![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
ADEM ILE HAVVA
Soru: Dünyanın en mutlu çiftleri kimlerdi ? Cevap: Adem ile Havva... Çünkü ; - Hiçbir zaman Adem'in de Havva’nın da kaynanası olmadı... - Hiçbir zaman Adem de, Havva da aldatılmaktan korkmadı... - Hiçbir zaman Adem eşinin lezbiyen, Havva da eşinin homoseksüel olmasından şüphelenmedi... - Hiçbir zaman Adem: "Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum."diyemedi... - Hiçbir zaman Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı... - Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi... - Havva hiçbir kavgadan sonra "Ben annemin evine gidiyorum." diyemedi ve Adem de onu almak için kaynanasıyla yüzleşmek zorunda kalmadı... - Adem hiç uzun iş görüşmeleri için yurtdışına gidemedi. Gitse bile gittiği yerde otel odasında kalamadı. - Aralarında hiçbir zaman yemek az pişmiş¸ çok pişmiş diye kavga çıkmadı. Ateş¸ onlardan yıllar sonra bulundu... - Havva hiçbir zaman kuaförüne gidip saatlerce Adem'i bekletemedi. Adem ise pazar günleri maçlara gidip Havva’yı eve kapatamadı... - Hiçbir zaman Sevgililer Günü'nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı... - Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar. Telefonda kavga da edemediler.. - Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler... - Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışamadılar... - Hiçbir zaman Adem yatınca çocuğun babası kim diye uykusuzluk çekmedi. Havva ise Adem'in başka kadınlardan çocuğu var mı? diye düşünmedi... - Kolesterol diye sorunları olmadığı için ve başka alternatifleri bulunmadığı için birbirleri için en çekiciydiler. - Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı... - Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil,din, ırk tartışmasına giremediler... - Hiçbir zaman, her ikisi de başkalarına kızıp sinirlerini birbirlerinden çıkaramadılar... - Adem hiçbir zaman kahveye takılıp Havva’yı yalnız bırakmadı... - Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartamadı... - Adem hiçbir zaman, "Kol düğmelerim nerede?" diye Havva'ya bağıramadı?. Havva da ona, "Gömleğini çıkarttığın kadının evinde bırakmışsındır!" diyemedi... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|