Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > General > Comments about Seslisozluk.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2008-07-07, 17:53
Junior Member

levent2020 is on a distinguished road
Default seslisozluk browser hakkında bir öneri

İyi günler, seslisozluk sitesi yıllardır kullandığım bir site ve yıllar yılı daha başarılı bir site haline geldi. Bu gün browseri denemeyi düşündüm. Bence hoş bir düşünce olarak ortaya çıkmış, ancak bir önerim var:
Browser pencerisini minimize ettiğimizde alttaki windows çubuğunda bir bir pencere olarak değil sağ altta bir simge olarak kalabilirse (outlook'ta olduğu gibi) daha pratik olacaktır diye düşünüyorum. Böylelikle sayfa her daim açık kalır, sözlüğe ihtiyacımız olduğunda sağ alttaki simgeye tıklamak yeterli olur. Mümkün olup olmadığını programcılar değerlendirecektir.

Seslisozluk hakkındaki görüş ve tavsiyeler buraya mı yazılıyor emin değilim. Forumda başka bir bölüm var ise moderatörler başlığımı oraya alabilirler.

teşekkürler.
levent2020
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2008-07-07, 19:11
burak's Avatar

burak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to beholdburak is a splendid one to behold

Quote:
Originally Posted by levent2020 View Post
İyi günler, seslisozluk sitesi yıllardır kullandığım bir site ve yıllar yılı daha başarılı bir site haline geldi. Bu gün browseri denemeyi düşündüm. Bence hoş bir düşünce olarak ortaya çıkmış, ancak bir önerim var:
Browser pencerisini minimize ettiğimizde alttaki windows çubuğunda bir bir pencere olarak değil sağ altta bir simge olarak kalabilirse (outlook'ta olduğu gibi) daha pratik olacaktır diye düşünüyorum. Böylelikle sayfa her daim açık kalır, sözlüğe ihtiyacımız olduğunda sağ alttaki simgeye tıklamak yeterli olur. Mümkün olup olmadığını programcılar değerlendirecektir.

Seslisozluk hakkındaki görüş ve tavsiyeler buraya mı yazılıyor emin değilim. Forumda başka bir bölüm var ise moderatörler başlığımı oraya alabilirler.

teşekkürler.
levent2020
Öneriniz için teşekkürler, gayet faydalı olacağına inanıyorum.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules