ben ilk okudugumda mesafeyi basbayagi mesafe olarak algiladim dogrusu.. belki de dediginiz gibidir ama ben yine de kilometrelerce hatta deniz asiri uzaklar olarak alacagim... cok mu lazim benim birsey yazmam.. degil elbet ama icinde bulundugum durumu dile getirdigi hissine kapilarak hasretimi paylasmadan edemicem

gulumsuyorum cunku tum zorluguna ragmen guzel bence bunca mesafeye ragmen huzurlu olabilmek hos birsey.. mesafeler aski iliskiyi bitirir mi bitirmez mi... e bitirebilir elbet ama sebep mesafeler degildir de o zaman bana gore aslinda o ask hic varolmamistir ya da iliski.. hani sandiklarimiz var ya onlardandir derim ben... ha asik oldugumdan mi boyle konusurum.. e belki ama ayni zamanda gercekci de oluyorum e biter biter o zaman zaten hic baslamamistir ki.. bana gore yani

ha bisi daha vardi bi threadde gecenlerde gorunce hah bu laf bana soylenmis demistim yine... bulursam kopyaliyim bir kere daha buraya
"Absence is to love what wind is to fire;
It extinguishes the small, it kindles the great."
(Histoire Amoureuse des Gaules: Maximes d'Amour (1665) pt. 2)
alikarabulut'un yazdiklarindan gibi hatirliyorum ama baska birisindense kusuruma bakmasin lutfen... arayip bulamadim sesliden...
sevgiler