![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
ingilizcemi gelistirmemdeki en buyuk yardimci sesli sozluge nice seneler diliyorm..... ilk ing ogrenmeye karar verdigimde, ve ilk calismaya basladigim andan itibaren tek kullandigim ve hep kullanacagim sozluk, iyiki onca sozluk arasinda karsima cikmis ve iyiki bu site hala ayakta..... emeklerinizden oturu valla saygiyla egiliyorum onunuzde
umarim siteye verimli olabilecegim, katkida bulunabilecegim bir kivama gelirimde, emeklerinizin karsiligini az da olsa o sekilde odeyebilirim..... kimbilir bunun icin kac sene daha gecmesi gerekiyor neyse lafi cok uzattim ![]() MUTLU SENELER SESLIIIIIII |
|
||||
|
evt ilk kullandigim sozluk olarakk benim icin ozel bir yere sahip olan sevimlii, saygiliii, bazen asabiii, olculuuu ,tartismacii, romantikk vs... ozlellikleri olann sozluk hazinesi gayet genis ve tatmin edici olan, yaratici ve surukleyici bir siteee....ingilizceyii bu site sayesinde sevdim desem abartmis olmam efemmm.....emegi gecen herkese tesekur ederimm....sizi seviyorummm
|
|
||||
|
Nice 10 10 10 ....yıllara seslisozluk..
bu sitenin oluşturulmasında ve davamlılıgının sağlanmasında emegi gecen arkadaslara çok tesekkurler.. ayrıca dil konusunda ya da diğer konularda yardımlarını bizlerden esirgemeyen, bi çok onemli bilgiyi, kulturel olayları bizlerle paylasan, yorumlayan; sevinçleri huzunleri paylaştığımız butun arkadaslarada tesekkurler...sevgiler.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|