![]() |
Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers |
|
||||
|
Quote:
|
|
|||
|
yapmak istedigim seyler var. televizyonda gordugum gibi bir asma koprunun uzerinden kendimi, belimde bir ip bagliyklen birakivermek istiyorum asagidaki nehre ya da sonu gorunmeyen vadiye dogru. biliyorum, hic bir zaman anlayamam belinde ip olmadan atlayanlarin o atlama kararina nasil vardiklarini, son andaki dusuncelerini. pismanlik, korku, son anda hatirlanan isimler, yuzler.. belimdeki ip beni kopruye, hayata baglarken bunu anlamaktan uzaklastiracak.
mesela ucaktan atlamak istiyorum. sirtimda parasutle gokten asagi inerken avina dogru pike yapan bir kartal gibi burnumun dikine, son hizla yere yaklasmak. ama avimi kaptiktan sonra (zaten kapamam da..) tekrar yukselemeyecegimi bilmek ve sirtimda hizimi azaltan parasut, beni ikinci hamlemi, geri nasil yukselecegim planini yapmaktan alikoyacak. dunyanin en yuksek ve dik daglarina tirmanmak istiyorum. zirveye yaklastikca agirlasan cantam, fazla oksijen nedeniyle donen basim, her kasi ayri ayri yanan bacaklarimla oraya ilk ben cikiyormusum gibi hissetmek ve dusersem basima ne gelebilecegini gormek icin arkama, asagiya bakmak. sonsuzlugun ve ululugun karsisindaki kucuk cabamin aslinda ne buyuk bir caresizlik oldugunu gorup, dogaya, evrene meydan okumanin sacmaligini farketmek, beni zirveye vardigimda binbir hevesle hazirladigim bayragimi oraya dikmemi engeleyecek. seninle birlikte olmak istiyorum. seninle dunyayi gezmek, durgun sularda yuzmek, deli sularda yelken acmak, dunyanin en iyi ascisinin favori yemegini seninle tatmak, gecenin bir yarisi dolapta kalan son biskuviyi seninle paylasmak, sabah uyanip ilk senin yuzunu gormek, gece en son senin sesini duyarak uyumak, hic gitmedigimiz yerleri seninle kesfetmek, cocuklugumun gectigi yerleri sana gostermek, kimselere soylemedigim sirlari sana soylemek, herkesin bildigi aptalliklarima seninle gulmek, yaralarimi sana sardirmak, yaralarina derman olmak istiyorum. ve biliyor musun, bu sefer hic bi sey beni durduramayacak..
|
|
||||
|
Susmalıyım...
Yine bir gece ve yine baş başayım kendimle, işte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim. İnsanın bir şeylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni içime gömmeli ya da artık içimden söküp atmalıyım. Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor, hangisi daha acı? Gerçekten gitmeli miydin, yoksa kalıp yanımda savaşmalı mı?... Bir yol arıyorum kendime, bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor… Kapanmalı artık gözlerim. Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim... Yürümeliyim ardıma bile bakmadan, yürümeliyim parçalayarak değerleri ve sevgileri, yok ederek yaşadığım tüm zamanları... Nasılda acımasız zaman. Nasıl da yüceltmiştim seni gözümde. Tutup kendi ellerimle koymuştum en yükseğe, sonra keyifle izlemiştim yüceliğini. Ama yine ben bitirmeliyim. Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden. Ya da seni ölene kadar yaşatmalıyım içimde..... Ne kadar zor bir karar.. Bir yanım: “Bir daha kimse, hiç kimse onun kadar çok sevilmeyecek”, derken, bir yanım sakin, sessiz... Zaman geçiyor, acım dinmiyor. Kapanmıyor yaralarım.. Tükenirken ben, aklımda bir tek sen... Görüyor musun, yine konuşuyorum ama sessizce. Susmayı öğreniyor yüreğim.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|