![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Sözlük yönetim kurulu, web tasarım departmanı, forum bölümü ilgilisi dikkatine:
Sitemiz forumuna varsayılan vBulletin forum teması haricinde de temalar ekleyip insanlara biraz olsun özelliştirme seçeneği sunmak, görsellik açısından daha hoş bir şeyleri tercih etmek fırsatı vermek sizce de güzel olmaz mı? "Free" vBulletin teması bulabileceğiniz bir adet örnek site ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinize arz eder, iyi günler dilerim. Nomadturk ---- EK-1 ---- http://www.themesbase.com/?category=vBulletin |
|
||||
|
Quote:
bu konuya ilaveten forumu renklendirmek adına yeni smilelar eklenmesini tavsiye etmiştim hatırlatma olarak yazmak istedim. |
|
||||
|
Temalar konusunda, konusunda uzman teknik kisilerden aldigimiz feedbackler, temalarin maintenance/bakiminin zor oldugu ve zaman zaman vbulletin icindeki add-on lar ile uyusmazlik gosterdigi yonunde. Bu uyusmazliklari gidermek icin ek kodlama yani teknik eleman zamani gerektigi seklinde.
Farkli bir tema olsun diye forumda teknik sorunlar yasamanmasina izin veremeyiz, hali ile hazirdaki tema ile devam etmeyi uygun buluyoruz. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|