Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Articles

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2009-03-14, 23:44
sivilsaka's Avatar
Member

sivilsaka is on a distinguished road
Default Senin için vazgeçtim.....

O kadar çok yaşanacak şeyler bıraktım ki ,Ve içimdeki ateş hala yanıyor,Ne zaman, bana baktığını görsem,Düşünüyorum, o isteği tekrar bulabilirim,Her rüya için ayakta kalmak,Ve bu sert toprak için.Ve içimdeki bu korkudan vazgeçmek için,Tanrim, ne olurdu eğer onlarda bunu bilselerdi,Sana aşık oluyorum. Bu nedenle herşeyden vazgeciyorum,Hayatı tekrardan değiştireceğimi hissetmek, Sana ulaşıyorum, Biliyorum sen de hissedebilirsin, Biliyorum biz bununda üstesinden geliriz,Binlerce rüyaya hala inanıyorum, Seninde herşeyden vazgeçmeni sağlayabilir,Sana kollarımla sarılmak... ve birdaha gitmene izin veremem, Ben Vazgeçtim.
Biliyorum ki yaşayamam,Bir gece daha senden uzaklarda,Sen benim nedenimsin yaşamaya,Ve şimdi gerçeği yaşamaya ihtiyacım var, Şimdi, hemen burada, bundan daha iyi bir zaman olamaz! Bu korku dan sıyralacağım,Ve ask ile tekrar yaşayacağım, Ve seni benden tekrardan alamayacaklar,Ve bunu onlarda görecekler. Bütün geceler uzuyor artık. Ve içimdeki ateş güçleniyor sevgilim, Gururumu yutacağım,ve ben tekrar hayatta olacağım,Seni aradığımı duymuyor musun? Ben Herşeyden vazgeçtim,
Şimdi, hemen Tekrardan yaşamak için herşeyden vazgeçtim,
Sıyrılacağım, al beni, Benim olan herşeyden ,

Senin için vazgeçtim.....
Reply With Quote

0 members found this post helpful.
  #2 (permalink)  
Old 2009-03-15, 02:00
osgedj's Avatar
Senior Member

osgedj is on a distinguished road

sevgili sivilsaka;
sözler çookk güzel aynı şarkı gibi yahuuu
bak okurken aklımdan geçen görüntü şöyle oldu: yurtdışında seyrek insanların geldiği gelenlerin kitap okuyarak kahvelerini yudumladığı benim de o kafenin camından bunun ingilizce versiyonunu dinlerken hayal ettiğim bi görüntü oldu çook da leziz oldu çok çok teşekkürler
sözler çeviri miiii
Reply With Quote

#3 (permalink)  
Old 2009-03-16, 17:32
z0ner's Avatar
Senior Member

z0ner will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by sivilsaka View Post
bir kız arkadaşımın bana yazdığı birşeydi, inan bilmiyorum çevirimi, yoksa kendisimi yazdı. bitmek üzereydi yada bitmişti zaten bunu bana yolladığında. o zamanlar mektup lar vardı postacıların kapı zilini sadece fatura vermek için çalmadığı dönemlerdi heycanla başlar saygıyla biterdi ilişkiler. çok yaşlı değilim sanki çok eskiymiş gibi oldu böyle yazınca ama 86 dan sonra doğanların bilmedikleri güzelliklerdi. telefonda konuşmak için bile randevulaşıldığı dönemlerdi, sevginin eskidikçe sevgi, aşkın eskidikçe aşk olduğu dönemlerdi.
Ben bu son yazdığını daha çok beğendim
Reply With Quote

#4 (permalink)  
Old 2009-03-16, 23:38
osgedj's Avatar
Senior Member

osgedj is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by z0ner View Post
Ben bu son yazdığını daha çok beğendim
evet sanırım ben deee
Reply With Quote

#5 (permalink)  
Old 2009-03-21, 20:27
troublemaker_'s Avatar
Senior Member

troublemaker_ is on a distinguished road

vazgecmeden once iki kere dusunun
Reply With Quote

1 members found this post helpful.
  #6 (permalink)  
Old 2009-03-22, 18:30
aybenayben's Avatar

aybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond repute

bence hıcbır seyden vazgecmeyın
Reply With Quote

#7 (permalink)  
Old 2009-03-24, 19:57
Junior Member

serhan357 is on a distinguished road
Send a message via MSN to serhan357

neden şimdi insanlar aşık olmaktan korkar saklar dergi ve gazeteler aşık olmanın sevmenin demode olduğunu ima eder.başkalaşmış ilişkilere özendirir .insanlar böyle böyle güvenini kaybeder vazgeçmek kaybetmek olabilirmi?
Reply With Quote

#8 (permalink)  
Old 2009-04-03, 17:12
aybenayben's Avatar

aybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond reputeaybenayben has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by serhan357 View Post
neden şimdi insanlar aşık olmaktan korkar saklar dergi ve gazeteler aşık olmanın sevmenin demode olduğunu ima eder.başkalaşmış ilişkilere özendirir .insanlar böyle böyle güvenini kaybeder vazgeçmek kaybetmek olabilirmi?

her tercih bir vazgeçiş, her vazgeçiş bir kaybediştir..
Reply With Quote

#9 (permalink)  
Old 2009-04-18, 01:55
sivilsaka's Avatar
Member

sivilsaka is on a distinguished road

Genel olarak herkes hem fikir sanırım bu konuda hiç kimse için ve hiç bir şey için vazgeçmemek en doğrusu aslolan kişinin kendisidir ama vazgeçişler için ne derler bilirsiniz
Genel olarak Kabaca

BİR DÜŞÜNCE UĞRUNA ÖLMEK BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNEMEMENİN SONUCUDUR

Onun için bizi bize, bizi hayata bağlayan herşeyin farkında olmak ve sadece bir yere bir şeye kanalize olmamak lazım
Reply With Quote

1 members found this post helpful.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules