View Full Version : ücretsiz başvuru adresi
yakarish
2004-11-06, 10:12
Selamlar,
Green Card başvuruları 5 kasımda başladı, 7 ocakta sone erecek. ücretsiz katılım adresi: http://www.dvlottery.state.gov/
P.S.: Açıklamaları çok iyi okumadan fromu doldurmayın !!!
Katılacak olan herkese boş şans ;)
kalkinmaci
2004-11-21, 04:51
Green card basvurularinda cok dikkatli olmak gerekiyor en ufak bir yanlista bile eleniyorsunuz. Ozellikle fotograflardan cok fazla elenen kisiler olmakta.
firat_ozkok
2004-12-23, 21:57
Zaten bu başlı başına bir hata.!.
İnternet üzerinden adam mı gönderilir taaa America'lara? :mad:
Kolay gelsin...
:)
emirdabak
2005-01-03, 05:36
[ :cool: gönderilir tabi
yaa, bu başvurular 2006 için mi? ben tam anlamadım ama onun gibi bişii yazıyodu. bilen varsa sölesin
2006 ya da başvurular var
aracı firmalar senin yerine dolduruyolar belirli bi ücret karşılığı ama çok sağlam olmuyo ben danışman firmayla başvurdum kazanamadım bu sene kendi başvurumu kendim yapıcam
gantalamtanta
2005-11-09, 11:44
us department of state'den indirdiğim dokümanda (metnin başlığı INSTRUCTIONS FOR THE 2007 DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2007) başvuru süresinin 4 Aralık 2005 öğlen saat 1200'da biteceği yazıyor. Bu kısmıda copy paste yaptım.
başvuru formuyla ilgili metin www.dvlottery.state.gov internet adresinden indirilebilir
ENTRIES FOR THE DV-2007 DIVERSITY VISA LOTTERY MUST BE SUBMITTED ELECTRONICALLY BETWEEN WEDNESDAY, OCTOBER 5, 2005 AND SUNDAY, DECEMBER 4, 2005. APPLICANTS MAY ACCESS THE ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM AT ‘WWW.DVLOTTERY.STATE.GOV' DURING THE REGISTRATION PERIOD BEGINNING NOON ON OCTOBER 5. PAPER ENTRIES WILL NOT BE ACCEPTED. APPLICANTS ARE STRONGLY ENCOURAGED TO NOT WAIT UNTIL THE LAST WEEK OF THE REGISTRATION PERIOD TO ENTER. HEAVY DEMAND MAY RESULT IN DELAYS. NO ENTRIES WILL BE ACCEPTED AFTER NOON ON DECEMBER 4, 2005.
exclusive
2005-12-02, 08:15
arkadalar greencard basvurusunda son 2 gun!!!
eger halen basvurmayan varsa
www.***************.cjb.net adresinde bedava basvuruyoruzzzz!!! haberiniz olsun!!
byess
exclusive
2005-12-04, 07:58
Bu arada ben greencardla geldim amerikaya 2 yil once:))) eger inanmayanlar varsa haberleri olsun:)))
U.S. Department of State
Bureau of Consular Affairs
Electronic Diversity Visa Lottery
--------------------------------------------------------------------------------
Thank You!
The entry registration period for DV-2007 is now over and all submission processing at this website has stopped.
Please click this link http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html for additional information on the Diversity Immigrant Visa Program.
Bu arada ben greencardla geldim amerikaya 2 yil once:))) eger inanmayanlar varsa haberleri olsun:)))
Evet, Amerikadaki tanidiklarimin %60 i buraya green card ile gelmis insanlar.
exclusive
2005-12-07, 21:06
sendemi amerikadasin burak?
ben geldimm amerikadyim.. net uzerinden bile geliniyomuss..:)) Ama benim babam vardi burda neyse:))) yahu burada bole adamlar net uzerinden insanlara vize veriyolar ama verirkendeee hasta ediolar .. bekle bekle beklee ..
herkese kolay gelsin ..
ama DIKKAT!!! TURKIYEDE BULUNAN BAZI FIRMALAR INSANLARIN PARASINI ALARAK .. DOLANDIRIYOLAR .. COK DIKAKT ETMENIZ GEREKN BIR OLAY .. TAKIP EDIP BU DUYURUYA DUYANA KADAR GREENCARD BASVURUSU YAPAN ARKADASLAR MALESEF DOLANDIRILIYO .. insallah bu yanlisliga dusmezsiniz..
2009 başvuruları 3 kasım 2007 de başlayıp 2 aralık 2007 de bitecekmiş :)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.