sesli sozluk forumu | yabanci dil destegi ingilizce turkce yunanca almanca   sözlükSözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   sesli sozluk forumu | yabanci dil destegi ingilizce turkce yunanca almanca > General > Comments about Seslisozluk.com

View Poll Results: Moderatorlerden memnunmusunuz?
Evet 44 51.76%
Hayir 41 48.24%
Voters: 85. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 2005-06-04, 11:22
melekk's Avatar
Senior Member

melekk is on a distinguished road

yada bu bir anket olabilir demi
acaba bu siteye sırf board içinmi geliyolar gibisinden

ne polyanayım ama
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 2005-06-04, 11:26
Banned

veceligesuverildi is on a distinguished road

Cafein seni şaşırtcam ama yok öyle bi niyetim.Mod olmak mı dağlara taşlara.Üstelik ben moderatör demedim moderatörler dedim.(buna burak'ta dahil farkındaysan burakta threadi acarken moderatörler demiş )Problemler kendi içinde haledilmelidir diye düşünüyorum.Kol kırılsın yen içinde kalsın.Niye hiçkimse oy kullanmadı dersin Herkesin yorumu var ama oyu yok .Madem memnun değilsin niye oyunu hayırdan yana kullanmadın.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 2005-06-04, 11:40
Banned

veceligesuverildi is on a distinguished road

Burak sitenin sahibi olduğuna göre eminim ki bi şeklide arşivi kontrol ediyordur.Kim ne yazmış neden şikayetçi biliyordur artı kendisine atılan pmlerde vardır.Benim söyledigim şeyi yanlış anlıyorsun cafein.Benim yorumum moderatörlerin tarzı yada uslubunun nasıl olduğu degil aksine bu tartışmanın farklı birşekilde yapılabilineceğine dair idi.Sorunu kendi araalarında haletmeleri gerekirdi kullanıcıların fikri ise herkese pm atılarak alınabilirdi
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 2005-06-04, 13:02
Banned

erciyes is on a distinguished road

Her yerin bir başı vardır. Geri kalanların bir kısmı hep kendilerininde öyle olmasını ister ya da olamasalar da bir şekilde ön plana çıkmanın yolunu ararlar. Bu yol genellikle o ortamın kurallarına aykırıdır , öyle ya aykırı birşey yapmazsan ön plana çıkamazsın. İkinci bir yolu da baş olana yakınlaşma gayretinde olmaktır. Gülünçtür. Geri kalanların geri kalan kısmı ise başı (burada mod'lar) sadece görevini yapan bir memur olarak görür ve herhangi bir üye gibi davranır . Denk gelirse iki çift laflarlar . Denk gelmezse de dert etmezler. Herkes mutlaka bu iki grubun birine girer. Bizim konumuza gelirsek , sevgili moderatör ve burak , sizleri tanımıyorum ve tek kelime konuşmadık ama işinizi güzel yapıyorsunuz. Elbette her yerde hata olabilir. Hiç hata yok demiyorum idarenizde fakat "katlanılabilirsiniz" )) sevgilerle ErciYeS...

Last edited by erciyes; 2005-06-04 at 13:04.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 2005-06-05, 00:52
bubuuuu's Avatar
Senior Member

bubuuuu is on a distinguished road
Send a message via MSN to bubuuuu
Default şansmı var bende

Quote:
Originally Posted by melekk
boarda ne oldu ? bende yok yoksa bendemi banllandım
melek bende senin gibi düşündüm 2 gün girmedim bi geldim yok aa acaba banlandı mı ben dedim, ama ben bişey yapmadımki hayır girmedim bile siteye derken üzüldüğüm bi şekilde öğrendim ama açılsa iyi olur,
bu arada mod. lerden memnunum açarlarsa boardu onlara çok çok duacı olucam, gerçekten ama,söylüyorum içten söylüyorum bunu çonkü benim için çok önemli bir dönemde kapadı board zaten bende şans olsa kız doğardım
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 2005-06-05, 23:28
suildur's Avatar
Senior Member

suildur will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by burak
Bazi kullanicilar moderator(ler) den sikayetci olduklarini ilettiler.
Bu konuda oylamanizi rica ediyorum.
Tesekkurler.
Ben evet oyu verdim (Açık oy). Açıkçası... Moderatör arkadaşım kızmasın darılmasın ama, bence çok ters ve hatalı davrandığı durumlar da vardı... Hatta ben de bi kere tepki vermiştim ona bu yüzden.

Peki, ben niye evet oyu verdim? Çünkü, moderatörün yaptığı iş de hiç basit değil... Sonuçta insanla uğraşıyor burada ve dünyanın en zor işi insanlarla uğraşmak. Ve işini de kötü yapmıyordu... Kaldı ki, işi demek bile zor buna... Ne işi?

%51 bile olsa, evet, moderatörden memnunum.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 2005-06-06, 00:55
filizguclu's Avatar
Senior Member

filizguclu is on a distinguished road
Send a message via ICQ to filizguclu Send a message via MSN to filizguclu Send a message via Skype™ to filizguclu
Lightbulb SIKAYETCI DEGIL, URETICI OLALIM - Lutfen!

Quote:
Originally Posted by burak
Bazi kullanicilar moderator(ler) den sikayetci olduklarini ilettiler.
Bu konuda oylamanizi rica ediyorum.
Tesekkurler.
Bu poll uyelerinize sunulali gordugum kadariyla bu poll'a oy verenlerin sayisi ancak 16'a 15. Fakat, boardin kapanisina yorum verenlerin sayisi ise cok buyuk rakamlarda olmakta - one only has to take a look at all those flowing messages of support in keeping the board active.

Moderators'larin begenilip begenilmemesi degil de boardin uyelerinize daha nasil userfriendly olmasi ve gelistirilmesi icin oneriler sunulsaydi, eminim daha faydali olurdu.

Let's not point fingers in blaming particular individuals, as this is not a personality issue, but a structural change that members' attention ought to be directed towards. That is, let's solve the issues together and create a more userfriendly discussion board that caters for all members' needs!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 2005-06-06, 09:19
remedios's Avatar
Guest

remedios is on a distinguished road
Default uyeligimin iptal edilmesini istiyorum

................

Last edited by remedios; 2005-09-11 at 03:43. Reason: uyeligimin iptal edilmesini istiyorum
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 2005-06-06, 12:07
pinomun's Avatar
Senior Member

pinomun is on a distinguished road

Burada çok fazla yorum yapılıp bu konu ile ilgili yazı yazmanın , olayı tartışma boyutuna götürececeğini düşünüyorum . Sonuçta bizden memnun olup olmadığımız sorulmuş. Memnun olan evet memnun olmayan ise hayır der geçer gider.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 2005-06-06, 15:46
Junior Member

dingilapo is on a distinguished road

Sen bu kafa ile gidersen daha çok banlanırsın. Bırakın bu boş işleride sadede gelelelim Burası kimsenin babasının çiftliği değil isteyen girer istemeyen girmez. Bu kadar beğenmiyorsun mademde ne diye 1. banlanışından sonra bilmem kaç kere daha girip banlanmışsın demek ki sen ne laftan ,ne banlanmadan anlıyorsun ve kalkmış burada ahkam kesiyorsun. Buradan memnun olmayan çeker gider kardeşim; kimse kimseyi ne kırmızı mumla davet ediyor ,nede ayağından zorla tutuyor.
Her Threadde "Bana böyle yaptılar" "mod bana yamuuk yaptıı yamuukk" , "benim gibi adama yapılırmıı beee bir daha gelmiyecem buralara " deyipte başka nicklerle gelen çok pişkin adam bilirim ben.
Sen ben yüzünden kapandı burası .Yok imza toplama kampanyası ,yok taziye defteri açmalar yok eskimiş boarddan sayfalar ,en bi enler. Adam olaydık suyunu çıkarmayaydıkta kapanmasaydı burası diyeceğinize MOD 'a yükleniyorsunuz.
Ben diyorum ki BURAK iyi yaptın eline koluna sağlık ...............
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules