![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Merhaba çevirilerimde sessli sözlüğü IE üzerinden hem de seslisözlük browserdan kullanıyorum ama bugün virüs içerikli dosyalar gelmeye başladı her kelime sorgulamamda. Hiç birini indirip kurmadım ama antivirüs yazılımım virüslü olduklarını söylüyor. Yetkililer durumla ilgilenirse sevinirim. Sesli sözlük hem katkıda bulunduğum hem de kullandığım bir site.
İyi çeviriler iyi günler... |
|
||||
|
Bilgisayarlarinda sorun yasayanlar guncel bir anti-virus programi ile bilgisayarlarini taratsinlar.
http://www.bitdefender.com/VIRUS-100....Qhost.WU.html Adresinde bahsi gecen trojan adsense reklamlarini yonlendiriyormus. Seslisozluk de adsense reklamlari kullandigi icin, bu sorunla karsilasmamak icni bilgisayarinizi guncel bir anti-virus programi ile tartiniz. |
|
|||
|
Nod32 antivirüs programım var. Veri tabanımda güncel anlayacağınız bilgisayar temiz. ancak linki vereyim bana gelen sitenin http://hataduzelticisi.com/duzeltici...0042-505a0-e52
|
|
|||
|
hayır reklam linkine yada herhangi bir linkle ilgili değil sitede sözcük ararken karşıma bunlar çıkıyor. bitdefender'ın sitesinde anlatılanları yaptım ve bilgisayarım temiz çıktı. sanırım saldırı var siteye. 5 marta yetişmesi gereken hacimli bir işim var ve siteyi çok kullanıyorum ondan dolayı rahatsız edici olmaya başladı. Her 10 aramadan sonra bu tip sıkıntıları yaşıyorum.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|