Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > General > Comments about Seslisozluk.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-06-03, 10:25
Member

advil is on a distinguished road
Send a message via ICQ to advil Send a message via MSN to advil Send a message via Yahoo to advil
Default ..........

.................................

Last edited by advil; 2005-09-09 at 22:25.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2005-06-03, 21:18
lord_volkan's Avatar
Banned

lord_volkan is on a distinguished road
Send a message via ICQ to lord_volkan Send a message via AIM to lord_volkan Send a message via MSN to lord_volkan Send a message via Yahoo to lord_volkan
Quote:
Originally Posted by advil
Berim merak ettiğim ufak bir konu var. Bu sitenin bilimum yerlerinde belirtilen forum ve tartışma paneli kuralları site yöneticilerini de bağlar mı yoksa onlar için ayrı bir kurallar topluluğu var mıdır? Bu soruyu sormamın sebebi bazen bu yazılı ve satır aralarındaki yazısız kurallardan bazılarının yöneticiler tarafından da ihtar edildiğini düşünmem.

Eğer bu kurallar herkes tarafından uygulanacaksa yöneticilerin özellikle aşırı olumsuzluk, üyelere hakaret ve saygısız davranışlar konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğine inanıyorum.

Özellikle rahatsız olduğum konu "uyarı" kisvesi altında yapılan dolaylı tehditler. Bunların kullanıcıları tahrik ettiğini düşünüyorum ki beni ediyor. Örneği daha iyi vurgulama amacıyla abartacağım ama "şunu yapmayınız" demek ile "şunu yaparsanız fena olur" demek arasında farklar vardır. Ben bunu weakest link yarışmasının sunucusunun tavırlarına benzetiyorum. Tabi ki yöneticilerin amiyane tabirle herkesle "yüz göz olmamak" için mesafeli konuşmasını anlarım ama bunu yapmak adına sizin tabirinizle "aşırı olumsuz " tavırlar sergilemesini rahatsız edici buluyorum.

Bu konuya biraz daha dikkat etmenizi rica ederim.

Saygılarımla,
Üzgünüm sayın Advil,

Ama ben bugün'e kadar,hiçbir seslisözlük yöneticisinin,birilerini uyarırken,"şunu yaparsanız fena olur" gibisinden tehdit sözleri içeren herhangi bir cümleye rastlamadım.Tam tersine,sitenin belli kurallarının olduğunu ve bizim de bu kurallara uyarak siteden faydalanmamızı rica ediyorlar.Zaten bu tür uyarıları yapmak onların esas görevidir ve ben bugün'e kadar da,her kim olursa olsun,yöneticiler tarafından kati ve tehditkar bir uyarı alırken görmedim.Gayet kibarca ve karşıdakini ezmemeye çalışarak ve büyük bir titizlik içerisinde işlerini yapıyorlar.Ben buradan,sayın Moderatörler'e bizler için en iyiyi yapmaya çalıştıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla,iyi gün geçirmeniz dileği ile.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2005-06-04, 00:28
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold

Moderator(ler) Nasil
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2005-06-06, 18:30
h1j2y4's Avatar
Senior Member

h1j2y4 is on a distinguished road
Thumbs down

Gayet kibarca ve karşıdakini ezmemeye çalışarak ve büyük bir titizlik içerisinde işlerini yapıyorlar.

Iste buna dunyada inanmam...! Kimse kusura kalmasin...
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2005-06-06, 20:26
Banned

sarz is on a distinguished road

-- Özür dilerim aniden thread'e karışıyorum ama ben bugüne kadar moderatörlerin hiçbir saygısızlığını görmedim .. Zaten sevgili adminler gerektiğinde uyarı yoluyla üyeleri haberdar ediyorlar .. Yaklaşık 8-9 aydır sesliye üyeyim , şu ana kadar hiçbir uyarı almadım ve hiç nickim silinmedi ...

--Arkadaşlar afedersiniz ama karşı tarafı suçlamak yerine birazda kendi hatalarımızı irdelesek daha iyi olmazmı ...Ne dersiniz ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules