Seslisozluk.com Forums   Sözlük - Lost Password - Edit Account
Word Requests x Others | Helpful Answers

Go Back   Seslisozluk.com Forums > English language help, discussion and fun > Articles

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2008-07-07, 22:28
ayse`'s Avatar
Senior Member

ayse` is on a distinguished road
Default Bir kadını ağlatabilmek..

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya,
bir yazıya... En az erkekler kadar yani ! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın
yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.
Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır
iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca
yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra.
Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte.
Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki
bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın
ağlar; hem de çok!
Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı
yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar.
Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her
damla bir derstir çünkü
Hayırlı ve huzurlu bir hafta dileğiyle mutlu ve huzurlu kalın...

alıntı..
Reply With Quote

#2 (permalink)  
Old 2008-07-08, 06:43
karahindibag's Avatar
Senior Member

karahindibag will become famous soon enough

evt yaaa cok duygusal ve hassasiz..artik avantaj mi degilmii bilemiyorum.. en nefret ettigim sey sinirlenince aglamak hemde baskalarinin onundeee insan tikanyor yaa duygularini nasil disari vuracak bilemiyor kirip doksemmi aglasammi yoksa herkisini mi yapsak..kadinlar icin etkili bir disa vurum yontemi olurdu..genelde aglamayi tercih ediyorum demiyorum cunku aglamayi ben tercih etmiyorum zzorunda kaliyorum sankiii...neysee kontrol etmek lazim tabii...zzaten bu aralar aglamiyorum sevinclimiyim neee..evt hic sevincten aglamamistim ilginc olacak bu yaz ailemi gorunce sevincten agliycam sanirim... kederden degilde hep sevincten aglamanizi umarim...guzel bir konu...tesekurler...
Biz el ele gönül gönüle biz beraberiz Biz aşığız biz seveniz biz hep böyleyiz Bir güleriz bir ağlarız of biz hep böyleyiz..turkuz dogruyuz caliskaniz biz ne mutlu diyenizzzz..ha aklima gelmisken vurgulamadan edemiycem hem hassasiz hem nazliyiz hem de havaliii hehehe artii cok cokkk guzelizz isteeee...

Last edited by karahindibag; 2008-07-08 at 06:51.
Reply With Quote

#3 (permalink)  
Old 2008-07-08, 22:36
ayse`'s Avatar
Senior Member

ayse` is on a distinguished road

bide çok şekermişizzz bunları okuyunca anladım sanki
Reply With Quote

#4 (permalink)  
Old 2008-07-09, 01:34
xscorpionax's Avatar
Senior Member

xscorpionax will become famous soon enoughxscorpionax will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by ayse` View Post
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya,
bir yazıya... En az erkekler kadar yani ! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın
Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır
iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca
Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki
bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın
ağlar; hem de çok!
Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı
yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar.
Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her
damla bir derstir çünkü

alıntı..
güzel bir alıntı ayse.. katılıyorum...ağlamak kadını olgunlaştırır...ama nedense sinirsel ağlaşılar psikolojik bozukluk yapar..
Reply With Quote

#5 (permalink)  
Old 2008-07-09, 13:46
msky's Avatar
Senior Member

msky is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by ayse` View Post
iğnelerini yüreğe!
ağlar; hem de çok!
damla bir derstir çünkü

alıntı..
'İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca
Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. '
Bu kısım başıma geldi benim.Hayatımda sadece bir kaç kez.Olması gereken de bu zaten sanırm.Birkaç kez....
Reply With Quote

#6 (permalink)  
Old 2008-07-12, 07:34
Junior Member

nilnezaket is on a distinguished road

Selam evlatlar...
Ingilizceyi ogrenmek icin en iyi yontem nedir.Sinirlerim bozuldu bir turlu anliyamiyorum.Okulda gordugumuz ingilizce baska Avusturalyada sokakta konusan baska bir anda kafayi yedirtiyorlar bana.Bir fikri olan varsa bana yazssin.Hepinizi kocaman optum.
Reply With Quote

#7 (permalink)  
Old 2008-07-12, 12:24
xscorpionax's Avatar
Senior Member

xscorpionax will become famous soon enoughxscorpionax will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by nilnezaket View Post
Selam evlatlar...
Ingilizceyi ogrenmek icin en iyi yontem nedir.Sinirlerim bozuldu bir turlu anliyamiyorum.Okulda gordugumuz ingilizce baska Avusturalyada sokakta konusan baska bir anda kafayi yedirtiyorlar bana.Bir fikri olan varsa bana yazssin.Hepinizi kocaman optum.
Nilnezaket, ismin kadar nezaketli misin bilmiyorum ama evlatlar derken biraz kabalaşmışsın. Öncelikle açtığın thread yanlış yerde ( Sorduğun şey article değil! ) Okulda gördüğün ingilizce ile konuşma tabii ki farklıdır. Okulda temeli, pratiği öğretilir. Senin en mantıklı yapacağın şey, konuşma kurslarına da gitmen,kanaatimce.
Reply With Quote

#8 (permalink)  
Old 2008-07-16, 08:24
Junior Member

ydanismaz61 is on a distinguished road

ya evet ne guzel yazmissin kadinlar icin bir de erkekler icin yazsan sana zahmet.hep kadinlar hep kadinlar birakin allah askina kadinlarin cani canda erkeklerin ki salata tursusu mu...ingilizce calisma sevkim gitti bu yaziyi okudum
Reply With Quote

#9 (permalink)  
Old 2008-07-16, 11:22
msky's Avatar
Senior Member

msky is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by ydanismaz61 View Post
ya evet ne guzel yazmissin kadinlar icin bir de erkekler icin yazsan sana zahmet.hep kadinlar hep kadinlar birakin allah askina kadinlarin cani canda erkeklerin ki salata tursusu mu...ingilizce calisma sevkim gitti bu yaziyi okudum

walla sayılır ne diyelim artık... siz de bu kadar katı kalpli olmayın kardeşim
Reply With Quote

#10 (permalink)  
Old 2008-07-29, 23:07
Junior Member

shivamania is on a distinguished road

TRIAL
it's more dıfficult to get women's heart than man's.However when you catch it,you can face with all of the beatiful things.After that you start judging yourself and all of sudden your life changes,if that heart become important for you,you can't give up from that.I hope everybody can live these feelings
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules