Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > General > Comments about Seslisozluk.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2009-06-11, 21:24
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold
Default Madalyalar hakkında

Arkadaşlar, belkide fark ettiğiniz üzere bazı arkadaşlarımızın isimlerinin yanında madalya var.

Bu madalyalar seslisozluk ekibi tarafından veriliyor gibi yanlış bir kanı var ortada.

Bu madalyalar foruma kurduğumuz experience puanlama modülü tarafından otomatik olarak verilmektedir:
http://forum.seslisozluk.com/xperience.php

Ne kadar aktif olursanız ve konulara katılırsanız o kadar puan alıyorsunuz. 3 kategoride en çok puanı alana modül otomatik olarak madalya veriyor.

İleride forumdaki puanlarınızı kullanmanızı sağlayacak sanal bir dükkan açmayı planlıyoruz.

Lütfen aklınıza takılan bir soru olursa sormaya çekinmeyin.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2009-06-11, 21:30
aybenayben's Avatar

aybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond repute

sanal dukkan mı bedava alısverıs mı yapcaz

evet bu acıklama iyi oldu bende cok merak edıyordum neye gore verıldıgını tesekkurler
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2009-06-12, 01:58
pinki's Avatar
Senior Member

pinki is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by aybenayben View Post
sanal dukkan mı bedava alısverıs mı yapcaz

evet bu acıklama iyi oldu bende cok merak edıyordum neye gore verıldıgını tesekkurler
ilahi ayben güldürdün beni..

Valla Burakcım herkesin madalyası var benim yok diye üzülmüştüm kendimi basarısız bir öğrenci olarak gördüm bi madalyam bile yok en azından bi yıldızlı peki falan alsaydık

Baktim inceledim ellerine saglık Burak

Last edited by pinki; 2009-06-12 at 02:30.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2009-06-12, 02:53
pinki's Avatar
Senior Member

40xscorpionax8,79519%581,7512,1164,928038mustafakur8,2361%151,3864,0852,766

incelerken gözüme carptı burak,neden xscorpionax 'ın madalyası yok olması lazım değil mi? mustafakur la karsılastım xscorpionax ın daha fazla oranları..Bir tek üzerine işaretlediğim yerde fark var bu etki edermi bu kadar ?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2009-06-12, 08:40
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold

Bu linkten http://forum.seslisozluk.com/xperience.php?go=awards de goreceginiz gibi, sistem 3 kategoride madalya veriyor.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 2009-06-12, 11:32
xscorpionax's Avatar
Senior Member

xscorpionax will become famous soon enoughxscorpionax will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by pinki View Post
40xscorpionax8,79519%581,7512,1164,928038mustafakur8,2361%151,3864,0852,766

incelerken gözüme carptı burak,neden xscorpionax 'ın madalyası yok olması lazım değil mi? mustafakur la karsılastım xscorpionax ın daha fazla oranları..Bir tek üzerine işaretlediğim yerde fark var bu etki edermi bu kadar ?
Pinkicim benim vardı madalyam daha önce.. Ama hırkızın biri çalmış hem de 10 ayardı Şaka bir yana burak'ın dediği gibi siz güzel sesli halkının oyuna bağlı bu durumlar ve aktifliğe..Ben son zamanlarda pek aktif olamadım maalesef ki..
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 2009-06-12, 14:18
pinki's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by xscorpionax View Post
Pinkicim benim vardı madalyam daha önce.. Ama hırkızın biri çalmış hem de 10 ayardı Şaka bir yana burak'ın dediği gibi siz güzel sesli halkının oyuna bağlı bu durumlar ve aktifliğe..Ben son zamanlarda pek aktif olamadım maalesef ki..
ne biliim mustafa kur senden daha az aktif oluyor yanılmıyorsam hani bende cok aktif değilim ama oldugun zamanlara saysın burak cok az bi fark vardı
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 2009-06-12, 18:56
burak's Avatar

Madalyaniz geri gelmis hayirli olsun.
Demek ki Pinki nin dedigi gibi cok kucuk bir fark varmis, biraz fazla online olunca fark kapanmis.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 2009-06-12, 22:52
eloglu's Avatar
Senior Member

eloglu is a jewel in the rougheloglu is a jewel in the rougheloglu is a jewel in the rough

Madalya almam için kırk tekne ekmek yemem lazım gibi gözüküyor. Ömrümün vefa edip etmeyeceği riski çok fazla. Benim gibi yaşlı üyeler için bir madalya üretmeniz lazım, yoksa 'pesss!' deyip kaçmayı düşünüyorum.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 2009-06-13, 00:35
pinki's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by burak View Post
Madalyaniz geri gelmis hayirli olsun.
Demek ki Pinki nin dedigi gibi cok kucuk bir fark varmis, biraz fazla online olunca fark kapanmis.
Ay cnm benim ya laf olsun diye söledim elbette farklı detaylar vardır ben küçük bişeyi gördüm sadece iletteim yoksa benim ne haddime

Bana yıldızlı pekiyi vericekmisin tamam mı o iş
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules