![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Can Dündar'ın Yarim Haziran kitabında okumuştum bunu çok güzel bi paylaşım teşekkürler... ama bazen de mesafeler yüzünden bitmez mi aşklar...sanırım eskiye oranla artık kimsenin bişeyler için taviz vermeye sabrı yok belemeye... özlem çekmeye...
|
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Bu aşk meselerinden de tiksinti geldi. Demiş ki ağır abi.. Ama neyse millet purplerain'in mülakat hikayesindeki gibi beni taşa tutar..
![]() Ne me lazım.. Mağaralarda bulunanlara eşyanın hakiki mahiyetini gösteremezsiniz.. Bildikleri tek şey eşyaların gölgeleridir. Sureti gerçeğin ta kendisi gibi düşünür mağaradakiler çünkü..
|
|
||||
|
Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli
Belini sarmayalı Gözünün içinde durmayalı Aklının aydınlığına sorular sormayalı Dokunmayalı sıcaklığına karnının Yüz yıldır bekliyor beni Bir şehirde bir kadın Aynı daldaydık, aynı daldaydık Aynı daldan düşüp ayrıldık Aramızda yüz yıllık zaman Yol yüz yıllık .....!!!!!..... |
|
||||
|
"aşkın en sağlam sigortası mesafedir" den kasıt, burada şu ana kadar bahsedilen araya yollar girmesi değil de, ya kişilerin kendi aralarında mesafeli olmalarıysa? ya aşkı sağlama almanın yolu vıcık vıcık bir ilişki değil de daha mesafeli olgun saygın bir ilişki kurmaktan geçiyorsa?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|