![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Arkadaşlar hemen her gün arananlar listesinde sssuğbusy.gif yazısını görüyorum. Rahatsız edici derecede çok çıkıyor. Sanırım kodlardaki bir hatadan kaynaklanıyor ya da bir şekilde siteye saldırı yapılıyor diye düşünüyorum. Bu arkadaş nedir ne değildir?
|
|
||||
|
sssug_busy.gif http://www.seslisozluk.com/sssug_busy.gif adresindeki
resim dosyasıdır.Bu kelime (sssug_busy.gif) arama kutusuna yazıldığında bahsettiğiniz kelime ortaya çıkar. Sorun başka birşeyden de kaynaklanıyor olabilir, örneğin bir tarayıcı probleminden... |
|
|||
|
evet bunun bir resim dosyası olduğu ortada ama arananlar listesinde "sssuğbusy.gif" şeklinde çıkıyor ve hemen her gün görüyorum bu listede. tarayıcı problemi olduğunu düşünmüyorum, farklı tarayıcılarla (ie 7 ve firefox 3) farklı zamanlarda karşıma çıkıyor. şu anda dikkatimi çeken bir nokta da, ne zaman ki kelime ararken açılan kutudaki önerilen kelimelerden birini seçsem, o zaman bu ssuğbusy.gif ve sssug.php dosyaları aranılanlar listesinde çıkıyor.
|
|
|||
|
pardon bu cümlenize dikkat etmemişim. sanırım varlığının farkında olunan ufak bir hata bu. düzeltilmesi düşünülüyor mu?
|
|
||||
|
Quote:
Sözlükte g_ girişleri ğ olarak algılanır. Bahsettiğiniz hatanın ne olduğunu anlayamadım. |
|
|||
|
demek istediğim şu, bir kelime aramak için siteye giriyoruz ve arama kutusuna yazmaya başlıyoruz, o arada kelime önerileri de alttaki kutuda açılıyor. biz buradan aradığımız kelimeyi hızlıca bulup aramamızı yapıyor işimizi tamamlıyoruz. ama bu arada da arananlar listesine ssuğbusy.gif kelimesi de aranmış kelime olarak ekleniyor. şimdi olmaması gereken bir listeye giren bir kelime var, yani ortada ufak bir hata görünüyor. sitenin işleyişini etkileyen bir durum değil tabii ki, ama gözden kaçmış bir durum. yoksa sorun ssug_busy.gif in ssuğbusy.gif olması değil, aranmayan bir kelimenin (hatta sitede kullanılan herhangi bir dosyanın) arananlar listesine yanlışlıkla girmesi. üstüme vazife olmayarak javascript kodlarına biraz baktım, ss.js içindeki birkaç satır düzeltilerek sanırım halledilebilir bir durum.
|
|
|||
|
İlginiz için ben teşekkür ederim.
Evet bende de sitenin sol tarafındaki arananlar listesinde her seferinde çıkmıyor. Ancak her aramadan sonra http://www.seslisozluk.com/my_dictionary_search.php adresindeki listeye aranan kelime ile birlikte ssuğbusy.gif araması da ekleniyor ve arama sayısı da artıyor. Bunu şimdi farkettim, umarım yardımcı olur. Kolay gelsin. |
![]() |
| Tags |
| bug, saldırı, site, sssuğbusy.gif |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|