![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
|||
|
Quote:
Ingilizce bununla ilgili bir deyim var, tam hatirlamiyorum ama "graveyard shift" olabilir. Eskiden insanlarin gercekten olup olmediklerini tespit etmek zordu. Ingilterede birini gommeden bir kac gun beklerlermis acaba kendine gelir mi diye. Ayrica gomdukten sonra da mezarliklarda nobet tutanlar varmis, gomulenlerden biri ayilirsa toprak altindan cikarsinlar diye. Bu hikaye biraz bunu andiriyor. Eger Sibirya'da olduysa orada medeniyetten uzak pek cok koy varmis, insanlarin olum raporu almak icin gidecekleri bir doktor bulamadilarsa adami olu yerine koyup gommeye karar vermis olabilirler. |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
HAkkatten de cok komisch!ben de Salaklık Tarihi diye bi kitapta şöyle bir şey okumuştum: 1983'te mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu tabi böyle bi şey tıbbi olarak mümkün müdür bilemem
|
|
|||
|
Quote:
Ben de yapılan en salaklıklar diye bir yazı okumuştum. En aklımda kalanı : Yer ABD'de bir ev. Bir çift televizyonda bir komedi programı izlemektedir. Adam gülmekten bir hal olur ve dayanamaz sonunda ölür. (Cenazeden) sonra kadın programı arayıp onlara kocasının son anlarını mutlu bir şekilde geçirttikleri için onlara teşekkür eder. Şimdi fark ettim ölüm anının pek de salaklıkla ilgisi yokmuş ama merhumun karısı koparıyor
|
|
||||
|
pazar günü malum ist toplantısında pazar gazetemizi okurken gördükki bi haberde şöle dio:
''atla cinsel ilişkiye giren sapık kazara öldü'' hepimiz koptuk tabi olaya, ne gülüosunuz diyen arkadaslara okuyamadık ve tabi gazeteyi boardumuzun kıdemli sapığına okuması için uzattık o da seslendirmeye başladı: '' amerikanın .... eyaletinde...'' biz okuyanlar nası yani başka haberi okuyosun dicektikki meğer olay amerikada olmuş, biz başlığı okur okumaz emindik olayın türkiyede olduundan maalesef. şaşırdık tabi. meğersem amerikanın o eyaletinde büyük baş hayvanla cinsel ilişki yasalmış..... yukarıdaki kazara ölüm konusunda ise yorumlarımız oldu tabi , atı da işe kattığımız...
Last edited by troublemaker_; 2005-07-19 at 12:07. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|