![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Yeni arayüz kesinlikle çok çok çok KÖTÜ olmuş. Zargan a benzemiş. İnsanlar neden zargan gibi sözlükleri bırakarak sesli sözlüğü kullanırlardı çünkü sesli sözlüğün insanı içine çeken müthiş bir yapısı ve çekici gücü vardı. Bundan eser kalmamış. Sıradan 2. sınıf bir sözlük haline gelmiş.Sesli sözlüğün ziyaret sayılarında kesinlikle meydana gelecek ani düşüş ve dibe vurma kaçınılmazdır. Bu da eski arayüzün yeniden kullanıma açılmasına kesinlikle yol açacaktır. Bunu hep beraber çok yakında göreceğiz.En azından 2. bir adresle o eski arayüze erişim sağlansın. Hangi siteye daha çok rağbet edileceğini görelim.
ESKİ SESLİ SÖZLÜĞÜ GERİ İSTİYORUZ |
|
|||
|
Yeni görünüm çok hoş olmuş. Kelimelerin liste halinde ve hangi dilden hangi dile çevirisinin yapıldığını göstermesi güzel bir ayrıntı. Tam da istediğim gibi. Başka sözlüklere benziyor olabilir, sonuçta insanlar da birbirine benziyor ama hepsi farklı
![]() Tek tek söyleyip uzatmak istemiyorum. Yeni sözlük çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. Birkaç sorum olacak: -Kelimelerin yanındaki oy sistemi nasıl çalışacak? Az oy alanlar silinecek mi? -Kelimelerin hangi alanda kullanıldığını belirten yazılar(gen, bio, idiom vs.) kelime eklerken görünüyor fakat sözlüğe eklenince gözükmüyor. Acaba sözlükteki kelimelerin yanında da yazması mümkün olabilir mi? Doğru zamanda yanlış kelimeyi kullanmayalım -Yeni eklediğimiz kelime üzerinde henüz onaylanmadan önce değişiklik yapma imkanımız olabilir mi? Genelde ufak tefek hatalar düzeltiliyor fakat bazen yazım yanlışları veya karakter hataları ile birlikte onaylanıyor. %&# gibi karakter hoş durmuyor Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Faruk Last edited by radjek; 2008-12-10 at 08:29. |
|
|||
|
eskisi cok cok daha iyiydi... belki cok iyi incelemedim ama ornek cumleler falan yok artik.. sadece kelimenin anlami var ama cumlede nasil kullanilacagini gosteren ornekler olmadiktan sonra pek bi ise yaramaz.. daha once bir arkadasin dedigi gibi ikinci sinif bir sozluge donusmus.... eskisini geri istiyorum!!!
|
|
||||
|
Quote:
Kelimelerin sol kısmındaki yıldızlar sizin de bahsettiğiniz gibi oylama sistemi. En çok oy alan kelimeler en üstte gösterilmektedir. Sadece üyeler kelimeler için oy verebilir. Az oy alan kelimeleri listelememe opsiyonu ileride devreye girebilir ancak şu anda bu söz konusu değil. Oy verirken o kelime için en iyi anlamı seçmeye özen gösteriniz. -Kelimelerin hangi alanda kullanıldığını belirten yazılar(gen, bio, idiom vs.) kelime eklerken görünüyor fakat sözlüğe eklenince gözükmüyor. Acaba sözlükteki kelimelerin yanında da yazması mümkün olabilir mi? Doğru zamanda yanlış kelimeyi kullanmayalım Evet, bu tür buglar mevcut. Pek çok kod yeniden yazıldı. Düzeltileceğinden eminim. -Yeni eklediğimiz kelime üzerinde henüz onaylanmadan önce değişiklik yapma imkanımız olabilir mi? Genelde ufak tefek hatalar düzeltiliyor fakat bazen yazım yanlışları veya karakter hataları ile birlikte onaylanıyor. %&# gibi karakter hoş durmuyor Hali hazırda editörlerimiz bu tür yanlışları düzeltiyorlar. Ancak dediğiniz şekilde eklediğiniz kelimelere epişim hakkı verme konusunu da dikkate alacağız. Teşekkürler. |
|
|||
|
galiba daha onceki yorumu yapmakta cok aceleci davrandim... gittikce alismaya basladim bu yeni sekline ve daha kullanisli buldum... sorun neydi bilmiyorum daha once yazdigim kelimelerin telafuzlarini dinliyemiyordum, asagiya inip ing karsiligina tikladigimda da wideo player cikiyor ancak oyle dinliyebiliyordum.... bugun istedigim gibi rahatca kullanabildim... hatta kullandikca cok hos buldum.......... verdiginiz emege saygisizlik yaptigimi dusunerek ozur diliyorum onceki yorumum icin....ellerinize saglik
diger arkadaslarinda kullandikca seveceklerini dusunuyorum
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|