi 100 tane ayni cumleyi okuyabiliyorsan OHhhha yane!
17:45 mavipapatya: yani ed koycam.ama geçmiş zaman oluyo mu ozman.?
17:46 sparow: şşşşşşşşşşşşşşş.
17:46 sparow: selam özcan ve diğerleri
17:46 sibel77: Ceren SIKILIYOR musun canim Hindistanliya 100 tane ayni cumleyi gonderebilirsin ama private durumunda burda lutfen zamaninimizi ve zamaninizi bu tip seylere hacamayalim!
17:46 hindistandaki_genc: sibel77 bence kredini bilgilenmek icin kullansan daha iyi olur. Polemige zaman harcamayalim lutffen. ben kimsenin avukati deyilim ama Gerketigi yerde savcilik yaparim.
17:47 lovemusic: ed -li eki görevini de görüyor
17:47 mavipapatya: ok
17:47 hindistandaki_genc: sparow tessekurler slm.
17:49 sibel77: paved with stones way stony way daha dogru
17:49 lemonjelly: Millet, "cross-bearing" ne demek?
17:49 sibel77: stoned = cekirdegi cikartilmis demek arkadaslar hata yapmayin lutfen
17:50 sibel77: stoned appricots mesela cekirdegi cikartilmis kayisi demekLOVEMUSIC
17:51 lemonjelly: bearing burada taşıma anlamında kullanılıyormuş.
17:51 sparow: birileri board un polisliğine soyunmuş bakıyorum da. açıkcası sibel ben cereni pek sevmem dediğin gibi bazen kendiyle ilgili fazla ayrıntı paylaşıyo fakat bu onun bu boardda ki insanların seviyesin
17:51 mavipapatya: davranış değişitrme olabilir mi?
17:52 sparow: ve hoşgörüsüne güvenmesinden geliyo bizde bunu bildiğimiz için bazen ceren çok da ileri gitse hoşgörüyoruz sende böyle yapmayı denersen daha ii olur
17:52 lemonjelly: arkadaşlar şöyle bir şekilde kullanılıyor cümlede
17:53 lover75: sevgili
17:53 lemonjelly: Aydaki atmosfering durumundan dolayı, cross-bearing structures gerekmiyormuş.
17:55 hindistandaki_genc: sparow dsotum birseyler ima etmeyemi calisiyorsun.
17:55 sparow: ne gibi abi
17:56 sibel77: kUTSAL TORENLERDE HAC TASIYAN KISI DEMEK CROSSBEARER
17:56 lover75: arkadaslar nasılsınız?
17:58 ivy: herkese merhaba nasılsınız?
17:58 ivy: bir soru sorsam yardımcı olabilirmisiniz
17:59 lord_volkan: İyi günler arkadaşlar.Sibel77 lütfeb büyük harf kullanmayalım.
17:59 ivy: "gölge gibi takip etmek" ingilizce anlamı nedir bilen varmı?
18:00 lord_volkan: 1756 sibel77
kUTSAL TORENLERDE HAC TASIYAN KISI DEMEK CROSSBEARER.bu tarz yazılar chat ortamında,bağırmak anlamına gelir.lütfen gerekmedikçe caps locku kullanmayalım.
18:00 cerenbugdayci: slm lord
18:01 sparow: İVY. to follow like a shadow
18:01 eray16: Herkeze selamlar arkadaşlar.Mutlu pazar lar
18:02 laylayloom: melabaa herkesee!
18:02 ivy: cok tesekkur ederim sparow
18:02 lord_volkan: slm ceren nbr?msn'e geliyorum.
18:02 cerenbugdayci: slm eray.slm laylay
18:02 ivy: herkese ii akşamlar
18:02 cerenbugdayci: gel lord
18:03 sibel77: to follow as a shedow
18:06 laylayloom: slm cerencm nbrsın canm?
18:07 cerenbugdayci: pek iyi sayılmam laylay sen nasılsın
18:07 sibel77: Sparow sen ne demek istemistin pardon?
18:08 laylayloom: ben bi on dk öncesine kadaar aşırııı kötü idim ama şimdi sadece kötüüüm noldu nen var nie ii sayılmazsın?
18:08 sparow: yok bişey sibel.
18:08 cerenbugdayci: boşver laylay
18:08 hindistandaki_genc: Olabilmekse sorun, Ben bu iste yokum.
18:09 laylayloom: noldu ceren anlat canım yaf. hem bak merak ettm.
18:10 mavipapatya: bana yardımı dokunanlara çok teşekkür ediyorum. Hakkınız helal edersiniz dimi? ben azcık kaçıyım .
18:12 cerenbugdayci: ya anlatmıyım laylay aslında çok önemli bişeyde deil ya boşuboşuna sıkıntı yapıyorum işte
18:15 marulcan: knock-knock
18:15 cerenbugdayci: slm marul nbr
18:16 marulcan: iidir ceren senden
18:17 cerenbugdayci: iyi sayılırım işte
18:22 laylayloom: peki cerencm sen bilirsn anlatma
18:22 marulcan: ya şöle ii bi türkçe-almanca sözlük sitesi biliomusunuzz,sozluk.net,sozluk.web dışında bunların kelime sayısı çok az istediim şeyleri bulamıyorum
18:23 antisilence: spa msn i aç çabuk bakiim
18:23 hindistandaki_genc: Herkeze iyi aksamlar Aranizda 30 saatligine ayiriliyorum
18:23 marulcan: yani sesli veya zarganın alman-türkçe versiyonu gibi
18:25 hindistandaki_genc: marulcan almanca merak ettiklerini yaz elimden geldigi kadari ile yardimci olurum.
18:25 hindistandaki_genc: Ama Simdi nolamaz
18:27 marulcan: şuan lazım diil aslına bakarsan hintli,şu an sadece site ismi lazım ama saol,sadce bişi soriim şimdilik ozamaan "arkadaşım trafik kazası geçirdi"dermisin bi almancaa
18:28 marulcan: ha bide karşıdan karşıya geçmektrafiktenassı diceem
18:29 hindistandaki_genc: marulcan benim grammerim var cok iyi cumle kuramam. Bir ikincisi bana hintli diye hitabindan'da hic hoslanmam.
18:29 marulcan: yaa ne diyim ki çok uzuun hindi diimi=
18:30 marulcan: ya sadece şunu söle bana trafik kazası geçirmek deki geçirmek hangi fiil,
18:30 hindistandaki_genc: marulcan ne zamanki uzun bir sekilde yazmak istersen o zaman soru sor arkadasim.
18:31 marulcan: haydaaa çattık e güle güle o zamaan,komplekslimisin nesin
18:32 cerenbugdayci: marul sölemesi ayıp brz öledir kendi ya
18:33 hindistandaki_genc: marulcan oyle olsam muhatap almazdim seni. Sana sadece hintli deme dedim sayet anlama kapasiten musade etmedi.
18:33 kiedis: sadece arkadaşları ona hintli der
18:34 gruneda: kie- görüşemedik yahu
18:35 marulcan: bak yaa ben komplekliyim die basbas bağırıyo seçtiin kelimelerranlama kapasiten falaantamam arkadaşım ben sana bişi sormadım varzet seninle ağız dalaşına gircek diilim iki kelime sordum diee
18:35 kiedis: ah be gru 4 kişilik eski lise tayfasıyla karşılaşınca kendimden geçmişimbeni beklemedin inşllh
18:35 cerenbugdayci: ya tmm ÖZÜR DİLERİM ltfn küsme özcan ya
18:36 cerenbugdayci: üff marul hep senin yüzünden ya
18:37 marulcan: naapmışım ben yaa ceren araya atlayan sensiin
18:37 cerenbugdayci: ya napim ya küstü benle işte
18:37 lakeoffire: pohaha ne garip insanlar var su dunyada her gecen gun yeni bi tarzini tanima imkanim oluyo ne ho$
18:38 gruneda: 5 dakka bekeldim fazla değil sınav çıkışı gelecek olsaydı gelirdi dedim neyse bir dahki sefere atık
18:39 marulcan: aynen ölee takıntılı insanlarla hiç konuşmamak gerek.
18:39 kiedis: sınav çıkışı dumurluğuma ver gru.istanbula kaldı artık buluşma.bisimkilerde buluşmadı heral
18:40 gruneda: istanbul da artık napalım
18:40 hindistandaki_genc: marulcan lutfen konustuklarina dikkat et. Seviyesiz birisi deyilim seninle agiz dalasina girecek kadar. Ustelik Densizlik yapmak senin icin hos birsey olsa gerek.
18:41 cerenbugdayci: özcan prvt attım sana ltfn bakarmısın
18:43 marulcan: konuştuklarına dikkat etmeyen sensin,benim seviyemi eleştirmek sana düşmez,yok hintli diemezmişim bilmemnee,aş bunlarıı artık cvp vermicem sana yeterince zamanımı aldın,böle iilik yapcaksan hiç yapma
18:45 cerenbugdayci: tmm ortalığı germeyin ya
18:45 a137a137: hey
18:46 hindistandaki_genc: marulcan Susursan sevinirim. Senin parapiskolojik sorunlarin olduguna kanagat getirdim. Bence dedikoducu kadinlar gibisin. Ben sana hintli deme dedim rahatsiz oldugumu soyeldim ama ne yazikki .
18:46 a137a137: naparsiniz gençler?
18:47 a137a137: kimse beni sallamadi galiba neyse tartismayin bari ok?
18:48 hindistandaki_genc: a137a137 iyilik saol.
18:48 cerenbugdayci: özcan msn e gel hadi ya
18:49 cerenbugdayci: bak ztn azsonra çıkmak zorundayım hadi ya
18:50 hindistandaki_genc: ceren mesajini aldim Ama msn'gerim su anda kapali. Lutfen israr etme. Acilacagini'da pek sanmiyorum.
18:51 babyfacetazmania: naber ahali keyifler iyimi
18:51 a137a137: çok sevindimm biri bana yazdi!
18:51 cerenbugdayci: ama açmak istersen açabilirsin dimi özcan yazılıdan kötü alırsam seni sorumlu tutcam ona göre
18:51 a137a137: h
18:51 a137a137: hindistandaki gence tesekkür ederim
18:52 lakeoffire: cok cocukca evet bu a$iri oldu a$iri cocukca
18:52 hindistandaki_genc: babyfacetazmania saol iyi sayilir yarin 30 saatlik bir yolculugum var bu gece uyumamam lazim.
18:53 babyfacetazmania: ooo galiba ortam pek bi aydinlik degil
18:53 babyfacetazmania: 30 sa mi eh kolay gelsin hic sevmem yolculuklari
18:54 lakeoffire: hindu genc, nerye gdiosun
18:54 cerenbugdayci: özcan bak çıkıyorum ltfn ya
18:55 hindistandaki_genc: lakeoffire adim ozcan. Turkum Ustelik hintli veyahut hindu denmesinden hoslanmiyorum. Yarin Pune diye bir sehire yolculuk yapacagim.
18:56 lakeoffire: hmm hangi ulkede ki o sehir?
18:56 babyfacetazmania: ya sorsam kizmazsin herhalde hindistanda ne yapiyorsun
18:58 hindistandaki_genc: Ogrenciyim. Bilgisyar vede Sistem uzerine egitim aliyorum.
18:59 babyfacetazmania: e kolay gelsin hisdinstan bilgisayar icin iyi tercih
19:00 hindistandaki_genc: Oyle ama Zorluklari cok. Oncelikle turkce konusma imkanin 6% oraninda.
19:04 babyfacetazmania: mutlaka zordur da zor olmadanda hicbiseyin tadi olmuyo kiymeti bilinmiyo mesela turkiyedekiler turkcenin kiymetini biliyomu? nerdeee.
19:05 a137a137: turkce konusma oranini nasil hesapladin ve %6 cikti.
19:05 a137a137: mrk ettim dogrusu.
19:05 a137a137: gurbette yasamak zordur. ben de gurbetteyim. ah ah memleketim.
19:08 foujeunefille: arkadaşlar bir şey sorucam so are you ne demek
19:09 a137a137: nerde kullan1ildigina bagli
19:09 a137a137: phrase deil! basinda cumle olmali.
19:11 foujeunefille: bana mail geldide mail şöyleydi "thank you sweetie! so are you! " mail bu kadardı
19:14 lakeoffire: saol tatlim sen de oylesin demi$
19:15 foujeunefille: teşekkürler
19:16 lakeoffire: np
19:19 hindistandaki_genc: a137a137 tahmini olarak verdigim bir rakam. babyfacetazmania turkce gercektende cok zor bir dil.
19:20 bomberman34: kimse warmııııı
19:22 mavipapatya: kimse yokkk
19:22 a137a137: war ben warimp güzel tahmin etmissin hindistandaki genc ben de turkiyede gurbetteyim. derdimi anlayan dilimi konusan varm iii.
19:23 a137a137: ah anavatanim ah!. nerdesin guzel denizim nerdesin canim memleketim.
19:25 hindistandaki_genc: a137a137 nerdesin sen
19:26 a137a137: ankara
19:26 bomberman34: nerelisin sen ki? a137
19:26 a137a137: KIBRISLIYIM
19:26 bomberman34: DD
19:26 bomberman34: isim?
19:28 a137a137: napacan? tanisirik?
19:28 hindistandaki_genc: a137a137 komik olma hocam. Kibris'mi
19:28 bomberman34: nebilem olesine sordum yaa p solemessen soleme
19:30 a137a137: hehe aysegull
19:30 a137a137: ewt kibris begenemedin mi?
19:30 a137a137: bence dunyanin ennnn uzak yeri turkiyeye gore. o kadar ozledim ki! ne dedigimi anlarlar burda ne hissettigimi!
19:31 hindistandaki_genc: a137a137 begendim.!
19:31 a137a137: senin adin ne bomber?
19:32 bomberman34: ayşegül güzel isim
19:32 a137a137: bende ankaradaki genc yazacam nickimi.p ankaradaki kibrisli genc hattap ehhe
19:32 a137a137: güzeldir ama ben daha guzelim
19:32 bomberman34: ibrahim ankaradan
19:33 bomberman34: D
19:33 bomberman34: konuşmak istersen ayşegül beni ekleyebilirsin
19:33 bomberman34: bomberman@ hotmail . com
19:34 bomberman34: noooooooo
19:34 hindistandaki_genc: a137a137 turkisstudent kanalini biliyormusun
19:34 bomberman34: bomberman34@ hotmail . com
19:35 bomberman34: ben bilmiyorum
19:35 bomberman34: ayşegül
19:35 bomberman34: msn kullanıyomusun?
19:36 cerenbugdayci: iyi sohbetler herkese bye
19:37 a137a137: ama niye 34?
19:37 hindistandaki_genc: cerenbugdayci iyi yolculuklar
19:37 a137a137: 06 olmas1 gerekmezmi?
19:37 bomberman34: eklediniz mi beni?
19:37 cerenbugdayci: sizede hindistandaki_genç bey
19:38 bomberman34: istanbuldan geldim ankaraya üni için ondan dolayı 34
19:39 antisilence: forumda sormuşlar merak ettim arkadaşlar.you made my day? ve güler yüzün solmasın?trans
19:41 antisilence: Herzaman gul yuzun solmasin.

denmiş tam olarak
19:44 cerenbugdayci: arkadaşlar ben gidiyorum ya nedir benim bu hintliden çektiğim
19:45 hindistandaki_genc: cerenbugdayci gule gule. hadi cok kaldin sen burda
19:46 cerenbugdayci: gıcık şey nolcak işte
19:48 cerenbugdayci: üfffffff neyse ben gittim boşuboşuna zamanımı harcıyorum
19:50 antisilence: arkadaşlar bi el atın yaw,kimse bilmez mi,keep smiling denir mi yoksa çok mu hamşor oluyo öle diyince
19:53 antisilence: içim kurudu ,saolun,yazılmuış zaten
20:07 pharaohseti: hadi be cimbom yen şu gençleri
20:07 pharaohseti: fener sen de yenil
20:11 hindistandaki_genc: gittim ben.
20:19 DenizLisporLu: turning up sets nedir ? çıkaramadım bir türLü
20:21 sun2: keep smilin denir tabii ki antisilence.
20:22 sun2: bu arada pm attim sana simdi antisilence.
20:25 angelica86: bu olay nedir yaaa
20:29 erturkk01: iyi gununde,kotu gununde hep beraberiz.CUNKU biz ANKARAGUZLUYUZZZZ ooo
20:29 erturkk01: penaltihehe
20:30 muhcel: ank1 fener 0
20:31 muhcel: gs1 gb2
20:40 lord_volkan: I am unhappy because gs is playing very bad
20:49 muhcel: badly
20:52 newspring: hey guys what about the final scores ?
21:03 remedios: velet
21:03 remedios: selamlar herkese ben gormeyeli bu board buyumus sanki, biz kapatilcak diye uzulurken nazar degmesin aman allah
21:04 erturkk01: remedios slm. MSn e gelir misin 1-2 dakikaligina?
21:08 erturkk01: bottousai are u here?
21:10 happymoon: hi
21:13 happymoon: who r u
21:19 anilerdem: wassup y'all
21:19 remedios: velet simdi gordum geliyorum
21:25 caf: seviyorum uleynnn
21:26 caf: amaantaaaannnnrrrrııııııımmmm
21:28 lovemusic: geçtimi bilmiyorum ama keep smiling gülmeye devam et demek
21:31 kefal: slm everyone
21:34 antisilence: sun2 pm i şimdi okudum,çok saol.bu arada ben keep smiling i 1.30saat önce sormuştum,ala boardda şaşırdım walla
21:37 kefal: niye kimse bişy yazmıyo yaa
21:40 metalord: naber
21:40 metalord: kefal
21:41 suildur: mevcut raporu alalım bakalım. kimler var?
21:41 metalord: ben
21:42 LostFish: ben geldim
21:42 LostFish: slm herkese
21:44 kefal: iyidir
21:44 suildur: slm lost
21:44 kefal: essayı kontrol edip hataları gösteren bi site bilen var mı
21:45 LostFish: slm suildur nasılsın
21:54 erendira: arkadaşlar ya beynim durdu. şu cümleyi bi türlü doğru düzgğn çeviremedim. "Kayınpeder rolündeki üye, role giremediğini ve girebildiği kadarıyla da üzüntü yaşadığını belirtti.
21:54 erendira: yardımcı olabilecek var mı?
21:54 erendira: bu arada herkese iyi akşmlar ;
21:59 erendira: hrmm mesela "oyuna girmek" anlamında "to indulge in the role" denir mi?
22:00 erendira: ay. "role girmek" anlamında*
22:04 antisilence: to play a part rolü oynamaktır
22:04 antisilence: performanstan söz ediyosan to play sb's part well dersin
22:05 erendira: The member who had played the role of the father-in-law said that he couldn't indulge in the role and added that as far as he could manage to do that, he felt sad about the situation.
22:06 erendira: ben böyle dedim ama. oldu mu olmadi mi karar veremiorum
22:06 erendira: sen ne dersin?
22:10 antisilence: the person who plays as father in love expressed that he coludnt have taken an active part and added he was not satisfied about his play.
22:10 zenci: he couldnt get adapted to the role .
22:11 antisilence: about his acting daha iyi
22:12 erendira: oooooooh okie cok tesekkurler D
22:13 sun2: father in law antisilence. father on love olursa asik baba olur.
22:13 sun2: in*
22:14 antisilence: in yazmışım zaten
22:15 antisilence: he love yazmışım
22:15 antisilence: PPpardon ya .çok mıkomik olmuş
22:15 suildur: mrb millet. remedios? buralarda mısın?
22:15 sun2: in yazmana birsey demedim zaten antisilence. o dogru father in love dersek asik baba olur. father in law olmasi gerekir
22:16 torontoooo: herkese iyi aksamlar
22:16 sun2: evet iste onu dedim. neyse . bu arada umarim gonderdigim alisveris linki hosuna gider antisilence. baktin mi?
22:17 sun2: mrb torontoo.
22:17 antisilence: sun ben de sen diyince fark ettim öyle yazdığımı,evet fena bi yanlış şolmuş
22:17 zenci: hi there
22:17 antisilence: erkek arkadaşım için sormuştum,parça almayı düşünüyor da o bakıcaktır eminim,çok saol
22:19 sun2: ben dizustu bilgisayar icin batarya aldim bir kere ama hong kong lu bir saticiydi antisilence. parca problemsiz geldi bir hafta icinde
22:21 antisilence: anladım,ben de ona pm i aynen yolladım,her yeri araştırıyor,kendi karar verir artık,benim ilgi alanıma girmiyor da
22:22 antisilence: neyse ben çıkıyorum sun,sana ve herkese iyi akşamlar ,hoşçakalın
22:25 sun2: sana da iyi aksamlar antisilence
22:25 pseudonym: herkese iyi akşamlar. Kutuplarda Tandra ya da buna benzer bir kelime ile ilgili bir şey bilen var mı?
22:31 remedios: “Yaşama Korsika’da gözümü açtım ve bu yaşamla birlikte bu talihsiz vatanım ve bağımsızlığı için duyduğum şiddetli aşkla da tanıştım” demiş bonaparte
22:32 remedios: bu sen içindi sui
22:32 zenci: should it be tundra?
22:32 remedios: şimdi gordum yazdiklarini, pseudonym ne acidan biraz daha acsana sordugunu?
22:38 remedios: sui sanirim simdi de sen yoksun
23:01 adamoldu: merhaba. ahali yeni katıldım. ma burada olan ve çok önceden beri üye olan birine ciddi bir sorum var.
23:04 remedios: buyrun adamoldu
23:04 remedios: cokonceden beri uye degilim ama elimden geliyosa ediym yardim
23:08 babyfacetazmania: bu gece pek hareketli degil burasi nedenki?
23:09 remedios: walla ben de anlamadim babe
23:10 bubuuuu: herkese iyi akşamlarrr,
23:10 remedios: selam bubu nassin?
23:11 babyfacetazmania: merhaba bubuuuu
23:11 bubuuuu: iyidir reme ,dersler falan uğraşıyoss
23:11 bubuuuu: baby sağolasınnnn,,
23:12 remedios: kolay gelsin herkeslere ben de gidiym yarin is guc gorusmek uzere!
23:13 lord_volkan: Slm bubuu nbr?
23:13 bubuuuu: fliers, fly ın superlativesi oluyo dimi,ben dedim acaba flight ın mı ama o başına most alırdı dimi?
23:14 bubuuuu: lord sağol ya iyilik nolsun işte, reme güle güleee,,lord sen bilirmisin şu sorduğumu şeyii
23:15 bubuuuu: ya bide volkan ben sana bişi sorcam dur msn yi açiymm,burayı şimdi meşgul etmiym
23:15 lord_volkan: Bubu özür dilerim ama ne sorduğunu tam anlamadım ben.
23:15 lord_volkan: ok.
23:43 SuiGeneris: selamlarrr
23:45 antisilence: selam sui
23:46 chameleon06: selam arkadaşlar
23:47 SuiGeneris: nabersiniz
23:48 antisilence: iyidir sui sen nassın,ses yok bu akşam,sen de kaç kurtar kendiniPP.selam cha
23:49 SuiGeneris: eywalla
23:50 chameleon06: selam antisilence
23:51 chameleon06: sui nasılsın kardeş ne var ne yok
23:51 SuiGeneris: nolsun ya uzakdan alonso ya baktım bugun F1 sesi duydum en gerceginden
23:51 antisilence: nolsun ya,geçmek bilmeyeni günü yaşıyorum,uykuyu bekliyorum
23:52 antisilence: öle sölemek istedim
23:53 patlangic: merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım ve bu sitenin fikir babasından allah razı olsun demek isterim.ders çalışırken büyük kolaylık,tak arıyorsun şak çıkıyor aradığın şey.zamandan tasarruf
23:55 antisilence: ben de seni nickinden dolayı kutluyorum iiiymiş
23:57 patlangic: önce ögeday olsun dedim ama gördüm ki zevk sahibi bir arkadaş atik davranmış ve benden önce kapmış

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules