![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Piliç karşıdan karşıya geçer :
Dirhelek : Aslında ne oldu. Bu piliçin evrimi.... "Nur"lu biri : Bakınız, size .. no'lu postumda cevap verdim. Ayrıca "o eserde"... Remedios : Eet bu piliç de gece yalnız koyduğunda yastığa başını.... Veceliğe : Ben piliçin ordan geçip geçmeyeceğini tartışmam. Lord Volkan : Arkadaşlar piliç moderatorleri rahatsız etmeden elbette geçebilir karşıya fakat saygı çerçevesinde olmalı Arwen : Noluyo burda Patience : Ben horoz güreşçisiyim. Siz futbolcusunuz, zavallılar sizi, ayrıca bi horozun bu pilici tavlamaya çalışmasında haklı nedenleri vardır. (Dur pm atiyim pilice) Ornament : Ya horoz klozete işerse? Öğrenemezki bunlar. Adi horozlar. Kilmister : Ornament Hn, bi kemalpaşaya ne dersiniz öğle arasında Moderator : Konuyu dağıtmayın, arkadaşlar kilitlemeyin threadi ibret-i alem yapıcam Arwen : Noluyo burda? Suildur : Bu piliçlerle siyaset hayatımda da uğraştım. Sorun her tavuğa... Mystique : K-Pax de yol yok. kötü piliç de yok. Karmakula : K-Pax de tavuk göğsü tarifi şöyle yapılır : ... Bi başka "Nur"lu : Piliç kardeşimin bi gün doğru yola geleceğini biliyoruz. Mükemmel mühendis onu bu şekilde..... Dagonett : tiz pilici bana getirin!.. aslanlarıma yem yapıcam ![]() maivesiyah: bu pilicin bi oksimoron olduğu gerçeğini değiştirmez Arwen : Noluyo burda? Marin: o piliç ilk geldiğinde hiç bişey bilmezdi. ona herşeyi ben öğrettim.2 hafta oryantasyon verdim. aslında piliç bi cadıdır. Kilmister: Marin Hn, ne tür tatlı seversiniz siz? Ornament :Kim bu sapık yaa...Ben bu horozların ciğerini bilirim, ama sakatat sevmem. Patience : Böyle tatlıyla olmaz bu. Sen hiç şekspir okumadınmı zavallı? Nasıl kız tavlıyosunuz siz? Hıh Moderator : Arkadaşlar burası sevdiğim bi thread, lütfen konuyu dağıtmayın Lord Volkan: Bakın ben size dedim. Lütfen seviyeyi koruyun Treebeard : Seviye nedir? Nasıl ölçülür? Ne seviyesi yaa manken misiniz siz? Küçükhanımefendi : Tam bunu bekliyodum, seviye.... decembersoul: her soluk alan canlı gibi o piliç de kesin hipnadır coffee: pilicin karsiya gecip gecmedigini bi pm atarak moddan ogrenebilirsiniz. ki bence karsiya gecmekte cok hakli. Selmancan : Allah pilicin yardımcısı olsun. ( Kaslı bi avatarım var benim evet ) Esin18 : Arkadaşlar en güzel pilici seçmece oynayalım. Arwen : En güzel piliç benim bi kere. Hem nooluyo burda? Melekk: Evet o yolun orda fkora ve feuna çok ilginç bi şey. Teknonoji çok ilerledi. "Nurlu" : Sineğin bile kanadını proğramlayan eşşiz mühendis, pilici karşıya geçirecektir. Ornament : www.radikal.com.tr/hastayımkilmister'a Karmakula : Bu piliç, işini kendisinden iyi yapan birini gördüğünde tabii ki panik yapacaktır. Advil : Kara Murat benimmmmm Dirhelek : Arkadaşlar Çinlilerin eğlence anlayışını anlatayım, sinemada bunlar patlamış mısır yerine, kesekaatlarında çekirge yerler. Patlamış çekir.... Remedios,Kilmister,Benyaptım,Treebeard,Vece: Hocamm, hocammmm özledik sizi.... Sarz : Yahu anlamadım, bu pilicin Akp'yle ne alakası var. Hükümat başarılı işte. Niye kızıyorsunuz Dolphinba : Tüh gene geç kaldık yaaa.. Domestos : Ya piliçe bişi olursa yolda. Evet ben ilk yardımcıyım, itiraf ediyorum dünyadaki "ilk" yardımcı benim eheh. Faris: Domaskos men ıraq turkmenlerinden faris, ay balam heyranınızım Sedaades : Hım, bi gün herkes sevecek birbirini. Piliç herkesi sevicek, horozu da. Black wind fire and steel. nım nım nımnıınm.. Funda82: Bu Piliç neden karşıdan karşıya geçiyor acaba?? Anlayamadım yani...Avustralyada olsa neyse, dont worry mates, geçsin işte karşıya... Pinki : Durun yüzümü yıkiyim gelicem... Gwindor : Türkler bi kere tarihlerinin her döneminde çatal kaşık kültürünü biliyorlardı, bu piliç pişirilse eminim ki çatalı.... jess: ben ara$tirdim tavugun mp3'ünü buldum, isteyen varsa mail adresini pm atsın yolliyim.. Vakurbarut : Lan laann laaannnnnnnn Morgenstern : gecsin yaw bize ne Troublemaker : Ne? Bornovadan mı geçiyo piliç? Ben de orda karşıdan karşıya geçmek istiyorumm... Last edited by treebeard; 2005-09-22 at 10:07. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|