![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
00:01 bubuuuu: ya replica bak dimi maillerden belli oluyor az çok, ama ne dicem benim elimde forumda yazdığım şaşırtıcı threadlarda var,yani ,söyle hk23,hadi benimde bu son bitti
00:01 replica: geldi krediler sıcak sıcak hemen bitirip gitmeliyim artık 00:01 vabene: feminist language hakkında sunum hazırlamıstımda ondan sordum, ortak nokta bulabilcekmiyim diye 00:02 replica: ya bubu yok mu bu akşam ödev falan yardım ediyim sana canım sıkılıyor 00:04 bubuuuu: olmazmı hk,ya ödevden bol ne var bak gir foruma beni thread var orda mektup nasıl yazarım diye? onu mesela çevirebilirsin? kısa bişi de benim başka yapmam gerekenler vardı ondan yazdım onu aman bey 00:05 bubuuuu: aman bee yapamadım işte yalanmı solicem bide hk bi bakarsan 00:06 bubuuuu: ya replica benim gözler bozuldu herhalde ben seni hk sanıyom dayazıyorum hk. soory be kardeş,bu ne saçmalıyo deme ,replica yani o çevirime yardım edersen çok hora geçer,yoksa onu boş vercem ben, 00:06 sparow1: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:07 hk23: , 00:07 hk23: bubu yaparız nolcak ya ama zamanım olmaz 00:07 hk23: neyse herkese ii geceler yarın malüm iş güç. 00:08 crazybull: yes sparow 80-20 olacak yakında !. 00:09 sparow1: ermeni soykırımı safsatasına karşı tepkinizi gösterin arkadaşalr sadece bi dk nızı alıcak 00:09 sparow1: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:09 antisilence: inşallah crazy sen de arasıra geç linki he mi. 00:09 bubuuuu: bu adreste uyanık çıktı tekrar girersen almyo sparow,ben kullandım bak şimdide kullaniy dedim olmadı,hk iyi geceler saol yine de be 00:10 crazybull: okidir anti yarın mailim den de yayılacaktır. no worries. 00:10 eva11: slm herkese ! 00:11 sparow1: siz size kalan bi oy u kullanın arkadaşlar bide ne kadar fazla insana ulaşırsa o kadar güzel olur 00:12 replica: ya bubu ben anlamadım şimdi bu ingilizceye mi çevrilecek eğer öelse ben yapamam çünkü ben türkçeden ingilizceye hiç çeviri yapmadım yapamıyorum 00:12 sparow1: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:13 crazybull: anti- bu poll un bir süresi var mı? kim yapıyor bunu? sitenin sahibi kim? sonuçlar nerede açıklanacak/yayınlanacak. bilgin var mı? 00:14 antisilence: benim de mail yoluyla haberim oldu crazzy ama araştırır yazarım foruma 00:14 bubuuuu: replica valla bende son cümleyi kurdum başını kuramadım.sağol yinede ya,görsen ordan burdan topladım üç beş kelime, kafam almıyo artık replica yoruldum kaçgündür,benim yarın marketing den sınav 00:14 crazybull: sağol anti. ok 00:16 replica: hımmmmm ya keşke yapabiileceğim birşey olsa ama gerçekten ben hiç çeviremem 00:16 bubuuuu: crazybull sanki sen yaparsın be şu benim çeviriyi,bi el atsan ha?translate bölümünde formda mektup nasıl yazabilirim ismi? yani yazmazsan dacanın sağolsun baya yardımcı oldun bugün,bu linki bende yaya 00:17 bubuuuu: replica peki,bana şu kelimeyi açıklayabilimisin? 00:17 crazybull: bubu- bi bakiym. adsl berbat yalnız. hemen cvp alamazsan gitti sanma 00:18 bubuuuu: facilties= açıklaması ,böyle eş anlamlısı lazım,replica buna bi bak yapamazsan sa sorun değil yani olsun 00:22 replica: yararlanılan uygun şartlar olanaklar anlamında kullanılıyor possibility, handle, chance, imkan anlamıda var. yani seçim hakkı senin gibi bişey. sorunu tam anlamadım ama. 00:23 spyengineer: evvet arkadaslar hepinize iyi geceler. 00:24 bubuuuu: sağol bunlar işimi görür replica,sağol 00:24 spyengineer: yurt disinda egitim konusunda bir presentation hazirliyorum, bana dokuman konusunda yardimci olabilecek bir arkadas varmi acaba. 00:25 antisilence: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:25 spyengineer: cok minnettar kalirim 00:25 crazybull: bubu- Musterilerden gelen sikayetler dogrultusunda,sirketimiz yeni bir musteri servisi kurulmasi icin calisma baslatmistir.Bu yeniden yapilandirma hakkindaki ayrintilar gelecek ay icinde. bu mu? 00:27 bubuuuu: evet bu crazybull bu çevrilecek ,spyengineer ben bi bakiym 00:29 replica: ben yattım iyi gevelr hepinize bysssssssssss 00:29 spyengineer: haydi arkadaslar bir iyilik yapin bu kardesinize 00:30 bubuuuu: http//www.westegitim.com/universite_kayit.asp ,http//www.hemenbul.com/index.php?&PID=115 ,spyengineer,bu linkler işini görür sanırım bi incele istersen ha?,replica iyigecelerr sağoll 00:32 crazybull: bubu- Our company has started a new customer service as directed by the complaints of our customers. The details of this restructure will be announced to our employees next month. You may reach …kiºi 00:32 spyengineer: cok sagol ilgilendigin icin.sana minnettarim 00:32 crazybull: .You may reach …kiºi. at. tel. for further details. 00:33 crazybull: You may reach …kiºi. at. tel. for further details. 00:33 lynx_nexux: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:33 lynx_nexux: ewet herkez bir NO desin arkadaşlar 00:33 lynx_nexux: lutfen . BU ARADA MERHABA 00:34 bubuuuu: sağol crayzbull, 00:35 lynx_nexux: selam bubuuu .bu gün bulmaca yokmu 00:36 bubuuuu: lynx bugün ödev var,,crayzbull bu en son yazdklarında dahil dimi*,aladımm tel falan yazmışsın tamam sağol hoşgeldin buarada lynx 00:36 crazybull: merhaba lynx. %80 i devirmeye az kaldı 00:37 crazybull: bubu- evet, sığmadı 200 karakter. devam ediyor o cümlelerle 00:37 lynx_nexux: devirelim dostum . devirelim 00:38 crazybull: You may reach …kisinin adi. at. tel no. for further details. 00:38 spyengineer: aslinda ihatiyacim olan yurt disinda egitim avantajlari konusunda bir ingilizce dokuman 00:39 spyengineer: bunui bu sitelerde bulamiyorum 00:39 antisilence: arkadaşlar ben kaçar ,iyi geceler herkese lütfen bildiğiniz herkese link yolayın,mailleri forward ederek yollayın ki birilerinin gözüne girsin,forumlara başlıklar atın,adres bırakın,iyi geceler 00:39 crazybull: bubu- ok mi? 00:39 antisilence: http//www.network54.com/Votelet/29462 00:39 crazybull: anti- take care !. 00:41 antisilence: take care crazy,see you around. 00:43 bubuuuu: sky- bulup ingilizceye çevirmen zor oluyorsa google da ingilizce arattır istersen,avantajları falan de,belki birşeyler bulursun 00:44 bubuuuu: crazybull sağol da details diye bitiyo dimi, ben numaaları falanda ekledim, evetse tamamdır kardeş sağolasın 00:45 crazybull: bubu- "You may reach …kisinin adi. at. tel no. for further details." son cümle de böyle. ok ? 00:45 spyengineer: cok denedim aslinda ama problem aantajlar konusunda hic dokuman bulamayisim. 00:45 spyengineer: hepsi reklam yapiyor. 00:45 spyengineer: dogru duzgun dokuman yok 00:47 crazybull: iyi geceler dostlar. pharaoh sails to orion. _Nightwish_ 00:48 bubuuuu: crazybull temizede çektim ohh, bitti varmı benden mutlusu be sağolsın varya yoksa şimdi hiç uğraşamıcaktım bunula,sky- ben bi bakiym bulursam senin p.m. e atarım kardeş oldu mu? 00:49 spyengineer: bubuuuu kralsin sen yaaa 00:52 bubuuuu: ne demek sky buursam tabi gönderirim,varya hh, bu gece erken yatcam ya rüya gibi, yarın 6 da yola dökülcem yine,sky ne zamana lazım sana bu? 00:53 spyengineer: en kisa zamanda lazim kardesim.hazirlanmaya calisiyorum ama dokuman konusunda problemim var dedgim gibi 00:55 zenci: hi all 00:55 bubuuuu: sky- birde forma thread aç,oraya yaz böyle böyle de,ama ayrıntılı anlat ne lazımsa ,ordan baya yardım alırsın uygun yere thread açarsan,bu arada bu benim son kredim,dediğim gibi foruma ,belki başkalr 00:57 spyengineer: sana simdiden tesekkur ederim kardesim sana iyi geceler 00:57 bubuuuu: zeci ya sen nerelerdesin ,herkese seni soruyorum ben,abi kayıpsın kaç zamandır, hoşgeldin, nasılsın?keyifler tıkır mı? 01:00 nuttymanc: merhaba 01:03 zenci: iyidir bubuuu,senden naber abi? 01:03 bubuuuu: sky- dediğim gibi bulunca gönderirim,iyi gecveler sana da, zenci konuşmuyosun? hoşgeldin nutty 01:04 bubuuuu: nolsun zenci ya ödevlerle boğuştum ,ama biraz önce bitti sağolsun crazybull bi son yardım etti temizede çektim 01:07 zenci: iyi yaptın , ben haftasonu ,c.tesi lisemin pilav günü için bursadaydım pazar da kpds için ankarada 12 gibi döndüm eve . 01:09 kiedis: nassı geçti sınawın genç 01:12 zenci: bommmba gibi kiedis, saol. senden naber gözükmüyosun yaa 01:13 mgk: zenci hangi lisesin pilav gunu oldu 01:14 bubuuuu: bursada mı hangi lise zenci 01:15 kiedis: güsel güsel arada böle etkinlikler rahatlatır adamı.bende staja başladım,LES hazırlıkları,konser kovalamaca,program full yani 01:19 zenci: oooo ,Allah kolaylık versin keidis 01:21 kiedis: aminben yatıyorum şimdi grupta görüşmek üzreben bu saatte yatçak adammıydım D 01:26 desaro: jjg 01:37 bubuuuu: in the army now ın sözlerini bilen varmı 01:38 bubuuuu: varsa bana p.m. atarsa sevinirim 01:38 bubuuuu: status quo-in the army now 01:44 kiedis: sevindin mi? 01:47 kiedis: yoksa sözlere kaptırdın ağlıyomusun 01:51 bubuuuu: yok ya merak ettim,arşive koycam 01:56 kiedis: koy gitsin 01:57 soupmoup: zenci nikin niye zenci diye sorabilirmiyim 02:01 akm: asalak 02:02 akm: mrh 02:05 newspring: slmlar 02:09 akm: slm 02:53 ceaser: + 03:17 asaodtu: selam 03:18 asaodtu: aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 03:18 asaodtu: sasas 03:18 asaodtu: asa 03:19 asaodtu: qwqq 03:19 asaodtu: qwqw 03:19 asaodtu: qq 03:39 cazibei_arz: kimse yokmuuuuu 03:39 cazibei_arz: asaodtuuuuu. 04:30 gokhankirca: şşşşşşşşş 04:59 rabion: naber 05:27 erturkk01: kiedis burda misin? 05:27 erturkk01: gonderdigin sitede gelmis gecmis butun rekorlari kirdim 05:28 erturkk01: bide butun sorulari anlasaydim neguzel olurdu dimi 05:31 hasanturk: arkadaslar herkese slm turkce noktali unsuzleri klevyadan nasil yazabilirim? 05:32 erturkk01: noktali unsuz mu?Nasi yani? 05:33 erturkk01: valla noktali unlu hasrler var da mesela "i" gibi.noktali unsuzleri bilemiycem 05:34 hasanturk: mesela cesme "c" harfinin cengelini nasil yazabilirim. 05:35 erturkk01: haa tamam,anladim0kalvyende yoksa o harf,ne yazikki yazamazsin benim bildigim kadari ile. 05:37 hasanturk: benim ki degisik klevya herhalde, neyse yardimin icin sagol 05:38 erturkk01: turk klavyesi lazim sana.neredesin sen?Amerika ?Ingiltere? 05:39 hasanturk: inmgiltere bana bitane gonderseniz olur aslin da. 05:41 erturkk01: kusurabkama.bende ingilteredeyim ve ayni sorun var bende de 05:41 erturkk01: duzeltmekusurabakma. 05:44 hasanturk: o zaman Turkiyeye gittigin de, cantana bi klevya sen koy bi klevya da ben koyyayim. 05:44 experience: "start" menusunden "run" a basin. acilan pencereye charmap yazin enterlayin. ordan cengelli c, s noktali o gibi harfleri bulursunuz 05:46 hasanturk: TESEKKUR EDERIM . bi deniyeyim. 05:48 erturkk01: experiance.karakterleri seectikten sonra neyapicam?Copy tusuna mi basitim? 05:49 experience: evet. copy ile kopyalayip sona kullanmaktan istedigin yerde kullanabilirsin. ayrica alt tarafta hangi klavye kisayoluyla o karakteri yazabilecegini gosterir 05:50 experience: mesela yumu$ak G icin ALT + 0208 benim klavyemde, seninkinde numara degi$ebilir 05:52 erturkk01: tesekkurler experience 05:53 experience: sorun degil 05:55 hasanturk: Turkiye"den klevya getirmiye gerek kalmadi. sagol experiance 05:56 experience: at your service 06:44 erturkk01: yerden yere vursanda sevdalim sensinnn! 06:48 erturkk01: halimi sormasanda dermanim sensinnn! 07:17 rukidding: merhaba arkadaslar. yuz gorumlugunu anlatmaya calisiyorum. bana yardimci olabilicek biri varmi. Harem suare'de ne diye cevirmislerdi hatirlimusunuz? 08:07 advil: günaydın 08:11 veceligesuverildi: herkese günaydın. 08:12 advil: sana da günaydın vecelıgesuverildi ama herkes tanımı şu an epey dar bir çerçevede p 08:14 veceligesuverildi: nasılsın advil. 08:15 advil: tatile ihtiyacı varmış gibiyim 08:16 veceligesuverildi: birtek biz mi varız; karga daha kahvaltısını yapmamışken buraya damlayan.tatil nerde olmak istedirdin 08:18 advil: evde yatağımda olmak isterdim. 08:19 veceligesuverildi: güzel tercih. 08:20 advil: eee zevkli insanımdır ne de olsa 08:20 advil: sende ne var ne yok bu arada 08:22 veceligesuverildi: ne olsun aynı tas aynı hamam.yere teğet durumları yani. 08:28 _spasiba: Günaydın çelik, advil. nasılsınız? 08:28 _spasiba: ve günaydın herkesler 08:29 veceligesuverildi: günaydın _spasiba. 08:29 advil: günaydın spasiba. bu arada yere teğet lafı benim lise hocamı hatırlattı. Adam sınavlarda; "yer çekimine dik tahtaya paralel otur evlat" derdi. 08:30 veceligesuverildi: advil ve benden başkası yok anlıcan herkesi biz oluşturuyoz.ii demek adettendir.sen nasılsın ? 08:31 sajha: günaydın arkadaslar 08:32 sajha: anybody here 08:32 kral2: künaydın 08:32 kral2: günaydın yani 08:32 _spasiba: günaydın sajha. yes here. 08:32 sajha: byyyyyyyyy 08:32 veceligesuverildi: anıların tazelendi yani çok mu zaman oldu lise biteli 08:33 kull: günaydın arkadaşlar 08:33 advil: 10 sene kadar 08:33 nesquik13: kalimera 08:34 veceligesuverildi: günaydın kull,sajha,kral2 08:34 kull: günaydınn nesquik, naber 08:34 kull: çelik günaydın. her sabah sen açıyosun heralde boardu anahtarı sende 08:35 alper_alper: günaydın 08:36 advil: öyle yorum yapıcağına iki tabureyi de sen düz çevir kull p 08:36 veceligesuverildi: nedense senin daha yaşlı olduğun kanısına kapılmıştım advil.kull naparsın en erken ben geldigim için anahtarı bana teslim ettiler ama istersen büyük bir zevkle sana veririm.unutma tam 8De acacaksın 08:36 nesquik13: saol kull sen nasilsin 08:36 alper_alper: ne o yaw board da kontorlere zam mı geldi bi günaydın dedik3 kontor gitti 08:37 veceligesuverildi: müşteriler damlar şimdi.haydiyin biraz cabuk daha masalar silinecek. 08:38 kull: ben çok iyiyim nesquik, sabah sabah geldim yine sende ne var ne yok ? advil bu sabah nelerden bahsediyosunuz bakalım? lise muhabbeti mi ? 08:39 libra_elmir: günaydın herkese arkadaşlar ! how are you ? sunuz 08:39 kull: günaydınn libra. santralde yolunda mı herşey ? 08:40 advil: o kadar yaşlı mı gözüküyorum? neyse en azından sen beni modacı falam sanmıyorsun veceligesuverildi p 08:40 libra_elmir: olmaz mı ? ben varım burda unuttun mu ? kull aşkolsun sana P 08:41 kull: doğru libra, dün naaptın terkedebildinmi orayı yoksa nöbet varmıydı yine ? 08:41 troublemaker_: advil 08:44 libra_elmir: nöbet vardı tabiki . geçen ayın raporlarını check ettik arkadaşlarla int. hiç giremedim ve akşam saat 0800 de ağzım açık bir şekilde uyumuşum sabah servisçi uyandırdı ben çarşambaları izinliy 08:46 libra_elmir: zalten bu aralar kendimi kovdurmayı bile düşünüyorum.istifa edemem bütün tazminatım ve 6 aylık işsizlik param yatar napiyim?zaiten yeni iş arıyorum. bu strese dayanmaz kalbim bu gidişle 08:47 result: günaydın millet. 08:47 kull: hmm, sen doktora gittin mi peki? gidicektin bi ara 08:48 kull: libra nerde iş arıyosun peki? baktın mı kariyer.net e falan 08:48 libra_elmir: nerde nasıl gidiyim? diyorum ya canımıza okuyolar burda izin istedim müdürden haftaya haftaya diyor şişko patates x== boğasım geldi haftaya çarşamba gidecem 08:49 libra_elmir: yok ya söylemesi ayıp çok güzel bir şirket buldum burdaki insan kaynakları müdürü bana referans oldu.cv mi verdim inşallah bir şeyler çıkar olursa süper vallahi var ya yaşarım o zaman 08:50 remedios: gun aydin ola arkadaslar 08:50 result: sabret libra. 08:51 remedios: ben bugun buraya ugrayamayacagim 08:51 ysf_ysf: selam amillet 08:51 remedios: cevre ve is guvenligi ustunebilgilencekmisim. herkes hoscakalsin bakalim 08:52 result: remedios eğitim şart. 08:52 kull: nasıl bi şirket bu libra? yine öyle santralle falan mı ilgili 08:52 ipekilgin: gunaydin site halki 08:52 kull: gunaydın rem, eğitim var yani, iyi uykular 08:53 libra_elmir: aynen o dediğini yapıyorum result cum başka çaremde yok ki. evde otursam daha kötü olacak şartlarımız çok iyide benim bünyem artık dayanmıyor.gece de belli değil gündüzde bak yine anons ve ben 08:53 remedios: result sabah sabah bole konusan insannari sewiyom yaa 08:53 _spasiba: arkadaşlar hergün poaça yemek kanser yaparmı adamı? 08:53 libra_elmir: kaçarım hayır kull. bu da alman şirketi ve b,ilgi işlem şubesi byes 08:54 remedios: spaa yapiyosa bana da haber et, mesela ben zeytinli yiyom bise olmadi bugune kadar 08:54 remedios: bu sefer gittüm 08:56 treebeard: gunaydın arkadaşlar . 08:57 result: günaydın treeberad 08:57 result: yanlış olmuş 08:57 result: treebeard 08:57 alper_alper: herkese herkseye günaydın 08:57 result: kontör fazlam varmış 08:57 result: sana da 08:57 kull: ok hoşçakal libra hadi sen santraline yapmıyodur heralde spa ben deniyorum üstümde kaç aydır 08:57 result: günaydın 08:57 treebeard: Result H.içi hayallere devam mı,yoksa haftasonunu mu beklemeliyiz? 08:58 result: alper_alper 08:58 domes: arkadaşlar günaydın.bi maile daha ciddi başlamak istersem, dear yerine ne yazabilirim ? 08:58 result: treebeard hayallar haftasonu. 08:58 result: hayaller olcaktı 08:58 result: haftasonu krize girmemek için yapıyom 08:59 result: Deer deme zaten geyik demek 08:59 treebeard: Ben dear'dan daha formal bişi oldugunu bilmiyorum. 08:59 result: Aslında o günün özel bi önemi vardı ama 09:00 result: ölene kadar benle kalıcak 09:00 _spasiba: zeytinlisi daha tehlikeli remedios. zeytinler malum. hem hemen çıkmazki kanser demi? 09:00 domes: yok di mi başka bişey 09:01 kull: dear deme direk Mr ya da Mis falan diye gir 09:01 treebeard: benim bildiim yok.Dear mr/mrs başla gitsin domes.mailin içerigini cok formal yaparsin. 09:02 domes: kull mr. lık bi başlık yok, şirket ismine yazmamı istiolar 09:03 troublemaker_: dear şirket ismi.kulağa pek fena gelio. 09:03 kull: Bence şirket ismini yaz başa, sonra maile girişte de to whom it may concern falan diyip devam et. ama formal bana göre değil bilmiyom o ayrıntıları 09:03 advil: selamun aleyküm diye gir domes 09:04 result: Direk konuya gir domes.hiç gözlerinin yaşına bakma.çatır çutur kur cümleleri 09:04 akkaya42: slm herkese 09:04 domes: hah edvil yaşa ! ben nası düşünemedim 09:04 treebeard: evet insan isim yoksa kull'a katılırım 09:05 advil: öncelikle bana kalbinizden temiz bu beyaz sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim de 09:05 domes: arkadaşlar süpersiniz walla sabah sbah, ne bu enerji 09:05 _spasiba: aa deniz akkaya gelmiş 09:05 domes: kull haklı bence de, sağolun 09:06 _spasiba: advil ya da "nörüyonuz gurban olduklarım " dese? 09:06 treebeard: en alta da formal olması için sepet sepet yumurta/sakın beni unutma/unutursan küserim/mektubumu keserim de,,heman cvp veriolar 09:06 akkaya42: neden guldun? 09:06 advil: ne demek kull haklı? sizce de o cümlede ben yazarım kim okursa okusun havası yok mu? bir vurdum duymazlık bir adam sendecilik? 09:06 _spasiba: kim neden güldü? akkaya? 09:07 libra_elmir: ahada geri geldim dale eee dale in o yeee every biggP do't oh bant goodmorning everybody again again don't don't 09:07 akkaya42: peace out yall 09:07 alper_alper: akkaya konyadan mısın 09:07 moderator: domes 'sayın ilgili' yi çevirip ing.ye öle giriş yapabilirsin alternatif?. 09:07 treebeard: yok advil sayın iligli gibi bişi bence. 09:07 alper_alper: niye dersen nick inin sonundaki 42 den boyle yorum yaptım 09:08 treebeard: mod saten to whom it concerns.sayın ilgili gibi bişi diilmi? 09:09 domes: mod, to whom it may concern zaten öyle bir anlam veriyo.o şekilde yazdım ben de. 09:09 libra_elmir: doğrudur treebeard 09:09 troublemaker_: domesim sen to whom it may concern de.başa da sirket adını yazarsın ohhhh mis olur 09:10 treebeard: evet may i unutmuşum . 09:11 kull: evet domes en sonuna da kestane kebap acele cevap de tam olsun. komutan geldi de yazamadım 09:11 kull: libra hoşgeldin, niye gittin niye geldin anlamadım ama bu kadar çabuk 09:13 treebeard: kull ben daha guzel bi dortluk yazmıştım aşşalarda 09:13 libra_elmir: işte arapça bilmem ne derler buna miafir gelmişde onları karşıladım. geri geldim yerlerine bırakıp o kadarcık kull sen nerelisin ?ben adanalıyım da 09:14 treebeard: özel telekom şirketi bilen tanıyan,duyan var mı?. 09:15 _spasiba: libra sen allahın adamı mısın? bıcı yiyip şalgam mı içersin. 09:15 kull: antalyalıyım libra, hatırlarsın 09:15 libra_elmir: aynen kebapıda unutma lütfen acılı olsun 1,5 09:16 libra_elmir: özür kull benim memory birazcık zig zag çeker oldu yaa excuse me ! believe me that I am so sorry about this subject okey ! 09:16 kull: o bıcıyı yedim ve hiç sevmedim ben ya. adanaya gittiimde arkadaş seninle bıcı bıcı yiyelim diyodu bu ne diyodum da alakasız bişeymiş 09:16 _spasiba: ama heryerde güzel yapamıyolar kebabı. bide yerinde daha pahalı. mersinde daha ucuz kebap 09:17 libra_elmir: kull sen asteğmendin değil mi? bilgisayar mühendisi bak nasılda hatırladım yaaa 09:17 kull: kebap süper ama 09:18 treebeard: adana diyince şalgam suyu da gelir aklıma. 09:18 libra_elmir: ama kull öyle deme bak bi de ben yapayım da yee bende muğlada arkadaşlara zorla şalgam içirdim hepsi 1 sonraki gün ailemi genişletmiş hepsinin miğdesi bozulmuş da P 09:20 domes: hımm ailemi genişletmiş.artık böyle mi söyleniyo, kibarca 09:20 libra_elmir: öyle domes 09:21 result: kibarca bi dil mi oldu artık domes?.arwen'i döktünüz mü denize domes? 09:21 kull: 2-3 katlı baya büyük bi yer vardı adanada. çok güzel bi yer yapmış adam, otel gibi falandı ben gezmek istedim gezdirmişlerdi, müdürün odasında jakuzi,masaj koltugu,teras süperdi falan 09:22 domes: resul aramadı esma bilmiom gelmemiştir belki de.geldiyse de zamanı olmamıştır diyelim artık ehhehe 09:22 kull: neyse ben o bıcı bıcıyı yapanın ailesine dokunmadım ama. sahi görüşme oldu mu izmirde 09:23 kull: kesin gelmiştir o ya, işi yetiştircem diye uğraşıyodu cuma ve bitirmişti en son 09:23 result: domes zorla bi lakap buldurucan kendine o t'yi unutmasan iyi edersin.taktığım lakaplar yapışır kalır haberin olsun 09:23 libra_elmir: adana aslında güzel bir şehir, komik gelecek belki ama burdaki insanlar bana çok doğal geliyor ve güldürüyor seviyorum ya memleketimi 09:24 libra_elmir: hayırdır domes ekildin falan mı yoksam gııı çok gülerim bak 09:27 kull: libra adanada bi gün kaldım sadece ama güzel şehirdi cidden. üniversiteyi de gezmiştim orası da harika. mersin de öyle 09:27 _spasiba: abicim kebabının dışın da hiç güzel bişeyi yok adananın. valla kusura bakma da libra seni güldüren insanları sırf problemler. 09:27 domes: libra bi plan yapmamıştık tam olarak.ama görüsürüs die konusmustuk.bilmiom uygun olmadı heralde.esma gelince sorarız beraber ehhe 09:27 troublemaker_: domes c.tesi izmirdeydi rwen ama senin telin yoktu sanırım. ondan arayamamıştır 09:27 treebeard: domes senin tel nosunu sormuştu c.tesi arwen 09:27 _spasiba: e adana adliyesi meşhur ne de olsa. 09:29 domes: a aa inanmıyorum yaa.ben vermiştim ona ! kaydetmemiş demekki, gerçi priv.larına baksa görürdü.tüh 09:29 libra_elmir: sen nerelisin bilmiyorum ama spasiba. muhattab bile olmuyorum bu yazdıklarından dolayı seninle bazı adanalılarda böyle muhattab olur işte insanlarla anladın umarım beni 09:30 kull: ya istese bulurdu senin teli bi kere, sorardı burdan birilerine arayıp falan 09:30 domes: kull beni fitlemeye mi çalışıyosun sen bakiim 09:30 _spasiba: sözüm sana değildi libra. ama ortada görünen bir gerçek var. 09:30 troublemaker_: kul.ne guzel ara buluon sen ole. 09:31 alper_alper: gorusmemde size bahsettigim ve zaman zaman bizden yedek parcalar talep > eden ancak firmamizin teklif vermedigi arap ulke firma detaylari ektedir.for trans help help please 09:31 premiere: herkese günaydın ve de iyi haftalar. 09:32 libra_elmir: X=== cevap vermek istemediğimi belirtemedim galiba kull,domes anlamıyor bazıları beni galiba ? 09:32 hindistandaki_genc: Selam Millet. 09:32 _spasiba: soruya cevap verilir 09:33 ILAYDA: selam. Bottle Stopper Turkce'ye tam olarak nasıl cevrilebilr? Tsk 09:33 kull: anaa, kimsenin aklından geçmedi yani benim söyledigim? 132 ye sorar yine bulur ya insan bulmak istesin 09:35 kull: şişe kapağı sanırım 09:35 troublemaker_: kull. kaşınıosun sen.ben anladim. 09:35 kull: ya da tıpası 09:35 libra_elmir: selam hindistandaki genç nerelerdesin sen yaa. kayboldun mu ne? 09:36 libra_elmir: ayrıca bencede kull un dediği doğru şişe tıpası denilebilir 09:36 alper_alper: 0931 alper_alper gorusmemde size bahsettigim ve zaman zaman bizden yedek parcalar talep > eden ancak firmamizin teklif vermedigi arap ulke firma detaylari ektedir.for trans help help please 09:36 ILAYDA: Smpanya patlatılırken mantarın fırlamamasını saglayan bir urun olarak biliyorum ama bunu anlatacak bir Turkce terim bulamıyorum 09:37 result: As I mentioned in our talk with u before several times, the arabic company's details are attached whom asked us for some spare parts. 09:37 premiere: As I mentioned during our negotioation with you,the company which is attached arabic company and they occasionally requre auxiliary equipments from us but we could not have offered as positive action. 09:37 hindistandaki_genc: libra_elmir Yok arkadasim Burda acaib Islerim var. Association of Indian universities Diye bir yerden belge almak icin ugrasiyorum. Sen nasilsin ? 09:38 premiere: result just in time with you. 09:38 result: öyle oldu premiere 09:40 alper_alper: premire-result cok tesekkur ederim allah ne muradınız varsa versin tuttugunuzu altın etsin 09:40 libra_elmir: anlıyorum seni hindistanlı genç ne zaman geleceksin,çok kalacak mısın ki hala?yabancı bir yer ama farklı ve güzel olmalı en azından bak geri döneceksin eninde sonunda öyle bak olaylara çabuk geçer 09:40 domes: ilayda yok öyle bişey turkiyede.ben hiç rastlamadım 09:41 crazybull: http//www.network54.com/Votelet/29462 09:42 premiere: alper hepsi olmasın. 09:42 result: Akşam english patient vardı trt2'de. 09:42 crazybull: haydi gençler oy vermeye. alttaki linki tıklayın ve NO buttonuna basın !. başka TÜRKİYE yok. 09:42 alper_alper: oki premire tuttugunuz bazı şeyler hariç 09:42 libra_elmir: kullandım ben crazy bull ooo hemde kaç kez ve sonunda başardık hehehh yaşasın ya yaşasın bravo bize ! çok seviyorum bu ülkeyi bu milleti ya eğrisiyle de doğrusuylada 09:43 treebeard: arkadaslar *.exb dosyaları ne okur? 09:43 hindistandaki_genc: libra_elmir zaten ise iyi yonunden bakmazsan burda zaman gecmez. Ben Su anda turkiye'ye ne zaman donus yapacagimi bilmiyorum belki 2 sene later. Ama Burda olmak gercekten'de buyuk bir ayricalik. 09:43 crazybull: süpersin libra !. 09:43 result: alper_alper allah da seni hiç altına muhtaç etmesin 09:44 alper_alper: crazybull oki abi ben kullandım 09:44 hindistandaki_genc: treebeard haw ar yu ? 09:44 alper_alper: eyvallah result 09:44 oztasyurek: günaydın boooaaaarrrrdddd 09:44 libra_elmir: bak ne güzel işte bunun farkındasın hindistanlı. bide böyle bir eğitim almak isteyipde alamayanları düşünsen herşeye değer belkide for example me sende süpersin crayzbull seni çılgın boğa 09:44 crazybull: http//www.network54.com/Votelet/29462. hepinize kolay gelsin. i love my country ! 09:45 crazybull: eywalla alper. take care everybody 09:45 result: YES 16.66 % 611704 NO 83.30 % 3059156 UNDECIDED 0.04 % 1468 09:46 domes: oo kimler gelmiiiş 09:46 hindistandaki_genc: libra_elmir birincisi okulum bittigi zaman Onum acik. Ikincisi dil ogreniyorum. Tabir-i caizse 5 insan'im. 3 cusu ise tek beyaz benim 09:47 _spasiba: günaydın da kaan. saat kaç? bu saattemi gelinir? aaaaaaaa. 09:48 domes: spa yoklama mı yapıoz artık 09:48 oztasyurek: forumla uğraştım biraz spa, ing. konuşma günüyle ilgili ondan nasılsın? domescim günaydın naber? 09:48 libra_elmir: ne kadar güzel işte yaa. bense 18 yaşından belli çalışıyorum.hem okudum hem çalıştım. şimdiyse okulum bitti iyi bir işim var ama stresli ve para biriktirmek istiyorum dil eğitimi için ama 09:49 libra_elmir: malesef herşey insanların istediği gibi olmuyor işte ne mutlu sana hindistanlı genç sevindim senin adına 09:49 _spasiba: evet domes. kaan geç kalmazdı böyle. bi haller oldu çocuğa. iyidir be kaanım senden naber? 09:50 hindistandaki_genc: libra_elmir tessekurler. Ne isle mesgulsun. Dil ogrenmek istiyorsan mutlaka yurt disina cik. Turkiye'de ingilizce ogrenilmez. 2+2=4 09:51 libra_elmir: ben kaçıyorum domes,hindistanlı genç,oztaşyürek bu benim son kredim hoşçakalın bye ! süpersiniz millet buraya geldim mi daha iyi oluoyrum yaa goodbyeagain biliyorumda paradan haber ver hintlidis 09:52 oztasyurek: iyidir yav nolsun, haftasonu yorgunluğu işte gündüz halısaha, bowling, dart, gece sinema, bar, içki vs. uyku yok, güya dinlenelim diye var haftasonu ben kendi sınırlarımı deniorum D 09:53 kull: libra hadi hoşçakal iyi çalışmalar sana 09:53 treebeard: iyidir.ozcan .teşekkür ederim.sen nasılsın? exb uzantılı dosyaları hangi prog.la çalıştırabiliriz bilen var mı? 09:54 kull: *.exb yi kim açar diye sormuştu sanırım biri, bu link onu açtıgını iddia ediyo http//www.linux-mtd.infradead.org/ 09:54 oztasyurek: bye libra kolay gelsin 09:54 hindistandaki_genc: libra_elmir bye. hoscakal. 09:54 domes: taş ehhehe.iyidir noolsun işte.ben epey uyudum pazar günü .genellikle öyle oluyo zaten, cumartesi cozutup pazar dinleniyorum. 09:55 domes: bye libra 09:56 hindistandaki_genc: treebeard Dostum boyle bir dosya window sistemi altinda tanimlanmiyor. Tahmin etigim kadari ile linux sistemi uzerine yazilmis. 09:56 treebeard: kull saol.linux office gibi bişi mi bu acaba? 09:58 treebeard: saol ozcan sen de.irfanview die bişi var.pluginleri download ediyorum.bi de kull'un linkine bakim. 09:58 cibuunal: hey you 09:58 cibuunal: sacmldım pardon 09:58 cibuunal: sadece deneme yapmıstım 09:59 troublemaker_: hahahahhaaaa 10:00 domes: cibu ehhheh. 10:01 hindistandaki_genc: i run each make is tea your sun each me 10:01 hindistandaki_genc: the can me but the 10:01 treebeard: peki linux->windows emulatoru die bişi icat edildi mi? 10:02 cibuunal: ayran içmek istemiyorum ıggh cok kotuydu 10:03 kull: evet var öyle bişey linuxte windows emulatoru tree ama ismini hatırlayamadım şimdi 10:03 result: bugünkü saçmalama krediniz doldu.böyle bi şey geliştirmek lazım. 10:04 treebeard: bana lazım olan win için lınux emulatoru o zaman.kull.ne adamlar yaa.herkeste sanki linux varmıs gibi linux dosyası gonderiolar. 10:04 kull: ya herkesin msnde sorun var mı bugun yoksa bende mi sadece ? 10:05 result: insan saat başına en fazla 30 kere saçmalayabilsin, ama 20 konuşma kredin olsun, aynı cümlede 3'ten fazla saçmalayamasınlar.bi de saçmalamak serbest olsun. 10:05 kull: ne dosyasıymış öğrenebildin mi tree ? 10:06 result: Saçmalamaya örnek verdim.Aşağıdaki cümleyi kurmayı kafasından bile geçirenler banlansınlar. 10:07 troublemaker_: kull bende sorun yok 10:07 treebeard: kull muhtemelen ürün resimleri.fakat linux office gibi bişi tahmin ediyorum prog'u.bi emulator buldum hakkaten.samplecraze die bişi. 10:07 howard_roark: merhabalar 10:08 kull: tree staroffice var linuxte çalışan. onun windows versiyonu da vardı sanırım bi onu arat istersen 10:08 troublemaker_: howard slm 10:08 result: eywah .ben kaçıyorum.herkese kolay gelsin 10:08 treebeard: ok kull.bakiim.selam howard 10:09 troublemaker_: byes resul.ben de kactım 10:09 kull: toruble teşekkürler, bi süredir bende de yok bakalım 10:09 hindistandaki_genc: treebeard bu dosyanin senin icin onemi nedir ? 10:09 alper_alper: bu firmanin urunlerini turkiye disina iki firma satmakta idi.for trans help help please 10:11 treebeard: ozcan bi firmanın ürünleri hakkında yolladıgı resim ya da teknik data olabilir.gorsem fena olmaz. 10:11 hindistandaki_genc: this firma urunlering foreign export iking firima Buys. 10:12 treebeard: two companies have been exporting that company's products işini gorur mu alper? 10:12 alper_alper: görmez mi levent saol 10:12 howard_roark: result kacmaaaa 10:13 treebeard: satmakta idi had been exporting 10:13 hindistandaki_genc: hocam Sen dosyayi ziple bana yolla ben aksam acip senin mail adresine tekrar word dosyasi halinde gonderirim. 10:14 treebeard: howard sen de mi mimarsın? ve roman kahramanıyla olan sanırım cinsiyet farkınızın nedeni ne?cok sevmen mi? 10:15 treebeard: ok ozcan.bama e-mail adresini pm ler misin?teşekkür ederim şimdiden. 10:15 ILAYDA: BOTTLE PAL ? ne demek bilen var mi? 10:17 ipekilgin: içki arkadaşı gibi bişey ILAYDA 10:18 malhun: herkese merhabalarr 10:18 hindistandaki_genc: ustumde klima var durmadan calisiyor hava tam 45 derece sirtimdan Terler bosaliyor. VE ustelik daha yaz gelmedi . 10:18 ILAYDA: evet ama resimde bu sarap sisesinin ustune giydirilen bir kilif gibi gozukuyor. 10:19 dagonett: günaydın herkese. 10:19 treebeard: ılayda 12 euro değerinde imiş bottle pal. 10:19 treebeard: selam dagonett 10:20 kull: selam dagonet 10:21 malhun: treebeard merak ediyorum da siz ne işle meşgulsünüz acaba? 10:21 _spasiba: yazın kaç de3rece oluyo hintli? 10:21 treebeard: ilayda bu bottle pal termos'lar vardı eskiden.onların yeni şişenin uzerine giydirilen versiyonu sanırım. 10:21 malhun: ingilizceniz çok iyi takip ediyorum da sorulan herşyi yanıtlayabiliyorsunuz 10:21 domes: ilayda, bottle stpooer yaz, google da grafik olarak ara.bi sürü resim çıkıo . ben ne oldugunu anladım sanırım.şarabı falan açtıktan sonra içme süresinde mantarın yerine kapak olarak kapatılan alet 10:21 shigiyaki52: Günaydınlar arkadaşlar 10:21 hindistandaki_genc: malhun bos isler. Translate gibi 10:21 treebeard: selam malhun.ben de merakının sebebini merak ettim. 10:22 malhun: ben de ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum olmuyor bir türlü 10:22 malhun: onun için merak ettim nasıl bu kadar iyi bilebiliyorsunuz 10:23 result: günaydın kardeş naber? 10:23 _spasiba: mahlun burdakilerinin çoğu çevirmen. 10:23 hindistandaki_genc: _spasiba 50 derece kadar oluyor ama nem orani yaklasik %80 gibi oluyor. 10:23 _spasiba: işleri o yani malhuncum 10:23 treebeard: malhun ben aksine zamanım oldugunda,bol bol google ve sozluk kullanarak aynı zamanda kendi ing. mi geliştirmek için de ugrasıyorum sorularla. aslen dış.tic. 10:23 ILAYDA: EVET SU JELLI BAS AGRISI ICIN KONULAN TORBALAR VAR YA, ONLARIN SISE USTUNE GIYDIRILEN SOGUTUCU OLARAK KULLANILANLARINDAN 10:23 malhun: benim için pek boş değil hindistandaki_genc ingilizceyi seviyorum ve geliştirmek isterim 10:24 _spasiba: delimisin be kardeşim ne işin var hindistanda . başka memleketmi bulamadın? 10:24 dagonett: selam arkadaşlar saolun. aranızda almanca bilen var mı? birşeyler soracaktım da? 10:24 treebeard: ozcan 10:24 _spasiba: 50 derece sıcaklık nemle birlikte 70 gibi hissediliyodur. ölürsünüz bak. 10:25 hindistandaki_genc: malhun ben sevmiyorum ama mecburum 10:25 result: dago kardeş.senden e-mail bekliyom ona göre. 10:25 treebeard: ozcan'a bişi olmaz.o değişik bir yaşam formu 10:25 hindistandaki_genc: dagonett sor ben yanitlamaya calisiyim 10:25 domes: ilayda hayıır o değil.bak şimdi şarap şişesi düşün mantarını açtın tirbüşonla ama mantarı tekrar şişeye sokuşturmak estetik değil.bu aleti kullanıosun.şişeyi kapatıyo,dışarda kalan bölümü de şekilli 10:25 malhun: _spasiba bunu biliyorum ben de kendi çapımda çeviriler yapıyorum ama treebeard daha resmi anlamlarını da biliyor ve düzgün cümleler kurabiliyor. bazen ben anlasam da cümle haline getiremiyorum. 10:26 treebeard: http//www.beveragefactory.com/wine/coolers/pal.shtml domes ben burdan bakıyorum.oole bişi diil gibi.? 10:27 moderator: ILAYDA küçük harfleri kullanmaya d 10:27 hindistandaki_genc: _spasiba yazin tamamini klima altinda geciriyorum. Ama yazlari cok guzel oluyor hele o sicakta mango yemesi yokmu Hic bi seye degismem 10:27 beyazitsardag: günaydın arkadaşlar 10:27 moderator: dikkat edin lütfen. 10:28 result: treebeard.şişenin dışarısındaki örtü işte. 10:28 beyazitsardag: "in line with Intel's new identity" bu cümleyi nasıl çevirirsiniz kafayı sıyırıcam valla 10:29 domes: tree bi de buraya bak http//www.partykits.com/index.php?cPath=55 10:29 result: Intel'in yeni kimliğiyle aynı çizgide. 10:29 dagonett: hindistandaki_genc prvt yazsam sana bakabilir misin? result ok gönderirim ama biraz işim var . 10:29 domes: hayır ya, örtü falan değil arkadaşlar.bi beni dinleyin.google da grafik olarak arayın kelimeyi, çıkan resimlerden bile anlaşılıo aletin fonksiyonu 10:29 beyazitsardag: çok teşekkürler result 10:30 hindistandaki_genc: dagonett hemen yaz ben birazdan cikacagim 10:31 result: u r welcome beyazitsardag.ok dagoo kardeşş. 10:31 hindistandaki_genc: yada buraya yaz ama ecele olsun Bari bi alamanca cevirimiz olsun. Herkez ingilizce biliyor. Fransizca bilen varmi guys lar. 10:31 treebeard: domes bottle stopper diil.anladım.bottle pal a bakmıyo muyuz 10:31 domes: http//www.partypoofers.com/barware.htm 10:32 domes: heh ööle mi yapıoz ben orayı kaçırmışım 10:32 domes: çok utandım şimdi bea 10:32 result: domes şişenin içi gözükmesin diye örtülen örtü işte. 10:33 alper_alper: Mr. Didier knows very well that, in Mercedes motive Engines cast cranks as well as fillet rolling material are not Authorized at all.bunun cevirisini yapabilecek biri var mı 40 yıl uğraşsam ceviremm 10:33 treebeard: domes o da bişey mi.bea.ben bi kere.neyse anlatmıcam. 10:35 hindistandaki_genc: treebeard Gel yanimda calis Sana maas baglayacam. Ne bu kardesim Amma dertli vatandassin. bottle pal dert ettiniz yahu. Bizim vize memuru bile bu kadar takintili deyil. bu arada private send ledim 10:37 ashiel1: gunaydınnnnnnnn arkadaslar nasılsınız 10:38 alper_alper: slm ash naber 10:38 caneration: mrblar herkese nsl geciyor hafta basi arkadaslar? 10:38 alper_alper: levent abi benim cümleye bakabilecek misin 10:39 ashiel1: alper selam dostumm nasılsın bakım la bakınıyodum senı gordum ıyımısın nasılsın bakım 10:40 result: Bay Didier çok iyi biliyor ki,Mersedes devindirici motorları kol dökümleri fillet rolling maddesi gibi iyi görülmemektedir.fillet rolling maddesini araştır alper 10:41 result: authorize'dan kastı iyi bilinmiyo.sorunlu manasında. 10:41 alper_alper: idare eder seni sormalı uzun zaman göremedik seni-çeviri çeviri 10:41 treebeard: eyvah son kontor.ashiel selam.alper msn e geliyom 2 dakka.sonra gidecem.30 dk.ya gorusuruz. 10:41 dragoman: herkese günaydın 10:42 ashiel1: levent gunaydın sanada. nasılsın bu arada. alper askerlık yapoıyoz bılıyon onla ugrasyodum 10:42 chameleon06: selam gençler 10:44 mohammad: selam Herkese ve Nakese! 10:44 hindistandaki_genc: chameleon06 selam 10:46 nehir_fm: gunaydınnnnnnnn herkeslerreee ıyımısınız cheme. sanada gunaydınn. mohammed sanaaddaaaaa 10:46 hindistandaki_genc: treebeard ustam beni ilk defa yanilttin. eyvallah msn kullanmiyoruz dedin ama canin sagolsun. yanlis tanimisiz seni'de . Sanal ortam dedikleri bu olsa gerek. Millet hoscakalin ben giderim. 10:47 alper_alper: ash leventtin kontoru yokmus sana da selamı varmış elçiye zeval olmazmış res saol ayrıca fillet rolling dövma şekli parça işleme biçimi abi 10:47 result: yanlış anladın .dur gitmee.desene treebeard. 10:47 mohammad: Selam Nehir! selamima cevap yazdigin icin bir dunya memnuunn! 10:48 ashiel1: hemsooooooooooooo hosgeldın bakım nasılsın gel gel otur dızıme bakım azcık konusak senlen kız neresındensın sen 10:48 chameleon06: hindistandaki genç sende de kobra var mı ? nehir merhaba 10:48 alper_alper: hindistanlı genc evet leven patronlar oldugu zaman msn yi kullanmıyor abi.leventin kontoru olmadıgı için ben cevaplıyorum 10:48 result: ok alper. 10:49 result: kontörlerinizi nasıl verimli tüketirsiniz.ders vereyim.ya da mantıklı 10:50 result: çok konuşmak istiyorsanızzz.iki saatte bir geliceksiniz.saat başına 25 dakka kala gelicen.25 geçeye kadar 40 kontörün olacak 10:50 nehir_fm: hemso ben aslında kozanlıyım ama ıste seyhan yuregır arasındayım bu aralar sen neresındesın napıyosun hayat nasıl gıdıyo 10:51 result: ya da biriktirip arwen gibi herkesi bi cümlede halledicen 10:51 chameleon06: ya neden kimsecikler yok 10:51 chameleon06: esma nerede? 10:52 hindistandaki_genc: alper bosver salla gitsin dsotum. 10:52 ashiel1: 066 ben varım esma yok yetmezmı yetmezse takbıye kuvvet cagıralım olmazmı 10:53 hindistandaki_genc: chameleon06 Sana hatta selami var 10:53 ashiel1: kız kozanlıysan korkulur senden yanı ben yanasmam sana valla ne olur ne olmas bız hep gerı durduk kozanlılardan 10:53 chameleon06: ash hoşgeldiiiiin 10:54 chameleon06: valla pıtırla çok ii anlaşıyolar abi diyo benimkine 10:54 ashiel1: hosbulduk uykucu yener nasıluyandın ya ben bugun uyanmassın sanıyodum 10:55 hindistandaki_genc: chameleon06 Yasi kac seninkinin 10:56 nehir_fm: derin bir yanlızlık yaşadığım bu şimdilerde tek başımayım koskoca sitede. kız korkma ben sankı hıc kozan ın suyundan ıcmedın bakı ya 10:58 chameleon06: du uyuyo şimdi sonra sorayım sinir olur sabah uykusundan uyandırılmaya 10:58 chameleon06: nehir biz barız 10:59 chameleon06: barız derken bar açtık anlamında 11:00 ipekilgin: chameleon06 aşkol yani! 11:00 hindistandaki_genc: chameleon06 Birak o zaman uyusun'da buyusun. 11:00 dagonett: hindistandaki_genc pm gönderdim sana bakabilir misin acil lazım ama bekliyorum. 11:01 chameleon06: varız anlamında yanlış yazmışım 11:01 ipekilgin: selam dagonett! yahu nıye gıttın acele cuma gunu bak yalancı cıkartıyodun adımı nerdeyse nurıye. 11:01 chameleon06: indiana jones bak dagoya mesaj at sen önce de sonra gel 11:02 alper_alper: Even you could arrange directly with M/S Comforsa to ship directly to us in Tehran.for trans help 11:02 chameleon06: bazıları cep telefonu kullanmayı bilmiyor 11:03 beyazitsardag: arkadaşlar tekrar merhaba 11:03 beyazitsardag: şu cümleyi nasıl çevirirsiniz 11:03 beyazitsardag: To add more substance we match the yellow with grey color to symbolise stainless steel. 11:03 ashiel1: evet abı uyusunda buyusun adam bı uyuyo ogleden sojnra uyanıyo ben bu ısı anlamıyom yanı nasıl bukadar uyuyabılıyoooo dagooooo gunaydın fıstık 11:03 chameleon06: ipeeeeeekkkk naabber napyon bakalım 11:04 alper_alper: 1102 alper_alper Even you could arrange directly with M/S Comforsa to ship directly to us in Tehran.for trans help 11:04 chameleon06: web olayı tamam mı gelelim gazinoya 11:05 crazybull: ash ? selam. nabersin. döndün mü? 11:05 hindistandaki_genc: dagonett 5 dakka icinde private atacagim 11:05 ipekilgin: yok daha tamam degil tercüme bitti şimdi bi sayfayı yapmak kaldı! 11:05 dagonett: merhaba ashiel nasılsın? ipek biraz rahatsızdım işimi bitirip çıktım hemen. sana prvt yazarım birazdan ok daha detaylı konuşabilmek için ok hindistandaki_genc bekliyorum. 11:06 ashiel1: crayz baba nassın yav senı cok ozledım ya valla gordugum ıyı oldu ıyımısın 11:06 cuhela: günaydın. 11:07 crazybull: sağol ash. iyiyim. sen nasılsın asıl önemli soru o. iyi misin geldin mi yoksa oralarda mısın still? 11:07 chameleon06: ipek elini çabuk tutarsan biraz ellerim kaşınıyo P 11:07 jessie: m/s comforsa ile bize iran'a tahran'a direct yukleme yapabilirsin diyor.alper 11:07 ipekilgin: geçmiş olsun ozaman sana dagocum. pşşt 06 sen benim ilk oyuncum olcaksın ona göre biriktir paralarıp 11:07 treebeard: Hatta Tahrandan bize yollaması için direkt M/S Comforsa ile duzenleme/ayarlama yapabilirsiniz. alper? ozcam pm. 11:08 malhun: jessie merhabalar 11:08 beyazitsardag: arkadaşlar şunu nasıl çevirirsiniz" To add more substance we match the yellow with grey color to symbolise stainless steel. " 11:09 jessie: malhun slm.herkese slm cok yogunum kalamicam fazla 11:09 ashiel1: crayz hocm cumartesı geldım ıyıdır bıraz yogun clısıyom sadece aksam bı ara bakındım sana yoktun ya varya senı gordugume cok sevındım ınankı okuldamısıon 11:09 malhun: hıı belli kızgınım sana biraz ama neyse. bir şarkı bile yollayamadın 11:09 crazybull: akşamları yoksun sözlükte. gündüzleri de ben girmiyorum işten güçten. bugün bir sitenin adını duyurayım arkadaşlara diye girdimdi sabah. şimdi de bi baktım adını gördüm. 11:10 dagonett: saol ipek pmin var bu arada günaydın cuhela naber? selam jess 11:11 jessie: malhun-daha duzugun konusmani tercih ederim.mail kotani doldurmus olman ve mailin geri dnmesi benim sucum olamaz 11:11 crazybull: ben de sevindim seni gördüğüme komutanım dün akşam mrocap la seni andık. menemen - şarap partisi yapıcaz gene hele komutan gelsin de filan dedikti. 11:11 ipekilgin: paslanmaz çeliği sembolize etmek açısından sarıyla grıyi 11:11 troublemaker_: İtibar; yeni bir topluluğa girdiğinde sahip olduğundur; Karakter ; giderken elinde olan. 11:12 jessie: dagocan gunaydin sanada 11:12 ipekilgin: ayy yok olmadı hold on! tamam dagocum bakarım sımdı. 11:12 result: benim elimde ne var trouble? 11:12 malhun: benim mail kotam boş ki. bana kimse mail yollamaz. neyse bir şekilde gelmedi mailin. ben sadece gelmediğini bilmek isterdim. beklemezdim. 11:12 moderator: bir ön rica/uyarı olarak; bundan böyle threadler ve ait oldukları başlıklar konusunda gerekli özeni göstermeyen arkadaşların yaptırıma maruz kalacağını bildirmek isterim. detayları foruma yazacağım. 11:13 cuhela: tşk ederim dago, iyiyim.sen nasılsın?bir senzaten cvp'layan, n'olmuşsa millete 11:13 alper_alper: malhun ben yolladım ya sana şarkıyı yaw 11:14 ashiel1: crayz cıddımısın valla ıkı dakka donsek gerıye hemen menemenlı sarap partısı yapıyonuz varya sızın ceza vaktınız geldıde gecıyo aksam sızı bı elden gecırem ben 11:14 dagonett: eh işte cuhela iyi olmaya çalışıyorum bende. görmemişlerdir belki. selam trocum ve neo tekrardan . 11:14 antisilence: http//www.network54.com/Votelet/29462?action=vote&javascript= 11:14 oztasyurek: cuhela hoşgeldin 11:14 cuhela: kısmet dago.bu arada kaan yok muj? 11:14 antisilence: günaydın millet 11:14 caneration: jessie slm nsl gidiyor? 11:15 cuhela: derken.hoşbulduk.nedr gönderdiğin? 11:15 result: dago kardeş.maili bekliyom ben.bugün seni daha iyi gördüm. 11:15 ashiel1: hocam valla asksamları cok yogunum ınankı kac gundur buralarda ama varya bu gece gelırım sızı cok ozledım cunku oyle boyle degıl bıde benım cızmelerın boyası gelde haberın olsun 11:15 oztasyurek: sana bi invite yolladım, bilgi yarışması, bi tıklar mısın onu 11:15 beyazitsardag: teşekkürler ipek 11:15 crazybull: ash ya askere moral da lazım öyle deme. 11:15 oztasyurek: ne zaman geldin? boarda bakmıorum pek, konuşasım yok nedense. 11:16 crazybull: anti- süper gidiyoruz %84 ü devirdik hedef %100 !. 11:16 malhun: alper bunun için sana çok teşekkür ettim. neyse yaa 11:16 treebeard: Beyazıtsardağ anlamını kuvvetlendirmek adına,iki kere için kullnmıyım die paslanmaz celiği sembolize etmek için sarı ve gri renklerini eşleştirdik.umarım olmuştur. 11:17 cuhela: yeni sayılır, siteye girdim, ama şimdi uğraşamıycam.senin n'en var? 11:17 dagonett: result biraz . mail atıcam sana sonra. 11:17 result: cevap gelmediğine göre.benim elimde bişey yok.bende göremiyodum zaten. 11:17 crazybull: http//www.network54.com/Votelet/29462. haydi arkadaşlar bu linke tıklayın ve NO deyin. başka TÜRKİYE yok !. 11:17 beyazitsardag: süpersin treebeard, çok teşekkürler 11:18 treebeard: crazybull bence fiziksel aleme cok bi katkısı yok bu oylamanın.tamam cok fazla vakit/enerji almasa da daha somut bişiler de yapmak lazım 11:18 antisilence: crazy olucak tabi ki,olmak zorunda di mi.ben çıktım işim var zaten,görüşürüz 11:19 kral2: herkese selamlar 11:19 oztasyurek: ne biliim ya keyfim yok bugün, ama negatif olarak deil, ama pozitif olarak da bişey yok, nötrüm 11:19 domes: taştaş, pazartesi sıkıntısıdır belki de. 11:20 cuhela: annadım.havadandır bir ara kahvaltı yapmam lazım.yoksa midem düşecek. 11:20 jessie: malhun-malhun ben bana geleni soyluyoum.ben onlarca insana soz verdigim seyi gonderdim.sanada gonderdim ve dondu.baska emailin varsa gonderirsen yine gonderirrim. 11:20 crazybull: treebeard haklısın belki. ama elalem böyle yerlerden çıkan sonuçları bile binbir gürültüyle medyada süsleyip püsleyip satış yapıyorken. neden fırsat verelim ellerine ? 11:20 chameleon06: süpersin treebeard ne oldu ? 11:21 oztasyurek: aman ya düşen mide olsun, insan beynini düşürmesin asıl olabilir domes, motive eden de olmayınca!, havaya giremedim bugün nedense D 11:21 chameleon06: teşekkürler ipek .tabi bonus falan verirsiniz 11:21 treebeard: evet crazybull bunları da yapmalı o zaman.mesela ben haftada iki saatimi bi ermeniyi ikna etmeyle geciriyorum .aslında o acıyo konuyu hep . 11:21 result: jessie.sana geliyo.fred astaire_cheek to cheek 11:22 domes: hımm motivasyon mu istiosuun kadir inanırınki gibi mi.öyleyse hemen bi priv atayım ehe 11:22 ashiel1: crayz canım hayat nasıl gıdıyo bakım yavvv ben bunu tıklayalı cok olmustu bıdaha tıklarım valla ned e olsa bız turkuz dımı 11:22 cuhela: lan artık canım acıyor sabahları.lan diyorum yaşlandık feci.10barnak yazıyorum, 2 saate derse gidicem idman olsun. 11:22 treebeard: chame sen de dalga mı geciyon oradan? .ashiel nasıl gidiyo? 11:23 ipekilgin: elbette ılk gıren oyunculara bonuslar dogum gunlerınde bonuslar daha neler neler. 11:23 domes: cuhela sen naapiyosun, öğrenci misiin 11:23 crazybull: valla takdir ettim seni tree. herkes kend üzerine düştüğü kadarıyla bişeyler yapmalı diye düşünüyorum. vatanseverlik kimsenin tekelinde değil. ve bu ülke hepimizin !. 11:23 treebeard: ipekilgin bitti mi siten? 11:23 anilozan: seviyorum ulen 11:24 treebeard: anıl ozan.seviyosun ama kimi. 11:24 dagonett: hala pm bekliyorum ya sinir katsayım artıyo ama duyrulur ilgili şahıslara. 11:25 chameleon06: tree yok be ne dalgası ashle keçi gibi inatlaşıyoz 11:25 crazybull: sağol ash ya. hayat bildiğin rutin tıngırtısında gidiyo valla. bugün de en berbat gün malum. pazartesi. iş güç yığılı önümde. bakalım artık girişicez bi ucundan 11:25 cuhela: evt domes, öğrenciyim 11:25 chameleon06: ben atiim sana dago iki atiim hatta 11:26 ipekilgin: sadece tercumesı bıttı treebeard! 06 benim ilk oyuncum olmayı kabul ettı ee artık sende gell herkes gelsınn hatta misafır oyuncu olarakta gelebılırsın ama tabı gercek para kazanamazsın 11:26 jessie: result-valla bugun hic havamda diilim neo.gergin yine buralar 11:26 domes: cuhela peki ne okuyosun ? 11:26 chameleon06: bagh bagh ipek e bak valla bu siteye reklam versene hem burak hem biz kazanalım 11:26 dagonett: ipek aldım pmini ok hindistandaki_genc atıcak chame saol senin atmana gerek yok özel olarak. 11:27 dilaran: isvecli 11:27 advil: ne sitesi bu? 11:27 cuhela: zilkent, işletme bilgi yönetim.sen? çalışyor musun? 11:27 chameleon06: valla tekl 11:28 chameleon06: cuhela mayfesttemiydin? 11:28 crazybull: ashiel. ben kaçtım. talk to you later. take care ok ?. 11:28 treebeard: ipek adrsini versene bi ara bakalım. 11:28 chameleon06: ash where are u? 11:28 ashiel1: ı am here u 11:29 cuhela: nası yani cham? evet gittim mayfest'e.sen de mi ordaydın yoksa? 11:29 result: jessie allah kolaylık versin.gergin ortamda kalma fazla.akışına bırakk. 11:29 chameleon06: i am here for u yazcaktın P 11:29 advil: heytt be nerde o eski mayfestler. eskiden mayfestlerde erken kalkılır büyüklerimizin eli öpmeye gidilirdi. 11:30 chameleon06: ayıpsın başkentin ayak seslerini duymadınız mı? 11:30 chameleon06: ben pamelanın korumasıydım 11:31 cuhela: duymadık valla gelmesenize arkadaşım, d 11:31 chameleon06: yakın korudum 11:31 cuhela: gidin kendi şenilerinize 11:31 ashiel1: crayz ıyı bak kendıne canımcım. i am here for you 06666 . advıl nasılsın 11:31 chameleon06: bi ara manhattanda da korurdum onu kem gözlerden 11:32 domes: taştaaaşş.sana motivasyon mesajı gönderdim 11:32 advil: gayet iyi sayılırım ashiel1. sen nasılsın? 11:32 troublemaker_: domes işi geliştirdin olemi? 11:32 chameleon06: kardeşim cuhela sucuk ekmek yedin mi sen 11:33 ipekilgin: treecım prvt! yaa cok sınırlerım bozuldu http//forum.armenianclub.com alın bakın turkler hakkında neler dıyolar 11:33 domes: troub ehheh.yok be ööle değil.şaka yapıom naaber 11:34 cuhela: yemedim kardeşim cham, hayırdır neden? 11:34 ogleron: mrbs 11:35 troublemaker_: iidir domes sen de iisin sanirim.ne biliim ole motive mesajı falan gorunce dedim noluoz.pek bakamiorum boarda ole gozume carptı takılayım dedim.haberimiz olsun bi vukuat olursa; 11:35 chameleon06: varya bira bulamayınca 5 kağıt vermek işime gelmedi kola sucuk bastım 11:36 ipekilgin: 1126 chameleon06 bagh bagh ipek e bak valla bu siteye reklam versene hem burak hem biz kazanalım valla kabul ederlerse ne alaa ama en ustu ısterım! gorusmelere acıgımP 11:36 domes: troubcım ben de idare ediyorum, çok iyi değil aslında da cepten harcıyoz işte bi durum yok sen rahat ol,asayiş berkemal 11:36 cuhela: iyi yapmışsın.biz de tıkındık boyuna.dur şimdi sucuk neyin deme, feci açım.bu arada domes 1127 cuhela zilkent, işletme bilgi yönetim.sen? çalışyor musun? 11:38 chameleon06: olur bak moderatör 50% alırsa ben de 5% burak duymasın ona da 45% 11:39 ipekilgin: ha haa 06 baya ıyısın haa bende sen benım taraftasın sandım yok ollee %50 falan p 11:40 hindistandaki_genc: dagoo kusura bakma yeni geldim hemen yazdim vede yolladim 11:40 majesteleri: herkese iyi günler der saygıyla reveraaaans ederim. 11:40 chameleon06: bana 5% çok gördün ya ipek hack etcem siteni 11:41 dagonett: majesteciim çok tatlısın sen ya iyiki varsın iyi geldi sesini duymak hindistandaki_genc gelmemiş ama 11:42 hindistandaki_genc: bir daha bak 11:42 treebeard: ozcan pm ini gordunmu.ipek saol. 11:43 shigiyaki52: Hafta ici sohbet odasina donuyor sanirim burasi? 11:43 alper_alper: Also do you consider your crankshafts to be the same grade quality as the Ford original part?for trans help 11:44 majesteleri: sende öölesin dagocum arkadaşlar kötü günler içindir ; 11:44 ipekilgin: 06 gorursun sen gununu katil! advıl prvt. treecım sen sagol 11:44 hindistandaki_genc: treebeard hayir. 11:45 majesteleri: ayrıca crankshaftların rojinal Ford parçası ile aynı kalitede olduğunu göz önünde bulunduruyor musunuz? hı? yapıyo musunuz bunu bakiim? 11:45 treebeard: ayrıca crankshaft ınızın ford orjinal parcasıyla aynı kalite derecesindei olmasına dikkat edin,hesaba katın,gozonune alın, 11:45 hindistandaki_genc: ipekilgin hangi kisimda ben goremedim ? 11:46 chameleon06: makinelerin kollarını kırcam .en meşhur yemek ne orada 11:46 treebeard: o zaman bak ve gor ozcan. 11:46 alper_alper: yapmıyoruz majes yapar gibi gorunuyoruz sonra musteriyi tokatlayıp geciyoruz saolun arkadaslar 11:47 chameleon06: hintli genç en meşhur yemeği sordum ? 11:47 dagonett: hindistandaki_genc ok çok teşekkür ederim. 11:47 majesteleri: crankshaft denen şeyde bildiğin "krank mili". gerçi ben adını çok duydum ama motoru açıp göster deseler gösteremem. krank mili nerdedir P 11:48 hindistandaki_genc: levent onemi yok Ben pek private okumayi seven birisi deyilim. 11:48 majesteleri: çok ayıp bişii Alper. ben Ford kullanıyorum. yedek parçaların aynı kalitede olmasını isterim doorusu. dikkat ediniz o zaman lütfen ! 11:48 hindistandaki_genc: dagonett onemli deyil yardimci olabildiysem ne mutlu. 11:48 ipekilgin: hindistandaki_genc anlıyamadım demek ıstedıgını ama ne hangı kısımda 11:49 alper_alper: majes motorun içerisinde yer alıyor hatta yanında motor falan varsa aç motoru ben sana tarif edeyim yerini olmaz mı 11:49 ashiel1: ne zaman seni görsem aklım başımdan gider sihirli bakışların inan beni deel eder çok yalvardım dinlemedin sana olan aşkımı korkuyorum kıracağım yakacağım canını 11:49 hindistandaki_genc: saat 3 te sinavim yani 20 dakkika sonra . 11:49 eradicator: selamlar 11:50 berkasi: selamlar 11:50 alper_alper: alırsın ford olursun lord demiş henry ford ben golf'ü hiçbir arabaya değişmem 11:50 advil: krank shaftlarınızın orginal Fordunkilerle aynı kalitede olduğunu düşünüyor musunuz? gibi birşey 11:51 advil: ama cevabı da vereyim firma çinliyse biz zaten forda da üretiyoruz diyecektir. amerikalıysa satış rakamlarından bahsedip konuyu değiştirecektir. alman sa sadece evet der. p 11:51 sinful: herkese selam 11:52 alper_alper: bizim bederinde ford u var 87 model ford tanus ara sıra pederle arabaları yarıştırırız 11:52 treebeard: ozcan ben de zevkle oku die yazmadım zaten.burada yargılamadan asıyosun adamı da.cevaben yazmıştım. 11:52 troublemaker_: dago. 11:53 alper_alper: advil valla müşteri hangi ırktan olursa olsun kaçışı yoktur bizden bi uçan bide kaçan kurtulur 11:53 hindistandaki_genc: levent haddime'mi ayip ediyorsun. Ben sadece Yorum yazdim. Yorumlamadim. 11:54 majesteleri: ah be alperim. yanımda motor yok maalesef. hehe. hem ööle ne ayıp motor var mı yanında filan die soruyosun. neyse. ben Ford Fusion kullanıyom. geçerim senin pederi P 11:54 ipekilgin: kımsenın umurunda degıl heralde ama bakıyorum elalemın ermenılerı turklerın bı a. yapmadıkları kaldı web sayfalarında uyanın mıllet! http//forum.armenianclub.com 11:55 result: takma ipekbilgin. 11:55 alper_alper: majes benim pederi geçersin ama benim golf'ü geçemezsin varmısın bi yarışa 11:55 advil: yahu ipek şimdi her ermeni için genellemiycem ama o forum üyeleri için eski bir aatasözünü hatırlatıcam; ermeninin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı p 11:56 result: onların sayfalarını çok ziyaret edersen.sanki herkes onlarla ilgileniyo zannederler 11:56 result: o sayfaya yoğunluk olmasın.gitmeyin arkadaşlar. 11:56 result: büyük hedef kitlemiz var diyecekler sonraaa 11:57 result: ilgi çekme oraya.yanlışlıkla karşı tarafa hizmet ediyosun ipek. 11:58 majesteleri: hehe. yokum. ben akıllı uslu bi çocuğum. trafik kurallarına uyarım yarışa filan yokum. hehe. kızlar benim arabama güvenle binebilirsiniz. alperden uzak durun hehehe 11:58 hindistandaki_genc: ipekilgin duyarliliginm icin tesskurler. Merak etme Bunlar bir takim amaca hizmet eden yazilar deyil. sadece bilincsiz insalarin bilinc altindaki dusuncelerini degistirmeye yonelik bir kac sahte yazi. 11:58 ashiel1: majestelerı sıgarada ıcmez aslında araba kullanırken tel.lede konusmaz guvenın garantıyı ben verıyom 11:58 oztasyurek: domesim prvt 11:59 alper_alper: yok yaw majes bende uyarım trafik kurallarına bende her bilinçli vatandaş gibi kırmızı ışıkta gecerim 12:00 hindistandaki_genc: result bu konuda haklisin ama Bu sitenin servurlari amerika uzerinden tegmin ediliyor. bilmem anlatabildimmi. Ben bu sitenin hack edilmesi icin arkadasilarimla daha sonra gorusecegim 12:00 ipekilgin: nasıl takmam yazılanları okusaydınız! herneyse bu yasta saclarıma ak dustu zaten hem ne alaka cektıklerı hıtle bı alakası yok ama neyse haklısındır result ben bı kahve ıceyım sınırlerım yatıssın. 12:01 cuhela: konuyla pek ilgisi yok ama, http//img89.echo.cx/img89/8173/resim4547ww.jpg . 12:01 result: hack etmeyin arkadaşlar.bırakın özgürce hareket etsinler.ama talep olmayın.siteye girmeyin.bu sefer hackledi türkler derler.yanlış hareket etmeyin.masada kaybetmeyelim . 12:02 moderator: hangi siteyi hack ediyorsunuz? 12:02 hindistandaki_genc: result merak etme turkler hack etmeyecek hintlili bir kac dsotum var onlara soylecegim. 12:03 hindistandaki_genc: moderator merak etme burayi deyil. 12:04 moderator: merak etmiyorum burayı edemezsin zaten de 12:04 moderator: hangi site olduğunu merak ettim 12:05 ipekilgin: benım ermenıler hakkında verdıgım sıte 12:05 result: hack edilemeyecek site yok da.hack etmek iyi değildir. 12:06 hindistandaki_genc: moderator cok buyuk konusuyorsun. Ben hindistandayim Yani Yazilim devinin Icindeyim. Burda Dunyanin en iyi IT uzmanlarini taniyorum. Bu siteyi onlari cokertmesine bile gerek yok isim hakkiniz elinizde 12:06 hindistandaki_genc: alir 12:07 majesteleri: hehehehehe. hintliye bak bee. 12:08 hindistandaki_genc: majesteleri ben kimseye goz dagi vermiyorum sadece gerceklerin yuzu bu. Burasi hindistan. Hotmail Server'larinda calisan iki tane hintli arkadasim var. ve bir cokta IT muhendisi. 12:09 moderator: 12:09 suildur: ASHİEL ; 12:10 suildur: özür caps lock için. 12:10 majesteleri: yok yaw. ben bişii demedim zaten. hoşuma gitti sadece bana da bi kaç ilaççı ayarlasana ordan herifler piyasayı altüst edio. 12:11 hindistandaki_genc: ipekilgin arkadasim vatansever birisin. Cok guzel ama boyle sitelerin ismini gercektende arkadaslarina verme, Bunlar dedigim gibi uydurmasyon yazilar. 12:11 moderator: benim de hoşuma gitti çok güldürdü beni 12:11 domes: tastas priv 12:12 suildur: Merhaba board. ASHiel prvt 12:13 treebeard: selam suildur. 12:13 ipekilgin: tamam tamam yapmısız bı hata! cahıllıktı bızım hakkımızda yazılanları sızlere gostermek ama neyse. hindistandaki_genc haklısın hıstanlılar gercektende bılgısayar tek de bır numara! 12:13 suildur: slm levent 12:13 oztasyurek: hindistandaki genç,sana bi site versem orayı hackleyebilir misin? ya da hackletio musun her neyse. 12:14 hindistandaki_genc: moderator gulduren nedir ? 12:14 majesteleri: hindistanlı arkadaşım. sanırım mod seni ciddiye almadı pek. baksana çok güldürmüşsün onu kendisine çok güveniyo. ne güzel bişii di mi 12:14 advil: onu bilmiyorum ama bill gates dğnyada en fazla mail yollanan adammış. ve günde ortalama sadece 4-5 mail düşermiş inboxuna. sırf bu konu için çalışan bir spam ekibi varmış. 12:14 hindistandaki_genc: oztasyurek arkadasim hack zevk icin yapilmaz. 12:15 treebeard: para iman teknolojik gucun kimde oldugu hic belli olmazmış 12:16 hindistandaki_genc: majesteleri Beni aslinda kendisi gulduruyor daha once sitedeki cooki ayarlari hakkinda kendisi'ni ben uyardim. 20 limitini sinirsica kullanibliyordum ama haber verdim booyle bir aciginiz var diye. 12:16 advil: benimde tanıdığım birkaç rus arkadaşım var site hacklemekten hiç anlamıyolar ama site sahibinin açık adresi varsa direk onu hackleyebiliyorlar p 12:17 result: dünyadaki dört önemli şey,hava, su, ateş, tahtaaaa. 12:17 selenwitch: slm slm slm herkeşlere 12:17 treebeard: result oole .nüzden element uydurmayın 12:18 majesteleri: rapidshare'den istediğin kadar dosya indrimek ile aynı durum hindistanlı. temporary internet files'ı temizle modemi restart et. there you are ; bu muydu açık? 12:18 domes: tree ehhe 12:18 result: ya bu kurtlar vadisinde.kızın gittiği yeri takip etmek için sahte mermilermi vardı silahta acaba? 12:19 ipekilgin: tahta nerden cıktı yaa? yenı seylermı ogretıyorlar benım zamanımda sadece 3 taneydı? result yanı benım zamanda okadar gecmıste kalmadıı daha dun gıbıp 12:19 hindistandaki_genc: ben burda hacker'im diye cikip nagra atmadim. sadece boyle bir sey yapilmasi icin birilerini tesvik edecegim dedim ama moderator arkadas ihtimaller hakkinda bilgi sahibi deyil sanirim. 12:20 hindistandaki_genc: majesteleri Evet dsotum seni tatmin etmedimi ben cookilerden bahsediyorum temporary files'dan deyil ustelik modeme restart atmana bile gerek yok. 12:20 anilozan: burda herkes birbirini tanıyo mu yaa 12:21 majesteleri: hindistanlı arkadaşım. sen boşver. adamlar milyon dolarlık banka hesaplarını hackliyolar. kimler var bu dünyada. ne hacker'lar var. allah moderatorü onların gazabından korusun. hehehe 12:22 eradicator: millet bunun türkçesi size yeter. iyi düşünün. just because you can, doesnt mean "you should." 12:22 ipekilgin: msnde sorunu olan varmı? 12:22 patlicangiller: gunaydinlar efendim 12:22 treebeard: ozcan surada gercek hayatta da gormek istedigim insanlardan birisin.düşünce yapın,tepkilerin valla ne diyim nasıl tarif ediyim.tuhaf bi merak uyandırıyo. 12:22 eradicator: isterseniz fazla kasıyor türkçesini anlamdım diyorsanız bu da türkçesi. yapabiliyor olman, yapman gerekir anlamına gelmez. 12:22 majesteleri: etmez olur mu hindistanlı. sadece dooru mu tahmin ettim die sordum. yoksa bilgisayar bilgine saygım sonsuz ayrıca ukala olmayan tavrına saygım 2 kat sonsuz 12:23 result: ingilizcesiyle yetinsek olmuyo mu?.ingilizler de türkçemi düşünmek zorunda şimdi? 12:23 patlicangiller: tosbaga'nin tam karsiligi nedir 12:23 eradicator: konuyla baglantısı, hack yapabilen yapar ama yapması gerekir anlamına gelmez. konuyu boş boş uzatmayın. ve bu board u boş yere meşgul edip ortalıgı geyiğe çevirmeyin 12:24 treebeard: eradicator bi guru eksikti.hoşgeldin 12:24 majesteleri: eradicator. çevirin varsa yapıverelim. 20 kredim var istediğim gibi kullanıyorum işte. birisi yardım istese hemen yaparız. kalan zamanlarda da fikir alışverişi. hacktir zarttır zurttur. 12:25 hindistandaki_genc: majesteleri tesskurler ayrica Levent ne demek istedigin tam anlayamadim ? 12:26 treebeard: ne bilim ozcan.turkiyeye gelirsen haber ver.de bi goriim seni. 12:26 majesteleri: ipek benim msn düştü biraz önce. bi süre baaşanmadı. şimdi yine baalandı. sanırım bişiler yapıyolar. 12:26 treebeard: tortoise dio zargan.patlicangiller 12:27 eradicator: çeviriye ihtiyacım yok sagol. sadece düşünme yeteginiz olup olmadıgını göstermek amaçlı yazmıştım. zaten cümlenin türkçesini de yazdım. bu tartışma tahtasını böyle boş geyiklerle doldurcagınıza 12:27 treebeard: eradicator arwen i uyandıracaksın o olacak. 12:27 hindistandaki_genc: allah 2 sene daha omur verirse ararim seni. Ayrica arkadaslar Bir ricam var sadece insallah demeniz. birazdan sinavim ve cok cok zor hoscakalin burda olma sebebim butun gece ders calisiyor olmamdan. 12:27 eradicator: işe yarar konular üzerine kullanın. bakın adı üstünde tartışma tahtası. tartışın ama böyle geyikler ugruna parmakjlarınızı yormayın. enerji kaybı yapmayın. 12:27 result: bu sayfayı geyiklerle doldurmayın.eradicator burayı kutup ayılarıyla dolduracak. 12:28 ipekilgin: majesteleri bana nerdeyse sabah 7.30dan berı yapıyor! sagol 12:28 majesteleri: demek düşünme yeteneğimizi test edebilecek üstünlükte birisin. özür dilerim seni tanıyamadım. bundan sonra daha dikkatli olurum. senin arzu ettiğin bi konu varsa ondan bahsedelim? ya da susalım mı? 12:28 treebeard: kolay gelsin ozcan.bravo result. 12:28 eradicator: sen varsın zaten result. sen tek başına buraya yetiyon da artıyorsun 12:29 patlicangiller: tosbaga'nin karsiligini ogrenmeye calismak board'in maksatina aykiri bir durum mudur? 12:29 treebeard: eradicator amacın ne ya? 12:29 advil: valla birden kendimi daha bilge hissettim. yıllardır neredeydin sen eradicator pirim. peki şimdi sen düşünme yeteneğimiz olup olmadığını bize gösterebildin mi? ayrıca gösteremediysen sen mi bu konuda 12:29 advil: başarısızsın yoksa biz mi göreniyoruz 12:29 eradicator: moderator de böyle geyiklere izin verdigine göre o da seviyor böyle geyikleri 12:29 hindistandaki_genc: Sinavim var ben gittim . The person you have cold. can not the which at the moment please try again later. 12:29 result: saol eradicator.teşekkür ederim.iltifat ediyosun.ben doldurayım o zaman. 12:30 eradicator: hadi millet siz geyiginiz yapuın. benim daha önemli işlerim var byesss 12:30 majesteleri: rica ederim ipek tartıştık iyi oldu di mi hindistanın ülke olarak bazı sektörlerde nasıl ilerlediği, bilgisayar teknolojileri ve ilaç sanayi tartışmaya değer konular diil ne de olsa. 12:30 treebeard: dur patlicangiller bi eradicator a soralım .o 5 inci dereceden reiki uzmanı şanssız bir bedevi 12:30 result: the person u ve called cannot do reach at the moment.hindistan; 12:30 dirhelek: aha., ortalik kizisiyo, saklandigim yerden cikabilirim.selam tree,, advil , h.genc ve others 12:31 majesteleri: geyik olan nedir? hangi konu sana geyik görünüyo? ayrıca buna nasıl karar veriyosun? belki kimilerine göre önemli bir mevzudur. 12:31 treebeard: ozcan ingilizcene bayıldıgım için,,sebeplerden birisi mesela.hindistanda hintce bilmiyosan,nasıl ogreniyosun dersleri,hangi dilde sınava girecen valla merak işte. 12:32 result: heyytt.açılın einsteinlar geliyooo.bastır majesteleri. 12:32 treebeard: selam dirhelek.can not be reached.die anlıyom ben result. . 12:33 dirhelek: majesteleri.geyik dedigimiz hayvancok afedersiniz boole catal boynuzlu, garip bi mahlukat.kuzey kutup bolgesinde ucabilen cinsine noel baba sahiplenmistir 12:33 majesteleri: result. biraz önce sana ericator kutup ayısı dedi. istersen bu durumu modlara şahsına yapılmış bir hakaret olarak bildir. logları da ekle. sanırım en doğrusunu onlar yaparlar. 12:33 result: öyle olsun treebeard seni mi kırcam.ikisi de olur. 12:34 result: majesteleri boşver.çocuk değiliz ya.o bana bişey dedi diye ben öyle olacak halim yok ya 12:34 treebeard: harbiden geldi.hakaret etti gitti yuksek zekasıyla.amacı ne olabilir ki bunu yapanın.egosunu başka yerde tatrmin edemiyo mu.gelmiş burda insan aşşaalıyo alla alla alla alla 12:34 jessie: guzel yurdumu ne guzel insanlari var beah neo di mi? 12:35 majesteleri: iyi ki bana demedi 12:36 result: treebeard takma kafana guten tak.o da sinirli bi zamanında gelmiştir buraya.iyi insandır mutlaka. 12:36 shigiyaki52: Anlasilan siz elinizdeki cevirileri bitirmissiniz. Bu kadar hararetli sohbet ettiginize gore. arada gozum size takiliyor, isimden alikoyuyorsunuz geyigi azaltin lutfen 12:36 result: jessie sizin ortam nasıl oldu?Gerginlik azaldı mı? 12:36 majesteleri: daha önemli işleri varmış. ama onca önemli işlerinin arasında boardda yaptığımız fikir alışverişine laf etti ben gayet merakla hindistanın bilgisayar sektöründeki ilerlemelerini tartılıyodum 12:38 majesteleri: hehe. birileri log hazırlıyo sanki. bakın kaç kişi şikayet etti demek için başka başka id'lerle log in yapıp şikayet yazıyo. sonra da kullanıcak. yoksa ben komplo teorisi mi yazıyorum ne dersiniz 12:38 ipekilgin: he he majestelerı acılmayan msn bır anda acıldı benım patron yanımdayken arkadaslar sagolsun bana yok kalp opucuk gonderdıler anıden ee tabı patrona yakalandık ıyımıp 12:38 jessie: neo bu arkadasi gorunce guldum biraz rahatladim attiriyolar tepemi ya bi isi mudahele olmadan bitiremiolar.bakma bana sen alev gibiyimdir,parlar sonerim. 12:39 majesteleri: hehehe. kötü olmuş yaw ipek 12:41 dirhelek: eee/ nooldu? kavga yok mu? peah,! ben isime doniyiiim o zaman/// 12:41 majesteleri: shigiyaki. board refresh yapmıyo. sen yapmadığın sürece yeni yazılanlar görünmüyo geyik geliyosa refreshe basma bi müddet işlerinle uğraş bence. tavsiye olarak yani 20 mesajım da bitiyo zaten 12:41 treebeard: majesteleri olabilir. 12:42 cyt_51: mrb 12:42 cyt_51: herkese 12:42 cyt_51: hayat nas 12:42 result: iyi jessie.dur sana göndereyim.Luther Vandross - Dance With My Father 12:43 majesteleri: insanlar kötü niyetli olmayagörsünler treebeard. herşey olabilir walla ; birisine gıcık olsam ben de bööle log hazırlarım. sonra da şikayet ederim. bakın benim gibi 5 kişi daha rahatsız oldu derim 12:43 jessie: 12:43 shigiyaki52: majesteleri, emin ol mod'lar id'lerin iplerini gorebiliyordur. ayni ip'ten 10 tane id'i yemezler bence 12:44 majesteleri: neyse 2 mesajım kaldı. ben şimdilik gidiyorum. ööle yemeği saati geldi. hepinize saygılar sevgiler. kendinize iyi bakınız. afiyetler olsun 12:45 shigiyaki52: afiyet olsun majesteleri 12:45 majesteleri: Allah daha kötüsünden saklasın shigiyaki ya bunu yapan mod ise. hii . allah muhafaza. ne ayıp ne kötü olurdu di mi? bu son mesajımdı artık yazamiicem. meydan sizindir. hehe 12:45 treebeard: evet majesteleri afiyet olsun 12:47 result: afiyet olsun majesteleri.bende çıkıp bişeyler yiyeyim bari.dago kardeş işi gücü bıraktım.mail bekliyom senden. 12:50 ber10: afıyet lsun 12:50 treebeard: aaa ben de yemee gidiyorum.gıorusuruz 1 saat sonra. 12:57 domes: taştaş priv 12:58 jetmiri: * 13:01 no_o_ne: arkadaşlar. herkese merhaba. hesap makinesi ile % hesaplamayı bilen var mı acaba? işlem basamaklarını yazabilir mi? 13:03 no_o_ne: herkes yemekte mi? 13:04 jessie: ok no-o-ne.yuzdesini alcagi rakami yaz,carpi yuzde orani ardindan yuzde isareti, ekranda gorunnen yuzdelik degerdir 13:04 domes: ne o, ben yardım edeyim.mesela %18 kdv hesaplıcaksın 13:05 jessie: mesela 15 icin yuzde yirmi hesaplarken ; 15x20% 15 carpi 20 ve ardindan yuzde isareti ekranda 3 gorunur.15'in %20si ; 13:06 xpallone: kadın sporları söyler misiniz? 13:06 domes: hıı ben yannış mi anladım 13:07 libra_elmir: selam everybody! kadın sporları ;yüzme,basketboll kısacası erkeklerin yaptığı tüm sporlar diyebiliriz bu yazdıklarım benim favorim heheh 13:07 jessie: bu islemlerden sonra artiya basarsan yuzdelik rakam ana rakamina eklenir,eksiye bassarsan duser 13:09 libra_elmir: mesela 10ytl nin yüzde 18 i şöyle hesaplanır;10x18%+= dedin mi verir okey 13:12 no_o_ne: jessie sağol. yüzdeyi buldum ama.sonunda + ya basınca ana rakama eklemedi, çarptı. 13:13 troublemaker_: sana aşık bile deil gözü başka yerde, sana layık bile deil zaten guvenilmez vazgec bu sevdadan dediler,,,, domes vazgeciimmi? 13:14 troublemaker_: dago mail. 13:16 no_o_ne: libra_elmir. sen bu işlemi yapınca 11,8 mi buluyorsun? 18 mi? ben 18 buluyorum. benim makine mi sapıttı acaba? 13:17 kull: noone 15 *1,18 falan yap % çalışmıyosa 13:20 no_o_ne: yüzdeyi buluyor kull. ama bulduğu %'yi ilk rakama eklemyior. 13:20 jessie: no-o-ne-bak kullda kisa yol hesaplamayi solemis 10*1,18= islemide sana direk 10a %18eklenmis sonucu verir yani 11.8i. 13:20 mahya88_h: merhaba arkadaslar 13:20 jessie: 10 carpi 1.18 yaparsan direk vercek ekleyip 13:21 mylove: troublemaker_ eğer karar vermek için düşünüyorsan , vazgeç bu sevdadan bu aşk değil. 13:21 kull: hesap makinesinde %'yi hiç kullanmadım noone bilemicem o yüzden 13:21 domes: troub vazgeç derdim ama zor bu işler.nasıl nutlu oluyosan öyle yap 13:22 mylove: başkalarının sözlerine bakıyorsan , sende aşık değilsin vazgeç bu sevdadan . 13:22 kull: troublemaker şarkının sonu nasıl bitiyo, iyi mi kötü mü ? 13:23 shigiyaki52: Şimdi de aşk konusuna mı geçtik 13:23 mylove: ya bir yüzde muhabbetide bu kadar uzun sürermi , gayet basir bir hesap bu 13:23 libra_elmir: no one ben 11,8 buluyorum 13:24 treebeard: selam.neyi hesaplıyosunuz? 13:24 kull: havuz hesabı yapıoz tree 13:25 troublemaker_: sarkı da bilmio kull. hakikaten severmisin beni hakikaten uzermisin? die oncaazimda elemana sormuş.sanığa sarkıda cvp olsa bende sormıcaktım da .galiba mylove haklı 13:25 treebeard: ne guzel.ben de havuz satıyom.alın benden bi havuz.daha kolay yaparsınız 13:25 mylove: treebeard , aşkın yüzdesini hesap ediyorlar 13:26 no_o_ne: tamam arkadaşlar. ben de buldum sounda öğle yemeği vaktim gemiş herhalde teşekkürler hepinize. 13:26 treebeard: aşk yuzdeyle hesaplanan bişi mi?onu da mı buldu caponlar. 13:26 troublemaker_: shigiyaki52 . bu genel bi konu deil. arkadasım domese bişi sormustum.girmek istemeyenler konuya girmez bu kadar basit 13:27 kull: trouble bence ilerde keşke demiyecegin şeyi yap. senin havuz kaç saatte doluyo tree 13:27 shigiyaki52: tabi ki. ben arada bakiyorum zaten ceviri yaptigim icin. Bir konuda yardim istiyorum extra-vascular blood Turkce karsiligi ne olabilir acaba? 13:27 musti_cangun: herkese slm lar 13:28 result: denemee 13:28 musti_cangun: nassınız iyisinizdir inssallah 13:28 treebeard: havuzuna bağlı kull.sen şu kadar saatte dolsun de ona gore yapalım.ayıpsın .japonlar veya caponlar ıyyk cok salak bi reklam olmus.kim yapıyo bu jvc nin reklamlarını? 13:28 treebeard: ekstra vaskuler kan 13:28 domes: 1321 domes troub vazgeç derdim ama zor bu işler.nasıl nutlu oluyosan öyle yap 13:28 kull: neyse tree sen doldurmaya başla ben şu programı bi kurup geleyim bilgisayara. exb yi açabildin mi bari 13:29 domes: troubcım gördün di mi 13:29 mylove: troublemaker , l was right one hundred percent about love 13:29 treebeard: ben bi tıp kongresinde bulunmuştum.vaskuler gayet turkce gibi kullanılıyodu. 13:29 result: japonlara uygun reklam yapmışlar.yerel reklam politikası lazım 13:29 treebeard: yok acamadım kull.valla linux kuracam comp'a bu gidişle 13:30 treebeard: japonlar veya caponlar zaten yerel fekat sığ bi espri anlayışı ve yaratıcılık fukaralıgı 13:30 remedios: is guvenligi. coook onemli cok, yarin annatirim artik 13:30 treebeard: rem naber? hadi işine bak sen. 13:30 result: u r 1000 perdollar right mylove. 13:30 remedios: tree git azcik anime izle, bi reklam izleyip de caponlar hakkinda ole ileri geri konusma bakem 13:31 troublemaker_: gordm domes 13:31 treebeard: yaw ben turk reklam yaratıcılarından bahsediyom.heralde reklamı da caponlar yapmamıstır deli rem 13:31 remedios: bi de big in japan ne demek o sarkida, tree guano apes varsa gonder 13:32 treebeard: var da evde 13:32 remedios: bide bole efsan sarkilar vardir ya, no woman no cry ustune de konusurdum simdi ama gitmek gerek 13:32 text: anyone there ? 13:32 remedios: "var ama evde" en sevdigim cumledir yaa. okulda cok yapardik hey gidinin. heheh 13:32 ashiel1: ya ne ask yuzdesı benımkınıde hesaplayın bakımmmmmmmmmm 13:33 text: olduğunu ne demek ? 13:33 shigiyaki52: thanks treebeard 13:33 remedios: treecim sirf seni gorunce dayanamadim geldim bak hadi herkes hoskalsin, sosyal, ruh ve bedensel sagliginiza tikkat ediiyn 13:33 treebeard: rem neyden bahsedecegini biliyorum 13:33 remedios: bohuuu. gittim 13:33 treebeard: hian aglama kadınım demek aslında , kadın yok aglamak yok diceksin 13:34 remedios: "aglama kadin aglama" dimek o, "kadın yok aglama yok" de mi? ben ole biliyom 13:34 result: ashiel sendeki kartal aşkı 100de 100 13:34 remedios: hahahah 13:35 simple: hello. i am simple. i love Mr Browns wife very much. can you pass the salt, please? oh my god. what about Mary? she is only 4 years old. isnt she cute? 13:35 remedios: tree yannis cevap o yorumu erkekler yapar ben kadinim be, ben tabi ki aglama kadinim dicem 13:35 treebeard: hee rem valla.bin kere duymusumdur aynı geyigi.hadi git bakem.gorusmek uzere 13:35 remedios: ay gec kaldim ay is sagligi. ay cevre. imdaayt. 13:35 result: treebeard bir bir oldu.bu da female çıktı 13:36 result: yaaa.gülme komşuna gelir başınaaa.boşuna dememişler 13:37 treebeard: result ben biliyodum ya .simple 13:37 libra_elmir: remedios petrol kraliçesi hehey bizler bayanız beyler ! 13:37 treebeard: 10 dakkada kontorlerimi bitirip gidicem bu gidişle. 13:38 simple: tree. do you like classical music? or will you leave me without saying goodbye? come on. have you seen this movie before? i like it very much. do you like it, too? 13:39 domes: hi simple. 13:41 treebeard: sometimes simple.i organized a concert in aspendos .no i will say you good bye soon,which movie?please inform us,best regards 13:42 simple: hello domes. i am simple. and simple is my name, too. i love you. what is your fathers job, domes? can you speak french? i can play tennis but Ahmet is taller than Feride. 13:43 result: domes işte bu tam senlik.ben resul olarak seni simple'a veriyorum.Allah bi yastıkta kocatsın.düğününüz ne zaman? 13:44 treebeard: simple u are just too simple to be true,and no more tears.if you live for a hundred years simple no more tears 13:45 chameleon06: http//www.network54.com/votelet/29462 say no 13:46 simple: tears in heaven. so i am not god. but domes can be an angel. who knows? Ali, do you know? no teacher! ok thanks ali. sit down. who knows? domes? 13:47 simple: too simple no. only simple i am. but my "only" is more than your "too". so i am rich. i want to buy a golden ring for you. please accept it for the sake of my love. oh yes mary. kiss me. 13:47 mahya88_h: hello simple nice to meet you 13:50 treebeard: it was written after his sons death i think.tears in heaven.heaven is to meaningless after death.not so simple at all 13:50 simple: mahya. i love you. but i dont know you. if you marry me, i will know you. but my mother is very old. she cant work any more. can you take our photo please? i want my friends know i was here. 13:51 treebeard: one o is missing on my previous message.and it is time to say good bye simple.last credit. 13:52 result: simple zekanın fazla geldiğini düşünüyosun di mi gariban 13:52 troublemaker_: resul 13:53 simple: ok tree. i love you. i will always remember you. i hope we will meet again in heaven, where we have no credit limit. behold! i am flying, too. 13:54 dagonett: çok güldüm ya valla 13:54 chameleon06: Bunun adi zevk ve keyiftir. Zevk almak, keyif duymak ancak KÜLTÜR >ile mümkündür. 13:55 chameleon06: Resimden zevk almak için sergiler bedava, müzik,kaset ve diskler üç >otuz para. > > Ayrica konserler de pahali degil. Tiyatrolar hamburger fiyatina. > > Ask ve sevgi zaten bedels 13:55 result: dago kardeş.mail bekliyomm.ağaç oldum burda. 13:56 dagonett: ok result gönderiyorum. 13:58 result: tamam dago.alıyom.at hadii. 13:58 chameleon06: HERKES film YAPABİLİR… Kendi senaryonuzu yazmak, yazdığınız senaryoyu filme çekmek ve çektiklerinizi kurgulayıp filminizi izlemek ister misiniz? 13:59 kull: neyse temizledik worm u. ama herkes gitmiş heralde 14:01 libra_elmir: hayır ben burdayım kull selam 14:01 troublemaker_: aaaa simple yokmu oldu ne? 14:01 chameleon06: kulll selam elma kurdu mu bu ne ? 14:02 treebeard: evet chame ben istiyorum.napmalıyım? 14:02 chameleon06: Ayrıntılı bilgiler http//www.sinematek.org adresinde… 14:03 result: libra sende mi femalesin.ya bu iş giderek zorlaşmaya başladı.cümle kurarken elli defa düşünmek lazım.ben ciddi ciddi yaşlandım yaa.nerde eski kel. 14:03 troublemaker_: simple yemeğe gitmiş hmmmmmmm. dago have u received my mails? 14:03 result: treebeard biz artık raflık olduk.ikimizide rafa kaldırmaları lazım. 14:04 kull: result sen de unisex cümleler kurarsın artık selam herkese, ya lovgate wormu bulaşmış windowsa sinir ediyodu sürekli 14:05 result: dagoooooooo.hayırrrr.o ne biçim mail.hiç beğenmedimmm. 14:05 treebeard: result evet sen yaşlısın ben ise sorunlu bi teenager. 14:06 libra_elmir: evet result bende bayanım bencede yani unisex cümleler kurarsınız artık di mi? 14:06 treebeard: feby neyin kısaltması olabilir.mesela bi aygıtta problem oldugunda boyle bi tazı cıkıyomuş.alla alla . 14:06 result: bak bana söz verdin.yapamassın.olmuyo böyle.bak sözünü tutt. 14:06 treebeard: result sen yoksa beni de mi male sanıyodun 14:07 libra_elmir: ara ra kayboluyorum arkadaşlar sorry tlf falan çalıyorda tamamen işsel yani kişisel hiç bir şey yok ortada bahar şenliklerine hazırlanıyoruzda hahay bilmiyorum yaniiii 14:07 result: yok artık daha neler.ben baya bi sonra geleyim.rafa kaldırayım kendimi biraz 14:08 treebeard: yok şakaydı.result hem beard hem female olursa hoş olmaz dı di mığ? 14:08 ucansandalye: merhaba 14:09 treebeard: 1406 treebeard feby neyin kısaltması olabilir.mesela bi aygıtta problem oldugunda boyle bi tazı cıkıyomuş.alla alla . 14:09 treebeard: yazı cıkıyomuş. 14:09 chameleon06: unisexy cümle nasıl oluyo ya 14:10 chameleon06: savulun uçan sandalye comin' 14:10 ucansandalye: chamelon06 14:11 chameleon06: kanada da ucuza klalabilceğim bi otel bilen var mı? 14:11 treebeard: 1409 treebeard 1406 treebeard feby neyin kısaltması olabilir.mesela bi aygıtta problem oldugunda boyle bi yazı cıkıyomuş.alla alla . 14:11 treebeard: yani ucuz olsun da her şehir olur mu? 14:11 libra_elmir: yani yani şöyle yani böle hem nalın ahem mıhın aolabilir ama sadece nala ya da sadece mıha olamaz orta şekerli kahve gibi olur.şekersiz ya da çok şekerli gibi olmaz öyle olur unisex cümle yani 14:12 treebeard: sakin ol libra 14:12 chameleon06: yok ya pahalıymış orası 14:12 libra_elmir: ayyyy ne güzel açıkladım yaa sarışında değilim ki anlamadım ama neyse sarışınlar kızmayın sakın hehehh . 14:13 chameleon06: seviniyoduk gitcez diye bize bişi kalmayacak 14:13 treebeard: google dan aratsana otel chame. 14:15 libra_elmir: treebeard üni de bir site hazırladım amatörce int. programcılığı dersinde ana sayfaya bir link ekledim saçma sapan açıklamalar ve sorular diye yani o kadar saçmalamışım ki ben bile ne demek istediğimi 14:15 majesteleri: bana afiyet oldu. size de olmuştur inşallah 14:15 libra_elmir: anlamadım ve en çok da orası ziyaret ediliyordu arkadaşlar tarafından çok komik olmuştu yaaa 14:17 libra_elmir: hatta bu sayfa sayesinde okulun yazılım grubuna girmiştim benden sadece fikir vermem ve raporları hazırlamamı istenmişti. yaa 14:17 libra_elmir: hayırdır kredileriniz mi bitti ne vahhh vahhh ne üzücü ne üzüldüm ne üzüldüm hahayyy 14:18 shigiyaki52: meydan sana kalmis sanirim libra 14:19 treebeard: libra veriniz linki gorelim biz de o zaman 14:19 kull: libra bugun sizin şenliklerde ışın karaca var di mi 14:19 libra_elmir: evet ya hiç sorma bitti galiba herkesin kredisi hoşgeldin bu arada 14:19 treebeard: hangi okul hangi şenlik.ışın karaca sıkıcı. 14:20 libra_elmir: iyide bu hazırladığım site freeserverdaydı ve 4 yıl önceydi doğal olarak yok ama istersiz doğaçlama yapiyim bu yetenek halen bende var 14:20 shigiyaki52: ben sabah 10'dan beri buradayim libra. amma velakin yetistirmem gereken 70 sayfalik bir ceviri var. onunla ugrasiyorum 14:21 libra_elmir: kull baya gelecek olan sanatçı var 15 mayısda başlıcak ama bu bahar şenliği bizim şiirketin düzenlediği bir şenlik bizim sosyal tesislerde karışmayalım 14:22 mates: ARKADAŞLAR COUVERCLE NİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLEN VARMI 14:22 kull: ha ok. adanada çukurova üniversitesinin şenliklerine gelcek bugun ışın karaca bildiim kadarıyla 14:23 treebeard: ben hiç duymadım mates. 14:24 shigiyaki52: kelimenin yazımının doğru olduğuna emin misin mates? hicbir sozlukte karsiligini bulamadim 14:25 libra_elmir: bende duymadım mates ayrıca büyük harfle yazı yazma modcuğum kızar bak sana kapa capslock u kapa çabuk bak görecek evet kull benim bahsettiğim o şenlik değil. 14:25 majesteleri: COUVERCLE = dış pıhtılaşma gibi bişii. özellikle ekstravasküler olarak pıhtı oluşumu. ayrıca nadir kullanılan bir terim. 14:25 mates: BENDE BULAMADIM TEZGAH KATALOGUNDA YAZIYOR TEKNİK BİR MALZEME İSMİ OLABİLİR BELKİ 14:26 libra_elmir: ben adanadayken kaçırdığım konser görülmemişti çünkü evimiz nerdeyse mimar sinan konser alanıyla kar karşıyaydıda heheh lisedeyken bilet bile almazdımya damdan seyir yada ilk 15 dan sonra giderdim 14:27 kull: ee adanada degil misin şimdi de libra ? 14:27 libra_elmir: bak capslock halen açık burak kızar sana kızar sölesenize arkadaşlar kull tree hadi ama 14:28 result: libra sende de pek kontör kalmadı herhalde 14:29 libra_elmir: yok ya nerde yumurtalıkda kalıyorum ilçesinde dedim ya hani bende denizsiz olamam diye unuttun mu 14:29 result: dago kardeş e-mail attım sana.lütfen sadece okumakla kalma. 14:30 libra_elmir: evet result saol düşlündüğün için ama bana soru sormaya devam edersen yakında hiç kalmıycak hiihihihiihh geldiler bana bu gün 14:30 result: libra okuyomusun?çalışıyomusun?nerde yaşıyosun?hangi takımlısın? 14:32 libra_elmir: cim bom galatasaray galatasaray şampiyon! rerere rararar cim bom cim bom çok yaşa! çalışıyorum 14:32 treebeard: evet mates caps a dikkat 14:32 result: yeter bu kadar.daha fazla detaya gerek yok. 14:32 libra_elmir: kull,result ve diğer arkadaşlar siz hangi takımı tutuyorsunuz bu arada söyleyim mod burak fenerliymiş ama etkisinde kalmayın lütfen 14:33 sonya79: hello everyone 14:33 treebeard: fenerli olabilirim ama kurtlar vadisi sevmem. 14:34 chameleon06: I regretfully learned the price of the hotels in Toronto 14:34 result: dünyadaki tek asil takımı.BJK'yi. 14:34 treebeard: then check the hotels in quebec.?!? 14:35 jessie: mates-fransizca galibasoyledigin kelime ve ing-cover-lid anlaminda yani kapak anlamina geliyomus 14:36 libra_elmir: galatasaray sen çok yaşa canım feda olsun sana hiç bir şeye değişilmez senin aşkın bu dünyada aman fenerli olmayında hangi takımı tutarsanız tutun anlaşamıyorum ya fenerlilerle nedenseee?bittim 14:36 chameleon06: meeting will be in Toronto 14:36 nehir_fm: 05 AĞUSTOS 1994 İlk defa Bozulan belediye otobüsünün yolcuları arasına karışarak gelen otobüse ücretsiz binildi 14:37 nehir_fm: 22 NİSAN 1994İlk defa "Anne çoraplarım nerde" sorusuna "nerde çıkardıysan ordadır" cevabı alındı. 14:38 treebeard: ehir dur tahmin ediyim.hakan -utku di mi?ben onları da sevmem.kendimi de.pek az şeyi severim.ben. 14:38 nehir_fm: 15 OCAK 1995İlk defa Birisi annesinin fırlattığı birinci terlikten kurtulduğuna sevinirken ikincisine hedef oldu. 14:38 kull: ben galatasarayı tutuyorum, yorum yapmıyorum ama şimdi tartışma çıkmasın, her takıma saygım var, tabi galatasaraydan başka takım yok o ayrı ama 14:39 nehir_fm: 28 MART 1995İlk defa duran bir belediye otobüsünün önünden geçen birisi rahatsız oldu, yürüyüşü değişti 14:39 kull: hakan utku hıncal uluçun sabahtaki köşesinde çıkıyodu di mi bi ara 14:39 nehir_fm: 19 OCAK 1995İlk defa Sokakta yürürken apartman kapılarından saçlarına bakan birisi saçlarını tam göremediği için bi sonraki kapıyı aradı. 14:40 treebeard: evet kull.şimdi sabahın ekinde varlar.yeteneksiz arkadaşlar 14:40 nehir_fm: 11 KASIM 1995İlk defa yarın ki sınav için sabah 5' te kalkar çalışırım nasıl olsa diyerek millet harıl harıl çalışırken, horul horul yatıldı. 14:40 nehir_fm: 22 MART 1995 İlk defa evden yolcu edilen misafirlerle öpüşmemek için kalabalığın en arkasına geçildi. 14:41 result: tüm zeka küpleri buraya doluştu bugün 14:41 nehir_fm: 30 NİSAN 1995İlk defa Belediye otobüsüne yaşlı birisi bindiğinde yer vermemek için uyuyo numarası yapıldı 14:42 nehir_fm: 31 MAYIS 1995Kel birisi, madeni bol olan tepede ot bitmezmiş; Şişman biriside göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer espirisini yaptı. 14:43 nehir_fm: nisan 1996 İlkokulda altına işeyen çocuk, anlaşılmaması için bahçedeki su birikintisine oturup olaya kaza süsü verdi 14:43 nehir_fm: 18 Mayıs 1995İlk defa ava giden avlandı 14:44 oztasyurek: nehir 14:44 nehir_fm: 11 Eylül 1980İlk defa bir sarışın dört işlemi bir denemede yapabildi.Ertesi günde Türkiye'de asker yönetime el koydu. 14:44 nehir_fm: Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı artık benden pes bu aşkın biletini istediğin gibi kes 14:45 nehir_fm: Biliyorsun bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı bütün korkularına'arka çıktım'olmadı dağlara merdiven dayadım olmadı 14:45 oztasyurek: dago, domes prvt 14:45 treebeard: 11 eylul 1980 benim tammm 1.inci yaşım olur.son kontor.birazdan gorusuruz 14:45 chameleon06: ben kelim nehir demekki zekiyim 14:45 tire: merhaba arkadaşlar, "gelişmeleri takip ediyoruz" cümlesini ingilizceye çevirirken gelişmeler kelimesini "progressions" kullanabiliriz değil mi? 14:46 chameleon06: kepek problemimin olmaması hoş ama 14:47 moonquake: herkese merhabalar. 14:47 shigiyaki52: development diyebilirsin kanaatimce 14:47 belgium: ingilizceden ispanyolca ve flemenceye çeviri yapılır bilgi için belgium@mynet.com 14:48 leventozbakir: tire ben kullanıyorum o şekilde. 14:48 result: tire değişir.hangi gelişme? 14:49 ipekilgin: ben geldım. 14:49 leventozbakir: gelişmelerden olaylardan,,ise develop olmayan gelişme diil ise progression uyar bence 14:49 tire: shigiyaki merhaba, peki neden development daha uygun? 14:49 shigiyaki52: hoşgeldin ipek 14:49 chameleon06: gelişmleri kaygıyla takip ediyoruz nasıl deriz ? 14:50 leventozbakir: development gelişmek/artmak olan development.tire sana progression uyar. 14:50 dagonett: result desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisin. 14:50 shigiyaki52: takip edilen bir gelişmeden bahsediyorsan zannimca bi alandaki gelişmelerden bahsediyorsun bir olayin gelişmesinden degil sanirim? o yuzden ben development'i tercih edreim 14:50 tire: result bi olay ile ilgili mesela üretimdeki gelişme gibi 14:50 moonquake: ben de olsam developmenti kullanirdim 14:51 veceligesuverildi: treebeard hadi gözün aydın gene levent olmuşun. 14:51 ipekilgin: hoşbulduk shigiyaki52 14:51 leventozbakir: şşşşştttt vecelige. 14:52 result: senin dediğin olur. 14:52 _spasiba: tire ne iş? 14:52 leventozbakir: hımmm.tire mesela latest news gibi bişi mi yoksa uretimde yeni bi metod geliştirmek gibi mi? 14:52 result: dago kardeşş.muhakkak dediklerimi uygula.benim için yap. 14:53 shigiyaki52: cümle hangi konuyla ilgili tire? aciklayici olursan daha kolay yardim edebiliriz 14:53 tire: peki teşekkür ederim result,aynı zamanda sana da shigiyaki,yardımlarınız için teşekkür ederim 14:53 result: tek isteğim senden 14:54 shigiyaki52: yardimci olabildiysem ne mutlu 14:54 tire: shigi, ilerde yapılacak bi üretim var ve müştriye onunla ilgili olarak bilgi amaçlı gelişmeleri takip edeceğiz gibi bi cümle kuracam ama develop ile progress arasında kaldım. 14:55 leventozbakir: işte o zaman progress abi.bi şey geliştiriyolarsa develop.ama haberdar olmak gibi anlamı olan gelişme progression değil mi?arkadaşlar 14:57 leventozbakir: niye beni kimse sallamıyo ya 14:57 tire: bana da öyle gibi geldi ama yine de bi sorayım dedim 14:57 shigiyaki52: progress olarak kullanabilirsin o halde tire. progression fazla gereksiz olur 14:58 tire: levent,belki de kredileri bitmiştir arkadaşların 14:58 shigiyaki52: Modlar kredimi yukseltin yoksa 5 dakika sonra yardim edemeyecegim . 14:59 tire: peki tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için shigiyaki,levent ve result. çok teşekkürler 14:59 leventozbakir: oofff ben gidiyorum.bi daha da gelmicem 14:59 leventozbakir: hadi hoşcakalın heğiniz.snif snif. 15:00 treebeard: aaa dur levent gitme nereye gidiyosun,,cok ozlicez seni 15:00 qui_gon_jinn: merhaba 15:00 dagonett: levent gitme. 15:01 domes: arkadaşlar bişey sorcam.diyelim ki ben bişey sildim bilgisayarda.sifonu da çektim yani çöpkutusunu da boşalttım gidenleri geri getirebilme şansım var mı ? 15:01 nehir_fm: sözlüğe bildirge asmak yasaktır 15:02 dagonett: merhaba qui naber? domes sanırım yok. 15:02 tire: bildiğim kadarıyla yok domes,üzgünüm ama benim bildiğim kadarıyla yok 15:02 qui_gon_jinn: domes-var. 15:02 shigiyaki52: onun icin ozel programlar var domes. cop kutusundan silinenleri kendi ozel klasoru icinde depoluyor, geri alabilmen icin. bir nevi 2. cop kutusu. o tarz bir program kurmadiysan PC'ne . gecmis ols 15:02 qui_gon_jinn: dago-merhaba iyiyim , sen nasılsın? 15:02 libra_elmir: ohhh bee gelebildim en sonunda hihihi 15:03 dagonett: bende iyiyim qui saol, nasıl gidiyor? 15:03 qui_gon_jinn: shigiyaki52-kurmadıysa bile var. 15:03 treebeard: domes googledan arattır.vardır bence.eskiden undelete vardı.Dos'da. 15:03 qui_gon_jinn: dafonett-yogun. 15:03 qui_gon_jinn: dagonett pardon. 15:04 treebeard: rescue deleted files in xp gibi arattır var bişiler işallah kurtarırsın onemliyse 15:04 kull: domes var ama çok uğraşman lazım önemli degilse boşver bence. easy recovery diye bi program var onu arat mesela 15:04 shigiyaki52: varsa da ben yolunu bilmiyorum qui. bu arada 19 mayisa az kaldi arkadasim sabrimin son anlari hehe 15:05 libra_elmir: www.dowload.com.tr ya da www.nerede.com ya da www.olmazsaolmaz.5u.com dan istediğin programları bulabilirsin arkidaşşş 15:05 qui_gon_jinn: kull-easy recover dosyanın uzantısını degiştiriyor, yeni undelete recover die bişi cıktı onunla kolay. ama programı bulmak zor. 15:05 shigiyaki52: Jade Roller ne olabilir sizce arkadaslar? bir tibbi bir aletin taniminda geciyor, iceriginde bulunan birsey ama ne oldugunu cozemedim 15:06 hasanturkan: slm 15:06 result: domes msn'e gel.bilgilerini geri almanın yolları. 15:06 libra_elmir: vallahi ben senin galatasaraylı olduğunu sankime anlamış gibi sezmiş gibi düşünmüştüm kull heheh ben boşuna bir insanla sohbet etmekten hoşlanmam hihihi 15:07 tire: shigi nasıl bir tıbbi alet bu? 15:07 jessie: qui-dun geceden itibaren basladilar s.w serisine bende gaza geldim kenobi'n olabilirmiyim 15:07 shigiyaki52: tamam cozdum arkadaslar. yesim tasından yapilmis makara yatagi anlamina geliyormus. masaj aleti tire 15:08 qui_gon_jinn: jessie-olabilirsin tabip 15:08 qui_gon_jinn: jessie-yeni basladılarsa ben yakında ölürümp 15:09 serhat78: belge 15:09 jessie: qui-ummm.aslinda oldun bile qui P ama ossun ben sein apprentice'in olim noolurr 15:09 serhat78: katılım ortaklığı belgesi 15:10 qui_gon_jinn: jessie-ok oldun bilep 15:11 serhat78: ortaklık 15:11 treebeard: document of accession partnership ya da document sonda 15:11 shigiyaki52: katılım ortaklığı belgesi= partnership of attendance certificate gibi biseyler olabilir serhat 15:14 treebeard: evet sozluklerde de geciyo accession partnership document mış. 15:14 jessie: qui-tsk tsk 15:16 majesteleri: arkadaşlar arwen nerde? dago nerde? küçük nerde? ness nerde? nerde bu demirbaşlar yaaa? 15:17 _spasiba: tire 15:17 spyengineer: arkadaslar oncelikle mrb. 15:17 libra_elmir: Ya uzun bir sapı etrafında da siyah kumaş vardı, nasıl görmezsiniz!? David Umbrella yaptığı ilk şemsiyeyi kaybedince ortamdakilere soruyor hihihi bak nehir neyim eksik senden 15:17 troublemaker_: majes tahmin et. 15:18 spyengineer: yurt disinda egitimin avantajlari konusunda dokumana ihtiyacim var.bana yardimci olabilecek bir kardesim varmi acaba 15:18 majesteleri: tro banlanmadılar di mi? 15:18 tire: efendim spasiba 15:19 libra_elmir: Tabii ki arada sırada biz de sallıyoruz canım. Aflred Zodiac astrolojinin mucidiDemir nemden, insan gamdan çürür. Robocop Tabii ki arada sırada biz de sallıyoruz canım. Aflred 15:19 troublemaker_: majes.yok ole deil korkma. 15:20 troublemaker_: sen kendinden pay biç. anlarsın o zaman. 15:20 libra_elmir: On para ver, on para ver, on para yoksa beş para ver!. Bill GatesGülerek el sallanacak, karşısında zıplanacak derecede ilginç bir buluş yaptığımı düşünmemiştim doğrusu Videorama kameranın mucidi 15:21 libra_elmir: Gençliğimde plajda herkes 'Röntgenci Edwin' diye dalga geçerdi. Bugün geldiğim yere bakın. Edwin Hubble Hubble uzay teleskopunun mucidi ehhh bu kadarcık yeter herhalde kredi bitecek yoksam 15:21 majesteleri: hmmmm. anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. 15:22 _spasiba: troo sen burdamıydın? 15:22 _spasiba: 15:22 _spasiba: seni görünce çok mutlu oluyorum ben 15:23 result: allah mesut etsin 15:24 _spasiba: allah herkesi mesut etsin 15:25 _spasiba: ama tro yu daha çok mesut etsin. 15:25 result: amin.bakalım bize hangi zavallı düşecek 15:26 _spasiba: zavallı? 15:26 result: annem öyle diyo 15:26 libra_elmir: ben şim 15:26 _spasiba: o ne demek? 15:26 nehir_fm: pisi pisikopatım vallah yaparımmmmmmm seni seviyorum deeer senden kacarım 15:26 result: evleniceğim kızı kastediyo spasiba 15:28 _spasiba: sen bir zavallıyla mı evleneceksin. 15:29 result: ben bi zavallı olduğuma göre.bi zavallı gelse iyi olur 15:30 result: zavallı değilse ben haketmiyorumdur.o yüzden zavalllı istiyorum 15:30 _spasiba: sen bir zavallı mısın? 15:31 result: ne kadar zavallı bş duruma düştüm amaspasiba dalga geçiyommm yaaa. 15:31 result: allah hayırlısını versin. 15:31 kull: domes naaptın belgelerini 15:32 troublemaker_: resul her şakada bi gerçek payı var ama dimi? 15:33 result: doğru vardır öyle bi pay.öyle düşünüyoda olabilirm. 15:34 ipekilgin: sıte sakınlerı turkiye'nin en iyi bikac tane arama modunu bılen varmı? 15:36 bubuuuu: moderator burda mısın? 15:36 bubuuuu: sırf buna bakmak için girdim okuldayım şuan,sağol çok duyarlısın,çok teşekkür ederim 15:36 bubuuuu: herkese kolay gelsin buarada 15:37 kull: netbul.com var arabul.com var ilk aklima gelenler 15:37 moderator: efendim 15:37 _spasiba: tro? 15:37 moderator: rica ederim. 15:38 bubuuuu: buarada arkadaşlar elinde yurtdışında okumanın avantajlarını anlatan bir döküman olan var mı,? varsa burdan bir arkadaşa lazım ^^skyengineer^^ adı ona gönderirsiniz dimi ?bulan olursa 15:39 troublemaker_: spa? 15:39 bubuuuu: moderator teşeükkür ederim ,bana yardımcı olduğunuz için cevabınızı aldım da burdan canlı canlı teşekkür etmek istedim, 15:40 bubuuuu: ben kaçar arkadaşlar herkese kolaylar gelsin, ders başlıcak şimdi, byee 15:40 _spasiba: söylediklerimi duydun demi tro? 15:40 ipekilgin: sagol kull onlari zaten biliyorum eger degisik tarayici varsa diye demistim ama 15:41 troublemaker_: hangisini? 15:41 kull: iyi dersler bubu 15:41 _spasiba: duyduğunu biliyorum da .işte insanoğlu teyid istiyo yinede 15:41 _spasiba: senle ilgili olanları 15:41 chameleon06: eminem türkiye ye geliomuş 15:41 chameleon06: evet evet yanlış anlamadınız 15:42 troublemaker_: spa sacmalama. 15:42 chameleon06: EMINEM 15:42 chameleon06: hem de ne için öyle gezi falan değil 15:43 chameleon06: bi grupla düet yapcak 15:45 chameleon06: cankanla evet evet cankan la 15:45 treebeard: eminem i de sevmiyorum ben. 15:46 chameleon06: eminem yıllardır özlemini duyduğu türkiyeye cankanı görmek vesilesiyle geleceğinden çok mutlu olduğunu söyledi 15:47 chameleon06: konuşmasını raki şiş kebap güzel diye bitiren eminem türkiyedeki hayranlarını kucakladığı belirtti 15:47 result: uy uy eminem nedir bu güzellikler? ben onu hiç görmedim yaaa 15:48 _spasiba: saçma değilki trooo. ben sana hiç yalan söylemedim. 15:49 libra_elmir: anadan mı güzellik oyyy oyy eminem kız ben seni alacağım kız ben seni alcağım haoppa şappi şappi selam millet 15:50 chameleon06: tarık solak ın organize ettiği bu şöleni kaçırmayın 15:50 shigiyaki52: arkadaslar, near-infrared rays için "yari-kizilotesi isinlar" diyebilir miyiz? 15:50 libra_elmir: karakolda ayna var ayna var kız kolunda damga var damga var bakışlarından belli cevriyem sende kara sevda var moriyede fosforlum bu da babamın içtiğinde bana söylettiği parça eminemle alakasız 15:51 majesteleri: sabah hindistan sohbetimizi beğenmeyenler sanırım işlerine bayaa dalmışlar ki çekilen halaylara iştirak edemiyolar. hay allah halbuki halay başı yapardık onları. ellerine birer mendil 15:51 moderator: libra_emir burası discussion board hatırlatmama gerek var mı? 15:51 libra_elmir: bende diyebilirsin shigiyaki52 it can be no problem for me! P 15:53 libra_elmir: ıyhhh modcum özür yani nerelerdeydiniz sizin burda olup olmadığınızdan emin olu olmamaya çalışırken yanlışlıkla şey yaptım öyle oldu olmaz bi daha abisi özürün en büyüğünden size from me! 15:53 majesteleri: near infrared için "kızıl ötesine yakın dalga boyundaki ışınlar" filan de istersen. 15:53 shigiyaki52: libra disindaki arkadaslar. near-infrared rays için "yari-kizilotesi isinlar" diyebilir miyiz? Uygun bir ceviri olurmu? 15:53 shigiyaki52: saol majesteleri 15:54 treebeard: yarı demesek de majestelerinin dediği gibi bişi desek benim içim daha raahat olur. 15:54 majesteleri: yarı kızıl ötesi olmaz kesinlikle. o anlamda diil söölediğin. yanlış olur yani. 15:55 moderator: nasıl bir mantık bu benim burda olup olmadığımı anlamak için bu tarz yazımlar? 15:55 moderator: merak ediyorsanız sorarsınız burda olup olmadığımı. 15:55 suildur: moderator dun bi eleman gelip başka bi sitenin reklamını yaptı. dikkatinizi çekmiştir belki arşivden. ilginize duyurulu. 15:56 majesteleri: hehe. kontrol ediolar heralde. bakalım mod sorumluluk bilinci ile bütün gün boardu okuyo mu okumuyo mu die. bunun başka yolları da var ama bunu seçmişler resmen halaya aldılar seni 15:57 pinki: herkese merhaba. 15:57 suildur: niye kızılötesi benzeri ışınlar demeyi denemiyorsun? yarı kızılötesi die bişii olmaz. çünkü, kızıl oradan frekans tayfına atıf. kızılın yarı başka bi renk olduu için onu söylerdi icabında. 15:57 shigiyaki52: saolun arkadaslar. dedigin gibi kullandim majesteleri 15:57 dagonett: selam yeniden. trocum sesini duymak güzeldi iyi geldi bugün de sevdiğim insanlarla konuşuyorum ne güzel ; 15:57 serpily: iyi günler bir soru sorabilir miyim? 15:58 shigiyaki52: metinde su anlamda geciyor kizilotesinden dusuk seviyedeki isinlar ve gozle gorunebilen isinlar, kizilotesi isinlar kadar verimli olamazlar 15:58 serpily: mutluluk paylaşıldıkça büyür, nasıl denir acaba? 15:58 majesteleri: güle güle kullan shigiyaki. yardımcı olabildiysem ne mutlu 15:59 majesteleri: happiness grows as it is shared. 15:59 libra_elmir: iyi be mod bey sende banlarım banlarım işim vardı 2 dk ayrıldım şurdan sallamış saolsun shiga ba mıdır nedir ? ne var ne yoksa . 15:59 suildur: işte spekturumda kızılötesi ışının frekans aralığının dışında kalan ama frekans olarak yakın olan ışınları kastetmiş. 15:59 suildur: spektrum. spekturum deil. tiren gibi. töbe töbe! 15:59 libra_elmir: benden öncede bir sürü şarkı sözleri yazıldı burda müsaitr olunca ya da hep burdaysanız mutlaka görmüş olmalısınız herhalde 15:59 serpily: saol majesteleri 16:00 weisse: hello 16:00 dagonett: merhaba pinki nasılsın? 16:01 libra_elmir: özürde diledik uzattıkça uzatıyorsunuz herhalde bende yardımcı olup bir şeyler öğrenmek için giriyorum siteye arada bir geyik yapalım dedik saydığınız laflara bakın aaa 16:01 moderator: ne dion libra? 16:01 eray16: Herkeze iyi günler.yardıma ihtiyacım var. Bir tane ing. cümle var onu Türkçeye çevirebilecek arkadas varmı acaba? 16:01 majesteleri: ben gördüm libra hatta biri aklıma takıldı sööleyip duruyom mazhar alansondan psikopat. mırıldanıp duruyom walla kendi kendime ingilizceye çevirsem mi ne sölerini faydam olurdu boarda 16:01 pinki: smerhaba dagocum sen nasılsın ben iyiyim. 16:01 troublemaker_: dagom o senin guzelliğin cok sekersin 16:02 troublemaker_: pinki sobe cnm 16:02 shigiyaki52: sohbet icin msn ve irc ortamlarini kullaniyorum ben libra. sanada tavsiye ederim, musadenle su community board gorevini yerine getirsin 16:02 libra_elmir: merak ediyorum ve soruyorum burdamısın mod.? banlıcak mısın benide cevap lütfen ? bir kalemde diye buna diyolar herhalde ? 16:02 dagonett: trocum o senin şekerliğin bende iyiyim işte pinkicim n'olsun sen neler yaptın görmeyeli? 16:02 suildur: ii olur. şarkı sözlerini çevirirken türkçenin ne kadar güçlü olduğunu anlıyor insan. dün gece Kan ve Gül'ü çevirdim ben de. kısa ama muhteşem. hatta forumda var. bi bakıp siz de dener misiniz? 16:03 libra_elmir: shigiyaki52 seninle konuşmak istemiyorum lütfen araya girme nediom görüyorsun mod. ben özür diledim galiba sıra sende ? sende dilesen bende sussam ne iyi olurdu diyorum 16:03 eray16: Bana yardım edecek kimse yokmu ? 16:04 moderator: banlıyacak olsam banlardım yazamazdın bunları. uzatmanın bir anlamı da yok. uyardım bitti. 16:04 libra_elmir: gördüğünüz üzere şarkı sözleri çok işede yarıyabiliyormuş demekki değil mi?düşünüldüğü kadarda kötü bir şey yapmadım herhalde ? 16:05 treebeard: eray sorma yaz işte.evet eray yaz ddmek de 1 kontor. 16:05 moderator: shigiyaki52 siz de boarda hangi amaçla kullanmak için giriyorsanız onların doğrultusunda hareket edin geri kalan üstünüze vazife olmayanlara müdahaleniz gereksiz. 16:05 majesteleri: shigiyaki. ne sorduysan çevirdim ve de üstüne yorumlar yaptık. dalga boylar frekanslar ışınlar filan. bırak librayla uğraşma yaw. ben sana yardım ederim sana ne libradan. naparsa yapsın. 16:05 pinki: sobe dicem ama ben birilerine camurda yok ki p 16:05 etipuf: Mayday Mayday. Houston. bağlantı kopmak üzere. Yörüngeye hala oturamadık. 16:05 pinki: dagocugum ben ugarsıyorum 12 mayıs gunu yanı persembe ye az kaldı bellı olucak hersey. 16:06 treebeard: mod tarzın bazen çok sert oluyo .sen en iyisi k.vadisi diil de Sevgi pıtırcıkları adlı diziyi izle 16:06 eray16: GO AWAY. In images from an infrared video, a ground squirrel's tail glows above when the rodent is harassing a rattlesnake, which has infrared sensors. Rundus. Bu nedemek? 16:06 shigiyaki52: tamam konusmuyorum artik libra. diledigince at kosturabilirsin. son cumlemdi 16:06 libra_elmir: adaletsiz mod nolacak? banlardım banlardım. hem bişey söyleyyim mi? hem adaletsiz hemde kötü kalplisin sen diğer modlar gibi değilsin ? bende seni burak söylücem işte ? adaletsizlik yaptığını hııı. 16:07 treebeard: zormus be.bi deniim ben gene de işallah cok cahillik yapmam. 16:07 majesteleri: libra sen 20 kontürlük takıl abicim. bak arkanda Kadir İnanır gibi mod var 20 kontörle kısıtlı zaten insanların söyleyecekleri. niçin hala birbirimizi üzüyoruz? kim ne derse desin yaa 16:08 pinki: mayday mayday.baglantının ucundan yakalayabıldın mi p 16:08 libra_elmir: merhaba treebeard! beni anladığın için saol zalten önemli olan benim için değerli olan arkadaşlar değil mi? saol saol saol you are number one ! 16:09 _spasiba: majes 16:09 kull: selamlar. libra sen niye kızdın böyle ya? sakin ol biraz zaten işte stres yapıyosun burda da yapma neye kızdıysan unut gitsin. 16:09 result: bende metro fm libra elmir. 16:09 etipuf: mayday. görüntü gidip geliyo. aa pink sen houston'damısın. vaay aldın vizeyi yani. süpermiş. ee peki ne yapıcam ben şimdi. yörüngeyede oturmadık. bi haftalık yiyceğim ya var ya yok. 16:10 cekirgemax: tırınım tırım tırınırınırınım. gelmişken bi boarda selam vereyim. 16:10 erciyes: herkese selamlar 16:10 cekirgemax: selam sana ey board! 16:11 eray16: GO AWAY. In images from an infrared video, a ground squirrel's tail glows above when the rodent is harassing a rattlesnake, which has infrared sensors. Rundus.bu nedemek? 16:11 pinki: eticik yok ben turkıyeden yakalmaya calısıyorum suan p erciyesssssss slm naper ya. 16:13 treebeard: bir kızılötesi videodan goruntulerde,yer? sincabının kuyrugu parlaryukarda ,kemirgen kızılotesi sensörlere sahip bir cıngıraklı yılana surekli saldırırken,rundus.üşendim.kuyrugu parlar a 16:13 treebeard: kadarki kısmı cumlenin sonuna getirir misin eray 16:14 alper_alper: allah hiç kimseyi geri zekalılarla ugraşmak zorunda bırakmasın 16:14 majesteleri: GİT BURDAN infrared videodan görüntülerde, kemirgen sincap olabilir infrared sensörleri olan bir çıngıraklı yılanı rahatsız ederken bir yer sincapını kuyruğu parlaryukarıda. tuhaf oldu 16:14 erciyes: merhaba pinki.dua etmedin demi bana.bende etmiycem o zaman.sınavım çok iyi geçmedi.moralim bozuk.sigranın gözüne vuruyorum 16:15 majesteleri: treebeard. go away'i çevirmeyi unutmuşsun halbuki onu kocaman yazmıştı GO AWAY die bak ben de kocaman çevirdim. hehe. 16:15 dagonett: merhaba erciyes. nasılsın? çok mu kötüydü sınav? üzüldüm bak şimdi 16:16 etipuf: Mayday Mayday. bende sigara istiyorum. yapay bi atmosferde küçük haplarla yaşamaktan bıktım. pink kek istiyorum ben. en erken mekikle yollarsan sevinirim . lütfen. 16:16 pinki: nasıl olur erciyescim dua ettim ben, benım sucum değil ki çalısmadın sınava at benim üstüme olmaz ki canım. 16:16 shigiyaki52: beam projector? 16:17 dagonett: etipuf ben sana koli yapıp ilk mekikle gönderiyorum ok 16:17 treebeard: yani UZAKLAŞ! bir kızılötesi videodan goruntulerde, kemirgen kızılotesi sensorlere sahip bir cıngıraklı yılanı taciz ederken/saldırılarda bulunurken yer sincabının kuyrugu parlaryukarda. 16:17 ipekilgin: Git burdan! kızılötesi görüntülerle yer sincabının kuyrugu parlar kızılötesi çıngıraklı yılanı rahatsız eder? bu bu nedır bu olmadı bılemedım 16:17 treebeard: bu arkada goruntu oynarken birinin uzerine konusması gibi geldi.hani belgesellerdeki gibi 16:17 erciyes: aa dago abi sorma ya.hayatımda hiç yetiştirememe derdim olmamıştı ve son 30 soruyu göremedim.5 b 5 c 5 d gibi attım 30 soruyu.ama ilkler yani kelime gramer iyi yaptım.yani ortada.15 günden belli olur 16:17 majesteleri: lol@etipuf. kafada bir fanus içinde sigara içiyo amcam bu replikler geldi hatırıma. Türkler uzayda ; 16:18 erciyes: sen neler yapıyorsun dagoo.keyfin nasıl? 16:18 kull: ne bu arakdaşlar tekerleme mi yazıyosunuz 16:18 pinki: eticim kek mi o ne p tamam ıstedıgın kek olsun nasıl yolluycam oarlara p 16:19 shigiyaki52: majesteleri yada treebeard. beam projector 'un tam karsiligi nedir biliyormusunuz? 16:19 majesteleri: brawo tree. resmen belgeseldeki narrator bu . anlatıyo ve seslendirio. tuhaf iş. bi sincep oluyo bi yılan. keşke yılan için de tısssss yazsalardı 16:19 majesteleri: ışın projektörü olur bence. direk çevirdim. 16:19 dagonett: erciyes takma fazla ya ölüm yokya ucunda. ben yaşıyorum işte erciyes bitkisel hayattayım, otçul. 16:19 _spasiba: ipek sen ne anlatıyon be 16:20 erciyes: pinki görürsün sen. çalıştım ben .bu kadar türkçe çalışmadım hayatımda. Allah bana ingilizceyi geçmeyi nasip etmiyor ama ben çok çalışıyorum.ne yapalım.son 3 sınavda 1 soruyla kaçırdım. kısmet. 16:20 shigiyaki52: aklima geldi ama anlam veremedim isin projektorune. sanirim mecburen onu yazicam 16:20 templar: selam 16:21 treebeard: shigiyaki bilmiyorum fekat şu an araştırmaktayım 16:21 templar: nabersiniz ? 16:21 etipuf: Malesef DHL çalışmıyo buraya. aslında hazır kek yollarken bi kaç sigara böreği ve bi kaç kutu ayranda yollarsan süper olur yani. yada börekleri dago yollasın. 16:21 pinki: erciyes umarım sınavdn iyi sonuclarını duyarım, üzülme sen yınede ; 16:21 erciyes: nasıl yani dogo.ne oldu.işleren dolayımı otculsun ki ki ki.otcul.yoksa et mi yemiyorsun benim gibi. 16:21 majesteleri: dagonun otçul dediğine bakmayın siz. gül de bir ottur. lale de siklamen de leylak da. gerçi dagocum hepsinden güzel ama ilk aklıma bunlar geldi. onun ot yaşamı bize çiçeklerle bezeli cennet gibi. 16:21 _spasiba: ne kızılötesi 16:21 suildur: rıza çekirge buralarda mı? 16:21 result: dagoo bende otçulum .şeker yokk. 16:21 ipekilgin: he hee spacım valla bı işe yarıyayım dedim birisine yardımcı olayım valla sonunda kendım bıle bısey anlamadım nekadar sacma bısey olmus demı ama yaa 16:22 erciyes: teşekkürler.teselli etmeye çalışmayın ben hayatta teselli olmayan birisiyim.kendimi yerim bitiririm. bende otcul oldum 16:22 _spasiba: bencede ipek. 16:22 suildur: sihigiyaki. ışın tabancası/kaynağı. 16:22 etipuf: Suiiii nabeer 16:22 _spasiba: birileriyle aran nasıl barıştın mı ipek? 16:23 templar: selam dedik alooo! 16:23 suildur: ash. private kontrol ; 16:23 nesquik13: However I have just checked the price list there seems to be difference as follows olmus mu 16:23 suildur: saol etiii. abi sen de rıza çekirgenin telefon varsa yollasana bana. bi çeviri işi çıktı. 16:24 tire: eray,kızılötesi görüntüleri içeren bir videoda, bir kemirgen kızıl ötesi algılayıcılara sahip bir çıngıraklı yılanı usandırırken yer sincabının kuyruğunun üzeri kızıl renk haline dönüşür anlamında. 16:24 nesquik13: lutfen cok acil tekrar yaziyorum However I have just checked the price list there seems to be difference as follows/// tskler 16:24 pinki: templar hosgeldın, erciyes aa yapma ama bak uzdun beni. 16:24 shigiyaki52: suildur Star Wars 'in 19 Mayis'ta gosterime giriyor olmasi sende heyecan yaratmis sanirim isin tabancasi filan ama yine de saol, majestenin dedigi gibi isin projektoru olarak kullandim 16:24 nesquik13: However I have just checked the price list there seems to be difference as follows 16:24 etipuf: Yok ama msni var. bora eğer silmediyse demette olabilir ama. istersen bi ona sor 16:25 result: Fiyat listesini yeni kontrol etmeme rağmen,ilerde gördüğünüz üzere farklar var nesquik 16:25 templar: saol pinki hoş bulduk 16:25 suildur: ışın projektötü bence yanlış türkçede. çünkü tvnin arkasındaki tüpte kullandıın şeye ne diosun? ışın tabancası deil mi? starwars ı severim ama çevirimle alakası yok! 16:25 result: farklar var gibi görünüyor. daha doğru olur 16:25 ipekilgin: iyi iyi spacım aman Allah bozmasın sen nasılsın? naber sui? 16:25 eray16: Ceviride emeği geçen herkeze çok teşekkurler. 16:26 majesteleri: her ne kadar fiyat listesini biraz önce kontrol etmiş olsam da aşağıdaki gibi bir farklılık var gibi görünüyor. nesssçimmmm 16:26 jessie: selam 16:26 nesquik13: cumle dogru kurulmus mu be yazdimda yollayacagim simdi// tskler 16:27 rahmetli_inonu: Fiyat listesini şimdi kontrol ettim ve bir takım farklar var gibi görünüyor 16:27 treebeard: nesquik. illa bişileri duzeltmek istiyom dersen bana gore list le there arasına bi bişi kelime virgul v.s. koyabilirsin belki bi de be difference için de be a difference ya da differences belki 16:27 suildur: saol i 16:27 nesquik13: majesimm cok saollll bu arada seni yeni e.mailime ekledimm 16:27 suildur: saol ipekcim. nooldu gazinolar kraliçesi son durum? D 16:27 troublemaker_: yaslanarak değil yasayarak tecrube kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.peyami safa 16:27 erciyes: dagooooo n'oldu desene. 16:27 nesquik13: herkese cok tskler 16:27 shigiyaki52: tv'nin arkasindaki tup hakkinda hic bilgim yok suildur, cevirin icin tesekkur etmistim , benimkisi sadece ufak yollu bir sakaydi yanlis anlama 16:28 suildur: çekirgemax 16:28 ipekilgin: Fiyat listesini daha şimdi kontrol etmeme ragmen aşagıdakiler gibi farklılık var.dıyede bılırsın nesquıkcık 16:28 jessie: nes-I've just checked the price list and found following differences; daha iyi gibi bence nes 16:29 suildur: önemi yok shigiyaki. ama türkçedeki kullanım ışın tabancası. bilemesem söylemem. veya deneme yapıor olsam böyle düşünüyorum derim. ama ışın tabancası kullanılan bi kelime! 16:29 majesteleri: hehehe. tree artık işin felsefesi ile uğraşmaya başladı. ellerine dsağlık tree virgüller çoğullar filan falan farkettim nessçim. saol canım. beni mutlu ettin. 16:29 alper_alper: yanında ağrı kesicisi olan var mı 16:29 ipekilgin: valla tercume bıttı sımdı sıra web sayfasına geldı! 16:29 suildur: tro. kolay gelsin güzelim. naapıon? 16:30 cekirgemax: evet suil burdayım abi noldu 16:30 etipuf: olgun armut lezzetli olur. bi bakıma aslında yaşam süreci boşda geçse doluda geçse tecrübeyle sabittir. ve belkide en boş yaşamlardan öğrenilicek çok şey vardır. 16:30 treebeard: majesteleri nes turkcesini cevirin demiodu ,bi hata var mı die sordu.valla ben de bazen kendimi pek işguzar buluyorum bu ara neyse 16:30 sinful: herkese selam 16:30 pinki: alper_alper.uzatıyorum yandan al p 16:30 cekirgemax: naber suil nası gidiyo 16:30 erciyes: var 16:30 _spasiba: ben senin kadar şanslı değilim ipek 16:31 nesquik13: jessieeeeeee thanxxxx 16:31 jessie: nes ; 16:31 suildur: eyvalla çekirge. abicim bi kalite el kitabı çevirlecek ingilizceden türkçeye. yapar mısın? 16:31 cekirgemax: yaparız suil ne zamana kadar isteniyo 16:31 treebeard: ama beyhude majesteleri gordugun gibi 16:31 erastis: herkese merhaba, sozluksel muhabet bu da hoş 16:32 cekirgemax: msn açık değil senin suil 16:32 majesteleri: yok yok tree. tam board'un adamısın walla. bööle bir yardım bir yardım amaca uygun kişiliğinle yetkililerden tam puan alıyosundur P hehhe. bi de moda "çıkışların çok sert" filan demesen 16:32 ma_vi: slm millet 16:32 jessie: pinki-aldinmi vizeyi? 16:32 ipekilgin: spacım yardım etseydım ama goruyosun benım cevırılere palyocalar bıle gulerP sen bıle dalga gectın ama yapabılecegım bısey olursa bı seslen ' yanııı bagır buraya ancak gelır sesın' 16:32 suildur: kolay gelsin be ipekcim. en azından durumlar iyi yani şu an galiba. sevindim. bak o kadar endişelenecek bişii yokmuş yane ; 16:32 erastis: aa bu arada ceviri işi varsa ben de yapabilirim. 16:33 cekirgemax: suildur benim cebi veriyim abi priv den. yaparım el kitabını ne o makine kılavuzu mu? 16:33 suildur: dill çekirge. patron modu D suildur' a prvt atsana iletişim bilgilerini cep tel, sabit tel vs. 16:33 treebeard: earstis cevir bugun yedigim hurmalar,gelir burnumu tırmalar 16:34 _spasiba: sağol ipek . ama benim iş zor. hazin. 16:34 suildur: erastis. izmirde yanıbaçımda adam lazım. ayrıca ingilizce seviyesini bildiim adam lazım. çünkü iş çok acil, ve hatasız olmalı. MAX. abicim kalite ISO 9000 hakkında. ben sana terminolojiyi vericem. 16:34 _spasiba: herkes priv.ine baksın. 16:34 treebeard: pardon ya.ozur erastis.ben en iyisi biraz gidiyim. 16:35 jessie: tree-iyimisin? 16:35 ipekilgin: ha ha haaa spacım yaaa cok ıyıydı 16:35 erastis: suildur bana uymaz ama tam babamlık iş kendisinin kalite belgesi var ama ben uzağım nyse baska zaman umarım 16:35 erciyes: spansiba baktım bişey yok 16:36 suildur: levent. p sıkma canını kardeş D 16:36 erastis: tree anlamadım ozurunu ama oldun tesekkur edeyim. neysem ben doneyim çevirme.size de kolay gelsin 16:36 treebeard: diilim jess.ondan gidiyorum biraz. 16:36 suildur: ok erastis. nasıl bi kalite belgesi onu anlamadım yalnız? 16:37 _spasiba: ipek 16:37 treebeard: suildur sana da bi selam çakayım.oole gidiyim 16:37 etipuf: Houston houston 16:37 nesquik13: Could you please re-check the prices and let me know the correct price list. bu olmus mu 16:37 jessie: tree-no worries 16:38 treebeard: spasiba ben de istesem pm olur mu? 16:38 suildur: eyvalla levent'im. selam olsun sana da. 16:39 erastis: suildur ISO 9001, yönetim sistemleri bir sürü yeni belge ne varsa aldı işte ben de ona mevzuat cevirisi yapmıştım o konularda 16:39 jessie: pls double-check daha yaygin ama re-check de olur herhal nes.could you pls double check and advise us your current price list de olabilir. 16:40 cekirgemax: suildur. ben gidiyom. priv attım sana iki dene. bişey olursa ara evdeyim ben. hadi görüşürüz 16:40 nesquik13: saol jessie 16:40 majesteleri: inform us the recent price-list de olur 16:40 cekirgemax: hadi site sakinleri görüşürüz bye 16:40 erastis: ama benim alanım daha cok edebiyat ve dil üstüne. tez cevirisi gelirse ing-turkce yaparım herkese soyliyim bir dedim 16:40 shigiyaki52: arkadaslar, tıpta sympathetic system ne anlama gelir? 16:41 treebeard: valla bence double check,re-check yerine could you please check your prices again.and advise.olsa daha iyi. 16:41 suildur: ok çekirge. ben seni arııcam. 16:42 treebeard: sempatik sinirler felen duymuştum.sinir sistemi ile ilgili.tıpcı var mı ki acaba?neyse kontor de bitiyoken gidiyim bu kez 16:42 shigiyaki52: duyu sinirleri diye cevirdim ama icime sindiremedim acaba uygun dusermi ki? 16:43 mervemaid: insanların sana karşı güvenleri artar ing nası diyebilirim 16:44 llibra_elmirr: selam arkadaşlar merhaba mod neden sildin benim thread dimi ? ben burak görsün diye yazmıştım onu ? burak ve arkadaşlar görene kadarda yazacağım. lütfen bu hakkımı elimden almaya kalkma. 16:45 llibra_elmirr: madem haklısın uzatmak istemiyorsun o zaman threadimi geri koy yerine ! haksızlık bu hemde büyük haksızlık ! 16:45 rahmetli_inonu: olur nesquick 16:45 mervemaid: yardım istiyorummmmm insanların sana karşı güvenleri artar ing nası diyebilirim 16:45 erciyes: marin 16:46 erastis: trust of people will gain strenght towards you 16:46 erastis: bir anda bu çıktı sen toparla 16:46 moderator: libra yazarsan siteye girişini kapatacağım. yaptığım herşeyden burağın haberi var okuyacak o theradi. 16:47 mervemaid: coooooook saol 16:47 rahmetli_inonu: mermaid>>"The trust of people towards you will increase" 16:47 etipuf: houston. jeneratörlerde devreden çıkıyor. büyük bi sorunumuz var. ben karanlıktanb korkarım. mayday maydaaaay 16:47 majesteleri: SEMPATİK SİSTEM Ağrı, soğuğa maruz kalma, korku ve öfke gibi şiddetli heyecan, sempatik aktiviteye neden olur. Bu da vucut depolarını mobilize eder. Gastrointestinal fonksiyonlar yavaşlar veya durur 16:47 mervemaid: sana da cooooooooook saol inonu 16:48 moderator: ama bişeyi öğreneceksiniz öğrenmezseniz bu doğrultuda yaptığınız her eylem cezalandıralacak. haklı ya da haksız olmanız farketmez kimsenin kişiliğine laf etmeyeceksiniz hakaret de! 16:48 llibra_elmirr: ya anlamıyorum ben bunu neden yapıyorsun ? ama onu herkes görmeliydi.nedne siliyorsun hani özgürce yazışabileceğimiz benim için ene azından öyleydi ve farklıydı bu site ben sana kabalık etmedim ama 16:48 llibra_elmirr: sen halen yapıyorsun anlam veremiyorum sana. 16:49 shigiyaki52: sen bitanesin majesteleri saolasin 16:49 llibra_elmirr: ben kimseye hakaret etmedim ama sen bana iftira tıyorsun bilmem farkında mısın beni banlama thread imi yerine koy haksizsam söz sana bi daha gelmem bu siteye ! 16:50 majesteleri: libra bizimle bişiiler paylaşmak istersen private atabilirsin her zaman. üzülme takma kafanı herşeye. hasta olursun sonra. herkese private at foruma bişii yazma. modun sözüne uy 16:50 tire: majeste sen nerden biliyorsun bu tıbbi terimleri? yoksa tıpçı mısın? 16:50 llibra_elmirr: kalbim ve gururum incindi anla beni ve threadimi silem ben hakaret etmedim haklı olmak için yapma böyle şeyler bence 16:52 majesteleri: kimya mühendisiyim. ilaç üretimine danışmanlık yapıyorum. ama internetten bakıyorum sorduklarınıza aslında siz de bulursunuz üstün bişii yapmıyorum. yardımcı olabiliyosam ne mutlu. 16:52 llibra_elmirr: teşekkürler majesteleri am aistersen benle konuşma sanada zararım dokunsun istemem ! sorun private falan değil haksızlık asıl sorun bu ! 16:53 result: ne mutlu kartalım diyene 16:53 etipuf: majesteleri meslektaşız o zaman 16:53 pinki: erciyes nerde marin . 16:53 dagonett: resul abi ya ne alakası var şimdi konumuzla p 16:53 result: llibra_elmirr.insanın olduğu yerde adalet olmaz.haksız bi adalet beklentisi içerisine girmişsin. 16:53 tire: ne güzel,üstünlükten felan değil ama yanlış anlaşılmasın aramızda bu terimleri bilen biri lazım tabii. 16:54 majesteleri: bana nie zararın dokunsun canım. herkes herşeyi görüyo. seninle konuştuklarımdan dolayı yetkililer bana gıcık olacak değil ya.kişisel duygularla yönetici olunmaz.yetkililer bunu biliolardır elbet 16:54 result: dagoo kardeş alakası yok.ama beşiktaş işte.tek abartı yaptığım konu.tek denge kuramadığımçocukluktan kaynaklanıyo 16:55 llibra_elmirr: hayır result baksana beni atma sebebine şu anda board da olam may day lere sence ne kadar doğru bu elimde değil haksızlığa gelemiyorum bu da benim yapım.inan bana ben kötü bir şey söylemedim 16:55 result: tek denge derken bana göre tabi.benden daha dengesiz de olmayabilir. 16:55 dagonett: ben çiçek çocuğu olmak istiyorum caiz midir? 16:56 jessie: gokhan kirdarin son alb. dinledinmi neo 16:56 majesteleri: ya ben her zaman hazırım yardıma. ama kontörlerim yetmiyo herkese o zaman da istediğim kadar herkese yardımcı olamıyorum. ama yine de kimseye benim kontörümü arttırın demedim demiicem. ezik gibi 16:56 llibra_elmirr: modun yazdıkların abakınca ben ne yaptımda hakaretten bahsediliyor demeye başladım ben söz verdim bak koysun yerine thread imi söz haksız bulunursam gelmem bir daha o kadar eminim kendimden anla 16:57 result: sende adaletsizsin diyorum llibra_elmir.niye adalet bekliyosun? gerçeklere göre hareket et.senin yaptığını bende çok yaptım.bazı nicklerimi bu yüzden kaybettim.bazılarını kendim hakettim 16:57 etipuf: bence caiz dago!. tabi esrarı benden almaya devam ettiğin sürece 16:57 ucansandalye: llibra_elmirr 16:57 troublemaker_: resul allah eşin olcak zavallı arkadaşa sabır versin 16:58 ucansandalye: burda olmazsan sana ne kaybettirecek söyler misin bana 16:58 etipuf: resul kim? 16:58 result: yok jessie.ama bulursam dinlerim.e-mail atarsaan şarkılardan memnun olurum jessie 16:58 llibra_elmirr: hani özgür düşünen gençlik hani düşünce hakları neden silindi benim thread im burası türkiyeyse bende özgür düşünen ve söylediklerimin arkasında duran bir tük genciyim ötesi yok threadimi koyun yerine 16:58 jessie: neo-hheheh tama bende bugun indirdim gonderiyim hemen 16:58 result: aha annem konuştu 16:58 ucansandalye: burda olup olmamak bizlere ne kaybettirir ya da ne kazandırır 16:59 nesquik13: resul mu Ya siz kime sesleniyorsunuz boyle ya! Result yazin lutfen biraz dini bilgisi olan anlar! 16:59 moderator: yeterli bu kadarı. söyledikleriniz bişey değiştirmeyeceği gibi bu nickinizin de kapnamasına yol açacak. burağa pm atıp sorunlarınızı kendisiyle görüşebilirsiniz. boardu daha fazla meşgul etmeyin. 16:59 dagonett: tamamdır o zaman eti 16:59 troublemaker_: eti kim bi bak bakiim bu sayfada resul kim olabilir.ahh eti ahhh.gitti tabi kafa bırakmadı bu kimya sende yazıkkkkk 16:59 erastis: insanın yazdığı ceviri müsveddelerini numaralamayıp sonra sayfaları birbirne karıştırması ve iki saat cozememesi felaket bir şey! yazılarınızı numaralayın arkadaşlar 16:59 kull: libra olay ne bilmiyorum ama sinirlenmişsin biraz sakin ol ya. zaten iş stresli bi de burda stres yapma, rahatla boşver. gören görmüştür ne olduysa, aa 16:59 result: etipuf ben neo.resul değil result ama.o domes varyaa.izmirli işte. 16:59 llibra_elmirr: hayır result gerçekten ben kötü bir şey söylemedim. burak ne olur gel ve bana cevap yaz lütfen . 17:00 troublemaker_: resul annen gelin namzetine arkadaş mı dio.ilginç9 17:00 treebeard: iyi de nes.resul die erkek ismi de var.napcez şindi 17:00 kull: libra burak gormustur bunlari sen ona bi pm at bakar cevaplar bence bosver artik 17:00 nesquik13: o ismi koyan dusunsun tree 17:01 llibra_elmirr: haklısında elimde değil kull teşekkürler zalten dediğim gibi beni bu iş ve bu tarz insanlar öldürecek. asker çocuğu musun diye sorup dı-ururlar bu yüzden vatan sevgimden haksızlığa gelemeyişimden 17:01 suildur: result. rica etsem kan ve gül threadime yazdığın postun orada ne alaka olduğunu anlatır mısın? 17:01 majesteleri: oleey. saat 17 oldu. tertemiz 20 sayfam var bana bu kalbiniz kadar temiz sayfayı ayırdıkları için kime teşekkür etsem acaba? bir lütuf 20 kontör yaw yaşasınnn. 17:01 nesquik13: yaw tobe tobe = ben kafayi mi yedim yoksa 17:01 jessie: neo-sufi muzigi severmisin gokhanin son albumu hafif sufi muzikle dolu daP 17:01 result: llibra_elmirr. şu anda dünyaya göre yanlıştasın.burak'ı gördüğün zaman devam edersin.şimdi bu mevzuyu dinlendirsen iyi olur 17:02 ucansandalye: moderator efendi bana çalışacak yer ayarlıyordunuz geçen hafta 17:02 result: trouble annem garanti kızın tarafını tutar 17:02 wasqar: http//forum.seslisozluk.com/showthread.php?p=15991#post15991 17:02 troublemaker_: estapiti piti.nescim. 17:02 llibra_elmirr: kull saol çok saol bende böyleyim işte! ama kızmıcam artık dediğin gibi burak nasılsa görecek değil mi? kendine iyi bak kull gitmem gerekiyor bye! 17:02 etipuf: ah hah haay. şirin şeyy. hanfendi kişisel şovunu bitirsiyse hemen ekliyim evet haklısın. bende kafa mafa kalmadı. ama senin daha öncesinde yaptıklarını unutucak kadar diil. hala uzlaşabiliri 17:03 result: jessie severim her türlü müziği.iyisi olmak kaydıyla.dinlerim gökhan kırdar.saol. 17:03 treebeard: demek ki koyulabiliyomuş yani.bu kadar korkma bu kelimelerden.neticede insanoğlunun ürettiği bişi. 17:03 llibra_elmirr: hoşçakal result,kull,uçansandalye yarın görüşürüz 17:03 suildur: 1701 suildur result. rica etsem kan ve gül threadime yazdığın postun orada ne alaka olduğunu anlatır mısın? 17:04 kull: tamam libra hoşçakal. seni nasılsa çagırırlar nöbete 17:04 etipuf: result ok. işin altında domes varsa kesin sen haklısındır 17:04 result: ewet ben resulttt .resul değil arkadaşlar.benim suçum yok nesquik.ben o kadar dedim benim yahnim daha iyi olur diye 17:04 majesteleri: etipufff. meslektaşım. sen hangi sektöre hizmet ediyosun? nerden mezunsun filan? ama bööle ulu orta cevap vermek istemezsen de olur 17:04 jessie: wasqar bakmaya caliscam. 17:04 troublemaker_: eti hangi kişisel şov.heyyyyhat.bu ne utanmazlıktır, sen arkamdan ağzına geleni soyle sonra utanmadan yine karşıma cık bole soyle. seni ilahi adalete havale ediorum eti 17:05 result: yanlış yere yazmışım suildur kusura bakma.lyrics.filan yazınca daldım oraya. 17:05 treebeard: suildur thread in linkini yazarmısın merak etiim 17:05 troublemaker_: majesim o okuyo ehihihihihhi bitiremediki 17:05 dagonett: trom you've got a mail. ness canım nasılsın? 17:05 ashiel1: ben geldım ahanda nassıjz bakım 17:05 etipuf: öğrencilik sektöründe bi numarayım. biraz daha kasarsam milenyumun en genç öğrenci CEO su olucam. 17:06 nesquik13: üzümlümm saol sen nasislin 17:06 ashiel1: fazla kasma etı bosver yazık sana 17:06 treebeard: hoşgeldin ash 17:06 troublemaker_: checking. 17:06 erastis: etipuf euehe 17:06 shigiyaki52: sevgili community board yine kaptirmis gidiyor Ceviri aralarinda izlemek zevkli aslinda 17:07 ashiel1: tree hosbulduk nasılsın bakım 17:07 dagonett: aynı üzümlüm ot gibi devam işte senin bi mevzun vardı mavi mi desem yeşil mi desem? p ne oldu sonuç ne ? 17:07 ashiel1: ya bısı sorabılırmıyım sıze? 17:07 treebeard: iyidir ash.bizde değişen bişi yok.sen nasılsın? 17:07 suildur: teşekkür ederim result. Levent. http//forum.seslisozluk.com/showthread.php?t=1785 17:07 suildur: hoşgeldin ash. 17:07 shigiyaki52: kac senelik ogrencisin ki eti? yarisim seninle beni gecebilirmisin ogrencilikte mezun olmamak icin direnen biriyim ben 17:07 erastis: ama takılıp ceviryi aksatmak fena 17:07 etipuf: tabi ilahi adalet karşısına etipuf nickiyle çıkarsam direk bunun deli raporu vardır diye serbest bırakırlar beni. Hem duyduğum kadarıyla senin şu eğlence programı ordada pek tutulmuyormuş. bilginiz 17:08 majesteleri: hehe. walla okul bitince bişii olduu yok. eskiden sinemanın her salonundaki filmi seerederdim.şimdi sinemaya bile gidemiom.iş hayatından nefret ediom.ama işimi seviyorum.ne yaman bir çelişki 17:08 onurtpl: arkadaşlar freak on un anlamı nedir. 17:08 onurtpl: don't freak on me gibi bir cümlede geçiyor. 17:08 suildur: sorsana ash! 17:09 erastis: majeste hayat çelişkinin bizzat kendisidir ben de bi klişeyim 17:09 majesteleri: beni psikopata bağlama demek istemiş onur hahaha. 17:09 result: suildur.ancak bu kadar düzeltebildimm.ayak izlerimi silemedim. 17:09 ashiel1: suıldur foruma bıraktım simdi bı baksana 17:10 rahmetli_inonu: beni çıldırtma gibi bişey olsa gerek 17:10 etipuf: shii. bi sene hazırlık 5 sene okul. hala bitmedi. 17:10 ashiel1: hosbulduk suıl nassın. levent ıyı olmana sevındım canım bende fena degılım 17:10 ucansandalye: arkadaşlar yunanca dil kursu biliyor musunuz 17:11 shigiyaki52: bi sene hazirlik + 6 yil. seneye yine okuyorum hala bitmedi etipuf, seni gecmisim Bikerem ben okulumda 2 rektor degistirdim sen ne diosun rektor degisio ama ben hala okuldayim hehe 17:11 pinki: knock knock 17:11 ashiel1: http//forum.seslisozluk.com/showthread.php?t=2455 ıste bu arkadaslar bılıyosanız bı cevap verın hadı bakım 17:11 onurtpl: eyvalla saolun arkadaşlar bende öyle bişey olduğunu tahmin ettim ama "freak on" unda bi kelime olarak anlamı olması lazım herhalde 17:11 erciyes: GİR 17:12 majesteleri: who is that? i heard a knock knock 17:13 result: her gelene gir denir mi.ak sakallı kankam gelmişaçın kapılarııı 17:13 suildur: result. edit ederken delete seçeneği var. ayrıca. bilgine! Ash. şimdi bi de buna mı sardırdın yaw? prvta cevap versen daha faydalı p 17:13 ashiel1: ercıyes gır denmez kımsın deler oyle gır derler ya ben gelseydım allah korusun 17:13 troublemaker_: oooo kimlerde gelmiş .pinki hanımlar naçizane boardumuzu şereflendirmiş. 17:14 tire: majeste, siyanürden çok küçük bir miktar parça diyelim ki elimize bulaştı. Kaç dakika sürer can çekişmemiz? 17:14 rahmetli_inonu: "to get your freak on" slang olarak to have sex demekmiş? 17:15 etipuf: shii tebrik ederim. eni mezun çocuklara senin adını vericem. evet bu sene bu uygulamayı başlatıyorum. 17:15 pinki: kim var erciyes p 17:15 erciyes: allah korur beni ashiel 17:15 shigiyaki52: eti verme adimi onlara, benim adimda ugursuzluk var . 17:15 erastis: Syriac dilinin Türkçesini bilen var mı? açıklamayı okudum ama bi yere varamadım 17:15 majesteleri: şimdi sevgili tire. bi kere öncelikle siyanürlü çalışmalarda eldiven maske filan kullanmak en iyisidir. aksini yapanlar intihara tam teşebbüs ederler. can çekişme bünyeden bünyeye değişir. 17:15 pinki: makercım ah bende sizi gördüğüme cok sevındım canımcım 17:16 result: suildur.silme işini de öğrendikk.geriye thread açmayı öğrenmek kaldı.bu yaştan sonra bunu da öğret bana.sana zahmettt.az kaldııı.bitiyooo.herşeyi öğrenicemm. 17:16 ashiel1: ercıyes ben gelrsem gene korurmu sence 17:16 ashiel1: suıl yav sımdı sen bunun cevabını bılmıyonmu ya bıolen yokmuuuuuuuuuu 17:16 majesteleri: syriac dili Süryanicedir. ama tek kelime süryanice bilmiyorum en fazla bu kadar yardımcı olabilirim 17:17 jessie: wasqar pm kontrol et 17:17 erciyes: beni evet ama seni korur mu bilmem 17:17 etipuf: opsss ben ertık kaçıcam. size iyi akşamlar. 17:17 erastis: mucho gracias majesteleri 17:17 tire: majeste,benim bi arkadaşımın nişanlısıda senin gibi kimya müh. idi. Evlendiler, ama öldürme sahnesi için suikast planları geliştirmiş çocuk 17:17 suildur: result. ilgili ana başlığa gir thread listesinin sol alt köşesine bak new thread. ayrıca akıl yaşta deil baştadır, yaş maş takmamak lazım. ben de 30um ne olmuş? 17:18 suildur: serhat. hala gelmedin uçacam sana ilk buluşmada. olm gel de şu berkeyi bi kafalıyalım beraber. 17:18 result: vay beee.bi çilek yedimm.bu tadı bi tek sapanca'da yediğim çileğe benziyooo. 17:18 tire: diyordu kikitabın her bir sayfasına parmakla çevrilen kısmınaküçük bir damla koymam yeterlianında işi biter 17:19 result: suildur sen daha 30 yaşında delikanlısın. fotonu gördüm hiç kel kalma gibi bi olasılık da gözükmüyoo 17:19 etipuf: sui. ok. bu hafta içi neden olmasın. 17:20 suildur: ash. bulunur da uzun iş. bilion canım meşgulüğm şu an. 17:20 etipuf: baş baş. 17:20 majesteleri: tire. bu konuda özel bir bilgim olmamakla beraber sanırım amaç şu. adam siyanüre parmaanı sürüp sonra yaliicek ya. işte o anda ölümle burun buruna gelir. yoksa eline değerek ölmemsi lazım. 17:20 suildur: result? sen benim resmimi nerede gördün yaa? 17:21 majesteleri: siyanür kan hücrelerinde oksiken molekülünün bağlanacağı yere bağlanarak vücudun oksijen aktraımını bitirir. yani hücrelerine oksijen gitmez ve mortu çekersin parmaana bulaşan siyanürden olmaz 17:21 suildur: ASH. sozluk.sourtimes.org a gir. dart vader yaz, ara ya bas. çıkan başlıklarda mutlaka ya bilgi ya da link vardır. 17:22 _spasiba: ne diyorsun tire? 17:22 jessie: result-sapanca mi? ne isin var senin orda? 17:22 tire: hıhı, arkadaşımda öyle diyordu.Dilime temas etmesiyle ölmem bir olur ve eğer birgün ölürsem otopsi için çabalayın felan derdi. Gülerdik bizde,aklıma ordan geldi. 17:22 remedios: sui seni capon kahraman manyaa yapcam bekle ; 17:22 _spasiba: adam ıslak sünger kullanıyosa nolacak? 17:22 majesteleri: bir kimya yüksek mühendisi olarak gül gibi molekülün adını çok yanlış yazdığım için özür dilerim. k ile j yanyana duruyolar. ama herkes tahmin etmiştir zaten. 17:22 simple: it is very simple. don't be scared. you can do it. just jump down. it's only the 45th floor. 17:23 result: jessie.bizim sapanca'da mülk var. 17:23 ipekilgin: he hee suıldurun ben resmını gordum sarapcıdır sarapcııı 17:23 suildur: ok eti. adios bekleriz. 17:23 jessie: neo-ciddimi?orayla alaka varmi peki yoksa sans eseri orasimi secilmis? 17:24 remedios: spa? fıkra?! 17:24 remedios: ben gittim gerci. 17:24 result: suildur valla resmin heryerde dolaşıyo.Brad Pit'in fotoları yetişmediği zaman seninkini veriyolarmış kızlara.İzmirlilerle çektiğin fotoyu gördüm.herkesin elinde dolaşıyo 17:25 treebeard: suildur kan ve gul gercekten guzel.benim şener şen in kız isterken sooledigi an gelir hep aklıma.Yazarını da bulup takdir etmek lazım 17:25 pinki: hu hu 17:25 simple: oh dear. i am lost in time. what year is it now? Mary, tell Sue Alan that i dont talk to her any more. why? are you crazy? no dear. i just like music. ahaha. funny. i am not laughing though. 17:26 result: şans eseri değil.bilerek seçtik.ama akraba filan yok.istanbul dışı bi yer olsun dedik.sapanca'yı seçtik.gayet isabetli bi karar almışız 17:26 domes: resul naaber ekiikiki 17:26 treebeard: rem naber bitirdin mi işleri biraz ?? 17:27 result: allah cezanı vermesin sertaçdomes sardın başıma belayı.valla mesul değilim.resul de değilim.resultum ben 17:28 rahmetli_inonu: ustamın kürkü sarıdırrrrr 17:28 domes: aaa çekirgem gelmiiiş ehhehe naaber 17:28 treebeard: ash sen de star wars sormussun ki hiç bilmem 17:29 _spasiba: okudunmu remedios? 17:29 domes: walla resul senle fazla uğraşamıcam, gönül isterki delirtene kadar sana resul diyeyim ama iş güç biliosun 17:29 troublemaker_: suicim cnm foruma koydunuz ya izmir buluşma fotolarını 17:30 jessie: neo-benim cocukken butun yazlarim sapancada gecti beah. heyy heyy bizimde vardi dut,erik vs agaclarimis. 17:30 domes: esma gelmedi mi bugün hiç.dövcem ben onu 17:30 rahmetli_inonu: iyidir be ustam, sağlığına duacıyız 17:31 dagonett: domes abime bulaşma ya çok yoruldu bugün o 17:31 domes: aman çekirgecim, ben de sizin sağlığınıza duacıyım . ee iş güç nasıl, h.sonu nasıl geçti 17:31 result: hadi ya jessie.varya alabalık süper yaa.harika yeşillik.buz gibi suyu var yazın ortasında derede ayaklarını yıkaa.akşama kadar.karpuzu koy oraya.yemyeşil çim sahası var.oyna arkadaşlarla,akrab 17:32 domes: dago bulaşcam , walla hiç şansı yok.ehhhe hep gittiğim barın bodyguardının adı resul, abini görünce hep o gelio aklıma ehhe 17:33 result: heytt.abisini de korurmuş dago kardeş, sen iste ben yapayım.çikolata bile yerşm hatrınaaa 17:34 domes: yaw akşam olmuş haa.işler kaldı hep.tüh 17:34 kull: domes esma gelmez buraya artık 17:34 dagonett: bak sen fırsattan istifade çikolata yiceksin he yok ya sana yedirmezler P domes yapma güzelim ya uğraşma işte 17:34 troublemaker_: domes.bencede yakışıo resul. sanki eksik bişi vardı neoda şimdi tamamlandı gibi.dimi? 17:34 domes: kull sen hala fitne fesat yapıosun bak 17:35 qui_gon_jinn: i m back hi all again 17:35 alper_alper: keyifler nasıl keyiflerşey yaw hani ben arada sırada ortaya bi laf sallayıp kaçıyorum ama atıp etmiyoruz değil mi 17:35 domes: troub evet ya, aynen.bundan sonra nicki ne olursa olsun resıl diyelim ona.süper bi isim.kzıgınkumlardan serin sulara atlar gibi bişe 17:36 alper_alper: ayıp etmiyoruz değil mi 17:36 kull: domes e öyle ama. havada bulut sen arweni unut. gelmez bu hafta artık o 17:36 result: sen dediklerimi yapp.ben hayatım boyunca bi daha çikolata yersem eşşek olayım.sen dediklerimi yap ben çikolatayı yemesem de eşşeğim zaten 17:36 oztasyurek: selam board, biraz geç oldu ama 17:36 domes: çekirgecim kayboldun.dur işleri sonra yaparsın ne de olsa ustan benim di mi ama 17:36 troublemaker_: domes.exactly 17:37 domes: kull neden gelmes, utancından mı 17:37 dagonett: perhaps, perhaps, perhaps. hi qui wb. 17:37 rahmetli_inonu: yok be usta 17:37 domes: taştaş gelmiş 17:37 result: hepinize nick hazırlaycam.şansınız yok.ben alınmam da.o nick bana çok ağır gelir.ben taşıyamam onu.başka bişey bulun.kel deyin yaw.boşuna mı koyduk biz oraya keli 17:37 kull: o bodrumda tatildedir şimdi, gelip sizinle mi görüşcek burda. izmirdeyken bile görüşmemiş 17:38 rahmetli_inonu: işleri seyrek moda aldım, tezle uğraşıyorum bu aralar 17:38 pinki: erciyes 17:39 domes: çekirge süper walla, kolaylıklar dilerim.ben de kendimi sanata adadım.org aldım kendime, piyano dersi alıodum ya, ona destek olarak evde çalışayım die aldım.görsen piyanist santör gibiyim walla 17:39 domes: taştaaaş .nerdesin 17:39 troublemaker_: resul. bizim orda da kaap resul var cok unlu etiylen offf neo mızıkçılık etme. 17:40 troublemaker_: kasap. 17:40 dagonett: trom ya koptum kaap ha bu arada beklemediym ; 17:41 wasqar: arkadaşlar unplugged ne anlama geliyor acaba ? 17:41 chameleon06: yine akşam olmuş hemen 17:41 rahmetli_inonu: iyi valla çıstak çıstak iyidir klavye 17:41 chameleon06: selam öztaş 17:42 result: siz bilirsiniz.istediğinizi söyleyin ama.keli tercih ederim.dagoo kel iyi di mi?bak kel iyidir.resul ağır diyom.kasapda iyi olur.kel kasap deyin. 17:42 oztasyurek: sorma domes yaa mahvoldum bugün, banka işlem hacminde tarih yazdı, tabi benim de tarih yazmam gerekti ben bi 10dk. awayim gelirim birazdan 17:43 advil: unplugged fişe takılı olmayan anlamında genelde akustik müzik için kullanılır 17:43 advil: bkz mtv-unplugged serileri 17:43 domes: wasqar fişsiz anlamına gelio.müzikte mesela .elektro enstrumanlar kullanılmadan yapılan müziğe denio 17:43 dagonett: result ben sana don miquel demek istiyorum sakıncası var mı? o benim ilham perimin ismi 17:43 oztasyurek: wasqar, de-elektrolize edilmiş gibi, aslında fişi çekilmiş demek, albümler olur unplugged, elektro yok yani 17:43 wasqar: Mesela Jennifer unplugged ,Shakira unplugged falan diyolar 17:44 chameleon06: göcek süper ya 17:44 chameleon06: shakira ile daha da güzel 17:44 domes: kaap kasap mıymışş.ben de anlamadım diodum ehhhehe. haşmetlim troub süpersiniz walla 17:44 wasqar: arkadaşlar çok çok sağolun 17:44 result: sen istediğini söyle kardeş.abiyi ekle bi tarafına ama.son mesajım.herkese iyi akşamlar çıkıyorum.dago dediklerimi uygulaman tek hedefim ona göre.benim yüzümü kara çıkarma. 17:44 advil: benim ilham perimin adı mahmut. o yüzden anlaşılamıyor benim sanatım. 17:45 domes: taştaş.kolaygelsin, maili aldın mı? 17:46 domes: çekirge walla süper oluyo, müzik ruhun gidası dememişler boşa.gönül isterki dergaha bi piano efendime söyliyim bi viyolonsel alalım da tüm çekirgeler muziğe doysun,değil mi ya? 17:46 ipekilgin: sanırım bende romatızma var bacaklarım agrıyoo 17:46 ashiel1: slm mıllet 17:47 dagonett: ok don miquel abi sanada iyi akşamlar. advil sanırım bu yüzden 17:48 dagonett: slm ash. ipek belkide yorgunluktan ağrıyordur. bu arada nasılsın geç oldu ama bitti mi senin site? 17:48 domes: ilham perisi mii.benim neden yook? hah şimdi anlaşıldı bendeki boşlugun kaynağı 17:48 chameleon06: kuma gömücen o zaman 17:48 chameleon06: selam ash wellcommen 17:48 domes: neise ben gidiom, gelirim sonra gene 17:48 advil: benim mahmuta söliim 15de 1 sana da uğrasın 17:49 troublemaker_: domes caktırma bende de var o boşluktan 17:49 ashiel1: slm dago and 0666 kardesler nasılsınız bakım .066 naaptın kredıyı 17:50 rahmetli_inonu: tama ustam görüşürüz bilahare 17:50 chameleon06: kredi 19 kaldı 17:51 chameleon06: halllettim ash 17:51 ashiel1: 0666 starwar seyr-rettınmı hıc bısey soracam eger ızlemıssen . domessssssssssssss kız bı selam ver hayırsız olma bukadar 17:51 dagonett: evet domes bencede fill in the blanks ben doldurdum rahatım D 17:52 troublemaker_: dago.bi hal çaresi pls 17:52 advil: sizin içinizdeki boşluğa ilham perileri yetmez ilham mamutu lazım sizi doldurmaya p 17:53 chameleon06: yok ben onu seyretmedim bugün tv de varmış onu seyretcem 17:53 troublemaker_: advil kafana mamut kadar tas dussun. 17:53 advil: binaeley bende seni seviyorum trouble p 17:54 dagonett: bakıcaz bir çaresine trom sen dert etme ; 17:54 ipekilgin: dagocum kusura bakma gormemısım evet bıttı tercume sımdı sıteyı hazırlıyorum baya bı zaman alıcak gıbı ama bıkac gune sıgdırmayı dusunuyorum 17:54 ashiel1: 0666 canım bı soru var foruma yazdım bı baksana 17:54 troublemaker_: advil. 17:54 kull: ipek sen casino sitesi mi hazırlıyosun ? 17:54 troublemaker_: sen beni güldürdün allahda seni arkadaşım 17:55 dagonett: ipekcim ok bitince umarım bizde görebiliriz 17:55 merekum: slm 17:55 chameleon06: yok ash ben bilmiyorum onun cevabını hem naapcan öğrenip onu böle şeyleri takma kafana 17:56 kull: ipek bitince bize biraz kredi açarsın heralde orda, oynarız artık 17:56 ipekilgin: elbettekı umarım begenırsınızde! evet kullcum 17:56 martunia1199: murat! 17:56 chameleon06: sonra neden deprem oluyo diolar 17:57 ashiel1: 066 merak desek bıraz hanı onun ıcın sordumdu neyse kredıyı almana sevındım ayrıca dememkı benı gezdırecen arabanla buna daha cok sevındım 17:57 chameleon06: işte kull imparatorluğunu başlatan sözcük buydu 17:57 ipekilgin: kull zaten bızım chameleon06 benım ılk oyuncum olmayı kabul ettı demı 06? bıde dagoo nurettınde artık onlıne gazıno oynuyacak sayemdeP 17:58 chameleon06: gezdiririm gezdiririm sen merak etme 17:58 chameleon06: parasıyla değil mi nolcak 17:58 chameleon06: dago kurpiyer mi olcak ? 17:59 dagonett: ipek inanmıyorum nurettin bey ha trom you've got a mail. 17:59 chameleon06: evet ben first olcam 17:59 majesteleri: efendim? birisi murat die baarıyo P 17:59 chameleon06: ash sen gel de gezdiririz yaw 17:59 kull: ok ipek oynarız deneriz hem siteyi nurettin bey kim 18:00 brisa: slmm.ark lar ingiliz olcu birimlerini turk olcu birimlerine cevirmeyi saglayabilecek bi website biliomusunz? 18:01 chameleon06: boyum uzun boyum kisa biraz göbek biraz ense 18:01 ipekilgin: yaa nurıcıkde oynuycak oynamasa bıle oyunu olarak katılıcak he heep 06 cım bak soz verdın unutma sana bonus hazırlıycam ona gore! bıde acaba sayfanın backgroundına ben kendı resmımı koysam kı he hee 18:01 advil: iyi akşamlar herkese 18:01 ipekilgin: ne megoloman bı manyagım dımı ama! yaahu turk mılletı sarısınmı sever esmermıp,? 18:02 troublemaker_: byes advil 18:02 kull: ipek peki sen anlıyo musun bu web işlerinden ? 18:02 ashiel1: gıcıklık paraylamı sankı bu ulkede 18:02 chameleon06: ash neredesin şşşt kaçmaaaaaa ipek benim resmimi de koyda gören kaçsın 18:03 chameleon06: ash neredesin komutan 18:03 ashiel1: esmer sever yanı sevmek zorunda dıye dusunuyom 18:03 ashiel1: ya su sorunun cevabını arıyom bulamıyom kımsede bılmıuyo turkler butur fılmler seyretmıyomu nedır 18:03 kull: sarışınn 18:04 ipekilgin: kullcum ben herseyden anlarımP yok ben aslen grafık tasarımcıyım ama web tasarımınada el atarım bıde bunun ustune sımdı tercuman oldum bıde benım support ekıbım var gazıno ıcın ohh ohh heryerım agrıy 18:04 treebeard: http//www.digitaldutch.com/unitconverter/ bu işine yarayabilir sanırım brisa 18:04 ashiel1: kull cummm esmer 18:04 kull: hmm iyi o zaman ipek ekip var yani. ee ne zaman oynuyoruz ? 18:04 chameleon06: hem yanaram bunu da bilmeden sensiz men gülmerem könlümü vermerem biri çevirsin pls 18:05 ashiel1: "if this is a councillor ship then where is the embassador 18:05 kull: güzelse esmer de olur tabi ash 18:05 brisa: slmm.ark lar ingiliz agirlik olcu birimlerini turk olcu birimlerine cevirmeyi saglayabilecek bi website biliomusunz? 18:05 ashiel1: su arkadasın dedıgını bırısı cevırsın yoksa ben cevırecem kendıme gore 18:06 brisa: thanxx treebeard en sonunda birinin sesi cikti 18:06 chameleon06: ben kel ve fodulum göbeğim ise tam siteye kapak olcak yapıda buradan kazandığı parayla göbek çıktı hem de üç kat gibi bi reklam .bi puro süper olur 18:06 ipekilgin: valla tas catlasın 2 hafta ıcınde! hanı gormemısın bı sıtesı olmus ben kendı resmımı koyucam bana ıste! esmerım ıdare edınp 18:07 ashiel1: darth vader hakkında ne bılıyonus arkadaslarrrrrrrrrrr bıseyler dıyın bana hadı bakem 18:07 chameleon06: ben bilmiyorum 18:07 kull: tamam ipek bekleriz sen aç siteyi hemen 18:07 oztasyurek: eveeet nerde kalmıştık 18:07 treebeard: ben de 1,28 boyunda kasları kara ve ortadan birleşikaslında ortası daha gür.kaslı bir erkekim 18:07 treebeard: istersen beni de koyabilirsin sitene ipek.valla pek hit alırsın 18:08 oztasyurek: aaa niye pm'm yok ya, dagooo nerdesin 18:08 ashiel1: ipek benı bırak sıteye gerısıne karısma nasıl tutacak bak bakım o zaman kımse cıkamıyacak kapakta kalacak 18:08 chameleon06: gaşını aldırdın mı beardy 18:08 majesteleri: www.onlineconversion.com, www.convert-me.com/en, www.simetric.co.uk . daha da var ama bunlar işini görür heralde brisa 18:09 majesteleri: bana pm atmakla meşgul öztaşyürek. kusura bakma. 18:10 ipekilgin: he hee treecım yaaapma yaa tuhh yazık olmus sana! tamam ben senın resmı kazananlar tarafına koyarım sımdı sahteden bı lıste hazırladımdaP eee napalım sıte yenı.hılebaz ıpek neolucak 18:10 treebeard: aldırmıyorum.chame o nazarlık mukemmel fizik yapım için,,yonan heykeli gibiyim ama 1,28 18:10 chameleon06: altımda da bi quadro nypac 18:10 kull: ipek ben ne kazandım 18:11 chameleon06: o zman yalnız sayılmazsın beardy var burada senin boyunda kişiler 18:11 treebeard: bende infiniti fx45 junior var.13 beydir.175 kilo araba ama pek estetik.boyu boyuma 18:12 treebeard: yokuş yoksa duz yolda 120 yi vuruyo araç 18:12 chameleon06: ash nereye kaçtın komutan 18:12 dagonett: aldın mı tree infiniti 'yi sonunda 18:12 ipekilgin: valla sımdılık ben butun aıle ve arkadasları sıraladım ama bakarız bıseylerp 18:13 chameleon06: ne arabaymış be.maşallah diyelim nazar değmesin beardy ben nazardan korkarım mesela bilimum 18:13 brisa: cok saoll majesteleri; 18:13 treebeard: aldım dago aldım. ama junior aldım oyuncakcıdan napiim boyuma gore 18:14 chameleon06: fosso necdat ı bilen var mı 18:14 dagonett: tree hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inşallah 18:14 treebeard: valla nazarlık bişeyim olmadıgı için bana değmez.ben nazara değiyom arada 18:15 chameleon06: bak sapı olan arabalardan mı ? .ınnnnnnnnnnn ınnnnnn düz mü auto mu? 18:15 treebeard: saol dago.bi ara alırım seni.gezdiririm 18:15 chameleon06: ikiniz sığarsınız 18:15 majesteleri: rica ederim. işe daldım buraya bakamıorum. geç gördüysem kusura bakma lütfen. 18:15 treebeard: bildiin hani supermarketlerde cocuk gezdirilen arabaların motorlusu.dwarf lar için dizayn edilmiş.13 beydir 18:16 dagonett: ok tree gezeriz tabi 18:16 ashiel1: kralıcenın donusu dermısın hayırlı olsun levent darısı 0666 nın basına artık dımı 18:16 ipekilgin: he hee hadı sana ıyı eglenceler oıyuncak arabanla tatlım 18:17 chameleon06: personal issues must not discuss in the board. demişler bana 18:17 treebeard: saol ipek. 18:18 treebeard: saol ash.napcen gercegi olmayınca 18:18 chameleon06: ben de bi el arabası var markası tuna 18:19 ashiel1: valla allah hepınıze nasıp eder ınsaal ah levent evınırım valla genc yasta hemde 18:19 domes: selamlaarr.eve gitmeden önce bi uğrıyım dedim 18:19 domes: taştaş çıktın mıı 18:19 chameleon06: dagoyu gezdircem cinnahtan aşağı ii kaçıyo 18:20 treebeard: insaoglu tuhaf.nefret ettigi bi ortamı terkederken bile ağlıyor.etrafımda kötü şeyler oluyo.ondna ben de napiim.biraz infiniti mhbbti yapiim dedim.kusura bakmayın 18:20 oztasyurek: hayır domes, prvt attım hattta 2 dk önce 18:20 treebeard: aminnnn ash. 18:20 domes: tree nooldu, herşeyler yolunda mı ? 18:20 oztasyurek: cham 18:21 chameleon06: ii yapmıssın domes kardeş 18:21 chameleon06: ev nerede 18:21 chameleon06: valla eve gitcem de yemek yok 18:21 dagonett: chame seni paran benim makyajıma yetmez be p ne alakaysa D 18:21 chameleon06: o ndenle canım içmek istiyo 18:21 chameleon06: bahaneye bak 18:21 treebeard: yolunda domes.teşekkür ederim.ben duygusal bi izleyici olaraktan katılıyorum.neticede iki taraf için de mutlu bitecek bişi.fakat olurken sancılı. 18:22 domes: taştaş ehhe.insan fotograf çekerken çorapları bi kaldırır di mi.ama naaparsın işte heyecandan unutmuşum eheh 18:22 suildur: domeşş p 18:22 domes: tree neden bahsediosun anlatsana ascık 18:23 chameleon06: biz de el arabasına bindiriyoz zaten bmw değil dago P 18:23 domes: suişşş.eski neşemize kavuştuk mu yoksa hayırdır ehhe 18:23 ipekilgin: hadı baylar ve bayanlar bıde merdıvenden kayanlar benden bugunluk bukadar 2 gundur uyku haram oldu bana artık ben bıttım uyku lazım bana uyku hadın hoscakalın gorusuruz yarın sabah 18:23 suildur: peah. bi prvt bile atılmamış tüm gün. 18:24 chameleon06: yakında bana uykular haram olcak neyse ayın 19 u gelsin de bi 18:24 dagonett: hoşçakal ipek take care of you; chame 18:24 domes: cham bana mı dedin ev nerde die.şimdi gördüm.bornovada oturuyorum ben izmirde.bilirsin mi 18:25 domes: taşşş kayboldun gene sen 18:25 suildur: accık be domes. 18:25 dagonett: domes sana herkese söyleme şu evinin adresini demedim mi kızım ya benim başımı belaya sokma 18:25 kull: ipek hadi gorusuruz şu siteyi bitir de bi kontrol edelim bakalim 18:25 domes: suişden de cevap yok 18:26 chameleon06: ooooooooooooooooooffffff bornova ben kaçıyorum şimdi aklıma sabah ocakta unuttuğum çay geldi byes 18:26 ipekilgin: tamam tamam soz hadı ben kactım ıyı aksamlar hepınıze ı'll take care of myself sweetıe don't worrıe! 18:26 domes: dagoo bornovada o kadar tanınmıoz walla, kime sorsan gösteriri diyemiom o yüzden korkma bulamazlar, specific info vermioz eheh 18:27 suildur: adios ipek! domeşşş takip etmion be gülüm 18:27 oztasyurek: sana prvt yazmakla meşgulüm domes her şey de böyle ulu orta konuşulmaz ki di mi ama, bizim de artık bi özelimiz var, bu arada annenler çiçekleri ve çukulatayı beenmiştir umarım? 18:27 treebeard: domes boşver yaw.sonra anlatırım.halen bi sınuca bağlanmış diil.fakat mutlu olacak gibi herkes,,inşallah oole olur 18:27 dagonett: heh iyi o zaman domes 18:29 domes: taştaşcım yiğidim tamam, hemen kızma evet annemler çok beğenmişler.artık adını koyalım dediler bu lafa bayılırım.bi de annelerin "ben kısken" die anlatmalarına bayılırım 18:30 domes: tree hımm herkes mi toplu katliam mı yapıoz.bizi ebediyetle buluşturacak procelerin mi var ben varım walla 18:31 oztasyurek: puahah, domesim sen deseydin ya biz çoktan koyduk adını diye p 18:33 domes: taşgibi priv attım 18:33 treebeard: tabi domes.bizde bireysel mutluluk yok.kollektif. 18:34 domes: ama artık gitmeliyim.dediğim gibi dövmecinin parasını bugün de vermessem kescekler artık beni.hadi görüsürüs sözlüm hehe 18:34 domes: tree pek güzel yaşasın kollektivite birimiz hepimiz hepimiz birimiz için 18:35 ashiel1: domes kız bogazım agrıdı bagırmaktan hayırsız 18:35 oztasyurek: ok hayatım, git ve beni özle. P bence de eve haciz getirmeden hallet artık o işi görüşürüz, bye bye 18:35 ashiel1: her turk asker dogar 18:36 domes: ash sen bana bağırdın mı ayol.hiç duymadım,sözlümle konusuyodum da neise gidiom ben artık yarın konusurus yavrum 18:37 ashiel1: kız domes ne bu sozlu hıııı bak ya bı gıttık ne hale geldınız 18:37 majesteleri: arwen sultanımın selamı var hepinize. 18:37 hk23: slm cemaat 18:37 ashiel1: gıt bakım gadı ask poturcugu yolun acık olsun 18:37 domes: özlicem tabi. iyi akşamlar 18:37 ashiel1: majestelerı nerde o sımdı ya bugun hıc yoktu 18:38 hk23: domes slm 18:38 dagonett: a.s. nasılmış majesteciim kendileri? 18:38 dagonett: bye domes 18:38 hk23: kim kaldı burda gittimi herkes 18:39 ashiel1: ı here for u hk23 but who are you 18:39 oztasyurek: bye domess prvta bakarsın sora bi ara 18:40 hk23: tesekürler ashiel 18:40 hk23: sen askermisin? asker muhabbeti gecti sanırım ? 18:40 ashiel1: hk canım onemlı degıl ama bı sorun var tanıyamadım banlanan kahramanla rdan bırımsın canım 18:41 hk23: yok beni kimse bamlayamadı daha 18:41 domes: bu arada ben çıkamadım iş çıktı.şimdi gidiom.taşgibi priv.okudum.delirtme beni burda akşam akşam 18:41 ashiel1: evet ben askerım canım muhabbet ancak benden cıkar burda bu konuda bu gece bı darbe yapmayı dusunuyom sozluge bakalım nasıl olacak 18:41 hk23: ashiel kardeş izmirlimiisn? 18:42 domes: ayrıca o tarif ettiğin bölge de benim favorimdir.ikinciyi oraya yaptırıcam 18:42 dagonett: ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. 18:42 suildur: ben de burdaım. izliorum sadece. 18:42 oztasyurek: domes ben de fotosunu çekip yolliiim mi ister misin? 18:42 ashiel1: hk adanalıyım canım ızmır benı bozar benım yerım adana baska yer benı paylamıyo paylamzda sanırsam sen nerelısın 18:42 hk23: 2 mıhtıra bir darbe gördük ashiel biz bize bişey olmaz 18:42 oztasyurek: dago prvt 18:43 hk23: izmir 18:43 suildur: ashiel buldum o cevabı. 18:44 oztasyurek: ok o zaman ben de isterim foto ; 18:44 ashiel1: bak suıl de burdaymıs o ızmırlı o ızler genelde not alır sonra hesap sorar ıste o da oyle bırısı sende ızmırdeysen eger tanısın kaynasın zarar gelmez suılden ıyı cocuktur valla bak 18:44 domes: taştaş.priv.tamam yollarım çıktım ben iyi akşamlar herkese 18:44 suildur: izmir demek kesmez seni ash? olduuu. sen ara o zaman o turkcell gnctrkcll sorusu cevabını! 18:45 suildur: ben biliorum kaçıncıymış p 18:45 rahmetli_inonu: iyi akşamlar usta 18:45 ashiel1: cıddımı yavvv hadı de bakım banada catladım burda butunn gun nerde buldun la o neymıs ordamı varmıs bu soru ya benım kafamı yedı bugun esın adı karı abla cok lazım dıyodu demekkı oymus hadı soyle ya 18:45 suildur: ii akşamlar rahmetli 18:46 hk23: ashiel izmir gibi güzeli varmı ya 18:46 suildur: sn kır kalbimi ondan sonra da cevap iste 18:46 hk23: sui o nasıl nick ya çok mu aradın bu nick i 18:48 ashiel1: la ızmır hıkaye sız bıde gelın adanayı gorun sonra karar verın onun ıcın ızmır benı kesmez. suıl kabını nıye kırım ya ben dusundumu soyledım ama sımdı saygı duymak lazım canım boyle seylere 18:50 erturkk01: oooooohhh u r in the army nowww! 18:51 ashiel1: evet ızmırlılerıde alt ettım ya oh canıma degsın golgelerın gucu adına guc bende artık. erturk canım evet army nıye sorarsın bakem 18:51 erturkk01: ashiel sarki soyluyorumD 18:52 troublemaker_: what i gotta do to be heard ha? 18:52 shigiyaki52: herkese iyi aksamlar gidiyorum ben 18:52 troublemaker_: ash kolay gelsin dear. 18:57 treebeard: tabi herkese kolay gelsin.gidenlere iyi akşamlar.kontorumuz yok selamsız kaldık valla 18:59 treebeard: manyaaan biri aşk mesajları atıyo bana.beni burcin isimli bi kız sanıyo.ben de burcin in erkek arkadası numarasına yatıp azarlıyokm 18:59 burak: MErhaba 19:00 treebeard: selam burak. 19:00 burak: selamlar. 19:02 burak: Turkiye treni kalkti heralde pek kimse kalmamis. 19:02 simple: what about us? all i want to say that they dont really care about us. 19:03 treebeard: benim iş 7 civarı bitiyo burak.başka kimse kalmadı heralde. 19:03 burak: simle, hi 2 u 2 19:03 burak: treeband, sistem hakkinda bir sorum var san. 19:03 suildur: merhaba burak 19:04 simple: i love burcin. but i am so stupid. yes i like chicken soup. 19:04 burak: bugun, gecmis gunlere nazaran bir hizlilik gozlemledinizmi sozlukte? Yoksa ayni mi? 19:04 burak: merhaba suildur. 19:04 treebeard: buyur burak,fakat ban beard farklı şeyler 19:04 treebeard: evet bugun biraz daha hızlı idi. 19:05 treebeard: sorular da konuşmalar da biraz yoğun gibiydi. 19:05 _spasiba: tro gittimi? 19:05 suildur: fazla burada deildim burak. ama bakarım akşama. bi de şu an kablosuz ağdan bağlıyım, tam olarak bişey söyleyemem. 19:05 treebeard: bunun istatistiğini gorebileceğiniz bir mekanızmaya sahip misiniz peki? 19:07 treebeard: arkadaşlar ben de gidiyorum.herkese iyi akşamlar. 19:08 burak: page response istatistigini olcemiyoruz. 19:08 burak: Gidenlere iyi aksamlar. 19:12 kiedis: gelen gideni aratmasın 19:16 furious_girl: slm millet ben geldim nbrsiniz 19:17 _spasiba: demekki tro gitmiş8 19:17 furious_girl: aaaaa küstüm ya gidiyorum ben bi slm veren bile yok 19:17 remedios: velet burda misin 19:17 oztasyurek: mass housing fund levy nedir? bilen var mı 19:17 oztasyurek: dur fury sinirlenme hemen tam da adamına sölüorum galiba hoşgeldin bye tree, selam rem naber? 19:18 oztasyurek: ve tabiki spasiba 19:18 _spasiba: e iyi akşamlar o zaman herkese. 19:18 remedios: iyilik yaw tas, senden? mesai mi gene? 19:18 _spasiba: ben de gidiyorum. 19:18 simple: i am not as i look like. but sometimes you see me in the sky. 19:19 _spasiba: hoşçakalın dostça kalın. 19:19 kull: furious hoşgeldin. remedios sen de, nasıldı eğitim 19:19 _spasiba: bye byeee. 19:19 oztasyurek: evet rem, ama keyfi kalıorum ben aramızda kalsın ; dtm'nin sınavına çalışıorum, eve gidince yayıyorum 19:20 oztasyurek: bye spa, rem eğitimde miydin? bi de mass housing fund levy nedir yav bilen yok mu 19:20 remedios: kolay gelsin tas, kull iyiydi, aman dikkat, herkes kafaya baret taksin, kemerleiniz baglasin, risk algilamanizi gelistirin gozunuzu seviym 19:21 furious_girl: slm taş sen taptaştın noldu şimdi öztaş olmuşun 19:21 remedios: ozunu buldu furious 19:22 kull: eh bol bol uyumuşsunuzdur işte remedios o zaman 19:24 furious_girl: ya konuşun konuşun ben izliyorum sizi.reme öle mi iyi olmuş özünü bulduğu baya nick deiştirdi ama özünü bulmak için hehe 19:32 furious_girl: ooooofffffff ooooffffffff buranın hali ne böle ya 19:33 kull: sen daha kolay özünü bulmuşsun sanırım furious 19:33 furious_girl: ya kulllllllllllll sanane benim nickimden hem benim adım ceren ya bana ceren deyin bu yedek nick 19:35 simple: etrafta birileri olmazsa, hayatınız ne kadar boş görünüyo dimi? 19:35 furious_girl: evet aslında doğru sölüyosun burdakilerin sayesinde oldu bu nick 19:36 oztasyurek: furious heyecanla tekrar banlanmayı bekliorum, süper nick projemi gerçekleştirmek için D 19:36 furious_girl: EVET simple hayret ilk defa saçmalamadın ya düzeliyosun heralde 19:37 simple: ceren. 16 yaşında. kendisinden küçük bir erkek kardeşi var. ve ablası var. ve belki bir de abisi. 19:37 furious_girl: yani ktas pardon öztaş bunun için banlanmana gerek yok ki banlanmadanda projeni gerçekleştirebilirsin 19:37 simple: i am simple. but sometimes i am sot simple. oh yes i love birds. what about you? can you see me? 19:38 furious_girl: ne simple ben 15 yaşındayım ve iki kardeşim var abim ablam yok 19:38 oztasyurek: o zaman bi anlamı kalmaz ; çok manidar bi nick D 19:38 mgengonul: arkadaşlar 19:38 mgengonul: türkçe - ingilizce çeviri 19:38 furious_girl: keşke düzeliyosun demeseydim ya 19:38 suildur: mass housing fund levy. toplu konut fonu kesintisi/vergisi 19:38 simple: çok yazık. o zaman belki bi anlamı olurdu. 19:39 kull: ceren ne bu şiddet bu celal 19:39 mgengonul: çeviri metni sakın soru sorma, işini bitir ve kaybol 19:39 furious_girl: suil sen söleyene kadar onu soran kişi gitti.eee kull nickimden belli olmuyo mu 19:40 suildur: ceren daha şimdi oturdum bilgisayarın başına! 19:40 simple: prices are going high. but i am so rich that i can ride a horse if i want. not a cadillac. but music is very important in my life. and also i would like to thank my mum.she is nice. 19:40 furious_girl: olabilir suil alla alla 19:40 erturkk01: kizdirmayin cereni bakiyim 19:41 simple: dont ask anything. finish your job and get lost 19:41 furious_girl: tryi dinleyin kızdırmayın beni ben kızınca çok fena oluyorum yaaaa 19:42 suildur: e o zaman senin dediine göre benim yaptığım da olablir ceren alla alla 19:42 oztasyurek: millet ben kaçıorum, herkese iyi akşamlar, bye bye 19:42 oztasyurek: suil saol yeni gördüm çeviriyi 19:42 furious_girl: bye bye taş.olamaz suil olamaz bugün herkese ters gitmek istiyo cnm 19:43 erturkk01: ceren kizinca kizdigi kiside bas agrisi,mide bulantisi gibi seyler meydana gelirD 19:43 suildur: mgen. never ask a question, get the job done then disappear. 19:43 furious_girl: hehehe tr sen gördün kızdığımı dimi 19:43 furious_girl: neyse ben sonra gelirim şimdi gidiyorum bye 19:44 erturkk01: bye ceren 19:44 simple: my english is better than suils. because i am beautiful more than him. but ayşe is more clever than Mr Brown. 19:45 brisa: simple more beautiful than him olmasi lazm 19:47 erturkk01: simple suildur u mu kiskandin yoksa? 19:53 suildur: ne kıskancam ya p bana ne bilmem kimden D benim bildiğim bana, dierinin bildiği onadı. bağlamaz beni. 19:54 erturkk01: o da dogru suildur 19:54 suildur: ben zaten beautiful deilim. zeki, çevik, atik ve karizmatiğim. ok? 19:54 erturkk01: D ok suildur 19:57 brisa: bisi sorucam size complaints and supports dedigim zaman sikayet ve destek ama support dilek ,oneri anlaminada geliyomu kafam karisti 19:58 erturkk01: dilke anlami yok support un brisa 20:01 brisa: himm biliorum erturk te sorim dedim yine bi.saoll 20:01 erturkk01: disim agriyooooooo 20:02 erturkk01: onemli degil brisa 20:03 brisa: gecmisss olsunn erturkk 20:04 erturkk01: saol brisa 20:06 erturkk01: dersler nasil brisa? 20:06 martunia1199: ? 20:10 buss_y: slm! 20:10 cemevin: acaba "administrative word" ün ne anlama geldiğini bilen var mı? 20:10 brisa: dersler ii de simdi bi is aldim basima 54 sayfalik bisi onla ugrasiyorum beynim durdu walla sen napiyosun?offf hava hala bozuk burda ya biktim orda nasi? 20:11 erturkk01: cemevin- yonetimle ilgiliidari kelime demek 20:12 cemevin: tamam o kadarı da acaba özel bir anlamı var mı diye. çünkü bildiğim kadarıyla word ün söz anlamı da olması lazım. gene de saol! 20:13 erturkk01: brisa.bende sinavlarim yaklasiyor ama kalmayi garantiledim devamsizlik rekorlari kirdim busene kolejdeAma dersimi aldim,onumuzdeki maclara bakicam artikBurda da gunduz 2 saat gunes,sonra yagm 20:14 erturkk01: evet,word'un soz anlamida var ama nerede kullandigina bagli.mesela " you have my word" dersen soz vermis olursun 20:15 cemevin: P saol şimdi anladım burada "kelime" anlamıda heralde. görüşürüz çok saol 20:16 saintmurik: hi bodies 20:16 saintmurik: how you guys doin here? 20:16 erturkk01: rica ederim cemevin 20:16 saintmurik: and who am ı? why ı am here 20:17 erturkk01: not too bad saint,thanks.what r u up2? 20:17 brisa: sende napmisin yaaa okula gitseydin ara sira erturk 20:18 erturkk01: Brisa okula gittim ama nezamanIlk donem devamsizligim yoktu,ne olduysa ikinci donem olduAma ben noldugunu hala bilmiyorumSen kutuphaneden mi baglaniyorsun brisa? 20:18 saintmurik: just having fun 20:19 saintmurik: ı am a drug dealier here in istanbul 20:19 brisa: yok cnm ne kutuphanesi evdeyim ben 20:19 saintmurik: do you guys need any drug? 20:19 erturkk01: anladim brisasaint enjoy yourself than 20:20 erturkk01: saint keep ur drugs fo urself. 20:20 brisa: exactly! 20:22 erturkk01: brisa u said that u have 50 page of trouble yeah?I had thesametrouble couple of months ago.i wasnt patient enough to do thatSo,kolay gelsin.Gecmis olsun 20:23 kiedis: IQ kaç çıktı creep?çekinme söle 20:24 brisa: hemde ne gecmis olsunnn and its not just translating also i'll read and my voice will be recorded 20:25 erturkk01: abi 119 cikti yaffAma 7 soruyu hic anlamadim,3 tanesini bilmiyordumfikrim yoktu4 tanesini de yarim yamalak anladimSorularin anlamlarini bulmak icinde kasmadim kendimiseninki kac cikti? 20:25 erturkk01: brisa.Allah rahmet eglesin ozaman 20:25 saintmurik: hi tvity 20:26 kiedis: ölçmedim tırsıorumsakin kafayla yapçam.sınırları aşçam.tutmayın 20:26 saintmurik: why you had a bad day today? 20:27 erturkk01: kiedis.abi omnu nekadar sakin kafayla yaparsan yap.diger iq testlerine gore sorular daha karisik.uzun uzun dusunmen gerekiyor.Bak ayni sayfada bide 12 dakikalik olani var.Onu dene istersen 20:28 kiedis: 12 dakka.çok be 20:29 erturkk01: hahaha kiedis. 20:30 kiedis: bi güsellik yarışmasında 1.gelen bacının IQsu bilim adamlarınınkinden fasla çıkmıştı,duydun mu böle bişi? 20:31 kiedis: kıs tabuları yıkmıştı 20:31 erturkk01: Ilk defa duyuyorum kiedisAma olmiyacak sey degil yani.guzellik yarismasinda 1.gelmek demek zeki olmamak demek deilki 20:32 martunia1199: hi murik 20:32 martunia1199: i came back 20:32 bareme: koptum 20:32 kiedis: git bilim adamı ol ne biliim marsa çık nasaya üye ol.kaderi manken olmakmışD 20:33 martunia1199: are u there? 20:33 erturkk01: 20:33 martunia1199: i want to talk with drug dealer from istanbul 20:33 lord_volkan: Yakında bir taksi şoförü de çıkıp ben aslında einsteindan bile zekiydim ama. derse hiç şaşmam 20:34 saintmurik: marta! 20:34 saintmurik: hi ! 20:34 saintmurik: ı am here! do you want some drug? 20:34 kiedis: ama ailem okumama izin vermedi diyecek dimi 20:35 martunia1199: yes 20:35 lord_volkan: Aynen 20:35 kiedis: 155i arayın.sesliyi nelere alet ettiler beD 20:35 bareme: o yuzde bende taksi yaptım der walla 20:35 martunia1199: why you wrote last mail? 20:36 martunia1199: murat! its so slowly 20:36 kiedis: ferrariye tüp takan elemanın IQsunu hep merak ettim zaten.rüyalarıma girdi 20:36 lord_volkan: Uzaya gidebilen tüplü taksi icat eden ilk Türk taksi şoförü 20:36 martunia1199: do you love me? 20:37 bareme: Biz turküz yaparız walla D 20:38 martunia1199: murikk! my sweety.where are you? 20:38 kiedis: tüplü roketmaliyete bak.patentinin parasıyla bi kıta alır zate 20:38 martunia1199: you dont want to talk? 20:38 bareme: Abi güneşe gidermisi yok olmaz orası sıcak ben seni marsa bırakayım sen yuruyerek dewam edersin filan .DDD 20:39 kiedis: plütona gece tarifesi 20:39 lord_volkan: Markası da her zamanki gibi şahin beş vites olucak ama D 20:39 erturkk01: safariler duzenlriz artik 20:40 kiedis: *doğan görünümlüamma saçmaladık arkadaşlar.keselimmi burdaD 20:40 creeper06: pesin fiyatina 12 ay taksitle odeyin,karli cikin 20:41 saintmurik: wait 20:41 lord_volkan: 150 milyon kilometrede 2. el doğan görünümlü tüplü uzaya gidebilen beş vitesli şahin D 20:41 bareme: USTFUzaydan sorumlu taksi federasyonu Türklere verilmesi lazım gidekde patent alalım iyi para eder D 20:42 saintmurik: martaaa 20:42 martunia1199: what? 20:42 martunia1199: aaa wait 20:43 saintmurik: are you there? 20:44 saintmurik: you have to tell me the answer.ı guess you dont love me 20:44 martunia1199: yes 20:44 saintmurik: what was that behave to me today? 20:44 martunia1199: why you think that i dont love you? 20:44 martunia1199: and your? 20:44 saintmurik: yes! ı knew that.yes you dont love me 20:44 martunia1199: joke? 20:45 martunia1199: noooooooooooooo 20:45 saintmurik: ok marta! ok ! ı dont call you anymore if you want 20:45 creeper06: oooo u r in the army nowwww 20:49 sun2: iki Turk'un bir tartisma kosesinde, ingilizce olarak tartismasi cok entersan bir durum, ben boyle birseye ilk defa tanik oluyorum. 20:50 sun2: bu iki kisi dil uzerinde tartissalardi anlardim da, sen beni sevmiyorsun hayir seviyorum gibi cumleleri israrla ingilizce olarak ve burada konusmalari bana sahsen cok ilginc geldi, 20:50 sun2: bilmiyorum diger arkadaslar ne dusunuyor! 20:53 kiedis: o zaman sen yeni bi üyesin? 20:55 sun2: galiba fazla yeniyim evet, biraz sasirdim cunku 20:57 ivy: herkese slm 20:57 ivy: dörtgöz ün ing anlamını bilen var mı? 20:57 sun2: mrb ivy 20:58 ivy: mrb sun2 21:01 sun2: hangi anlamda dortgoz? dortgozle beklemek anlamindaysa soyleyebilirim ama oteki turlu bir kullanim olmayabilir ingilizcede! 21:03 bareme: he fourglasses D 21:06 bareme: iğrencim 21:07 sun2: dortgozluk degil bareme dortgoz. 21:12 bareme: foureye olmaz fourpore olabilir 21:14 sun2: foureyed denir belki ama gene de direk cevirlilmis hali olur ki o da istedigimiz anlami vermez 21:16 ivy: çok tşk ederim arkadaslar 21:23 furious_girl: slm millet tekrar ben 21:26 furious_girl: kimse yok mu burda 21:27 bareme: War 21:29 bareme: dı 21:29 bareme: Ben de gider bayss öfkeli pp 21:29 furious_girl: tmmda o zmn niye ses çıkarmıyosunuz ya yani yazmıyosunuz neyse gene saçmaladım 21:30 furious_girl: sanada byes bareme 21:30 Hakki: selamlar 21:31 furious_girl: slm 21:32 Hakki: nasilsin furious? nereden? 21:32 furious_girl: iyiyim osmaniye sen 21:33 Hakki: abd 21:33 sun45: merhaba 21:33 furious_girl: orda okuyomusun 21:33 Hakki: hayir burada yasiyorum uzun zamandir 21:33 furious_girl: slm sun45 21:34 furious_girl: hıım neden peki 21:34 Hakki: slm sun45 21:34 sun45: bana yardımcı olurmusnuz 21:34 Hakki: ne neden? 21:34 sun45: bir çeviri sorunum varda 21:35 furious_girl: tmm sor ama tabi yapabilirsek yani kendime adıma konuşayım 21:35 sun45: one milliliter of 5 21:37 sun45: one milliliter of 5 M KOH and mL of dichloromethane were added to 0,5 mL urine spiked with N-ethylnorcvotinine , as the internal standart 21:37 sun2: burada bir sun daha varmis galiba. merhaba adas 21:38 sun45: yardımlarınızı bekliyorum 21:38 sun45: şimdiden teşekkürler 21:38 sun45: one milliliter of 5 M KOH and mL of dichloromethane were added to 0,5 mL urine spiked with N-ethylnorcvotinine , as the internal standart 21:38 sun2: istersen foruma baslik ac bunun icin, daha cok yardim eden olur. 45 21:43 polat: burasi ne kadar gunesli boyle 21:44 sun2: biraz oyle oldu gercekten 21:44 sun2: polat. bol gunesin kimseye zarari olmaz diyelim ne diyelim? 21:45 furious_girl: evet ya gerçekten çok güneşli burası ztn sıcakyanlış anlamayın yani 21:46 sun2: idare edecegiz artik hep beraber furious girl 21:48 polat: gunes ,sicak yesillik doga cok severim ben bunlari selamlar hepinize 21:50 furious_girl: slm polat.hehehe sun sen iste biz idare ederiz cnm nolcak 21:52 polat: slm furious ama niye bukadr kizginsin anlamadim 22:00 furious_girl: işte ben böleyim 22:03 furious_girl: üffff gene sıkıldım ben ya 22:06 furious_girl: kimse yooookkkk mu ya biri konuşsun benle 22:06 nesquik13: millet bilgisayar odevi varda Tag ne demek 22:08 replica: ben geldim 22:08 gruneda: merhabacım milletçim 22:09 furious_girl: hoşgeldin repli 22:09 furious_girl: gruneda sanada slm 22:11 gruneda: kim kızdırdı seni 22:11 furious_girl: bu hayat gru 22:12 furious_girl: vede bu insanlar sözüm boarddan dışarı 22:13 replica: slm furi. sunnn nerdesin özledim seni bak bugün kendi çevirimi yapıyorum ehi ehi 22:14 mecnuncem: merhabalar 22:14 mecnuncem: herkese bol bol selam ederim 22:15 gruneda: öfkeyle kalkan zararla otururmuş keskin sirke küpüne zararmış dikkat et onabuna akıl dağıtır darsı grunun başına 22:16 mecnuncem: nesquik13 acaba bitlislimi 22:16 replica: slm cem mecnun cem çok güzel bir isimmiş 22:16 mecnuncem: hani ne biliyim 13 bitlisin il trafik koduya 22:16 rukkon: slm millet 22:16 furious_girl: slm cem ne bu mecnun böle hiç yakışmamış yani.gru ölede olmuyo işte 22:16 mecnuncem: 22:17 mecnuncem: sağol 22:17 rukkon: replica naber 22:17 mecnuncem: 22:17 mecnuncem: benide ikilemde bıraktınız hani 22:17 mecnuncem: biri ismin hoş diyor 22:17 mecnuncem: bir öteki yok diyor 22:18 mecnuncem: bilmem acaaba hanginizi dikkate alsam 22:18 rukkon: kafana göre takıl cem 22:19 rukkon: replica nerdesin 22:19 mecnuncem: sağol adamım 22:19 mecnuncem: sende olmasan varya 22:20 furious_girl: yok onu dmk istemedim cem ismi hoşda onun önündeki pek hoş deil 22:20 replica: iidir sagol rukkkon takılıyorum bugün böle oş boş sun a baktım o da yok ortalarda volkan da yok bubuuu ödev yapıyo sanırım bende arkadaşlarla tanışmaya çalışıyorum 22:21 rukkon: bana mı dedin cem 22:21 rukkon: ya bişi sorcaktım vaktin var mı 22:21 mecnuncem: 22:21 mecnuncem: ismi boş verde 22:21 mecnuncem: banda ödev verin 22:22 furious_girl: repli volkan azsonra gelcem dedi gelir şimdi 22:22 mecnuncem: bende istiyom o yaptıklarınızdan 22:22 mecnuncem: daha doğrusu ne yaptığınızı pekte bilmesem 22:22 mecnuncem: esrarengiz işler yaptığınızdan hiç şüphem yok 22:23 rukkon: replica ab uyumuna göre öğretmenlerin durumlarını nasıl ve nerden bulabilirim bilgin var mı 22:24 mecnuncem: sizler yoksa tıp öğrencilerimisiniz 22:24 gruneda: belki kendine kızıyorsundur sen de hata olmadığına emin ol sonra ötetkilerin hakkından gelirsin felsefeeeee felsefeeeee akşam felsefesi bunlaaaaar 22:26 replica: cem burda kredi ile konuşuluyo biliyormusun az sonra biter biraz dikkatli kullan istersen bir saatte 20 msj hakkın var rukkon o konu ile ilgili yarın akşam sana bilgi verebilirim 22:26 brisa: alla alaaaa bu mecnuncem yine gelmiss. demistik ona burasi msn degil ama israr edio hala 22:27 replica: google da tarama yaptınmı ruk. ab uyum süreci ve öğretmenler yaz bakalım neler çıkacak sagol furi 22:27 furious_girl: hehehe brisa yolu şaşırıyo napsın 22:29 brisa: signpost un anlamini solermisinz bana baktim sozluge ama yeterli degil sonuclar 22:33 furious_girl: valla bendeki sözlüklere baktım o kadar yazıyo 22:34 rukkon: saol replica bakıyorum sana kolay gelsin 22:34 xxcinlixx: Selamlar 22:36 brisa: himmm saol yinede furious; 22:38 furious_girl: bişi deil kusura bakma yardımcı olamadım 22:38 lemonjelly: slm millet, ben "in case of" ile "if" arasındaki fark nedir? onu soracaktım bilen var mıdır? 22:40 soupmoup: in case of" .durumunda","olması halinde" demekken if "eğer.dı" "eğer .sa" anlamında kullanılır 22:41 furious_girl: valla saolun sizin sayenizde bende bişiler öğreniyorum 22:42 lemonjelly: @soupmoup; Çok teşkrlr peki bakabileceğim bir kaynak önerebilirmisn internetten? 22:42 LostFish: take an umbrella in case it rains = yağmur yağabilir bir şemsiye al I'll take an umbrella if it rains = yağmur yağarsa şemsiye alacağım 22:44 furious_girl: neyse ben çıkıyorum herkese iyi sohbetler 22:45 lemonjelly: @LostFish; harika bir örnek oldu tam olarak ne demek olduğunu anladım şimdi, thanx 22:46 brisa: byy furious .c ya 22:46 LostFish: ur welcome lemon 22:58 lemonjelly: thanx for your friendly welcoming LostFish, but i need to exit; so farewell. 23:00 LostFish: byes take care 23:04 creeper06: bir opucuk kesmez beni belalimm,canim ister daha daha seni sarayimm,yoklugunda gecelerce yanayim,yakacaksa yaksin beni belalim! 23:08 kiedis: hip hop sewen senmiydin creep? 23:11 kiedis: şşt 197137miydi yoksa? 23:12 kiedis: http//www.riceplate.com/rap/rap.php 23:14 lystra: exceed 23:15 creeper06: sabir sabir allah allah,o da kalmadi billah billah! 23:16 creeper06: kiedis ben herseyi severim 23:21 dctr: pizza söyledim isteyen var mı 23:23 LostFish: böğğğ diye kusmak isteyen var bıkkıntı geldi pizza dan bezelye yanında pirinç pilavı yoğurt falan yok mu? 23:23 dctr: bir tek ben mi acıktım neyse 23:24 dctr: öyle deme ben pizza severim bu saatte nerden b ulim bezelye pilav falan 23:25 LostFish: doru zor bende bulamam 23:28 dctr: bak sen de pizzaya geldin görüyomusun 23:29 LostFish: yok aç kalmayı tercih ederim desemde inanma kasarlı tavuklu pide sölesek yanına salata 23:30 alitekcan: selam 23:31 LostFish: pizza cımı? 23:31 alitekcan: millet 23:31 alitekcan: naber 23:31 LostFish: saol ali iidir senden 23:32 alitekcan: iiiii calla 23:32 alitekcan: pizza 23:33 LostFish: dctr pizzan gelddiiiii. bi dakka geliyo 23:35 kiedis: http//www.pseudodictionary.com/.saçmalık 23:37 dctr: vazgeçtim ben siz yiyin 23:37 chameleon06: ben bi arkadaşa bakıp çıkacaktım 23:37 chameleon06: pizzayı duyunca dayanamadım 23:37 chameleon06: neli P 23:39 LostFish: dctr neyli sölemiştin soğumadan chamelion a verelim 23:39 dctr: temel olarak beyaz peynir domates ve ara ara sucuk var double bi de bir isteyince bir de bedave getirdiler burdaki herkese yetecek kadar pizza oldu 23:40 LostFish: pseudodictionary nedir çözemedim 23:41 chameleon06: sünüyo mu peynirlerrrrrrrrrrrrr P 23:41 dctr: hoşunuza giderse buyrun beklerim gecikirseniz soğur ama 23:42 dctr: hem de nasıl sünüyo hakikaten bu kadar pizza nasıl yenir bu saatte 23:42 kiedis: kolpa manalar sallamışlar kelimelere.mesela search yap herhangi bi kelimeyi 23:45 spyengineer: arkadaslar yurt disinda egitimin avantajlai konusunda presentation hazirliyorum.bana dokuman konusunda yardimci olabilecek bir kardesim varmi. 23:47 kiedis: http//www.c64.com/.nostaljinin böylesi 23:48 dctr: kiedis sen reklamcımısın öyle bi his uyandı sürekli site önerileri falan 23:48 LostFish: neyse ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi geceler afiyet olsun dctr 23:50 chameleon06: neredesiniz yaw siz ? 23:50 kiedis: yoq yaw zaman öldürüyorum burda.sizinkinide öldüriyim dedim.fena mı yaptım doctor? 23:51 dctr: sağol hadi iyi uykular ben de kaçcam birazdan zaten 23:51 replica: arkadaşlar no research evidence is available ne anlama gelir daha doğrusu burdaki no cümleye ne anlam katar ? 23:52 chameleon06: tanrı misafiri kabul edenzi? 23:53 dctr: yo ne bilim hani biri girip bu yolla ite tanıtımımı yapıyo merak ettim ama ben o siteleri gezemedim bi yayın yetiştiriyorum sanırım replica hiç bir araştırma bulgusu bulunamadı demek 23:53 Administration: merhaba, 23:54 replica: hımmm sağol dctr alla alla bir önceki cümlede savunduğu şeyi niye çürütmüşki bu adam 23:54 Administration: x for y in z of t in w nasıl çevrilir? 23:56 dctr: ama öyledir tezi söyler sonra bunu estekleyecek bulgu bulunamadı der bir önceki cümledeki tezdir ya onun ya başkasının bu arada adminin cümlesi çevrilmez 23:57 vabene: spyengineer ne gibi bi yardım istiosun? ben italyada erasmus programıyla italyaya gittim geldim nasıl yardımcı olabilirim? 23:58 vabene: erasmus sitesine bakabilirsin mesela |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|