![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
sivilsaka diger uyeler memnun wonderer dan veya uzak kalmak istiyolar konuya kanimca
bir yerde iyi insanlarin ceviri yapmasina olanak sagliyor bu sayede digerleride yararlanabiliyor elbette ama cok fazla ceviri istegiyle karsimiza cikiyor wonderer :P tam bilmiyorum ama bu wonderer da zaten kisilerin sozlukte bulamadiklari kelimeleri veya deyimleri vs otomatik olarak soru olarak foruma cevaplanmasi icin geri donduruyor aklimca.. saygilar
|
|
||||
|
Quote:
Mesela en basit örneği, normalde öğrenmeye uğraşmayacağım lakin geçenlerde forumda karşılaştığım "Valedictorian" kelimesi dün dinlediğim kitapta geçtiğinde hiç yabancılık çekmedim. Hatta akabinde "aa, ben bunu biliyorum" efekti dahi verdim. Ama, en azından forum kullanıcılarının bir kısmının bunları görmek isteyeceği, bir kısmının istemeyeceği düşünülürse, forum için "Word Addition Requests" kısmına Wonderer tarafından yapılan istekleri görüp görmemenin kullanıcı seçimine bağlı olabilecek tarzda bir geliştirme yapıldığı taktirde her iki tarafın da memnun olabileceği bir sonuç doğurabileceğini düşünüyorum. Ve evet, bence de Wonderer geldi geleli kullanıcıların forum içi etkinliği azaldı. |
|
||||
|
Quote:
Bu şekilde yüz kelimenin sadece biri aklında kalır ancak... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|