![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
00:01 sun2: evet bubu bildigin kucucuk telsiz telefon. ama evin heryerinden konusabiliyorsun bilgisayara bagli olman gerekmiyor. ben de gecenlerde ogrendim burada cok ucuz degil yaklasik 220milyona denk gel
00:02 sun2: ama alacagim en kisa zamanda. zaten o oldu mu normal telefona gerek yok artik. hemen herkesin internet baglantisi var olmayanlari da skype ile ev ya da cep tel. numaralarindan arayabiliyorsun 00:04 bubuuuu: hımmm,anladımm,sun,ben onu bi araştırym, ya benim bunu duymamam çok ayıp ya,hayret yan, neyse ama güzelmiş,dediğin gibi fiyatıda hoş 00:06 sun2: bubu ebay'e bak orada olabilir yoksa da diger ulkelerden getirtebilirsin, ben hep ebayden alisveris yapiyorum fiyatlari hep piyasanin cok altinda. benim yasadigim yer cok pahali cunku 00:07 sun2: hatta benim esim ebayin almanyadaki sayfasindan bile alisveris etti. cok da memnun kaldi. bircok satici dunyanin heryerine satis yapiyor 00:09 bubuuuu: ya ebay a hep bakarım ama demekki gözümden kaçtı sun bakarım sağol 00:11 sun2: http//search.ebay.com/skype_W0QQfkrZ1QQfromZR8 00:12 bubuuuu: sun peki kredi kartı olayı sence güvenli mi ben korkuyorum netten alışveriş için 00:14 sun2: ben paypal kullaniyorum bubu, bilgisayarin sadece senin tarafindan kullaniliyorsa problem yok. kozmetikten tut spor ayakkabiya kadar oradan aliyorum. genellikle ingiltereden ya da amerikadan geliyo 00:16 hakyman: ne alıyonuz ? 00:16 hakyman: selma tabi bu arada herkese 00:16 hakyman: selma kim ben tanımıyom ama selam dicekti slak herhalde 00:18 bubuuuu: aa,aslında çok avantajlı geliyor ama korkuyorum,sadece ben kullanıyorumda ,çok duydum ,ondan,bikere alsam ohoo onun kökünü kuruturum ben,sun,bildiğin gibi değil ben elektronik hastasıyım 00:18 sun2: mrb hakyman, skype telsiz aliyoruz. bu arada sen yaptin mi o ceviriyi. benim aklima takildi o cumle. 00:18 bubuuuu: hakyman hoşgeldin,skype için telsiz sistemi hakwman 00:19 hakyman: skype nedir bilmiyorum özelliklerini bi sölermisin ? o çeviri kaldı öle benim dediğim manada bişiy ama uygun bi cümle kuramadık 00:19 sparow: duş alıcam bi üşeniyom bi üşeniyom 9 00:20 sun2: bubu o zaman sen de benim gibi yap, baska hesap ac guvensiz alisverisler icin. icinde ornegin 50 eurodan fazla bulundurma. boylece biri calmaya kalkmadan sen zaten kendin alacak birsey bulursun 00:21 sun2: sen onu tekrar yazip. hatta o paragrafi oldugu gibi yazip gonder bana pm ile usenmezsen ben olayi iyice anlayip tekrar denyeyim. 00:21 hakyman: evet öle yapın limitleyin atıyorum 100dolar limitli kart kullanın çalınsa bile çok ağlamazsınız 00:22 hakyman: yaw skype nedir bi söleyin çok fransız kaldım duymamıştım 00:22 sun2: skype internet uzerinde calisan bir sesli gorusme programi. istersen kulaklik ve mikrofonla istersen telefon versiyonuyla online olan arkadaslarin konusuyorsun ya da da biraz para odeyerek istedigin 00:23 bubuuuu: sun doğru iyi fikir o,burda kredi kartı kullanmıyordum ama alışveriş için dediğin gibi yapsam ii olur,hiç aklıma gelmedi akıl akıldan üstündürsun sağol ya 00:23 sun2: ev ya da cep telefonu numarasini internet uzerinden arayabiliyorsun. 00:24 sun2: kredi karti ben de kullanmiyorum, benim kartlarda ne kadar param varsa o kadar kullanabiliyorum. yani bankadan asla borclanmadan. . .birsey degil bubu 00:24 bubuuuu: http//www.inndir.com/program.php?id=17163 00:24 bubuuuu: hawkyman al bak incele hemde freeware bu 00:25 sun2: bu arada esim "lost"un yeni bolumunu buldu bolum 22. merakla bekliyorum cdye yazacak onu seyredecegiz birazdan. hawkman bekliyorum senin paragrafi. azmin elinden birsey kurtulmaz. 00:25 hakyman: hıım bu tür bi prgram kulalnıyorum zaten de şu ev numarasını arama olayı güzelmiş bende normal telsizler gibi sanmıştım 00:26 hawky: ben kalktim DD hawkman kim yaa ? amanin benden baska bir ben mi var icimde DD 00:27 hakyman: sun2 şu an o paragraf elimin altında diel sonra atsam olurmu zaten henuz hiç private mesaj atmadım nerden atıldığınıda göremiyorum 00:30 miracle0660: bubuuu adres inndir.cm mu? 00:30 miracle0660: benimde ilgimi çekti bakalım nasıl bişeymiş 00:31 sun2: welcome hawkyman you have no private message der sayfanin basinda arama yapilan kismin hemen yaninda oraya tiklayip gerisini kendin bulabilirsin. paragrafi da sonra gonder o zaman ama unutma olur mu? 00:33 bubuuuu: miracle evet inndir .com, 00:33 hawky: ya adamin adini yannis yazmayalin sayin sunDD w yok onda DD karisitrmayalim DD 00:34 hakyman: yep gördüm tamamdır sonra atayım ben bunuda skpe ta takıldım ben ?ulusarası görüşmelerde filan ne kadar fatura yazıyo biliyomusunuz ? 00:34 sun2: ben bunu hep yapiyorum hawky. kusura bakma. 00:35 hakyman: olsun alıştım 00:36 hakyman: hehe bak o kadar alışmışımki sen hawky yazmışsın ben cevap veriyom 00:36 sun2: euro ile odeniyor sanirim bu programi yaratan danimarkali bir adam. www.skype.com a gidip bulundugun yerin ve aramak istedigin yerlerin fiyat tarifelerini gorebilirsin 00:36 hakyman: hawky git nickini değiştir kardeş benim nicki diskalifiye ediyosun 00:37 sun2: olsun yahu gercek isimlerimiz degil bunlar. o kadar karistirilir degil mi ama. 00:37 hawky: puhhah enim tek nikim var butun nette o da budur ne degisatircem beni boole tanirlar D 00:38 hawky: sun sen karisttir ta benim tek korkum benden ni sey istersin de goremem die yoksa ne demek d 00:38 sun2: kimse nickini degistirmesin arkadaslar soz daha dikkatli yazacagim bundan sonra 00:38 bubuuuu: ya ben sizi aynı sanıyordum,hahahahaha,ya süper ya,circumcision sünnet demek mi dir? hawk.ler sun, öylemidir? 00:38 hakyman: nasıl gerçek adım değil ya ben ne kadar gerçeksem şu an isimde o kadar gerçekayırıca adımda haky kısaca 00:39 hakyman: yes sunnet demek oluyo 00:39 sun2: eh zaten bu lafin ustune de hawky senin nickin unutulmaz artik. tesekkur ederim 00:40 sun2: lost seyredilmeye hazir durumda ben artik cekiliyorum, soru sormak isteyen arkadaslar pm atsin. herkese simdilik iyi geceler diliyorum 00:40 bubuuuu: sağol hakyman, sünnet düğünü nasıl denir ki, sünnet eğlencesi falan dense olur dimi? 00:41 hawky: hak neredsin sen? 00:41 bubuuuu: iyi seyirler sun2,sonra anlatırsın bize,iyi geceler, 00:41 hawky: ii geceler sun 00:41 hakyman: ok ii geceler bende kaçıyom escalade durumundayım biraz lehim yapayım heheh hadin ciao 00:42 bubuuuu: hakyman sana da iyi gecelerr, 00:42 hakyman: circumcision feast = sünnet düğünü bubuuu 00:43 hakyman: ok ii geceler kolay gelsin herkese çalışmalarında byes 00:46 hawky: nite man 00:47 bubuuuu: ya sağol hakyman, yardım için 00:48 hawky: bubuu ben mozilla killaniyom sanirim onsan acmio senin mailleri D 00:53 bubuuuu: hawky ya neden açmıyoki yoo mozilla kullanmıyorum ya, 00:53 bubuuuu: hımm sen mozilla kullanıyon ok. tabi ya açmaz o zaman,tühh ya keşke açsaydın 00:54 bubuuuu: acayip şeyler var 00:54 bubuuuu: hele bugün bitae aldım bi asp dosyası öldüm gülmekten çok komik 00:57 eray16: Selamun Aleykum site sakinleri 01:00 hawky: as 01:01 eray16: hawky ruh halin nasıl, çeviri yapabilir misin? 01:02 hawky: cikicam ve acim ama kisaysa hemen alim 01:03 eray16: yok kısa değil, sana afiyet olsun. 01:04 hawky: peki eraycim kuisura bakma yelkene gidicez de acil cikiom 01:05 eray16: sana iyi günler. hoş vakitler geçirmen dileğiyle. 01:15 suildur: eray gülüm. yani kusuruma bakma inan yapardım. ama bu gece deil. mazur gör lütfen kusuruma bakma. ama bu gece deil. 01:16 dctr: bi kelime bakmak için geldim geri gidiyorum kendinize iyi bakın 01:18 eray16: Pekala, en azından ilgilendiğin için teşekkurler. 01:20 suildur: estağfurullah. bi iki gün dokunmayın, köşede duruum ben. ama başka zaman mutlaka yardımederim. kusuruma bakma canım. 01:22 eray16: Hayırdır, bir iki gün dokunmayın? bir sorun mu var abi ? 01:23 bareme: iyi akşamlar herkese 01:24 suildur: yok kafam çok dandini be eray. inan zor düşünüorum, şişti artık akşam itibarıyla herm de ööle bööle deil. 01:24 bubuuuu: bareme iyi akşamlarr 01:24 suildur: hoş sorun. sorun bazen hafif kalıo ya. gerçi herkesin kendine göre derdi var, her yaşam ayrı bi hikaye ama, işte yaşadığını bilio insanoğlu. 01:25 eray16: sen çok dolusun be abi. Rakı yı hazırlıyayım mı 01:29 suildur: yok rakıyı artık kutlamalarda içicem. kederden deil. 01:31 eray16: o zaman bende iki gün sonra açarım abi Rakı yı. kederli halinden kurtulduğun zaman. 01:33 bareme: CANIM SIKILIYOR 01:35 eray16: Herkeze hayırlı sabahlar. yatacağım.bye 01:37 suildur: D saolasın eraycım. ii geceler tatlı rüyalar. 01:41 bareme: Bende Yatmak istiyorum ama olmuyor S 01:44 uyumazgezer: ah ulan ahhhhhh 01:46 bareme: Adamın nick baksana tam inat anasını satım gelde uyu hadi ozel yapmış geçe tarifesinde kullanıyor D 01:49 uyumazgezer: BEN UYUYAMAM 01:52 bubuuuu: lütfen büyük harf kullanmayalım,arkadaşlar,lütfen, 01:52 bubuuuu: lanlı kelimelerle yazmayın rica ediyorum, 01:52 bubuuuu: + 01:54 bubuuuu: + 01:54 uyumazgezer: ösür ama kafa dağınık işte biras naparsın 01:54 bubuuuu: lütfen uyumaz gezer sen ve bareme biraz daha dikkat 01:55 uyumazgezer: ÇÜNKÜ CANIM SIKILIIIIIIIIIIYORRRRRR 01:55 uyumazgezer: ok 01:57 bubuuuu: seni son kez uyarıyorum uyumazgezer,terbiyesizlik yapma,board kurallarına uy lütfen 01:57 sparow: buranın tek insomnia sı benim herkes yatsın 01:59 uyumazgezer: ne diyon sen ya başhekimmisin nesin 02:00 sparow: bak geldi tepki 02:01 uyurgezer: gelir tepki tabi 02:01 uyurgezer: ark.diyoki canım sıkılıyo o zaman hoşgörmek lazım 02:02 maviii32: slm 02:03 dctr: ben de geldim nbr millet 02:03 maviii32: iyi akşamlar bareme 02:03 uyurgezer: slm 02:03 maviii32: offfffffffff 02:04 maviii32: ne yaparsınız bir cevap verin 02:04 maviii32: deli etmeyin beni 02:04 maviii32: alooo 02:04 maviii32: harbi kimse yok mu burda 02:05 bubuuuu: mavii32 hoşgeldin, 02:05 maviii32: ooooooooooooooooofffffffffffff 02:05 maviii32: hoşbulduk 02:05 maviii32: nihayet biri var 02:05 dctr: soruyu üzerime alınmıyorum bana sorulmamış gibi geldi sanki 02:05 torontoooo: iyi geceler herkese 02:06 Human: iyi geceler arkadaslar "pass the salt please" in tam anlami nedir birisi bana cevap verebilir mi? 02:06 sparow: var abicim 02:06 maviii32: bubuuuuuu 02:06 maviii32: eee 02:06 uyumazgezer: sen kimsin sana noluyoe uyurgezer benzemesi 02:07 bubuuuu: human bakıyorum kardeş,mavii32 efendim? 02:07 maviii32: e konuşalım tanışalım 02:07 uyurgezer: tuzu geçir 02:07 maviii32: sen kimsin 02:07 maviii32: nerelerdensizin 02:07 maviii32: ben ısparta 02:08 Human: tesekkurler. 02:08 uyurgezer: yada tuzu uzatırmısın bizahmet 02:08 uyurgezer: rica ederim 02:08 dctr: tuzu uzatırmısın olmasın sakın pass uzatmak anlamına da gelir 02:08 maviii32: alooo 02:09 Human: yani burada uzatmak anlaminda. herkese tesekkurler. 02:09 bubuuuu: bu şey gibi lütfen tuzu verirmisiniz? ama tuzu verirmisiniz lütfen olmuş bu,mavii32 chat odası değil burası,bak yukards ne yazıyor tıkla da oku istersen 02:10 bubuuuu: discussion board yazıyor,tıkla ,görürsün,,tabi human tuzu uzatmak anlamında burda 02:11 uyumazgezer: çık dışarıııııııııııo 02:12 uyurgezer: adabımızı bozmayalım lütfn. 02:13 bubuuuu: dctr,kardeş,sen nediyordun burak kredileri yükseltmek konusunda bithread açmış? 02:14 bubuuuu: okudunmu onu, bence yardımlaşmayı özendirici bir yönü olabilir, iyi fikirleri olan arkadaşlar var, 02:16 dctr: görmedim ki, çok burasına ayıracak zamanım olmuyo genelde bi yayın falan yazarken kelimelere takıldımmı geliyorum bir iki hal hatır sorup gidiyorum o kadar ama bakarım tabi nerde oldunu bilirsem 02:19 sparow: kim var kim yok 02:20 bubuuuu: aa dctr, forumda ,discussion board kredilerni yükseltmek için neler yapmalı gibi bir adı var? görürsün zaten kesin, burak yazmış,tavsiye derim 02:21 uyumazgezer: çıkl lan dışarı hödük kerewste 02:22 sparow: sen ne ayaksın ya uyumayan bilmem ne 02:22 sparow: işin gücün yok burayı mı karıştırmaya geldin gecenin bi körü 02:22 bubuuuu: - 02:23 bubuuuu: +++ 02:23 bubuuuu: + 02:23 sparow: kardeşim nasıl musallat oluyosunuz buraya anlamıyorum yok burda sizin seviyenize düşebilecek insan yok çıkın gidin başka siteye bulaşın içine ettiniz güzelim sitenin sizin gibi kalitesiz mahluklar 02:24 sparow: yüzünden mahvoldu site şimdide bütün millet uğraşıyo nasıl arındırıcaz diye yazık günah ya gidin serseriliğinizi ağzınızın ne kadar bozuk olduğunu başkalarına ispatlayın burda prim yapmıyo. 02:25 torontoooo: bosver abi kredini tuketmeye degmez boylelerinr 02:25 uyumazgezer: kalitesiz mahluk senin sülalendir sen kimsin buraya ağalık taslıyon işine bak çizerler adamı 02:26 uyumazgezer: muhatab bile olmuyorum 02:26 bubuuuuu: - 02:26 bubuuuuu: - 02:26 bubuuuuu: - 02:26 bubuuuuu: - 02:26 sparow: abi delirdim akşam akşam nedir ya şu aon 2-3 aydır şu board un varya ağzına .lar millette sinir kalmadı herkes bunlara laf yetiştiricem diye ban yedi şimdi de kise kimseyi tanımıyo 02:26 bubuuuuu: - 02:27 bubuuuuu: - 02:27 bubuuuuu: - 02:27 bubuuuuu: - 02:27 sparow: sen anca kendi .tüne kendi suratını çizersin kapasiten yetmez diğerine 02:27 torontoooo: sparow bence bosver sen.baksana konusmaya dag adaminin 02:28 bubuuuuu: - 02:28 uyumazgezer: sana mı düştü muhasebesi 02:28 bubuuuuu: sparow incelencek aman ha uanlış bişey yazma,dikkat, 02:28 sparow: abi görüyosun dimi deliriyoruz sonra mod la papaz oluyoruz ya varya önceden biz burda bu saatlerde süper konular tartışırdık hayatla ilgili şu hale bak şimdi 02:29 uyumazgezer: iyi lan ben çok ölüyodum buraya gelmek için bidaha gelenin de yazanın da 02:30 bubuuuuu: sparow tartışalım abi yine, ben burdayım şimlerim var biraz katılırım sohbete,,takma ilgilenme hiç 02:30 torontoooo: abi sen kendi kalitendeki insanlarla devam et bu tip insanlarla ne paylasacan zaten 02:30 sizisikmedenolmem: ulan aminiza koymaya yemin ettim 02:31 sparow: gitme gitme kal da millet tanısın seni bi ne tür bişey olduğunu bilsin ona göre muamele etsin yok kardeşim burası size göre değil adam olana medeniyet bilene uyar burası zayıf olana küfürle iş bitiren 02:31 sizisikmedenolmem: ibnetorlar 02:31 sizisikmedenolmem: uyumaz gel lan 02:31 sparow: dengesiz mahluklara değil 02:31 sizisikmedenolmem: nihahahahaha mala vuruş var olm! 02:31 sizisikmedenolmem: biraz kestane çizek lo! 02:32 sparow: kendininkinden başla 02:32 sizisikmedenolmem: la yarrak isteyen var mıdır burada 02:32 sparow: hadi kolay gele 02:32 bubuuuuu: - 02:33 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwww 02:33 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 02:33 sizisikmedenolmem: sparow olm senin yediin yarrakları saysak aya gideriz konusma lan it! 02:33 sizisikmedenolmem: bubuuuuuu sikecem şimdi götünü 02:33 sparow: burak abi görüyosundur umarım. 02:33 torontoooo: xxxxxxxxxxxxx 02:33 sizisikmedenolmem: gelin lan muhabbet 02:33 sparow: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 02:34 sizisikmedenolmem: floodunuzu sikerim sizin amcikaizlilar 02:34 sparow: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 02:34 torontoooo: abi bunnlari oldurup uzerini kirecle ortecen ki mikroplari bulasmasin saga sola 02:34 sizisikmedenolmem: o floodlari alir gotuuze sokarim nihahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 02:34 sparow: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 02:34 torontoooo: cikin lan siteden terbiyesiz herifler seviyesizler 02:35 sizisikmedenolmem: torontooooo bak buradan uzatirim yarraaami kanadadan icine alirsin yavşak 02:35 sizisikmedenolmem: vince carter götünü siksin emi lan top! 02:35 sizisikmedenolmem: nihahahahaha boardun amına gomaya geldim! 02:35 sun2: ++++++++++++++ 02:35 sizisikmedenolmem: nihahahahahahahahahahahahamuyauhahahahahahahahaha 02:35 sun2: ++++++++++++ 02:35 sun2: ++++++++++++++++++++++++++ 02:35 torontoooo: o burada oynamiyo cahil mahluk 02:36 sun2: +++++++++++++++++++++++++++ 02:36 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:36 sizisikmedenolmem: yarrak isteyenler siraya gecsin lutfen 02:36 sun2: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 02:36 erturkk01: noluyo yaaa 02:36 sizisikmedenolmem: o zaman seni new jerseyden siksin denyo 02:36 bubuuuuu: +++++++++++++++++++sun kredim bitti sen devam et bu sonuncu 02:36 sizisikmedenolmem: kiddle beraber grup yaparlar sana kayarlar torontooooo 02:37 sizisikmedenolmem: bubuuuuuu gel lan sana yarrağımdan kredit veriyim 02:38 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:38 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:38 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:39 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:39 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 02:39 sizisikmedenolmem: MUHAUHAUHAHUAHAUHAUAHAUHAUAHUAHAUHA SİKCEM OLM BU BOARDI NIHAHAHAHAHAHAHA KESTANELERİNİZ BENİMDİR ARTIK! ZAUHZAUZHAUZHAUZHAUHZUAZHA SİZİ SİKMEDEN ÖLMEM! GELİN LAN BURAYA ZAUHZAUHZ EZİKLER SÜRÜSÜ SİZİİ 02:39 torontoooo: bise yok erturk01 boyle insanlik tan nasibini almamis utanma bilmeyen hayvan bile diyemeyecegimiz bazi seyler var sitede 02:39 erturkk01: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 02:40 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 02:40 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxx 02:42 sun2: kredisi bitti arkadasin yeni email adresiyle uye olur gelir simdi 02:43 sun2: her isteyen uye olamamali buraya. 02:43 dctr: ben de küfür edebilrmiyim bu adam geri dönerse 02:44 torontoooo: bosvein abi muhattap oldukca aziyo cocuklar gibi 02:44 sun2: icinden edebilirsin hepimizin yaptigi gibi dctr 02:44 torontoooo: hani ilgilenirsen aglar ya cocuk 02:45 dctr: neyse bi gelsin bakalım ama söz veremicem 02:45 lord_volkan: Yeter artık burası ali babanın çiftliyi değil.Öyle her önüne gelen küfür edip kaçarsa olmaz.Biraz edepli olalım lütfen! 02:47 torontoooo: arkadaslar scrimp kelimesini tutumluluk olarak kulllanabilirmiyiz 02:48 sun2: scrimp galiba cimri oluyor torontooo 02:48 lord_volkan: evet kullanabilirsin . 02:49 coldbeer: evt cimri 02:49 dctr: thrifty kullan o cimri demek 02:49 torontoooo: tesekkur ederimde yani asiri tutumluluk bizde cimri ama.acaba ing oyle bi anlammi gelir 02:51 sun2: evet thrifty tutumu icin daha uygun, 02:51 torontoooo: yada tutumlu icin saver uygun olabilir mi? 02:51 sun2: asiri tutumluluk heryerde cimriligin kibarca soylenisi galiba 02:52 torontoooo: evet tesekkurler yardimlar icin 02:53 sun2: saver da olur 02:53 dctr: thriftier yada thriftiest da kullanabilirsin daha da tutumlu oldunu anlatmak için ama saver basit kaçar gibi geldi sen bilirsin 02:54 torontoooo: bencede dctr.teskkurler herkese 02:54 lord_volkan: +++++++++ 02:55 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 02:55 burak: Tamamdir arkadaslar. 02:55 lord_volkan: Yazılar iyice gitsin diye yaptım.Çok özür dilerim. 02:57 burak: lord_volkan, iyi etmissin. 02:57 burak: Ben banladim diye tamamdir yazdim, haberiniz olsun diye. 02:58 sun2: tamam tesekkurler Burak 02:58 lord_volkan: Ok çok teşekkür ederim burak. 03:03 bubuuuu: burak süpersin 03:03 bubuuuu: kredimde bitmişti oh ya, 03:03 bubuuuu: iyiki yetiştiniz ya dedim gidiyo board 03:03 bubuuuu: bitti kredilerde,burak sana p.m. atıyorum bakar mısın 03:04 dctr: bu adam döner mi diye bekledim ama dönmedi neyse ben giderim hadi size iyi geceler bubuu da döndü nasıl olsa 03:04 sun2: bubu o neydi sahiden oyle? ne insanlar var gece yarisi usenmeden internete girip bunlari yapiyorlar. hayret dogrusu. bizim millete is guc lazim. bosluktan oluyor bunlar. 03:05 sun2: dctr sana iyi geceler. 03:07 bubuuuu: sun sorma ya,uyardım birini haydaaa bi baktım neler neler, yani bende sözlükten bişeyler bakıyorum,burda olmam lazım iyikide burdaymışım işte kendini bilmzler,chat sananlar 03:08 sun2: evet bubu. neyse sakinlesti burasi. ben de sozluklere bakiyorum. benim ingilizce-turkce hukuk terimleri sozlugune ihtiyacim var aslinda ama nereden ulasacagimi bilmiyorum. oyle geziniyordum. 03:13 yesimg: slm. Iyi sozlukler mi bilmiyorum ama ben http//dictionary.law.com/ ve http//www.yourdictionary.com/diction5.html olabilir derim 03:14 yesimg: bunlar ingilizce-ingilizce ama belki yardimci olur 03:15 bubuuuu: evet bak ne hoş sakin falan 03:15 bubuuuu: burak süper hemen geldi 03:16 sun2: baktip hemen favorilerime ekledim yesimg, tesekkur ederim. 03:19 yesimg: rica ederim, sitenin sakin hali gercekten guzel 03:20 bubuuuu: yesimg sağol bende aldım hemen, 03:21 babyfacetazmania: iyi geceler arkadaslar bu saatte ayaktayiz yine 03:22 bubuuuu: yesimg eki bildiğin ekonomi sözlüğü varmı hiç?ing-ing olabilir, 03:23 bubuuuu: babyface hoşgeldin, ya herkes ayakta sen? dersmi ? 03:24 babyfacetazmania: evet sinava calisiyorum biyoloji sinavina 03:25 bubuuuu: dctr gitmiş hayallah, 03:26 bubuuuu: kolaygelsin, biyoloji demek hımm,hiç sevmezdim bende, 03:27 yesimg: bubuuuu hem de bu turkce economik terimler sozlugu http//analiz.ibsyazilim.com/sozluk/sozlukdefault.htm 03:28 babyfacetazmania: saol, ben cok seviyorumda ama gel gor ki bu sinavlar beni sinir ediyor 03:29 bubuuuu: süpersin yesimg çok sağol,aa ama bu türkçe ingilizcesi lazım bana hani böyle ing.-türkçe ya da ing.-ing., sağol yinede buda lazım olur ekledim 03:29 bubuuuu: sun biitimi lost? 03:30 amsikici: ULAN OLM GOTUNUZU SİKMEYE YEMİN ETTİM 03:31 sun2: bubu bu ayni zamanda ingilizce turkce yesimgnin verdigi adres. bunu ben de ceviri yaparken kullanacagim. bu arada tesekkurler yesimg 03:31 amsikici: HEPİNİZ DOMALIN LAN ÖNÜMDE 03:31 sun2: evet bitti bubu 03:31 amsikici: HEPİNİZİN GÖTÜNE BENİM 28LİGİ VERECEM AMUNA GOYİİİM. LAN SİZİN BEYNİNİZE ATTIRACAM YAVŞAK PEZOLAR 03:31 sun2: bu arada pek de guzeldi ama gelecek sezonda da gosterecekler mi bilemiyorum 03:32 amsikici: AMINA GODUUUM EŞŞOLUEŞŞEK 03:32 bubuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:32 amsikici: EBENİZİ GÖTTEN SİKMEK EN BÜYÜK EMELLERİMDEN BİRİ ANCUKLAR BU BOARDI DA GÖTÜNÜZE SOKACAM LAN KÖPEİMİN SİKTİKLERİ 03:33 amsikici: HATTA KÖPEİM BİLE SİKMEZ LAN SİZİN BURUŞMUŞ GÖÖTÜNÜZÜ. SİKİK EVLATLAR GELİN LAN BABANIZA AMCIK ORDUSU GEÇMİŞ GİBİ DURMAYIN LAAAAAAAN! 03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:34 sun2: bubu ne diyordun sen? sen seyrediyor muydun lost'u? 03:34 amsikici: BOARDU SİKCEM OLM KAÇIŞINIZ YOK NIHAHAHAHAHA 03:34 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:34 amsikici: EZİK SÜRÜSÜ SİZİ KAYACAM GÖTÜNÜZE 03:34 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++ 03:34 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:35 amsikici: FLOODUNUZU ALIP GÖTÜNÜZE MONTE EDECEM AMCIK AIZLI YARRAK YİYİCİLER SİZİİİİ 03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ 03:35 yesimg: bubuuu http//users.chariot.net.au/~ecoteach/dicteco.htm bu ingilizce bir site. Umarim isine yarar 03:35 bubuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:35 erturkk01: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03:35 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ 03:35 amsikici: SİZİ DENİZDE 5 MİLYONA ZİGTİM ZATEN ŞİMDİ GELİN KUCAIMA DA SİZİN AMINIZA Bİ ÇAKİİİİM 03:36 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 03:36 sun2: bubu pm 03:36 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:36 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:36 amsikici: ZAUHZAUHZUAHZAUHZAZ YAPIN LAN FLOODU ÇOK KOMİK OLUYOSUNUZ YARRAKLAR. MUHUHAUAHUA YAZDIKLARIMI ÇIKARTMAMAK İÇİN YAPTIKLARINIZA BAK 03:36 amsikici: MMUHAUHAUHAUHAUHA ICH BIN DER BOARD FICKER NIHAHAHAHAHA 03:37 amsikici: BANLEYİN YİNE GELİRİM AMINA GODUKLARIM 03:37 amsikici: BENDEN KAÇIŞ YOK NIHAHAHAHAHAHAHAHA 03:37 bubuuuuu: qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq 03:37 erturkk01: muhaha muhaaa sen birazdan banlaninca gorecenD 03:37 amsikici: HADİ FLOOD YAPSANIZA İBNELER 03:37 erturkk01: herif manyak yafff 03:38 amsikici: BUBUUUU BASTIR KOÇUM HADİ GÖREYİM FLOODLARINI 03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ 03:38 yesimg: ================================================== ========================== 03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:38 amsikici: HOPPAAAA HEEEEEEEEYTTTTTTT YİHHUUUUUUUUUUUUUUU 03:38 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:39 amsikici: DELİYE HER GÜN BAYRAM OLM! ÇALIN LAN DAVULLARI HEEEEEEEEEEEEYTTTTTTTTTT 03:39 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:39 erturkk01: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++ 03:39 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++ 03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:40 amsikici: GEL GEL GEEEL CARTEL'E GEEL CARTELDEKİLER KAN KARDEŞLER GEL GEL GEEEL CARTELE GEL BİLMİYORSAN SANA ÖĞRETİRLER YİHUUUUUUUUUUUUUUUUU VIJI VIJI DJJJJJJJJJ C'MON YO LET'S f**k female dog OHHHHHHHHHHHHHH SHI 03:40 erturkk01: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:40 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:41 amsikici: HADİ EYVALLAH BEN GAÇTIM TEKRAR BİR BOARD EĞLENCESİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE AMUNA GODUKLARIM 03:41 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++ 03:41 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:41 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:41 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:42 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:42 erturkk01: gitti galiba 03:42 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:42 bubuuuuu: ywsimg eşekkür ederim sana p.m. de attım, sağol sözlük çok güzeelmiş son gönderdiğin 03:43 sun2: ben hala sok geciriyorum. sozluge bakacaktim unuttum 03:44 lord_volkan: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:44 erturkk01: ne soku geciriyorsunuz? 03:44 babyfacetazmania: o neydi oyle ya gece manyagi 03:44 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:45 sun2: asagida yazilanlari oku gorursun erturk, yani kelimelerle ifade edilir cinsten degil 03:46 bubuuuuu: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:46 erturkk01: sun2 bunlar gibi cok kisi geldi burayaYakinda bunlardan daha cok gorebilirsin 03:46 burak: Tamamdir arkadalar. 03:47 erturkk01: saol burak 03:47 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++ 03:47 torontoooo: abi gene gelmis sapik 03:48 bubuuuuu: hıh ben dicektim şimdi burak geliri dicektim ki burak geldi iyi insan böyle hemen gelir 03:48 torontoooo: kireclemediniz mi bubu daha once 03:48 sun2: erturk umarim gormeyiz. 03:48 lord_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++bu da son kontörümdü 03:48 bubuuuuu: ya temizleyelim şu altta yazılar kaldı arkadaşlar,bende yatcam sonra sabah kaçtan beri ayaktayım 03:49 serhattemel: konyur ne lainnnnnnnnnnnnn 03:49 bubuuuuu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:49 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03:49 yesimg: ================================================== ================================================== ========================= 03:50 yesimg: ================================================== ============================== 03:50 sun2: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03:50 burak: Tamamdir arkadaslar. 03:50 sun2: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:50 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 03:50 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 03:51 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 03:51 sun2: kayboldu yazilari zatin 03:51 torontoooo: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx 03:51 sun2: ben artik uyumaya gidiyorum arkadaslar, herkese iyi geceler. 03:52 burak: ARkadaslar bu kisi gmail adresleri ile giriyor, tum giris adreslerini toplayip gmail'e rapor ediyorum. Onlar icabina baksinlar. 03:52 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++ 03:52 erturkk01: tesekkurler burak 03:52 torontoooo: tesekkurler burak 03:52 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss 03:53 erturkk01: arkadaslar yetmez mi bukadar? gitti.kimse kalmadi 03:53 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:53 torontoooo: wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 03:53 torontoooo: hizimi alamiyorum 03:54 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 03:54 zeezo43: hi 03:54 zeezo43: hello 03:55 zeezo43: can someone plz talk 03:55 erturkk01: hi zeezo 03:55 babyfacetazmania: evet bu ne 03:55 sun2: bu iyi fikir burak 03:55 zeezo43: i don't know turkish 03:55 zeezo43: i m not turkish 03:55 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++ 03:55 burak: hi zeezo 03:56 zeezo43: hi burak 03:56 burak: king_volkan, lutfen yeter bu kadar. 03:56 zeezo43: need help plz 03:56 zeezo43: can u help me 03:56 erturkk01: zeezo we will try 03:57 sun2: ben de aslinda kufur yazinca boardda cicek bocek ismi olarak ciksa amma guzel olurdu diye dusunuyorum. 03:57 zeezo43: hello 03:57 sun2: what do you need zeezo43? 03:57 king_volkan: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++ 03:57 zeezo43: i have a letter in turkish 03:57 zeezo43: can you please translate 03:57 zeezo43: i need to talk to one of you seperately 03:57 zeezo43: its important 03:58 babyfacetazmania: we can translate, you write it ok? 03:58 zeezo43: if one of you guys add me on msn 03:58 zeezo43: not here 03:58 sun2: sorry but i cant translate anything in private. 03:59 babyfacetazmania: me too, not in private 04:00 zeezo43: do decide wherever not on msn 04:00 zeezo43: you guys decide 04:00 zeezo43: but i want the translation ASAP 04:00 yesimg: sorry, me neither 04:00 zeezo43: anywhere 04:00 yesimg: go ahead and write then. 04:01 zeezo43: no there i respect the one who has written this. 04:01 zeezo43: i can't show this to everyone 04:01 sun2: if thats so private or special maybe you shouldnt ask a person you do not know for that translation at all. just an idea zeezo 04:01 zeezo43: swear to GOD thrs nothing wrong 04:01 zeezo43: no 04:01 babyfacetazmania: you can write it here 04:01 zeezo43: as i told you i m not turkish 04:02 zeezo43: an it's cypriot turkish 04:02 zeezo43: i think there is a difference 04:03 zeezo43: plz guys 04:03 zeezo43: help me out here 04:04 bubuuuuu: herkese iyi gecelerr,ben yatar board sizlere emanet, 04:04 sun2: thats is taking responsbility. thats why i wouldnt do that privately zeezo. its not that we wouldnt like to help 04:04 zeezo43: hello 04:04 zeezo43: thers not responsiblity 04:04 zeezo43: its me n my girlfrnd 04:05 sun2: im sorry, hope u can find someoneelse to help you with that. good luck 04:06 burak: zeezo43, u from UK right 04:07 sun2: this time i really am going to bed. good night evey1 04:14 yesimg: arkadaslar eger hala burda olaniniz varsa, bildiginiz iyi bir "Marketing Plan" yapmaya yardimci site biliyor musunuz? 04:14 babyfacetazmania: bilmiyorum malesef ben anlamam oyle seylerden 04:15 yesimg: tesekkurler yine de 06:13 howard_roark: yesimg orada misin 08:10 llibra_elmirr: günaydın arkadaşlar yani tüm board sakinleri 08:14 llibra_elmirr: geldim,gördüm,kimse yok libra not sezar ayh. çok uykum var amaa. 08:24 llibra_elmirr: kimsecikler yok tabiki bu gün pazar herkes ben mi çalışsın off. yaa.off . 09:02 just717067: abla kızma bana piercing sağ tarafta oldu 09:07 llibra_elmirr: inanmıyorum sana just yaramaz çocuk ben sana ne dedim orda melekler var demedim mi ? hımm söle bakiyim ? 09:14 just717067: dedin abliish ama melekler omuzda kaşımda melek ne arasın dimi ama hiihi? 09:25 erturkk01: Turk Milleti zekidir! Turk Milleti caliskandir! 09:25 howard_roark: pardon 09:28 llibra_elmirr: öyle deme just nüt nütt. olabilemez böle bir açıklama günaydın hoş geldiniz 09:30 erturkk01: Turk Milleti uyumaz! Turk Milleti arkadan vurmaz! Turk Milleti bin dusunur bir soyler! 09:31 erturkk01: Turk milleti ozeldir! Turk Milleti Yucedir! 09:31 erturkk01: Her Turk Asker dogar,Asker olur! 09:32 just717067: ablam ya ablam ya , rabbim ablami bana melekler sağda desin diye yaratmış yeaaawww 09:33 erturkk01: Turk milletinin kafasi eniyi sahtekarliga calisir! Turk milleti yasa tanimaz! Nevarki yasalar Turk Milletine cignenmesi icin yapilmistir! 09:33 erturkk01: Turk Milleti okumadan katip,YAzmadan hakim olmaz! 09:34 erturkk01: Turk Milleti sadece kagit uzerinde basarilidir! Uygulamada sifirdir! 09:34 erturkk01: BAska bilen varsa listeyi uzatabilirsiniz 09:34 llibra_elmirr: ya ma just kardeşim senin için herşey az yanasın diye söylüyom bee. aşkolsun abuşunu dinle abalar yalan sölemez erturk bey bu aşk böyle bu ne ızdırap 09:35 llibra_elmirr: ben türküm bana bişey olmaz 09:35 just717067: dinlirem zaten neyse artık yaptırdık 2. yi yaptırrırken sözünü dinlerim bende DDD 09:36 erturkk01: Turk MIlletine bisey olmaz! 10 buyuklugunde deprem olsa bile! Bakiniz.kimse depreme dayanikli ev yapmaz! 09:37 llibra_elmirr: ee peki benim akıllı kardeşim aferin bak böyle ol. ciğerimi yeee. ıyhhh ne iğrenç bir deyim di mi? tıpkı tıpkı ne gibi acaba . bak şimdi merak ettim ne gibi olabilir acaba hımmm hımmm bulamıyom 09:38 just717067: hehehe sen bu saatte ne iş ayaktasın bende gidecem sultanahmete deliler gibi D Fernando Alonso mu izlicem 09:39 llibra_elmirr: ertürk bak bize niye bişey olmaz biliyon mu? askeri ücretle 1 ay yaşıyon,tasarruflu ailelerimiz var.sonra bol bol yürüş yapan dolmuşa binmemek için vartandaşımız var ,sonra sonra sonra? 09:40 erturkk01: himmm evet 09:40 llibra_elmirr: ohh. keyif ben bir küçük kurabayım dertli dertli çalışmaya çalışırım ondan . kader yine ördün mü ağlarını başıma ahh. sağımdaki melekler ah. size hep güvendim ama ama ben hala burdayım 09:41 erturkk01: aslinda maaslar bile bile az veriliyor insanlara.Yuruyus yapsinlar,hem trafik rahatlasin hemde insanlar spor yapsin diye.bak,Turk Milletinin zeki olduguna bir anit daha 09:41 just717067: bunu ciddi söylemedin inşalla d 09:41 llibra_elmirr: ortada prens haline gelecek bir prens de yok . en sevdiğim hikaye bile yalancıktan var . ama niye ki haksızlık değil mi bu? haksızlık bence sen gez just sende ertürk ben çalışırım nolicekkk 09:42 just717067: sende gezseydin keşke. 09:44 just717067: sırada dövme var bakalım o konuda fikirlerin ne abla? 09:44 zenci: hi all 09:44 llibra_elmirr: zekiyiz yaa hemde çok hiç sorma. zeka küpüyüz mazallah.şu dünya da kim var bizden çok üreyen. iş yok çocuk çokk.para yok yama çok. iş çok ama paran veren iş yok. 09:45 just717067: hey zenci whats up? 09:46 just717067: çinliler bizden beter amerikalılarda sağlam ürüyolar D 09:46 zenci: hi ya just, doin good what `bout you? 09:46 llibra_elmirr: hi zenci! bak just j-kardeşim adamı justlatma eğer dövmen geçiciyse önemli değil nerene istersen oraa yaptır ama eğer ki kalıcıysa kafana yaptır bişey dicem ama kızma şakacıktan dicem 09:47 llibra_elmirr: mümkünse beyin resmi yaptır kafanın tam üstüne çocuğum yazık sana yazık cizdirme deldirme oranı buranı beee 09:47 just717067: de neden kızayım ki söyle bakalım , bu arada kalıcı olacak tabilide D 09:47 just717067: Hhahahahahaha saol ya güzeldi. ama napalım bu da benim zevkim , sonuçta kaç kere geliyoruz şu dünyaya dimi? 09:48 llibra_elmirr: oldu ? kırdıysam özür bak şakacıktan sana okey şaka şaka uçuk çocuk seni 09:49 zenci: i d have my arms and shooulders tatooed if it wasnt a sin 09:49 just717067: farketmes ya ne kırılması ne demek şidi ilk dövme ve 2. piercing in yerini tayin etmeye çalışıyorum D 09:49 llibra_elmirr: ben kaçıyorum arkadşlar ! işim çok da çenem de maşallah atatürk barajı gibi o elektrik ben laf üretiyom. şimdi gine arar beni saygıya münazır müdürüm. noldu iş diye ben gidiyim bari 09:51 just717067: kendine cici bak görüşürüs , azar işitme DD 09:51 llibra_elmirr: sonra bilayre konuşuruz bunları just bak bende süper fikirler vardır faydalanmanı sağlarım istersen ne de olsa kardeş olduk dimi? kardeşlerimde hep bana sorar ama dedikelrimin hiç birini yapmazla 09:51 zenci: you workin on sundays? are you in an arabian country libra? 09:51 llibra_elmirr: senin gibi yani haydin ben kaçtım bye.millet iyi eğlencelre size 09:52 just717067: zenci , can you translate some for me? 09:52 llibra_elmirr: heye zenci heye ben var çalışmak ,kurtarmak bu şirketi yakında zengin etmek milleti almak havayı byes 09:53 just717067: tabikide kardeşiz her daim ablamın fikirleri önemliii 10:25 erturkk01: bi sigara iciyim,yaticam. 10:27 llibra_elmirr: ben geri gedum daa. nereye gideysunuz?kaçmayın da. 10:28 erturkk01: sigara iciyorum,burdayim. 10:31 llibra_elmirr: tamam be erturk aman hiç bir yere gitme bak bu aralar çenemde ve bende aaaaanormal bir çalışma iştahı var tabi iş açısından değil gerçi ban iş mi dayanır behhh. aslanım cimbomum 10:32 erturkk01: sana iyi sohbetler llibra_elmirr,Turk milleti uyumaz ama,dusup bayilmadan yatagima gidiyim ben 10:35 llibra_elmirr: tamam iyi uykular ! 10:40 llibra_elmirr: keşke benimde elimde böyle sihirli bi sopa olsa neler yapmazdım ki. ahhh ahhh. bir sihirli sopan olsaydı neler yapardım mesela ilk önce o sopayla kafama vururdum ve kendimi oxford üni. de bir 10:41 llibra_elmirr: öğrenci yapardım sonra o uçuk çocuk just vurudum tüm dövmelerini ve deliklerini kapatırdım hihih. ne güzel olurdu değil mi? modcum sen ne isterdin benden acaba merake ttim bak şimdi ? 10:43 llibra_elmirr: belki de kendimi güzel bir şirkette yönetici yapıp gıcık aldığım kişileride yanımda çalıştırırdım mesela özlemt hnm.'ı çaycım yapardım vay beee. düşünmesi bile süper ya. ah sopa ah. nerdesin sen 10:45 llibra_elmirr: ama böyle sevdiğim insanların kafasına t-yavaşça dokunurdum gıcık olduklarımın kafasınıda patlatırdım alim allah sonra da yumurta yumurta derdim süperim yaaa. 10:46 SuiGeneris: kimle konusuon libraP 10:46 llibra_elmirr: modcum senin ne yapmak istediğini hayel edebiliyor gibiyim ama napiyim işte sıkıldım biliyorum ki sen okuyorsun cevap vermesende onun için yazıyorum paylaşımcı olmak adına tamamen 10:46 sparow: ii sabahlar millet 10:46 llibra_elmirr: kendi kendime suilder hoş geldin sen ne isterdin bende 10:48 llibra_elmirr: ben var ya ben sihirli sopa istiyom kocaman olsun hemde böyle cancanlı cancanlı siz neler yapardınız acaba arkadaşlar merak ettim şimdi 10:48 hawky: ya ben merak ediyom su geceler nasil oluyo . in white . falan DD 10:50 llibra_elmirr: anlamadım hawky kardeş repeat please . benden mi bir şey istedin merak ettiğin bir eşy varsa hemen açıklayım yani formumdayımda bu gün 10:52 hawky: yok libracim birine itafta bulunuyom ama o gormedi galba duser birazdan saol ilgin icin Dd 10:53 llibra_elmirr: flash flash flash . çukurova bölgesinde bir kız elinde sihirli sopasıyla deyneğiyle herkesin kafasına patlatarak geziyor. son kafasın avurduğu kişi şu anda kurt tepe hastenesinde dinelencede 10:53 SuiGeneris: abicim olur ya cook tatlı bi oarca o 68 den ; 10:54 hawky: haha bakiniz nasil dustu ilgili sahis ben de blue odeve bakiom biraderin d 10:55 llibra_elmirr: a benim söm söm yarim mi sui hani oğuz bilmem ne söylüyo bas bas paraları leylaya ,gördün mü oğuz tamam tamam söz girmicem araya bi daha özür büyüğünden hemde 10:55 llibra_elmirr: evet bhawky yoksam sen de mi sende mi sopa aldın sihirlisinden 10:56 SuiGeneris: nabersiniz? 10:57 hawky: iidir leno biraderle cetliyom bende 10:58 llibra_elmirr: süper her zamankinden daha iyi. bence öyleyimde . acil tatail acil tatil benden müdüre benden müdüre . gençliğim gidiyor tutamıyorum dipnot ben çalışıyorum efendim burdaysanız 10:59 SuiGeneris: kolay gelsin libra. 11:00 llibra_elmirr: "Esef olunur ki memleket, ilmî ehliyeti haiz, üstün insanlardan mahrumdu" uzun süredir tuttuğum güzel sözlerden biri evet evet kesinlikle 11:01 llibra_elmirr: saol sui kaçıyorsun galiba çenemden ötürü çevreye ve arkadşlarıma eğer ki rahatsızlık verdiysem özür kocamanından yanında çikolata eşantiyon benden afiyet olsun dostluğumuzun daimi olması içi 11:03 SuiGeneris: yok yahu ne alakası war hawky nin birtader bennen aynı bolum onnan catlıyomm 11:03 llibra_elmirr: İyice yaklaştı bana büyük karanlık. Dünyayı telaşsız, rahat seyredebiliyorum artık Artık şaşırtmıyor beni dostun kahpeliği, elimi sıkarken sapladığı bıçak. Nafile, artık kışkırtamıyor beni düşman 11:04 SuiGeneris: sende gel konferans yabarısP 11:05 llibra_elmirr: anlamadım sui ya. nedemek istediğini so sorry yani ben mi okuyamıyorum yoksam sen bazı harfleri mi yanlış yzdın so so so sorry again 11:05 llibra_elmirr: nerdesiniz siz söleyin bakiyim birde konuya bağlı konferansın içeriği neydi can I learn please ?P 11:06 SuiGeneris: heheh hawky nin kardesi benimle aynı bolumde universitede onnan chatlesiom konferans tarzı. istersen sende gel. 11:07 llibra_elmirr: tamamda sui nasıl gelecem bilsem gelirimde gelemiyorum çünküme bilmiyorum yaa. 11:07 SuiGeneris: msn den yahu. konferans ole itu kardesligi 11:09 SuiGeneris: bugun fernando alonso war sultanahmet de gormee gidecem insallah 11:11 llibra_elmirr: hadi yaa. ebnim yerime de bak be. çok severim fernendoyu P yalanım batsın emi.bana gezmeden bahsetme lütfen zalten kendimi işten attırma yöntemleri arıyorum böyle prestijimi zedelemeden nasıl 11:12 llibra_elmirr: giderim acab diye düşünüyorum adama istifa edicem diyom dilekçe veriyom dilekçemi yırtıyor otur oturduğun yere diyor 11:12 llibra_elmirr: şöyle bemi atsa ne güzel kıdem tazminatı alırım altı ayda işsizlik süper zalten iş bulurum herhalde sanırsam galiba . 11:14 SuiGeneris: heheheh uzulme bea. buna da sukur bi ton issiz war 11:14 llibra_elmirr: 1 aydır evime gitmiyorum be oyh oyh. annem aradı dün saat 1300 da kadına kızıyorum bu saatte aranır mı ya insan diye uçtum bee. sevdiklerimide kırmaya başaldım yaa. nidem ben bu beni h 11:16 llibra_elmirr: tabi tabi keyfin tıkır fernandoyuda görecen nasıl olsa istanbuldasın hem konuş suicim kim tutar seni 11:17 llibra_elmirr: dirhelek,kull,bubuu nerdesiniz yaa. gelin ama artık gelmiyonuzmu ki bugün buraya yoksam sizdemi pazar diye geziyonuz 11:19 llibra_elmirr: ben kısa süreliğine cancel 'ım arkadşlar see you ! 11:30 SuiGeneris: uzulme be libra. gecer hepsi. 11:31 hawky: leno her tarafa yetision bakem 11:43 llibra_elmirr: ay ay ay ben yine ben dünyanın 8.harikası 11:47 SuiGeneris: neden tek harikası olmayasın ki dunyanın?P 11:47 snipeTR: site yönetimine mesaj yollayın "enhanced" kelimesinin cevabı çok saçma 11:50 llibra_elmirr: ay ay ay tşk suicim bee. hihihiihh. bilmem öyleyim galiba haklısın 11:51 llibra_elmirr: enhanced = geliştirilmiş demek snipe TR ve site sölüğünde devar gerçi sen sözlük diye nereye baktın onu bilememde P 11:57 llibra_elmirr: ben acıktım galiba sanırsam herhalde öyledir. burda yeni bir tabir öğrendim lügatım genişledi. insanlar acıkınca burda diyolarki - miğdem eşek alıyor beygir satıyor bua cıktım demekmiş 11:58 llibra_elmirr: bende yeni öğrendim ve miğdem eşek alıyor beygir satıyor arkadaşlar P goodbye for now! ayh. sanki benide çok dinleyen çok konuşan varmış gibide goodbye modcuğum 12:03 sibel77: Gunaydin arkadaslaaar! 12:03 sibel77: NASsilsiniz bakiim hepinizin keyfi yerinde mi? 12:04 bomberman34: slmmsss millet nasılsınız? 12:11 sibel77: alo orda kimseler yok muuuu? 12:15 sibel77: alo alo ahwky nassin canim. iyimisin? Bu gun keyfin yerinde mi? 12:20 SuiGeneris: libra walla yemek yemeyi de unutmusun sen. bide saat 12 daa ne yemegi? 12:26 sibel77: Merhaba Sui! Nassin? Ne yemeginden bahsediyorsunuz? Bana sorarsaniz saat henuz 10.26! Sabah kahvemi yudumluyorum hala! 12:27 SuiGeneris: iyidir yaa libra ogle yemee ne kacmı bilion biz iki saatdilimi yane 30 meridyen dogudayıs senden naber? 12:30 llibra_elmirr: aha da geri geldim yemek iyi değildi. içim dışım fast food oldu zalten yaa. vay bana vay. 12:31 denyocabbar: selam millet 12:32 llibra_elmirr: altı yıl fazlası olan 4 yıl eksiği bulunan alaattin abi,muhalefet ali abi,speedy gonzales nihat abi ve küçük enver abi beni de alın teknik servise yaa. ben bıktım ama böle olmaz ki 12:32 llibra_elmirr: selam denyo cabbar denyo nedemek tam olark Can I learn please ? P 12:33 SuiGeneris: eywah libra yı kaybettik. yazık cokda gencti. 12:35 kumsaati: sll 12:35 kumsaati: slmm ahali 12:35 llibra_elmirr: evet çok da gençtim ama arıya gittim be galiba ıyhhhh. boğuluyorum yaa . aha da boğuldum . kütürtt 12:35 kumsaati: llibra ne diyorsun 12:35 bubuuuuu: hey selam nasıl board sakinleri asayiş berkemal mi? iyi pazarlarrr herkeseee 12:36 kumsaati: aynı sey yazılıyor yavv 12:36 llibra_elmirr: atın beni denizlere boğulmak istiyorum ya. 12:41 llibra_elmirr: elleri görelim soruları alalım arkadaşlar ! soru yok mu soru ? 12:42 sibel77: Fast Food dan uzak durun arkadaslar sizin icin cok kotu sakin fast food'a aldanmayin. Karninizi doyuracaginiza kendinize nekadar kotuluk ettiginizi bilseniz bir daha fast fooda bakmazsiniz! 12:45 llibra_elmirr: biliyorum da sibel yeemk yapamıyorum öleyim mi açlıktan gıı içim dışım makarna yumurta oldu bende fast food a dadandım mecburen 12:50 SuiGeneris: ehhe ascın olabilerem libra yazın fast food kotu evet okulda bilene yemem hamburguer falan 12:50 llibra_elmirr: bu pazar günleride canım ne kadar hareketli oluyor bölyle bu borad aman aman bir sorusu olan var mı tetikteyim Knowledge of everybody 12:51 llibra_elmirr: hayırdır sui aşçı mısın yoksa sen ?P 12:51 sibel77: Dont you know that in the Earth exist some food like Vegetables and Fruits? Perhaps this kind of food would be much more better for your health? 12:51 SuiGeneris: yok yaw yemek yabarım elimden geldii kadarıyla. 12:52 llibra_elmirr: bence de öyle sibel ama annem yok yanımda bende yemek yapamıyorum okurken makarnayla yumurtayı öğrendim öylede gidiyor. dışarda da bulabildiğim fast food en azından burda öyle napimm? bak bu gün 12:53 llibra_elmirr: yemek yiyemedim o yüzden köfte yapmışlar hazır mantar çorbasıyla ağzımda büyüyor artık yaa saol be sui P çok düşüncelisin 12:54 SuiGeneris: heheh sen teklifimi tut aklında ben bi renault F1 takımına goz gezdiriim biraz fotoda cekiim alonso ilene cektirebilirsem foto ne ala. hade ben kactım. see ya 12:55 llibra_elmirr: see you seni hain sui. fernendo demeyin bana ayhh. fenalar geliyor tepeme tepeme 12:57 SuiGeneris: usulme usulme fotolarını gonderirim asarsın odanaD hade pai 12:57 llibra_elmirr: söz mü bak karışmam söz verdin söz hihihiii 12:58 SuiGeneris: damam söz cekicem fotolarını hade gorusurz. caio bella. 13:01 karagoz1: ne haber millet 13:02 sibel77: Libracigim sen bir iki recete daha ogrendin mi isi pisirirsin merak etme! Bana sor ben sana recete veririm! 13:04 sibel77: neyse cikmalityim 1 saate kadar geliyom optuum! 13:08 denyocabbar: pazar iğrenç bi gün lan 13:12 furious_girl: hayır bugün müthiş bi gün bence slm herkese 13:26 furious_girl: ooooo burda da kimseler yokmuş 13:34 kull: selam arkadaşlarr 13:35 furious_girl: slm kull 13:36 Hakantun: hello ladies and gentlemen. 13:36 kull: furious selam, cerendi di mi yanlis olmasin 13:38 furious_girl: slm hakan evet kull öle 13:38 denyocabbar: ya şöle bi muhabbet çevirelim millet böle selam melam fln la olmuyo 13:39 kull: ok denyo siz çevirin ben arada katılırım programın başına dönüyorum hemen 13:40 denyocabbar: fener galatasaray macı noolur mesela haftaya oynanıcak olan? 13:40 furious_girl: valla benim denyolarla çevirecek bi muhabbetim yok 13:42 denyocabbar: bu laf bana feci koydu 13:42 denyocabbar: napıcamı bilemiyorum 13:43 furious_girl: özür dilerim ama napim nickin denyo. 13:44 denyocabbar: D 13:47 denyocabbar: harbi cok sıkı muhabbet donuyo burda takip edebilmek için 10 saniyede bir refresh etmek zorunda kalıyorum 13:47 denyocabbar: bu ne ya! 13:48 adderino: my recent decease 13:48 furious_girl: bak bu konuda haklısın 13:50 denyocabbar: kull denen eleman nereye gitti yaw 13:50 omfardo: slm.ben yeniyim.iyi mi? 13:50 adderino: furiousö sen hep mi burdasın? 13:50 furious_girl: yok kötü omfardo slm 13:51 furious_girl: yok hayır adderino 13:52 omfardo: slm 13:52 adderino: ÿñíî = 13:52 adderino: oh, god, encoding problems = 13:55 adderino: susalım, boşuna kredi harcamayalım 13:57 furious_girl: ama adde susuncada bu seferde kontörler bitirilmeden yenileniyo 13:57 furious_girl: bak benim onca kontörüm var şimdi ama bitiremiycem 13:59 adderino: Bende 14 daha var Bir tane resmi makale tercüme ediyorum.Ya sen? 13:59 denyocabbar: beyler yiyin kredileri çatır çutur ya nolcak 14:00 adderino: yeniledi nasıl olsa.cabbar sen neden denyosun? 14:01 furious_girl: ben boşboş duruyorum 14:03 denyocabbar: ya onun hikayesi uzun 14:03 denyocabbar: bosver 14:03 adderino: boş boş durmaktan bir şeyler yapsana? Bu arada aramızda Ankarada oturan varmı? 14:04 denyocabbar: ulan bu discussion credit hep tamamlanıyo 20ye hehehe hiçbi amacı yok 14:04 llibra_elmirr: selım arkidaşlar men deldim böreya azeriyadan nosulsunuz? 14:04 denyocabbar: ben istanbul 14:04 llibra_elmirr: adıllı dol denyo cabbar deserler diletini . nona nöre neyimde ? 14:05 llibra_elmirr: nennun noldum denyo cabbar? 14:06 denyocabbar: ne diyon len kozbişov 14:06 adderino: şu azerice bana hep türkçenin taklidi gibi geliyor. 14:06 furious_girl: libra ne diyosun bizi mi işletiyosun ya 14:06 lakeoffire: tipta okuyan var mi 14:06 denyocabbar: taklit zaten 14:06 llibra_elmirr: men menak etmek ki denyocabbar denyo ne?what is the meaning denyo ? 14:07 gitarci: selam kanal sakinleri selam hepinize 14:07 archimonde: "sığ politika" nasıl söylenir ? 14:07 lakeoffire: TIPTA OKUYON VAR MI 14:07 lakeoffire: okuyan 14:08 llibra_elmirr: furious_girl yaaa. niye belli ettin furi niye işletiyim sizi denyoya takılacaktım aşkolsun sana 14:08 denyocabbar: denyo senin bildigin argo anlamında diil ciğerim benim 14:09 gitarci: furıous eger konusmak istemiyosan sen bilirsin birşey diyemem bu durumda canın isterse 14:09 denyocabbar: D 14:09 llibra_elmirr: tamam denyo thanks you are very perfect 9 14:09 denyocabbar: gitarcı sen harbiden calıyonmu gitar yoksa hava olsun diyemi bole nick fln 14:10 furious_girl: istemiyorum gitarcı bu ilin erkeklerinden nefret ediyorum ben o yüzden 14:10 denyocabbar: feministmisin sen 14:11 furious_girl: öleyim veya deilim sanane 14:11 lakeoffire: oeh 14:12 furious_girl: lake kimse cvp vermediğine göre tıpta okuyan yok 14:13 gentle: selam millet! kafam bulandı yaa. beynim herşeyde ikilem yaşıyo şu an! "o kadar çok güzel kızı bir arada görmedim" 'i i have never seen such beautiful girls diye çevirebilirmiym kolay bi cümle ya 14:14 lakeoffire: furious ona oeh dememistm de neyse saol 14:15 adderino: I have never seen such a beautiful girl 14:16 gentle: adderino saol da "o kadar ÇOK güzel kızı birarada." 14:17 archimonde: i have not seen soo many beautiful girls together 14:19 denyocabbar: i kave never seen this much beautiful girls together in one place 14:19 denyocabbar: have olucaktı 14:19 gentle: teşekkür. 14:22 adderino: I have never given a possibility to see so many beautiful girls altogether 14:23 adderino: this much pek ingilizce diil ama 14:25 adderino: much uncountable için söylenir bildiğim kadarıyla 14:26 archimonde: it didnt seen me any possible to see soo many girls who have beauty gathered in one place D 14:26 archimonde: dar görüşlülük isim ingilizcesi ne bilen varmı ? 14:27 adderino: hangi program böyle çeviriyo? D Güldürdün 14:28 dulsinea: soo many ne olyo? 14:28 archimonde: program falan diil, chicken translation 14:29 antisilence: openmindedsıfat açık görüşlü demek,not ile kullanabilirsin 14:30 antisilence: narrow-minded imiş 14:30 archimonde: isim halini soruyom 14:31 antisilence: isim olarak insularity of outlook ama kullanımını bilmiyorum,ilk kez duydum şimdi 14:31 archimonde: narrow-mindedNESS pek uygun gelmedi de bana 14:32 adderino: cümle halinde söylersen daha kolay olur. 14:34 dulsinea: yabancı mp3 leri sz nerden yuklüosunus? 14:34 babyfacetazmania: selam millet iyi gunler herkese 14:34 antisilence: People with this insularity of outlook were not likely to lend their ears to a new message. 14:35 antisilence: UK culture has often seemed to be dominated by an insularity of outlook and unthinking confidence in our institutions and customs 14:36 gitarci: as babyface how aree you? 14:36 babyfacetazmania: nolsun yaw yarin sinav var ders calismam lazim 14:37 gitarci: ee neden çalışmıyosun o zaman burda mı çalışmayı düşünüyosun 14:37 babyfacetazmania: sen nasilsin 14:38 babyfacetazmania: ya arada bilmedigim kelimelere bakiyorumda aslina haklisin bilgisayar oyaliyo 14:38 gitarci: valla ben de iyiyim ama burada havalar çok sıcak o yüzden bunalıyorum biraz ne yapacam bilmiyorum 14:38 dulsinea: dikkat cekmek olarak become center of attention mı kullanmalıyım? 14:39 chivra2: merhabalar 14:40 gitarci: merhaba chivra 14:40 chivra2: ben hollandaliyim, biraz turkce konusarim 14:40 antisilence: dulsiena to make a point diyebilirsin 14:41 gitarci: chıvra hollanda mı türkçeyi az mı biliyon 14:41 adderino: attract 14:41 antisilence: ya da draw attention 14:42 chivra2: hollanda biliyorum 14:42 antisilence: to call attention to sth 14:42 archimonde: attract attention 14:42 chivra2: turkce az biliyorum 14:43 gitarci: chıvra2 prıv e baksana senin 14:43 dulsinea: bisiyyy sormustum. yabancı mp3 leri nerdenyukluosunuz die? 14:45 dulsinea: saolun 14:45 antisilence: www.download.com dan limewire4.8.1 indir,istediğin kadar mp3 yükleyebilirsin 14:45 gitarci: dulsinea googleden baksana 14:46 chivra2: tamam oldu 14:47 gitarci: ne oldu chivra2 14:47 dulsinea: ok bende nette ders calısmya calısıyorum bnmde 2 hafta sora finlim war cokk sıkıldım ya. birsürü kelime ezberlemem gerekio 14:48 llibra_elmirr: selam arkadaşlar ! ben geldim 14:48 izlemsinmaz: benim yarin sinavim war,ben de nette ders calismaya calisiyorm. 14:48 furious_girl: gerçekten şu nette çalışılmaya çalışılıyo ama tam olarak çalışılamıyo şahsen benim şu net yüzünden notlarım düştü ya 14:49 llibra_elmirr: yardım isteyen var mı ama söyleyin lütfen hangi dilde yardıma ihtiyacınız varsa 14:49 furious_girl: slm libra hoşgeldin kusura bakma azönce pot kırmışım ya 14:49 archimonde: dulsiena bölüm ne 14:49 dulsinea: almanca warmı? 14:50 chivra2: hic.cok anlamiyorum, simdi ders calisiyorum ve ev odevi yapiyorum 14:50 dulsinea: bilgisyar müh. ama bu sene ing haz 14:52 dulsinea: lisede almnca hz okudum ama almancam gıttıkce gerilio. 14:54 furious_girl: üfff ya burası çok sıcak kaynıyo ya 15:00 chivra2: gokhan'dan soz ediyorum ne demek? Ingilizce lutfen. 15:04 lakeoffire: i'm talking about gokhan 15:06 chivra2: cok tesekkur ederim! 15:07 lakeoffire: np 15:10 furious_girl: üfffff cnm sıkılıyo konuşun ya 15:14 furious_girl: off off çıra gibi yanıyorum 15:15 lakeoffire: okuyo musun fury 15:15 furious_girl: evet lise haz.dayım 15:16 anilozan: bize bir şarkı söyler misin 15:17 furious_girl: oldu neden söleyeyim cnm isterse söleyebilirim ama 15:17 furious_girl: lake niye sordun okuyup okumadığımı 15:18 anilozan: şahan ama anlayana 15:18 furious_girl: ne dmk istediğini anlayamadım ani. 15:19 kull: ben geldimm. şahan gökbakarı mı diyosun ani 15:19 archimonde: yardım bir kenarda unutulmuş mecaz anlamda 15:19 llibra_elmirr: selam arkadaşlar yine ben 15:20 anilozan: ya dikkat şahan çıkabilir deöle bi olay var da.kaça gidiyosun diyo spiker.çocuk 8 diyo.sonra spiker de bize bi şarkı söler misin diyo. 15:20 kull: libra gel bakalım 15:21 anilozan: aid olabilir mi archimonde 15:21 furious_girl: hııı anladım 15:22 archimonde: yardım'ı sormuyorum "bir kenarda unutulmuş" mecaz anlamda 15:22 llibra_elmirr: geldim bakalım 15:22 dulsinea: archimonde ne demek? 15:23 llibra_elmirr: kull burdayım bak hadi beni bull 15:23 archimonde: warcraft oyunundaki bi yaratık 15:24 llibra_elmirr: sobe sobe ben buldum önce seni kull 15:24 dulsinea: 15:25 mahya88_h: hi everybody 15:26 lakeoffire: fury hangi okuldasin 15:26 kull: mahya selam. libra ben seni hiç gözümün önünden kaybetmedim bi kere mızıkçılık yapma 15:26 furious_girl: niye soruyosun lake 15:27 mavipapatya: slms 15:27 lakeoffire: merak ettim. skldm dedin konusmaya yer ariorum 15:27 furious_girl: gelen herkese slm 15:27 mahya88_h: any body here? 15:28 furious_girl: hıım ama burda bunu söyleyemem tehlikeli lake 15:29 lakeoffire: o zaman ozel biyerden gel msn fln olabilir ya da private message. hem neden? bombalarlar mi okulunu 15:31 llibra_elmirr: sen mızıkçılık yapma bence kull söylemeseydim beni bulamazdın ben buldum sobeledim seni hıhhh nolicek erkek milleti işte hıhıh. 15:31 archimonde: "günümüzde ortaya çıkan sorunlar" nasıl sölenir 15:32 furious_girl: prvt attım lake 15:33 kull: benim her yerde gözüm kulagım var libra, ordudan kaçamazsın ki az önce çay içiyodun mesela 15:33 kull: kaç şeker attıgını bile gördüm 15:34 furious_girl: kull sende de ne göz varmış ya 15:34 anilozan: problems that occur nowadays 15:35 mavipapatya: selam attık cevap veren yok 15:35 llibra_elmirr: benim var ya. kull 5 gözüm,6 kulağım,3 kafam,birdeeee neydi oo hıı.45 tane dişim var kandıramazsın beni 15:35 furious_girl: mavi dedim ya gelen herkese slm diye aaa 15:36 llibra_elmirr: selam mavipapatya sende ilahi aşkın simgesi olsan gerek mavi gül gibi herhıld kandırıkçı yutturkullesçi kull 15:38 mahya88_h: hey nobody talks to me 15:38 kull: o ne be libra sözlüğe yeni bi kelime kazandırdın yutturkullesçi ha, buraga söyleylim de bunu da eklesin 15:41 furious_girl: gidiyorum buradan dönüyorum durmadan uyan artık uyan bitti rüyan 15:42 mavipapatya: 1935 yıllarında, irlanda da açlık ve sefalet içinde yaşıyan bir aile var. lütfen! 15:42 llibra_elmirr: ben saklandım bulamazsın beni sen kull 15:42 mavipapatya: tercümesini nasıl yaparım? 15:44 lakeoffire: arteriyol ne dmk bilen var mi turkcesini 15:45 lakeoffire: atardamarin kucuguymus ok 15:46 anilozan: in 1930s, there were lots of families living in famine and poverty in ireland. 15:46 anilozan: mavi papatya sana 15:48 mavipapatya: çok teşekürler, analizon 15:48 furious_girl: ani pekide orda bir aile yazıyo sen biçok aile demişsin sanırım pek anlamam gerçi ing.den ama 15:51 archimonde: in 1935s, there was/is a family living in hunger and misery in Ireland 15:51 anilozan: 2 fast 2 frious 15:51 kull: ceren hakli there was a family ve 1935s olcak 15:51 anilozan: benimki daha güzel 15:51 mavipapatya: okadarını anlayabiliyorum.benim sorumu yanıltlaması önemliydi, zaten ben kendime göre çeviriyorum . 15:51 dulsinea: yasayan derkenlving demissin peki kitap okuyan kız derken de böle kulanabilirmiyis 15:52 mavipapatya: bu arada yanlış yazmışım nicki. özürr anilozan. 15:52 furious_girl: evet bu relative clauses diil mi 15:52 dulsinea: yada nası deris 15:53 lakeoffire: discuss people discuss keep on disscussin 15:53 lakeoffire: ma ne demek bilen var mi 15:53 lakeoffire: anam demekmis 15:53 lakeoffire: 15:54 anilozan: girl reading a book.başka sorusu olan 15:54 anilozan: para isteyecem yakında ama 15:54 lakeoffire: dulsinea kullanabilirsin ya da the lady who reads the book dersin 15:55 furious_girl: tmm da ani orda yaşayan diyo nasıl oluyo o zmn ya yani bağlaç koymak gerekmiyo mu araya üff kafam karıştı 15:55 lakeoffire: bn biraz awayim see ya 15:55 laylayloom: "you could be my unintended" ne demek? 15:55 sibel77: Hello! 15:55 dulsinea: SAOL ÖRETMENİİİMM 15:55 lakeoffire: muse dimi laylaylom 15:55 mavipapatya: bu ailelerden bir tanesi zorunlu olarak ülkelerini terk etmek zorunda kalıyor. ? 15:56 anilozan: bu biraz ağır grammaer.boşver yani 15:56 lakeoffire: `sen benim istemeden yapilmisim olabilirdin `demek 15:56 lakeoffire: D 15:56 sibel77: Sen benim beklemedidim olabilirsin! Demek 15:57 furious_girl: hıııı tmm anladım 15:57 laylayloom: lake efet muse. aşırı beendim sarkısını da çevirmee uğraşıorm şimdi tşklerr! 15:57 mavipapatya: ok 15:57 archimonde: beklenmeyenimsin gibi bi şey / 15:57 mavipapatya: uğraşayım biraz daha 15:57 lakeoffire: incubus - southern girl u de begenirsin o zmn. nyse ben kactm 15:58 laylayloom: hıı anladım tşkler arch, sibel! 15:58 dulsinea: defining 15:59 dulsinea: pardon ya 15:59 sibel77: Hani beklenmedik bir anda pit diye karsina cikan asklar olurya! Onu demek isterler U r my unintenden -= Sen benim hic ummadigimsin! Gibi bir sey! 15:59 mavipapatya: angela's ashes filmini izlediniz mi? 16:00 laylayloom: sibel tşk ederim açklaman içinn 16:03 dulsinea: defining ve identifying arasındaki fark ne? 16:06 archimonde: define bilinen bi şeyi açıklamak, identify bilinmeyen bi şeyi tanımlamak 16:06 archimonde: ha bu arada "sulh mahkemeleri" nin ingilizcesini bilen varmı 16:06 dulsinea: cok saol 16:08 serer: cvhdgh 16:09 furious_girl: serer ne diyosun ya 16:11 llibra_elmirr: trial of peace olablirmi acaba ? sulh mahkemesi 16:11 furious_girl: üff benim cnm çok sıkılıyo 16:11 sibel77: Reconciliation courts 16:12 antisilence: arc.judicature ya da police court 16:13 bomberman34: benim de 16:14 furious_girl: iyi bomberman sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz 16:14 bomberman34: aynen senin içinde geçerli haha 16:15 furious_girl: belki ben cnmın çıkmasını istiyorum 16:16 jazzanova: cani sIkIlan kimse.ona bisey sorucam.domates mi kIrmIzI yoksa at mI daha hizli kosar cInIm? 16:17 lakeoffire: delirmis 16:17 furious_girl: domates kırmızı jazza 16:17 lakeoffire: hahaha 16:18 sibel77: Anyway it also could be either a Court for Reconciliation or Reconcilement Court 16:18 jazzanova: hoh hoh hoh! beter ol! biraz yaratici olurmusun cInIm . 16:19 furious_girl: ya yaratıcı olamam cnm sıkılıyo çünkü 16:19 jazzanova: ummmmm.hoh hoh hoh dedim de.kulaga mesai yapan noel baa gibi geliyo dimi.isteginiz nedir baki 16:20 snickers: slm 16:20 jazzanova: furious.ergen bi kiz gibisin.yasin kac senin ha 16:20 sibel77: furious senin canin sIkIlmaktan baska bir sey bolmiyo be yavum! 16:21 furious_girl: slm snickers.jazza 15 yaşındayım ya.sibel napim elimde deil 16:21 lakeoffire: biyomedikal muh. ya da tipta okuyan var mi 16:21 mavipapatya: furious girl, canın sıklıyosa yeni vizyona giren cennetin krallığına gidebilirsin. tabi istersen.sadece tavsiye. 16:21 archimonde: saol sibel 16:22 furious_girl: mavi buraya vizyona giren filmler anca 1ay sonra fln geliyo 16:22 archimonde: adı üstünde furious köpürmüş, kudurmuş 16:22 jazzanova: furious benim verecegim tavsiyeler RTUK den gececegi icin sana bisey kalmicak.by the way, sibel whats up? 16:23 sibel77: 15 yasinda? Aslinda dogru mu soyledigin? 16:23 dulsinea: furious un bide yrn sınavı var 16:23 tugba_786: slmsssssssssssss 16:23 mavipapatya: hımmm ok.anladım canım neyse. 16:23 sibel77: I'm all right! What did you up to? 16:23 dulsinea: lise hazırlıkta doru sölüo 16:23 furious_girl: evet sibel doğru 16:24 lakeoffire: arkadaslar aranizda ulker cikolatali gofret sevmeyen var miiii ?! 16:24 furious_girl: dulsinea nerden biliyosun ya bu kdr şeyi 16:24 dulsinea: azönce sölemiştin 16:24 jazzanova: nothing special hun! just a sunday.which city ru at? 16:25 furious_girl: hıım kafam yerinde mi benim ya bi bakarmısınız 16:26 sibel77: Jazza what you've being doing? How is going? 16:26 dulsinea: tıpta okuyana ne sorcaktın 16:26 sibel77: Lon and wher you are? 16:27 lakeoffire: dulsinea ben biyomedikal muh. deyim de bi odev var netten bulmakta zorlaniyorum ona bikac sey sorucaktim. diyaliz ve cesitleriyle ilgili 16:27 furious_girl: ya ben buranın çok sıcak olduğunuda sölemişmiydim 16:28 bomberman34: şsjşjsfşasjdljasşdlfjasoşıdfjaoeurwoeuropqwuerpqwu erpousdfasdfjsşdnasödfçasjdfşasjdfsşdfsoerqpowuero psufsjdfşasljdfşasdjfsdjfşsadjfşsdoıfğ 16:28 lakeoffire: /kick bomberman34 16:28 furious_girl: bomber şimdi banlanırsan görürsün gününü 16:28 dulsinea: kuzenim tıptanette osaydı ona sorardım ama malesef yok 16:28 jazzanova: i am standing behind you sillysibel lol.i am far away from you awww, you are lone ha.baby,baby.here is my msn ID yavuzayg add me sweetheart 16:29 lakeoffire: fight club muziklerini dnliorum da su an izleyesim geldi tekrar su filmi 16:29 sibel77: furious sen en iyii disari cik ve bir hava al! Bakmissin birileri de seni begenmis, goz kirpmis! HEm morelin yerine gelir hem de caninin sIkIntisi gecmis olur! Hadi bakiim ikile! 16:29 mavipapatya: bu 4 çocuktan 2 si ölür.nasıl derim? ayrıyetten bunlardan biriyi nasıl derim? 16:30 furious_girl: sibel bu sıcakta dışarı çıkılır mı ayrıca ne alakası var birinin beni beğenmesiyle ya 16:31 laylayloom: "elalem"in ingi nedr? 16:31 lakeoffire: 2 of these 4 boys die 16:31 dulsinea: sen sanırım sıcak havayla tanısmamıssın hayatın boyunca 16:31 furious_girl: sibel keşke spy. burda olsaydıda bi tartışsaydınız ya o zmn cnmın sıkıntısı giderdi 16:31 lakeoffire: one of them = bunlardan biri 16:32 lakeoffire: people dersin laylayloom 16:32 laylayloom: lake saol 16:33 mavipapatya: thanks lakeoffire 16:34 moderator: bomberman34 ve sibel77 yazımlarınıza dikkat edin lütfen!. 16:34 sibel77: Ohoo! Ben Spy'i cok severim! Babasini da cok severdim! 16:34 furious_girl: dul ben sıcak havayla tanışalı çok oluyo ama bi türlü alışamıyorum ya bide burda inanılmaz bi nem var 16:34 sibel77: Hey Mod sana noluyo? 16:35 rockk_3: alohaü 16:35 rockk_3: ü süz 16:35 dulsinea: sanırım bulunduun sehri sölemek istiosun 16:36 dulsinea: tamam sorim nerdesin ? 16:36 lakeoffire: sibel 16:37 lakeoffire: moderator o ne diyosun? 16:37 furious_girl: artık bulunduğum şehri sölemek istemiyorum ben ya osmaniyede oturuyorum ank.lıyım 16:37 sibel77: Eh size kolay gelsin sicak ve nemli havada! Bizim buralarda serin ve ruzgarli! Hele beyaz insanlarin derisi icin mukemmel bir hava! 16:38 dulsinea: bu hafta 3 gun okul war ne süper ya. öle işte sevincimi paylaşimm dedimm D 16:39 furious_girl: bize nerdeyse hiç okul yok bu hafta ama genede sevinçli deilim çünkü çok yoruluyorum 19 mayıs çalışmalarında 16:40 laylayloom: "kıymet bilmez onlar" bunun ingi nedr? 16:40 primagncy: hello 16:41 dulsinea: ayy yasık sana nefret edrim onlardan. bize lisede turuncu ıyafet giydirip porakal yapmıslardı 16:41 primagncy: arkadaşlar ankarada hava çok sıcak 16:41 lakeoffire: bizim de dersler bitti finallere gdioz okula S 16:42 furious_girl: slm pri.laylaycım neyi çeviriyosun bu defa ödevin yoktu ztnde bu çeviri ne 16:42 moderator: bana ne mi oluyor çok enteresan soruyla karşılaştım da seninki gibisini görmedim. ne oluyor bilion mu burda varolan bir düzeni aynı şekilde devam ettirmekle yükümlüyüm. bunun için uyarıyorum seni. 16:42 lakeoffire: they do not believe in the doomsday 16:42 dulsinea: sen hangi okuldasın 16:42 primagncy: is there anyone who wants to speak with me 16:42 lakeoffire: laylaylom pardon 16:42 lakeoffire: kiyamet okumusum D 16:43 furious_girl: ya okulumu sormayın ltfn 16:43 primagncy: heyyyyyy 16:43 primagncy: siz ebir şey sorulmuyo ya bu ne 16:43 lakeoffire: mod bu krediler kac dk da bir yenilenio 16:44 dulsinea: sana sormamıstım ama neyse. bidaa sanda sormam 16:44 lakeoffire: hmm ok okudum, iyi olan kazanir felsefesi varmis 16:44 lakeoffire: bana mi sordn dulsinea 16:45 sibel77: Dont worry Mod! Everything will be allright! Sorry about that! Juat forget it! But you know sometimes some people are being very silly and they are the general reason for our bad replys! 16:45 cerenbugdayci: ya kime sormuştun dulsinea pardon ya 16:46 llibra_elmirr: selamm ceren men deldim . kaççççç 16:46 dulsinea: isteyen herkes cvp atabilir ; 16:47 dulsinea: lake e sormustum 16:47 dulsinea: ceren ?, 16:48 anilozan: okulun ne furious 16:49 dulsinea: seninki ne? 16:49 llibra_elmirr: ben gidiyorum en iyi akşamlar arkadaşlar 16:50 anilozan: university 16:51 dulsinea: which 16:51 anilozan: napcan 16:52 moderator: 1643 lakeoffire mod bu krediler kac dk da bir yenilenio / saat başı 16:52 lakeoffire: dulsin ben 7tepedeyim 16:52 cerenbugdayci: ya niye benim okulumu soruyonuz ya 16:53 mavipapatya: sıkıntı çekmek? nasıl derim 16:53 tugba_786: 7tepeli hangi bolum 16:53 cerenbugdayci: ayrıca ben azönceki furious bilmiyen varsa yani 16:56 antisilence: mavi.to be down in the dumps 16:57 mavipapatya: thanks, antisilence 16:58 mavipapatya: 16:58 antisilence: ama cümleyi söyle istersen,daha iyi olur uygun mu bilmiyorum 17:00 lakeoffire: tugba kredi bitmisti pardon ; biyomedikal muh. sen? 17:00 mavipapatya: cümle şöyle bu aile çok sıkıntı çekmesine rağmen birbirine çok bağlıydı. 17:00 lakeoffire: suffer da diyebilirsin mavi 17:01 mavipapatya: hımmm ok 17:02 dulsinea: bnmde kredim bitmisti 17:02 dulsinea: simdide pc nin 10 dakkalık şarjı kaldı 17:02 antisilence: sanırım uygundur bu cümle için,ben mali sıkıntı mı diye tereddüt etmiştim.Although they were down in the dumps ,they were very close to each other. 17:03 anilozan: they maintained close family ties nevertheless they had numerous difficulties. 17:03 tugba_786: bn orda okumuyom 17:03 hindistandaki_genc: selamlar Millet. 17:03 anilozan: mavpapatyaya 17:03 tugba_786: slm 17:04 mavipapatya: çok mersi 17:04 dulsinea: 7 tepenin bahar senliklerine kim gelio 17:04 cerenbugdayci: slm hintli nbr 17:04 lakeoffire: this family suffered too much although they were tied each otherblabla olmadi 17:04 antisilence: aile ile ilgili dertlerse to have a lot of familytrouble de bence daha iyi 17:04 lakeoffire: abi bitti bahar $nlikleri 17:04 anilozan: benimki iyidir. 17:05 lakeoffire: kenan dogulu mor ve otesi mfo, ajda pekkan okul gruplari fln o kadar 17:05 tugba_786: bitti senlikler orda 17:05 dulsinea: 17:06 lakeoffire: tugba snin ark. mi var orda bu kdr yakindan ilglendigine gore 17:06 dulsinea: cok erkencisiniz yaw 17:06 hindistandaki_genc: Iyilik Ufaklik. Moralim iyide Tren bileti alamadim bugun biraz canim sikkin. 17:06 tugba_786: eet 17:07 cerenbugdayci: tren biletini napcan ya 17:07 lakeoffire: napalm aslinda cok kotu bi zaman. ders varken senlik oldu. sacmalik hatta finallere girenler oldu ya 17:07 dulsinea: bn ticaretteim şenlik menlik yok! 17:07 tugba_786: bizimde ole oluyoduda bu sene ole olmad1 allahtan 17:08 dulsinea: dersleri engeller die yapmiolarmıs. bnce yalan 17:08 dulsinea: sen nerdesin tuba 17:08 lakeoffire: mod bu cereni $ikayet etmek istiorum fake account acmis kredi bitince ordan giriyo. az onceki furious olan 17:09 mahya88_h: merhaba everybody 17:09 hindistandaki_genc: Baska bir sehre goc etmeye karar verdim. Okulumun camplari orda daha genis. 17:09 lakeoffire: ya final olan adam vardi diorum senlikler sirasinda. ddha nasi etkilesn 17:09 tugba_786: bilkent 17:09 cerenbugdayci: lake ztn biliyolar ya bazen sıfırlanıyo kontörlerim 17:09 dulsinea: nezamn kapanio okul sizde 17:10 kefal: ben de sabancıdanım 17:10 tugba_786: 27 may1sta 17:10 lakeoffire: 13 unde dersler bitti iste, 27 sinde de son finalimiz var 17:11 hindistandaki_genc: tugba_786 sen buraya takilma o zaman. Hepimiz Garibaniz. 17:11 tugba_786: bizimde 17 side bitcek 27 sinde final son 17:11 dulsinea: sende hosgeldin kefal P 17:11 tugba_786: ? 17:12 lakeoffire: bence de ? 17:12 dulsinea: arkadaslar bnm pc nin sarjı bittio görüsürüsss byeee 17:12 mahya88_h: hey who can help me here? 17:13 mavipapatya: burdan buraya göç etti derken nasıl derim. göç= immigration 17:13 cerenbugdayci: güle güle dulsi 17:13 tugba_786: he or she immigrated from . to. 17:13 dulsinea: saol ceren D 17:14 lakeoffire: he/she immigrateed 17:14 lakeoffire: tek e var 17:14 mahya88_h: hey arkadaslar?! 17:14 tugba_786: 1 can help u 17:14 lakeoffire: tugba sen hangi bolumdesin ark.larim var belki tanirsin ordan 17:15 tugba_786: iktisat 17:15 mavipapatya: bu aile new yorktan Ireland a göç etmek zorunda kalıyor.? 17:15 kefal: benim 29 haziranda bitiyo hiç konuşmayın 17:16 kefal: they were forced to migrate from mew tyor to ireland 17:16 mahya88_h: tugba I want to send an e-card to a friend who has just finished the millitary service but I cant find one?! 17:17 tugba_786: I couldn't find any either 17:17 mavipapatya: thanks 17:18 kefal: you are welcome 17:18 lakeoffire: ok o zmn tanima ihtimalin az 17:18 mahya88_h: ok 17:19 lakeoffire: mahya yahoo has good ecards 17:19 sibel77: not migrate but emmigrate darling Kefal! 17:20 cerenbugdayci: üff ateş bastı bu ne sıcak ya 17:20 gargamel: selam 17:20 cerenbugdayci: slm garga 17:20 gargamel: izmir serin sayılır 17:20 mahya88_h: I have already search in yahoo but not a suitable one for this 17:21 tugba_786: what abut htmail? 17:21 kefal: ateşini yolla bana 17:21 lakeoffire: cerencim 1 kere soyleyince de anlayabiliyoruz, sorunlu oldgnu dusunmeye baslicam yakinda bu 1. Hem yapabilcegimiz bi$ey var mi neden kirlilik yaratiosn? 17:21 kefal: hakan seker den 17:21 xalo: i can change 17:22 mahya88_h: no not there yet 17:22 sibel77: what you could change? 17:24 cerenbugdayci: kefal yollancak bişi olsa hem if you play with fire,you get burnt 17:24 mahya88_h: what do you mean? 17:25 archimonde: "yasaların yürütümesi" nasıl sölenir 17:25 cerenbugdayci: napim lake söleme ihtiyacı duyuyorum 17:26 archimonde: "yasaların yürütümesi" nasıl sölenir acil lazım 17:26 archimonde: yürütüLmesi 17:27 sibel77: Ceren would you imagine how you look in the eyes of the other member here? Put yourself in the place of the otherones! 17:27 hindistandaki_genc: we set the pace! you win the race 17:28 sibel77: The prosecution of the law Archimode! 17:28 kefal: hangi şehir ceren 17:29 cerenbugdayci: ya kefal sölemek zorundamıyım 17:29 archimonde: çok saol sibel 17:29 kefal: ee yanıyom diyosun. güneydesin heralde.istanbul da iyi baya bugün 17:29 hindistandaki_genc: kefal karadenizli en Kefal yerinden 17:31 kefal: yok ya lisede öle derdik de okula.kısaltması yaneee 17:32 sibel77: Archimonde ne demek? Neredn buldun bu nicki? 17:32 cerenbugdayci: ya sibel sizin gözlerinize baksamda göremiyorum ki 17:34 cerenbugdayci: görmediğim içinde kendimi sizin yerinize koyamıyorum tabi sölediklerini doğru anladıysam 17:35 sibel77: Senin kultur anlayisin cok kIt galiba! 15 yasinda oldugun da besbelli! Hatta 7 yasinin altinda belki hic bir sekilde olgunlasmamis bir karakter sergilediginin farkinda misin acaba? 17:35 sibel77: Veya gercekten bir Psikiatriste mi ihtiyacin var? Ne dersin? 17:36 mavipapatya: li, lı ekini nasıl verebilirim söylediğim cümleye? 17:36 cerenbugdayci: sibel noldu gene ya ing. pek iyi deil ne diyosun hem niye böle sert çıkıyosun ya 17:36 kefal: lütfen do not quarrel 17:37 sibel77: Archimonde baska biseyler soracak misin? 17:37 hindistandaki_genc: sibel77 belki hepsi dogru sayet sen kendini kac yasinda hissediyorsun yada zeka yasin kac. Burda birini asagiliyabilmen icin once kendini asman lazim. Ki bu sende zaten mevcut. 17:38 cerenbugdayci: evet benim bi psikiatrise ihtiyacım var iyi bildiğin bi psikiatr var mı 17:38 lakeoffire: mavi. kirmizili kadin = the woman in red mesela 17:39 sibel77: Millet senin "Canim sIKILIYO! ve "Cok sICAK canim SIKILIYO!" deyimlerini okumak zorunda degil herhalde? Ne dersin? 17:39 lakeoffire: cumlene bagli 17:39 sibel77: Sana SIKICI geliyorsa butun bu olay cIKABILIRSIN be CEREN! 17:40 sibel77: hey hindistanli seni bu olaya kimse katmiyor zaten sen kendi alakana bak 17:40 mavipapatya: mesela taşlı yol diycem diyelim. 17:41 hindistandaki_genc: sibel77 ben burda moderator deyilim ama seyirci kalamiyacagim. Sen cok seviyeli bir sohbet istiyorsan Seviyeli insanlarin bulundugu bir sitede olman senin icin daha uygun gibi. Kimseyi asagilama. 17:42 kefal: burası herkesin böle bi laf edemezsin 77 17:42 lakeoffire: ed koycan o zmn sonuna `stoned way` bi dk ta$ yerine ne kullanabiliriz bakiym. hmm gemmed road da diyebilrsn 17:43 hindistandaki_genc: sibel bence sende kendini asagi gorme pisklojosi var.Belkide AntiRealist birisin. Kisiligini bu sitede herkeze belli etigin icinde tessekurler ayrica gitmesi gereken birisi varsa once kendisini bilmel 17:44 sibel77: Hindistanli ok! Sana bisey demedik sen niye araya giriyon ki? Sen demek ki birinin doktora ihtiyaci olan birinin yani! SIKILIYORUM diye gonderdigi 100 tane ayni cumleyi okuyabiliyorsan OHhhha yane! 17:45 mavipapatya: yani ed koycam.ama geçmiş zaman oluyo mu ozman.? 17:46 sparow: şşşşşşşşşşşşşşş. 17:46 sparow: selam özcan ve diğerleri 17:46 sibel77: Ceren SIKILIYOR musun canim Hindistanliya 100 tane ayni cumleyi gonderebilirsin ama private durumunda burda lutfen zamaninimizi ve zamaninizi bu tip seylere hacamayalim! 17:46 hindistandaki_genc: sibel77 bence kredini bilgilenmek icin kullansan daha iyi olur. Polemige zaman harcamayalim lutffen. ben kimsenin avukati deyilim ama Gerketigi yerde savcilik yaparim. 17:47 lovemusic: ed -li eki görevini de görüyor 17:47 mavipapatya: ok 17:47 hindistandaki_genc: sparow tessekurler slm. 17:49 sibel77: paved with stones way stony way daha dogru 17:49 lemonjelly: Millet, "cross-bearing" ne demek? 17:49 sibel77: stoned = cekirdegi cikartilmis demek arkadaslar hata yapmayin lutfen 17:50 sibel77: stoned appricots mesela cekirdegi cikartilmis kayisi demekLOVEMUSIC 17:51 lemonjelly: bearing burada taşıma anlamında kullanılıyormuş. 17:51 sparow: birileri board un polisliğine soyunmuş bakıyorum da. açıkcası sibel ben cereni pek sevmem dediğin gibi bazen kendiyle ilgili fazla ayrıntı paylaşıyo fakat bu onun bu boardda ki insanların seviyesin 17:51 mavipapatya: davranış değişitrme olabilir mi? 17:52 sparow: ve hoşgörüsüne güvenmesinden geliyo bizde bunu bildiğimiz için bazen ceren çok da ileri gitse hoşgörüyoruz sende böyle yapmayı denersen daha ii olur 17:52 lemonjelly: arkadaşlar şöyle bir şekilde kullanılıyor cümlede 17:53 lover75: sevgili 17:53 lemonjelly: Aydaki atmosfering durumundan dolayı, cross-bearing structures gerekmiyormuş. 17:55 hindistandaki_genc: sparow dsotum birseyler ima etmeyemi calisiyorsun. 17:55 sparow: ne gibi abi 17:56 sibel77: kUTSAL TORENLERDE HAC TASIYAN KISI DEMEK CROSSBEARER 17:56 lover75: arkadaslar nasılsınız? 17:58 ivy: herkese merhaba nasılsınız? 17:58 ivy: bir soru sorsam yardımcı olabilirmisiniz 17:59 lord_volkan: İyi günler arkadaşlar.Sibel77 lütfeb büyük harf kullanmayalım. 17:59 ivy: "gölge gibi takip etmek" ingilizce anlamı nedir bilen varmı? 18:00 lord_volkan: 1756 sibel77 kUTSAL TORENLERDE HAC TASIYAN KISI DEMEK CROSSBEARER.bu tarz yazılar chat ortamında,bağırmak anlamına gelir.lütfen gerekmedikçe caps locku kullanmayalım. 18:00 cerenbugdayci: slm lord 18:01 sparow: İVY. to follow like a shadow 18:01 eray16: Herkeze selamlar arkadaşlar.Mutlu pazar lar 18:02 laylayloom: melabaa herkesee! 18:02 ivy: cok tesekkur ederim sparow 18:02 lord_volkan: slm ceren nbr?msn'e geliyorum. 18:02 cerenbugdayci: slm eray.slm laylay 18:02 ivy: herkese ii akşamlar 18:02 cerenbugdayci: gel lord 18:03 sibel77: to follow as a shedow 18:06 laylayloom: slm cerencm nbrsın canm? 18:07 cerenbugdayci: pek iyi sayılmam laylay sen nasılsın 18:07 sibel77: Sparow sen ne demek istemistin pardon? 18:08 laylayloom: ben bi on dk öncesine kadaar aşırııı kötü idim ama şimdi sadece kötüüüm noldu nen var nie ii sayılmazsın? 18:08 sparow: yok bişey sibel. 18:08 cerenbugdayci: boşver laylay 18:08 hindistandaki_genc: Olabilmekse sorun, Ben bu iste yokum. 18:09 laylayloom: noldu ceren anlat canım yaf. hem bak merak ettm. 18:10 mavipapatya: bana yardımı dokunanlara çok teşekkür ediyorum. Hakkınız helal edersiniz dimi? ben azcık kaçıyım . 18:12 cerenbugdayci: ya anlatmıyım laylay aslında çok önemli bişeyde deil ya boşuboşuna sıkıntı yapıyorum işte 18:15 marulcan: knock-knock 18:15 cerenbugdayci: slm marul nbr 18:16 marulcan: iidir ceren senden 18:17 cerenbugdayci: iyi sayılırım işte 18:22 laylayloom: peki cerencm sen bilirsn anlatma 18:22 marulcan: ya şöle ii bi türkçe-almanca sözlük sitesi biliomusunuzz,sozluk.net,sozluk.web dışında bunların kelime sayısı çok az istediim şeyleri bulamıyorum 18:23 antisilence: spa msn i aç çabuk bakiim 18:23 hindistandaki_genc: Herkeze iyi aksamlar Aranizda 30 saatligine ayiriliyorum 18:23 marulcan: yani sesli veya zarganın alman-türkçe versiyonu gibi 18:25 hindistandaki_genc: marulcan almanca merak ettiklerini yaz elimden geldigi kadari ile yardimci olurum. 18:25 hindistandaki_genc: Ama Simdi nolamaz 18:27 marulcan: şuan lazım diil aslına bakarsan hintli,şu an sadece site ismi lazım ama saol,sadce bişi soriim şimdilik ozamaan "arkadaşım trafik kazası geçirdi"dermisin bi almancaa 18:28 marulcan: ha bide karşıdan karşıya geçmektrafiktenassı diceem 18:29 hindistandaki_genc: marulcan benim grammerim var cok iyi cumle kuramam. Bir ikincisi bana hintli diye hitabindan'da hic hoslanmam. 18:29 marulcan: yaa ne diyim ki çok uzuun hindi diimi= 18:30 marulcan: ya sadece şunu söle bana trafik kazası geçirmek deki geçirmek hangi fiil, 18:30 hindistandaki_genc: marulcan ne zamanki uzun bir sekilde yazmak istersen o zaman soru sor arkadasim. 18:31 marulcan: haydaaa çattık e güle güle o zamaan,komplekslimisin nesin 18:32 cerenbugdayci: marul sölemesi ayıp brz öledir kendi ya 18:33 hindistandaki_genc: marulcan oyle olsam muhatap almazdim seni. Sana sadece hintli deme dedim sayet anlama kapasiten musade etmedi. 18:33 kiedis: sadece arkadaşları ona hintli der 18:34 gruneda: kie- görüşemedik yahu 18:35 marulcan: bak yaa ben komplekliyim die basbas bağırıyo seçtiin kelimelerranlama kapasiten falaantamam arkadaşım ben sana bişi sormadım varzet seninle ağız dalaşına gircek diilim iki kelime sordum diee 18:35 kiedis: ah be gru 4 kişilik eski lise tayfasıyla karşılaşınca kendimden geçmişimbeni beklemedin inşllh 18:35 cerenbugdayci: ya tmm ÖZÜR DİLERİM ltfn küsme özcan ya 18:36 cerenbugdayci: üff marul hep senin yüzünden ya 18:37 marulcan: naapmışım ben yaa ceren araya atlayan sensiin 18:37 cerenbugdayci: ya napim ya küstü benle işte 18:37 lakeoffire: pohaha ne garip insanlar var su dunyada her gecen gun yeni bi tarzini tanima imkanim oluyo ne ho$ 18:38 gruneda: 5 dakka bekeldim fazla değil sınav çıkışı gelecek olsaydı gelirdi dedim neyse bir dahki sefere atık 18:39 marulcan: aynen ölee takıntılı insanlarla hiç konuşmamak gerek. 18:39 kiedis: sınav çıkışı dumurluğuma ver gru.istanbula kaldı artık buluşma.bisimkilerde buluşmadı heral 18:40 gruneda: istanbul da artık napalım 18:40 hindistandaki_genc: marulcan lutfen konustuklarina dikkat et. Seviyesiz birisi deyilim seninle agiz dalasina girecek kadar. Ustelik Densizlik yapmak senin icin hos birsey olsa gerek. 18:41 cerenbugdayci: özcan prvt attım sana ltfn bakarmısın 18:43 marulcan: konuştuklarına dikkat etmeyen sensin,benim seviyemi eleştirmek sana düşmez,yok hintli diemezmişim bilmemnee,aş bunlarıı artık cvp vermicem sana yeterince zamanımı aldın,böle iilik yapcaksan hiç yapma 18:45 cerenbugdayci: tmm ortalığı germeyin ya 18:45 a137a137: hey 18:46 hindistandaki_genc: marulcan Susursan sevinirim. Senin parapiskolojik sorunlarin olduguna kanagat getirdim. Bence dedikoducu kadinlar gibisin. Ben sana hintli deme dedim rahatsiz oldugumu soyeldim ama ne yazikki . 18:46 a137a137: naparsiniz gençler? 18:47 a137a137: kimse beni sallamadi galiba neyse tartismayin bari ok? 18:48 hindistandaki_genc: a137a137 iyilik saol. 18:48 cerenbugdayci: özcan msn e gel hadi ya 18:49 cerenbugdayci: bak ztn azsonra çıkmak zorundayım hadi ya 18:50 hindistandaki_genc: ceren mesajini aldim Ama msn'gerim su anda kapali. Lutfen israr etme. Acilacagini'da pek sanmiyorum. 18:51 babyfacetazmania: naber ahali keyifler iyimi 18:51 a137a137: çok sevindimm biri bana yazdi! 18:51 cerenbugdayci: ama açmak istersen açabilirsin dimi özcan yazılıdan kötü alırsam seni sorumlu tutcam ona göre 18:51 a137a137: h 18:51 a137a137: hindistandaki gence tesekkür ederim 18:52 lakeoffire: cok cocukca evet bu a$iri oldu a$iri cocukca 18:52 hindistandaki_genc: babyfacetazmania saol iyi sayilir yarin 30 saatlik bir yolculugum var bu gece uyumamam lazim. 18:53 babyfacetazmania: ooo galiba ortam pek bi aydinlik degil 18:53 babyfacetazmania: 30 sa mi eh kolay gelsin hic sevmem yolculuklari 18:54 lakeoffire: hindu genc, nerye gdiosun 18:54 cerenbugdayci: özcan bak çıkıyorum ltfn ya 18:55 hindistandaki_genc: lakeoffire adim ozcan. Turkum Ustelik hintli veyahut hindu denmesinden hoslanmiyorum. Yarin Pune diye bir sehire yolculuk yapacagim. 18:56 lakeoffire: hmm hangi ulkede ki o sehir? 18:56 babyfacetazmania: ya sorsam kizmazsin herhalde hindistanda ne yapiyorsun 18:58 hindistandaki_genc: Ogrenciyim. Bilgisyar vede Sistem uzerine egitim aliyorum. 18:59 babyfacetazmania: e kolay gelsin hisdinstan bilgisayar icin iyi tercih 19:00 hindistandaki_genc: Oyle ama Zorluklari cok. Oncelikle turkce konusma imkanin 6% oraninda. 19:04 babyfacetazmania: mutlaka zordur da zor olmadanda hicbiseyin tadi olmuyo kiymeti bilinmiyo mesela turkiyedekiler turkcenin kiymetini biliyomu? nerdeee. 19:05 a137a137: turkce konusma oranini nasil hesapladin ve %6 cikti. 19:05 a137a137: mrk ettim dogrusu. 19:05 a137a137: gurbette yasamak zordur. ben de gurbetteyim. ah ah memleketim. 19:08 foujeunefille: arkadaşlar bir şey sorucam so are you ne demek 19:09 a137a137: nerde kullan1ildigina bagli 19:09 a137a137: phrase deil! basinda cumle olmali. 19:11 foujeunefille: bana mail geldide mail şöyleydi "thank you sweetie! so are you! " mail bu kadardı 19:14 lakeoffire: saol tatlim sen de oylesin demi$ 19:15 foujeunefille: teşekkürler 19:16 lakeoffire: np 19:19 hindistandaki_genc: a137a137 tahmini olarak verdigim bir rakam. babyfacetazmania turkce gercektende cok zor bir dil. 19:20 bomberman34: kimse warmııııı 19:22 mavipapatya: kimse yokkk 19:22 a137a137: war ben warimp güzel tahmin etmissin hindistandaki genc ben de turkiyede gurbetteyim. derdimi anlayan dilimi konusan varm iii. 19:23 a137a137: ah anavatanim ah!. nerdesin guzel denizim nerdesin canim memleketim. 19:25 hindistandaki_genc: a137a137 nerdesin sen 19:26 a137a137: ankara 19:26 bomberman34: nerelisin sen ki? a137 19:26 a137a137: KIBRISLIYIM 19:26 bomberman34: DD 19:26 bomberman34: isim? 19:28 a137a137: napacan? tanisirik? 19:28 hindistandaki_genc: a137a137 komik olma hocam. Kibris'mi 19:28 bomberman34: nebilem olesine sordum yaa p solemessen soleme 19:30 a137a137: hehe aysegull 19:30 a137a137: ewt kibris begenemedin mi? 19:30 a137a137: bence dunyanin ennnn uzak yeri turkiyeye gore. o kadar ozledim ki! ne dedigimi anlarlar burda ne hissettigimi! 19:31 hindistandaki_genc: a137a137 begendim.! 19:31 a137a137: senin adin ne bomber? 19:32 bomberman34: ayşegül güzel isim 19:32 a137a137: bende ankaradaki genc yazacam nickimi.p ankaradaki kibrisli genc hattap ehhe 19:32 a137a137: güzeldir ama ben daha guzelim 19:32 bomberman34: ibrahim ankaradan 19:33 bomberman34: D 19:33 bomberman34: konuşmak istersen ayşegül beni ekleyebilirsin 19:33 bomberman34: bomberman@ hotmail . com 19:34 bomberman34: noooooooo 19:34 hindistandaki_genc: a137a137 turkisstudent kanalini biliyormusun 19:34 bomberman34: bomberman34@ hotmail . com 19:35 bomberman34: ben bilmiyorum 19:35 bomberman34: ayşegül 19:35 bomberman34: msn kullanıyomusun? 19:36 cerenbugdayci: iyi sohbetler herkese bye 19:37 a137a137: ama niye 34? 19:37 hindistandaki_genc: cerenbugdayci iyi yolculuklar 19:37 a137a137: 06 olmas1 gerekmezmi? 19:37 bomberman34: eklediniz mi beni? 19:37 cerenbugdayci: sizede hindistandaki_genç bey 19:38 bomberman34: istanbuldan geldim ankaraya üni için ondan dolayı 34 19:39 antisilence: forumda sormuşlar merak ettim arkadaşlar.you made my day? ve güler yüzün solmasın?trans 19:41 antisilence: Herzaman gul yuzun solmasin. denmiş tam olarak 19:44 cerenbugdayci: arkadaşlar ben gidiyorum ya nedir benim bu hintliden çektiğim 19:45 hindistandaki_genc: cerenbugdayci gule gule. hadi cok kaldin sen burda 19:46 cerenbugdayci: gıcık şey nolcak işte 19:48 cerenbugdayci: üfffffff neyse ben gittim boşuboşuna zamanımı harcıyorum 19:50 antisilence: arkadaşlar bi el atın yaw,kimse bilmez mi,keep smiling denir mi yoksa çok mu hamşor oluyo öle diyince 19:53 antisilence: içim kurudu ,saolun,yazılmuış zaten 20:07 pharaohseti: hadi be cimbom yen şu gençleri 20:07 pharaohseti: fener sen de yenil 20:11 hindistandaki_genc: gittim ben. 20:19 DenizLisporLu: turning up sets nedir ? çıkaramadım bir türLü 20:21 sun2: keep smilin denir tabii ki antisilence. 20:22 sun2: bu arada pm attim sana simdi antisilence. 20:25 angelica86: bu olay nedir yaaa 20:29 erturkk01: iyi gununde,kotu gununde hep beraberiz.CUNKU biz ANKARAGUZLUYUZZZZ ooo 20:29 erturkk01: penaltihehe 20:30 muhcel: ank1 fener 0 20:31 muhcel: gs1 gb2 20:40 lord_volkan: I am unhappy because gs is playing very bad 20:49 muhcel: badly 20:52 newspring: hey guys what about the final scores ? 21:03 remedios: velet 21:03 remedios: selamlar herkese ben gormeyeli bu board buyumus sanki, biz kapatilcak diye uzulurken nazar degmesin aman allah 21:04 erturkk01: remedios slm. MSn e gelir misin 1-2 dakikaligina? 21:08 erturkk01: bottousai are u here? 21:10 happymoon: hi 21:13 happymoon: who r u 21:19 anilerdem: wassup y'all 21:19 remedios: velet simdi gordum geliyorum 21:25 caf: seviyorum uleynnn 21:26 caf: amaantaaaannnnrrrrııııııımmmm 21:28 lovemusic: geçtimi bilmiyorum ama keep smiling gülmeye devam et demek 21:31 kefal: slm everyone 21:34 antisilence: sun2 pm i şimdi okudum,çok saol.bu arada ben keep smiling i 1.30saat önce sormuştum,ala boardda şaşırdım walla 21:37 kefal: niye kimse bişy yazmıyo yaa 21:40 metalord: naber 21:40 metalord: kefal 21:41 suildur: mevcut raporu alalım bakalım. kimler var? 21:41 metalord: ben 21:42 LostFish: ben geldim 21:42 LostFish: slm herkese 21:44 kefal: iyidir 21:44 suildur: slm lost 21:44 kefal: essayı kontrol edip hataları gösteren bi site bilen var mı 21:45 LostFish: slm suildur nasılsın 21:54 erendira: arkadaşlar ya beynim durdu. şu cümleyi bi türlü doğru düzgğn çeviremedim. "Kayınpeder rolündeki üye, role giremediğini ve girebildiği kadarıyla da üzüntü yaşadığını belirtti. 21:54 erendira: yardımcı olabilecek var mı? 21:54 erendira: bu arada herkese iyi akşmlar ; 21:59 erendira: hrmm mesela "oyuna girmek" anlamında "to indulge in the role" denir mi? 22:00 erendira: ay. "role girmek" anlamında* 22:04 antisilence: to play a part rolü oynamaktır 22:04 antisilence: performanstan söz ediyosan to play sb's part well dersin 22:05 erendira: The member who had played the role of the father-in-law said that he couldn't indulge in the role and added that as far as he could manage to do that, he felt sad about the situation. 22:06 erendira: ben böyle dedim ama. oldu mu olmadi mi karar veremiorum 22:06 erendira: sen ne dersin? 22:10 antisilence: the person who plays as father in love expressed that he coludnt have taken an active part and added he was not satisfied about his play. 22:10 zenci: he couldnt get adapted to the role . 22:11 antisilence: about his acting daha iyi 22:12 erendira: oooooooh okie cok tesekkurler D 22:13 sun2: father in law antisilence. father on love olursa asik baba olur. 22:13 sun2: in* 22:14 antisilence: in yazmışım zaten 22:15 antisilence: he love yazmışım 22:15 antisilence: PPpardon ya .çok mıkomik olmuş 22:15 suildur: mrb millet. remedios? buralarda mısın? 22:15 sun2: in yazmana birsey demedim zaten antisilence. o dogru father in love dersek asik baba olur. father in law olmasi gerekir 22:16 torontoooo: herkese iyi aksamlar 22:16 sun2: evet iste onu dedim. neyse . bu arada umarim gonderdigim alisveris linki hosuna gider antisilence. baktin mi? 22:17 sun2: mrb torontoo. 22:17 antisilence: sun ben de sen diyince fark ettim öyle yazdığımı,evet fena bi yanlış şolmuş 22:17 zenci: hi there 22:17 antisilence: erkek arkadaşım için sormuştum,parça almayı düşünüyor da o bakıcaktır eminim,çok saol 22:19 sun2: ben dizustu bilgisayar icin batarya aldim bir kere ama hong kong lu bir saticiydi antisilence. parca problemsiz geldi bir hafta icinde 22:21 antisilence: anladım,ben de ona pm i aynen yolladım,her yeri araştırıyor,kendi karar verir artık,benim ilgi alanıma girmiyor da 22:22 antisilence: neyse ben çıkıyorum sun,sana ve herkese iyi akşamlar ,hoşçakalın 22:25 sun2: sana da iyi aksamlar antisilence 22:25 pseudonym: herkese iyi akşamlar. Kutuplarda Tandra ya da buna benzer bir kelime ile ilgili bir şey bilen var mı? 22:31 remedios: “Yaşama Korsika’da gözümü açtım ve bu yaşamla birlikte bu talihsiz vatanım ve bağımsızlığı için duyduğum şiddetli aşkla da tanıştım” demiş bonaparte 22:32 remedios: bu sen içindi sui 22:32 zenci: should it be tundra? 22:32 remedios: şimdi gordum yazdiklarini, pseudonym ne acidan biraz daha acsana sordugunu? 22:38 remedios: sui sanirim simdi de sen yoksun 23:01 adamoldu: merhaba. ahali yeni katıldım. ma burada olan ve çok önceden beri üye olan birine ciddi bir sorum var. 23:04 remedios: buyrun adamoldu 23:04 remedios: cokonceden beri uye degilim ama elimden geliyosa ediym yardim 23:08 babyfacetazmania: bu gece pek hareketli degil burasi nedenki? 23:09 remedios: walla ben de anlamadim babe 23:10 bubuuuu: herkese iyi akşamlarrr, 23:10 remedios: selam bubu nassin? 23:11 babyfacetazmania: merhaba bubuuuu 23:11 bubuuuu: iyidir reme ,dersler falan uğraşıyoss 23:11 bubuuuu: baby sağolasınnnn,, 23:12 remedios: kolay gelsin herkeslere ben de gidiym yarin is guc gorusmek uzere! 23:13 lord_volkan: Slm bubuu nbr? 23:13 bubuuuu: fliers, fly ın superlativesi oluyo dimi,ben dedim acaba flight ın mı ama o başına most alırdı dimi? 23:14 bubuuuu: lord sağol ya iyilik nolsun işte, reme güle güleee,,lord sen bilirmisin şu sorduğumu şeyii 23:15 bubuuuu: ya bide volkan ben sana bişi sorcam dur msn yi açiymm,burayı şimdi meşgul etmiym 23:15 lord_volkan: Bubu özür dilerim ama ne sorduğunu tam anlamadım ben. 23:15 lord_volkan: ok. 23:43 SuiGeneris: selamlarrr 23:45 antisilence: selam sui 23:46 chameleon06: selam arkadaşlar 23:47 SuiGeneris: nabersiniz 23:48 antisilence: iyidir sui sen nassın,ses yok bu akşam,sen de kaç kurtar kendiniPP.selam cha 23:49 SuiGeneris: eywalla 23:50 chameleon06: selam antisilence 23:51 chameleon06: sui nasılsın kardeş ne var ne yok 23:51 SuiGeneris: nolsun ya uzakdan alonso ya baktım bugun F1 sesi duydum en gerceginden 23:51 antisilence: nolsun ya,geçmek bilmeyeni günü yaşıyorum,uykuyu bekliyorum 23:52 antisilence: öle sölemek istedim 23:53 patlangic: merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım ve bu sitenin fikir babasından allah razı olsun demek isterim.ders çalışırken büyük kolaylık,tak arıyorsun şak çıkıyor aradığın şey.zamandan tasarruf 23:55 antisilence: ben de seni nickinden dolayı kutluyorum iiiymiş 23:57 patlangic: önce ögeday olsun dedim ama gördüm ki zevk sahibi bir arkadaş atik davranmış ve benden önce kapmış |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|