![]() |
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||||||
| View Poll Results: Moderatorlerden memnunmusunuz? | |||
| Evet |
|
44 | 51.76% |
| Hayir |
|
41 | 48.24% |
| Voters: 85. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
Cafein seni şaşırtcam ama yok öyle bi niyetim.Mod olmak mı dağlara taşlara.Üstelik ben moderatör demedim moderatörler dedim.(buna burak'ta dahil farkındaysan burakta threadi acarken moderatörler demiş )Problemler kendi içinde haledilmelidir diye düşünüyorum.Kol kırılsın yen içinde kalsın.Niye hiçkimse oy kullanmadı dersin
Herkesin yorumu var ama oyu yok .Madem memnun değilsin niye oyunu hayırdan yana kullanmadın.
|
|
|||
|
Burak sitenin sahibi olduğuna göre eminim ki bi şeklide arşivi kontrol ediyordur.Kim ne yazmış neden şikayetçi biliyordur artı kendisine atılan pmlerde vardır.Benim söyledigim şeyi yanlış anlıyorsun cafein.Benim yorumum moderatörlerin tarzı yada uslubunun nasıl olduğu degil aksine bu tartışmanın farklı birşekilde yapılabilineceğine dair idi.Sorunu kendi araalarında haletmeleri gerekirdi kullanıcıların fikri ise herkese pm atılarak alınabilirdi
|
|
|||
|
Her yerin bir başı vardır. Geri kalanların bir kısmı hep kendilerininde öyle olmasını ister ya da olamasalar da bir şekilde ön plana çıkmanın yolunu ararlar. Bu yol genellikle o ortamın kurallarına aykırıdır , öyle ya aykırı birşey yapmazsan ön plana çıkamazsın. İkinci bir yolu da baş olana yakınlaşma gayretinde olmaktır. Gülünçtür. Geri kalanların geri kalan kısmı ise başı (burada mod'lar) sadece görevini yapan bir memur olarak görür ve herhangi bir üye gibi davranır . Denk gelirse iki çift laflarlar . Denk gelmezse de dert etmezler. Herkes mutlaka bu iki grubun birine girer. Bizim konumuza gelirsek , sevgili moderatör ve burak , sizleri tanımıyorum ve tek kelime konuşmadık ama işinizi güzel yapıyorsunuz. Elbette her yerde hata olabilir. Hiç hata yok demiyorum idarenizde fakat "katlanılabilirsiniz"
)) sevgilerle ErciYeS...
Last edited by erciyes; 2005-06-04 at 13:04. |
|
||||
|
Quote:
Peki, ben niye evet oyu verdim? Çünkü, moderatörün yaptığı iş de hiç basit değil... Sonuçta insanla uğraşıyor burada ve dünyanın en zor işi insanlarla uğraşmak. Ve işini de kötü yapmıyordu... Kaldı ki, işi demek bile zor buna... Ne işi? %51 bile olsa, evet, moderatörden memnunum. |
|
||||
|
Quote:
Moderators'larin begenilip begenilmemesi degil de boardin uyelerinize daha nasil userfriendly olmasi ve gelistirilmesi icin oneriler sunulsaydi, eminim daha faydali olurdu. Let's not point fingers in blaming particular individuals, as this is not a personality issue, but a structural change that members' attention ought to be directed towards. That is, let's solve the issues together and create a more userfriendly discussion board that caters for all members' needs! |
|
|||
|
Sen bu kafa ile gidersen daha çok banlanırsın. Bırakın bu boş işleride sadede gelelelim Burası kimsenin babasının çiftliği değil isteyen girer istemeyen girmez. Bu kadar beğenmiyorsun mademde ne diye 1. banlanışından sonra bilmem kaç kere daha girip banlanmışsın demek ki sen ne laftan ,ne banlanmadan anlıyorsun ve kalkmış burada ahkam kesiyorsun. Buradan memnun olmayan çeker gider kardeşim; kimse kimseyi ne kırmızı mumla davet ediyor ,nede ayağından zorla tutuyor.
Her Threadde "Bana böyle yaptılar" "mod bana yamuuk yaptıı yamuukk" , "benim gibi adama yapılırmıı beee bir daha gelmiyecem buralara " deyipte başka nicklerle gelen çok pişkin adam bilirim ben. Sen ben yüzünden kapandı burası .Yok imza toplama kampanyası ,yok taziye defteri açmalar yok eskimiş boarddan sayfalar ,en bi enler. Adam olaydık suyunu çıkarmayaydıkta kapanmasaydı burası diyeceğinize MOD 'a yükleniyorsunuz. Ben diyorum ki BURAK iyi yaptın eline koluna sağlık ............... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|