![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
merhabalar.site inanilmaz dercede faydali. fakat vBulletin in cok daha anlasilir ve genis versiyonlari varken neden bu surumu kullandiginizi anlamadim.acikcasi sitede cok kolay kayboluyorum.
gelismis vBulletin versiyonlari kullanarak altbasliklari da baslik olarak genisletebilirsiniz. tabi nacizane goruslerim... basarilar dilerim. |
|
|||
|
Tüm çalışma düzenim Sesli Sözlüğe bağlıydı.Saatlerce sesli sözlüğün başında çalışırdım. İnanın artık Sesli Sözlüğü açmak istemiyorum.Tüm çalışma düzenim alt üst oldu. Bir sözcüğü aradığımızda karşımıza en az 40-50 anlam çıkıyor. Tam bir kaos.İngilizceden ingilizceye sözlüklerde aynı sözcük için en fazla 4-5 karşılık var.EN AZINDAN YENİ VERSİYONDAKİ YILDIZLAR GERÇEK ANLAMDA İŞLEVSEL OLANA KADAR ESKİ VERSİYONU KULLANIMA AÇIN. ancak o zaman bir sözcüğün en önemli karşılıkları yukarıdan aşağı sıralanacak ve problem çözülecektir. Bunun için de uzun bir zamana ihtiyaç var.Öyle bir durumda ben de yeni versiyonu tercih ederim. ama şu anda bizi bu geçiş dönemine kurban ediyorsunuz.
YILDIZLAR GERÇEK ANLAMDA ÖNEM SIRASINI SAĞLAYANA KADAR MAALESEF SESLİ SÖZLÜKTEN AYRI KALACAĞIM. |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
Bu m-version yenisinin aynısı. Bir süre daha - ki bu galiba yanlışlar ve 2 li, 3 lü tekrarlar temizlenene dek - şu eski linki yine koysan diyorum. Bunun zaman almasını anlayışla karşılıyoruz ama kullanım kalitesi bozuldu. Eski linki koymama ısrarını anlamakta zorlanıyorum. |
|
|||
|
seslisozluk calisanlarini, bu siteyi kuranlara tekrar tessekkur ederim, gercekten bu konuda sayili sitelerden birisiniz ve biseyler icin caba sarfediyorsunuz, bu cabanız karsisinda herkes sizi taktir etmeli bence.
belki eski versiyonu gelistirip daha guzel bisekle sokmaya calistiniz. fakat herkes bilir ki gerci mantıklı ve olması gereken budur ki; BİRŞEY- BİRMALZEME GELİŞTİRİLİRKEN eski özelliklerinden daha kapsamlı daha özellikli daha kullanisli ve eski potansiyelini aşmış birsekilde geliştirimelidir ki adına yeni versiyon - adına gelişmiş yeni versiyon denilsin!!! maalesef seslisozlugun eski versiyonu yeni versiyonundan daha ergonomik daha faydalli daha kapsamliydi ve daha GELİŞMİŞTİ..!!! eski versiyonun bu hale geldigini gorunce ileriye donuk bazı seylerin planlandıgını tahmin ediyor insan (paralı olmaası gibi) [bu sadece tahmindir] neyse; bu kdr insan şikayetçi ve memnun degil, ben gercekten anlamis degilim neden hala bu sekilde davranildiginı, bu seslisozluk'un yeni versiyonunu seven'i gectim, seven yok ztn de adam akilli faydalanan insan yok, biseylerin yapilmasi bence sart ve gordugum kdr gecici olarak verilen adreslerde de şaka gibi gene ayni versiyona yonlendirildigini goruyorum bu gercekten komik biyonden de kalitesizce br davranis... Last edited by ege82; 2009-01-07 at 17:29. |
|
||||
|
İster inanın ister inanmayın, seneler önce eski versiyona ilk geçildiğinde benzer tepkiler almıştık.
Evet kabul ediyorum, herşey hemen/anında mükemmel olamıyor ve zaman gerektiriyor. İleriye dönük yapılanma için eski versiyonun alt yapısını ve düzenini kullanmamız imkansızdı, bu tamamen teknik bir konu olup detaylara girmek istemiyorum. Eski versiyonda olup yeni versiyonda olmayan tüm özellikler bu ay sonu itibarı ile tamamen tamamlanmış olacak. Beklentilerinizi ve alışkanlıklarınızı anlıyorum, ancak bu tür kabuk değişimleri doğası itibarı ile kaçınılmaz oluyor. Bu değişim esnadında size tam verimi veremediğimiz için inanın biz de üzülüyoruz ancak bu yeni yapılanma ile zaman içinde sözlüğün veriminin eskiye oranla çok daha iyi yönde artacağını garanti ediyorum. Zaman ayırıp konu ile ilgili yazan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim, bu bize değer verdiğinizi gösteriyor. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|