Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > General > Comments about Seslisozluk.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2008-08-19, 22:42
xscorpionax's Avatar
Senior Member

xscorpionax will become famous soon enoughxscorpionax will become famous soon enough
Default Adminlerin dikkatine..

Sözlüğe kelime ekliyorum, daha öncede eklemiştim ama onaylanmıyor bir türlü nedenini öğrenebilir miyim??
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2008-08-20, 01:56
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold

Kelimeler editorlerimizce inceleniyor. Yanlis, birebir ayni yada benzer bir ceviri zaten varsa onaylanmiyor.
Siz cevirinizin bu kriterleri icermedigini dusunuyorsaniz, support@seslisozluk.com adresine lutfen email atarak konuyu iletiniz, ilgilenelim.
Az da olsa bazen bazi girislerin gozden kactigina sahit oldum.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2008-08-20, 04:07
xscorpionax's Avatar
Senior Member

xscorpionax will become famous soon enoughxscorpionax will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by burak View Post
Kelimeler editorlerimizce inceleniyor. Yanlis, birebir ayni yada benzer bir ceviri zaten varsa onaylanmiyor.
Siz cevirinizin bu kriterleri icermedigini dusunuyorsaniz, support@seslisozluk.com adresine lutfen email atarak konuyu iletiniz, ilgilenelim.
Ayrıca "THANKS" ler de kaldırıldı .... Neden ??
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2008-08-29, 02:38
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold

Sistemi fazla yordugu icin THANKS eklentisi kaldirilmistir.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2008-08-29, 18:02
teq_vod's Avatar
Senior Member

teq_vod is on a distinguished road

iyi olmuş kaldırıldığı gereksizdi çünkü
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 2008-09-19, 19:37
kullihalef's Avatar
Junior Member

kullihalef is on a distinguished road

kelime nasıl ekleniyor? Kelimenin yanında bazı kalıp cümleler de eklenebilir mi? Öyle olsa daha iyi olurdu. Bazen biri kalıp bi cümle yazıyor anlamıyorum.

Edit: Anasayfadaymış tamam gördüm.

Last edited by kullihalef; 2008-09-19 at 19:39.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 2008-11-18, 02:10
Member

radjek is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by burak View Post
Bu editörler nasıl çalışıyor peki söyler misiniz? Ya da editörler kelimenin doğru olup olmadığına nasıl karar veriyor? Sözlükte tamamen anlamsız bir sürü kelime var, bazılarının anlamına da "merhaba, nasılsın?" gibi saçma anlamlar eklenmiş. Editörler bu kelimeleri nasıl ve niye onaylıyor acaba?

Ayrıca birebir veya benzer anlamlı değil, lakin farklı bir anlamını eklemek istediğimde görüyorum ki, editör benim eklemek istediğim anlamı silip zaten sözlükte olan anlamlardan birini yazmış oluyor. Peki bunu niye yapıyor? Ben bu kelimeyi eklerken araştırıp doğruluğunu teyit ettikten sonra ekliyorum zaten. Editör nasıl yanlış olduğuna kadar veriyor da değişirip tekrar anlamı anlamı ekliyor?

Eğer editör olmak bu kadar kolaysa, rica ediyorum beni de editör yapınız. Bugüne kadar eklediğim (ve eklemek istediğim) onlarca kelimenin hepsi doğrudur. Bundan sonra sözlüğe katkı yapmak istediğimde, harcadığım zaman boşa gitmemiş olsun.

Teşekkürler
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules