Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Articles

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2005-08-29, 14:36
kabus15's Avatar
Banned

kabus15 is on a distinguished road
Default Masmavi

Maviyi tanıdım renklerin içinde. Masallarımın rengini Mavi yaptım. Ve sana dokunduğumda maviye boyandı dünyam, aşk maviye boyandı. Sana mavi dedim, çocukken dinlediğim masallara inanıp, maviden bir masal yazdım bize...

Ben maviye sonsuz bir anlam yükledim, seninle ilgisi yok...

Şimdi sonsuz bir masalım var Masmavi, kendi oyunlarımı bitirip seninkine başladım ve şiirler hep sana yazılmış gibi geliyor artık...

Ben seni çok fazla sevdim, ben bu aşkı çok sevdim ve bunları yaşadım, seninle bir ilgisi yok...

Şimdi gitsen çok fazla şey yıkılacak içimde, mavi lerim bitecek, masal lara olan inancım da.... Şarkılar dinleyip ağlayacağım geceler boyu seni özlerken... Koyu bir yangın olup kalacak içimde, aşkın en büyük acım olacak... Yaşamı sevmekten de VAZGEÇECE?İM büyük bir ihtimal, insanları sevmekten de...

Ben hep severek yaşamak istiyorum bu hayatı, “gitme” diyorsam da, yalnızca bunlar için... Yoksa, seninle bir ilgisi yok...
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 2005-09-01, 12:09
Senior Member

maivesiyah is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by kabus15
Maviyi tanıdım renklerin içinde. Masallarımın rengini Mavi yaptım. Ve sana dokunduğumda maviye boyandı dünyam, aşk maviye boyandı. Sana mavi dedim, çocukken dinlediğim masallara inanıp, maviden bir masal yazdım bize...

Ben maviye sonsuz bir anlam yükledim, seninle ilgisi yok...

Şimdi sonsuz bir masalım var Masmavi, kendi oyunlarımı bitirip seninkine başladım ve şiirler hep sana yazılmış gibi geliyor artık...

Ben seni çok fazla sevdim, ben bu aşkı çok sevdim ve bunları yaşadım, seninle bir ilgisi yok...

Şimdi gitsen çok fazla şey yıkılacak içimde, mavi lerim bitecek, masal lara olan inancım da.... Şarkılar dinleyip ağlayacağım geceler boyu seni özlerken... Koyu bir yangın olup kalacak içimde, aşkın en büyük acım olacak... Yaşamı sevmekten de VAZGEÇECE?İM büyük bir ihtimal, insanları sevmekten de...

Ben hep severek yaşamak istiyorum bu hayatı, “gitme” diyorsam da, yalnızca bunlar için... Yoksa, seninle bir ilgisi yok...
kim yazdı bunları?? cok guzel olmus eger sen yazdıysan onunda egiliyorum saygılar esliginde...yok sen yazmadıysan kimin yazdıgını (yani unlu biriyse ismini) soylersen de aynını yapacagım. her halukarda buraya yazdıgın icin tesekkurler ellerine saglık..
Reply With Quote

#3 (permalink)  
Old 2005-09-01, 12:27
sedaades's Avatar
Senior Member

sedaades is on a distinguished road

yazı gerçekten güzel,ama benim de maviye karşı bir antipatim var nedense, mavi gözlü insanlarla konuşurken gözlerine bile bakamıyorum ve nedenini bilmiyorum,içim ürperiyor.
Reply With Quote

#4 (permalink)  
Old 2005-09-01, 14:30
Senior Member

maivesiyah is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by sedaades
yazı gerçekten güzel,ama benim de maviye karşı bir antipatim var nedense, mavi gözlü insanlarla konuşurken gözlerine bile bakamıyorum ve nedenini bilmiyorum,içim ürperiyor.
valla ben mavi gozlu insanlara karsı olan bu genel kanıyı pek anlamıyorum ama yine de gonle gusel gelen gozun kahverengi oldugunu dusunuyorum. ma(v)i baska bir sey ama... gerci sozlukte nick bazında en cok kullanılan renk olması sinirmi bozuyor ama ma(v)ide var bir seyler...
su kategorizasyon olayında epey bir yer isgal eder bu mavili nickler
Reply With Quote

#5 (permalink)  
Old 2006-01-06, 00:10
kulrengi's Avatar
Member

kulrengi is on a distinguished road

Düş Sokağı Hayranıyım ve maviye bayılıyorum.Ancak arkadaşın dediği gibi mavi gözlü insanlarla konuşmak bile istemiyorum içim ürperiyor...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules