Senin için vazgeçtim.....
O kadar çok yaşanacak şeyler bıraktım ki ,Ve içimdeki ateş hala yanıyor,Ne zaman, bana baktığını görsem,Düşünüyorum, o isteği tekrar bulabilirim,Her rüya için ayakta kalmak,Ve bu sert toprak için.Ve içimdeki bu korkudan vazgeçmek için,Tanrim, ne olurdu eğer onlarda bunu bilselerdi,Sana aşık oluyorum. Bu nedenle herşeyden vazgeciyorum,Hayatı tekrardan değiştireceğimi hissetmek, Sana ulaşıyorum, Biliyorum sen de hissedebilirsin, Biliyorum biz bununda üstesinden geliriz,Binlerce rüyaya hala inanıyorum, Seninde herşeyden vazgeçmeni sağlayabilir,Sana kollarımla sarılmak... ve birdaha gitmene izin veremem, Ben Vazgeçtim.
Biliyorum ki yaşayamam,Bir gece daha senden uzaklarda,Sen benim nedenimsin yaşamaya,Ve şimdi gerçeği yaşamaya ihtiyacım var, Şimdi, hemen burada, bundan daha iyi bir zaman olamaz! Bu korku dan sıyralacağım,Ve ask ile tekrar yaşayacağım, Ve seni benden tekrardan alamayacaklar,Ve bunu onlarda görecekler. Bütün geceler uzuyor artık. Ve içimdeki ateş güçleniyor sevgilim, Gururumu yutacağım,ve ben tekrar hayatta olacağım,Seni aradığımı duymuyor musun? Ben Herşeyden vazgeçtim,
Şimdi, hemen Tekrardan yaşamak için herşeyden vazgeçtim,
Sıyrılacağım, al beni, Benim olan herşeyden ,
Senin için vazgeçtim.....
0 members found this post helpful.
|