![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Quote:
serginin ilk açıldığı gün emirganda caz eşliğinde brunch yaptıydık,ama ağzınız sulanmasım 3 kişiye bi minder verdiler izdiham yaşandı,arkadaşımın boğasına zeytin kaçtı bide çocuk genç yaşında picasso ile tanışçaktı az kaldı -tarihe kara pikaçu olarak geçti o gün- hayatını dinlemek benim resimlerinden bişi anlamamı sağlamadı,ama sorun değil anlayan biri olarak bana anlatçağını umuyorum |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
Quote:
öretmenim ben soru sorduğumda sallamıyo,hayatınıda dinnemedim ama sürrük kübük bi adammış kısmen de sapık |
|
||||
|
Benim duyduğum dedikodular var , Tam isp. iç savaşında ülkesinde olmak yerine başka bir ülkenin sarayında çizermiş resimlerini. Ülkesinde olup destek olmak yerine. Kübik bi şekil dışardaymış...Tabi sürülmüş ülkesinden diye de dedikodu var. Ben bi ispanyol nası bilir onu öğrenmeye çalışıyom. Bi bask, bi katalan, bi ispanyol bi de ne vardı, albarilla mı, neyse onlara sorucam işalla bi gün.
Last edited by decardcain; 2006-02-10 at 11:02. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|