Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Articles

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-11-25, 09:04
h1j2y4's Avatar
Senior Member

h1j2y4 is on a distinguished road
Thumbs up Picasso Istanbul'da

http://www.ntvmsnbc.com/news/350767.asp
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 2005-11-25, 13:09
vecihi's Avatar
Member

vecihi is on a distinguished road

ewt ewt emirganda yani bizim okuldan bırakıon kendini 5 dkkaya ordasın sakıp sabancının atlı koskunde.....
Reply With Quote

#3 (permalink)  
Old 2006-02-01, 23:09
prettyangel's Avatar
Senior Member

prettyangel is on a distinguished road

Gidip görün ücretsiz zaten. Ben gittim ilk bakışta saçma geliyor ama vizyon odasında hayatını dinledikten sonra daha farklı bir gözle bakıyorsunuz resimlere. Tavsiye ederim hem Picasso'nun resimleri hem de Sakıp Sabancı nasıl bir yerde yaşamış bence görmeye değer.
Reply With Quote

#4 (permalink)  
Old 2006-02-02, 18:06
Member

kofte is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by prettyangel
Gidip görün ücretsiz zaten. Ben gittim ilk bakışta saçma geliyor ama vizyon odasında hayatını dinledikten sonra daha farklı bir gözle bakıyorsunuz resimlere. Tavsiye ederim hem Picasso'nun resimleri hem de Sakıp Sabancı nasıl bir yerde yaşamış bence görmeye değer.

serginin ilk açıldığı gün emirganda caz eşliğinde brunch yaptıydık,ama ağzınız sulanmasım 3 kişiye bi minder verdiler izdiham yaşandı,arkadaşımın boğasına zeytin kaçtı bide çocuk genç yaşında picasso ile tanışçaktı az kaldı
-tarihe kara pikaçu olarak geçti o gün-
hayatını dinlemek benim resimlerinden bişi anlamamı sağlamadı,ama sorun değil anlayan biri olarak bana anlatçağını umuyorum
Reply With Quote

#5 (permalink)  
Old 2006-02-03, 00:25
prettyangel's Avatar
Senior Member

prettyangel is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by kofte
serginin ilk açıldığı gün emirganda caz eşliğinde brunch yaptıydık,ama ağzınız sulanmasım 3 kişiye bi minder verdiler izdiham yaşandı,arkadaşımın boğasına zeytin kaçtı bide çocuk genç yaşında picasso ile tanışçaktı az kaldı
-tarihe kara pikaçu olarak geçti o gün-
hayatını dinlemek benim resimlerinden bişi anlamamı sağlamadı,ama sorun değil anlayan biri olarak bana anlatçağını umuyorum
Hayatını dinlediysen bir kaç bayanla evlendiğini, arkadaşlarını, kızını ve o zamanlarda yaşanan bazı olayları ve bunlar karşısındaki tutumunu. Bunları resmetmiş. Mesela karısının gözünün tekini çizmiş teki yok. Bana görmesini istemediği bir şeyler olduğunu düşündürdü. Ya da hayatındaki bayanları bir tabloda çizmiş. Eşini, kızını, sevgilisini. Üzgün ya da umutsuz olduğu zamanlarda kullandığı renk tonu ile sevinçli, mutlu olduğu zamanlarda kullandığı renk tonu aynı değil. Büyük ihtimalle öğretmeniniz götürmüştür sizi. Ona sorsaydın biraz açıklama yapardı size. Benden bu kadar..
Reply With Quote

#6 (permalink)  
Old 2006-02-09, 16:33
Member

kofte is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by prettyangel
Hayatını dinlediysen bir kaç bayanla evlendiğini, arkadaşlarını, kızını ve o zamanlarda yaşanan bazı olayları ve bunlar karşısındaki tutumunu. Bunları resmetmiş. Mesela karısının gözünün tekini çizmiş teki yok. Bana görmesini istemediği bir şeyler olduğunu düşündürdü. Ya da hayatındaki bayanları bir tabloda çizmiş. Eşini, kızını, sevgilisini. Üzgün ya da umutsuz olduğu zamanlarda kullandığı renk tonu ile sevinçli, mutlu olduğu zamanlarda kullandığı renk tonu aynı değil. Büyük ihtimalle öğretmeniniz götürmüştür sizi. Ona sorsaydın biraz açıklama yapardı size. Benden bu kadar..

öretmenim ben soru sorduğumda sallamıyo,hayatınıda dinnemedim ama sürrük kübük bi adammış kısmen de sapık
Reply With Quote

#7 (permalink)  
Old 2006-02-09, 18:57
decardcain's Avatar
Banned

decardcain is on a distinguished road

Benim duyduğum dedikodular var , Tam isp. iç savaşında ülkesinde olmak yerine başka bir ülkenin sarayında çizermiş resimlerini. Ülkesinde olup destek olmak yerine. Kübik bi şekil dışardaymış...Tabi sürülmüş ülkesinden diye de dedikodu var. Ben bi ispanyol nası bilir onu öğrenmeye çalışıyom. Bi bask, bi katalan, bi ispanyol bi de ne vardı, albarilla mı, neyse onlara sorucam işalla bi gün.

Last edited by decardcain; 2006-02-10 at 11:02.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules